World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítséget kérnék. Az obj.140 és a T 62 közül melyiket érdemesebb kihúzni? Csak egyet tudok kifejleszteni. Minden szerveren a randomban az Obj.140-et látom többször. Teszten egyenesen az 140-et tartják a játék legjobb tankjának. Látom ugyanaz az ágyú van rajta, de míg a 140 ammorackot kapp folyton, addig a 62-es sosem, ezek szerint a 140-es gyorsasága ennyit érne ?

140-ről azt mondták, hogy jobban van frontban döntve, így nagyobb effektív páncélja van és érezhetően gyorsabb, akkor ez a két tulajdonság ennyire sokat számít az ammorackkal szemben?
Arra rá is fér, hogy a lövésze kicsit táposabb legyen <#crazya> 10 sec alatt be is tölt, szóval ha hárítja a sebzést, akkor a hatás is effektív lesz. Persze, nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez csak találgatás. Nem tudom, hogy lesz-e egyáltalán a lóherének bármi hatása, ha megcsinálják a bónusz rendszert valamikor.

Mondjuk én logikusan ilyen 1-3% boost-ra tippelnék az elkaszált bónusz rendszer alapján, azaz ennyivel javítja majd a lövész alapképzettségét, remélhetőleg persze beleteszik majd ezt is a bónusz rendszerbe.
Na feltettem újra a jactor modpackot,hátha.
Két észrevételem van mod packal kapcsolatban.
1.Kár hogy nincs benne artys célkereszt.
2.Kár hogy van benne az a homár xvm,még inaktívan is zavaró.

Én az IS6-osra tettem. 😊 De gondolkoztam az FV-n is.
Mivel sebzést kell hárítani a várható hatása miatt, ezért érdemes kemény tornyú vagy amúgy is kemény tankra tenni, ami tud sebzést hárítani. Persze, lehet, hogy ebből semmi nem lesz és marad csak dísz, 0% hatással, de ki tudja. Én az fv4202-re tettem, mert annak a tornya a csillagok kedvező együttállása esetén tud pattintani és ugye tipikusan utána szoktam lőni, szóval még jól jöhet ez esetleg később, ha megcsinálják a bónusz rendszert és a lóhere kap valami kis plusz módosítót. Az SP-re lett volna logikus tenni egyébként, az rengeteg sebzést tud hárítani, de már unom, most inkább az fv-vel megyek. A T34-re is el tudom képzelni, tornyozásnál lövés előtt egy gyors pattintás és kicsit jobb a lövész, löwe, jt8.8 is tud pattogtatni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.18. 09:43:39
Hát őszintén szólva,nekem meg tetszett és azért tettem fel.<#nyes>
Mikor lesznek már jók a modok?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lóherére menj rá, ott a leírása. Most 0%-t ad, később, ha megcsinálják ezt a bónusz rendszert, akkor majd valamit ad, vagy marad 0. A lényeg, hogy lepattanó, nem sebző, elnyelt lövés után aktív 10 másodpercig és a lövész alapképzettéségét növeli, most éppen 0-val, később, ha kész lesz a bónusz rendszer (talán soha) talán valami minimális értékkel, de persze ez csak találgatás.
Leszedtem a legfrissebb modokat,erre még rosszabb mint előtte.<#vigyor>
A garázsban valami zöld nyilak lettek.

Egyébként meg a lóhere ilyen bónuszt ad.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.18. 09:24:21

Halvány lila fingom sincs mit terveztek velük,én azért tettem fel mert szép.<#banplz>

Miért, szerinted már bevezették, amit terveztek velük?? Nem... de ha bevezetnék azért sírna mindenki.
Szép dísz. 0%-ot ad a legénység képzettségéhez.<#whatever>

A lóhere mire jó ér vmit?
Na tegnap én meg elköltöttem az aranyam nagy részét.
Megnyertem ezt a lóherét és feltettem a kedvencemre,és ha már ott voltam vettem rá feliratot és álcafestést is,420 aranyat dobtam ki.De nem nagyon bánom,most szép a T49-em.
Remélem valamikor lesz valami arany szerzési lehetőség.

