World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Èn eddig màr 3x vettem meg,a kis dràgaszàgot:-D
Nem megy vele most se,de hagyom a garàzsban porfogónak:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Azért az genyó helyzet, mikor egy ilyen jön a hordával aztán kijön szép komótosan, belémvág egy nagyot és visszmegy, miközben maximum én lövöm, más nem.

Esélyes a következő ToT nyertesének, remélem a ferdi ágról, akkor megvenném a ferdit ákciósan.

Az is igaz, hogy rengeteg láncot lő. Talán a lőszer mérete miatt ugye könnyebben találja el a láncot/tárcsát. Feltűnően gyakran csak láncot lőnek.
Nagyon a csapatra van utalva, majdnem annyira, mint a T95. Olyan lomha, hogy pillanatok alatt szétszedik, ha kihal körülötte a csapat. Márpedig ez gyakran megesik.
JpZ E100 at másodjára adtam el 😊 Számomra büntetés volt vele játszani . Főleg mikor a Franciáknak dobtam 0 sebzéses kritikust <#buck>
Sajátomat eladtam. Nem keresett rosszul, de nagyon felhúzott, 22% volt vele a wr-em. Mednek nagyon lomha, nagy, papír, és a gyenge látótáv miatt még sniperkedni sem igazán lehet vele. Ha 5ös prém, akkor szerintem Churchill III vagy Chi-Nu Kai, leárazáskor féláron.

xotyi
De legalább lehozta a csatát<#hehe> Én meg kergettem a demidzset pedig nem is vagyok lila<#rinya>
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.03.16. 19:04:56

Trance&Friends nothing more..

biztos walerttel voltál egy csapatban. 😄
barret
Azért a meccsek döntő többségében 4-5 lepattanó meg van a KV-1-nek. Legalább is ha top tier. A med meg nem fog pattintani 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

A kv1 már régi lemez, egy oiexp lényegesen jobban keres, ha nem prém tier5 farmoló tank kell.

Az azért erős kijelentés, hogy a T25 ne keresne jobban ezeknél. Az ágyúja 116 penes szemben a kv1 120 pennel, de gyorsabban céloz be és a pontossága egy kicsit jobb. Ergó hasonló hatékonyságú ágyújuk van. Amennyit a kv1 páncélja jelent előnyt, annyit meg a t25 sokkal job gun depje és mozgékonysága meg a +10m látótáv és jobb kamoja hoz. Még kezdő esetében is, mert odaér, ahol lőni kell, később veszik észre, domb mögül is tud lőni. Nem arról van szó, hogy dominálni fogja a csatateret, de tud eleget lőni a jó kredit termeléshez. KV1-re meg aranyat rántanak a nagyon ügyesek és a hajára kenheti a páncélját általában.

Ha arra gondolsz, hogy a kezdő nyomja a w-t és lő mindenre, ami mozog, hát egy kv1 sem jut messzire ilyen taktikával.

Ahhoz nagyon jól kell játszanod egy kv1-el, hogy megverd kredit hozamban a t25-t, de akkor meg a kérdés, hogy miért ne tudnál a t25-el is játszani hasonlóan?
joe662
Nàlam JgpzE100al

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nekem anno E4-el lett meg ha már mindenki azt mondja most.
Tono34
Egy kis + sebesség kellene neki...

Victory
El Halluf
FV4202 (P)
Experience received:1 580 Credits earned 64 850
Battle achievements Steel Wall, Mastery Badge: "II Class"

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A T-25 kezdőnek nem igazán ajánlom KV1 el jobban fog keresni
Érdekes.
Egy barátom accján kipróbálhatom a prém 6-os Cseh tankot.

Érdekes, hogy az ágyúja a sebzésen kívül mindenben rosszabb mint a Rudy ágyúja, de érzetre mégis jobbnak tűnik.

Mások hogyan látják?

Sherman0070
Nekem Rhm. Borsiggal lett meg. Azzal sem lehetetlen.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Tono34
Azért azokat írtam, mert ezek vannak kifejlesztve, csak jelentős kredithátrány van 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egy nagyon jó kis tier5 prém tank a T25. A gyengeségeit elég jól kompenzálni lehet (105-ös benya a jobb fordulásra és a torony forgatásra, bino a pocsék látótávra, skillek az ágyúra: pillanatkép meg sima utazás), bár az ágyúját vagy mexokod vagy utálni fogod, mert meg kell várni a becélzást vele. Tehát olyan pozícióban kell lenni, ahol ez lehetséges, ezért raktam rá bino-t, hogy tudjak vele kicsit távolságból is operálni, ráadásul kiváló a gun dep, dombos terepre kell vele menni mindig, hacsak lehetséges. Kapáslövéseket el kell felejteni vele, bár a lőszer olcsó, szóval meg lehet próbálni éppen. A torony lassan forog, a benya valamit javít rajta, akcióban megveszel előre sokat 2,5e kreditért és meghálálja a tank. Nem gyullad gyakran, úgyhogy mehet bele a benya a tűzoltó helyett.

