418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Nem az volt a gond hogy nem ment vele hanem hogy nem a jó csapatba rakott téged.Mindig a te csapatodban voltak akik nem tudták volna átütni.
  • Megamax
    a gold ammo megoli a páncélozott tankokat, de ha nem használják akkor élvezet játszani veluk. A tortoise az atank amire gold ammo sem kell csak célozni kell rá és kész, nos az elozo videóban láthatjuk mi torténik ha az ellenfél kozul csak 1 játékosnak jutott eszébe célozni a gyengepontokra (IS3). Én sezretem mert van idom gondolkozni mikozben haladok valamelyik pont felé ahol vagy lessz ellenfél és lovok párat amitol kifekszenek vagy én pusztulok meg vagy a másik lehetoség hogy végig "rohanok" a pályánn és semmi sem marad amire lohetek.
    Amugy ki tudnám fejleszteni a "halálcsillagot" de valahogy nem akarok 12 lovéssel bohockodni a játékban 24 sec enként loni amit vagy eltalállok vagy nem , vagy áttmegy vagy nem. Jo ez a teknoc ahogy van foleg ezzel a gyorstuzelo loveggel. Multkor egy E100 at csipkedtem halálra HE lovedékkel átlsg 100 as sebzéssel nulláztam le mert nem ment el a sarokról annyira akrt sidescrapelni. Látni a videóban a loszer elosztásom egyáltalánn nem használlok "gold" loszert benne.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.13. 09:23:54
  • tothgyorgy
    A teknős volt az egyik tank, amit kidobtam a garázsból. Nem ment vele a játék. Pedig az AT15-t szerettem.
  • tothgyorgy
    50-120 táras tank 4 lövedékkel. 1 garantáltan mellé,1 lepattan, 2 sebez. Szinte mindig.
    Nashorn kb 400m 2x mellé az álló kv2-nek. Rám fordul , lő, és garázs.Én beszűkülve 2x mellé, ő kapásból trollgunnal telibe.
    Ez 1 ilyen játék. Ezzel kell együtt élni. A random (?) nem 25%.
    1. Beülsz a tankba, a gép ad 1 pályát, vagy fekszik a tanknak, vagy nem.
    2. Ad melléd 14 társat. Jókat, közepeseket, rosszakat. (közepes a legjobb)
    3. Ad 15 ellenséget. piroskától unikumig.
    4. Rossz irányba mész ,mert nem találkozol senkivel, mindenki a másik fő irányból támad.(ha elég gyors a tankod, átrohansz)
    5. Minden ellenség rád ront, és kifókuszálnak 1 sorozattal. (akik veled jöttek elszaladnak segítség helyett)
    6. lősz ,de a lövések mellé mennek, mert a random így dönt.
    7. sorra viszed be a találatokat, de nem sokat sebzel, mert a random lefelé dobálja az átütést és a sebzést (vagy fölfelé és rengeteg sebzéssel happy vagy)
    8. mindenki átüt,mert a weakpontokat lövik, és meghalsz (mindenki lepattan rólad,mert ott találnak el,ahol a legvédettebb vagy, by happy)
  • Megamax
    azert ez már durva, ennyire nincsenek tisztában a játékosok a Tortois képességeivel. mikor az ágyu már izzik
    Na igen meg kell a tapasztalatlan ellenfél is.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.13. 09:04:56
  • asolyom
    Most mentem egyet a SU-100-al. Volt 10 HT a két csapatban, de természetesen megint elmebeteg elosztással (2-8).
  • Rammsch31n
    Jogos de a remény hal meg utoljára. :D Mondjuk a 3 spéci matricáért, meg a garázshelyekért még tán meg is érte... de ennyi.
    Én a koliból úgysem tudok wotozni szal a grind most nagyon nem vonatkozik rám. :D
  • András77
    Egyébként érdemes megnézni ezt a videót 34:31-től. Ez egy nagyon jó játékos, kár, hogy nem angolul tolja, akkor többször nézném, de most belenéztem, mert már untam a 100éves akció grindet.

3x egymás után belelő a mozdulatlan T32 seggébe, a 4. lövés, ami kiszedné lepattan. Meg a mesében. A 3. lövés már nagyon lement, de még betalált természetesen, mert nem végzetes lövés. Egy picit feljebb vitte a célkeresztet, gyakorlatilag pontosan a seggére célzott (szóval ezzel az ágyúval a lövésnek be kellett volna mennie) és persze hogy lepattan, hiszen utolsó lövés. Egyébként előtte is mozgatta kicsit a célkeresztet mindig, mert kézzel céloz, úgyhogy ez sem jó érv, hogy de mert mozgatta kicsit. Az első két lövés még szépen bemegy, alig szór, a harmadik már eléggé lecsúszik, de még sebez, a negyedik lövés viszont totálisan elmegy jobbra fel, hogy lepattanjon.

