418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ugye a "szplesse" szót a kedvemért írtad le! :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az artystáskodás az már csak ilyen,itt sokkal jobban megérezni az rng hatását.Valamelyik nap Minesen,Lefh-val,elkezdtem leszedálni egy szerencsétlen M6-ot,full hp-rol indult,folyamatosan láncolva tartottam+sebeztem. Egészen addig amíg le nem faragtam 85hp-ra,innentől 1 db sebző lövést nem tudtam bevinni neki,pedig az akkora tank hogy kilóg a célkeresztből,de onnantol csak alá fölé,+mellét adott
És hiába cikázol sokszor az arty előtt,nem segít,mert ha számít rád akkor megpróbál úgy helyezkedni,hogy a löveg kitérithetöségen belül legyél,és akkor ha nem rángatja az egeret,akkor simán kirak a garázsba.Pláne ha a gold van betöltve,aminek a szplesse
is elvisz egy Lt-t
Igaz nekem csak 2 db van,O261+T92,de ezekkel rendszeresen eljátszom ezt
Itt mondjuk nem fogadtam volna magamra,az Ap miatt,de az rng beadta ugy is ,hogy a fél tank már kiment a célkeresztből
-
András77 #380132 Úgy teszel, mintha nem tudnád 
A személyre szabott RNG-ben én sem hiszek, de az is kapitális nagy hülye, aki azt állítja, hogy a WG tiszta RNG-vel dolgozik. Csak pár példa, az utolsó esély, az MM kiegyenlítés (ha sokat nyersz vagy vesztesz), táras tankkal szinte lehetetlenség 1 lepattanó nélkül kitárazni, az a lövés, ami kiszedné az ellenfelet a legtöbb esetben lepattan vagy alá-fölé-mellé megy, ezáltal kell még egy lövés rá stb.
Szerintem inkább rengeteg kiegyenlítőnek gondolt algoritmusuk fut, ami figyeli az utóbbi eredményeket és az alapján piszkálja meg a dolgokat.
A történetben a legnagyobb aljasság, hogy az RNG-re bármit rá lehet kenni. A lottóban is kijöhet az 1-2-3-4-5, de azért nem kicsit néznénk furcsán, ha ez mégis megtörténne. Akkor meg pláne, ha következő héten is. Mert a WG-ben ilyesmi tapasztalható... -
Kíváncsi lennék diegho véleményére ebben a témában. Szerintem ő ezt is másképp látja. -
Pares #380130 "A másik ami mostanában zavar, a pontosság kérdése, illetve a jó látható handycap ténye. Nem akarok vitatkozni erről, meggyőződésem, hogy a csata elején az egyik csapat kap valami előnyt. Megtapasztaltam mindkét oldalt, máshogy nem tudom egyszerűen megmagyarázni azt a jelenséget, hogy 25 csatából 24 szer a vesztes 10 kilövés alatt marad."
Maximálisan egyetértek, én is említettem ezt már korábban. Biztos vagyok benne, hogy nem csak külön a tankok statisztikáit befolyásolja az RNG, hanem a csata elején mindkét csapat külön-külön kap általánosan valamilyen buffot vagy nerfet (ami persze RNG-nek hála néha lehet egyenlő is) az RNG-jére. Már az is elég lehet, ha az egyik csapat 5-10%-al jobb RNG-t kap pontosságban, átütésben, sebzésben, és már kész is a következő 3-15-ös végeredményű 3 percig tartó mészárlás. -
Pares #380129 Sajnos magamra nem tudok lőni, de azt is megoldottam párszor, közvetlen közelről az ellenségre lőve
-
Bezzeg ha a piros csapatban lennél,minden összejönne :) -
asolyom #380127 Tényleg szívet melengető, amikor egy álló OI-nak mellé lövök egy artyval. Amikor meg az AMX 12t-vel megyek hiába mozgolódok telibe rámol az arty.
Ja, és persze nem ám a nehezekre lő, amivel tele van a csapat, á nem, a töppedt AMX-re. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.11. 12:49:00 -
Én is észreveszem hogy nem egyforma a "teljesítményem" van olyan nap hogy szinte minden összhejön,utána meg csak a szopás...
De egy jó játékos ezt is nagyban tudja kompenzálni! Lehet evvel vitatkozni,attól még igaz.
