World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Kis segitség kellene.
Off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van egy Tp-link ruterem,ami néha eldobálja a wifit.Azt a tanácsot kaptam,hogy állítsak be valami frekvenciát amin nincsen sok hálózat,mert emeletes házban lakom,és van vagy 20 különböző wifi.+ valami csatornát is állitsak N-re.
És itt jön a gondom,hiába írom be a böngészőbe a 192.168.1.1et,feljön valami reklám oldal,vagy kiírja hogy túl sokáig nem válaszolt a kiszolgáló,azt annyi,a ruterbe nem tudok így belépni.Összekötöttem kábellel is a rutetr+a gépet,de így meg aztán pláne nem történik semmi.
Próbáltam a programjával is de hiába követem az utasításokat,az eredmény,nem talál eszközt.
Valakinek valami ötlete,hogyan tudnék bejutni a ruterbe?<#fejvakaras>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

hehe jó az pedig! 😄 Prohon felmentem vele spotbokorba, mint a lightokkal szoktam. Annyira bizsergett a kezem, hogy elkezdjek lőni a célpontokra, hogy nem bírtam ki. Baszki még fel se spotolodtam, pedig rommá lőttem onnan az egész csapatukat, azokat is akik középen voltak és azokat is, akik hátul a susnyásban, nagyon beteg cucc az e-25, egyik kedvenc tankom 😄
Bocs, hogy egy nappal később válaszolok, de kevés időm akad gép elé kerülni. Hun_Mercenary kötekedett egyébként prém harckocsik topicba. Aki nem fúj vele egy követ, az mind troll. a páncélozott tankok meg mind botok és csak papírokkal lehet vinni, mint Mucc vagy Patton KR. 1300 avgdmg nem is jó neki. Igazából wotinfó az Jackoré, akinek a haveri köre kedvük szerint szétokádja inzultusokkal teli marhaságokkal azt a fórumot és ezt engedik, de ugye ha védekezik az ember, azt már nem. Mindegy amúgy

Én nem égek le, szerencsére 10 csatánként, így sok főleg stock tankon a tűzoltó helyett a nagy csomag van, de azt vettem észre, hogy a legtöbbször már akkor gyújtanak csak ki, amikor már mindegy a csata végén 5-en rámzúdúlva

Az, hogy jobb-e a pótkaja a holnapi leárazás után tudom meg vagy sem. Lehet hogy nem is lesz akciós. Mikor teszik ki, hogy mi lesz kedvezményes? Nagyon várom már
Sunsetjoy
De jó, hogy túl lettem (harmadszorra vettem vissza) az arl v39-en: 150 meccs 45%, a következő amx ac46 fényévekkel jobb, eddig 26 meccs, 54%, már tankász.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem akartam külön írni a két ágat, ezért lett egybeírva. De legyen: a japán T8-as használható, a cseh nem.
A T5 és T6-os cseh tankok valóban használhatóak, egész addig, míg nem találkoznak egy trollgunos ellenféllel. Ezeket a szinteket ezért nem reklámozom. Lehetsz bármilyen jó, ha siemka lajcsi rád durrant, azt ennyi volt.
Nekem valamiért továbbra is inkább a gyorstüzelő T-34 és a 85-ös változata maradnak a kedvencek. Meg a Cromwell.
Miért kell félni a játék megkezdésétől? Ingyen van, nem?

Ha tetszenek a második világháborús tankok akkor próbáld ki, War Thunder és a WoT rendelkezésre áll. Előbbi szimulátorosdi, utóbbi "életerő pontosdi". Viszont ha a modern késő 20.századi és 21.századi tankok érdekelnek akkor a megfelelő online játék erre az Armored Warfare.

