418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #380256 Nem is kell. Ezért van másod acc. Ha már tényleg nincs több tartalom a játékban, ami komolyan érdekel, de mégsem állnál le teljesen, akkor a fő accot alternatív módon hasznosítod (lel) és a másod accon elbohóckodsz utána.
Az biztos, hogy nem fogsz újra végig szenvedni tier10-ig még egyszer, csak ha tényleg nagyon tetszik valamelyik ág.
Én már rengeteg kihúztam, de csak pár olyan tank van, mondjuk 4-5, amit mindig szívesen előveszek és ebből kapásból 2 prém tank az e25,rudy. Sajnos az e25 már nem lesz többet kapható, a rudy meg csak időnként, de elméletben a rudy-t tudja helyettesíteni egy t34-85 nagyjából. Egy-két tier10 ág (újra)kihúzása még beleférhet és ennyi...
yossarian: kiváló a logikád, főleg ha elfogytak az érvek - lel A motivációdat viszont továbbra sem értem, na mindegy is. Én leírtam, nekem b.ssza a csőröm és nem tudom elfogadni a strucc politikát, hogy amit látok és tapasztalok az nincs, mert hülye vagyok és csak a WG féle szent RNG létezik... Ádott legyen a WG féle szent RNG. De tényleg ez olyan mint a hit, mert hiszel benne, de fogalmad de nincs, hogyan működik valójában. Persze nekem se sok, de észreveszem az anomáliákat legalább...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.12. 18:08:16 -
yossarianHUN #380255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Offolhatnánk a témát, legalább mára (tudom, hogy valami próféta holnap újra úgyis előveszi). Pusztulnak az agysejtjeim a sok bullshittől, amit összehordasz. -
Angelus1991ster #380254 Fokozatosan kell leszokni róla, mint a heroinról vagy más faszomságról.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.12. 17:59:36 -
András77 #380253 Itt nem a WG féle összeesküvés a lényeg egyébként, hanem a folyamat, ahogyan először tagadták, sőt hülyézték azokat, akik emiatt szóltak és szépen lassan eljutottunk a teljes beismerésig. Persze egy ismétlődő térkép sokkal könnyebben megfogható dolog, mint egy elszállt vagy lepattanó lövedék a csába.
Nem is értem ezt a görcsös erőlködést, ahogy emberek próbálják a WG-t mentegetni ezekben a témákban. Ezért ti kaptok ingyen aranyat vagy mi az oka neki, hogy mint a strucc semmiről nem vesztek tudomást?
A WG-t sem értem olyan értelemben, hogy ha transzparensebb, átláthatóbb lenne ez a folyamat, akkor tudnál vele jobban számolni. Van elég mérgelődés a játékban a lecsökkent színvonal miatt és hozzá ez a fejvakarás, hogy rámehetek az ellenfélre, de nekem 4x kell meglőjem. Igaz a seggét mutatja, de 1-2 lövés garantáltan lepattan, hm, de akkor meg 6x kéne rálőjek, az meg sok. Most csak tapasztalatból lehet dönteni az ilyen helyzetekben és általában be is jön, ha mégis úgy döntök, hogy megyek, de ha lehetne tudni többet az algoritmusokról, akkor tudatosabban is lehetne játszani.
Persze, lehet, hogy a WG már maga sem érti, hogy milyen mellékhatásai vannak az évek alatt az RNG köré épített algoritmus tengernek, azért sem képesek megoldani azt, hogy pl a térképek ne ismétlődjenek. Váltsál szervert, ha nem tetszik, meg amúgy is lecsökkentették a népszerűtlen pályák gyakoriságát (nagy LEL neki). -
Én már itt vagyok évek óta, a fórum régen a taktikákról az eszmecserékről szólt meg hasonlókról nem arról mennyire szar. Erről a WG is meg a játékosok is tehetnek. Viszont a WG tudna lépni csak alkalmatlan már a WOT ra. General chaten is 10 ből alap a fele arról szól hogy szidják a játékot. Sandboxal se lesz jobb a játék, kevesebb pen, 300 m ről körbe lősz egy tankot ami kiteszi az egész oldalát neked. Ezen sokat nem lehet témázni, csak annyi bökkenő van hogy az emberek éveket beleraktak a játékba és nem megy egy csettintéssel hogy akkor most eladjuk meg letöröljük azt soha többet WOT, mindenkit visz az ár magával. -
yossarianHUN #380251 Egyrészt emlékeim szerint akkor te még sehol nem voltál a fórumon, másrészt akkor a beragadó térkép probléma még sehol sem volt. Egyébként te tudod, pontosan milyen technológiai probléma miatt van a beragadó térkép probléma? Mert valószínűleg nem annyira egyszerű a dolog, különben már javították volna. Nem, nem tudod, mi van mögötte, de persze mi más is lehetne, mint egy belsős WG összeesküvés. Lol. Mert természetesen a WG-nek abszolút érdekében áll a térképek "beragasztása", hisz mindenki imád 10-ből 7-szer Malinovkán játszani.