Sajnos mióta oi-exp meg oi horda terrorizálja a tier5 környékét, erősen csökkent a használhatósága a t25-nek és mostanában én inkább a chi-nu-kai-t használom, mert jobb a látótávja és az ágyúja is, cserébe lassabb és gyengébb gun dep, de az oiexp, oi-kat úgyis messziről kell levadászni valahogy.

Ha nincs farm tankja valakinek simán bevállalható, mert a legjobb tier5 kredit keresők között van és ha nem oi-t vagy tier7 keményeket kell kiszedni vele, akkor még csatát is le lehet vele hozni. Arany lőszert nem sokat kell benne használni, mert elég gyors, hogy flankoljon. Szemből meg az arany se sokat segít a dögök ellen.

Egyszóval tier5 mércével mérve élvezetes csatákat lehet menni, tud manőverezni és oldalt váltani, ha a lemmingek elpusztultak vagy éppen áttörtek, a sebességét (főleg 105-ös benyával ki lehet használni). Abszolút ajánlható tier5 prém tank. Ismerek elég sokat és nálam ez meg a chi-nu-kai számít a legjobbnak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.16. 16:46:53
ahhoz a küldetéshez olyan TD-t javasolnék, amely vagy kellően mobil, vagy kellően jól páncélozott. Első esetben könnyedén tudsz alkalmazkodni a megváltozó körülményekhez, míg a második esetben tovább maradhatsz életben és így nagyobb esélyed lesz sebezni.

T55A TD15 küldetést én JPE100 , fv215b 183 , Obj268 , T110E3 , T110E4 , el próbáltam . Nem jött össze , de pár csata a Obj263 al , és sikerült .
xotyi
Hát ízlés kérdése, én utoljára hagynám a 268-at igazából nem sok "egyedi" trükkje van egyedül a gold átütése, a JPE100 arty és sok med nélkül elég pofás .bár sokan panaszkodnak hogy imád csak kritikust lőni, az E4-et meg boldog boldogtalan kupolán lövi de a félig forgatható torony sok esetben előny😊

Tono34
Ez van vissza nekem is, o704 mint egyedüli tankom amivel lehet 6000 sebzést összeszedni.

T110E4, JP100, O268 közül melyiket vennétek meg?
JP100-ra várakoznak a csajok is .. 😊
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.16. 16:28:37

Sherman0070
Mai nap jól megy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

xotyi
Nekem T55A TD 15-ös mission lett legutóbb majdnem meg, 5730 dmg, persze a meccs utolsó lövését az amx 13-90 lánccal levette ééés befoglaltunk.. lol, annak a lőszernek atomjaira kellett volna cincálnia azt a lightot, nem hogy 0 dmg crit, azt hittem az agyam elszáll, azóta sem volt jobb lehetőségem😄

Nem egy világszám, de korrekt kis tank. Jól gyorsul és jó a végsebessége, de tohonyán fordul. Páncélzata nem sok van, de a saját szintjén néha pattint, az ágyúja meg jó legénység nélkül össze-vissza lövöldöz, de ez azon a szinten minden tankra igaz. Keresetre átlag T5 prém, prémmel jobb köröknél 25k körüli profitot tud hozni.
Na ja, a másik ilyen map, ami meddel/lighttal paradicsom, de heavyvel/lassú TD-vel horror, az Prokhorovka, meg a retek tesója, Fiery Salient. T10-ben, oldalanként egy-két artyval a lassú heavyk akár már fojthatják is vízbe magukat a meccs elején.
T-25ről mi a vélemény? Haver most vett alaplapot és jár hozzá egy ilyen kupon, azon gondolkodtam elkommunizáljam e mondjuk a fiam accountjára... (nekem van T34-em, gondolom keresés szempontjából a T-25 nem jobb, a fiamnak viszont nincs pénzkereső tankja)

T49-nek az volt a csúcs.
Ott kiélhette magàt T49.
Dombra fel és 500-600 méterről lehtett biztonsàgosan trollkodni.

nekem isu-val mines-on tier 10 csatában 5k sebzéssel lett meg
Kezdek összebarátkozni az object 260-al.

Kellett hozzá 200 csata, hogy megértsem, nem páncélozott.