Munkatársam bár mit csinál,sötétlila :D És ez nem SZERENCSE! Bebizonyítom,eladta ezt az accountját, XXX(már a következőt is) .
Ugye látszik mikor adta el? Ha szenencsés account lenne,nem így alakulna a statja :) Tehát tudás kell ide,és nyerő vagy! -
Jó, hogy Tier 2-es csata, de az durva , hogy a három percet sem éri el. Ez aztán a szórakozás! A csatába lépés metódusa több időt visz el, mint maga a játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Userx2 #380124 Több fogyóeszközt használsz el, ha 1 óra alatt 9 csatát mész, nem pedig 5-öt. Ez jó a WG-nek. Okok: a sok arty nem kedvez a normális csata lefolyásnak. Az egyik nehéztank oldal óhatatlanul jobban bekempel, mint a másik. Aztán hirtelen ott terem 3-4 op med, és el is dölt a csata. Amikor nincs arty, az egyenlőtlen néhéz tank leosztás is mészárlásba torkollik. Szórásnerf óta nincs értelme gyenge pontra lőni. -2 es gomb. A prémlőszer, megint pörgeti a csatát. Minden ebbe az irányba hat. Ja meg a 3-4 futóbolobd szirszar lájt is oldalanként. Az 1 percben fel van sporolva a fél csapat. De majd kapnak 450 m-es látótávot... -
Lichtmaschin #380123 minden szavaddal egyet értek, főleg a handycappel... számomra az a legérzékelhetőbb. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor ugyanazzal a tankkal ugyanolyan körülmények között, harcolok és neki minden összejön nekem meg semmi. Pl 2 CDC harcol egy dombon, egymással szemben egyik 4/4 betalál a másik meg 4/1. ezt nem lehet a skill különbségre vagy a crew különbségre fogni, mert látszólag mind egyforma. Ez kéremszépen handycap. -
Erről a témáról nemrég csinált Ranzar egy jóféle videót. :D
Ezzel nem vagy egyedül. Az utóbbi időben nekem is zuhanórepülésben van a statom, lehet hogy elfelejtettem játszani de valószínűbb hogy a játékosállomány hígult fel olyan szinten, hogy már örül az ember ha leadhat pár lövést mielőtt a garázsba kerül.
-
Angelus1991ster #380121 Semmit nem tudni még arról, hogy mi lesz még a 4 heti csudálatos misszión kívűl. -
tutyimutyi2 #380120 Ez a 100 éves tankos izénél az ötödik hét felold valami kis 2-es 3-as prém tankot is avagy ez csak egy kis segítség lesz hogy ha valakinek kimaradt egy hét akkor tudja pótolni és ugyanúgy megkapja a maximális jutalmat amihez ugye 4 hetit kell teljesíteni? -
Szerintem a tomatok, akik 44 meg 46% al Rommelnek hiszik magukat. Tegnap néztem egy streamet ahol volt xvm. Én kb akkor is látok ilyet mert vagy 2 éve nem használok, de egyszerűen nem akartam elhinni hogy tier 8 - 9 csatába 1 igen 1 db 50% feletti emberke volt a streameren kívül. Vöröslött az egész képernyő szó szerint. Sajnos az a baj a WG nem fogja soha bántani a játékosokat. Gondolok itt egy 5v5 ös skill MM random módra ahol hasonló játéksokkal mehetnél. Jósolni meg nem fogok de ugyan az van amit írsz, megy lefelé a lejtőn játékélményben... -
bekescsaba #380118 A fórum margójára, mert ugye a nejemet nem érdekli a játékbeli vergődésem.
Az elmúlt hónapokban romlik a teljesítményem, vagy legalább is stagnál. Egyszerűen nem tudok eleget sebezni, gyakorlatilag kiírtották a megfontolt játékstílust. Ha az elején kivárok, legtöbbször nem tudok csinálni semmit, mert vagy minket dózerolnak le, vagy mi az ellent. A megfontolt, az elején kevés kockázatot vállaló, a hp-t a végjátékra tartogató játékosoknak befellegzett, gyakorta 10 játékból egyszer jön ez be, és 25 csatából 1 szer lesz csatafordító. Tulajdonképpen a jó játékosokat is rákényszerítik, hogy az elején menjenek, vállaljanak be több kockázatot, mert sebzés nélkül maradnak. Gondolná az ember, hogy akkor a másik oldal kempelni fog, de nem ez történik, gyakorlatilag, hogy Angus szavaival éljek, egy "Mittengrádi pokollá" válik minden pálya. Persze ez egy kicsit sarkítva van, de a lényeg mégis csak ez.
