418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    A Grille még odébb van. Még a kilences sincs kifejlesztve azon az ágon, igaz már nem sok hiányzik hozzá.
  • tothgyorgy
    Próbáld grillel, azt dicsérik erősen.
  • tothgyorgy
    Nekem nem volt az. Igaz ISU-m sincs. Jgpze100-al csináltam meg, de megszenvedtem vele. Az 1 tohonya dög, amit mindenki keresztül hugyoz szemből is.
  • suba53
    És a 6000 hez a T-55A küldinél mi kell? TD-vonalon már csak a TD-15 van hátra, de max kilences TD-im vannak.
    SU-122-44, ISU-152, Jagdtiger és RHM, Conway, és hamarosan a teknőc, T30, AMX AC 48, a felhozatal.
    Kéne vennem tízeseket? A JgPzE100, és a T110E4 vannak kifejlesztve. Meg a kilences Foch.
  • voivod32
    Egy árva szem gold nem kell hozzá. Elég egy ISU-152, és egy Fiery Sailent, Wagy Prohorovka map és szinte gyerekjáték.
  • Megamax
    ezt nézzétek meg ARL 44 a detailed reportban nézzétek hány lovést kapott be mire megpurcant. kár hogy már nem tudom lejátszani :(
  • tothgyorgy
    Viccet félretéve kell 1 t8+ pánélvadász, némi gold, meg sok szerencse
  • tothgyorgy
    Erős nyugtatót.
  • Megamax
    ha ninc smás akkor azokkal kell probálkozni de akkor sok szerencse kell egy jo maphoz és csapatosszeállíttáshoz
  • asolyom
    Sajnos TD vonalon csak a SU-100 van, meg a SU-100Y. Magasabb szintű nincs.
  • Megamax
    attol fugg mid van a garázsban használható legénységgel. mert ha nincs megfelelo tank hozzá akkor szerencse kell, de ha van mondjuk Grille 15 akkor azzal elsore meg lehet csinálni annyira OP dog . vagy Objetc 704 vagy hasonló nagyot lovo tankok.
  • asolyom
    Mit ajánlanál a StuG IV TD15-ös küldihez?
  • Megamax
    én ha meglátom , hogy rámtámad egy E-25 akkor már toltom is rá a HE lovedéket, azt a tankot meg kell fosztani a gyorsaságától és erre a HE lovedékek a legalkalmasabbak.
  • voivod32
    Én ISU-152 vel csináltam meg. A SU-val nem jött össze.
  • Megamax
    Velem lehet tárgyalni ha TD kuldiro van szó azokkal szívesen játszom.
  • voivod32
    E25 nél semmi sem idegesítőbb, sokszor olyanokat pattint, hogy az asztalt rágom mérgemben.
  • Megamax
    ha jól tudsz vele bánn és nem rohanják le akkor OP dog , viszont nincs félelemfaktor benne. Nem félnek kijonni elé szoval városban jól kell vele menni , viszont nyilt terepenn szerintem van annyira idegesítto mint egy E-25. Halálra tud csipkedni
  • asolyom
    Meg szeretném végre csinálni a StuG IV küldi TD15 részét, amihez kell 3000 HP sebzés. Erre alkalmasnak tűnik a SU-152.
  • voivod32
    Még a végén kedvet kapok hozzá! :D
  • Megamax
    az az idegesség mikor kergeted városban és simánn láncon tud tartani mikozben te nem tudsz visszaloni rá. Vagy mikor sarokharcol kijosz a sarokrol egy heavy vel erre láncot lo és még sebez is, aztánn már el is huzott és a kovetkezo sarkon nmegcsinálja ugyanezt és megint és megint és megint. Azt hittem kivágom a monitort ugy megszivatott a tetejére még a chaten nis rajtam rohogtek , le is hozta nekik a meccset.
  • Plata
    Su152 troll ágyúval fossa a pénzt.Simán lehet használni farmtanknak.
  • Megamax
    pontosan, és nagyon ocsmány kis TD gyorsan tolt és gyorsan el tud huzni , nagyon utáltam mikor ellenem volt
  • HTS s3rg1nh00
    igen,és nem ez az egyetlen tank azzal az alvázzal,a crusader SP is ilyen
  • asolyom
    Igen.
  • voivod32
    Srácok, jól értettem, hogy az Archer tolatási sebessége a háromszorosa az előre haladási sebességének?! Magyarul, háttal kell támadni vele?
  • suba53
    A Conway-nek ugyanez az ágyúja, és tényleg nem nagyon kell prémium lőszert használni vele. Azért van nálam 4db a biztonság kedvéért.
