World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami rémisztő, hogy még Afrika sem "ébredt" fel. Nigéria 1950-ben 30 millió fős volt, ma 175 millió felett. Nigéria az egy nőre jutó szülések számát nézve nincs a top 5-10-ben.
angelus1991ster.blogspot.hu
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
tingrincses: kell nekik a hitelkártyád, hogy utána gyorsan tudjál tőlük vásárolni, mert emlékszik a rendszer az adataidra. Alap fokú marketing fogás, de rajtad nem találnak fogást, csak nem adják így oda a tankot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 13:42:13
Szerintem már 26 csatát mentem,öszvissz 1 csatám volt reggel hétkor.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.04.12. 13:38:23
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
De köszönöm a választ.
Addig oké, de csak válogathatsz a nevek közül. De a saját nevedet nem írhatod bele sajna. ( persze ez ellen a védekezése a wg-nek az lenne, hogy sokan adolfhitlert írnának bele, meg egyéb nácikokat)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Vagy ezt a rendszer nem tudja már kezelni.
A négy fő gyorsabban fog fejlődni, ha oda vissza rakosgatod, és mindig mindkettőt duplázod. De végül is az a cél.
Én pl. nem likeolom az ipsét, mert sajno voltam vele egy klánban. Igaz jó pár éve volt, azóta biztos felnőtt.
Nekem nem az a bajom, hogy más a véleménye, hanem az, hogy egy csomóan nyilvánvalóan hazudnak valami bőnyálasat, csak azért, hogy hátha "rálikekolnak".
Ez a like biznicc amúgy is könnyen cinkes lehet, ha valakinek kiterjedt hálózata van a phaszbookon, elég őket mozgósítani, szóval ez a része nem érdekel, mondjuk a véleményem legalább leírtam, de a scheff többi küldetése tényleg tetszik, mert kreatívak. Végre nem a szokványos felvillantok egy kódot 5 másodpercig a streamem közepén és a leggyorsabb kapja, meg a hasonló "kreatív" megoldások. Üde színtfolt, a QB tanulhatna tőle kreítivitást.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 13:12:30
Ez pont jó mindegyikre. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 13:08:06
Ez azért erősen üti a kinek szőke, kinek barnát. :-)
Mindkét német med ágon megvan már a tízes, de esetleg fejleszteném a VK 30.01 D, a Panther, meg az E50 legénységét
Na de a lényeg, hogy beírtam a kommentet és nem látszik, mi a phasz van ezzal a phaszbookkal? Törölte a scheff?
Egyébként gratula a scheffnek, eddig ez messze a legkreatívabb nyeremény játék a WoT-al kapcsolatban, amivel találkoztam. Csak ez a qrva phaszbookos rész miért kellett bele <#falbav>#falbav>
én ráraktam a su100y-ra meg a t25-re 😄D lévén prémeket 100%, hogy nem adok el.
Ha megvan ez a két embléma, akkor kiválaszthatom , hogy mely tankokra kerüljön rá? Vagy automatikusan arra kerül amivel megcsinálom. Válaszokat előre is megköszönöm.
Putyin azért népszerű az Orosz Föderációban úgytudom, mert az orosz életszínvonalat felhozta a magyar életszínvonalra. Kevésbé csengetik ki a rubelt, mint itt.
Turánt se az ASIA-n se a RU-n (ősbázison) nem írták ki.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.12. 12:06:36
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Bár a Turánnál is megcsinálhatták volna azt amit a Sentinelnél. Egy egyedi festés és 2-3 embléma.
Egyedi festésnél meg csak alapul kell venni a kubinkai tankmúzeum Turán II-esének festését.
Embléma megrajzolását meg egy 5 éves kisgyereknek kiszervezni.
Valóban igényes Sentinelnél ez ment itt meg nem 😞
A WG ezt csinálja, de annyi különbséggel, hogy itt előre tudhatóak a játékszabályok, azaz, hogy csak korlátozott tartalomhoz férhetsz hozzá arany ellenében, mert szerezhetsz aranyat ingyé is a játékban és az micsoda kiesés lenne nekik.
Nagyon nem akaródzik nekik ingame aranyért adni új dolgokat, hanem inkább ilyen speciálban nyomatják meg bajnokos csomagjában, mert az nekik újabb árbevétel, míg ha az aranyat költöd, az nekik semmi (persze ilyenkor elfelejtik, hogy nagyrészt pénzért vetted az aranyat korábban).
