418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Artynál az ilyen td lövések auto aimmal nagyon hatékonyak, ráddobja ha előtte spottolva voltál mikor még nem is látod a domb mögött és az rádszűkül ha egyenesen jössz egyenletes sebességgel, mire észreveszed akkor már több mint a felére lecsökkenhet a célzóköre...
  • joe662
    Értem.És milyen hekk kell hozzá,balatoni,vagy tengeri,rántva legyen,vagy elég csak a paprikáslisztben sűtőtt?:-D:-D
  • ROMOTO
    Fcm látótávja olyan hogy Mittengardon a dombtetőről csatainduláskor spottolja az egész bagázst azaz instant medál, kukkerrel kb. 500m, a löveg meg brutális, de olyan lomha szegény hogy nem tud érvényesülni a gyors szirszarok között, mire eljut egy bokorig addig a csata fele le is megy, minimális terepakadályok, emelkedő is kb. állóhelyzetbe lassítja, gyakorlatilag kezdőkörös kempelésre van kárhozva, kár érte...
  • Angelus1991ster
    Meghekkelte a statisztika rendszert :D
  • TiborTamas
    Végre valami új ezen a fórumon. Ma is érdemes volt felkelni!
  • joe662
    Lehet.De ha in game megnézed,bizonyos tankoknak nincsen statja,a több száz csata ellenère.
  • Angelus1991ster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    9.13-as tesztszerveren még 19,35 lövés/perc volt a statja, Karika még írt arról, hogy ezt 20,2-re növelik. Ez már oké lenne, de még ez is a legalacsonyabb DPM-es könnyű tank lenne, utánna az M3 Light következik. Ehelyett ez az adat lett megadva, ami kurvára rontja a tank élvezhetőségét.
    A dicső szovjet T-127-nek és LTP-nek persze normális statja van. Fair hozzállás náluk nem létezik.
    Az a wg-s menne a büdös francba aki ezt gift-be kitalálta. Került volna be a shop-ba egyedi festéssel, felségjelzéssel magyar nevű legénységgel és jobb staccal 2-3 ezer Ft-ért kiszolgálva így a magyar játékosokat., mint ahogy később a Sentinel I AC (na meg az AC 4) az ausztrálokat szolgálta ki. Ha Rudy-nál ez ment, akkor ennél is ment volna.

Svéd t3-as Strv M/40L-nek durvább páncélzata van és erősebb lövege mégis a töltési ideje 2mp.
    https://thedailybounce.net/2016/09/06/swedish-light-tank-strv-m40l-pictures-armour-stats/

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.19. 08:40:53
  • Angelus1991ster
    https://hu.wot-life.com/
    Itt azt írja, hogy: BlackJake_Dx a legjobb játékos.
  • yossarianHUN
    Új konteó? Hálistennek, már akartam szólni, hogy frissítened kéne, mert a régiek kezdenek unalmassá válni.
  • András77
    Ez a jó kép, lemaradt a t127 az előzőről.

• András77
    A toldihoz. Gyúrom egy kicsit a bulldog legénységét, mert jó lenne 4. skill sor rá. Még valamelyik akcióban vettem egy locustot pont legénység gyúrásra, de aztán nem nagyon kapott játék lehetőséget, pedig újra meg kell állapítsam, hogy milyen kiváló tank. Tier3-5 csatában spotoltam vele 1800-t, igaz prokhorovka, de ennyire sokra nem számítottam, de csak jöttek és jöttek.

Ennek apropóján összehasonlítottam a toldi-val és hát igen, a toldinak jobb átütésű és nagyobb alfás ágyúért meg a némileg több front páncélért (tier3-ban az sokat nem számít, bármennyi is, pláne nem tier5 csatában) keményen megsuhintották a töltés idejét. A locust ráadásul pontosabb és sokkal gyorsabban be is céloz.

Meg embertelen 40-es kamoja van úgy, hogy bia még nincs és 97%-on a legénységi kamo skill, festéssel. Brutális. Nem értettem, hogy miért nem látnak, pedig lőttem is őket, de aztán belegondoltam, hogy 40-es kamo, a tier3-5ben tipikus sz.r látótáv mellé. A francia qrva prém arty persze felspotolt elég hamar, meg ki is lőtt, amikor 60-al futottam körbe, de ez egy másik történet.

Szórakozni igen jó ez a locust. Kigyúrt legénységgel akár op-nak is mondhatnám, ha az ágyúja kicsit jobb átütésű lenne, így maximum arany lőszerrel op, de az meg drága. Normál lőszerrel meg igen jó tank. Sajnos tényleg hogy a toldi fasorban nincs a tier3 prémek között. Érdekes, hogy a megvehető tier3 prémek mind kicsit különleges tankok (locust, pzs35, t127 mind jó és kicsit specifikus, az fcm már nem kapható, de az is érdekes tank, a t15 talán kicsit gyenge az ágyúja miatt), érdemes beszerzni őket és szegény toldi talán csak a t15-t előzi meg használhatóságban, mert annak ótvar sz.r átütésű az ágyúja, hiába lő gyorsabban. Kb az LTP-vel van egy szinten.