HA úgy használja az ember, mint a 113-at, akkor szuper, tekintve, hogy a dpm-en kivűl mindenben jobb a 113-nál.
Hálistennek. Nem épp a legideálisabb játszótér egy T95-nek (már ha van olyan), úgyhogy azóta is csodálkozom, hogy pont ott lett meg elsőre😊
Kár hogy azt a térképet kivették.

Én T95-tel csináltam meg, először asszem South Coast-on.
Tono34
Az elsődleges feladathoz az elég elég lehet, mázlival mindkettő.

Előző meg eshet,utóbbi mostanában nem.

Tono34
Isuval kivitelezhető, ha kap egy jó pálya és csapatleosztást.

Nem akarok T95-öt,a T28 minimum 2 de inkább 3 éve áll a garázsban.
Eladni sajnálom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 13:42:34

szerintem ezekkel a 8asokkal necces.
t28 es utan t95 szerintem eleve felejtos.
vagy a jagdtigert vagy az objectet kihuznam es avval probalkounek, de ennel valoszinuleg szummaban olcsobb lenne, ha t110e4el probalkoznal tovabb.
T110E4,Isu,T28 van a garázsban.Jah meg egy Ferdi is.
T110e4-el majdnem meg lett,de a csapat nagyon gyorsan elvérzett,a lőszer és javítás meg olyan iszonyú sok lett hogy feladtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 13:35:04

Obj 263. A legutóbbi view range nerf nem érintette, szóval ha tartasz elég távolságot nyílt pályán, akkor az arty sem szivathat meg. Városban meg úgysem jelent veszélyt.

ja de, megvan! egyedul t9kent bedobott t30al egy olyan csataba, ahol a meg volt velem par t8 med, a maradek 10 meg t7esek voltak. a masik csapatban volt vagy 10 db heavy, tobbsege t7es. igy mondjuk nem volt annyira nehez.
mar nem is emlekszem mivel csinaltam meg, de en jagdtiger-t30-obj704 esetleg rhm komboval probalkoznek.
Nem néztem meg,le nyitottam spoiler ablakot láttam valami ocsmány rém néz rám,vissza is csuktam.
Aszittem replica készített magáról videót telóval.<#vigyor>
Amúgy meg sosem szerettem májköll dzsekszont.Kb azt éreztem a halálakor mint vonyítógép jimmy halálakor.
Van isten.
<#whatever>

Nemá. Híres Michael Jackson klipp.
Itt a román változata is
XD

angelus1991ster.blogspot.hu

Szent ég,de kár volt megnyitni,ezt a videót otthon készítetted?
A szemed az kontaktlencsétől randa?
A fogaidat meg le csiszoltad vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 12:42:36

joe662
Miért?Tanàcs kellene:-D:-D:-D

Antimat
Hát volt, most épp hétfő este/éjjel, volt bennem pár pálinka meg sör..

cyka blyat

Ha van bennem 4-5 dupla kávé és úgy wotozok az számít betépésnek?
De ha a betépve úgy gondolod hogy belőve valami droggal,az még nem fordult elő,a drogot meghagyom a hülye lúzereknek.
Viszont úgy hogy kicsit ittam már játszottam

Más T28 TD-15 küldijét mivel érdemes megcsinálni?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 11:53:07

Körkérdés. Foxbaton kívűl volt aki betépve/berúgva WoT-ozott?<#kocsog>

angelus1991ster.blogspot.hu

Gyerekek, sokaknak nem mondok biztos újdonságot, de én mostanában kezdtem tudatosan alkalmazni a prém tankokat legénység fejlesztésre.
A következő párosításokban cserélgetem a legénységet, és mindig mindkettőt leduplázom, így a legénység fejlődése rohamosan felgyorsult.
Dicker Max - Nashorn, később StEmil, IS-6 - IS-7, majd IS-4 ha meglesz, Rudy - Obj430 vonal, SP - Pattonok, FV-4202 - Cromwell, Type64 - Wz131, ChiNuKai - ChiTo, T40 - T-34/100 vonal. Sok megtartott tankban nincs több skilles legénység, mert vittem tovább őket.
Most ezzel a felállással próbálom pótolni, és elég hatékony. Van még pár prém tank, amiknek a bevetése még várat magára, de már eleve így lövöm be a fejlesztéseket, hogy a legénység is hatékonyan fejlődjön.

Ott, ahol nem stimmel a létszám egy az egyben, ott is nagy segítség, ha a cserélhető posztok gyorsabban fejlődnek. Pl parancsnok 6. érzék.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.03.16. 10:45:51