418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    Ez még nekem is fog majd következni hamarosan (remélem), így nézni szoktam a csata összesítőt/streamereket, melyik TD megy 8k fölé. Eddig Grille-t és FV-t láttam (nem az újat). Ma egy FV 8k+-t Prohorovkán. Nem volt arti és AP-val 7-8 találattal megvolt neki.
  • Lucifer001
    Orosz , usa hiányzik . De az gyorsan megvan . Azért hagytam ezt a kettőt a végére .
  • joe662
    És minden kész,csak az az 1 hiányzót??
    Eddig bármit vettem,mire visszamentem a wotba már ott volt.
  • Lucifer001
    Eddlig tényleg semmi Ő.o
  • joe662
    Lehet,vagy az eltűnt token szigete:-D:-D:-D De komarin volt azt hiszem:-)
  • Dorgal
    Méghogy egy rakás szarból nem lehet kettőt csinálni?Ezért irigylem a WG-t,mert ezeknek mindig sikerül...
  • Lucifer001
    Island ? :D
  • joe662
    Nekem a max szintén a wtf100al 7k+ azon a mapon ahol középen volt egy sziget.A neve nem ugrik most be.:-(
  • mordawn
    E3-al volt kb. 7800 sebzésem 6 vagy 7 killel. 200 sebzés hiányzott. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ekkor mondtam, hogy elég volt :)
    Utoljára szerkesztette: mordawn, 2016.10.07. 18:15:24
  • András77
    Én még a nerf előtti WTE100-al lőttem 11k-t meg 10 frag-et a varázserdőben, csak akkor még IM nem volt. Egyszer lőttem a JT-vel a régi karelian 8e felett (amikor még nem lehetett középről felmenni a hegyre).

E3-al talán meg lehet csinálni, az valamennyire immunis az arany lőszerre. Itt ugye az a feladat, hogy vagy nagyon hosszú elhúzódó csata (pl karelia támadásban a hegytetőről néha lehet nagy sebzést kiosztani, de meg kell érezni, hogy mikor kell előre menni) vagy nekimenni a hordának egy bőszme TD-vel, mint az E3 vagy JPZE100, aztán lesz ami lesz. Ilyenkor persze kell béna ellenség és béna saját csapat, akik nem bírnak sebezni.

Ebben a rush környezetben még nehezebb nagy sebzést kiosztani ezekkel a TD-kel.

Régebben kemény TD-nek számított az obj263, mert a legtöbben nem tudták, hogy hol kell lőni, de mióta a légkör aranytartalma megemelkedett, már nem ér semmit a páncélja.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 18:01:02
  • robogo81 #381485
    Az előbb voltam pilsenen(ha jól írom a nevet),az ellennél volt 9 med,abból 5 cromwell,nálunk 2 med,raklap td főleg tier5ös,15-4 kaptunk ki,bő 3 perces futamidővel.....
    Utána meg ensken 15-5 nyertünk,szinte átmentünk az ellenen,mint fos.
  • Lucifer001
    E3 ál 5K főlé többször is szaladt ma :-)
  • Userx2
    Én 3 hét IM után pihentem 8 hónapot. Jól bírtad. Most mgeint menek pihenőre randomban, míg tetves, ingyenélö fosadék, buzer*ns artykat ki nem szedik. Megöli a játékot, pedig nagyon jó lenne ez.
  • joe662
    Sok baráttal kell azt:-D:-D:-D
  • joe662
    Nekem a shift gomb lenyomása után nem mozdult az arty tőbbet:-D:-D
    Végignèztem a csatát,semmit nem tudtam mozditani,mintha meghalt volna a billzet+az egér egyszerre.
    Az ellen biztos örült:-)
  • Lucifer001
    Főként tokent akart jelenteni , javítani nem tudok . Sorry . Tehát cseh token
  • suba53
    Na megoldódott. Beengedett, de jó húsz percig nem sikerült.
  • Lucifer001
    Köszi a biztatást :) 30 percen keresztül nem akart beengedni a kliens ..... ???? Más . Cseh tankom 1 db sincs . Vettem rá főként . De sehol semmi .... ?
  • suba53
    Sziasztok!
    Ez meg mi lehet?
    Délután próbálok belépni már sokadjára. Eleinte ezt a hibaüzenetet adta, hogy az EU1, majd az EU2 szerver foglalt.
    Most meg állandóan azt mondja, hogy Hiba a felhasználó adatainak fogadásakor. Próbálkozz újra.

A szerver foglaltsággal már találkoztam igaz jó régen, de a második hibaüzenet új.
  • mordawn
    Nekem Fv215b 183-al sikerült 1 alkalommal összehozni a 8k sebzést, de nem lett meg az 5 kill. Amúgy az a 8 kill csak 5. Jó sokáig próbáltam a másodlagos küldit is megcsinálni, több 10-es TD-vel is, de besokalltam és 8 hónapra abbahagytam a wot-ot :)
    Szerintem ez a küldetés bőven bent van a top 3-ban, a mostani pályákon messze nem lehet úgy TD-zni, mint régebben.
  • András77
    Mindenhol van ilyen, de azt azért nem árt tudni, hogy már több játék belebukott abba, hogy bughalmazként adták ki. A WG-nél is vannak szagértők, gondolom megfelelő fizetésért. Ezek nem bocsánatos hibák, ezek hibák, amikből tanulni kéne, hogy többet ne forduljon ilyen elő. A bokrokkal volt már többször gond, elég csak a cseh pálya varázsbokrait említeni, mint a legutóbbi ilyen eset. Ez egy visszatérő hiba.

