418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Apropo ugrálós célkör, engem is zavar, egyébként szarakodtam egy sort a modokkal de sehogy sem akar összeállni, meg a csapatok is detto, mellette sikerült összehoznom most ezzel pár 0 dimidzsű csatát, lett 12/2 winem is gyorsan hozzá, aztán látom hogy 200 pingem van mert a rohadvány game automatikusan a nyugati szeróra rakott, nosza vissza a keletire, kicsit jobb is lett a helyzet de azért annyira még nem komfortos, a mai uccsó csata egész jó lett, itt kivételesen nem én voltam balfék csak a csapatom, JgPzE100 0 dmg...
  • András77
    Szokásos WG megoldás. Hamarabb meglátod a tankot spot után, legalábbis ezt reklámozták. Azt, hogy mit faragtak még rajta már nem közölték, hanem ninja megoldással megtették amit megkövetelt a haza.

Bulldoggal odakanyarodtam a td kemper sziklához sztyeppén, mert szoktak középen jönni kamikazék meg a középső sziklához lightok futni. Igaz, mozogtam, de optika van fenn és light tank, tehát mozgás közben is ugyanaz az álcája és 464m látótáv. Majd kiestem a székből, hogy ki a phaszom spotolt fel bokor mögött úgy, hogy én nem spotoltam őt???? Kizárt, hogy olyan közel jöttek a lightok mert láttam, hogy hol voltak spotolva korábban, egyszerűen fizikai képtelenség odaérni és még el is bújni, hogy tudjanak spotolni, de akkor is sántított, mert mondom végig bokor mögött voltam, tehát max amikor feljöttem vagy hogy. Egyszerűen nem értettem és ha nincs a hatodik, akkor ki is szednek.

Aztán kis idő múlva megjelent egy SP amelyik a középső folyosón jött rendületlenül és binoval vagy optikával vagy csak simán de felspotolt egy bulldogot a bokor mögött úgy, hogy én nem spotoltam fel őt. Elképesztő.

Hihetetlen, hogy a fijjúk már megint milyen sikeresen szétb.szták a spot rendszert (újra) egy végül is jó dolog miatt, de ha ennek ez az ára, hogy a bokrok csak egyik irányba takarnak, akkor megint oltári baromságot csináltak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 01:26:56
  • bekescsaba
    Csáó!

Mi történt a spot rendszerrel?

Állok a bokorban mozdulatlanul, majd szemből 120 méterről felspotol egy mozgó heavy, én meg nem látom meg???

Lövöm a T57-et nyílt terepen, eltűnik, de lő tovább láthatatalnul?
  • xotyi
    Akkor inkább úgy mondom hogy az overlay ami tényleg úgy mozog ahogy a kell, ha annélkól kapcsolom be idegesítően ugrálós lesz a célkör.
  • yossarianHUN
    Szerver oldali célkereszt tudtommal évek óta van a játékban. Vagy nem?
  • xotyi
    Annyi hogy ha kiválasztod az adott tankot és ez a lehetőség be van pipálva azonnal rakja bele a legutóbbi legénységet, nem kell semmilyen ikonra rámenni meg semmi és csak egyszer kell bejelölni úgy mint a legénységképzésnél:)
  • tutyimutyi2
    Mi a külömbség ez a legénység automatikus visszahelyezése és a játékban lévő legénység visszahelyezése gomb között???
  • robogo81 #381448
    Az msi afterburner is tud felvenni,tud mkv és aviba is felvenni,használhatsz külső kódeket:x264,vagy használja a videókártya felvevőkódekét(az nvidiánál biztos megy).
    kép
  • xotyi
    Nekem ami hiányzik 1: óra, hogy ezt miért nem tudják belerakni az nekem magas, 2 legénység automatikus visszahelyezés , 3 szerver oldali célkereszt, még ezeket beleteszik és már boldog is vagyok!:D
  • barret
    Igen van,bizonyos célzó modokba beépítve. Milliméterben mutatja a célkereszt helyén a páncélvastagságot.
    Utoljára szerkesztette: barret, 2016.10.06. 19:32:12
  • asolyom
    Van valami alkalmazás amivel replay-t tudok avi-ba, vagy mpeg-be konvertálni? Vagy csak valami képernyő felvevővel lehet csinálni, mint pl. a Fraps?
  • pett3rson
    hogy mit? ilyen is van?
  • Angelus1991ster
    Valaki használ a célzó módhoz működő páncélvastagság mérőt?
    Valamiért nem működik semelyik célzó mód átütés mérője.
  • asolyom
    Én a 9.16-ot használom xvm-mel, de aslain nélkül.
  • András77
    A bekapott sebzés lista még jól jön, a 3 soros garázs (megcsinálták a 2 sorost, 3-t miért nem lehetett?) is kell nekem, meg van még pár apróság, kényelmi dolgok (pl legénység auto visszahelyezése), az xwm minimap is jobb, a gyáriban én mindig elvesztem, hogy most ki van spoton és kiről esett le, ilyesmik.

