418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    Svéd tank 4700 pénz.
  • joe662
    Nem tudom mi a feladat,nem vagyok gépnél,de ha gondolod du 3tól tudok segiteni.
  • suba53
    Arra én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lightokat raknak be t9, t10 -be.
    Mert ott ugye nem lehet azt a sémát követni, hogy egy light két három szinttel magasabb tankok közé sorsolódik.
    Nem is igazi lightok lesznek szerintem, hanem inkább gyors medek kicsit karcsúbb páncéllal, alacsonyabb HP-val.
  • ROMOTO
    A lightoknál lesz a legtöbb kavarás a rebalance miatt, jövőre bejön a 9-10 tier, a szerepkörük is homályos mert nem lehet csak spotter magas tierben, a wg nél is csak tapogatózás van...egyébként amcsi ág a legváltozatosabb, tárastól a derpig mindent végig lehet próbálni (ezért ajánlott), a németek megbízható abálógépek viszonylag magas alfával, az orosz meg pánzélozott puttyogtató, jelenleg szerintem egyiket sem éri meg kihúzni mert kitudja a 9-10 melyik nemzetnél mennyire lesz jó jövőre...
  • besti
    Tier 7-ben egyértelmű a két táras amcsi, a többi hetes szerintem közelében sincs és ezekkel élvezet a játék. Ezeket "önmagukért" is érdemes kihúzni, ha nem megy tovább az ember. A tier 8-asok szerintem nagyon jól balance-olt tankok egymáshoz képest, nem tudnék legjobbat mondani. AMX - a táras burst damage, főleg golddal a végjátékban csatákat dönthet el, viszont messzire egy szenvedés az az ágyú, mintha KV2-vel snipeolnál :) T-54light - gyors, erősebb gunnal, némi páncélzattal: ez valahol félúton van a medek és lightok között. Kínainak az egyik legjobb a camoja és lehet választani a gyors de keveset sebző és a nayg, de pontatlan között - nagyon jó passzív szpotter. Az RU esetében pedig a gun nagyon jó, kicsit hasonló stílusban is lehet vele játszani mint a leopardokkal.
  • Nirz
    Rájuk fért,ezelőtt a lightok szinte mindvégig láthatatlanok tudtak maradni a lassú spot checkek miatt, mostmár a látótávolság ismét szerepet játszik, ezelőtt teljesen negálva volt
  • suba53
    A franciát például, ha megcélzod a francia közepes tankokat T9-10-ben.
    Nyolcasig light, majd abból két med ág is továbbmegy. Megvan mindkét kilences, és nem rosszak.
    Megérte a dupla grindelés, bár az AMX13-90 nem igazán volt a szívem csücske.

Az orosz, a kínai, meg a német hasonló kaliberűek. Gyorsak jó ágyúval. Ha szereted a gyors sunnyogást, és a végjátékban akár két szinttel magasabb már nem 100%-os tankok kivégzését, akkor ezek alkalmasak rá.

Az amcsi nyolcas egy kuriózum a brutális, de pontatlan ágyújával. Nekem sem jött be az az ágyú, és az alappal használom, de csak ritkán megyek vele, mert úgy igazán nem megy vele a játék.
  • suba53
    Az egyéni küldiket dinamikus szakasszal is meg lehet csinálni.
    Figyeld játék közben, hogy kinek a teljesítményével lenne meg a szakaszos küldi, és meccs közben hívd meg szakaszba.
    Nekem több szakaszos küldit sikerült így letudni.
  • Pares
    Ahogy olvasom a hivatalos fórumot, úgy látszik, hogy a 9.16 "javítás" kiherélte a lightokat rendesen, sőt a bokrok sem működnek...
  • pett3rson
    Engem meg az érdekelne lightokkal kapcsolatban, hogy az LT-12-es küldit mivel tudnám megcsinálni...egyedül, mert szakaszban nem szoktam játszani..bár lehet be kéne társulni valakihez, hogy meglegyen.
  • McFrost
    Nem játszom lájtokkal, de érdekelne, hogy melyik nemzet ágát érdemes húzni és miért?
  • asolyom
    Jó tudni, köszi.
  • besti
    Ezt a bokros szpottolódást én is észre vettem. Ez benne volt a patch notesban? Már azon mérgelődtem tegnap, hogy a WG felcímkézhetné melyik bokor takar és melyik nem - de akkor nem erről volt szó. Ha ez így marad, lehet újra tanulni a pályákat és a szpottolást magát...
  • ROMOTO
    "A spot rendszer is érdekes, sokszor hamarabb vesznek észre a mozgó tankok mint én a bokor mögött. Fura nagyon"
    néztem egy tesztvideót amiben az új láthatóságot tesztelgették a párizsi pályán, az egyik érdekesség pont az volt hogy ha ketten beleálltak egy-egy bokorba a látókörük felénél kb. akkor ha az egyik megmozdult a bokor mögött a másik spottolta, azaz a bokrok bizonyos közelségből már nem takarják a tankot ha az mozog mögötte, a másik hogy a blind shotot már nem számolja a játék a kapott expbe (és zsetonba asszem), a harmadik meg hogy továbbra is szar a láthatóságban hogy a tank bizonyos pontjain veszi fel a láthatóságot, ezért van az hogy ha egy sarok mögül kidugod a tank orrát úgy hogy a szimmetria tengelye még takarásban van akkor nem fogod látni (50m körön kívül ugye) pedig ugye már szinte a fél tank kilóg az orrod elé...
  • Angelus1991ster
    Ahhoz nem szükséges a színészi végzettség, ha jól tudom.
    Vagy ha nem paródia, akkor ő a WoT stream-erkedés (ezért a szóért elítélnek az alaverzumban) Bartosa.
  • joe662
    "vannak jelek, hogy paródia" vagy rosszul értettem valamit
  • Angelus1991ster
    "agyilag bútorozatlan" nála sokkal rosszabb a förtelmes kommentmező. Az a vertikális népvándorlás előfutára ami ott van.

