World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az előbb is így lett 4k sebzésem,én szartam rá hogy a többiek campelnek én padlógáz előre rohantam és nekimentem 6 baromnak.utolsónak haltam meg.
Medezz vele, a T10 kb mint egy dagadt medium. 400m látótáv 50 el megy meg még 258 as alap pen, tornya is elég gyors szerintem heavyhez képest. Így használod megfogod szeretni.
Ha lenne ilyen nem lenne arti 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Miért nincs heavyknek arty ölős küldi.<#whatever>#whatever>
T10-el folyton 2-8 arty is van.
T10-el folyton 2-8 arty is van.
Én olyan ritkán grindelek, mint a fehér holló. De most a hosszú hétvégén beindítottam két új ágat, a brit csiga TD, és a Firefly vonalat.
Elhasználtam több személyes tartalékot, amik 100% plusz XP-t adnak, így kvázi folyamatos duplázással megvan a Firefly maxosan, és az AT8 szintén fullosan. Igaz egy csomó modul meg ágyú már ki volt fejlesztve a többi ágon, így mindig csak a láncot, meg tornyot kellett free-ből megoldani. A Firefly megtartós lesz. Álom az az ágyú T6 meden. 80%-os legénységgel is pontos, nem tudom mi lesz majd pár skill után.
Az AT8 átjáróház lesz, de nem szenvedős eddig. És azon a vonalon minden tankra megvan már a top ágyú a tornyos TD vonalról, a láncokra a free XP, így elég kellemesen indul majd mindegyik.
Elhasználtam több személyes tartalékot, amik 100% plusz XP-t adnak, így kvázi folyamatos duplázással megvan a Firefly maxosan, és az AT8 szintén fullosan. Igaz egy csomó modul meg ágyú már ki volt fejlesztve a többi ágon, így mindig csak a láncot, meg tornyot kellett free-ből megoldani. A Firefly megtartós lesz. Álom az az ágyú T6 meden. 80%-os legénységgel is pontos, nem tudom mi lesz majd pár skill után.
Az AT8 átjáróház lesz, de nem szenvedős eddig. És azon a vonalon minden tankra megvan már a top ágyú a tornyos TD vonalról, a láncokra a free XP, így elég kellemesen indul majd mindegyik.
Ha arti mentes csatát szeretnél akkor ez az a küldi amit ki kell választani. 😊
Ezek nem csak nálad fordulnak elő, hasonlókról bárki be tud számolni.
Pl: sebezz x-et nehéz tankba - alig van, őlj nehéz tankot ami 2 tierrel nagyobb - saját v +1 tierben játszol, deríts fel 3 artit és sebezd meg - nincs arti v kevés, sebezz TD-t - nincs TD .... és még hosszan lehetne sorolni 😊
Amióta sikerült a gyújts fel 2 tankot küldi sorozatban gyújtom a tankokat.
Ezek nem csak nálad fordulnak elő, hasonlókról bárki be tud számolni.
Pl: sebezz x-et nehéz tankba - alig van, őlj nehéz tankot ami 2 tierrel nagyobb - saját v +1 tierben játszol, deríts fel 3 artit és sebezd meg - nincs arti v kevés, sebezz TD-t - nincs TD .... és még hosszan lehetne sorolni 😊
Amióta sikerült a gyújts fel 2 tankot küldi sorozatban gyújtom a tankokat.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vesztes csatából is meg lesz ma a 10k xp.
Map: Pilsen
T-10
1 934 43 829
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Legénységi XP: 2 418
Javítás: 16 750
Lőszer: 13 845
Fogyóeszköz: 3 000
Total: 10 234 WN8: 8 166 (100)

Map: Pilsen
T-10
1 934 43 829
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Legénységi XP: 2 418
Javítás: 16 750
Lőszer: 13 845
Total: 10 234 WN8: 8 166 (100)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az egyéni küldetések, az türelemjáték. A Stug-nál a falat kapartam néha, mert amit szerettem volna megcsinálni, arra vagy nem voltak meg a fizikai feltételek, vagy a csapat volt alkalmatlan, vagy csak én voltam béna a nagy akarásban. Végül csak meglett az 5 csaj.
