418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lunki88
    Az a vicc a cseh 9-10-es tankoknál, hogy még pontos is az ágyú rajtuk. Pedig a táras tankokat általában úgy balanszolják hogy messziről legalábbis ne lőjje el a légy f*szát is. Ezeket meg amikor meglátom, a pálya végéből menet közben táraznak ki rajtam. Oké egy kicsit túlzok, de nagyjából ez a helyzet.
  • Sunsetjoy
    Én a barakkhelyek hiányában tartottam meg őket, az összes ajándék tankkal (ami 7-8 is megvolt sztem évek alatt) nem mentem szerintem összesen 100 kört...
    Én tier 5 alatt amúgy is csak addig játszok, amíg húzok egy ágat.
  • András77
    Nekem egészen biztosan nem volt meg a 2e sebzés körönként, de a 2 frag sem. A legtöbb nemzetnél volt egy tier5-6 tankom a frag-re és egy nagyobb a sebzésre. A cseh az egy kivétel, meg a kínai, de szerencsére ott a nagy alfás 113 meg 121 jól hozta a frag-et is.

Ahol tehettem kisebb prém tankkal mentem a frag-re, hogy legalább kredit jöjjön be, mert a nagy vasakat iszonyat kredit üzemeltetni.

A legtöbbet a japánnal szívtam, volt rá chi-nu-kai, oho meg stb-1. Főleg a chi-nu-t meg az oho-t járattam, de iszonyat lassan jött össze a küldetés velük.
  • tothgyorgy
    Igaz, de aki jó annak kevesebb idő, nekem meg több (lenne).
    Nem mindegy körönként mit tudsz produkálni.
    Ezért mondom , hogy nem hajtok rá. Ha körönként lenne 2 killem + 2000 sebzésem, tényleg ráhajtanék.
    Így csak várom a végét és reménykedem, hogy addig is minnél kevesebb goldesővel találkozom.
  • András77
    Ehhez nem kell gratulálni. Sima grind, kellenek hozzá tankok meg idő.

Később el tudom mondani, hogy szerintem milyen a tank, kb 100 csata után szoktam véleményt formálni. Eddig tetszik, de változhat még.
  • tothgyorgy
    Én is adtam el prém tankokat a garázahelyért + kreditért, ma már nem teszem.
    Egyikre sincs szükségem.
  • tothgyorgy
    És nem sajnálom senkitől aki megyszerezte,megszerzi.
    Neked is gratula hozzá. Tényleg.
  • tothgyorgy
    Hát tudod a ha a wot legjobb tankja volna, akkor sem hajtanék rá.
    Ennyi időt nem tudok, és nem is akarok ráfordítani.
    Nekem ez az én képeségemmel + a wot hozzá(m) állásával napi 6-8 óra folyamatos játék kellene.
  • ROMOTO
    Valóban, de ennek az ingyen osztogatott tier 3-as prémnek nem sok hasznát venni. 6-8 tierre gondoltam, a derpek egyik nagy előnye hogy tierfüggetlenül hoz egy megbízható sebzésszintet és goldammo független, ez a két tulajdonság elég best of kombo, egy értelmes prémben meg best buy...
  • András77
    Igen, ha a 9.16 után adod el és akkor is csak 72 órán belül (szerk: most olvasom, hogy a prém tankra vonatkozik csak a 72óra, a ritka tankokra nem). Mondjuk ezek a kis tier tankok vissza szoktak térni az akciókban. Az ltp volt 2x biztosan már, de talán 3x is.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.04. 14:33:08
  • tutyimutyi2
    Van egy hír wotinfo.hu-n arról hogy a 9.16-ban visszalehet majd szerezni az eladott Ritka tankokat http://www.wotinfo.hu/index.php/item/4158-0-9-16-jarmu-es-legenyseg-visszaallitas
    Ritka tankok - Olyan prémium tankok, melyeket speciális küldetéseken, versenyeken, kampányokon lehetett csak megszerezni:
    Bármikor visszavásárolhatóak, feltéve ha rendelkezel a kellő kredit mennyiséggel (a tank eladási árának 110%-a).
    Egy ilyen tank három naponta max. egyszer állítható vissza.
    Szabad garázshellyel itt is rendelkezned kell a visszaállításhoz.

