World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Akkor kérj meg valami ismerősödet, akinek van, add oda neki az árát, meg egy kis munkadíjat, hogy neki is megérje. Együtt leültök, beállítgatod hogy melyik accountra vásároljon vele, és kész. Annál egyszerűbb úgy, hogy nem akarsz bankolni, nincs igazán.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úhh, sok kecskebaszó fog még jönni a bevándorlókkal. Szegényebb rétegek még fel sem keltek a sivatagos várasaikból és falvaikból. Ide nem vadkínzó és ölő drótkerítés kell, amit simán átvágnak, hanem egy betonfal. Mert simán lehetséges egy Mexikó-USA migrációs probléma. Viszont ha a migrációs hullám nem Kaukázus felől érkezik könnyű dolga van Európának. Csak pár szorost kell védeni és figyelni a Földközi-tengert. Ausztrálok megoldják.
Ami rémisztő, hogy még Afrika sem "ébredt" fel. Nigéria 1950-ben 30 millió fős volt, ma 175 millió felett. Nigéria az egy nőre jutó szülések számát nézve nincs a top 5-10-ben.

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát akkor csinálj egy paypal accountot és akkor nem kell nekik kiadnod a kártyaadatokat. Valamint paypalhoz szokott járni egyéb kedvezmény is, ezért szeretik sokan. Kedvezményes aranyvásárlás, etc.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Magyar rendszer.Jobb ennél nem lesz csak szarabb.Báár ha betéved ide még pár milla szar arab akkor lehet más lesz,várd ki.

Azt mondtad, hogy tegnap 2 pohárral iszol csak, nem szaladt meg egy kicsit és ezért van emlékezet kiesésed? <#crazya>

tingrincses: kell nekik a hitelkártyád, hogy utána gyorsan tudjál tőlük vásárolni, mert emlékszik a rendszer az adataidra. Alap fokú marketing fogás, de rajtad nem találnak fogást, csak nem adják így oda a tankot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 13:42:13
XD kedvenc Ludas Matyink mindig megnevetett engemet 😄

Ötödik szülinap alkalmából meghülyült a stat modom.
Szerintem már 26 csatát mentem,öszvissz 1 csatám volt reggel hétkor.<#mf2>

tigrincses
TURÁN 3- at miért nem lehet SMS- ért venni???????????Egyéb módon megszerezni, nem akarok bankszámlázni, mivel utálom a bankokat. Meg a rendszert is.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.04.12. 13:38:23

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Faszbook mára olyan adatbázissal rendelkezik az emberekről, amelyet a kGB és más kommunista-bolsevista adatgyűjtő szirszarok csak álmodni mertek.

Ja bocsi a választ nem csak neked szántam.
De köszönöm a választ.

Addig oké, de csak válogathatsz a nevek közül. De a saját nevedet nem írhatod bele sajna. ( persze ez ellen a védekezése a wg-nek az lenne, hogy sokan adolfhitlert írnának bele, meg egyéb nácikokat)

Feltesz valami kémkódot a böngészőbe. Persze a víruskeresők tapsikolása mellett, egyik sem figyelmeztet. Van rá instrukció, hogyan kell kiirtani. Majd ha már nem megy ez a scheff buli, akkor kiirtom a gépemről.
Hát de ez faszbúkos baromság,nekem ugyan van faszbúkom,valamikor regeltem,de fingom sincs milyen emailcímre mi a kódja,mert a faszbúk számomra olyan mint a lepra telep,
a buzik meg pedofilok gyűjtőtábora
.

Asszem ezt lehet csinálni ötven aranyért. De sosem próbáltam.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Lesz arra valaha is lehetőség, hogy a legénységet saját magam nevezzem el?
Vagy ezt a rendszer nem tudja már kezelni.

Igen. Egyszeri 200 aranyat megér, hogy az ötödik is 100%-ról induljon. Bár a gyorsított fejlődést úgyis arra teszi majd.

A négy fő gyorsabban fog fejlődni, ha oda vissza rakosgatod, és mindig mindkettőt duplázod. De végül is az a cél.