A T28 nál már nem törődtem vele igazából. Beadta ha beadta, és így is meglett mind az öt csaj. A T55A felénél járok kb. és továbbra sem görcsölök rá. Lassabban megy, mert komolyabbak a feltételek, de a meccsek előtt rá se nézek a küldi feltételeire, így is jövöget, és én csodálkozok néha, hogy hopp egy küldi megvan. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.03.16. 09:54:35
A T28 nál már nem törődtem vele igazából. Beadta ha beadta, és így is meglett mind az öt csaj. A T55A felénél járok kb. és továbbra sem görcsölök rá. Lassabban megy, mert komolyabbak a feltételek, de a meccsek előtt rá se nézek a küldi feltételeire, így is jövöget, és én csodálkozok néha, hogy hopp egy küldi megvan. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.03.16. 09:54:35
Meg kéne tanulni hogy t10-el ne menjek előre,mert a csapat úgyis seggbe lő.
Map: Highway
T-10
820 28 445 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 537)
Legénységi XP: 1 025
Javítás: 16 701
Lőszer: 15 975
Total: -7 231 WN8: 3 277 (98)
Jah és vereség persze.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 09:46:01
Map: Highway
T-10
820 28 445 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 537)
Legénységi XP: 1 025
Javítás: 16 701
Lőszer: 15 975
Total: -7 231 WN8: 3 277 (98)
Jah és vereség persze.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 09:46:01
Srácok én nem akarok veszekedést vagy flamet generálni csak leírni a saját tapasztalatom.
Én eddig csak úgy el szórakoztam ökörködtem T49-el meg egyéb könnyű tankkal.
Találkoztam néha vacak csatával de nem izgatott.De most itt az Is7 hónap így neki álltam kihúzni az Is7-et.
Úgy döntöttem napi 10k xp-t ki farmolok és meglesz az Is7.De azóta hogy komolyan el kezdtem az XP-t farmolni, én rengeteget szívok,olyan szopóágra kerültem mint még soha.És a küldizésre is ráálltam közben,de abban is hihetetlen peches vagyok.Hetek óta nem láttam med tankkal 2 artyt egy csatában.
Én eddig csak úgy el szórakoztam ökörködtem T49-el meg egyéb könnyű tankkal.
Találkoztam néha vacak csatával de nem izgatott.De most itt az Is7 hónap így neki álltam kihúzni az Is7-et.
Úgy döntöttem napi 10k xp-t ki farmolok és meglesz az Is7.De azóta hogy komolyan el kezdtem az XP-t farmolni, én rengeteget szívok,olyan szopóágra kerültem mint még soha.És a küldizésre is ráálltam közben,de abban is hihetetlen peches vagyok.Hetek óta nem láttam med tankkal 2 artyt egy csatában.
angelus1991ster.blogspot.hu
További sok sikert és 'áldott' rng-t.
letörlesztem neki. segítek neki átkot szórni
5-10 ezer forintot nem sajnáltál erre?
Voltam jósnál és mondta hogy kérdezzem meg
Ez miért olyan fontos?
Angelus1991ster! Te egész véletlenül nem Vas megyei vagy?
Írtam privit.
Probléma akadt elftárs? Részletezd.
Ez eldőlt.
Jaj Angelus attól még ez a nicked él, ha esetleg a walertos ki lesz tiltva.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.03.15. 20:55:13
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.03.15. 20:55:13
+1
Ha jól látom, ez 6 mellette, 2 ellene. Kétharmados többségnek tűnik.
+1
+1
-1
Èn szeretek olvasni:-D
Bàr egy kõnyvel jobban jàrnék:-P
Bàr egy kõnyvel jobban jàrnék:-P
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
4 mellette, 1 ellene.
ÓÓÓ ti hegyi szedren nevelt vadkender kergető hegyi kecskék,én minuszt írtam.
4
Akkor eddig 3.
-1
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.15. 19:58:48
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.15. 19:58:48
Ezt a társaság kb 75%-áról el lehet mondani.<#idiota>#idiota>
+1
Atya ég srácok még mindig ezen vackon megy a balhé?