A legjobbnak tapasztalat meg az adatok alapján is a locust tűnik nekem és külön jó, hogy lehet benne a bulldog legényeit (legalábbis 3-t) húzni.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.19. 02:44:28
  • joe662
    Ez meg milyen acc??Némelyik német tankal van több száz csatája,de a stat oldal meg tök üres
  • Angelus1991ster
    139 csatánál feladtam. Nem fair basszák meg, hogy kilőtt töltővel kezdjem a csatát.
    Várok egy buffra. Bár ezeknél a wg-seknél......
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.18. 22:39:02
  • András77
    Erről van egy konteó elmélet, ami egyébként bejön elég gyakran. A játék vége felé mintha pontosabbak lennének az artyk. Úgy értve, hogy nem kell velük megvárni a teljes becélozást. Most ezzel nem azt mondom, hogy minden lövés találni fog, de ha nincs idő már célozni és kevés ellenfél maradt, simán meg lehet próbálni az artyval lőni és meglepően gyakran beadja. Utolsó artyt lőttem így ki már többször is, hogy idő nem volt becélozni, csak odahúztam és durr.

Lehet valami olyan algoritmus dolgozik, hogy legyen már vége a csatának minél hamarabb, fene tudja. Az biztos, hogy csata közben elmegy a csába a hasonló lövés, szinte lehetetlen, hogy találjon, a végén meg beadja feltűnően gyakran. A lényeg, hogy a gyakoriságról beszélek, tudom, biztos lesz valaki, aki artyval a végén mellé lőtt, tehát ezzel cáfolja a megfigyelésemet, de egyébként én is lőttem már mellé, ezt a kötözködés megelőzésképpen írom. Az akkor is biztos, hogy simán elmerem engedni a lövést a végén különösebb célzás nélkül és feltűnően gyakran talál.

Itt is valami ilyesmi történt, gondolom autoaim is benne volt, de akkor is kb 1 másodpercet tudott célozni, többet nem és mégis telibe b.sz. Ahogy látom nem a splash kapott el, hanem telibe, ahogy kell. Nice.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.18. 22:20:49
  • Userx2
    Haha, te biztos nem találod el az enemyt, ha ugyanannyi ideig célzol rá. Miért nem artyval játszol?
  • Gyuszopapa
    Az egy reroll accountos játékos tisztán látszik.Nos fel se voltál szpottolva érdekes.A szerencsében én nem hiszek de sok minden másban igen.
    Amúgy megkérdezném szerintetek mennyien csalhatnak a játékban mert ha az fps játékokat veszem alapul 20% biztos.
  • Pares
    A nap fénypontja, az utolsó 59HP-s FV207 artyra rámegyek, szépen nagy ívben, neki keresztbe, 65km/h-val, 143 méter távolságra tőle, van még 887HP-m, mondom magamban ennél jobban már nem nagyon tudom megnehezíteni a dolgát:

Szerintetek mi történt?
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Természetesen probléma nélkül simán telibetalált, mi sem egyszerűbb. Csak azon gondolkodom, hogy hol jön bele a képletbe, hogy ennek a faszverőnek 2500+ WN8-a van. Valószínűleg sehol, csak kibaszott nagy "szerencséje" volt. Mint ahogy olyan sok artynak TD-módban...
  • tutyimutyi2
    Nekem ma olyan sikerült hogy nyílt terepen voltam csöcsiVII-el velem szemben panther II és két lövés között fogta magát és eltünt miközben volt köztünk kb 200 méter.
  • András77
    Hát igen, ugye, sokan nem is gondoltak bele, hogy mekkora királyság, mert előbb látod meg a felbukkanó light tankot, de ez visszafelé is igaz. A hatodik érzék továbbra is 3 másodperc után jelez, de te már azonnal láthatóvá válsz. Eddig azért csak <2 sec célzásidő alatti bitang ágyús tankok tudtak célzott lövést leadni az emberre, mire bejelzett a hatodik érzék (3 sec ugye + a reakció idő - amennyivel később jelent meg az ember az ellenfél számára a korábbi spot rendszer késleltetése miatt). Most már kiesett a késleltetés és reakció idővel együtt még az orosz 122mm-es csodák is közel célzott lövéseket tudnak leadni. Eddig azért a troll meg hosszú célzás idejű tankok nem tudták az embert becélozni, most kaptak ajándékba +1.5-2 másodpercet, ami pont elég nekik.