angelus1991ster.blogspot.hu

Na jó mondjuk én kicseszek magammal, mert mint már írtam valamelyik nap, a TVP-re sajnálom rákölteni azt a 40k+ vagy mennyi tapasztalatot (ágyú1,ágyú2, motor,lánctalp + rádió, meg egy ágyú adott, és a torony ami muszáj) még, mire kifejlesztem fullosra... így csak kihúztam a tornyot (rá se tettem), hogy minél hamarabb elérjem a 9-est.
Hát igen... nem kell több clicker noob. 😄DD Én egy jó ideje (Minimum egy éve), csak azért használtam arty-t, mert kellett az IM-hez...
A TD kezdőknek azért lehet optimális, mert hátulról tudja figyelni, hogy áll a csata, és mit csinálnak a többiek (csak ne a rossz példákat figyelje meg, KIVÉVE HA a TD-vel rohan előre, mint én az E4-el, mert heavynek használom. Hehe.
A scouttal megint nem tud a csata körülményeire figyelni, mert túl gyors, és az a cél, hogy túlélje... a med hasonló csak lassabban, a heavy jó lehet a TD-vel szemben álló taktikára a közelharcot megtanulni, szerintem.
Tono34
Én azt tanácsolnám, el ne kezd ezt a játékot! 😊

A hajós sokkal jobb, kevesebb bosszantó dolog van benne mint itt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Valahol a tanulási sorrend úgy kéne legyen, hogy arty-td-nehéz-meg-könnyű. Artyt viszont nem reklámozunk, van így is elég félkezű klikker, szóval inkább egy jó TD ággal kéne kezdeni (német vagy orosz TD-k nagyon jók, kis tierben is).

A cseh tier5-6 tankok tényleg jók, a tier6-t lehet visszaveszem, ha valahogy tudok rá legénységet szerezni.

A tier7 sem rossz, de csak fullos állapotban, addig trágya. A tier8 sem akkora sz.r egyébként, ahogy mondják. Az ágyúja lenne egy kicsit pontosabb, akkor nagyon szépen lehetne vele csipegetni. A 2 sec célzás idő kellemes, a 194 átütés meg több, mint ami a pershingnek van. Lehetne több, de már sti alja, jagdtiger alja stb bemegy vele megbízhatóan, ha a pontosság miatt sikerül betalálni persze. Az igaz, ha meglövik, akkor modul meg legény elszáll, szóval a cseh ágra rengeteg eü csomag meg javító meg tűzoltó elfogy.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.07. 11:28:38
Tévedsz, az 5-ös és 6-os cseh medek baromi jók szerintem... és mivel azt írtad, hogy 8-as szint alatt... szerintem tévedsz, mert a 8-as is nagyon gáz... de ha nehezen túljutsz rajta a 9-es és 10-es állítólag megváltás, szal lehet megéri szenvedni.
... és amit inkább ne válassz! A most bejött cseh ág és a japánok nem túl jók nyolcas szint alatt. A japán nehéz tankok pedig akkor működnek, ha városban vagy, vagy nincs arty. A brit nehéz ágat se nagyon erőltesd, ha rám hallgatsz.
Olyan ágat nem igazán fox találni, ami kezdőknek készült. Én inkább a német TD ágat javaslom. Kiváló tankok egész sora. Már tier4-ben érdemes mindhármat kipróbálni, szóval tanulásnak ideális szerintem. Hetzer, marder 38 nagyon jó TD, más más stílus ( a hetzer-t troll ágyúval muszáj kipróbálni), a tier4 stugot nem ismerem, de az se rossz talán, troll ágyú azon is van, de át is lehet ugrani a hetzer felől, de a mardert is érdemes kipróbálni, egészen jókat lehet vele aprítani, nagyon jó TD.

Utána a stug szintén egy kiváló tank és jó kredit termelő (ez fontos lehet), a tier6-nál szétválik az ág, de addigra lesz elég tapasztalatod, hogy eldöntsd, melyik érdekel.
üdv a "fedélzeten".