Magyarán ha én régebben eladtam olyan tankot mint pl LTP vagy M3 Stuart(orosz változat) akkor mivel azokat a szokásos nyerj meg egy csatát küldetéssel lehetett megszerezni ebből adódóan vissza is szerezhetem őket?

• András77
    Egy kis motiváció a t44-100 grindhez, bár eddig még csak összesen 10 csatám volt vele, úgyhogy ez maximum előzetes vélemény lehet csak. Behúztam gyorsan 2 nap prémet az IM-ből (a szakaszos küldetések között van könnyen teljesíthető és 2 nap prémet ad).

Aktiváltam egy egy órás tartalékot és a hat csata nettó kredit hozama prémiummal 278e. Ez pár perccel volt több csak, mint 1 óra, 2 vereség 1 döntetlen és 3 győzelem. A döntetlen csata ráadásul jó hosszú volt, 15 percig tartott és még medált sem szereztem, normál rush csatából kettő is belefért volna. Ez azért jó kredit termelés, prémium előfizetéssel persze és nulla darab arany lőszerrel. Volt benne 2 tier10 csata is, tehát azt sem mondhatom, hogy kedvező MM. Mondjuk nem tudom, de nem jár folyamatosan tier10-ben, kb az elvárható 1/3 alsó tier csata. Szóval kb 250-280e kreditet ki lehet vele termelni óránként, prém előfizetéssel és jó a tank, tehát nem unalmasak a csaták vele.
    16152
    60804
    33903
    37398
    67835
    62743

Az ágyúja nekem nagyon bejön, ez már pont az a 183-as átütés, ami kell. Elég pontos is. Városban is5-t beütöttem frontból, ferdinándot is. E5-t nem , annak csak a láncát tudtam leszedni. Tiger2-ről, is3-ról is pattantam, de volt, hogy bevitte.

Szerintem jó tank ez, épp elég az átütése és pontos az ágyúja, jó a karakterisztikája. Arannyal még nem próbáltam, meg tornyozni is csak 2x tudtam eddig, de pattint szépen. Nyilván tornyozni csak úgy lehet vele, mint ahogy az orosz medekkel, mert gun dep szinte nincs.

10 csata alapján nagyon megéri. Az fv-nek jobb az ágyúja, de nagyon lassú, ez 50-el tud menni.

Egy csavart azért rakott a WG a történetbe, ezen a tankon valamiért a töltő a rádiós, a tier10 tankokon meg a a parancsnok. Tehát vagy lecserélem a parancsokon a helyzetfelismerést felderítésre és benyelem a -1% látótáv veszteséget az obj140-n és kapok +2%-t a t44100-on, vagy benyelem a 3% veszteséget a t44100-n. Mivel ez lesz a fő kredit termelő tankom, valószínűleg lecserélem, mert az obj így is nagyon jól lát, prém tankon meg minden plusz m látótáv kreditet jelent.
  • robogo81 #381323
    Szigorúan véve már volt egy derpes prém tank:BT-7 artillery ,csak az + 2 tirerben nem olyan odab@szós, mint a T49 T10-ben.
    Talán ha nagyobbat pukkantana az a 76 mm-s ágyú repesze.
  • András77
    Gondolom tanultak a cseh tier9-10 példájából. Amúgy azoknak mikor lesz a nerf vagy ninja nerf lesz ez (is)? A tier10-el mentem egyszer egy valahol 2500-2700 közötti kört és frag is volt és az aslain féle számoló adott 1800 körül wn8-at arra a körre. Általában nem érdekel, csak láttam a zöld színt és mondtam, mi phasz van? Jó, nem volt egy bajnok csata, de azért ennyire nem is volt sz.r, talán, de mégis. Ugye eleinte a sok g.ci kihúzta szabad xp-ből és jó sokáig ha tier10 skodát láttam, akkor már tudtam, hogy csak arannyal fog lőni. Fel is nyomták az átlagsebzést vele a csába.