    Én éppen tegnap fejlesztettem ki a teknőst, és hamarosan meg is veszem.
    Abban a szerencsés helyzetben leszek, hogy csak a láncát kell freeből megoldani, és egyből fullosan kezdhetek vele.
    A Conway már megvan, onnan jön a top ágyú, a Conquerotól a top motor, és top rádió.
  • voivod32
    Közben megtaláltam.
  • tothgyorgy
    Nem rossz az a SU100. A SU152 meg nagyon jó. Alap csővel full he-vel használom. :)
  • asolyom
    Valahogy én is így vagyok ezzel. Most legtöbbet a Jumbo, és az ELC fut nálam. A Jumbo csövére most lett meg az első csillag. A SU-100-al ki akarom húzni valahogy a SU-152-t, de nem nagyon szeretem, így ritkán fabyalodom rá. A SU-85-tel sokkal jobban ment.
  • voivod32
    A matricákat mikor adják meg? Vagy megadták már, de nem vettem észre?
  • voivod32
    Múltkor én is majdnem így jártam, felborultam 59-16-al, egy Black Prince segített, tovább borított, megkerült, 4 sec volt hátra, amikor talpra állított. Ha nem sikerül, akkor sem szóltam volna semmi rosszat, mert legalább megpróbálta. Ha nem jön, annak a meccsnek, számomra vége lett volna.
  • tothgyorgy
    Igazából csak azokkal a tankokkal megyek amiket szeretek. meg amikkel úgy-ahogy megy is.
    A wz nem tartozik közéjük.
    Néha megyek más tankokkal is, ha több időm van játszani, na olyankor van esélye a wz-nek futni 1 kört.
  • Sunsetjoy
    Én azt a kínai heavy t9-est szerettem, még ha nem is ment úgy vele, majdnem 250 csatába került fullozni.
  • Megamax
    Ami a konteózást illeti szerintem a játékban egyértelmuen jelen van a Noobprotection, A teknoc gameplayben látszik az ellenséges M103 ason mikor láncon lovom elsore beadja sebzéssel egyutt a leláncolást de másodjára már nem. majd ebben a videóban egy Bchat 25t nál látszik , hogy védi a protection és meg sem kellett néznem hogy milyen játékos mikor képes volt kivárni az áttoltést "gold" loszerre amit ígyis pattintott a tank (legalábbis párat) . EGyáltalánn ki az a marha aki egy táras mobilis tankal frontharcol egy Heavy tankal szemben?!
  • tothgyorgy
    Általában szeretem a lassú de jól páncélozott tankokat. Meg a gyorsakat is 0 páncéllal. :)
    Lassúban TOG, OI-EX, OI pl.
    Ellentéte a SPIC. Hogy ezt hogy utáltam eleinte, aztán megszerettem. Gonosz kis vakarcs, ami a t10-be is bele tud marni .Aztán meg illa berek elszalad. :)
    Ja és ne feledkezzek meg a Turánról, ami jelenleg a legeredményesebb tankom, nagyon szeretem.
    Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2016.09.13. 09:52:54
  • Megamax
    Pedig az ágyu utánn nagyon hálás egy dog, és ki ne szeretné a pontos gyorsan tolto ágyut amihez azért egy kis trol páncél is párosul. Mondjuk haverom utálja a lassú tankokat , pont az én ellentétem. Remélem a másik Britt TD ág 9 es tankjának is lessz ilyen jó ágyuja.
  • tothgyorgy
    Hasonló a t9-es wz-vel. Csak azt még nem adtam el. Bár nem tudom mikor lesz full, mert évente 4-5 kör vele.
  • tothgyorgy
    Engem mindenki beütött a teknőssel, nekem meg elfogyott a türelmem. Nem volt kedvem kigrindelni a lánctalpat meg az ágyút hozzá.
    A freet meg sajnáltam volna rákölteni. Van annak jobb helye is
  • Megamax
    nem a gondolkodással volt a gond hanem hogy nem volta tapasztalatuk, csata utánn megnéztem a csataszámukat meg statisztikájukat. PL: az M103 asnak kevesebb mint 3K csatája volt szoval lehet nem is látott még Tortois-t és a tobbi játékosnak sem volt tobb akik ellen mentem. Nem nem használok XVM -et így nem tudom mik ellen megyek.
  • Gyuszopapa
    Tipikus nyomjuk a W gombot csapat volt.Kb. ennyi a tudásuk és kész,gondolkodni minek.