World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
"Nem. Én vagyok aki megnyeri a csatákat"
:-D
Tényleg?Ès miota?A manipulàcio hovà lett?Szabira ment,vagy tàppènzre?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A kék és lila játékosok két ok miatt mennek el vadászni:
1 - ők nézik a minimapot is. Látják, hogy a másik oldal bedőlt és az ellenfél megy a bázisra és ez gáz lehet. Ha nem ezért, akkor az ellen felderítése és feltartása a cél. Mert ha mindenki foglalni megy és az ellenfél visszaér, na az szopi.
2 - csodával határos módon úgy gondolják, hogy ez a játék inkább egy tankos, lövöldözős játék, mint egy zászlófoglalós. Ebben pedig igazad van, ez a játék gyártójának a hibája.

Írom mindezt úgy, hogy nem vagyok sem kék, sem lila, de én is ezt teszem.
"A fejlesztő miben hibás? Létrehozott egy játékot ami az ő tulajdona azt csinál vele amit akar úgy manipulálja ahogy akarja részben ingyenes tehát nem károsít meg senkit, vagy elfogadod így vagy keresel másikat. Ha annyira rossz lenne már régen a múlté lenne a játék.

Igen. Elismertétek csak, hogy a fejlesztők a valódi fejlesztések helyett a játékosok szopatását végzik.

Míg a WT-ben megy a fejlesztés, grafikailag gőzerővel még a fiatal AW is többmagos támogatást használ, itt gyakorlatilag a WG kényelmes semmittevést végzi. Semmilyen fejlesztést sem hajt végre, grafikailag ugyanaz a játék pár HD moidelltől leszámítva. Csupán a játékosok szopatását csinálják a szopóalgoritmusokat ennyi az egész. Kimondtátok hát végre.<#nevetes2>
Legalább van miért megint sírni. :""D
kedd van. Kellene lennie új "VIII tier of the weeknek is", de hogy nincsenek ezek a 7közi missziók sem kérem !? <#action>
Nincsen bootcamp ? Ez a 4 killes 3x +100XP személyes tartalék. <#rinya><#sir>
Ennél jobban megfogalmazni már nem lehet.
Oké, addig várok... gondolom küldenek róla e-mailt vagy sms-et... amivel a folyamat nem szakad meg ugye, csak ha belépek... 😄DDD
Tono34
3 v 6 hónap, de sztem inkább az utóbbi.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tud, valaki PONTOS infót, mennyi idő után akar a WG visszacsábítani prém tankkal meg ilyenekkel? 😛
joe662
Èn ha olyannal vagyok:-D akkor megkèrdezem why cap?Ha kûldetès miatt csinàlja hagyom,ha nem akkor clikk:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A fejlesztő miben hibás? Létrehozott egy játékot ami az ő tulajdona azt csinál vele amit akar úgy manipulálja ahogy akarja részben ingyenes tehát nem károsít meg senkit, vagy elfogadod így vagy keresel másikat. Ha annyira rossz lenne már régen a múlté lenne a játék.
Super Pörsingről mi a véleményetek ? A buff óta egész jó. Érdemes megvenni vajon ? <#alien>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.15. 17:23:05
"aki 11-4-es állásnál befoglal, mert "no kill, cap".

Nem. Én vagyok aki megnyeri a csatákat, ahelyett hogy a több HP-jű, de kevesebb nagyobbakat lerusholnám a többivel, mert a dmg-t számólja a WN8 és a capra nem ad semmit, de nekem fontos a győzelem és nem a stat <#beka3>

"Akkor viszont ne csodálkozz,hogy itt tartasz,elosonsz bázist foglalni ahelyett,hogy lőnéd az ellent

Én akkor foglalom a bázist, ha szükség van rá, de a többiek még akkor sem. Ismerős ? Tipikus lila betegség<#lama>

" Ezek után meg végképp nem értem a vergődésed, direkt ezért vettél 30k-s csomagot meg Pz II j-t. akkor most mivan?

Ezt már végtelenszer elmagyaráztam és nem írom le többet, főleg hogy Yos Barát már nagyon szapul érte. Jó vele játszani. Te miért mész a kedvenc tankjaiddal ?

joe662
Ha õ pedozik az ok.Ha öt pedózzàk az màr nem ok:-D

Jaa hogy stronghold,azt ismerem,de az SH-ról nem gondoltam hogy azt jelenti.Bocs.

xotyi
StrongHold, magyarul erődítmény csata😊 Tessék egy kis infó,ha érdekel. 😊

Trance&Friends nothing more..

xotyi
"Ha lemész randomba oviba és szétcincálod pedoban az ovisokat, nem kell panaszkodni, hogy ha időnként hozzád is pakolja őket. Korrekt," Ezek után meg végképp nem értem a vergődésed, direkt ezért vettél 30k-s csomagot meg Pz II j-t. akkor most mivan?