Ha beleteszik a bekapott sebzés listát, akkor már tényleg megfontolható, hogy hanyagolom az xwm-t teljesen. Majd pár patch múlva.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.06. 19:09:13
  • asolyom
    Őszintén szólva mióta van dmg indicator meg hit log, úgy érzem, hogy nem nagyon kell az aslain.
  • András77
    A 16_01-ben már működik jól.
  • tutyimutyi2
    úgy imádom mikor dönt egyet a játék és kb 2-3 percig tölti a csatát aztán mikor végre betölt akkor kidob bejelentkezéshez azzal a szöveggel hogy hiba a csatlakozásban utána meg kb 10 sec alatt betölt.
  • asolyom
    Az nálam is olyan volt az Aslain csomaggal. Ha csak xvm volt fent, akkor működött.

Végre megvan a StuG IV sorozat SPG-15 része.
  • András77
    Van új aslain, illetve xwm night build, ami megoldotta a térkép problémát és már nem miniatűr kezdéskor.

Az értesítések még mindig üresek, msá problémám nincs.
  • Plata
    Jah,azt el is felejtettem,asszem egyszer mentem vele.
    Ma is istentelen sok a barom,és valamiért néha meg ugrott a pingem is.
    T110E5-öt megelőztem T69-el erre tornyon lő.
  • Lunki88
    Fájt volna nekik meghagyni azt az 1 férőhelyet mindenkinél. :)
  • Frankie69
    Az I. világháborús páncélautó miatt.
  • Angelus1991ster
    Orosz szerveren 67 napot írtak tegnap. 9.17-es patch előtt még prémium shop-ban, majd 9.17 patch-kor ingame is megvehető lesz. 3.700 Gold-ért, akciósan 2.590 Goldért.

Remélem majd december végén lesz egy -30%-os t6-os leárazás. Tavaly a Skoda T 40-est is így szereztem be.
  • Plata
    Ez mi a szösz.
    Figyelem!
    Eltávolított férőhelyek: 1
    Kapott kredit: 200
  • bekescsaba
    hali. Meddig kapható ez a svéd csoda?
  • Frankie69
    Nekem nem, mert nem használok xvm-et.
  • yossarianHUN
    Valami mod lesz, nálam szűz klienssel nincs gond.
  • Lunki88
    Nektek is minden egyes csatában újra be kell állítani a minimap méretét? Nálam nem jegyzi meg valamiért a beállításokat.
  • ROMOTO
    Gratt, néztem tankismertetőt, a srác ( Jove) ment vele egy tankászt, vlmi 3-4k sebzéssel, arra pont elég is volt hogy ne rohanjak megvenni, de a fickó is mondta a végén hogy nem ez lesz az a tank amivel alig várja hogy menjen 1 karikát...
  • endrodiz
    Igen, kinek a papne... En pl most a bulldoggal szopok, nem sikerul jol hasznalnom. A T71-t meg imadtam, Szinte sajnalom, hogy eladtam. De az utodjat is szeretem.
    A bulldogban egyebkent azt hiszem az nem tettszik, hogy a tul jo adatok hamis illuziokat szulnek es nem vagyok vele elegge korultekinto. Az en.. az en hibam....
  • tutyimutyi2
    Megvettem az új svéd tankot és második menetben majdnem lett egy kolobanov medál :D így viszont sajna csak egy radley és nagykaliber-es vereség.
    http://wotreplays.com/site/3005750#live_oaks-tutyimutyi2-strv_m_42-57_alt_a_2
  • Gyuszopapa
    Nem beszélve nagyon skilles legénység kell bele mert ha az ellenségnél lévő light-light-ok nagyon jó jó legénységgel az instant szopás és halál.
    Nagyon kell tudni a pályákat.Idióta csapattársakkal hálátlan egy szerep spottolni.
  • McFrost
    Értelek.
  • ROMOTO
    Nem hiszem hogy újat mondok azzal hogy a lightokhoz kell a legtöbb skill, ettől eltekintve amíg drasztikusan nem nyúlnak bele a látótávnerfekbe addig a játékban kb. szopóágra van téve, eleve a városi pályákon hendikeppes, pályaérzékeny, stb.
    Most hogy érzékenyebb a spotrendszer nem látom hogy ez most javított vagy rontott a dolgon, egyenlőre egy med bőven kiváltja és annak kevésbé izzadságszagú a játékélménye.
  • András77
    Talán a legjobb könnyű tank a bulldog a 10-es táras ágyúval. Nagyon tudja bántani azt, akit elkap és körbefut. Kell hozzá kurázsi és persze ezzel is lehet kegyetlen sz.r csatát menni, de a bulldoggal gyakori érzés az, hogy ez igen, ez játék volt. Az egy más kérdés, hogy nem a tipikus könnyű tank szerepkörben járatom, emiatt a saját csapatom nagytudású játékosai gyakran oktatnak, szerintük hogyan kéne könnyű tankkal játszani, aztán a végén komoly sebzést kiosztottam és gyakran top xp a tank, hm. Ezzel ugye nem lecsapni és elfutni kell, meg nem is ez a cél, hanem az ellenfél megsemmisítése. Azért van rajta 10-es ágyú, 1500 alfa sebzés potenciállal. Ezt körültekintően kell megtervezni beleértve a töltést is és hát igen, olyan értelemben nem csapatjátékos a tank, hogy ha tudok spotolni, spotolok, de nem töröm össze magam vele. Egyébként is ritkán lövik normálisan a spotot. Inkább a helyezkedés, tervezés és az ellenfél megsemmisítése az igazi fun ezzel a tankkal. Aztán néha pofára esek, amikor előbukkan egy váratlan tank a bokorból, de a sebesség miatt még olyankor sem vagyok elveszve teljesen.