E50, e50m vonal általában ötfős. Az újabb (bár az 50m fikció ugye, de mégis "régebbi" fikció) leopárd ág meg általában 4 fős. A rádiós benne marad és elviszi általában a dupla legénységi xp-t, de így sem rossz ez, mert kapja a prém tank xp bónusz és annak a tetejébe az 50% legénységi bónuszt. Kb az alap xp 2,1x kapja minden legény, a rádiós meg tipikusan 4,2x. Ha sokat játszol vele vagy e50m ágon vagy, akkor meg kompatibilis teljesen.
Na azé!!! :-)

Én pl. nem likeolom az ipsét, mert sajno voltam vele egy klánban. Igaz jó pár éve volt, azóta biztos felnőtt.

4 fős német medeket rakok bele, akkor a hiányzóval kell kipótolnom?

Átment a kommentem <#crazya>. Haverom b.szta aktiválni, kapott valami email-t de nem nézte meg eddig. Gugli barát segít.

Nekem nem az a bajom, hogy más a véleménye, hanem az, hogy egy csomóan nyilvánvalóan hazudnak valami bőnyálasat, csak azért, hogy hátha "rálikekolnak".

Ez a like biznicc amúgy is könnyen cinkes lehet, ha valakinek kiterjedt hálózata van a phaszbookon, elég őket mozgósítani, szóval ez a része nem érdekel, mondjuk a véleményem legalább leírtam, de a scheff többi küldetése tényleg tetszik, mert kreatívak. Végre nem a szokványos felvillantok egy kódot 5 másodpercig a streamem közepén és a leggyorsabb kapja, meg a hasonló "kreatív" megoldások. Üde színtfolt, a QB tanulhatna tőle kreítivitást.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 13:12:30
Szuper!

Ez pont jó mindegyikre. <#vigyor0>

5 fős: parancsnok, lövész, vezető, rádiós és töltő. Összes német meddel kompatibilis. Többek között ezért jó vétel.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 13:08:06

Lehet rosszul látom, de ha valaki nem olyan véleményen van, mint te, akkor már nem is őszinte?

Ez azért erősen üti a kinek szőke, kinek barnát. :-)

A Turán legénysége hány fő, és mivel kompatibilis?

Mindkét német med ágon megvan már a tízes, de esetleg fejleszteném a VK 30.01 D, a Panther, meg az E50 legénységét

Hogy kell f.szbookozni? Nekem nincs és nem is lesz, de egy cimbim amúgy is akart regelni az osztály találkozója miatt, mert folyton b.szogatják, hogy nem lehet elérni és megengedte most, hogy megosszam a scheff fb-t meg kommenteltem is, hogy látom sok nyálas hippi arc type-ot akar nyerni. Tudniillik ki nem állhatom a kétszínű embereket, akik ott ömlengenek, csak hogy sokan like-olják őket és arról nem beszélnek, hogy lassan a szerencsejáték szintjére züllik a játék, de van egy a szerencsejátékhoz hasonló függőséget okozó része, mert néha megyek pár jó kört. Jó, ha a 150 hozzászólásból egypár őszinte van és azt mondja, amit tényleg gondol. Aggódom egyébként, nehogy a szerencsejáték felügyelet a hatáskörébe vonja a játékot <#crazya>

Na de a lényeg, hogy beírtam a kommentet és nem látszik, mi a phasz van ezzal a phaszbookkal? Törölte a scheff?

Egyébként gratula a scheffnek, eddig ez messze a legkreatívabb nyeremény játék a WoT-al kapcsolatban, amivel találkoztam. Csak ez a qrva phaszbookos rész miért kellett bele <#falbav>
alapból beadja, onnantól te választod ki... szerintem a tartalékoknak külön mission van.
én ráraktam a su100y-ra meg a t25-re 😄D lévén prémeket 100%, hogy nem adok el.
Következő nekem a T-25 megvétele lesz ingame féláron , főleg. hogy jön a 4 garázshely. Biás med legénység felváltva lesz a Turán-ban és a T-25 ben 😊

Ha megvan ez a két embléma, akkor kiválaszthatom , hogy mely tankokra kerüljön rá? Vagy automatikusan arra kerül amivel megcsinálom. Válaszokat előre is megköszönöm.

