418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem kéne ezt erőltetni
-
tothgyorgy #381778 Nos akkor retardált vagyok. Így jó neked?
Szerintem én vagyok a középmezőny. Talán egy kicsit alatta, de nem sokkal.
Hidd el engem nem zavar ha mások 10x ennyit alkotnak csatánként, főleg ha nem is találkozom velük. -
tothgyorgy #381776 Bocsánat nem tudtam hogy csak unikumok szólhatnak hozzá.
Ne légy már primitív. :) -
A fagyi visszanyalt 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #381773 Ja csak kevés a kibe.......... lőszermennyisége.
Köszi Wg, mégegyszer köszi... balansz is minek.
44M Tas be nekerüljön addig amíg antkrisztusék ott székelnek a Wg-seknél, mert újabb arculcsapást nem szeretnék. Tason azon csak a töltésidőt lehet szanaszéjjel elcseszni, minden más jó.
Kliens ára a Turán III Prototípusnak 1.700 Gold. Akciókor 850 Gold lenne. -
András77 #381772 Mintha a normál csaták színvonala a fellegekben járna. Gondolom viccnek szántad. Megindul a lemming roham és 10 tankot feltart 3 jól helyezkedő ellenfél sőt kis szerencsével ki is szedik az összeset. Ez nem kevésbé ostoba helyzet, mint amikor az ellenfél bázisát keresik assault módban védők. Egyébként pont bázis védés olyan, hogy pár jól helyezkedő tank meg tudja állítani az ellen rohamát, ha azok eléggé elszórtan jönnek. Vannak erre tapasztalati módszerek. Csak az amx50100-al csak tegnap és ma legalább 3 bukóra álló erlenberg védést lehoztunk, mert pár tank tudta, hogy mit kell csinálni és olyan elszórtan jött az ellen, hogy mindig be tudtam tölteni.
Az assault-ban van pár speciális szabály, de egyébként a rush egyéneknek teljesen mindegy, milyen típusú csata van. Ha pár értelmes tank marad a végére, akkor meg egészen jó támadás/védés alakulhat ki.
Nem kényszer ezt játszani, ki lehet kapcsolni, de az is biztos, hogy pár csata alapján véleményt formálni róla eléggé kérdéses. A normál csaták színvonalára meg bármilyen hivatkozás egyenesen röhejes :) -
tothgyorgy #381771 Talicska? Win8 szempontból a legjobb jelenleg is meglévő tankom. (egyébként a 3.)
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2016.10.18. 14:25:16 -
asolyom #381770 Na igen. Amíg nálam be volt kapcsolva az assault, akkor volt olyan is, hogy védeni kellett volna a bázist, de a lemming train elindult, és mikor beálltak az ellenfél kiindulási pontjára, akkor csodálkoztak, hogy nem megy a foglalás. Közben meg pocskondiázták, akik a bázist védték. Rohadt kemper, és hasonlók.
-
Lokker #381769 Amíg a játékosok nagy része még a sima csatával is hadilábon áll addig felesleges a másik két játékmódban erőlködni, csak idegroham a vége. Nekem is elég volt az a pár tucat csata ott mert az emberek képtelenek voltak felfogni mi a lényege az adott játékmódnak. -
Annyit mentem velük hogy rájöjjek hogy a csapatok töketlensége ott még jobban befolyásolja a kimenetelt és az is bebaszott hogy ugyanazokon a térképeken átdobált zászlókkal lett megoldva a dolog amik nem így lettek kitalálva, ezért bizonyos térképeken élből az egyik oldal mindig hendikeppes, mondjuk pár medál becsúszott ami normál randomban nem jött volna össze de azt ki nem szarja le... -
András77 #381767 Egy tucat csata kb semmire nem elég, mert az assault egy teljesen más játék, máshogy kell a pályát használni más taktikát kell követni. Nyilván akinek nem tetszik vagy elveszettnek érzi magát meg az egységsugarúak, akik az alapokkal sincsenek tisztában, az kapcsolja ki.
Én annyit tudok mondani, hogy megéri megtanulni ezeket a módokat, jobb természetű csaták vannak, még akkor is, ha a végtelen tudatlanság miatt néha belecsúszik a csapat ostoba vereségbe. -
Amikor bevezették az assault, encounter csatákat kipróbáltam és mentem is vagy tucatszor mielőtt kikapcsoltam mindkettőt... -
András77 #381764 Jogos, hogy az a "bonyolult" játékmód megnehezíti sokak gondolkodását, de kivételes hangulatú csaták vannak assault-ban. Régebben azt is szerettem benne, hogy gyorsabban lezajlott a csata (10 vs 15 perc), de mióta rush csaták vannak, ez már nem előny, de a hangulat még megmaradt.