Mostanában már felhígult egy kicsit és jóval kevesebb arany lövés érkezik belőle, de nyilván a számolás a teljes élettartamot veszi alapul. Tény egyébként, hogy a tier9 valahogy kezesebbnek tűnt nekem, túl sok a csába elszálló meg lepattanó a tier10-ben normál lőszerrel (pl nekem magasabb a sebzésem a tier9-el, mint a 10-el, de persze ez egyéni probléma, nem általános), úgyhogy sokáig a tier9-t használtam, de mostanra már megtanultam a tier10-t is szeretni. Csak azt nem szeretem, hogy a tier10-t rengeteget baszogatják, pedig ez basszus nem roham tank. Az a megtévesztő, hogy amikor a 2-3 fős szakasz együtt megindul, mert igen, de akkor egy maus-t is kiszednek ketten (pláne arannyal), az azért nem egészen ugyanaz, mint amikor a parasztja előre akar engem zavarni egyedül, hogy full hp-s ellenfelet küzdjek le neki frontból, hogy ő esetleg lőjön egy jó eséllyel lepattanót...

Szinte biztosra veszem a nerfet a cseh tier9-10, túl jó tankok és azokat a WG mindig szétb.ssza, de szerintem a grind közben nem nyúlnak hozzá.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.04. 00:33:20
  • Gyuszopapa
    A Centek nekem se jöttek be.Egyedül a prém 8-asért vittem végig azt az ágat.De kár volt.Se a 8-as se a Cent AX nem tetszik.A tornyot átütik nem lehet rá számítani.Túl sok velük a modulsérülés,zabálják a javító és eü csomagot.Ha valakivel leállok 1 V 1-re az biztos hogy szopás lesz.Azonnal kibasszák a lőszerrekeszt és a sofőrt.Az MM állandóan faszjankók mellé rak be.
  • yossarianHUN
    Hát ez a tízes nemtom mit fog tudni nyújtani, nemhogy a T57-tel, de még az 50B-vel szemben se. Oké, hulldownozni jobban lehet majd vele a jó dep meg erős torony miatt, de egyébként kb mindenben rosszabb. 35 másodperces reload, és 4 másodperces köz a lövések között, 242 pennel, meg 1900 HP-val megfejelve? Pfffff.
  • Lunki88
    Első ránézésre AMX klónoknak tűnnek, csak sokkal jobb ágyúsüllyedéssel.
  • ROMOTO
    Meg a 8-10 td-k-é is.
  • ROMOTO
    Wot-news en kinn van a 9-10 svéd heavy karakterisztika...
  • ROMOTO
    T49 nincs még, de ha lesz akkor tuti derpel fogom tolni, egyszerűen azért mert a többi lighthoz képest teljesen egyedi játékélményt ad. Ezer éve várok egy derpes prémtankra is, de a nyomorák wg sehogy sem akar bankot robbantani, pedig vinnék mint a cukrot...
  • Pares
    Én az alap ágyúval egy csatát se mentem, gigantikus mennyiségű free xp-vel eliteltem, és kifejezetten a troll ágyú miatt kezdtem bele az egész ágba. Sőt, a T49-el nálam le is zárult a tank kifejlesztős grindelős játék.
    Eleve rosszul álltál hozzá a tankhoz, 10 csata után nagy büdös semmit lehet kitapasztalni, főleg ha rossz taktikával játszottal, mert a troll ágyúval ez nagyon távol áll a Bulldog és más könnyű tankok játékstílusától. Plusz rossz felszerelés és nem megfelelő skillekkel rendelkező legénység sem segít...
    Folyton ezt a pontatlanságot hallom legnagyobb ellenérvként, hogy semmit se találtok el vele, pedig megvan az a játékstílus, felszerelés és legénység combo, amivel igenis redukálni lehet a pontatlanság és az rng negatív hatását. Persze ennek megtanulásához és megszokásához legalább néhány száz csata kell, amihez nyilvánvalóan olyan és annyi motiváció kell, ami a hozzád hasonlóknak nincs meg... :D
    Én már amikor a küldetések megjelentek, akkor elterveztem, hogy a négy nőci a T49-es legénysége lesz, de akkor még bele se kezdtem az ágba. Szóval nálam megvolt a motiváció és a hajtó erő, hogy megértsem a tankot. Sőt, hogy tovább fokozzam, a játékba való belefásulás és beleunás által fokozatosan gerjesztett troll ágyú fétisem és a T49 iránti kiváncsiságom volt az egyetlen, ami miatt a WoT-ot nem hagytam abba végleg, és ami miatt mostanáig játszok.
    Igazából az tetszik benne a legjobban, hogy nagyon nem hasonlít a többi tankra, és valahol az is, hogy soha nem tudod, mire számíts, vagyis valamilyen szinten mindig újat tud nyújtani. :D Engem nagyon szórakoztat, sőt igazából már csak ez az egy tank tud szórakoztatni.
    Amúgy vicces, hogy itt arról megy a vita, hogy a T49 mennyire használhatatlan szar, amikor sokszor csatán belül is és úgy általában máshol is az kerül szóba, hogy a T49 mennyire OP... :D Szerintem a kettő között van, se nem OP, se nem szar. Vagy inkább lehet, hogy a két szélsőség egyszerre ötvöződik benne... :D
  • joe662
    Biztos ammorack botja van:-D:-D
    Ezt már megkaptam én is tárasban úlve:-D
  • HTS s3rg1nh00
    az,hogy az mm továbbra is szopat és a napi winratem 3/14 egy dolog,de hogy a T34-el amx 50 100ból 2 lövés 2 ammorack...hát szopjon ezzel a játékkal az,akinek van hozzá gusztusa
  • András77
    A stock ágyús megjegyzés azokra vonatkozott, akik megtartják szórakozni. A stock ágyúhoz nincs AP lőszer, csak az arany lőszer, ami valami minimálisan és relatívan nézve olcsóbb, mint úgy általában az arany lőszerek. Észrevehetően terelik a népet a troll ágyú irányába.