Micsoda?
Putyin azért népszerű az Orosz Föderációban úgytudom, mert az orosz életszínvonalat felhozta a magyar életszínvonalra. Kevésbé csengetik ki a rubelt, mint itt.
Turánt se az ASIA-n se a RU-n (ősbázison) nem írták ki.<#fejvakaras>

Na jó de a yenkik ezt a pár dollárt is úgy en bloc kisujjból kirázzák, míg a magyar forinttal ez már neccesebb. Jó mondjuk ez a pár ezer forint nem nagy kaland nekünk sem, de vannak drágább tételek, ott már játszik, amit írtam... ha nem lenne T25-öm vennék egyet, de így egyelőre asszem nem. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.12. 12:06:36
joe662
Akinek még nincs,de szeretne egy Type59-t<#wink>
MrScheff

Cleverland

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sentinel az őrszem első csatája.

Az a lepkpúzó szöveget nehéz elolvasni XD

" Lepkebaszó M41 GF" 😊,nekem is van,de még nem mentem vele

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

NA-soknak 200-300ft-al drágább.
Bár a Turánnál is megcsinálhatták volna azt amit a Sentinelnél. Egy egyedi festés és 2-3 embléma.
Egyedi festésnél meg csak alapul kell venni a kubinkai tankmúzeum Turán II-esének festését.
Embléma megrajzolását meg egy 5 éves kisgyereknek kiszervezni.
Valóban igényes Sentinelnél ez ment itt meg nem 😞

Ezt elfogadom, azért is írtam, hogy a turán csak picit számít drágának az elfogadhatóság határán van, de magyar tank, szóval nem kérdés, ha lesz rá keretem megveszem, de most aranyból fogytam ki nagyon és ennyi a keret nekem. Sajnálom, hogy nem lehet aranyért megvenni, meg csak 5 napig, bár emiatt nem aggódok, lesz ez még kapható...
Mostanában azért korrekt csomagok vannak. Felhagytak ezzel a 8-9 ezer ft-os szarságukkal. T-28E with mutant gun, Sentinel (az őrszem), Lepkebaszó M41 GF és tUrán III Pt alapcsomagok.

A WG a friss pénzre hajt, kicsit vagy nem kicsit undorító módon. Ezt ahhoz hasonlítanám, amikor egy műszaki áruház kibocsát ajándék utalványt, de mondjuk az ákciós xbox one-t nem vehetnéd meg vele. Nem kicsit tartanád őket görénynek és éreznéd magad átb.szva.

A WG ezt csinálja, de annyi különbséggel, hogy itt előre tudhatóak a játékszabályok, azaz, hogy csak korlátozott tartalomhoz férhetsz hozzá arany ellenében, mert szerezhetsz aranyat ingyé is a játékban és az micsoda kiesés lenne nekik.

Nagyon nem akaródzik nekik ingame aranyért adni új dolgokat, hanem inkább ilyen speciálban nyomatják meg bajnokos csomagjában, mert az nekik újabb árbevétel, míg ha az aranyat költöd, az nekik semmi (persze ilyenkor elfelejtik, hogy nagyrészt pénzért vetted az aranyat korábban).

Mondhatjuk korrektek, mert nem vernek át az arannyal, tudhatod, hogy egy csomó új tankot talán soha nem fox aranyért megkapni, de talán egy jobb rendszer lenne, ha az aranyat pénzhelyettesítőnek használnák. Talán szívesebben és többet is vásárolnának az emberek, ráadásul van egy olyan pszichés alapja az egész arany/ajándékutalvány stb készpénzhelyettesítő bizniccnek, hogy kevesebbre értékeled, mint a valódi pénzt, nem érzed a súlyát annyira egy kiadásnak. Persze csak pszichés alapon vagy mikor 99-re végződnek az árak, hasonló témakör.