Iszonyatosan jó tank. A könnyű tankok mozgékonyságával és komoly tűzerővel kombinálva. Ha sikerül megértened ezt a tankot, iszonyatosan jó csatákat lehet vele tolni.

A másik amit szeretek a ru, a brutális sebessége és a kiváló ágyúja miatt, ez igazi könnyű tank, felderítésre, sunnyogásra, de ha kell harcra is.

Az amx kicsi elavultnak tűnik nekem, túl lassú töltés, valahogy a mozgékonysága is elmarad a bulldogtól, de jó az álcája. A wz-nek kegyetlen jó az ágyúja, de van mellette type62 és inkább azt járatom. A t54 light meg szintén jó tank, nagyon jó kamo, elég jó ágyú és erős torony, amiben különleges az a fordulékonyság, kiba jól forog, de valahogy nincs meg benne az a különleges, speciálisan jó csata érzés, mint a bulldog-ban vagy a ru-ban. A t49 meg speciális trollkodni jó, másra nagyon nem, szerintem.

Ez az én véleményem, sok ezer light tankos csata után, de ha máshogy gondolja valaki, vita nem lesz köztünk...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.06. 13:07:25
  • mordawn
    Erre alapoztam én is, ezért az összes 8-as light-ba csak a napi duplákkal (vagy a hétvégi 3x, 5x akciókkal) beletettem 170ezer xp-t :)
  • ROMOTO
    Tankosztályok maradnak csak megpróbálják a kategóriájuknak megfelelően specializálni, a 9-10 be meg új tankokat hoznak, legalábbis ha a fejlesztőktől jövő eddigi információt vesszük alapul.
  • Kryon
    Mivel a rebalansszal a tankosztályok is megváltoznak, ezért a 9-10 tier lightok egy része valószínűleg csak átnevezés lesz, pl. mostani, gyengébben páncélozott, gyors medek, nem új tankok.
  • McFrost
    Köszi a véleményeket!
    A Bat-Chat-ek is szimpiek a végén és az ami tárasak is. Engem a köztes szopás zavar a nulla átütéssel pl. a német könnyű cirkálóknál a SPIC-ig vagy az ágyúsüllyedés orosz/kínai nemléte.
    Van 16e free xp-m. Németnél egyből kis Leonál tudnék kezdeni, a kínaiaknál meg a Type T-34-nél. A többit nulláról.
    Tudom, hogy mindegyiknek van előnye meg hátránya :D és én sem vagyok császár....