Szerintem akadjon le mindenki a témáról és inkább térjetek vissza a normális témához,mondjuk szidjátok az artyt vagy td-t.<#nyes>#nyes>
Szerintem akadjon le mindenki a témáról és inkább térjetek vissza a normális témához,mondjuk szidjátok az artyt vagy td-t.<#nyes>#nyes>
Na ezzel egyetértek.
Ha tenne egy 180 fokos fordulatot és megígérné hogy jól viselkedik és leírná 100-szor hogy nem idegesítem az itt jelenlévőket akkor maradhatna, ellenkező esetben 10 évre száműzni!B-)
Nekem emberileg nincsen gondom Walertal, ami fáraszt, az az, hogy folyamatosan fingból fon ostort.
Semmi témát boncolgatni, áll dolgokat bizonyítéként beállítani, különböző összeesküvés elméleteket gyártani, folyamatosan ekézni azt a játékot, amire nem kevés pénzt költött, majd részigazságokon vagy irreális elképzeléseken alapuló elképzeléseivel, és nyűgösködéseivel teleokádni a fórumot, na ez az, ami nem hiányozna.
Legalább azt az örömet megadná, hogy vitatkozni lehetne vele. ÉRDEMBEN.
Így, ha ennek elejét lehetne venni, akkor örülnék neki.
Semmi témát boncolgatni, áll dolgokat bizonyítéként beállítani, különböző összeesküvés elméleteket gyártani, folyamatosan ekézni azt a játékot, amire nem kevés pénzt költött, majd részigazságokon vagy irreális elképzeléseken alapuló elképzeléseivel, és nyűgösködéseivel teleokádni a fórumot, na ez az, ami nem hiányozna.
Legalább azt az örömet megadná, hogy vitatkozni lehetne vele. ÉRDEMBEN.
Így, ha ennek elejét lehetne venni, akkor örülnék neki.
Pedig elèg tûrelmes volt veled,tart màr pàr napja ez az àmokfutàsod.Màshol csak 3v4 hsz ig jutottàl volna.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Köszönöm a videot, megnézem ha lehetőségem lesz válaszolok rá.
Ne felejtsétek el : Holnap után, konkrétam csütőrtök reggeltől hétfőig Sz.Patrik nap lesz. Mármint event. Akciókat ígérnek, szóval ne nagyon vegyetek addig semmit (tank, felszerelés, fogyóeszközt) hátha akkor nagy leárazás keretében féláron teheted rá a kezed.
Ne felejtsétek el : Holnap után, konkrétam csütőrtök reggeltől hétfőig Sz.Patrik nap lesz. Mármint event. Akciókat ígérnek, szóval ne nagyon vegyetek addig semmit (tank, felszerelés, fogyóeszközt) hátha akkor nagy leárazás keretében féláron teheted rá a kezed.
Esetleg nem politikus vagy? Fizetnek érte? Meg fenyegettek? Kényszerít valaki?
Tudunk segíteni?
Tudunk segíteni?
Na ha nem hiszel nekem, akkor szánd rá az időt és nézd végig, főleg az első pár csatát, az egész a foglalj vagy ne foglalj dologról szól.
Trance&Friends nothing more..
Felesleges nyüglődni, mondtam amit mondtam, majd a démosz eldönti, hogy mész, vagy maradsz. Nem mondhatod, hogy a saját szám íze szerint bánok el veled. Végeztem, hatszáz.
Nekem a te trollkodásából már elegem van. Olyan vagy, mint egy WG emberke. Itt védet a védhetetlent. Közben minden normális embert bannolni akarsz
A legtöbb ilyen. A stat maximalizálásával és a missziókkal foglalkoznak csak.A győzelemmel nem foglalkoznak
"Az ugye megvan,hogy ha az összes ellenséges tank ki van lőve az összes csapattag több xp-t kap? Ha a gyöztes csapatban sincs 6-700 xp-nél több akkor biztos cap volt és maradt ellenfél is."