Két tanktípust teljesen megcsonkítottak játékbeli eredményesség szempontjából. Artizny teljesen lehetetlenség, nem is csak a repülési és pontossági nerf miatt, hanem olyan gyors lett a játék, hogy egyszerűen nem lehet lereagálni az artykkal, gyakorlatilag ünnep minden olyan meccs, ahol 6-ot lehet lőni.
A TD-kell gyakorlatilag ugyanez a helyzet. Egyre többször maradok TD-kell sebzés nélkül, gyakorlatilag elkerül a front, mire megmozdulok vele, a gyors tankok felprédálnak mindent.
A másik ami mostanában zavar, a pontosság kérdése, illetve a jó látható handycap ténye. Nem akarok vitatkozni erről, meggyőződésem, hogy a csata elején az egyik csapat kap valami előnyt. Megtapasztaltam mindkét oldalt, máshogy nem tudom egyszerűen megmagyarázni azt a jelenséget, hogy 25 csatából 24 szer a vesztes 10 kilövés alatt marad.
Amit viszont nem tudok, és kérdezném tőletek, az az, hogy mi okozta a játék ilyetén történő felgyorsulását. Nem hinném, hogy csak és kizárólag a gold ammo az oka, mert az régebb óta jelen van a játékban, mint amióta a fent vázolt jelenséget tapasztalom.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.09.11. 09:39:10 -
tothgyorgy #380117 mindenki az, csak van aki 6k win8-al. -
tothgyorgy #380116 lenne néhány javaslatom az artikra.
1. minden csatában legyen 1-1 oldalanként. se több, se kevesebb
2. a gold lőszert megtartanám nekik, de értékeit az alap lőszerre korlátoznám a jelenlegi gold ár mellett
3. az új alaplőszer egy repesz lenne, ami nagyobb hatósugárban sebezne, de sokkal kevesebbet
4. a 3. lőszerfajta vakító, vagy ködgránát lenne, ez lehetne tankfüggő, vagyis egyiken ez, másikon az
5. egyik sem lesz bevezetve. :( -
Gyuszopapa #380115 Beírja az 20000 csatás 500 wn8-as hogy retard team.Istenem,dehát te is az vagy. -
Lichtmaschin #380114 Elmúlt pár nap: Look at that noob, statpadder, retard, usless shit....
Általában olyanok írják akiknek kb 1 lövése talált egész körben. En meg küzdök mint disznó a jégen, mert Megkaptam a handicappet de igy is top sebzest csináltam -
Angelus1991ster #380113 Jó lenne ha a gennyes árulók ellen bevezetnék a safe shot módot. -
suba53 #380112 Biztos észrevetted, hogy a teszt szerveren kapsz egy mázsa free XP-t, kreditet, meg talán aranyat is.
Ez azért van, hogy tényleg mindent kipróbálhass, ami esetleg érdekel.
Ha van olyan ág, amit még el sem indítottál de kíváncsi vagy a kilences tízes tankjaira, akkor a free-ből szépen végigfejleszted a vonalat, és már a garázsban is lehet a kipróbálandó tank.
Én egyszer az összes ág összes tankját kifejlesztettem, és nem fogyott el a free XP.
-
András77 #380111 Átképzés előtt mutatja pirossal. Ha belerakod a t34 legényt a t34-85-be, akkor mutatja pirossal. Képezd át.
Arra figyelj, ha még akarsz fejleszteni a t34-n (mert 4 tankot is ki lehet fejleszteni rajta), akkor előbb csináld meg a fejlesztést és csak utána képezd át a legényeket, mert minden átképzés kb 40e xp veszteség (a 10% onnan jön, hogy 90%-ról indul az alapképzetség átképzés után, bár ez sem mindig, ne lepődj meg ha nem 90% lesz, hanem magasabb, ez nem hiba, hanem volt fel nem használt xp a skilleken). -
szaboz80 #380110 Kis segítséget kérek:
Van egy T-34-m, amiből hamarosan egy T34-85 lesz :) A régiből átvihetem a legénységet (az tudom, hogy ~10%-t vesztek), de amikor próbáltam, akkor pirossal jelölték őket és így kicsit elbizonytalanodtam :) -
Hát, ha nem olyan speckó teszt van ami az mm változtatásait teszteli (ilyen tudtommal még nem volt), akkor ugyanazok a mm szabályai mint élesen.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.10. 21:43:20 -
Userx2 #380108 Mondod egy papír szarban ülve...
