World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Màr csak azt felejrettem el,hogy nincs pènz a kàrtyàmon:-(
Mire hazautalok az hètfõ:-(
Na mind1 majd legkõzelebb:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A csata vége felé látom a chat-ben veszettül ugat egy e25, hogy riportol. Csata után rámírt és ott is ugatott, hogy szerinte az egész csapat kért, hogy menjek onnan. Mondom neki, nézz már rá a sebzésre barátom, 3x annyit sebeztem, mint te. Nem azért ültem ott, mert éppen r.cskáztam, mint ahogy ti a házak mögött, hanem folyamatosan volt célpontom. Amikor nem volt, akkor tovább mentem a hegy felé. Az, meg hogy ki mit ugat a chat-ben eléggé hidegen hagy. Most éppen be volt kapcsolva, úgy maradt, mert a szakaszos napi küldik miatt bekapcsoltam (mert állandóan rá kellett szólni a jónépre, hogy fogadja már el).
Tényleg hogy most már valamit csinálniuk kéne ezzel a játékbeli riportolási rendszerrel, mert ezt mindenre használják ezek a nagyon okosok, de arra nem, hogy jogos helyzetben riportoljon valakit. Ellenben ha neki nem tetsző játékstílust lát, akkor már nyomja is a kondukátort.
60 euro:
Panzer 58 Mutz
1 Garage Slot
5,500
1 Coated Optics
1 Vertical Stabilizer Mk 1
1 Medium-Caliber Tank Gun Rammer
Bonus: Crew - 100% Major Qualification
Bonus: 15 exclusive missions: x5 XP for a victory (Random Battles only)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Köszõnõm!
1800 óta van egyáltalán jász és kun ember? Rég asszimilált népek lettek 😄 Bár hagyományaik és motívumaik egyrésze megmaradt.
Az egyetlen sikeres befogadás volt a magyar történelemben.
angelus1991ster.blogspot.hu
Én ugyan is félig Kun és félig Jász vagyok.<#vigyor>#vigyor>
Important: Please note that you can put this emblem on any tank, of any Tier, in your possession (that supports emblems). However, once applied, the emblem will be permanently assigned to that vehicle. This means that you will not be able to transfer it to any other tank. Of course, you will be able to remove the emblem at any time from the vehicle, in which case the clover will be stored in your depot until you decide to apply it again on the designated tank via the "Exterior" menu in the garage.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.03.17. 10:21:45
Miért nem hisztis 'honfitárs'? <#gonosz3>#gonosz3>
Ha kérhetem a magyar szó legalább ebben az országban ne legyen negatív hangzású, hamár a szomszédos országokban azzá válik.
"Csíra fizetős gyökerek", "nyaljábe putyinnak"- szokásos proli ez
- mégis játszik vele immáron 52 ezer csata óta. Akkor ki is nyalt kinek? Ki fizetett kinek?
Van, kapsz fain lóherét.
A 3x legénységi xp is jófajta dolog, mert végre meglesz a hatodik érzék meg a bia pár tankomon.
Meg van leárazás pár dologra, képzés, álcafestés, ilyesmik, ha jól tippelek, azokat még nem néztem meg. Az fv-re rakok álcát, ha jóárasítva van.
Idióta játék engem pont a legszarabb helyre rakott,mire felmásztam a dombra vége lett a csatának kb.De volt egy hisztis magyar,még anyázott is,de azt elfelejtettem lekapni,nagyon igyekeztem legalább 1 ellenséget látni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mi is büszkélkedünk ezekkel . Népünk barbár kazonjai ( ST faj ) ezek. Egy Titánt így használni szégyen. Szégyen a Titán harckocsira. Nem méltó rá.
Oi vel körbement Cliffen a hegy alatt,csatát nem látott szegény,Biztos ezért volt frusztrált<#eplus2>#eplus2>
Gondolta mos majd jól rendet rak kettőnk között,Hát nem sikerült szegénynek<#ravasz1>#ravasz1>,mert nem számolt azzal hogy 1,9 alatt köpködjük tele,a nagy pléhbudiját<#eplus2>#eplus2>
Még pontosabban, ha azt gondolod, hogy a t25-el azért nem lőnek annyi aranyat, mert kredit farmolnak, akkor tévedsz. Azért nem lőnek annyi aranyat, mert olyan az ágyúja, hogy nem igényli olyan mértékben (majdnem annyi a normál átütése, mint a kv220 aranyának, a chi-nu-kai meg még magasabb).
A churchill iii 110 penje elméletben elég, gyakorlatban van az ágyúnak egy borzalmas karakterisztikája, pontatlan, nagyon kicsi alfa és a célzás idő nagyobb, mint a töltés ideje. A kis alfa miatt minden lövésnek sebeznie kéne, amit ilyen ágyú karakterisztika mellett nem tudsz elérni normál lőszerrel, úgyhogy betöltik az aranyat.
