World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
"Most ezt képzeld el hogy kb. 2 éve havonta van 3-4 nap mikor jól megy meg minden és a többi meg szopás"
Ezt most Te így érzed,biztos nem így van.Ha igen akkor nagy mazohista lehetsz<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Most ezt képzeld el hogy kb. 2 éve havonta van 3-4 nap mikor jól megy meg minden és a többi meg szopás.Borzasztóan fel tud baszni mikor tier 8-as csatában T-34-85-el csak alaplőszer használattal top xp és sebző vagyok.Folyamatosan látom hogy topnak tolja a játék az agyhalottakat semmi eredménnyel mert jó részük 0 vagy minimális sebzéssel zárja a csatát.Kedvencem az olyan beírás a chatbe ami elég sűrűn előfordul,ilyen 300-700 wn8 közötti 10-50 ezer csatás játékosok sírása hogy bukjuk a csatát mert hát szegény xvm-el játszik(annak ellenére hogy balfasz) és látja hogy nincs a csapatunkban elég sok jó játékos.
Persze azért sír mert ha jó csapattársakat kap akkor neki is könnyebb lesz játszania.Az meg se fordul a fejükben hogy megtanuljanak játszani így emelni a játékélményüket és hozzátenni valamit a csatához.Könnyebb más farvizén elevickélni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Régóta nem használtam,kicsit leporoltam<#hehe> de hogy erre csak egy 1 futotta<#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

barret
Hát ez ilyen! Nekem is volt olyan napom,már engem zavart,hogy állandóan top tier vagyok 😄
Utána meg jön a feketeleves,hajtom a sort... És ez periódikusan ismétlődik,nem meccsenként.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Írok egy rövid kis szösszenetet arról, hogy mennyire nincs az MM-ben képesség alapú súlyzás.
Ugye főleg a régi játékosok java azt szeretné ha képesség alapján rangsorolna az MM. De ez elvileg jelenleg nincs így.

Egy mondhatni hosszabb kihagyás után visszaraktam a játékot. Alapból mindenféle mod nélkül játszom, de most kivételesen feltettem az xvm meg a daily session stat miatt az atlassian modpackot (legalábbis egy erősen megnyirbált verzióját). Kíváncsi voltam mennyit estem vissza számszerűsítve.

Első két napon csak 66% győzelmi esélyes meccseket kaptam. /Nem viccelek minden meccs/ Már azt hittem bekrepált az xvm.
Folyamatos nyerés. Eszméletlen kapáslövések. Szóval miden funny.
Harmadik nap folyamatos 55% győzelmi esély. A játék még mindig szórakoztató, nem cseszeget az RNG. Amelyik lövésnek be kell menni az be is megy. Picit több vesztés de még mindig rendben van.

Ötödik nap. Megjelentek a ghost shell-ek, a critical 0dmg shootok :-/ . Szinte állandó jelleggel a legkisebb tier-ű vagyok a meccseken.
KV4 menet közben, a pálya másik végéről 2x üti be a 110-em 90%-ban rejtett hasát. (csak hogy érezzétek a minőségi romlást ;-) )
És ha a technika is úgy akarja, kicsit lejjebb a nap statisztikája (mellesleg böszme jó ez a mod)

Nehéz úgy érvényesülni, hogy 19% nyerési esélyt mutat az xmv a csatabetöltő képernyőn és 3. percben már nincs csapatom. De a mai nap legalább arra jó volt hogy fejlesztettem a menekülés és bújócska skill-jeimet :-).
A legrosszabb a mai napban az hogy minimális wn8-as csapattársak akár több tízezer meccsel is folyamatosan beugatnak hogy miért nem supportolod a team-et meg szar vagy. Arra már nem veszi a fáradtságot egyik sem hogy ránézzen a térképre hogy lássa egyedül tartom a térkép egyik oldalát elsöprő túlerő ellen. Az nem számít hogy a másik oldalt elvéreztek 14-en 5 tank ellen... Persze mikor vége a meccsnek megnézi a sebzést és a kapott xp-t akkor már csak hadovál ha ráírok. Valahogy ezeket kellene meggyomlálni. Addig is marad a chat kikapcsolása.