Pontosságban a stock ágyú kb azt tudja, mint a bulldog táras ágyúja (a sima ágyú nagyon lassan tölt be bulldogon, pedig de jó is volt az a nerf előtt), tehát a grindhez lehet, hogy az az okosabb választás.

Akárhogy is, ha megnézem a többi 7-8 light tankot, akkor a stock ágyúval szerintem vérszegény a t49 és heat-el meg nem akarom kitömni. A troll ágyúval legalább lehet mókázni, másra szerintem nem jó az a tank.

Nyilván ez most olyan dolog, hogy bármit kijelent az ember, hogy ő azt úgy gondolja, nem jó, akkor mindig jön valaki valahonnan és kijelenti, hogy márpedig az úgy az istenkirályság és ment egy ászos csatát (érdekes ez is visszatérő motívom).

Ha így gondolod, akkor használd a stock ágyúval, nem lesz köztünk vita, de ahogy írod nálad nem megtartós a tank, az meg egy más kategória. A grind során én is járattam a stock ágyúval, amikor tele volt a búrám, hogy minden mellé ment. Mióta csak szórakozom, elvagyok vele, de tényleg arról szól a csata, hogy keresek egy málét, akit seggbe durranthatok vele. A legénységem is jóval gyengébb, mint korábban, de így troll ágyúval van némi fun faktor a tankban. A stock ágyúval én nem tartanám meg.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.03. 17:45:34
  • asolyom
    Bírom, mikor El Halloufon egy T-150 és egy 110 beáll C7-D7-re a TD-k helyére. A vaksi T-150 kapott is egy 500-as maflást egy Borsigtól a szemben levő gerincről.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.03. 17:39:44
  • bornofakone
    Nagyon gáz lehetek akkor, mert én stock gunnal használom a t49-t, sőt 20k xp van hátra t54e1-ig...:)
    Megmondom őszintén én el se tudom hinni hogy képes valaki a derp-el effektíven játszani és azt 3 csillagig elvinni :) Minden light-omat (chaffee, t37, bulldog) 3 csillagig eltoltam ezen a vonalon...t49 esetében úgy érzem, stock gunnal jó útra léptem...de nem fogom megvárni, inkább t54e1-t tolom tovább.
    Na de visszatérve, mindig kikerekedett szemekkel olvastam azokat a beszámolókat meg lestem azokat a replay-eket amikor valakik kapásból meg szinte 0 célzással szétcsapták az enemy-t 1 csatán belül több 1k-s lövést letoltak stb.
    Én azok közé tartozom akik 10 csata után visszabaszták a stock gun-t, mert egyszerűen képtelenek voltak együtt élni ekkora hektikussággal. Rendkívül felbaszott mikor célzott lövést elküldött a világ végébe...és sokszor volt erre példa. A másik idegesítő dolog volt, hogy papír szarokba is képes volt produkálni 2-400 dmg-s lövéseket...mikor ezeket maus meg e100 tornyokba is megadta (nem értem h a bús picsába hasonlítható össze a kettő....sidescrapelő e100-ba 380-t, is-7 tornyába 429-t, maus tornyába 318-t lövök..majd skoda oldalába 418-t...WATWATWAT...). Nálam örömünnep volt ha eltaláltam valamit ezzel a szarral...bár bevallom töredelmesen én ezt a tankot light-nak használtam (nem elkapó vadásznak), ezért venti, camo, bino triót dobtam rá, a skilleket tekintve pedig figyelembe vettem h t57 lesz a cél...szóval nem gyúrtam túl látótávra...de 1 basic skill setup-ot kapott az egész (bia, repair, camo skill mindenkinek és specifikusan 6. érzék meg egyéb dolgok a különböző legénységeket tekintve). Az előtte levő light-okon ez teljesen jól muzsikált. Szóval lehet ez a gond, hogy nem dobtam rá töltés gyorsítót, célzás gyorsítót meg ilyesmi...talán akkor menet közben is tudnék vele 1200-t lőni a 300 méterre lévő mozgó célpontra :)