MrSnail: A leopard pta jobb szerintem, de arra is kell a nagy torony, addig ne szidd, utána megjavul a pontossága. Nekem megvan a wz120, de ezeken a hullámos pályákon nagyon szenved. Kevés helyen tudok normálisan hull down-t játszani vele, nagyon kéne neki egy kis gun dep. Ha ki tudod játszani az ágyúját, akkor persze szépet tud osztani, de közelre kell menjél vele, mert a pontossággal is vannak bajok. Halálom, amikor körözök mondjuk és pont a lövés pillanatában megyek rá egy fűcsomóra (költői túlzással) és ellövök az égbe, mert nem tudja az ágyú lekövetni. Sajnos, nem tudom megkérni az ellenfelet, hogy csak sík terepen mozogjon, legyen olyan kedves <#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 10:28:20
Én mondjuk így csak egy X-est veszek, a T62A meg várhat míg 30%-ért nem lesz (OBJ-140-em úgyis van). Lehet veszek egy IX-est, LEO PTA vs. WZ-120? <#nemtudom>
Wg új prémtankos megjelenítéseit figyeld meg.
Rövid időszakra megvásárolhatóvá teszik csak a tankot. Turánnál is ez a helyzet.
Ha csak a Pz. T-25 ki nem kerül a shop-ból,és helyére landol a Turán. Amire kevés az esély.
2531 Ft a tank. Te döntöd el, hogy megveszed.
Sokunk 'érzelmi' alapon veszi meg.
Amúgy az akkori magyar harckocsitervezés és gyártást nézve nem olyan rossz kis tank.
Persze a csehszlovákok terveztek T-24-et és T-254-öt, de a csehszló tankgyártás az messze erőssebb volt mint a magyar harckocsigyártás. Turán III Prototípusnál elmondható, hogy ennek a tanknak a háború éveiben , már 1942-ben megépülhetett volna. És nem 1-1 db Turán II Prototípus és 43M Turán III (vég típus). hanem egy páncélosezredre vagy akár páncéloshadosztályra elég 43M Turán III-unk lett volna. De ehelyett a rövid 75mm-s Turán II-est gyártottuk.

Ingame prémium tank leárazás jöhetne XD úgyis jön 4 pluszhely.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 10:12:51

Nehéz elhinni, hogy ennyire előre kiadják, mert mostanában nem szokták, de akkor a tier8 tankokkal várok péntekig.
Szerintem is csak és elvileg a Yogurt Academy magyarok lettek volna de aztán valahogy mégsem kerültek be a sorozatba (lehet akkor ellene 2-dik évad is 😄 , csak sajna a filmmel most lezárják 😄 ), de ha mégis előfordulna biztos kiakadna pár ittlevő fórumozó ! 😞

Én meg azt hittem a Turánt majd játékon belül is meg lehet venni 😞 hát ezért spóroltam össze rá a goldot ? 😮 😞 , de még bízom benne hogy majd ott is meg lehet venni 😄
Akciók nem nagy durranás , tavalyi nagyobb volt 😊 , bár a prémnap jól jön a hajós részlegen 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

MEGJÖTTEK AZ AKCIÓK!!!!

nem gondolták nagyon túl a dolgot

Utoljára szerkesztette: MrSnail, 2016.04.12. 09:51:24
Többi nemzet felségjelzéséhez mi kell egy hónap kutató munka? Pedig azokban van a nagyobb pénz.

Emiatt az EU-s okádék matrica miatt nem kell izgulni. Legalább valami tankkal összefüggő matrica lenne, komolyan mondom. Mi lesz még? Hello kitty matrica mert sok kisgyerek is játszik a játékkal?

Az 5+ viszont jól néz ki, de nyilván kevesen, kevesebben kapják azt meg.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 09:25:20
Embléma rendszer is nagy túró. Most megkapjuk ingyen ezt a két emblémát de csak 1-1 tankra mehetnek fel. Csudajó.