átnéztem a tech tree-t, hogy alacsony szinten melyik az a tank amit kezdőként relatíve hamar el lehet érni, és élvezetes is vele a játék, valamint tanulni is lehet vele. A javaslatom, hogy a német tier 4-es Hetzer felé vedd az utad:
- meglehetősen jól páncélozott szemből, sok ellenséges lövést fog lepattintani, tehát tovább maradsz a játékban amivel többet tanulhatsz és jobb élményeket szerezhetsz, mintha 1 perc alatt levadásznának.
- kis méretű, távolabbról nehezebben találnak el, valamint nehezebben spot-olnak.
- viszonylag mozgékony: nem fogod elunni az életedet mire eljutsz vele vhova. Pl a matilda tank is a 4es szinten van, hamar meg lehet szerezni, kiváló páncélzata van, de lassú, mint a dög.
- remek fegyverzet

szerintem ezzel nyomj le jó néhány csatát, és utána tedd fel a kérdést, hogy melyik ágnak álljál neki, akkor már lesz némi ismereted a játékról, térképekről stb.

Érdemes pár replayt megnézni a youtubon, illetve a csatában a halál után megnézni hogyan játszanak mások.

Alapvetően nem agysebészet. Pozicióra odaérni, elfoglalni és tartani, amíg fölénybe nem kerül a csapat és utána támadni. Attól függően milyen típusú géppel vagy, ezt kell támogatni.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Köszi. Amennyit az eddigi olvasmányokból leszűrtem valóban a legtöbben az oroszt írják, mégpedig a KV-1 irányába. Megnézem. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

A fejlécben van info kezdőknek.

Amúgy lényegében tökmindegy. Az elején úgyis tanulni fogod a csíziót. Sokan az oroszt javasolják, mert az megengedőbb a hibákat tekintve.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Köszi, hogy szólsz, de attól még lehügyézni nem kell.

http://ftr.wot-news.com/2014/06/12/9-1-td-shooting-camo-nerf-in-numbers/

Igaz, rosszul fejeztem ki magam. Helyesbítem a kijelentésemet, hogy a lövés utáni camo nerf nem érintette őket. Én ezt értem az alatt, hogy nem esik le neki a camoja lövés után. Ez úgy igaz, hogy nem esik le neki annyira, mint a többinek. De a mondandóm végül is ugyanaz. Álcázottabb marad a muki.

Tripla bokor mögött sunnyog? Ez a dolga... ha nektek lenne ti mit csinálnátok facehug az összes nehéz tankkal mert az a fair küzdelem. Egyszer T25/2-vel seggbe lőttem egy magyar srácot, rám írt, hogy gerinctelenül játszom, mert hátba lőttem... ez kb. ugyan az.
Hali Mindenkinek!

Ma reggel felraktam a World of Warships mellé a World of Tanks-ot is. Úgyszólván minden teljesen új nekem. Mentem 2 gyakorló csatát próba gynánt, de nem igazán tudom, hogy melyik nemzetet, és melyik ágat érdemes húzni először kezdőként. <#fejvakaras>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Köszi a sok tippet,ki is próbálom!
Sajna a nehéz tankokkal igen szar statom van,eddig csak a T-34 és T-34/85 el ment jól igazán.
Asszem kicsit türelmetlen vagyok a Heavy-k hez.
Vissza térve az E-25 höz,én még nem sokat láttam a pályán csak ha 50 méternél közelebb volt.Az a durva ellő 10 lövedéket és nem válik láthatóvá még akkor sem.De gondolom tripla bokor mögött sunnyog olyankor!😊
Szia!Már ma el is kezdem.Köszi a lehetőséget.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Már nem olyan OP mint régebben volt az álcabónusz sokat elvett tőle.Plusz sok új gyors tank jött a játékba közben.Ajánlom én is a kivárást illetve a sok oldalra való mozgást mivel nem forgótornyos és így neki az egész testét kell forgatni és jól szétesik a célkereszt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hát kicsit se csodálkoztam😄 , mondjuk így is durva.
Én nem próbáltam, ami nekem kell vagy tetszik azt frissítette. Próbáld ki, ha nem megy hamar kiderül 😛
Antimat
Nagyon jók!