    Na de megint csak elkalandoztam, szóval a szar hektikus derp-et inkább a "biztosabb" stock gun-ra cseréltem. Nos tele van dobva HEP-el (asszem ez az alap shell type-ja, de lényeg h ez is vmi cifra nevű de alapjaiban véve HE shell), de van HEAT is bedobva just in case. Mivel nincs prémium fiókom ezért nem etetem HEAT-el a tankot...bár only HEAT-el sztem igenis baromi jó kis tank lenne, hiszen 5 sec körül tölt, 250-s pennel 240-t lövöldöznék jóformán bármibe amivel szembe találkozok. Na de nem ez áll fent, hanem mivel light vagyok, úgy vagyok az egésszel hogy alapvetően light-al találkozok...tehát az ellen jó lesz a HEP vagy micsoda. Az ha átüt 300+ körül sebez és 5 sec-enként azért elég gyorsan meg tudok enni vele minden light-ot. Természetesen ez elmélet, gyakorlat az, hogy úgy mint a derp-el, ezzel is lövök papír tankokba nevetséges dmg-eket (csak mivel ez 90-s kaliber itt nem 3-400-t lövök papír tankba) hanem 30-50 dmg-ket :D De legalább 5 sec múlva már tudok javítani a célzáson és kapja a 300 dmg-ket, ha meg végképp beüt a gebasz...akkor meg előkapom a HEAT-t..az garantált dmg legalább. HEAT-t amúgy a meccset eldöntő pillanatokban szoktam használni, mivel drága 80%-ban 9-s 10-s tankok ellen nyomkodom a 2-st gombot agresszívan :D
    All in all, úgy érzem tudtam hozni a bulldog körüli teljesítményem ezzel a tankkal is (bulldog-al se voltam igazán jó...de az átlag szintet megütöttem), jobban élvezem a játékot a 90-s stock gunnal, sokkal jobban kezelhetőek a szituációk ezzel, ha hibázok, könnyebben tudok korrigálni és nagyon nagyon sokszor meglepődik az enemy light, hogy egy 300-s puszi után mikor rám jön, hirtelen kapja a következőt :D (sokszor megkaptam hogy cheater vagyok, mert ilyen gyorsan nem tölthetnék....:D) Tehát én nem érzem magam gáznak, szimplán csak nem tudok 1 szar pontatlan RNG függő szar gunnal úgy együtt élni mint játékostársaim többsége...és hogy mi értelme azt használni? Hát valahogy xp-t kell szereznem a következő tankra, márpedig ezzel többet szerzek mint a derp-el és csak úgy mellékesként, stock-al csináltam meg az ászt is rá...szval nekem jobban bevállt :)
  • Userx2
    Sir Charles #381306 ide ment volna.
  • Userx2
    "De mindez nem lenne igazán baj, ha az ágyú jó lenne(csak papíron az)."
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mozgékonyság: 12.63 hp/t Power/Wt Ratio
    Ágyú: Dispersion Change Values
    Turret Contribution
    Rotation: 0.17
    Shot Recoil: 3.84
    Suspension Contribution
    Acceleration: 0.17
    Turning: 0.17

