418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Csak neked csak most: ezt is eladta,nemtudom miért nem használja az új tulaj :D Kielemeznéd a stock tankok szemszögéből?
kis acc
-
Tudom hogy low hp n lép életbe, mivel ezekben a helyzetekben jön elő hogy egymás után pattogsz és nem csak egy ember írja néha hogy idegesítő akkor nagyon nehéz kikövetkeztetni azt hogy az adrenalin roham máshogy nem működik csak ebben az esetben.
"Gyorsítja a löveg újratöltését, ha a járműnek kevesebb, mint 10% életpontja van"
-
Légyszíves, olvasd el a skill leírását. Benne van minden, kivéve azt, hogy pattintást is okoz, annak érdekében, hogy "legyen értelme a gyorsított betöltésnek."
Egyébként, nagyon is sok értelme van, ha az ellenfél is low HP-s. Élet -halál kérdése.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.12. 12:50:50 -
Azért pattogsz hogy működjön, szerinted sok értelme lenne ha max egyet pattint azt utána kikapcsol? -
Attól még rohadtul nem kellene pattogni rólad, ha elolvasod-és értelmezed- mire jó, akkor összeáll a kép.
"Gyorsítja a löveg újratöltését, ha a járműnek kevesebb, mint 10% életpontja van"
Hol van itt szó pattintásról? -
Gyuszopapa #380169 Á dehogy.800-900-1000 xp-t átlagban össze hozni prémium nélkül mese habbal.Meg gyorsan fejleszteni hogy ne kelljen szopni alap tankkal.A legénység fejlesztésről meg ne is beszéljünk mert mert lehetsz bármilyen jó,stock tankkal gyenge legénységgel lila statot nem igazán csinálsz.
Dehát kár ezen vitatkozni a számok magukért beszélnek.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.09.12. 12:40:18 -
Azért pattogtok az enemyről low HP n mert van adrenalin roham skill, ha elolvassátok mire jó akkor összeáll a kép, mindenkinél van néha. -
Ilyet ezen a fórumon ne írjál! Noob Protection nincs, és kész, legfeljebb nem volt veled az RNG, ha ezerszer fordul elő veled, és 99%-ban pirosakkal szemben, akkor sincs! Jöhet a Replay -elemzés, amelyben világosan bebízonyítják számodra, hogy te voltál balf*sz, mert nem jó helyre lőttél. Az, hogy kurván nem oda céloztál, senkit nem érdekel. A hivatalos álláspont, NoobProtection: NINCS.
Be kellene küldeni ezt a MythBusters műsorba! :D -
András77 #380166 Azért gondosan kerüli a szemét tankokat, de ezzel együtt is nyilván jól játszik. Ezt vitatni kár, de a tudatosság a tankválasztásban azért észrevehető.
Más, így kell csatát nyerni
Megint és újra meg újra a kiba utolsó esély RNG szétb.szó algoritmus. T34-el lövöm az excolsior seggét. 4 lövés simán csont nélkül beviszi, az utolsó, ami kiszedné, pattan. Hát persze, melyik másik pattanna le róla. Szerintem század másodpercek voltak hátra a lefújásból, a megismételt lövésem betalált és nyertünk. Értem, hogy van amikor meg engem véd meg az utolsó esély, de nyilván én sokkal többször állok a rossz oldalon.
A rohadt noob protection algoritmusaikat kiirthatnák a játékból. Ezek miatt nagyon meg kell gondolni, hogy rámegyek-e valakire egy az egyben, mert ha bekapcsol a kiba noob protection meg utolsó esély, akkor nem fogom tudni sebezni, lepattan, miközben én meg kapok egy nyaklevest, kritikus modul sérülés vagy fontos legény (nem rádiós) pusztul stb. Szerintem ez nagyon beteg ebben a játékban, nekem az a tapasztalatom, hogy a teljesen egyértelműnek tűnő 1:1 helyzetekben rendszeresen megszívat a program, hogy én pattanok, ő meg nagyon durva sebzőket lő közben, akár kapásból is. Kedvenceim az artyk, amikor én mellé lövök célzás mellett, ez meg a spot után rámfordul és kapásból telibe b.sz. Ez nem ritka helyzet, már számítok rá, amennyire lehet... -
Igen wn8-ra megy,mert mindig eladja az accountot :) De nem prémiumozik. Öt is szivatja a játék,de tudja kompenzálni.
-
Angelus1991ster #380164 Az a jó ha fizet orrbaszájba. Kapja is meg érte a jutalmat.
Addig a néha pár ezer ft-ot fizetőknek (ide tartoznék) és az ingyen játszóknak biztosítva van ez a játék. -
Gyuszopapa #380163 Persze hogy sötétlila hisz a hülye is látja hogy statpaddol.Csak olyanokkal megy amivel lehet.Egy percet nem játszik prém nélkül,meg gondolom megy a full gold.
Lehet vásárolgatni free xp-t is azzal soha nem játszol stock tankkal.
Vagy játszhatsz free-ben mint én mindenfajta hulladékkal és akkor csak a skilled van semmi más. -
Angelus1991ster #380162 Na az uccsó sickrat helyen szoktam trollkodni. -
Tessék :) -
Angelus1991ster #380160 E0-n van az titkos hely :D T49-el odalopózom és a 8-9-es vonalon jövő nehéztankokat oldalba lehet lőni.
Troll KV-2 és O-I ügyében elfogult vagyok én is, de mentségünkre, nem a pálya egyik sarkából írtjuk az ellent, hanem tétje van a troll tankkal való játéknak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.11. 23:09:48 -
Inkább vegyék ki a francba óket,nekem se hiányoznának 
De amúgy a Kv2-röl beszéltem
És hol van Abbeyn a titkos hely?Tényleg titkos lehet,ha még nem hallottam róla
-
Angelus1991ster #380158 Átvariálhatnák már ezt az zeuszi trollkodást.