Persze, persze a szent RNG intézte el és nyilván most csak a véletlen, mint annyi sok más hasonló esetben, sokkal jobban szór az utolsónak gondolt lövéseknél, mint előtte. Majd a felsőbbrendű intelligenciák megmagyarázzák a jelenséget, hogy a szent RNG márpedig ilyen, csak nehogy úgy járjanak, hogy a WG beadja szabadalomba ezt a "találmányát" is, hogy nehezebb legyen kiszedni egy tankot, jobban szór az utolsó lövés, mert akkor viszont elkussolnak a felsőbbrendű intelligenciák (ahogy a visszacsatolásos MM esetében is történt).
  • Sunsetjoy
    Meg matricát:) Mondtam én már az elején, hogy matricáért nem érdemes küzdeni vele :) Már az első hetekben talán ott volt a láthatáron a t44-100 misszió, nem tűnt valószínűnek a tank-ajándék. Hogy berakták a dickerest is, úgy meg pláne.
  • Rammsch31n
    Úgy látszik pupákék nem adtak az 5. hétre semmilyen külön ajándékot... :D csak még egy medált ha jól értem... xD

Felupgradelheted egy szinttel jobbra magad, ha valamelyiknél elakadt az ember... LOL.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.09.13. 06:37:04
  • Angelus1991ster
    Fasz kivan ezekkel az ostobákkal ma.
    101 hp-s AMX-et nem tud kinyírni egy full hp-s RHM.
    A másik ennél is szánalmasabb: RHM 3 lövési lehetőségből nem tudott kilőni egy 62 hp-s T62A-t.
  • Gyuszopapa
    Ehhez csapatmunka is kell.Ja hogy az nem található a játékban.
  • joe662
    Gondoltam,ha én meg tudom,akkor majd ö is megvédi magát,egy 80hp ru251-tol.
  • HTS s3rg1nh00
    lol,én szoktam segíteni de soha nem rinyálnék ha valaki véletlenül tovább borít,legalább megpróbálta...nyomi mint minden csapatból 5-6 ember mostanában,le kell szarni.
  • András77
    Van ilyen - lel - lenyomod a segítség gombot, aztán talán valaki rájön, hogy meg kéne lökjön.

Múltkor egy AT8 állt az oldalára karelia kemper helyen és már untam a sírását odamentem segíteni, de valahogy sikerült lelöknöm és a feje tetejére borult, ahogy kell. Utána meg velem ugatott és riportolt. Hagynom kellett volna a francba és azóta nem segítek senkinek, mert ha rosszul sül el, akkor még engem riportolnak.

Más. Kicsit unalmas a 100 éves küldetés grindje ezért előszedtem megint az excel lapot, ahol véletlen számokat dobatok 1-2-3 és arra megyek, amit kidob. Így más sokkal érdekesebb, mégha vannak kínos helyzetek is.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.12. 22:13:41
  • Angelus1991ster
    Van ez a fizikai fícsör, hogy felborulhatsz. Ugye ezzel pöcsöltek kb. 2-3 éven keresztül a drága és szeretett bölcs Wg-seink. Oké szép ahogy T49-el bukfenc torna gyarkorlatokat lehet végezni oda-vissza. De ha oldalra borulok, akkor nem lehetne egy új, rejtett , minden tanknál alap 3-5 ezer kredites fogyóeszközt hozzáírni, animálni amit egy gomb segítségével aktiválok?
  • joe662
    1db is sok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Highwayon 2 fogtuk meg a medoldalt,mert a mijeink pikpukk elhullottak,a városbam meg csak szemeztek egymással a ht-k

• ratgab
    Pont himmelsdorfon gyors tankokkal szénné lehet szívatni a nehéztankokat...kombinálod ezt még pár hosszú utakat lezáró TD-vel és baxhatja a heavy előnyét az ellenséges csapat....Ráadásul ennyi heavyvel nem fogja befoglalni a hegyet sem, ami meg aztán hatalmas előny lehet a másik csapatnak. Pont azon a himmelsdorfon ahol az egyik folyosót konkrétan 2 tankkal úgy le lehet fedezni, hogy aztán ott senkinek nincs kedve átjönni (messze egy tankvadász, a fedezék mögött meg egy t34 vagy t29)

Ez a tuti ez meg az ez azért rengeteg faktortól függ ám...
  • Angelus1991ster
    Wg-sek is tudják, és talán olvassák a fórumokat is a 5 db artys csatákról és mégsincs ez a nyílvánvalóan faszság megszüntetve.
  • asolyom
    Nálam volt már 3-9 HT arány is Himmelsdorfon. Na az tuti bukó, hacsak az ellenfél nem egy marék káposztalepke szellemi színvonalán van.
  • Userx2
    És olyat láttál már, hogy az egyik oldalon 5 arty, másikon meg 2? És mé nem? :)
  • Frankie69
    Pár napja volt egy csatám tierX-ben, nálunk volt 2 heavy, az ellenfélnél meg 9. Ők nyertek.
  • Userx2
    Ez egy megszokott mm. Az a fura, ha egyenlő az nehéz tank szám. Menni kell a csordával, talán az a legjobb, tölteni a goldot és a legkeményebbeket megszórni. Így lehet némi sanszod nyerni, leginkább magas tierben. T5-7-ben inkább bukta márcsak a nagy hp különbség okán is.
  • tutyimutyi2
    a sok szar csata között olyan jó látvány amikor tier8-ban skoda t 25-el második vagyok 1100+ alap xp-vel.
  • asolyom
    Steppes. Én a Jumboval, egy T-150-nel, meg egy VK36.01-gyel mentem a heavy oldalra. A T-150 hamar meghalt, de a VK-val elég ideig feltartottuk azt a 6 HT-ot, hogy a gyorsabb tankjaink kilőjenek 4 ellenséges artyt, és befoglaljanak. Mindketten meghaltunk a végén, mert bekerítettek, de nem volt hiábavaló.