Mindenki úgy képzeli ezt, hogy a mozdulatlan oi exp oldalát lövöd 2 másodpercenként és minden lövésed sebez, mert akkor célpontot lősz, mint egy kisebb hegy. Ez nagyon szép de a tipikus helyzet úgy néz ki a csatában, hogy mozgó célpont, legritkább esetben fogja a kedvedért az oldalát mutatni, inkább valamilyen forgatott helyzetben tudod meglőni. Gyakran nem is látszik a tank teljesen, tehát célozni kell vagy nagyon kevés időd van lőni (sarokharc) és akkor meg pláne kínos ilyen kis alfa mellett. A tornya ráadásul gyenge, belőhető.
Azon kívül, hogy a legénység képzésére jó, mert szép xp-ket kap, nekem egyáltalán nem tetszett. Ha a másodaccomra vettem volna inkább helyette egy t25-t, akkor nem lett volna kredit problémám, így meg volt, csak hát az is7-hez ez kellett.
Kis pötyögős ágyúkkal nem lesz meg, mert lelopják, a perzsa lassan tölt a feldathoz és kicsi az alfa, a szuperperzsa meg még lassú is, lelopják, t54 meg a tier10 orosz medek szintén jók lehetnek, de 6 lövés kell tőlük, az legalább 45-60 másodperc csata idő, ami már túl sok. e50 le tudna rammolni artyt a csába, de autoaim/aimbot artykat nem lehet ilyen módon megközelíteni. Rammolásban annyira nem bíznék, ritka, hogy összejöhet.
A tárasok jók lehetnek, de inkább a gyors lorraine meg a bat. lorraine már nem volt meg, de a batra felraktam a 6 lövetűt és azzal nem sok híján megcsináltam többször is, mert mindegyik artyra 2x tudok vele lőni.
Kitartást a feladathoz, simán elhúzódhat, hacsak nincs szerencséd egyszercsak.
Ja, hogy 2 arty kell? Nagyobb tierben sok az arty, mert összegyűlnek tier9-10-ben (tier9-el nagyon sokáig tart fejleszteni, a tier10 meg ugye adott, már nem feljebb) szóval egy nagy alfás gyors tier9-10 tank, amx, leo vagy táras lorraine, bat vagy tier5-ben max 6-ban érdemes szintén egy gyors nagy alfás tankkal, t34-85, vagy trollos m4
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.16. 20:51:42
Az a cél hogy 2 artyt lőjek ki.de ha nincs hogy?Td Ht Lt küldik készen.
De a med nem megy semmiképp,M4,T69,Perzsa és T54-el próbáltam,soha de soha nincs arty,vagy ha van max 1.
Inkább azt kéne mondani, hogy nehezen játszható TD és amikor vannak könnyebben kezelhetőek, akkor minek ezzel tölteni az időt. Ráadásul nem tud akkorát odab.szni, mint a brit, szóval a kérdés, hogy megéri-e valakinek kitanulnia rendesen ezt a tankot?
Lex: tudod te milyen mintavétellel saccolnak meg választásokat, elég jó eredményességgel (ne a magyarokra gondolj elsősorban). 3e-s minta? Minden közvélemény kutató tapsikolna örömében. Egyébként csak a nettó kis mintavétel, a bruttóra már szavad nem lehet és a nettóból jól lehet következtetni, melyik tankokból okádják az aranyat, úgyhogy rendben van ez a lista szerintem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.16. 20:32:52
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.03.16. 20:27:00
Remélem ezek után nincs több kérdés a kredit termelés témakörben. A chi-nu-kai-nak kifejezetten jó az ágyúja tier5 szinten és az átlagnál jobb a látótávja. Egyedül az újratöltési időt lehet neki felróni, meg a gun depje lehetne jobb is, de így is a legjobban keres. Ilyen kv1 meg churchill i - iii az első lapon sincs. Az oi exp viszont, ahogyan várható volt, jól hozza a kreditet.
Nyilván annyiban ez reálisabb, hogy itt már az arany lőszer hatása ki van szűrve, mert ez nettó bevétel. Amúgy meg lehet nézni a bruttó bevételt is: tier5 bruttó kredit hozam Tanulságos, hogy melyik tankokból okádják az aranyat a játékosok, hogy jogosan vagy nem, az egy más kérdés, de látszik, hogy a t25 nem igényli az aranyat, a chi-nu-kai még annyira sem és azért jönnek fel a nettó bevételi listán, ami a lényeg a kredit termelés szempontjából.