Szóval rá lehet ezt fogni az RNG-re, de nem ez volt az első rage quit-om és mindig ezt a megugró győzelmi rátát és pár napnyi élvezhető játékot kapok mikor visszatérek. És valószínűbb hogy ezt tudatosan generálja a WG mint hogy mindig kikapom az RNG-t jobbik arcát. És ha ezt tudja generálni a WG akkor bizony van skill alapú MM.
Lunki88
Ez nagyon jó lett. 😊 Én pár éve a Worms Armageddon-hoz csináltam Orbán sound modot (akkor még jó ötletnek tűnt). 😄
Irisz_
Az pont nem jó, az max arra hogy ne legyen négyszögjel a zenében (torzítás) Wotinfon hamarabb találsz segítséget.
Mp3Gain meg nem megy, hogy csesződne meg.

angelus1991ster.blogspot.hu

És ha a hangmód fájljainak hangerősségét próbálom meg megemelni?

Irisz_
Nem basztatás de ha a fülükbe ordít a 6. érzék reflexből törlik, én is töröltem azóta nincs fent mert kib....a a fülem a kattogás meg a láncfelrakás. Ezé kellett volna kijavítani.
Még nem terjedt el az ige XD
Faszbukos oldal szerkesztőjének, Wotinfosoknak is írtam már.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.20. 18:19:05

Irisz_
Egy nyominger streamer se akarja kipróbálni, csak 4 MB, hupákolnak majd játékon kívül azt kb 5 mp felrakni. 😞
Tog II-nél? <#banplz>

Megvan. 😊 A videó felbontása egy kicsit alacsony lett.

Nemtom, a T95-höz annyira nem hiányzik <#hehe>
Mekkora lehet a WoT-ot ilyen autószimulátoros székben játszani ami ide-oda mozgat, most, hogy bejött az új borulós-driftelős fizika?

15 csata 8 győzelem.
T49-el kilőttem egy robogó SpIc-t akit nem is láttam,csak sejtettem hogy arra megy.

Nem tudom a lövés mennyit sebzett bele de kigyulladt és meghalt.
Azt hittem nem találtam el mert vagy 3-4 másodperc múlva írta ki a killt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.20. 15:51:01

minden percét gyűlölöm ennek a TVP okádéknak.

Papíron annyira jó lenne az a gun, de nem működik

Arannyal sem.
14 meccs 2 győzele...most egy 83 %-os buktunk 15:6-ra
xp boost 12 csata 2 győzelem...Elvett mindent...

A büdös kurva anyját.
Á. Az megváltás lenne a WoT-ban. Egy akkora minőségi ugrás lenne, hogy adna még csilliárd patch-re valót.

Ha csak az Armored Warfare PvE módját vennék át, II vh.-ás stílusba átszerkesztve , akkor az elég lenne. De tudjuk mi van. Szarnak rá. Így is megvan a sok bevét, így minek rajta dolgozni.
Szennyes Map , Campaign és Cinematic editort nem képesek kiadni.

Legfaszább offline tankos játék az lenne, ha a WoT tank és terrain modelljeit felhasználva random generált térképeken lehetne AI/bot ellent lőni.

Irisz_
Egy laza PvE mód bérelhető Sturmtigerrel! <#banplz><#bdead>
Gui.bnk-nál nem engedi .stream-ből .ogg-ba konvertálni. Másiknál, a voiceover.bnk .stream fájljainál engedte az .ogg-ba való konvertálást.

"Maga a főmufti Viktor mondta mi vár ránk! 😊"
Itt is egy Viktor 😞

Asia szerveren ez van 😛
"Note: The AC1 Sentinel will be available for purchase on 23rd March 2016 starting from USD 10.00."
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.20. 12:16:44

Irisz_
Maga a főmufti Viktor mondta mi vár ránk! 😊

"WoT’s development started 7 years ago, and it was non-stop and now it’s a huge project, it also got reshuffled. “9.14 = awesome, 9.15 and 9.16 = they will be even more awesome”

Irisz_
Ne érezd úgy hogy ugráltatlak csak sztem más is örülne neki, személy szerint kb idegrángás mikor spotolnak olyan hangerővel kattan a 6. érzék. Ha használhatóbb lenne, akár kicserélnéd a problémás részeket amik hangosak, a csilingelő helyett meg valami rövid odaillőt raknál akkor használható lenne.
Ettől behalna a játék.

Irisz_
Google
Hangfájl hangosításához nem értek. Bocsi.

Irisz_
Erre lesz esély tessa hogy változtatod?