Egyébként olyan leosztás volt, hogy nálunk a 3 HT T6 volt, odaát meg 3-3 T5-6.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.12. 19:25:55
  • voivod32
    Ez az elszomorító. Egy ilyen alkalmatlan pályán is az ember megpróbálja a legtöbbet kihozni a meccsből, egy +2 tieres csatában, a top tankjaink, meg elcseszik az egészet. A következő, 15:0-ás meccsünkön majd leszorzózok.
  • ratgab
    5:5..semmi extra...Ha meg a heavy különbség a gond....a másik félnek van +2 tankvadász és +1 medje...pályafüggő, de ez még akár jó is lehet...Ha meg a bal oldali bandában van akár 2 unikum is....akkor no problemo.
  • fighter_hu
    Az arty-k számát gyanítom :D
  • ratgab
    Mit kell nézni?
  • yossarianHUN
    Milyen map? Prokhorovkán ez tuti win, Himmelsdorfon tuti lose.
  • asolyom
    Mindig szolgál vmi meglepetéssel a MM.
  • Irisz_
    Én a low tier mizériát nem értem, abban a tierben kb addig vagy míg a következő tier meg nincs, viszont régen ha volt egy nagyobb tiered azzal lehetett alkotni.
  • Angelus1991ster
    Ja de ki a túró szeret 10.-15.hely között szívni? Mazoista vagy hazug az.
  • Irisz_

• Irisz_
    Szerintem jobb volt, ez viszont nem. Pörgettem az LB1 et tier 10 ben közben nuclear tesztet végeztek az artyk a T54 emen...

• Angelus1991ster
    Ennél a szarnál még a mostani is jobb...
  • Irisz_
    Én még egy rahedli tankot várok Sovieteknél, pl 3. TD ág vagy 3. heavy ág. Beszélték a lightokat kihúzzák tier 10 ig. Van nekik papír testű tankjaik TD ben pl SU 152G SU 152P ezeknek a prototípusai, ott van még a Sturmtiger amit évek óta húznak hogy bekerül. Jó lenne még a nagy batár BAR al is mókázni 305 mm es tarackal :D Ha rebalanceolnak akkor simán bekerülhet mert nem fog egyhitelni mindent.

Ezt nemrég találtam csak pár tank nagy tierbe.

http://warspot.ru/6864-poslednie-sovetskie-tyazhyolye-istrebiteli-tankov
  • joe662
    A scriptes csávó is feladta,reménykedjünk:-D:-D
  • András77
    Nem is kell. Ezért van másod acc. Ha már tényleg nincs több tartalom a játékban, ami komolyan érdekel, de mégsem állnál le teljesen, akkor a fő accot alternatív módon hasznosítod (lel) és a másod accon elbohóckodsz utána.

Az biztos, hogy nem fogsz újra végig szenvedni tier10-ig még egyszer, csak ha tényleg nagyon tetszik valamelyik ág.

Én már rengeteg kihúztam, de csak pár olyan tank van, mondjuk 4-5, amit mindig szívesen előveszek és ebből kapásból 2 prém tank az e25,rudy. Sajnos az e25 már nem lesz többet kapható, a rudy meg csak időnként, de elméletben a rudy-t tudja helyettesíteni egy t34-85 nagyjából. Egy-két tier10 ág (újra)kihúzása még beleférhet és ennyi...

yossarian: kiváló a logikád, főleg ha elfogytak az érvek - lel A motivációdat viszont továbbra sem értem, na mindegy is. Én leírtam, nekem b.ssza a csőröm és nem tudom elfogadni a strucc politikát, hogy amit látok és tapasztalok az nincs, mert hülye vagyok és csak a WG féle szent RNG létezik... Ádott legyen a WG féle szent RNG. De tényleg ez olyan mint a hit, mert hiszel benne, de fogalmad de nincs, hogyan működik valójában. Persze nekem se sok, de észreveszem az anomáliákat legalább...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.12. 18:08:16
  • yossarianHUN

Offolhatnánk a témát, legalább mára (tudom, hogy valami próféta holnap újra úgyis előveszi). Pusztulnak az agysejtjeim a sok bullshittől, amit összehordasz.