Kisebb hibákkal én nem is foglalkozom, komolyan mondom. Főleg, hogy a modok is hemzsegnek a hibáktól eleinte. Ami csak esztétikai, nem érdekes annyira, de egy ilyen spotos bűvészmutatvány már a játszhatóságot befolyásolja.

Arról nem is beszélve, hogy a free to play magasabb minőséget kell szállítson, bármilyen meglepő is. Mert nem tudnak átbaszni és lenyúlni a pénzed, hanem fordítva van normálisan, tehát ha elégedett vagy vele, akkor fizetsz. Jó, tudom, EU-n ez másként működik néha, a kis jürgen kihisztizi apunál a tier8 prémet és csapatja vele tier8-ban, amikor még a tank elejét sem tudja megbízhatóan felismerni., de bízom benne, hogy a többség nem ilyen.
  • Lucifer001
    Obj 260 TD 15 küldit melyik TD-vel esélyes ? ( 8k seb. / 8 kill. )
  • asolyom
    Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy sok javítgatás mellett nem lehet a MM-et normálisra megcsinálni. Attól iszonyatosan el tud szállni az agyam, amikor Ensk-re berak 3-7 HT eloszlással. Ha az ellenfél nem csupa bot-ból, vagy agyhalott baromból áll, akkor bele van kódolva a szopás.
  • Kronos79
    A WoT történetében nem ez lenne az első ilyen. Volt már nemegyszer, hogy teszten minden jó volt, aztán élesre állítgattak még ezt-azt és már jött is a bug.
  • Sunsetjoy
    Na ez dicséretes azért, végül is elég konkrét egy bug volt...
  • Lunki88
    Na már javították a bokor bugot. :)
  • András77
    Soha nem fogják elmondani, de mondjuk ilyenért p.csán szokták rúgni a teszt felelőst, az meg vagy szintén p.csán rúgja azt, aki miatt volt vagy így járt.

Az is elképzelhető, hogy egy utolsó pillanatban történt módosítást nem tudtak már alaposan tesztelni. Nem vagyok nagy tesz spíler, de tudom, hogy minden módosításnál meg kell nézni, hogy milyen funkciókat érinthet és azokat mind újra kéne tesztelni. Ez elég időigényes és gyakran b.sznak rá megcsinálni újra az érintett teszteket.

suba: ebben van igazság, mert tudtommal a 3 sec meghatározásakor figyelembe vették ezt is. Azért annyit jó tudni, hogy a közeli tankok eddig is elvileg láttak azonnal, gyakorlatban meg voltak furcsa esetek, amikor kijött a tank tőlem 100m-re és már csak akkor láttam meg, amikor belém lőtt. Ezt mindig a lag-al magyarázták, nem túl hihetően.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 13:30:16
  • suba53
    Ha ennyire gyorssá tették az észlelést, akkor hozzá kellene igazítani a hatodik érzék jelzését is szerintem.
    Három másodperces késleltetés túl sok. Azalatt már szét is lőnek, ha éppen oda van szűkülve egy két ágyú.
    Max 1 másodperc lenne elfogadható ezen változások után.
  • Sherman0070
    Amikor a teszt szerón voltam nekem ez nem tűnt fel. Nem lehet, hogy élesbe áttételkor csesztek el valamit?
  • András77
    Ráadásul a fejlesztett spot rendszernek hála azonnal megjelensz a távolabbi ellenfelek előtt is, nincs az a rövid késleltetés, mint eddig.

Ez egyébként egy brutálisan nagy hiba, hogy a fenébe csúszhatott át a WG tesztelési folyamatain egy ilyen hiba? Ha valamelyik pálya ritkán látogatott sarkában egy bokor mutatna ilyen hibát, arra még azt mondaná az ember, hogy jó, hát nem ment oda senki a teszt során. Mondjuk van kb 8-10e tereptárgy összesen és egy teszter szerintem 1 térképet 1 nap alatt alaposan le tud tesztelni. Ezek meg annyian vannak, mint egy hadsereg, bár lehet, hogy 1 teszterre jut 10 ügyfélszolgálatos droid, bár nem tudom, csak tippelek.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 12:27:13
  • Sunsetjoy
    Épp ezt beszélik, hogy a bokrok szinte egyáltalán nem takarnak, ha beleállsz (vagyis átlátszó)...
  • Sherman0070
    Na az már most fura 1. meccsben, hogy olyan helyekről kap spotot az enemy...
  • Sherman0070
    Sziasztok. Bugdate-ben most milyen új bugok jelentek meg? Még nem próbáltam a 9.16-ot.
  • tutyimutyi2
    gondolom a t-44-100 francia tokenre gondol.
  • endrodiz
    "mert a franciát nem akarom megvenni "- melyiket?-
  • ROMOTO
    Igen, bug, hamarosan javítják.
  • HTS s3rg1nh00
    nekem pontosan ugyanez a szitu volt tegnap (mármint a tankok is stimmelnek :D)
    jó lenne minél gyorsabban javítani,mert a franciát nem akarom megvenni és lighttal így elég necces lesz megcsinálni a 150k sebzést...
  • pett3rson
    nos, akkor ha bug ezt javítani fogják...biztos...
  • ROMOTO
    Úgy hogy a spot rendszer kicsit érdekes lett, a bokrok már nem takarnak ha beleállsz (ha átlátszó)
  • asolyom
    Nálam a bokor mögött levő ELC-met spotolta egy SU-152 úgy, hogy én nem láttam meg őt. Ma napig nem értem hogyan.