Rendben, terjeszd továbbra is az igaz hitet, hajtogasd az alufóliakalapokat, nyomtass szórólapokat, kopogtass be emberekhez. Nem tudok erre mit mondani. -
András77 #380250 Akkoriban azt is elhitte mindenki, hogy tényleg 4-5 pályát pörget naponta a játék, mert szegíny szerver nem bírná máshogy. Aha, mondjuk az értelmesebbje már akkor sem hitte ezt el. Meg igényesebb játékosok voltak, kevésbé MOBA szerű pályákon és teljesen más szóráskép (ami valószínűleg megint csak egy parasztvakítás, hogy letolják a zemberek torkán +- RNG-t) mellett játszottak. Meg még lehetne sorolni. -
yossarianHUN #380249 2010 óta játszom a játékkal, még ha az utóbbi időben nem is nagyon volt idő, (nem, az, hogy a fórumon jelen vagyok, nem jelenti, hogy van időm játszani), úgyhogy szerintem kimondhatjuk, hogy tisztában vagyok a játékbeli viszonyokkal, a játék "f*szságaival". Az a különbség, hogy én nem nyavajgok itt életformaszerűen, és hárítom a WG-re, manipulációra, meg minden egyéb kitalálható hülyeségre a saját bénaságaimat, és/vagy az RNG-től elszenvedett sérelmeket. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy néha mindenkinek ki kell engednie a gőzt, de aki gyakorlatilag kizárólag, vagy legalábbis 95%-ban arra használja a fórumot, hogy teleszemetelje a dühöngésével/hisztijével, azzal időnként közlöm erről a véleményem.
És szerintem ez még mindig elég lightos rendszer a régi szép időkhöz képest. Pár éve, mikor még nem volt divat a fórum ilyen WoTfacebook-szerű hisztifelületként való használata (és mellesleg teljesen más színvonalat képviselt még a topik, mint most), akkor az ilyen panaszmukikat úgy szétcincálták egy pillanat alatt, mint a pinty. -
András77 #380248 "Igaz. Lentebb említette valaki, a rossz megmarad, a jó elfelejtődik. Összességében kb 0, de mindenki azt hiszi szívatják."
Ez konkrétan nem igaz így. Pontosan az ellenkezője az igaz. A jó emlékek maradnak inkább meg és a rosszak halványulnak el. A régen minden jó volt dolog ismerős? Jó, persze a WoT-al kapcsolatban ennek nem csak emlékezési alapjai vannak
A núbiai védelem meg azért jó elnevezés erre, mert leginkább őket védi. Persze, nekem is van olyan, hogy lepattannak rólam kis hp mellett, de mondjuk azért mert szögbe rakom a tankot vagy csak tornyot mutatok.
Konkrétan én nem emlékszem olyan helyzetre, hogy hagytam az ellenfélnek a seggemet lőni, miközben csak a tornyomat fordítottam hátra. Azért sem elképzelhető ez, mert tudom, hogy testtel együtt gyorsabban lehet forgatni a tornyot is.
Ennyi.