Amx50120-al kellemetlen meglepésben volt részem, Erlenbergen láttam, hogy jön egy t44 a kastélytól visszafelé levő üres területen, úgyhogy visszamentem a kastélyhoz. Tudtam, hogy jönnek vele, de láttam, hogy bemegy az assault módban sniperek által használt kis domb alsó részére a kastély mellett. A kastélyt szándékoztam takarásnak használni a többi (ténylegesen jöttek is vele) ellenfél ellen. Csakhogy a t44 felspotolt és meglőtt úgy, hogy én nem spotoltam fel kb 100m-ről. Előre mentem, ami hülyeség volt, mert kaptam a többi lövést is, de hihetetlen, hogy nem tudtam felspotolni a t44-t a domb aljában.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.18. 18:14:43
  • xotyi
    Azért ez elég gáz a lightokra nézve,hogy röhögve utolérnek a TD-k. és míg a medtől max 390 +- -os puszit kapok egy TD-től már beficcen a 750 +--is ami a healthpool-t tekintve nagyon nem mindegy.
  • tothgyorgy
    Vannak gyors td-k, medek, sőt artik is amik elől nem tudsz elfutni sem, mert könnyedén mennek utánad.
  • tothgyorgy
    A legnagyobb baj, hogy a pályák nagy része nem kedvez a spottereknek.
    Mehet az ember a nagyok után csipegetni a morzsákat.
    Vagy jó a pálya , de a csapat russolni akar. Megint semmi szerep.
  • xotyi
    Pár hsz-el lejjebb ugyan erről rageltem, na meg persze a 60-al száguldó TD-kről, de az már egy más kérdés:D
  • tothgyorgy
    Persze ha nincs fedezék, akkor baj van.
  • tothgyorgy
    Nagyon nagy a késés, és ráadásul ha jól tudom növekszik az késési idő minden spottolásnál.
    Sztem 1mp kellene.
    Én azt szoktam csinálni, kidugom az orrom,és iszkiri vissza. Ha nem villan a lámpa, akkor jobban ki és vissza.
    Így mindig úgy gyullad föl, hogy már fedezékben vagyok. Vagy halott, mert ott vártak beszűkülve, és tudták , hogy jövök.
    Orosz szerveren állítólag elkezdték bannolni a csaló modokat használókat. Hát én örülnék ha mindet kitennék.
  • Pares
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem iszonyatosan elbaszták a már így is teljesen elbaszott spot rendszert. A hatodik érzék konkrétan teljesen értelmét vesztette, ezzel az erővel csata után is küldhetnének üzenetet, hogy felspotoltak, kb. ennyit ér a jelenlegi állapotában az egész. A bokrokat még a javítás után is teljesen kiszámíthatatlannak érzem, nagyon sokszor reagálni sincs rá idő, és már meg is döglött az ember. Eddig a késleltetett felspotolódás és a hatodik érzék legalább egy kis esélyt adott az embernek, de most csak akkor tudom, hogy felspotoltak, ha már lőnek. Kibaszott vicc hogy egy különben jó dolgot is úgy tesznek bele a játékba, hogy mégjobban elbassza az egészet.
  • Solten
    Az assault az total remenytelen, 20-bol nyerunk vagy 2-szer. az encountert akkor kapcsolatam ki amikor zsinorban rakott be 6-odszorra ugyanarra a palyara (fo a valtozatossag ugye).
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.10.18. 16:26:55
  • voivod32
    Ma átnéztem a screenshootjaimat, kilenc Mastery Badge-om van Toldival, 205 meccs alatt. Nektek is ilyen jól adja vele, vagy ez gyengének számít?
  • xotyi
    Én múltkor így éltem túl:D A végére egyedül maradtam egy BC 25t, egy E50 és egy M55/53-ellen , mi védekeztünk, beálltak a foglalókörbe Erlenbergen, megvillantottam magam és bejött a számítás, no cap kill al beindult a srácoknál és elkezdtek üldözni, ha maradnak ketten a foglaló körben megnyerik, ennyien még nem gratuláltak meccs után a saját csapatból:D
  • tothgyorgy
    Nem holnap reggel, másik reg -el.
  • tothgyorgy
    Majd visszajön másik reggel, de ha nem, az még jobb.
  • Lokker
    Nem hiszem el hogy te lennél BlackJake_Dx, bocsi. De ahogy látom valaki takarított. :)
  • joe662
    A pankrátoros gifek mikor jönnek?
  • Angelus1991ster
  • Gyuszopapa
    Azt azért megnézheted hogy ő nem tuningolja a fiókját prémium előfizetéssel.Sokkal nehezebb úgy játszani hogy szinte mindent stock-ról kell kezdeni.Én tudom mert én is free-ben próbálok elevickélni és nem egyszerű hogy még kreditet is termeljek alapfiókkal.
  • joe662
    Jee helgaasszony visszatért
  • besti
    Visszatért volna a hathuszas gyors rosszabbik énje? :)

• Lokker
    Alreg
  • joe662
    De ha ennyire zavarnak az átlag játékosok,akkor egy ingame nevet mondjál már,had lássuk ki is osztja az észt
  • tothgyorgy
    Nagyon fiatal lehetsz.
    Vegyél föl másik szemüveget. A világ nem fekete és fehér.