Ki állította, hogy színész?
  • joe662
    Nekem semmi bajom vele,elröhögök rajta.Ennyi.De nem kell túlmisztifikálni ez egy,agyilag bútorozatlan egyed,nem pedig színész
  • Angelus1991ster
    Aki keres az talál... vannak jelek, hogy paródia. Ha meg nem akkor is mi baj származik belőle. Ártani nem ártott senkinek.
  • joe662
    Ugye nem gondolod komolyan,hogy ez paródia?
  • Angelus1991ster
    Szerintem ő egy afféle humorista, a maga módján a barkács eszközökkel. Jót nevettem ezen a videón is. Méltó módon parodizálja ki ezeket a gémpléh videós népséget :)
  • joe662
    Speciálizólódott
  • Angelus1991ster
    Ja meg kapunk karácsonyra egy pre-Toldit, a svéd 2-es szintű L-60-ast.
  • Angelus1991ster
    Jaja. Ezt a tankot akkor veszem meg ingame, amikor kap egy -30%-os akciót talán karácsonykor. 2590 Goldot elköltök rá, ha már a wg annyira osztogatta az aranyat az elmúlt időszakokban.
  • András77
    Van egy érzésem, hogy nem 4400ft lesz az EU-n, de bár ne legyen igazam. Szeretem a táras tankokat és jól jönne egy ilyen, de még a 4e is kicsit sok a keretemből. Maximum akkor majd egyszer, ha bekerül aranyért és lesz rá akció.
  • Angelus1991ster
    Svéd Alt+F4-ről replayek:
    http://wotreplays.ru/site/index/nation/9/version/45/sort/downloads.desc/
  • Angelus1991ster
    https://ru.wargaming.net/shop/wot/vehicles/2064/
    4400 Ft az Orosz Föderációban.

Mester oktat.
  • Angelus1991ster
    Talán holnap. Vagy rá egy-két hétre, ha úgy tartja őkényelmességük kedve.
    Ára 3.700 Gold, akciókor 2.590 Gold. Kár, hogy most még nem ingame lehet beszerezni, hanem várni kell vele 9.17-g és karácsonyi leárazásig.
  • Nirz
    Hoppá úgy tűnik elhamarkodottan itélkeztem élesben kipróbálva a spottolás sokkal hatékonyabb lett, a lightok többé nem tudnak közelbe jönni észrevétlenül, jó oldala is van a patchnak
  • András77
    Az xwm okozza a "mini" map . Majd kijavítják egyszer.

békéscsaba: az orosz szerveren tudod, készlethiány van és ők kapják az első gyártási szériát
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.05. 20:42:15
  • bekescsaba
    Ahoj!

Hun a svéd prém tank?
  • tothgyorgy
    Mindenkinek egyelő esélyeket. Akinek nincs fönt mod az induljon hátrányból? És akkor hogyan érjen el jó eredményeket olyanokkal szemben, akik minden féle moddal szétcincálják. Ez egy lépés a fairplay irányába.
  • András77
    Ha arra gondolsz, hogy majd ez alapján szétlőnek a bokorban, akkor erre kicsi az esély, bár lehet, hogy a sniperkedés kockázatosabbá válik némileg. Ez elképzelhető, de csak minimálisan.

A mostani sebzés, felfogott sebzés meg spot és hozzá a részletes sebzés lista már nagyon jó. Nekem pont elég, nem kell többet mod. Annyi kellemetlenség van csak, hogy a korábbi beszedett sebzés lista helyét foglalja csak. Szóval azt valahogy át kell helyezzem majd, remélem erre gondolnak a mod készítők.

Esetleg speciális küldetésekhez kellene csak a fenti teljes, hosszú részletes sebzés lista tankonként összesítve (pl sebezz x-t td-be, akkor jó lenne látni kiket sebeztem összesítve), de csak ezekhez jönne jól, ami nagyon ritkán kéne amúgy is, egyébként teljesen jó a wg féle verzió, azt fogom használni.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.05. 17:47:38
  • ratgab
    Születnek asszem meg ebből a véletlenszerű killek (gyanús bokorba/helyre küldesz 1-1 lövést ami néha be fog találni).
  • Nirz
    Jó de most már a piros vagy narancs játékos is akiknek eddig fogalmuk se volt a módról hozzájutnak a funkcióhoz alapjában véve újabb nerf a TD-knek.
  • patchaou
    Kb ezer éve tudják ezt legális modok.
  • Nirz
    Ha egy nem spottolt TD vagy bármi lő rád a játék ezentúl jelzi hogy milyen irányból is ki lőtt rád.
  • joe662
    De kár,hogy nincsen cset,biztos lett volna mondanivalója

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.10.05. 16:56:46
  • asolyom
    Milyen kasztrálás?

És azzal az "enemy vehicle...." sorral mit akartál mondani?
  • Nirz
    9.16 update katasztrófa :(
    The "enemy vehicle XXX shot you from this direction". LOL a lassú kategóriájú TD-k további kasztrálása, mintha már eddig is nem lenne a mapok 75% totál szenvedés velük hahaha

A spot rendszer is érdekes, sokszor hamarabb vesznek észre a mozgó tankok mint én a bokor mögött. Fura nagyon