Beengedett nagysokára
Sziasztok!
Nem tudok bejelentkezni több mint fél órája, mert már be vagyok jelentkezve egy másik szerveren. Kezdhetek aggódni?
Valóban nem rossz gép felszerelve, bár lassúcska. 4-5-6 -os gépek nagyon rosszak. Ez megtartósnak tűnik.
joe662
Köszi,nem is tudtam,hogy ilyen is van.
A biztonság miatt nem aggódok,mert ez a kártya csak a netes dolgokhoz van.20-30k sosincs több rajta.Csak most pont rosszkor volt 0án:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ezt úgy kell elképzelni,mint amikor régen vettél a telefon feltöltő kártyát és volt rajta egy kód.Nem igényel bankszámlát,előfizetést,online akármit.Szerintem ettől biztonságosabban nem fizetsz neten.A wot-ban kiválasztom a tankot,utána a fizetés módját,majd beírom a 16 számból álló pin kódot.És fizetek.Ennyi.

Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.03.17. 23:29:49

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Stock toronnyal borzalom a t34/100, persze stock tankot csak a szőröstalpúak szidnak leginkább, de szerintem sokan inkább beletoltak szabad xp-t. Ha megnézed nagyon ravasz módon van kitalálva a fejlesztési út, mert nem szükséges a nagyobb torony. Úgy néz ki, mintha csak egy mellékes valami lenne, aztán megy a qrva wg szidása, meg égetik a népek a szabad xp, hogy tovább lépjenek. Tényleg elég sokat jelent a nagy torony, tisztára leo pta érzésem volt ezzel a tankkal is. Ott megtanultam, hogy a nagy toronyt mindig fel kell dobni, addig nem szabad szidni a tankot.
Nem igazán értem én ezt a T34/100 utálatot. Szvsz egy jó tank, csak ki kell fullozni. A bátyja, na az egy förtelem. Aztán a 9 éves nagytesó az már király. Még 25.000 XP és meglesz a 10 éves !. Állítólag az már igazi nagymenő. Meglátjuk😊 .
Nyilván sokat nem számít, én speciel semmit nem vettem észre és ráadásul nem is tudod tovább vinn. Én mégis ráraktam, mert a hatodik érzéket még tier7-ben ki akartam fejleszteni, nem sietek annyira, mindent kifejlesztek. Amúgy meg csak 6,2e xp, reserve-el, kb 4-5 csata mindössze, de ha sietsz tovább átugorható, ahogy a legnagyobb rádió is.
Ha már így benne vagy, T-34/100-ra 20 LE plusszért érdemes kifejleszteni a "nagy"motort?
Ezt sem gondoltam volna, hogy pont ezzel csinálom meg a pascucci küldetéshez a másodlagos feltételeket is. A 150e kredit jól esett most. Az utolsó, 3. artyba belelőttem utána meg lerammoltam a csába és sikerült nyerni is meg túlélni is.

Victory!
Battle: Live Oaks
Vehicles: Konštrukta T-34/100
Experience received: 1 924
Credits earned: 24 755
Battle achievements: High Caliber, Sharpshooter, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "II Class"
joe662
Köszi,megoldódott<#wink>
Amúgy ez milyen fizetési mód??Még nem hallottam róla.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sunsetjoy
Izé, azóta már megoldódott neki, megvették neki.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Payesafecard?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Na igen , de nem ütközeten basztam fel az agyamat hanem sima Sacred Valley csatán😄
joe662
Ki kell kapcsolni a Walertozó módokatXD:-D:-D
Normàl cstàban nem sok,olyan pàlya van ahol hàzak vannak.

Tono34
FV4202P ölj 2 tierrel nagyobb nehéz tankot küldetés teljesítve, sajnos a végjátékban a dög kicsapott (mellém lőtt) így a másodlagos nem sikerült.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tökéjre klónozva.
IS-3 kiveredKirovets még várat magára. IS-3 tornyú IS-2 törzsű tank sajna még nincs.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Az komoly, most veszem észre, játékban mi fogad? IS-3A tagline: "Tökéjre fejlesztve"
Szent xar. 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mert akkor így hogy füstöljem ki a cappereket? Jó hogy nem kapnak álca bónuszt
joe662
Ezúton is köszönöm még 1x!<#worship>
Ez igy fossa a lóvét<#fejvakaras><#eljen> Szeretni fogjuk<#hehe>

