418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Remélem amelyik szarrágó wg-s fenntartatja ezt a jelenleg arty rendszert az a pokolban állandó kénsavas fürdőt kap. Szünetek közt meg ananászt dugnak a seggébe mint Hitlernek. Csak hogy érezze.....
  • patchaou
    Ha tudsz úgy helyezkedni a mapokon, hogy ne szembe álljanak az ellenfelek, akkor szerintem nagyon megéri. Ha nem akkor lehet hogy inkább felejtős.
  • Plata
    Ez valami új prém tank?
    Nekem valami szíp angol vagy amerikai kellene,arról nincs hír?
  • csagataj
    Nem is azért raktam, mert büszke vagyok az eredményre. :)
  • Plata
    Kár hogy nem valami szebb külsőt kapott,elég randa.
  • realcsabi
    szerencsére ütőképes csapatban voltam és nem kellett törnöm magam érte. :)
    Lehet hogy nagyon hasonló a KV-4hez, de mégiscsak kuriózum, mégis mennyi játékosnak lehet meg? 4-5ezernek? Szerintem még annyinak sem. Mindenesetre az IS-5 mellett maradtam, nem tetszik annyira de az sh-ban farmolni jó lesz.
  • Plata
    Prémiummal és prém T8 tankkal nem túl combos.
  • ROMOTO
    Állítólag olyan mint a KV-4 annyira nem törném magam érte.
  • csagataj
    Eddig egy randomot mentem. Győzelem!
    Csata: Westfield
    Járművek: KV-4 by Kreslavskiy
    Szerzett tapasztalat: 2 833 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 82 103
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály
  • ROMOTO
    Kb. olyan mint az Indien panzer miért?
  • realcsabi
    Tetszik az a KV-4, nagyon gondolkozok hogy én is azt válasszam. Van még kb. Fél órám eldönteni. :)
    Első benyomás milyen? Hogy szuperál?
  • csagataj
  • Lunki88
    Szép kis novellát írtál megint. :D Engem az bosszant hogy az IS6-on ugyanaz az ágyú van mint a WZ-n, mégis az előbbin sokkal jobban működik. Értem ezalatt hogy az IS6 át is üti a tankokat ha jó helyre célzol, míg a WZ képes pattanni a legvékonyabb páncélzatról is.
  • HTS s3rg1nh00
    ja,régebben nekem is volt ilyen,4-es mellett véletlenül rányomtam a 3-asra is,igaz 2-3 lövés után feltűnt a HE használat
    viszont ha nem gyakorlott az ellenfél,néha elfelejtheti és csak csodálkozik miért sebez olyan keveset (ilyen is volt amikor 1-2k csatás tomato voltam)
  • Megamax
    De itt nem a Non penetrated a lényeg , amit nézni kell , hanem pont az ellenkezoje , hogy 32 áttutést szenvedett el és cska 20 nem ment átt.
    Mondom ha sikerul megcisnálnom akkor mindenképpen feltoltom had szórakozzatok ti is rajta.
  • HTS s3rg1nh00
    black prince 28/8 pen
    hellcat 15/8
    meg is vagyunk,amúgy nekem volt már rosszabb,amikor egy pz1c akart szemből megsorozni és csak a t3 amx38-al voltam:
  • András77
    Qrva arta kiszedett futás közben Szerencséje, hogy újra ki van kapcsolva a chat-em, mert megköszöntem volna neki.

Megamax: old wot prgs

Egyszer telepítettem egy régi WoT-ot, mert meg akartam nézni a pinkman t67 körét (aki EJ után az egyik t67 grandmaster volt) de elég macerás. Ha jól emlékszem direktben kellet kimásolnom a tömörített állományból a file-okat, meg amikor futtattam replay-t, akkor wot kliens név + replay -el kell
  • Megamax
    nos nem éppen, ha sikerul valahogy videót csinálnom róla akkor elég érdekesz lessz mivel valojában 14K sebzést fogott fel a tank, mivel akkor még nem ismerték és hát lotték mint eszetlen. Viszont gondolj bele ahyán áttutott attol bárminek meg kellett volna halnia. valakine valami otlete hogyan tudnák régebbi WOT ot letolteni?
  • Userx2
    FCM-el 22 hp-n. LTTB úgy gondoltam, belerongyol a hátsómba.

• Plata
    Gondolom valami low tier scout valami meggymag köpködővel megsorozta.Múltkor valami idióta m41 prém scout he lőszerrel szemből próbálta szarrá lőni a t110e4-emet.Belém eresztett fedezék mögül vagy 20-et,de szinte semmit sem sebzett.Mod szerint he lőszerrel próbálkozott.
  • Userx2
    Mutz a heti visszatérő prémtank. Van itt valakinek?
  • András77
    Bárkit kérdezel, mindenképpen szubjektív véleményt fogsz kapni, ráadásul pár csata alapján nehéz levonni egy olyan következtetést, hogy undorral mész ki a garázsból vele 90-100 csata után vagy azt mondod, hogy jó érzéssel, mert tudod, hogy mit kell vele csinálni.