Ez minden, csak nem med. De TD-.nek is rossz az ágyúja miatt. Havynek pláne páncél miatt, és nem sniper. Közelharcra kicsi ROF miatt nem jó.
    Konklúzió: add el!
  • András77
    LFG, ha rálátsz vagy torony teteje/hátsó része jobb kéz felől. Az UFG csak 140mm, de a döntés miatt 289mm-nek felel meg. Ha viszont olyan szögben rálátsz, akkor be lehet ott is ütni (pl fisherman bay, ha bemész középre és rá tudsz lőni a lenti tankokra), bár olyankor a torony tetejére is rá kell láss.

Azt hiszem, hogy a havi darwin díjat ma kiosztották és sajnos magyaroknak (nem tagadom, a frag éhség miatt én is részese voltam). 7:3 az állás a javunkra, 1 ellen arty + 2 light tank, Cliff pályán. Nálunk magyar (csata után láttam, hogy azok, mert játékos nevet nem íratok) 3-as tier10 td szakasz (2E4+1Fv215b183) + 1 T28 + 1 arty + én wz132. Kéne a frag nagyon, mert szinte végeztem a kínai küldetéssel. Rámegyek az artyra, közben az ellen wz132 3x meglő és még le is lopják a frag-et, majd az ideg szétb.szott, de ki gondolta volna, hogy ennyire fog hiányozni a 750 fölöslegesen elvesztett hp ilyen állásnál. A TD-k a legelképesztőbb módon mennek össze-vissza a térképen. Fogtam a fejem, hogy mi phaszt csináljak, mert én 1 lövés vagyok az ellenfélnek, de hogyan spotoljak, amikor mindenki bújik, a TD-k meg teljesen szétszóródtak.