Solten: kár, hogy kb 1900 arany áráért adják, miközben egy ingame tier5 tankot leárazáskor 750-ért is meg lehet szerezni és kb annyit is érnek. Francnak nem lehet berakni a játékba aranyért a turánt. Tudom, a wg üzlet politikája nem engedi, hogy k.pják be. -
Megint kaphato a Turán III. -
pett3rson #381762 Ebben is van igazság, de tudtommal győztes csatáért több XP és pénz jár - de lehet már nem így van, nemtom. szóval lehet ennek is örülni, csak az a szomorú mikor kidolgozza az ember a belét, de a csapat meg nem tesz semmit, így bukol egy csomó mindent..összességében. Élmény van mindkettőnél, de a győzelem íze mindig jobb, nem? :) lehet Én vagyok maximalista és ezért vagyok fent a csilláron sok esetben...el kéne engedni az ilyet, csak mivel kevés időm jut játékra, szeretem hasznosan eltölteni...szeretném. -
besti #381761 A látótávolság ahhoz kell, hogy észlelni tudd az ellenfelet. Az, hogy ez az észlelési távolság hány méter lesz az adott környezetben, az függ pl. a tank camo értékétől, fedezékben áll-e, van-e rajta camo festék/skill, stb - ezek a tényezők mind csökkentik a szpottolási távolságot (aza hiába van tőled mondjuk 400m-re, csak 350 méterről lesz látható). Ha egy tank 445 méterre van tőled, de az előbb említettek miatt mondjuk 35m-t "nyer", akkor te csak akkor látod, ha van legalább 480m látótávolságod. Ugyanis annak a kiszámításához, hogy az adott tankot te mikor láthatod meg, a szerver a te "elméleti" látótávolságodat számolja és nem korlátozza a szerver által megjeleníthető a maximum látótávolságra.
A konkrét JPE100 esetben szokott jönni a replay kérés, hogy el lehessen arról gondolkodni, lehet nem is a JP szpottolt. -
SzocsA #381760 Most hogy van a láthatóság? 445 méter a maximum láthatóság, a BCmen 480 méter lett a látótávolság, dobhatom ki a kukába a távcsövemet........
Vagy ugyanúgy 480 al számol a gép és én előbb veszem észre őt, mint ő engem?
A leoval előbb vett észre engem a JPE100 mint én őt felállt a dobtetejére és szétlőtt láthatatlanba pedig 470 méter a látótávolságom....
Tök jó hogy minden fejlesztés a noooobokért.... -
asolyom #381759 Hogy mennyire véletleneken, és MM-en múlik ez a játék. Mondjuk ezzel sok újat nem mondtam. A T29-cel és a KV-2-vel is 1250 körül van a WN8-am. Ez önmagában még nem érdekes, csak azt mutatja, hogy mindkét tankkal kb. hasonló szinten játszom az átlaghoz képest. Viszont amíg a KV-2-vel 73% a WR, addig a T29-cel csak 46%.
-
Gerileveri #381758 -
SzocsA #381757 Kurva jó ez a Conway, 260 pennel minden 3.-4. lövéssel tudok csak átütni, tök felesleges a 7 vagy hány s töltésidő tegyék be 30 ra úgy biztos jobb lesz. Ha megmozdul a tank úgy szétmegy a célkeresztem, hogy belefér a föld.
Vagy 5 másodpercig meg se mozdul majd szűkül, de akkor mi a faszért van olyan gyors töltésidő?
Amúgy a leonak is iylen célzássebességes ágyúja van. persze jobb kicsit de mindig leesik a föld felé a golyó mire eltalálná az embert, mi van ezzel?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az hogy egy 90 fokban a lánctalpát mutató tankot nem tudok meglőni 2× egymás után csak a láncát találom el hihetetlen.......
-
yossarianHUN #381756 Ezért nem érdemes assaultot játszani. A játékosok 95%-a a sima randomhoz is retardált, egy olyan rafinált dolog, mint az assault, totál feladja nekik a leckét. -
András77 #381755 Ma egy alap játékos, 3x tier10 tankkal, nem tudta, hogy assault módban a védekező csapat nyer, ha lejár az idő. Könyörögtünk neki, hogy bújjon el. 1 számjegyű hp-ja volt, de csak 15 másodperc a játékból. Simán lehozhatta volna, de előrement. Csata után mondta, hogy azért, mert nem élte volna túl (kb 1 perc volt hátra a foglalásból, szerintem arra gondolt, hogy 1 perc alatt megtalálják, de a játékból csak 15 másodperc volt hátra) és egyébként is az ellenfél nyert volna, mert foglalt. Mi van? Egyrészt nem tudja, hogy assault-ban a védekező csapat nyer. Másrészt nem tudja, hogy az ellenfélnek teljesen be kell foglalnia a győzelemhez, amire már nem volt idejük.