Egyébként, hogy fokozzam a dolgot, gondoljunk egy pillanatra a pályák "beragadására". Ez a téma már nagyon sokszor feljött és érdemes megnézni a WG hozzáállását. Először pár orosz blogger vagy az ő olvasóik jelezték, hogy ezzel gond van, mert gyakran ismétlődnek bizonyos pályák. A WG elhajtotta a csába őket még FTR is foglalkozott a témával, mert neki is beküldték, de a WG azt mondta, hogy ezt is a szent RNG irányítja és kuss. Utána, amikor már komoly strímerek
is felhozták ezt, jött a WG a nagy dumával, hogy a szerver kiegyensúlyozás miatt pár pályát pörget naponta. Ez a legnagyobb parasztvakító duma, de még FTR is megette, mert ezt hogyan képzeljük el? Szerjózsa minden reggel letilt bizonyos pályákat meg engedélyez másokat??? Ez egy akkora parasztvakító duma, hogy nagyon. Utána mondták az oroszok, hogy ez sem stimmel, mert mindig kapunk más pályákat, csak ritkán, inkább úgy néz ki, hogy egyedi súlyokat/gyakoriságot rendelnek a pályákhoz. A WG itt még mindig a szent RNG változathoz ragaszkodott.
Aztán már nagyon nagy volt emiatt a shit storm, és akkor a Storm mondta, hogy az a "megoldás", hogy szervert váltasz. Ez le van így irva, dokumentálva. Ezzel kvázi elismerte, hogy nem a szent RNG irányít, hanem ki tudja milyen algoritmusok (erre még visszatérek). Utána az egyik patch előtt BEKERÜLT! a hivatalos fejlesztési feladatok közé a pályák ismétlődésének a megszüntetése (mi van a szent RNG-vel szerjózsa?), de aztán némi kínlódás után azt mondta a Storm, hogy TÚL BONYOLULT
, nem lesz meg mostanában. Mi a leborult szivarvég tud azon bonyolult lenni, hogy kiválaszt egy pályát a meglevőkből és lehetőség szerint ne ragadjon be?
Én még nincs vége! Utána csináltak egy szavazást, hogy melyik pályákat szeretik a játékosok. Utána mindenki azt várta, hogy akkor majd ezeket áttervezik, de a Storm azt mondta, hogy erre nincs erőforrás és ezért lecsökkentik a pályák súlyát/gyakoriságát! Na ha olvastad, ezt kicsapott pár biztosítékot, mert évekig tagadták, hogy manipulálják a pályák gyakoriságát és a szent RNG választja ki a pályát, csak jöttek ezzel a gyenge kamu dumával, hogy a szerjózsa minden reggel kiválaszt 4-5 pályát és azt pörgeti a szerver (aztán látható is, hogy ez egy mocskos nagy parasztvakító duma volt csak, köze nincs a valósághoz).
Ez egy szép történet, amikor már túl nagy a shit storm és túlságosan kilóg a lóláb és túl ismert emberek is mondták, hogy ez így nem frankó, akkor csak kiderült, hogy nem a szent RNG irányította itt a dolgokat. Aztán az is szép része a történetnek, hogy szerintük túl bonyolult lenne átírni, mert miért? Talán csak nem már maguk sincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mit művel a rengeteg algoritmus, amit az RNG köré írtak? -
Én kb 2 éve ezt a csatamódot játszom csak,de a múltkor meguntam,hogy csak Himmels,Ensk,Pilsent kaptam,ezért visszakapcsoltam a másik 2-t.
Ééés végre
,Sandriver encourter,3perc és 15-0 ra kikaptunk

Újabb 2évre kikapcsoltam őket
-
Az a baj más játékokkal amikkel játszok aki béna az szopik csak itt nincs így, most is 1 - 7 nél raktam tálcára hogy ne dezertáljak... Elindul a kör látom top tier T10, belóg a BL9 a képbe, megindulnak 2 tank jobbra többi balra és kész választhatsz hogy akarod hogy legyalázzanak és kb a lottón lennék ennyire jó.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.12. 16:31:37 -
Gyuszopapa #380245 Warning,Idióták.Ez a felállás jórészt vesztést hoz magával de volt már hogy így nyertünk.100-ból 1-szer.
Kedvencem.Elbattyogok a HT helyre odaérek és nézek már 5-en meghaltak a csapatból.