Azt mondjuk nehéz megérteni, hogy miért csak pár napig lehet megvenni, mert nem OP tank vagy valami. Nehéz megérteni ezt a marketing stratégiát.

8 euró egy nagyon pöttyet drága, még ha a garázshelyet is hozzászámolom, de nem veszélyesen. Ha megpróbálom átkonvertálni goldra az árát (ami nem egyértelmű, mert számtalan gold csomag van) és mondjuk veszem a közelebbi csomagot a 2,5e goldosat, ami 3,1e pénz, akkor kb 2e aranyra jön ki. 300 arany a garázshely, tehát a tank maga 1700 arany, ami picit drágább, mint egy t25 1500-as ára mondjuk, de tényleg nem veszélyesen. Garázshelyet viszont lehet szerezni innen-onnan, IM, néha hozzánk vágnak,időnként van féláron is, szóval nem mindenkinek kell, de mondjuk ha félárasan számolom a garázst, akkor is 1850 arany körüli árral lehet viszonyítani. A fő gond ugye az, hogy a t-25 időnként kapható 750 aranyért is, igaz az nem magyar tank.

Azt sem szeretem ebben a marketing-ben, hogy aranyért nem lehet megvenni. Amióta játékban is osztogatnak aranyat, az ilyen új tartalmakat nagyon ritkán teszik aranyért is elérhetővé, pedig szerintem az aranyat úgy kéne kezelniük, mint egy ajándékutalványt. Nonszensz, hogy megveszed és utána csak korlátozott tartalomhoz férsz hozzá az arannyal.

Most nem tudom megvenni a turánt, pedig a t-25-t jó lenne lecserélni másik német prém med tankra, mert jó tank ugyan, ajánlható is, de ezekben a rush időkben kicsit szenved, mert nem elég jó az ágyúja a gyors csatákhoz. Úgy értem, hogy hosszasan ki kell várni vele a célzást, anélkül tuti mellé megy, néha még becélzás mellett is, de nem rossz tank, nem ezt akarom mondani, csak amikor tier5-ben mindenki rohan, mint állat, akkor nehéz lekövetni a csatát egy ilyen taktikusabb beállítottságú tankkal. Még pontosabban jobb ágyú kéne rá, ami pontosabb és gyorsabban céloz be, de nem lesz nyilván, úgyhogy ha a turán jobb ebben, akkor jól jönne nekem, de inkább aranyat kell vegyek, nem tankot, mert lassan kifogyok az aranyból. Mondom csak azt sajnálom, hogy megveszed az aranyat és utána csak korlátozott tartalmat lehet vele megvenni. Ha ennyire fosnak a bevétel kieséstől, akkor vezessenek inkább be kemény aranyat (amit pénzért vettél) meg puha aranyat (amit küldetésekben adtak, cw-ben lehet szerezni stb) és kemény aranyért meg lehessen mindent vennit. Ez a példa, vennék 2,5e aranyat, garázshelyem van, az nem kell, de 1800 kemény aranyért megvenném a turánt. Ez tök jó dolog lenne, mert a legtöbb embernek nem pont az a csomag kell, amit ők kitalálnak, meg akkor nem is kéne csomagokat kitalálni, csak aranyat eladni, egyszerűbb lenne minden és a zemberek annyi aranyat vennének, amennyi kell nekik.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 09:21:34
Jól megerőltették magunka a wg-sek.Nehogy sérvet kapjanak tőle.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ér ez a tank 8 eurot?

Girls und Panzerben szívesen látnám a magyar tankokat 😊

Jól gyorsul. Töltésideje is rendben van. Toldinál gyorsabban tölt XD Persze papír 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 08:42:07

Rosszul értelmeztem. Én kérek elnézést 😞

#372501 Csak hát a lőszerkiszabata érdekes 😄 Szűkös idők ezek 😊 Nem mintha a többezer géppuskalőszertárorló kivevése után pár 75 mm-s lövedék ne kerülhetne be. Tudtommal nincs géppuska a játékban.

Type 59-nek van még a legkevesebb lőszere, 34 db.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 08:23:26