9.13-as modelleket betehetek szerinted a 9.14-be?

cyka blyat

"ilsalon A prémium páncélvadászoknak nem esik le lövés közben az álcájuk. Ha meg eredetileg is jó álcájuk van (pl. E-25), akkor igencsak be lehet velük sunyulni. Sajnos, ha a spotterek hamar elhullanak, vagy szarok, akkor nehéz ellenük játszani. Én a kivárást javaslom."
akkora baromságot írtál, hogy az már fáj de nem az a gond, hogy mondod hanem, hogy el is hiszed .http://www.wotinfo.net/en/camouflage?country=de&vehicletype=td&tier=7&showLines=30&_showPremium=on&sort=

su-152 troll ágyúval meg lehet rendszabályozni. 😊 De ha mellé megy,akkor lefőtt a kv neked.
Is -el tölts rá He lövedéket ha full hp-s,mert az átrendezi az erőviszonyokat.Így se úgy se lövöd ki,de legalább adsz magadnak egy esélyt.

Micsoda? Nem is tudtam hogy prémeknek ilyen előnye van. Na mindig tanul valamit az ember.
Bújni kell erősen. Azután ha meg nincs célpontja közelebb jön úgyis. Akkor adni neki.

A prémium páncélvadászoknak nem esik le lövés közben az álcájuk. Ha meg eredetileg is jó álcájuk van (pl. E-25), akkor igencsak be lehet velük sunyulni. Sajnos, ha a spotterek hamar elhullanak, vagy szarok, akkor nehéz ellenük játszani. Én a kivárást javaslom.

Mit kéne tenni? Hát ezt <#vigyor2>

Hali !

Ment az üzenet. IS7, T54Heavy, Batchat, 121 3. skill , Type 59 5. skill, 13-90 2. skill, Sok sikert 😊
Valaki mondja meg nekem légyszíves hogy mit lehet tenni a sok E-25 köcsög sunyi Wot felhasználó ellen?
Rohadt OP tank aki csak állandóan másfél másodpercenként 150 et sebez az -az,az IS "nehéz" tankomat kb 15 másodperc alatt lövi rommá.A jó ku.va édes anyukáját aki ilyen tankokat rak a játékba!!!
Egy kis reklám, a srác fantasztikus remodeleket csinál(sztm):
https://milkym4n91.wordpress.com/
Nekem nem akar a moddolt zene szólni egyenlőre :'( pedig azt csináltam amit bodzy, de azért köszönöm szépen a helpet <#worship>

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

<#hehe>

https://www.twitch.tv/circon

de abbahagyta a pz1c, szerintem a 141e bukó még neki is sok(k) volt
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.06. 22:55:23
Ammeg ki a fasz?

Sir circon most nagyon állat. PZ1C szakaszt tol full arannyal persze. Az utolsó csatájában 141e kreditet vesztett prémium előfizetés mellett, de kiba jól szórakozik, rengeteg a borulás meg állatkodás, qrva jó most a műsor.

Csak akkor ér valamit ha el is utazol oda mert csak ha megjelensz akkor kapod az ajándékot.

A mostani a /res/audio mappát lementsem és annak a helyére is a letöltött 9.13-as audiot tegyem (persze már benne vana 2 fájl) ? :s

Megkérdezhetem, hogy ez mi? És mit adhat? (Bocsi az észérségért)

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

9.13-as verziót töldsd le vagy abból az "audio" mappát.
Majd 9.14.1-es mappába másold be "audio" mappát és fájlait, majd arra másold be a mód fájlokat.

Ha gyors a neted csak akkor csináld. Remélem van a 9.13-as verzióról backup-od mert akkor könnyebb.
Wotinfón Bodzy csinált valami hasonlót és ment neki.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.06. 21:49:31

Sunsetjoy
Az milyen, hogy M44-es artymról 15 méterről pattan az IS-3A heat lőszere, párszáz méterről meg az AMX CDC valamelyik lőszere?
PURE LUCK 😄
Mission completed 😊
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.04.06. 21:41:54

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

van egy .fsb és egy .fev fájl benne :c . Róla van szó mód a version 3-at használtam

Mi a hang módot fájlformátuma? Ha .fsb vagy .fnb akkor az lehet a hunyó.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.06. 21:14:57

Tudod a WG védekezik mostmár az illegális modok ellen
<#nevetes2>