418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Milyen kasztrálás?

És azzal az "enemy vehicle...." sorral mit akartál mondani?
  • Nirz
    9.16 update katasztrófa :(
    The "enemy vehicle XXX shot you from this direction". LOL a lassú kategóriájú TD-k további kasztrálása, mintha már eddig is nem lenne a mapok 75% totál szenvedés velük hahaha

A spot rendszer is érdekes, sokszor hamarabb vesznek észre a mozgó tankok mint én a bokor mögött. Fura nagyon
  • tothgyorgy
    Nem tudom,nálam jó.
  • asolyom
    Azt tudom. De eddig megjegyezte, amit egyszer beállítottam, és nem kellett minden csatánál a legkisebb méretről felnagyítgatni.
  • András77
    Az ü meg ó billentyű
  • asolyom
    Egyébként van már xvm, de nagyon azon agyalok, hogy kikapcsolom a fenébe. Csak ideges lesz az ember, ha meglátja mennyi mazsola van a csapatban. Xvm nélkül legalább 3 percig tart a reménykedés.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.05. 14:07:13
  • asolyom
    Jók ezek az új modok. Annyi zavar, hogy a minimap mindig töpörödött törpördög indulásnál, mindig úgy kell nagyítgatni. Lehet esetleg valahol állítani?
  • Gyuszopapa
    Na első csata M4.Nincs xvm.Prokhorovka.Bizakodó vagyok nincs arty és elmegyek előre spottolni.Felderítek jópár tankot de mit látok ezek a majmok nem mennek az út melletti bokros részre 1 sem.A két top HT elmegy hegyet mászni.Akkor már tudtam ezek megint a lepkeagyú idióták lesznek.Mire a két balfasz megmássza a hegyet a csapatot az út melletti bokros részből szarrálövik és a két nagyokos is kap párat.Mire leérnek 1 lövésesek az egyik 1 db sebző lövést ad le a másik 2 db-ot.Totál bukta 6-an 0-át sebeznek a többiek se sokat.
    Kérdem én ezek mit élveznek az egészből mi a faszért nem mennek el WOW-ozni és ott nézegethetnék a virágokat azzal senkinek nem basznák el el a játékát, ott senki nem lövöldözné halomra őket.Mi a jó nekik ebben a szopóállarcozásban.
    Bocsi de nagyon felbasz hogy 2 hétig ezekkel a moronokkal vagyok 1 csapatban 1 napig kapok jó csapatot utána ismét 2 hétig csak a szopás van.
  • viper07
    Szeretnék segítséget kérni. Teljesen elégedett vagyok az új beépített modokkal, egy dolog azonban nagyon hiányzik. megszoktam, hogy van default zoom, ami nálam 4x. Na most ha mondjuk 16x zommal lépek ki, akkor ismét zoomolva mint a vakhomály, azt sem tudom hol vagyok.
    Be lehet csak ezt extraként állítani ? Köszönöm szépen.
    Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.10.05. 12:20:35
  • tothgyorgy
    Pár forduló után 9.16-ról. Egyenlőre jobb. A leg pozítívabb: nem dobott ki,remélem így marad .
    2 soros garázs, számlálók a csatában.
  • Sunsetjoy
    Én már a kezdetektől festést, álca-skillezett legényeket meg periszkópot raktam rá, másodvonalbeli támogatásra. Lassú bármi ellen, ami nem heavy tank... Egy rammer meg egy vertstab egészíti ki a stílust, ha mégis mozgásban kell lőni vele.

Nem az igazi, de nekem, aki nem vett (költött) még t6 feletti prémtankra, és első t8 (ingyen) prémiumként jó .) Mondjuk prémfiókkal az igazi, akkor a nettó 35-45 ezer a leggyakoribb átlag.
  • Userx2
    De én prém fiókkal nyomtam.
  • tothgyorgy
    9.16 frissítés.
    Valaki ment már az új verzióval?
    Jobb? Rosszabb?
  • Gyuszopapa
    Az biztos hogy az FV nagyon szar csatákat kap.Alig látok saját tiert,ha látok is mindig szinte egy nehéz tankot rak be velem szembe.
    A lassúsága miatt a light-ok(de az artyké is) kedvence is Bulldog,T49,13 90 alig várják hogy rámjöhessenek.1 tár a Bulldognak a T49 1000-et ver belé.
  • tothgyorgy
    Legyen igazad. Mindjárt jobb a napom, ha jó híreket olvasok. :)
  • ROMOTO
    Benne van a top 3 legszarabb prém kategóriában....

realcsabi
    #381360 teganapelőtt egy sp szedett ki a scorpio G-mből amivel megnyertem volna a meccsett ha nem történik meg az incidens, ebben korábban pont vk.b-t és hasonlókat lövöldöztem ki....