Ugye az megvan, ha győzől sokkal több XP-t és kreditet kapsz ? Nem arról beszélek, hogy mindkét csapat elmegy egymás bázisára, rengeteg csatát nyertem meg úgy, hogy foglaltam miközben a sajátom 6 tankja az ellen 6 tankját kereste, mert így akartak győzni az ellenfél TD-jeinek vissza sem kellett érnie a bázisra simán leszedték a mieinket. És ezek nem kezdők voltak
"Hát neked tényleg illik az a wot szlogen hogy,go tetris. Ha csak a negatívumokat veszed észre s játékban akkor ez nem a te játékod. Nincs olyan akció szimulátor stb... játék ami meg kérdezi indítás előtt milyen módon szeretnél nyerni"
Ha csak a negatívumot venném észre már nem játszanék. Nem gondolod ?
Az, hogy mindenki csak úg yakar nyerni, hogy kilövi az ellent és eldobja a másik lehetőséget a foglalást, akkor nagyon sok nyerhető csatát veszít el és ez egysíkú gondolkodásra vall. Nem gondolod?
A tetrisz kiváló játék !
"Az ugye megvan,hogy ha az összes ellenséges tank ki van lőve az összes csapattag több xp-t kap? Ha a gyöztes csapatban sincs 6-700 xp-nél több akkor biztos cap volt és maradt ellenfél is."
Ugye az megvan, ha győzől sokkal több XP-t és kreditet kapsz ? Nem arról beszélek, hogy mindkét csapat elmegy egymás bázisára, rengeteg csatát nyertem meg úgy, hogy foglaltam miközben a sajátom 6 tankja az ellen 6 tankját kereste, mert így akartak győzni az ellenfél TD-jeinek vissza sem kellett érnie a bázisra simán leszedték a mieinket. És ezek nem kezdők voltak
"Hát neked tényleg illik az a wot szlogen hogy,go tetris. Ha csak a negatívumokat veszed észre s játékban akkor ez nem a te játékod. Nincs olyan akció szimulátor stb... játék ami meg kérdezi indítás előtt milyen módon szeretnél nyerni"
Ha csak a negatívumot venném észre már nem játszanék. Nem gondolod ?
Az, hogy mindenki csak úg yakar nyerni, hogy kilövi az ellent és eldobja a másik lehetőséget a foglalást, akkor nagyon sok nyerhető csatát veszít el és ez egysíkú gondolkodásra vall. Nem gondolod?
A tetrisz kiváló játék !
Tegye már fel a kezét, akinek elege van Walert trollkodásából. Amennyiben nem kevesebb a (kerekítős) kétharmados többségnél, 5 igen után kerüljön sor retorzióra.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.15. 19:15:51
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.15. 19:15:51
Hát neked tényleg illik az a wot szlogen hogy,go tetris. Ha csak a negatívumokat veszed észre s játékban akkor ez nem a te játékod. Nincs olyan akció szimulátor stb... játék ami meg kérdezi indítás előtt milyen módon szeretnél nyerni. Ez egy társas játék amiben mindenki taktikus és azt szeretné hogy a többi 14 játékos az ő kedvére tegyen,amiből ki alakul a sok konfliktus.
Az ugye megvan,hogy ha az összes ellenséges tank ki van lőve az összes csapattag több xp-t kap? Ha a gyöztes csapatban sincs 6-700 xp-nél több akkor biztos cap volt és maradt ellenfél is.
Trance&Friends nothing more..
Így már érthető a foglalás. Viszont ilyen lila játékosokkal én még nem találkoztam, de ezek szerint van ilyen is.
Igazad van. Én is akkor megyen foglalni, amikor már úgy érzem ez a legjobb hogy lehozzuk a csatát, mert ugye több XP-t kapok és nekem ez fontosabb, mint a saját sebzésem maximalizálása. Akkor foglalok, ha nagyon szoros és nem tudni, hogy ha a mieink rámennek az ellenre beaprítjuk őket biztosan. Illetve ha végtelenül lassú tankkal vagyok mint T 34-akkor már nem indulok el az ellen bázisáról capból mészárólni.
Viszont azt vettem észre, hogy a lilák ilyenkor is eszementen kimennek a capból és rohangálnak, keresik az ellenfelet, mert ugye a sebzésre kapsz wn8-at acapra meg, hát nem
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.15. 19:04:06
Viszont azt vettem észre, hogy a lilák ilyenkor is eszementen kimennek a capból és rohangálnak, keresik az ellenfelet, mert ugye a sebzésre kapsz wn8-at acapra meg, hát nem
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.15. 19:04:06