World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a cseh ág behozása (igaz önkéntes kutatókkal) minőségi fejlődés.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 10:25:46
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A játékos állomány szimplán a marketing miatt nőhet, főleg hogy volt már TV reklám, újsághírdetés, NatGeo tv-doku... de attól, aki elkezd játszani, az elején azt sem tudja mi az a prémium, meg (lásd valamelyik nap is), hogy melyik tank mire jó stb. EZEN a prémium fiók sem segít. Egyébként ez a több millió játékos is max olyan, hogy van egy csomó inaktív meg multi acc meg ilyenek... csak hogy nőjön a statisztikai szám... + azért hiába jönnek új playerek, még a sok profi 5 év alatt is megunhatja a játékot, vagy ha úgy módosítanak valamit, ami mondjuk nem tetszik (új fizika akár)... és kiég... aztán keres magának mást, és később vagy visszajön vagy nem.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Véleményem szerint több millió embert szolgálnak ki. Mindenki döntse el magában jól, vagy rosszul. Nem kötelező ezt a játékot játszani, nem az átkosban élünk, ahol egyféle halkonzerv volt a polcon. Valószínűleg a több millió emberből nem mindenki mazohista és csak szopásnak éli meg játékot, hiszen, akkor nem játszana.
Ha végiggondolom, akkor másik játékon is bosszankodtam ennyit, sőt még többet is. Viszont volt olyan játék, ami kevesebb tartalmat adott, mint ez. Sose felejtem el a 2000-es évet, amikor CS országos bajnokságon azért kaptam/kaptunk ki a döntőben, mert egy grafikai bug miatt az ellenfél látszólag másik irányba nézett. Nyugodtan rámentem, majd kullogtunk is haza a második helyet érő plecsnivel. :-)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ahhoz az kéne, hogy baromi sokan abbahagyják a játékot ÉS ne is fizessenek. De amíg apuci megveszi a kis iskolás "harcos"-nak karácsonyra szülinapra a játékot, addig a player base is csak nőni fog, és a WG bevétele is. S a WG továbbra is le fogja szarni az egészet, főleg a community-t. 😊
A wg meg csak tartja a markát. Most gondolj bele, ki fizetne az előnyökért, ha csak a saját tier-jébe pakolná állandóan, ill. mekkora kihívás is volna az egyeseknek (kevesebb volna a fizetőképes kereslet)...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
azt szeretném megkérdezni tőletek hogy hogyan lehet a Wotban megszerezni Miho Pz4-sét (Girls und Panzer ) valami küldetés volt vagy meg lehet venni ? mert láttam youtuben videókat róla és jó lenne beszerezni 😄 mert hát az anime nagyon bejött 😄 (úgy mint a World of Warships-ben az Arpeggio of Blue Steel - Ars Nova hajókat )
válaszokat előre is köszönöm 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Egyébként aktiváltam a reservet újra - 5/13 a győzelmi arány, szánalmas, komolyan mondom. 2 IS3 csata, 1 Ferdi a többi TVP. Nem a győzelmi arány igazán fájó, de amilyen vereségek ezek, buta primitív játékosok hordái, bármit képesek elveszíteni. Legtipikusabb példa, sand river védés, kirohan 10-12 tank fel a fennsíkra, balra körbe, jobbra a leshelyre és döglenek pillanatok alatt az össztűzben. Egyébként pl a 2 reserve ámokfutás után is 52% a TVP-vel a WR-em, tehát egyáltalán nem jellemző, hogy ilyen mértékű mélyrepülés legyen.
Tök jó néha ez az új kézifékes-fizikás okosság. Ma délelőtt Prohorovkán lerongyoltam a hegyről, közben elsuhantam egy IS3 mellett, aki szerencsére csak a tornyával próbált lekövetni, a háta mögött kézifék, és befaroltam a másik oldalára. 3 lövést tudtam ezalatt bevinni neki, egyet azért ő is, de a 4. lövéssel vége lett (ő meg még egy lepattanót tudott még lőni). Fain volt.
cyka blyat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.04.07. 22:24:39
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.04.07. 22:15:43
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
- Camot nem hiszem, hogy egy új játékos tudatosan használna, de javára válhat a Hetzeren
-Nem kötelező a troll ágyut használni, nem az egylövésezés a cél.
- Az összes tier 4-esre jellemző, hogy oi exp, oi hordákkal találkozhat, leszámítva a B2-t, talán a valentine-t is.
- Tier 4-es tankot egy kezdő nagyságrendekkel hamarabb ér el, mint 5-öst.
- Abban egyetértünk, hogy a Hetzeren túl ez az ág nem noob friendly.
Utoljára szerkesztette: M0RN1NGST4R, 2016.04.07. 21:45:30
De itt gondolom oda kell adni az accodat,a jóembernek x napra és kifarmolja.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
http://thearmoredpatrol.com/2016/04/07/supertest-t-45-ussr-tier-ii/
Bérbe vehet? reklámfelület...
low tierben egy papir td-vel palyaismeret es tapasztalat nelkul, nullas legenyseggel, felszereles nelkul, szenvedes.
ja es meg torony sincsen.
ha megy a neppel, abban a papirban egy loves, avgy a taras tankok hordai nyifafntjak ki. ha kempel, akkor is a spottig el, de lgalabb unatkozik, es marhara nem ismeri ki a terepet.
ms1-t26-t46 maguk tierjeben nem rosszak. vannak hozza taras lovegek is, ismerkedhet azokkal is. a t28 meg nem olyan rossz.
a hetzer akkor jo, ah mar ismered es van tapasztalatod. az hogy halalagyuval max t4ben vagy alatta egylovesezik. ott meg jo ha a mecscek haradaban megy majd. a oi-k, oi-expek meg siman kifilezik.
egy kezdo tanuljon alap tankkal. ennyi erovel spgezhetne is. abba is meg tud tanulni mindent.
meg kell nezni kitol es mit. egy 100%os tobbezres eladason tuli elado, nem fog ilyennel lehuzni.