A másik hogy ez a zászló rossz hatással van a játékosokra,mint valami mágnes vonza őket mennek árkon-bokron keresztül.Nem néznek semmit és senkit. -
Nem nyilatkozok. -
Volt második is?
-
Első perc...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
tothgyorgy #380241 Igaz. Lentebb említette valaki, a rossz megmarad, a jó elfelejtődik. Összességében kb 0, de mindenki azt hiszi szívatják. Én is.
Az viszont simán belefér, hogy rossz napod van, amikor egyszerűen senni nem jön össze. Máskor meg szinte bármi. Csak azt hiszi az ember, hogy neki a bármi az minden nap jár. Viszont akkor hogy is van a random? -
Igen,és még azért is jók az állandó szakasztársak,mert,ők figyelmeztetik az embert,és viszont,amikor már kezd elege lenni,a játékból az aláfölémellélepattanokmindenröl miatt,és segítenek emlékezni.Hogy a múltkor,éppen te akinek 1lövésnyi élete volt egy T6 medben,hogyan abálta le a maradék 5ellenfelet,egyedül,csoda lepattanok közepette és 1 pixelre lövünk kapáslövésekkel,amit be is adott 
Csak ezeket hajlamosak vagyunk elfelejteni
-
tothgyorgy #380239 Igen. 3 unikum gyakorlatilag lehozhatja a csatát.
Sőt van , hogy elméletileg nincsenek is szakaszban, de összerakja őket az mm, és akár hányan lehetnek együtt ts-en.
Van lehetőség rá. Mi is kísérleteztünk vele, és néha tényleg bejön. De csak néha. Van hogy egymás ellen rak. -
Igen, de még mindig lehet a haverokkal szakaszban tolni, elég hatékony a randomban. -
Userx2 #380237 Nyomj pár csatát naponta, (látom beleférne) és talán kicsit megértőbb lennél a játék f*szságait taglaló kollégákkal. Rohadjak meg, hogy beírom, Chi-nu -val párszor popón lőtt O-i Exp maradék 20 hp-ját már nem bírtam lelőni. Ekkor beidegültem, és már spot alatt újra próbáltam, persze neki sikerül engem kiszedni fél hp-ról. Csak pár tankot duplázz le, meg fogsz lepődni mik vannak. -
tothgyorgy #380236 Esetleg 1 first battle felirattal. :) -
tothgyorgy #380235 Símán beleférne. Én inkább azt csinálnám, mondanám a helyükben, hogy a megvett tank 1. csatája garantált top tier, ingyen festéssel. -
Az a baj aki nem klánozik az cseszheti, most is ilyen 20 000 csata 45%, 400 csata tier 3 artyval retard platoon a társa 4000 csata 43,9% és ez csak tier 8, nincs 5v5 ahova összeválogatna hasonló társakat ahol kicsit emelkedne a színvonal. -
A wg simán mondhatná hogy a többség érdekében manipulálja a játékot, védi a többség játékélményét, nagyon nem lehetne belekötni, elvégre aki igényes közeget akar mehet esl-re meg kláncsatázhat. Aki meg a tomátókon akar winnyócat köszörülni az így járt... -
tothgyorgy #380232 Én az OI-t is szeretem, igaz az OI-EX legényei ülnek bele,mert azt nem adtam el. Majd ha elit lesz, lehet átképzem őket.
Erődözni az OI is jó néha. És ha fullosan ad majd annyi örömöt, mint az EX, lehet hogy azt eladom. Lehet hogy még sem. -
tothgyorgy #380231 Kerülte a 2 írás egymást, valóban beetetésre gondoltam.
Persze ez sem biztos, de ez az érzésem. -
Mert az Oi-Exp jó. Nehéz nem szeretni. (Legalábbis szerintem, de biztos vannak, akiket a víz kiver tőle) -
tothgyorgy #380229 Ez igaz, de alapjában mégis úgy érzem, hogy először kedvcsinálás (beetetés) van.
Mámorító volt, ahogy top tankként egyik sebzést a másik után bevittem.
Azt gondoltam hihetetlen jó vásárt csináltam.