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.10.05. 10:44:11
  • Tono34
    Panther/M10 Újra kapható.
  • realcsabi
    Mi az hogy nem rakja be ellenük az sp-t? Van vele majd 800 csatám, feltűnt volna ha nincsenek kemény T9 heavyk.
  • yossarianHUN
    Be fogják, már beígérték. Egyébként az artyk majd kapnak a pofájukra, ha a sandbox változások bejönnek az élesre. 6 évig elviseltük őket, ezt a pár hónapot már ki lehet bírni.
  • Userx2
    Jó látod, a tierlimites tankok között is különbséget tesz az MM. Ugyanígy kedvezőbb MM-et kap az SP, az FCM-el szemben. Míg az FCM megkapja az VK.B-t, E75-öt, ST-1-et, addig az SP nem. Így a lassú SP könnyebben játszható a 170 penes ágyúval, (no meg páncéllal) mint a mobilisabb FCM 9-es ágyúval.
  • tothgyorgy
    A t9-10 artik behozása is idiótizmus volt.
    Könnyűből sincs, bár lehet ott is behozzák. Ezektől kitellik.
  • tothgyorgy
    Igen. Meg a versenyautó sebességű artik. Miért nem keresztelik át world of artillery-re. Úgyis róluk szól az egész, a tankok csak a körítés, meg hogy legyen kiket terrorizálni.
  • András77
    Az aljas WG pont erre számít, hogy idegelsz az artyk miatt, de tovább játszol. Mondjuk az mindennek a teteje volt, amikor az arty sírás mellett behozták még pluszban a brit artykat, hogy még több helyre be tudjanak lőni, hiszen a kempelést meg kell akadályozni. Az egy más kérdés, hogy elég nagy részben az artyk miatt van a kempelés. Mondjuk mostanában a rush csaták idejében ez már nem időszerű talán.

Még egy gondolat erről a t44100-ról. Azt néztem, hogy a csába van ennek csak tier7-es ágyúja, amikor az SP-nek a gyengébb ágyúja tier8 (max az arany lőszer jobb, de remélem nem az a megfontolás, hogy amiatt kapta a nagyobb tier-t). Erről tényleg semmi információm nincs, hogy a modulok szintje vajon befolyásolja-e a tank MM-t. Tudom, hogy ezt alapból szokták lesöpörni az asztalról, de annyi tűnt fel most, hogy mentem 2 kört az FV4202-vel, aminek 9-es ágyúja van és 2 csatában is nagyon kegyetlen tier10 csatát kaptam. Utána mentem a t44100-al és szintén tier10 a top, de lőhető medek, pár td és 2 kemény nehéz tank csak. Az fv esetében meg maus,e100,2x e5 meg egy rakás dög nagy td. Még a t10 volt a legkönnyebben belőhető, meg az artyk meg a light tank, de rajtuk kívül mind dög páncélos. Érdekes, bár ez tényleg lehet véletlen is, de furcsa, hogy ugyanabban az idősávban nem lehet játszani az fv-vel, a t44 meg játszható csapatokat kap. Mindkettő tier8 med, de az ágyúban 2 tier különbség van.
  • tothgyorgy
    Igazad van tényleg nem hagyom abba, csak kevesebbet játszom. Átmegyek wt-zni, ott helyreáll a vérnyomásom, aztán aznap gyakran nem is jövök vissza. Repülni jó, a tankokat nem próbáltam. Mondjuk a ruszki fölény itt is mevan. Így jár aki német géppel repül.
  • András77
    Lehet, hogy a vérpistának ez volt a nap vagy a hét lövése. Az arty osztály erről szól, a szent RNG bármit beadhat. Meggyőződésem, hogy a grind miatt is több az arty a szokásosnál, mert ha sebezni akarnak vagy frag-et, akkor sok gyengébb képességű az artyt veszi elő.

A WG ugyanúgy nem akar ezzel sem igazán foglalkozni, ahogy az arany lőszerrel sem. Most jön a bevétel, az új prém tankokat viszik, mint a cukrot. Úgy vannak vele szerintem, hogy bármilyen belenyúlás ebbe az ökoszisztémába nekik csak anyagilag káros lehet.

Te sem hagyod abba, mert az arty kiszedett, maximum idegelsz kicsit, de aki rákényszerül az artyra, hogy legyen valami sikerélménye is, az tuti itt hagyná a játékot.

Sajnos, azt kell mondjam, mert tényleg az van, hogy kb a pályák 50-60-70%-n kockázatos játszani, ha van arty. Megfordítva, ha nincs, akkor a pálya sokkal nagyobb része bejátszható.

Az is baromi cinikus, ahogy az arty hívők ilyenkor érvelnek, hogy minek mentél oda. Ja. Kedves.