A legtöbb prém tanknál azt kell megtanulni, hogyan kompenzáld ki a lerontott tulajdonságát. Én azt tapasztalom, hogy bármit ki lehet kompenzálni gyakorlattal annyira, hogy már élvezetes legyen a tankkal egy idő után, de egyetlen dolgot nem lehet. Ha sz.r, hígf.s az ágyúja. Csinálhatsz bármit, lehet bármekkora tapasztalatod az adott tankkal, de egy sz.r ágyú megkeseríti a játékot annyira, hogy egy idő után már semmi kedved kigurulni a tankkal.

Valahogy úgy közelíteném meg, hogy 3 pontot ér a pontosság, célzásidő és az átütés, 2 pontot a gun dep, alfa sebzés. RoF/DPM és a lőszer sebesség és 1-1-1 pontot a lőszerár (lőszer típusonként külön nézve, normál lőszer 0-1 pont, arany 0 pont, he 1 pont, mert általában olcsó).

Talán minden eszembe jutott, de ha kihagytam valami paramétert, akkor értelemszerűen hozzá kell adni csak. Lehet rész pontokat is adni, tehát mondjuk DPM-re 1 pontot, mondjuk ha tier pontonként x200 felett van, vagy ilyesmi.

Ez a lista nagyjából azt az elvet követi, hogy mennyire nehéz kikompenzálni egy-egy tulajdonságát az adott ágyúnak.

Tier8-t nézve, van 3 prém tankom, SP, WZ111 meg FV. Ebből a 3-ból, a WZ egyértelműen a legsz.rabb ágyúval rendelkezik, egyedül az alfa sebzés meg a DPM, ahol jobb, mint a többi kettő, de a pontosság-célzásidő-átütés mind 0, maximum 1 pont, gun dep 0 egyértelmű (kell is küzdeni vele, hogy kikompenzáljam) stb.

A gyakorlatban ez úgy jelenik meg, hogy a WZ-vel nagyon sz.r érzés kigurulni, de ha ilyen x3-x5 akció van, akkor kredit gyűjtés + legénység fejlesztés miatt muszájból kimegyek vele, de sz.r érzéssel, mert a 113 viszont nagy kedvencem, oda kell a legénység és a kredit hozam is elfogadhatóan jó.

Az SP-nek elég pontos (2 pont) és jó célzásidejű (3pont), de gyenge átütésű (0-1 pont) ágyúja van, gyenge alfával (0-1 pont), de jó gundep (2 pont) és elfogadható DPM (1 pont) átlagos lőszer sebesség (1pont). Az SP ágyúján nagyon sokat javít a nagy átütésű arany lőszer, ami viszont drága, úgyhogy az összkép nem sokat változik, de mivel az ágyú így használható lesz, hiszen pontos és jó a célzás idő és most már átütés is van, ezért összeségében így már az elmegy jelző ráillik. Értelmes mennyiségű arany lőszer mellett persze, tehát ha ki kell szedni egy ellenfelet, mert ott van mögötte még mondjuk 1e hp, amit tudok sebezni, akkor kiszedem arannyal és lesebzem a pluszt is, de ha 1:1 és ennyi, akkor próbálkozom alap lőszerrel meg ilyesmi az elképzelés, tehát nem full arany, de az SP elbír pár arany lövést, okosan használva.

Az FV viszont a legjobb ágyúval rendelkezik, talán az összes tier8 prém tank közül. 3-3-3 pont, 2 pont gun dep, 1 pont alfa, de 2 pont lőszer sebesség. 0 pont a lőszer ár, mert sajnos drága az alap lőszer. Az FV egyéb negatív tulajdonságát viszont ki lehet kompenzálni. Lassú? Ok, akkor taktikusan játszok vele. Nincs páncél? Van domb és gun dep és kiváló látótáv is. stb.

Az FV-vel kifejezetten szeretek kigurulni, mert annyira jó az ágyúja, hogy tudom, hogy nem lesz vele kínszenvedés a sebzés.

Ennyi. Lehet vele vitatkozni, de én nagyon sok csatát beleraktam mindegyikben, nem a levegőből sz.ptam ki, amit gondolok. Egy idő után kifejezetten rühellek sz.r ágyús tankokkal kimenni, nem érdekel, hogy milyen módon lehetne kompenzálni, mert nem akarom a sz.r ágyút kompnezálni, mert idegállapotba kerülök miatta, mindig a legrosszabkor hagy cserben. Egyetlen 122mm-es 175 pen ágyús tankot nem tartottam meg, pedig talán az összeset kifejlesztettem, csak a wz maradt meg, ami prém tank.