-
asolyom #380107 Köszi, így értem. És elvileg az aktuális legénység is jön egy adott tankkal. Sajnos ezt még nem volt módom megnézni. A másik, hogy a teszt szerveren is érvényes pl. a tier limit? -
A teszt szerver mindig egy korábbi állapottal szinkronizál, ha van olyan tankod élesen amit csak pár napja vettél az jó eséllyel még nincs meg a teszten. -
asolyom #380105 Letöltöttem, és sikerült is belépni. Érdekes módon van, amelyik tankomat látom a teszt szerón, és van, amelyiket nem. 
Kíváncsi leszek, hogy a Matilda IV új hd modelljének mennyivel változik a páncélzat kialakítása. Azt már látom, hogy egy ótvar nagy kupolát biggyesztettek a tetejére. "Remélem", hogy ez gyenge pont lesz, mert eddig ez nem volt. Legalább is nem ekkora, amit még egy látássérült vakond is belő. Aztán van egy méretes lövegpajzs is, de hogy az jó lesz-e valamire páncélzat szempontjából, az még kérdés. Bár szerintem, ismerve az orosz lövegpajzsokat, bőven "befú" majd rajta a szél. Sajnos a tanks.gg-n még semmi nem látszik az új modellből.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.10. 20:23:36 -
Teljesen,csak le kell töltened a teszt klienst,kűlön könyvtárba és a wotos azonosítóiddal be tudsz lépni. -
realcsabi #380103 Tudtommal csak azokat a tankokat lehet visszavenni, amiket 9.16 után ad el az ember. -
bekescsaba #380102 Apropó, tank visszaigénylés.
Olyat is lehet, ami már nem kapható?
Én eladtam a pak 38-asomat, visszavenném szívesen. -
asolyom #380101 Ez a 9.16 teszt mennyire nyilvános? -
Pares #380100 Én nem diszkriminálok, meglátok valamilyen papír szart, amint lehet, küldöm is feléje a 152mm-es HE-t
-
tutyimutyi2 #380099 Ismerős csak nekem ezt a skorpióval csinálja hogy folyton tier10 ahol persze ha meglátnak leszarnak minden mást és csak engem lövöldöznek, egyszer az egyik geci 3 percen keresztül nézett ki ugyanazon sarok mögül arra várva hogy mikor megyek oda... -
Zoli105 #380098 hát a 121 kína mednek van a legnagyobb sebzése a medek közül (köszönhető a 122es ágyúnak ) és HE-vel is szépen lehet aprítani :)
Cseréltem szervert de úgyan az volt , és persze ne felejtkezzünk meg a gyökér agyhalott csapattársakról (térkép fogalma, gondolkodás és tankismeret nem létezik eme természet által megalkotott csodálatos véglényeknél ) Hihetetlen hogy egy 8 éves játékról beszélünk és nem tanultak meg játszani vele az emberek ! :( -
suba53 #380097 Hát igen! Megszoksz, vagy megszöksz.
-
Gyuszopapa #380096 Az ellen 2 top nehéztankja sebződés és spottolódás nélkül eljut a zászlónkig a csata 3.percében.Szerinted néznek ezek minimappot.
Nem.Használnak fedezéket.Nem.Ismerik a játékban található tankok tulajdonságait.Nem.
Csak nyomják a W gombot mint süket a csöngőt.Ennyi a tudás.Ez az átlag.Szokj hozzá. -
Hogy ne csak off legyek: most kell próbálkozni, aki valamelyik IM tank MT-15-ös küldijét csinálja, csak úgy hemzsegnek a papír RHM, WT, és Grille hordák. Talán nem is lenne lehetetlen, a 4k sebzés sem beléjük.
Amúgy melyik mednek van a legnagyobb sebzésű HE lőszere (persze papíron)? CentAX?