Durván 10e csata, 3x tier10 tank. Javasoltam neki az assault mód kikapcsolását, de szerintem tolja tovább, mint eddig, hiszen micsoda harc volt, csak a végén szedték ki, addig kikempelt valahol.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.17. 22:35:20 -
tutyimutyi2 #381754 milyen elbaszott MM-et adott a wg az strv-nek hogy spotter tankal gyakrabban vagyok saját tierben mint ezzel a tankkal? -
asolyom #381753 Ma a Bishoppal sikerült nem teljesen retardált csapatokat kifogni. Így 3-ból 3 győzelem, 1042 avg. dmg. és meglett az első csík a csőre.
-
TD-ket gyorsan lehet húzni, legalábbis nálam sokkal hamarabb megvan egy szint mint a többi ággal (így prém nélkül is), a svédek csőlehajlása miatt meg megvan az egyedi fun faktor, így még unalmasnak sem mondanám a grindet. -
Styx36 #381751 Én nem azt mondtam, hogy mindig a csapatra kell hagyatkozni és örülök valamennyire, hogy sikerült ennyit sebeznem, de azért néha annak még jobban ha tudok sebezni illetve ebben Talán még a csapat is segítene vagy közreműködne. -
yossarianHUN #381750 Ott a pont. Százszor inkább egy vesztes csata ütős egyéni teljesítménnyel, mint egy nyertes, nyúlfarknyi hozzájárulással. -
Styx36 #381749 Haha, jó is lenne ha így működne :) -
Sose a csapatot nézd, hanem azt hogy te mit tettél hozzá a csatához. Itt pedig igencsak irigylésre méltó sebzést hoztál össze, szerintem ez is lehet sikerélmény. -
Styx36 #381746 Régebben még sokkal több esély volt, hogy kaptál magad mellé minimum egy értelmes játékost.. -
yossarianHUN #381745 Már? Mikor lehetett? -
Styx36 #381744 Nem lehet sajnos már egy csatában sem a csapattársakra támaszkodni... Az artykról már nem is mondok inkább semmit..
-
yossarianHUN #381743 Mindent összevetve elég troll lesz, még neki is állnék kihúzni, ha időmilliomos lennék, és lenne prémem. -
yossarianHUN #381742 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Összefoglalva: nem extrém nagy kaliberű ágyúval nem lesz érdemes az UFP-jére lőni. -
Hát nem tudom, nekem már lassan hányingerem van a 60-al száguldó TD-k től.. múltkor egy Skorpion G-t nem tudtam lerázni wz 131-el nagyszerű érzés úgy menni lighttal hogy kb ugyan akkor vagy sokszor előbb ér oda egy 450 alfás skorpió vagy egy Grille amiknek még a lövegük is jobb és több a HP-jük.. lassan már tényleg ott tartunk hogy csak medekkel lehet menni mert TD- csapatfüggő (de épp elég ahhoz hogy egy-két embernek betegyen) lightokat TD-módban csapkodják ki az artyk és már a TD-k is utolérik őket , heavyket meg vagy a goldspam vagy az arty bassza szét..
Ja, a spotrendszer meg király, csak a 6. érzék késleltetését kicsit visszavehetnék mert előbb kapok pofont minthogy felvillanjon... megintcsak light probléma főleg.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.10.17. 16:46:08 -
És mivel lapőstetős
,ezért a repülő malac nem nagyon fog pattanni
-
besti #381739 Nem az lesz a TD-nél, hogy siege módba kapcsolva (x bill.) úgy fog viselkedni, mintha egy "torony" lenne? Forog, emelkedik, süllyed és közben nem esik szét a célkereszt, álcaháló/távcső aktív marad.
@Pares: erre panaszkodtam én is, csak a Maus-szal kapcsolatosan. Az E100 a Maushoz képes "fürge" és legalább van neki egy ütős lövege. Az E100-zal néha még megyek önszántamból, a Maus-szal csak a küldik miatt (van is vele vayg 1.8k átlagom, mert nem is lövök, csak beállok blokkolni). Jelen formájában a Maus életképtelen, free damage az ellenségnek. Az a belengetett gun buff nagyon kell neki. -
A galytörő rács rulez, egyébként ez a fix lövegbeépítés kb kizárólag arcbamászóssá teszi, távoli mozgó célt lehetetlen vele eltalálni. -
Pares #381737 Hosszú idő után elővettem az E100-at, mentem vele egy két csatát, egy jó csata sikerült is, az összes többiben akár hogyan forgattam, mindenhonnan átlőttek, csak úgy sercegett. Mi értelme az egésznek? Mi értelme a páncélzatnak ilyen körülmények között? Betöltik az aranylőszert, és olyan, mintha egy papír tankban ülnék. -
Sir Charles #381736 Ja és két lövés kellett volna a T28 light 15 mission-höz. :(