Más. Toltam megint egy órát a t44100 és korábban 46e kreditet hozott nettóban és átlagban csatánként prém előfizetéssel, most kicsit több győzelemmel 48e-t. Úgyhogy úgy néz ki tartható vele a 40e feletti nettó átlag hozam hosszú távon is (mert még sorozatos bukó sz.r csatákba nem kerültem vele, de lesz majd olyan is) és óránként a 250-350e. Ellőttem az első és eddig egyetlen arany lőszert belőle egy maus oldalára, de lepattant, de arra jó volt, hogy utána néztem a lőszer árnak és hát igen. Gyakorlatilag SP árban van a lőszer, de +10 alfa és nagyobb átütés, jobb RoF meg pontosabb is az ágyú. Emiatt van főleg a kiemelkedő kredit termelés vele.

Ez a tank megérte a grindet azt kell mondjam, mert az SP-t unom, a wz111 ótvar sz.r, az fv4202 meg a legjobb prém tank ágyús, de lassú és rohadt drága a lőszere, emiatt közel sem lehet vele ennyit termelni nettóban.

Több tier10 tank vár megvételre és már nagyon kellett nekem egy értelmes kredit termelő tank, mert nem akartam megint és újra az SP-vel termelni a több milliót.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.04. 22:48:31
  • tothgyorgy
    Ha meg mindenki azt választaná,hogy nem, akkor megszopták.
    Az is lehetne, hogy megmutatná honnan jött a lövés, és oda lehetne küldeni egy bombázót , ami szépen meghintené a környéket, hogy a dög érezze a törődést.
  • tothgyorgy
    De azokra legalább vissza lehet lőni. És nem tudom a top tankot hány üti ki egyből?
    Egyébbként is tele van a tököm, hogy állandóan attól kell rettegni, mikor jön az istencsapás.
    Örülnék neki ha lenne választási lehetőség: akarsz-e artit a csatába.
  • tutyimutyi2
    Úgy beszélsz mintha nem léteznének olyan tankok amiken rajtvan az egylövésező derp gun. :P
  • tothgyorgy
    A végén kicsinálták a tetüt, de 4 killt szedett össze a gané. Tönkre teszik a játékot. Miért jó ez a wg-nek?
    Biztos vagyok benne, nem 1 játékos hagyta már abba ezért a játékot, és ha én is lelépek, jó része lesz ennek is benne.
  • tothgyorgy
    top tier oi ,mondom lesz 1 jó köröm. Éltem 1 percet. Su8 arty úgy oneshottolt, hogy csak lestem. A kurva anyját az összes wg-s baromnak, aki ilyen szarságokat megenged. Basszák meg! Rohadt tetü banda . Évek óta ígérgetik, hogy csinálnak valamit az artikkal, és nem történik semmi. Vagy vegyék ki őket, vagy a nehéztankokat.
  • tothgyorgy
    Magyarul szerverhiba.
  • Nirz
    Igen állítólag kisebb mértékű lag csak gyorsabb tankoknál észrevehető, legalábbis mostanság a fórumon lehetett olvasni párszor hogy páran inkább kerülik a csúcsidőt és addig lasabb tankokkal játszanak ahol nincs ez a fura lag.
  • tothgyorgy
    Neked jött, és sebződött.
  • Metalmilitiakid
    Úgy sebeztél csapattársat ahogy én teamkilleltem, OI pz3/4 menekült padlón haza hátrafele nézve, csatt majdnem full hp ről döglött is. Sajnos az OI nem elég gyors ahhoz hogy én tudjam őt kikerülni.
  • Lunki88
    Tegnap este levágott a visszaszámolásnál és nem engedett vissza, csak miután vége lett a csatának. Nézem az eredményt, csapattársat sebeztem. Mondom ezt hogy hoztam össze ha bent se voltam? :D
  • tothgyorgy
    Ilyet nekem legtöbbször a csatába belépéskor szokott mondani.( Volt már a garázsban is.)
    Meg is halok miatta elég sűrűn.
  • tothgyorgy
    Néha a pingem 40-50 -ről 200+ -ra ugrik. Persze mindig a legrosszabbkor. Ilyenkor megy a tank 20-30 métert, vagy fordul rengeteget stb.
    Multkor pl rá akartam menni a hídra, és lecsúsztam róla. Ott is maradtam az oldalamra fordulva a meccs végéig.
  • Lunki88
    Ilyen nekem is van néha és nagyon idegölő tud lenni. Általában utána kapom is a "hiba a csatlakozásban" üzenetet, majd ledob a szerver.
  • Metalmilitiakid
    Erre gondoltam én is, de más irányba/más tevékenység közben nem igazán szoktam észrevenni. Lehet, hogy az, de akkor sneci szelektív egy lagg az biztos...
  • Nirz
    Lag?