Az miért is baj? <#confused>

Ki a fasz találta ki hogy a cap körbe házakat kell tenni....
ok, útnak indítva a gépezet 😊
joe662
Hali!XD
A sajàtomra,az olcsobbikbol légyszi:-D
Ezer kôszõnet!:-D

A Putz kötelező darab, már amennyiben med párti vagy. Szvsz a legjobb prém nyolcas. Mobilis, kurva jó ágyú, viszonylag jó álca. Ha az Indien bejött, akkor ez még jobban fog tetszeni. Azt nem tudom mennyire legénység függő, nekem 4 skilles emberek üldögélnek benne. Minden perce FUN. Megy tier 10-ben is, bár nem sokat, de ott is el van, mert le se szarják, és finoman lehet csipegetni. Vedd meg bátran 😊.
Intézem a tankot, melyik accodra kéred 😊?
Antimat
Na hála istennek.
Nekem is kell a 6th sense, mert az sincs, így különösen izgalmasak a csaták.😊

cyka blyat

Tono34
Keress valakit akiben megbízol, megveszi neked te meg elutalod az árát.
Esetleg a közeledben van, adod neki kp-ben.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.17. 13:17:48

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Abszolút mértékben. Nagy toronnyal már szeretni fogod. Nem egy világbajnok tank, de teljesen használhatóvá válik. A leo pta volt ilyen, hogy a pokolra kívántam a stock toronnyal és megjavult a fejlesztett torony után.

Pláne, hogy a hatodik érzéket is ki tudom most rajta húzni, már csak pár % kell, ami persze nem kevés xp, de így reserve-el meg 3x legénységi tapasztalattal hamar meglesz.
joe662
Pont ezért bukta,ha du elutalom,az holnap utàn reggelre lenne a szàmlàd,de az ugye szombat:-(

Antimat
Jó hogy mondod, én is épp a T34/100-nál tartok, volt egy csomó személyes tartalékom valahonnan (vagy 20 darab 2órás 100%-ot adó) és gondoltam, ráfekszem a cseh ágra mert tetszik a 9-es, 10-es tank.
De ez az ágyú a T34-en halál. Az ugye alap, hogy a stock ágyú a 85-ös, tehát mehetek T34-85-tel t9 ellen, de kigrindeltem a nagyobbikat, levettem a binot, rátettem az extra láncot a nagy ágyú miatt, de nekem katasztrófa: össze-vissza lő, ha nem várom meg a teljes szűkülést, ha meg megvárnám, szétcsapnak.. A nagy toronnyal javul a célzásidő vagy marad ez a fos?

cyka blyat

szt partrick akció

már kirakták a weblapra is, igaz nem kapkodták el, reggel 8-9 körül még nem volt fenn a hír.

Amúgy a lóherét fel lehet rakni mindkét oldalra, de nem tudom pontosan mit csinál. Az fv4202-re tettem, mert azt fogom most sokat használni. Elvileg ha rikosé,lepattanó, nem sebző lövést kap a tank, akkor csinál valamit, vagy semmit, mert +0% a hatást ír a lövész alap képességére, de azt kerek 10 másodpercig. Nekem csak dísznek tűnik és semmi hatása, de passz, majd talán valaki tapasztal valamit. Beraktam az fv-re egy 50%-os lövészt, de akkor sem változott a hatása, úgyhogy ez nekem egy szimpla dísznek tűnik, semmi hatása.
Sokat nem ér az a cseh prém, jól gondold meg. 😊 Ahogy Clever mondotta régen, ittas a lövésze. Jól bele illik a f_stalicska cseh gépek sorába. Meg is értem azt a lila játékost aki a 9-esnél száll be a cseh ágba.

Akinek megvan a 8-as 9-es; mondja már meg, az is össze vissza lő még? Mert akkor hagyom a csudába. Tegnap visszavettem az ST-1-et annak a lövege álom ezekhez képest.
Antimat
3 napig él az ákciójó

cyka blyat

joe662
Kôszônjûk Emese!:-D:-D

Tono34
Cseh prémium nem várható akcióban valamikor?

Ezazz dőljetek be csak a WG-nek meg a Bundle-knek... aztán meg ha leszarják az EU szervert, vagy akármi mást... majd jöhet a sírás! 😄 Pont emiatt szar a WG mindenre és tehet meg, amit akar... mert mindig lesz, aki tovább vásárol...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.17. 12:40:09