Srácok veszekedés helyett inkább játszatok.
És mi a fene az az SH?

Aha, szóval te vagy az a mindnenki kedvence emberfajta, aki 11-4-es állásnál befoglal, mert "no kill, cap". Nem elég, hogy görcsös önigazolásból trollkodsz, de ráadásul minden szavaddal egyre inkább lejáratod magad. Inkább hagyd abba.
Magyarázd már el, hogy húzol ágat T6 és T8 prémium tankokkal. Egyébként ki beszél a gyengékről, és főleg ki szidja őket? Nekem úgy tűnik, hogy épp a gyengék szidják a manipulációt, mondván azért nem megy nekik a játék. Aha. Rám meg 1 helyett 1,5G gravitációs erő hat, azért nem futom le a Usein Boltot.
joe662
Akkor viszont ne csodálkozz,hogy itt tartasz,elosonsz bázist foglalni ahelyett,hogy lőnéd az ellent<#eljen>
A többieket hagyod megdögleni,azt csodálkozol,mikor 8an lőnek foglalás közben<#wilting>

Spec engem a győzelem hajt és lila a bázisfoglalási pontom, tehát biztosan nem rám gondolsz. Átlagos az overallom, nem tartozok a gyengék közé de a bázisfoglalásban élen járok a prok közt is és elég sok megszállóm is van. tehát nekem a győzelem a lényeg és ezt csapatban érem el. Pont a kékek & lilák szoktak foglalás helyett damegelni és csak azt számolják, mert a wn8 azt számólja.....<#beka2><#beka3>
Ja, a franc fog SH miatt ezeknél vásárolni.... 😄
Persze. Erre akarok kilyukadni. Ha lemész randomba oviba és szétcincálod pedoban az ovisokat, nem kell panaszkodni, hogy ha időnként hozzád is pakolja őket. Korrekt,
Jobb SH-znod, mint idegbajt kapni és menni Csernushoz, de ne mond már azt hogy a játékosok miatt teszed, amikor a fejlesztők a hibásak
Ne add a baromságaidat. Téged mi tart vissza, hogy SH & CW-t nyomjál már csak ? Egy rakás 10-es tankod van. Aki nem akar gyengékkel jétszani, az mehet SH-ba. Már nem is kell kihúzni tankot. Direkt SH-ra csináltak egy csomó járgányt : KromiB, Rudy, Type, IS 3A. A fele ennek skillezetten volt kapható. A BIA meg is volt a második skillet az első gyorsaságával húzza. Nekem ne mondjátok, hogy mindenről a gyengék tehetnek és csak őket kell szidni.

Yos, ha te pro játékos vagy miért nem lövöd ki sorra az ellenfél gyengéjeit ? Miért kell őket szidni ?

A megoldás az, hogy mihelyt kihúztad a tankot már viszed is SH-be és ott játszol életed hátralevő részében és nem kell szidni a játékosokat sem
Érdekesen működhet a WG-nél a support.... 4 különböző lengyel ipse válaszolt 1 ticketre. 😄DD
Tono34
FV4202P nem rossz kis tank, leszámítva a sebességét... jól lehet húzni a statot vele 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Problem solved. Supportnak küldtem egy ticketet. 1 PERCEN belül válaszolták, biztos mákom volt. 😄
Megadtam az invite kódom adatait (még jó hogy elérhető volt az infó Alienware oldaláról)... és ki is cserélték... legalább nem kell 14 napot sem várni rá, hogy kicserélődjön. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.15. 16:03:12
😄D Igazából ez csak egy acc, hátha egyszer meg lesz vele a T95E2... de mondjuk ha azzal az acc-al nem játszanék 3 hónapig... és adnának mondjuk egy Dicker-t... pont jó lenne. Mert a legnagyobb probléma a 10-eshez, nem az exp, hanem a kredit...

Na mind1 írtam a supportnak egy ticket-et...remélem sikerül megcsinálni valahogy ezt a 22-es csapdáját. 😊
joe662
Nem,mert a telszámra megy a kód<#eplus2>
Én is így váltottam emailt,a régihez nem volt,már hozzáférésem.

Gondolom aktiválni kell... az úgy parás, mert elfelejtettem a jelszavam a g-mailhez... 😄 a tartalék e-mail meg már nincs is meg. 😄D Így nem tudom visszaállítani és az e-mailbe belépni...