Azóta persze nem 1 hideg zuhany is volt, de a tankot szeretem. -
Az első körben az mm a tankot direkt felülre rakja, ezt a fejlesztők sem tagadják... -
Nem is ezt írta a kolléga. Szerintem ő a "beetetésre" gondolt, ami megint csak kimeríti a konteo fogalmát, de én is éreztem már így elég sokszor. Kivéve O-I, mert azt tizenvalahány meccs után eladtam , annyira szenvedtem vele,. Később visszavettem, hogy aztán fájó szívvel adjam el, amikor kifejlődött az O-Ni. :D
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.12. 15:29:02 -
tothgyorgy #380226 A leg kirívóbb példám az OI-EX-el volt. 75%legénység ,stock tank 3500win8 az első kör. Most kifullozva 100% legényekkel 800-900 win8 naponta (2-3kör) -
Az, hogy toptanknak rak be az első csatákban, az nem mindig fasza. Ugyanúgy kaphatsz szar csapatot. -
"Érdekes viszont ha megveszek 1 tankot, az első kör szinte biztos fasza"
Ez így van, de ez már megint.....
-
tothgyorgy #380223 Az biztos, hogy a randomba alaposan belenyúlnak, de ezt noobprotektornak hívni erős túlzás. Akkor nekem pl kurvára segítene, és nem.
Az utolsó esély, ami többször súlyt mint kedvez, a hihetetlen lepattanók amiket lövök, ezek szerint én unikum vagyok, csak nem folyékony.
A véletlen (?) ellenem legalább annyira van, mint velem. Érdekes viszont ha megveszek 1 tankot, az első kör szinte biztos fasza. -
Egyetértek, de remélem azzal tisztában vagy, hogy a " aki nem hisz a konteókban, az hülye, " utalás nem tőlem származik. Nem vagyok suttyó, aki érvek helyett taplóságokat, vagy személyeskedést puffogtat. -
yossarianHUN #380221 Nincs bajom a filozófiával, de vegyük észre, hogy ez nem a filozófia helye, mivel egy számítógépes programról beszélünk. Egy számítógépes program nyilván nem filozófiai, hanem logika, és racionalitás mentén intézi a dolgait, mivel egy számítógépes program. Matematikai alapokon nyugszik, nem filozófiaiakon.
Oké, most már tényleg leállok
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.12. 15:13:21 -
yossarianHUN #380220 De oké, zárjuk le a dolgot, mert tele lesz szemetelve itt minden. Végszóként csak annyit, hogy felejtsük el ezt, hogy aki nem hisz a konteókban, az hülye, mert ugyanekkora erővel azt is le lehet írni, hogy aki a konteókban hisz, az hülye, és mindkettőre ráfoghatjuk, hogy ugyanannyira megalapozott kijelentés, mint a másik (ez se igaz, de mindegy). Én is belenyugodtam, hogy az emberek nagy része konteóhívő, a csupakabrában, meg a vendigóban is sokan hisznek, ez van, élni és élni hagyni, én se hánytorgatom már fel ezeket, csak mikor folyamatosan ezeket kell olvasni, ráadásul esetenként olyan tudálékossággal tálalva, mintha ezek bizony kész és bizonyított tények lennének - akkor azért már mindig bírja az ember szó nélkül hagyni a dolgot. -
Áhhh reménytelen vagy. :D Túlságosan tudományosan értelmezed ezt, pedig:
Ha kizártál minden lehetségest, bármennyire valószínűtlen, ami maradt az az igazság.
:D
Biztosan jobb lenne, ha én is át tudnám venni ezt a fatalista hozzáállást, miszerint minden előre el van rendelve, ellene semmit nem tehetünk, (mint ahogy nem is), de nem megy.
Mi ketten azért nem tudjuk egymást még csak egy kicsit sem meggyőzni, mert túlságosan ellentétes a dolgokhoz való hozzáállásunk. Én inkább filozofikusabb alkat vagyok, te pedig a kristálytiszta logika, és racionalitás híve vagy. -
yossarianHUN #380218 Ez az RNG egy 5 számjegyes számsorral érzékeltetve. -
Várj, én nem említettem ezt, nem is erre gondoltam. Én az RNG-re utaltam, mert "megnőttek a 15:5 és 5:15 arányú csaták".