World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem megy vele most se,de hagyom a garàzsban porfogónak:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Esélyes a következő ToT nyertesének, remélem a ferdi ágról, akkor megvenném a ferdit ákciósan.
Az is igaz, hogy rengeteg láncot lő. Talán a lőszer mérete miatt ugye könnyebben találja el a láncot/tárcsát. Feltűnően gyakran csak láncot lőnek.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.03.16. 19:04:56
Trance&Friends nothing more..
Bérbe vehet? reklámfelület...
Az azért erős kijelentés, hogy a T25 ne keresne jobban ezeknél. Az ágyúja 116 penes szemben a kv1 120 pennel, de gyorsabban céloz be és a pontossága egy kicsit jobb. Ergó hasonló hatékonyságú ágyújuk van. Amennyit a kv1 páncélja jelent előnyt, annyit meg a t25 sokkal job gun depje és mozgékonysága meg a +10m látótáv és jobb kamoja hoz. Még kezdő esetében is, mert odaér, ahol lőni kell, később veszik észre, domb mögül is tud lőni. Nem arról van szó, hogy dominálni fogja a csatateret, de tud eleget lőni a jó kredit termeléshez. KV1-re meg aranyat rántanak a nagyon ügyesek és a hajára kenheti a páncélját általában.
Ha arra gondolsz, hogy a kezdő nyomja a w-t és lő mindenre, ami mozog, hát egy kv1 sem jut messzire ilyen taktikával.
Ahhoz nagyon jól kell játszanod egy kv1-el, hogy megverd kredit hozamban a t25-t, de akkor meg a kérdés, hogy miért ne tudnál a t25-el is játszani hasonlóan?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Victory
El Halluf
FV4202 (P)
Experience received:1 580 Credits earned 64 850
Battle achievements Steel Wall, Mastery Badge: "II Class"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy barátom accján kipróbálhatom a prém 6-os Cseh tankot.
Érdekes, hogy az ágyúja a sebzésen kívül mindenben rosszabb mint a Rudy ágyúja, de érzetre mégis jobbnak tűnik.
Mások hogyan látják?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Sajnos mióta oi-exp meg oi horda terrorizálja a tier5 környékét, erősen csökkent a használhatósága a t25-nek és mostanában én inkább a chi-nu-kai-t használom, mert jobb a látótávja és az ágyúja is, cserébe lassabb és gyengébb gun dep, de az oiexp, oi-kat úgyis messziről kell levadászni valahogy.
Ha nincs farm tankja valakinek simán bevállalható, mert a legjobb tier5 kredit keresők között van és ha nem oi-t vagy tier7 keményeket kell kiszedni vele, akkor még csatát is le lehet vele hozni. Arany lőszert nem sokat kell benne használni, mert elég gyors, hogy flankoljon. Szemből meg az arany se sokat segít a dögök ellen.
Egyszóval tier5 mércével mérve élvezetes csatákat lehet menni, tud manőverezni és oldalt váltani, ha a lemmingek elpusztultak vagy éppen áttörtek, a sebességét (főleg 105-ös benyával ki lehet használni). Abszolút ajánlható tier5 prém tank. Ismerek elég sokat és nálam ez meg a chi-nu-kai számít a legjobbnak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.16. 16:46:53
T110E4, JP100, O268 közül melyiket vennétek meg?
JP100-ra várakoznak a csajok is .. 😊
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.16. 16:28:37
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ott kiélhette magàt T49.
Dombra fel és 500-600 méterről lehtett biztonsàgosan trollkodni.
Kellett hozzá 200 csata, hogy megértsem, nem páncélozott.
HA úgy használja az ember, mint a 113-at, akkor szuper, tekintve, hogy a dpm-en kivűl mindenben jobb a 113-nál.
Eladni sajnálom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 13:42:34
t28 es utan t95 szerintem eleve felejtos.
vagy a jagdtigert vagy az objectet kihuznam es avval probalkounek, de ennel valoszinuleg szummaban olcsobb lenne, ha t110e4el probalkoznal tovabb.
T110e4-el majdnem meg lett,de a csapat nagyon gyorsan elvérzett,a lőszer és javítás meg olyan iszonyú sok lett hogy feladtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 13:35:04
Aszittem replica készített magáról videót telóval.<#vigyor>#vigyor>
Amúgy meg sosem szerettem májköll dzsekszont.Kb azt éreztem a halálakor mint vonyítógép jimmy halálakor.
Itt a román változata is XD
angelus1991ster.blogspot.hu
A szemed az kontaktlencsétől randa?
A fogaidat meg le csiszoltad vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 12:42:36
De ha a betépve úgy gondolod hogy belőve valami droggal,az még nem fordult elő,a drogot meghagyom a hülye lúzereknek.
Viszont úgy hogy kicsit ittam már játszottam
Más T28 TD-15 küldijét mivel érdemes megcsinálni?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.16. 11:53:07
angelus1991ster.blogspot.hu
A következő párosításokban cserélgetem a legénységet, és mindig mindkettőt leduplázom, így a legénység fejlődése rohamosan felgyorsult.
Dicker Max - Nashorn, később StEmil, IS-6 - IS-7, majd IS-4 ha meglesz, Rudy - Obj430 vonal, SP - Pattonok, FV-4202 - Cromwell, Type64 - Wz131, ChiNuKai - ChiTo, T40 - T-34/100 vonal. Sok megtartott tankban nincs több skilles legénység, mert vittem tovább őket.
Most ezzel a felállással próbálom pótolni, és elég hatékony. Van még pár prém tank, amiknek a bevetése még várat magára, de már eleve így lövöm be a fejlesztéseket, hogy a legénység is hatékonyan fejlődjön.
Ott, ahol nem stimmel a létszám egy az egyben, ott is nagy segítség, ha a cserélhető posztok gyorsabban fejlődnek. Pl parancsnok 6. érzék.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.03.16. 10:45:51