Ha bírod a 6. érzéknek vedd le a hangerejét mert mindennél hangosabb!
A csilingelő hangot meg felerősíteni!
Meg ha bírsz adj rá hangerőt mert az effekteket 30 asra kell letekerni ha a voice 100 on van!
Meg a lánctalp felrakás kattanás is hangos!
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.03.20. 11:43:52
World_of_Tanks/res/audio.package-t kell feltúrni.

Üdv az Uraknak!
Olyan problémám van, hogy a játékban pár napja elment a hang nem teljesen, csak a toronyforgás hallom, de a többiek menetzaját nem nekem sincs menet zajom és még a lövéseket sem lehet hallani! Van valakinek hasonló problémája? Vagy van valami megoldás?
A játékon semmi mod nincsen illetve nem állítottam semmit sem rajta el.
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.03.20. 11:10:18

barret
Nem lehet megkülönböztetni a lepattanót az átütőtől,és zavaró magas hangja van szinte minden találatnak.
Mintha kristálypohárban ülnél,olyanok a becsapódás hangok. Ezt hozta a 9.14...

Csillingelő hangot?

Neked szantama kerdest.

Esetleg a talalt jelzo csilingeles hangot tudod hol talalom?

Írtam is forrásként, hogy Írisz/400V/rush0620 már megcsinálta évekkel korábban. Sokáig használtam is 😊 Csak az új hangrendszer miatt megkellett csinálni. (persze utólag kiderült, hogy Bodzy (wotinfo) kipróbálta régi fsb-fnb 9.13-as hangcuccot, és még működik 9.14-re is)

Csak kicsomagoltam a voiceover.bnk-t ( sok-sok konkrét név nélküli fájlok, na azokhoz odakellett írni, hogy melyik mi 'tartott egyideig') és az eredeti argo hangmód fsb.-t és összeollóztam ott ahol lehetett.
Egy mélybuzi Mr.Furkó-Brünó-Tomboy-és még sok mutáns hangjából csinálok egy hangmódot valamikor<#banplz>

Jó ez a kis gép. Kellemeset csalódtam benne!!

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

joe662
Igaz a règit egyszer màr hallotta pàr ève.Egyszer cak felrôhõgõtt jo hangosan,azt mondra apa ebben màr magyarul is beszèlnek?
Azt mondja az anyja, ès mit mondtak,ami liyen vicces?
Erre Õ: ne zôröjj bodri b+:-D:-D:-D
Azt hittem lefordulok a kanapèrol:-D:-DAnyuka màr kevèsbè tartotta viccesnek:-$

Hát de ez gyerekbarát verzió 😊

Ez benne van? 0:15-től mehetne hangnak ha felspottolsz valakit <#hehe>
joe662
Ezer köszönet,a munkádért<#worship>marha jó lett<#eplus2>
El ne felejtsem majd,ha hazamegyek kikapcsolni,a gyereknek nem kéne ezeket hallania<#eplus2>

Végre nem csak fogyatékosokat tallózol a jutubról<#eplus2><#eplus2>

diego próba stream! meg vagy 1-2 órája.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

barret
Ez igen! Gyönyörűűűűű! 😊

xotyi
Végre beadta a derekát ez a kis vacak is. 😊

Trance&Friends nothing more..

barret
Ha nem vagyok top tier,tolom azonnal a goldot.Leszarom a sok síró embert,ők is betölthetik! Credit ammo.

joe662
Ez mikori kép?Nem volt arty:-D
Éppen tegnap raktam egy ilyenbe,Ap-vel 1k+,a maradék 1.2k meg szépen végigégett:-D:-D

Reagálva az O-I miatti sírásra, remélem soha sem nerfelik😄

(egyébként még csütörtökön kúrtam fel az agyamat E 100 miatt, mert ez a csöves AP még úgy se ütötte át azt most már OP T110E5-öt öt hogy kicsit alacsonyabbról lőttem a hasát...csöves buzi WG eltakarodhat a faszba ezzel a 235 vagy hanyas szar pennel, én non prémiumként nem vagyok hajlandó csak goldot spammelni egy olyan tankkal ami még csak nem is prémium. Vagy ha nem, buffolják a HE sebzését😄)
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2016.03.19. 20:38:56
Gyűjtötte

Irisz_
Ha bírod a 6. érzéknek vedd le a hangerejét mert mindennél hangosabb!
A csilingelő hangot meg felerősíteni!
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.03.19. 18:48:54
Irisz_
Nem vágom a program működését de ha nincs több parancs mint az Fmodnál volt akkor elférnek a hangok, pont azért van több argo hang mert direkt többet csináltam hátha lejátsza.