Még egyszerűbben, szerintem bármit meg lehet tanulni kikompenzálni, de a sz.r ágyút ha meg is lehet tanulni kezelni, attól még utálatos egy tank marad az összes és egy idő után szerintem mindenki rühell velük csatába menni és szenvedni a sz.r ágyúval.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.13. 15:28:07
  • Megamax
    Az SP1C vel énis így voltam, nagyon hasznos ki tank csak a lovedékei kicsit lassuak
  • tothgyorgy
    Ez igaz, de a tank és az ágyú mozgását fel lehet mérni, meg a célzást. Gondolom. Én még sosem voltam fönt teszt szeron.
    Bár nem biztos hogy 2-3 menet elég egy vélemény kialakításához.
    pl az első 3 meccs után eladtam volna a SPIC-et, mai fejjel meg eszembe sem jut.
  • Megamax
    az a baj a tesztszerveres probával hogy ott mindenki goldal lo így apáncélja nemsokat ér, de havernak megvolt és hát nem volt elragadtatva tole, ahogy a 9 es sem az igazi. Neki is mindig a csolehajlás volt a probléma. Ha meg nem tudta eldugni a testét akkor boldog boldogtalan belotte, az ágyuja tul sokáig céloz és nem éppen pontos. Inkább olyan brawler tank odamész belelosz azt elhuzol és pár sec mulva megint. Sokakat meglep a nagy alfa és a "gyors" ujratoltés. Viszont nagyon jó Pikabu harcra, kimész losz majd vissza. Inkább tartom idegesíttonek mint veszéjesnek ha nem célzol rá jó eséjjel lepattansz rola akár gold loszerrel is (tapasztalat, ugy széttkapta a maus- omat mint a szar igaz goldal lott de én is csak o el tudott tunni domb mogott én nem.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.13. 13:59:26
  • tothgyorgy
    Minden szubjektív. Ami nekem bejön, nem biztos hogy neked is, és fordítva. Ezért jó ha ki tudod próbálni. És vásárolni mindig leárazásnál. :)
  • Sir Charles
    Olvastam már, de azért köszi.
    Amúgy ott sem valami egyértelmű, hogy jó-e vagy nem.
  • tothgyorgy
    Addig is elemzés a wotinfiról:http://www.wotinfo.hu/index.php/item/865-t-34-3-elemzes
  • Sir Charles
    Az a baj, hogy valaki azt írja, hogy "pénznyomda, mert iszonyatos nagyot sebez és mobilis, a másik meg azt, hogy egy darab szar, mert állandóan kigyújtják, meg a szar csőlehajlás miatt nem lehet vele sebezni.
    Fogalmam sincs kinek higgyek,ezért akarom kipróbálni.
  • Megamax
    Ami a TD ket illeti javaslom a kamu hely taktikát foleg nyitott pályákonn de akár városi maponn is mukodik.
  • tothgyorgy
    Én nem hallottam sok jót róla, de talán lesz olyan akinek meg van.
  • Megamax
    Isu meg a Jtiger nálam azok voltak amikkel szintén meg tudtam csinálni
  • voivod32
    Sajnos azt nem tudom, én is még csak a T28 Conceptet csinálom.
  • Sir Charles
    Gondolkodok egy T-34-3 vételén, de csak kipróbálom előtte.
    Egyébként vélemény róla, ha valakinek van?
  • Megamax
    ugytudom csak elotte aktív és igen lehet még tolteni és probálni. itt az egész havi szerencsémet felhasználtam hogy ne lojenek ki aztánn már inkább hátulról lottek biztos ami biztos
  • Sir Charles
    Bocsánat a noob kérdésért, de még sosem próbáltam.
    Szóval a teszt szerver csak akkor aktív, mielőtt kiadnak egy patch-et és küldenek róla üzenetet,
    vagy bármikor?
    Most lehet még tölteni és tesztelni?
  • tothgyorgy
    Már mint a jgpze100-nan.
    A bádog 9-eshez nem kell arany, elég a he.
  • tothgyorgy
    A 9-est annyira nem fogod szeretni az rhm után.
    Engem mindig átütnek benne. Meglátnak, 2-es gomb, átütés,átütés,átütés,halál.
    2-3 lövést tudok vele leadni. Porosodik is rendesen a garázsban.
  • Megamax
    nem mondanám hogy minden áttlovi
  • patchaou
    ISU, Jt, T30 biztosan jó hozzá, rhm is de azzal már mák is kell.