...talán annyit tudok tenni, hogy hozzárendelek egy teló számot és lecserélem az e-mailt... 😄DD illetve nem... mert annak az infóját is az e-mailre küldi... meg vagyok lőve... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.15. 15:29:42
Tono34
Én mailen kaptam.

Ha egy ideig nem játszol, és megpróbálnak visszacsábítani valamivel a wg-től (prém.tank + küldik stb.)... akkor arról e-mailben küldenek infót, vagy anélkül is megjelenik a játékban az egész egy idő után?
joe662
Ezt most mindenféle trollkodás nélkül kérdezem,mert én nem látok semmi különöset.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majdnem minden csata betöltőjénél már elkezdenek jajveszékelni,vagy ugatni,anyázni,hekkerezni stb
Oké hogy arty,egyrészt azért,de mit látnak amit én nem,nem használok xvm-t

"Románia, Európa Indiája." - szokták mondani.
Transilvania
Még Erdély latin nevét is a magyaroktól vették át. Annyira suttyók, hogy még saját maguk se képesek megnevezni.

Irigykednek, mert a románok semmit sem tudnak felmutatni. Nagy népi hősük egy pszichopata Vlad Tepes. Pedig azért már 800 éve szaporodnak, ott ahol. Az egész országuk egy Mordor-szerű tákolmány, ami a dákóromán mítoszon próbál "alapulni".
Csak csőcselék hordaként mészárolták az erdélyi magyarságot és székelységet az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc idején.
Érthetetlen, hogy lehettek az Európai Unió tagjai, saját gyulafehérvári nyilatkozatukat sem tartják be, amivel azért előre léptek volna egyet a civilizáltság terén. Nagy nemzeti ünnepük sincsen igazán. Román Királyság összetákolása lehetne az.

December 1. olyan, mintha mi ünnepelnénk Horvátország bekelebezését.

A WoT-ban sem mások. Amit eddig láttam , hogy játékosaik jórésze igazán vérvörös, akadékoskodók és nem lehet rájuk számítani.
Amikor már épp megkedvelném ezt a népet, akkor mindig mutatnak egy újabb aljasságot.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.15. 15:05:10

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Talán a wot oldalán,írja ha rákeresel a nevére,hogy fel van függesztve ettől-eddig.Azt hiszem.

Azért kíváncsi lennék mégis hány meccsed van azzal a 2000wn8-as t54lwt-al pontosan?
Jeletkezz be a prem oldalra es a specialban lesz.
Tono34
Ment neki egy ticket, azt meg tudom nézni vhol, hogy kapott-e valamit?

joe662
Nekem standard válszom van az ilyeneknek

Stfu sheepfuckers.
This Romanian folk tradition:sex with animals<#banplz>

Sziasztok,valaki esetleg tudja,hogy a T 28 with F30-at miért nem mutatja a preum shoop,az akció elvileg egész hónapban van?
Tono34
Kedves romulán jókívánság, hogy sétálna majd az összes ilyen ratard a forró parázson.

Ha jól emlékszem 3-ból 2-szer. Többségében hasonló erősségű vagy nálunk gyengébb csapatokkal találkoztunk.
xotyi
Conqueror-ban akkor van igazán jó csatád ha kifogysz a sima ap lőszerből és már csak apcr és he marad😄
Na ilyen az amikor minden összejön, de megnyugtatásképp ott van az overall winrate is<#hehe>

Mert a tier6-7 japonak vank kb 170-200mm eff páncélvastagsága a frontján, arty ellen még annyi sem, mert a tetejét fogja lőni vagy az oldalát. Azaz a szuperpáncél 80-110hp-val csökkenti a nem átütő he lövések sebzését, ha az elejét lövik, egyébként meg mondjuk 50-el. Néha elég ennyi is, hogy túléld, néha nem segít, de tény, hogy csodát nem szabad tőle várni.
Szerintem sem er sokat a gyakorlatban. t6-t7es nehez japant toltam most tobbet a hetvegen, es arty ellen kb t6ig er valamit. a t5-t6 angol artyknal volt hogy 20-30at tudtak sebezni szembol, de a tobbi mar inkabb korul 300 es felette. ha nem utott at persze! a gw pather mar egylovesez ha beesik. rammolni nem probaltak, de a tobbi japan he-je ellen sem ved tapasztalatom szerint tul komolyan.
barret
Munkatársam is panaszkodik állandóan! Csak furcsa mód az a baja,hogy nem elég neki a nehézségi szint...Bemegy,aztán szétrugja az ellenség homokozóját 😄 Akármivel próbálkozik,szinte mindennel lila. Nem vagyunk egyformák.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Az jo! en is! az lenne a legjobb , ha mindenki irna. hatha.. a lepenyhal meg utoljra vagy mi 😊