A wz megkerüli és kiszedi az fv-t a nagy szikla mögött és mire odaérek már elment. A szakasztársa befeszülve várta a wz-t a másik oldalon, hogy kilövi, de nem arra ment. Mondom ez egy kiba idióta segg, miért nem gurult előre 80-100m-tm hogy segítsen a szakasztársának? Bmeg. Felmegyek a nagy sziklára, de a wz közben lement és kiszedte az artyt. Az egyik E4, meg jókora ütemkéséssel felment a középső feljáró melletti kis kősziklára (egy nagyon elbaszott hely az, minek ment oda fel?). Már érkezik a wz középen és támadja, rohanok oda és 1x bele tudtam lőni de takarásba került utána és mondom, akkor itt a vége a dalnak, mert egy wz lentről támad, nulla gun deppel egy e4-t, ez nem sikerülhet neki. Megcsinálja a sima visszahúzós cselt, a baromarcú e4 azonnal ellövi magát és utána kiszedi a wz. A qrva szátok, mire odaértem megint eltűnt a wz és kiszedte az egyenes vonalban közelítő másik E4-t (ok, full aranyos volt a gyerek, de ennyi barom TD-t egy szakaszban ritkán látni).

A T28 közben felbátorodott és elkezdett foglalni, de jókora ütemkéséssel. Ha nem vár ennyit, akkor viszonylag simán befoglal. Tudtam, hogy nem érek vissza a nagy sziklához, úgyhogy jött is középen a wz, ahogy vártam és megbosszulta magát az elszórt hp-m, 1-t még belelőttem és kiszedett (arannyal persze).

A t28-t 1x resetelte és mutattuk neki utána, hogy körbe fog futni a wz és a másik irányból várja. Ezt úgy kell elképzelni, hogy kb 70 fok a feljáró, ahol jöhet. A logikus ugye az lenne, hogy beállni középre, hiszen nem lehet tudni melyik irányt választja. A t28 meg befeszült kb 10 fokra és persze, hogy a másik részen jött fel a wz, mellé lőtt a barom fordulásból.