Fostos artykat soha nem dobná top tierbe és maximum 3 ilyen lidérc lenne egy csatában és sohasem egylövésezhetne.
HE sebzéseket meg így oldatnám meg.
t5-ös szinten 100-125-öt
t6-os szinten 150-200-at
t7-es szinten 220-250-et
t8-as szinten 240-300-at
t9-es szinten 280-330-at
t10-es szinten meg max 400-at sebezne átlagban
-töltésidő lenne 8-12-15 másodperc között
-a szűkölés 2-2,5 mp
-pontosság meg lenne 0,38-0,45 m
-lövedék sebessége maradna
Meg valami pár mp-ig tartó lassító vagy bénító effekt is lenne mellé, ahogy a wg-s homokozóban volt. -
Tegnap bevittem sh-ba,2 lövés,1180dmg,2 cromwellB bánta 
-
Angelus1991ster #380156 Első Bombavetőm KV-2-vel lett meg gecinovkán.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2. Mines-on GwCancer öö GwTigris Puncival az SPG-11 (T-55A)
3. Abbey titkos helyén T49-el. Ahol a trollok mindig megbújnak. Remélem a wg-sek nem törlik el azt a helyet. -
Angelus1991ster #380155 Várjá elftárs! Zuniverzum elárulta a titkot.
Az 5. heti misszió (valójában időáldozat a wargamicus szektának) az lesz, amit a paleoszíriuszi-Ori kőtáblákon is a reptiliánok angyali szeretet lézerével égettek, mégpedig lőn az orákulomok segedelmével:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!150 tank sebzése egy újabb garázshelyért -
Lucifer001 #380154 Eddig csak a KV-2 vel sikerült :-) Nekem az a relax gépezet.Főleg ha tier VIII ha tesz -
GG 
De artyval az nem művészet
,Kv2,vagy Oi-vel már igen
Egyébként én sem vagyok jo velük,Nálam ez olyan pótcselekvés szerű dolog,ha felcsesz a játék akkor megyek párat velük,amíg lenyugszok,aztán folytatom rendes tankokkal
Én így vezetem le

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mások meg a fórumokat sírják tele napi szinten,ők meg úgy.
-
Rammsch31n #380152 Nem tudom de akkor holnap kiderül a hírekben... :D csak mi a fenének tart akkor 5 hétig, ha 4 adagot osztanak ki belőle? :) -
Angelus1991ster #380151 Írtak valami spesziális missziót? -
Rammsch31n #380150 Azt tudja már vki hogy az 5. hét emblémás, 100 éves tankos rewardja mi lesz? :D Csak kíváncsiságból...mert én a 4.-et már nem tudtam befejezni. mert koliba költöztem. :D -
Naná:-D -
tothgyorgy #380148 Azt már az elején tudtam,hogy a diki nem lesz meg, a t44 sem. Én csak játszani szeretnék, de ez agyvérzés. -
tothgyorgy #380147 Mst adtam föl a mai napot.
Megint 28% wr.
-
Pares #380146 Hát az RNG sem 100%-ig random, az biztos, főleg az általad is említett utolsó esély szarság miatt. -
Angelus1991ster #380145 VK3002DB-nek csak az ágyúja az egyetlen negatívum. Fel is adtam vele a játékot.
Utánna a Chi-Ri-nek van még a legratyibb (gold) penes ágyúja. 130-as sebzést 135-re buffolhatnák. -
fighter_hu #380144 De jó is volt az az ágyú mielőtt használhatatlan szintre nerfelték :'( -
Angelus1991ster #380143 Sőt egy régi 165-ös sebzésű Könisch ágyú is jobb lenne, mint a rövid 88-as, ami t6-os szinten még oké. -
Lucifer001 #380142 Kolcsi . Telefonról nem lehet javítani . Sorry . -
Lucifer001 #380141 Ez Kocsinak ment volna . -
Lucifer001 #380140 Én nagyon gyenge játékos vagyok artyval . Eltalálni is nehéz az enemyt számomra , annyira pörög a csata , tegnap mégis sikerült egy bombavető medált össze kaparnom :P . De ide a fórumra ezt tuti nem fogom bírni ! :D -
szaboz80 #380139 Köszi! -
Angelus1991ster #380138 Annak a gold lőszere egy katasztrófa.
VK3002DB ideális penje: 171(rövid 88-as "arany" lőszere/203(hosszú 88-as alap lőszere)/44 lenne. Ezek egy jó kis meddé tennék a tankot. -
asolyom #380137 Nincs is szebb annál, mint amikor a Jumboval két Borsigba egyenként 400-400 dmg-t beletoltam. :-) -
Kinek van még meg a Vk3002D (régen DB)? Régebben nagyon szerettem, de egyszerűen röhej, hogy mennyire pontatlan lett. Ti hogy érzitek? Amúgy is egy vicc a 75mm L/70 tier 7-8-9ben, de már el se találok semmit... így aztán a DPM kb 0-val egyenlő, esélytelen nagyobb tierben értelmesen hozzászólni. Ez a meccs viszont mindennek a teteje. Tier 9 és a fél csapat 0 sebzéssel megdöglött, hiába filéztem ki két T8 tankot, semmit nem számított:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.09.11. 16:10:09 -
Angelus1991ster #380135 Én pl. szarok az RNG-re, másodlagos az MM okozta agyfaszhoz képest. MM-t kéne megvariálni, úgy hogy t3-ast ne szopasson. No meg az ilyen fölösleges 3-4-5 light és 3-4 artys csatákat is felső szinteken.