World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-D
Tényleg?Ès miota?A manipulàcio hovà lett?Szabira ment,vagy tàppènzre?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
1 - ők nézik a minimapot is. Látják, hogy a másik oldal bedőlt és az ellenfél megy a bázisra és ez gáz lehet. Ha nem ezért, akkor az ellen felderítése és feltartása a cél. Mert ha mindenki foglalni megy és az ellenfél visszaér, na az szopi.
2 - csodával határos módon úgy gondolják, hogy ez a játék inkább egy tankos, lövöldözős játék, mint egy zászlófoglalós. Ebben pedig igazad van, ez a játék gyártójának a hibája.
Írom mindezt úgy, hogy nem vagyok sem kék, sem lila, de én is ezt teszem.
Igen. Elismertétek csak, hogy a fejlesztők a valódi fejlesztések helyett a játékosok szopatását végzik.
Míg a WT-ben megy a fejlesztés, grafikailag gőzerővel még a fiatal AW is többmagos támogatást használ, itt gyakorlatilag a WG kényelmes semmittevést végzi. Semmilyen fejlesztést sem hajt végre, grafikailag ugyanaz a játék pár HD moidelltől leszámítva. Csupán a játékosok szopatását csinálják a szopóalgoritmusokat ennyi az egész. Kimondtátok hát végre.<#nevetes2>#nevetes2>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.15. 17:23:05
Nem. Én vagyok aki megnyeri a csatákat, ahelyett hogy a több HP-jű, de kevesebb nagyobbakat lerusholnám a többivel, mert a dmg-t számólja a WN8 és a capra nem ad semmit, de nekem fontos a győzelem és nem a stat <#beka3>#beka3>
"Akkor viszont ne csodálkozz,hogy itt tartasz,elosonsz bázist foglalni ahelyett,hogy lőnéd az ellent
Én akkor foglalom a bázist, ha szükség van rá, de a többiek még akkor sem. Ismerős ? Tipikus lila betegség<#lama>#lama>
" Ezek után meg végképp nem értem a vergődésed, direkt ezért vettél 30k-s csomagot meg Pz II j-t. akkor most mivan?
Ezt már végtelenszer elmagyaráztam és nem írom le többet, főleg hogy Yos Barát már nagyon szapul érte. Jó vele játszani. Te miért mész a kedvenc tankjaiddal ?
Trance&Friends nothing more..
És mi a fene az az SH?
A többieket hagyod megdögleni,azt csodálkozol,mikor 8an lőnek foglalás közben<#wilting>#wilting>
Yos, ha te pro játékos vagy miért nem lövöd ki sorra az ellenfél gyengéjeit ? Miért kell őket szidni ?
A megoldás az, hogy mihelyt kihúztad a tankot már viszed is SH-be és ott játszol életed hátralevő részében és nem kell szidni a játékosokat sem
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Megadtam az invite kódom adatait (még jó hogy elérhető volt az infó Alienware oldaláról)... és ki is cserélték... legalább nem kell 14 napot sem várni rá, hogy kicserélődjön. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.15. 16:03:12
Na mind1 írtam a supportnak egy ticket-et...remélem sikerül megcsinálni valahogy ezt a 22-es csapdáját. 😊
Én is így váltottam emailt,a régihez nem volt,már hozzáférésem.
...talán annyit tudok tenni, hogy hozzárendelek egy teló számot és lecserélem az e-mailt... 😄DD illetve nem... mert annak az infóját is az e-mailre küldi... meg vagyok lőve... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.15. 15:29:42
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majdnem minden csata betöltőjénél már elkezdenek jajveszékelni,vagy ugatni,anyázni,hekkerezni stb
Oké hogy arty,egyrészt azért,de mit látnak amit én nem,nem használok xvm-t
Transilvania
Még Erdély latin nevét is a magyaroktól vették át. Annyira suttyók, hogy még saját maguk se képesek megnevezni.
Irigykednek, mert a románok semmit sem tudnak felmutatni. Nagy népi hősük egy pszichopata Vlad Tepes. Pedig azért már 800 éve szaporodnak, ott ahol. Az egész országuk egy Mordor-szerű tákolmány, ami a dákóromán mítoszon próbál "alapulni".
Csak csőcselék hordaként mészárolták az erdélyi magyarságot és székelységet az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc idején.
Érthetetlen, hogy lehettek az Európai Unió tagjai, saját gyulafehérvári nyilatkozatukat sem tartják be, amivel azért előre léptek volna egyet a civilizáltság terén. Nagy nemzeti ünnepük sincsen igazán. Román Királyság összetákolása lehetne az.
December 1. olyan, mintha mi ünnepelnénk Horvátország bekelebezését.
A WoT-ban sem mások. Amit eddig láttam , hogy játékosaik jórésze igazán vérvörös, akadékoskodók és nem lehet rájuk számítani.
Amikor már épp megkedvelném ezt a népet, akkor mindig mutatnak egy újabb aljasságot.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.15. 15:05:10
angelus1991ster.blogspot.hu
Stfu sheepfuckers.
This Romanian folk tradition:sex with animals<#banplz>#banplz>

Na ilyen az amikor minden összejön, de megnyugtatásképp ott van az overall winrate is<#hehe>#hehe>

Bérbe vehet? reklámfelület...