Na a wz megforgatta a T28-t és RNG, igen, megint az utolsó esély, a legutolsó lövése a T28 seggére, ami csak minimálisan volt szögbe rakva, lepattant. Azt hittem besz.rok a röhögés miatt A wz elbukta a radley-t, pedig mondjuk megérdemelte volna. Igaz ennyi balfaszt egy rakáson már régen láttam. hogy tényleg, ha a könnyű tank nem tolja ki magából a 100% és ha elvesztek 2-3 lövésnyi hp-t, akkor elúszik a győzelem is, mert a balfaszok még roppant túlerő mellett sem képesek lehozni, de még spotolni se lehetett ezeknek. Akárhova mentem ezek mindig úgy helyezkedtek, hogy véletlenül se lőhessék a spotot.
  • Sir Charles
    Kérdésem lenne a nagyérdeműhöz:
    Centurion 7/1-et veretem manapság, lenyomtam már vele 450 meccset(nem egyfolytában volt 1,5 év kihagyásom a játékban), de nem igazán érzem a tankot valamiért és bosszant, mert érzem, hogy lehetnék jobb is vele, csak nem megy.
    A probléma a következő: mindenhol azt írják, hogy közepes és nagyobb távolságból támogatni kell vele a csapatot. Ezzel csak az a baj, hogy a városi pályákon ez eleve kiesik, bár ott lehet második vonalban operálni.
    Azt olvastam, hogy kvázi hulldownban kell vele játszani, csak a tornyot kidugni és úgy lövöldözni. Ezzel csak az a baj, hogy gyakorlatilag éppen a tier 7 tankok nem lövik át a tornyot(néha még azok is), akikkel találkozok, röhögve áthugyozzák.
    A tank világít, mint a karácsonyfa, hiába van brutális látótávolsága, ha lövök egyet azonnal spottolódok(néha hamarabb is), tehát ez a
    "messziről lövök" is elég kétesélyes, főleg az artyk miatt.
    Közelharcra teljesen alkalmatlan(nagy, lassú, papír)
    De mindez nem lenne igazán baj, ha az ágyú jó lenne(csak papíron az).
    Gyakorlatilag csak teljesen összeszűkült célkereszettel talál el bármit(kapáslövés teljesen felejtős), viszont ha sokáig kint van a torony, akkor simán spottolódok és át is lőnek.
    268 mm az átütés, na ehhez képest volt olyan meccs, ahol 12 lövés, 11 találat, 5 átütés(bár ez lehet az én bénaságom is)
    Feltűnően kicsiket sebzek, az előbb említett meccsen az öt találat 1730 dmg volt(ami átlag kb 350 Hp) egy 390 átlagsebzésű ágyúval.
    Összegezve meg vagyok lőve ezzel a tankkal, mert amire kellene használni, arra annyira megbízhatatlan az ágyúja, hogy nem érek el vele semmilyen eredményt.
    Még az jutott eszembe, hogy 3 skilles a legénység, a szokásos medes cuccok és a BIA mellet már 70 %-on van a javítás, de láttam egy videóban, meg olvastam is, hogy vannak akik camo-t raknak be 3. skillnek.
    Lehet hogy azzal jobban menne a dolog?
    Nem vagyok egy unikum játékos, de amikor 10 meccsből 1 olyan ahol sebzek 2-3000-et, a többin meg van úgy, hogy 1-2 lövésem van és vége, akkor úgy érzem valamit nem jól csinálok, csak már nem tudom mit kellene tenni.
    Remélem lesz 1-2 építő hozzászólás.
  • Userx2
    Valaki biztos nyer. A kill jön, a kredit annyira nem. :)
  • HTS s3rg1nh00
    eddig szerettem reggelente játszani.eddig...
    Wins/Battles: 1 (9) (11.1%)
  • suba53
    Sziasztok.
    Szerencsésen alakult a legfrissebb ToT event. Az első napján ki tudtam fejleszteni a T57-et, és meg is vettem olcsón.
    Viszont még alig mentem vele, és belefutottam egy IS-4 be szemből. A korábban közelemben levő medek elmenekültek, egyedül maradtam.
    Alap lőszerrel lőttem az elejét mindenhol, de mind lepattant. Hol lehet jelenleg átlőni az IS-4 et szemből a T57 alap lőszerével? ( 258 pen )
    Két tárat beleeresztettem, nulla eredménnyel. Az IS-4 nek minden második, harmadik lövése átütött, aztán egy arty végzett velem.
  • joe662
    Ok,és a legènységet is kidobom:-D:-D
  • Lokker
    Most már el is adhatod, nem kell az neked, csak még nem jöttél rá.
  • joe662
    Csak nyugodtan,és köszönöm!
  • Pares
    Az a szubjektív, hogy szerinted ünnepnek számít, ha eltalálod az ellenséget (10-ből átlagban 6-7 betalál, ami ugye 99%-ban sebez, és jobb is lehetne a találati arányom, ha nem szánnám el magam néha célzás nélküli vagy távoli "vagy bejön vagy nem" lövésekre). Én sem gondolkodom azon, hogy pontosan hová lőjek, de ha már lövésre szánom el magam, akkor próbálok úgy helyezkedni és célozni, hogy lehetőleg valamilyen sima páncélozott részt találjak el. Persze 4 skilles lányok ülnek benne, az sem árt.
  • Lunki88
    "Agyilag szerényebben bútorozott" Ez tetszik, engedelmeddel lopom is. :) Egyébként gratula az ászhoz!
  • joe662
    Volt jó pár csatám,du,amikor ilyen agyilag szerényebben bútorozott csapattársakat kaptam

Gondoltam ennél jobb már úgy se lesz
    Erre beadta ezzel a drágaszággal,végre az ászt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A végén beálltam foglalni,szerencsére az sta elcseszte,mert nem bokor mögül spotolt,hanem a td domb aljánál,a vízből,
    Mikor láttam,hogy vaktában lövöldöz,akkor nehéz volt megállnom,hogy ne lőjek vissza,de akkor megölt volna.Az arti leszedett róla vagy 800hp-t,majd leloptam a maradékot,a top gunhoz

• Userx2
    CUBES klán keres aktívabb játékosokat, akik szívesen játszanának CW, SH csatákat is.