Mondhatjuk korrektek, mert nem vernek át az arannyal, tudhatod, hogy egy csomó új tankot talán soha nem fox aranyért megkapni, de talán egy jobb rendszer lenne, ha az aranyat pénzhelyettesítőnek használnák. Talán szívesebben és többet is vásárolnának az emberek, ráadásul van egy olyan pszichés alapja az egész arany/ajándékutalvány stb készpénzhelyettesítő bizniccnek, hogy kevesebbre értékeled, mint a valódi pénzt, nem érzed a súlyát annyira egy kiadásnak. Persze csak pszichés alapon vagy mikor 99-re végződnek az árak, hasonló témakör.
MrSnail: A leopard pta jobb szerintem, de arra is kell a nagy torony, addig ne szidd, utána megjavul a pontossága. Nekem megvan a wz120, de ezeken a hullámos pályákon nagyon szenved. Kevés helyen tudok normálisan hull down-t játszani vele, nagyon kéne neki egy kis gun dep. Ha ki tudod játszani az ágyúját, akkor persze szépet tud osztani, de közelre kell menjél vele, mert a pontossággal is vannak bajok. Halálom, amikor körözök mondjuk és pont a lövés pillanatában megyek rá egy fűcsomóra (költői túlzással) és ellövök az égbe, mert nem tudja az ágyú lekövetni. Sajnos, nem tudom megkérni az ellenfelet, hogy csak sík terepen mozogjon, legyen olyan kedves <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 10:28:20
Rövid időszakra megvásárolhatóvá teszik csak a tankot. Turánnál is ez a helyzet.
Ha csak a Pz. T-25 ki nem kerül a shop-ból,és helyére landol a Turán. Amire kevés az esély.
2531 Ft a tank. Te döntöd el, hogy megveszed.
Sokunk 'érzelmi' alapon veszi meg.
Persze a csehszlovákok terveztek T-24-et és T-254-öt, de a csehszló tankgyártás az messze erőssebb volt mint a magyar harckocsigyártás. Turán III Prototípusnál elmondható, hogy ennek a tanknak a háború éveiben , már 1942-ben megépülhetett volna. És nem 1-1 db Turán II Prototípus és 43M Turán III (vég típus). hanem egy páncélosezredre vagy akár páncéloshadosztályra elég 43M Turán III-unk lett volna. De ehelyett a rövid 75mm-s Turán II-est gyártottuk.
Ingame prémium tank leárazás jöhetne XD úgyis jön 4 pluszhely.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 10:12:51
Én meg azt hittem a Turánt majd játékon belül is meg lehet venni 😞 hát ezért spóroltam össze rá a goldot ? 😮 😞 , de még bízom benne hogy majd ott is meg lehet venni 😄
Akciók nem nagy durranás , tavalyi nagyobb volt 😊 , bár a prémnap jól jön a hajós részlegen 😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: MrSnail, 2016.04.12. 09:51:24
Az 5+ viszont jól néz ki, de nyilván kevesen, kevesebben kapják azt meg.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 09:25:20
8 euró egy nagyon pöttyet drága, még ha a garázshelyet is hozzászámolom, de nem veszélyesen. Ha megpróbálom átkonvertálni goldra az árát (ami nem egyértelmű, mert számtalan gold csomag van) és mondjuk veszem a közelebbi csomagot a 2,5e goldosat, ami 3,1e pénz, akkor kb 2e aranyra jön ki. 300 arany a garázshely, tehát a tank maga 1700 arany, ami picit drágább, mint egy t25 1500-as ára mondjuk, de tényleg nem veszélyesen. Garázshelyet viszont lehet szerezni innen-onnan, IM, néha hozzánk vágnak,időnként van féláron is, szóval nem mindenkinek kell, de mondjuk ha félárasan számolom a garázst, akkor is 1850 arany körüli árral lehet viszonyítani. A fő gond ugye az, hogy a t-25 időnként kapható 750 aranyért is, igaz az nem magyar tank.
Azt sem szeretem ebben a marketing-ben, hogy aranyért nem lehet megvenni. Amióta játékban is osztogatnak aranyat, az ilyen új tartalmakat nagyon ritkán teszik aranyért is elérhetővé, pedig szerintem az aranyat úgy kéne kezelniük, mint egy ajándékutalványt. Nonszensz, hogy megveszed és utána csak korlátozott tartalomhoz férsz hozzá az arannyal.
Most nem tudom megvenni a turánt, pedig a t-25-t jó lenne lecserélni másik német prém med tankra, mert jó tank ugyan, ajánlható is, de ezekben a rush időkben kicsit szenved, mert nem elég jó az ágyúja a gyors csatákhoz. Úgy értem, hogy hosszasan ki kell várni vele a célzást, anélkül tuti mellé megy, néha még becélzás mellett is, de nem rossz tank, nem ezt akarom mondani, csak amikor tier5-ben mindenki rohan, mint állat, akkor nehéz lekövetni a csatát egy ilyen taktikusabb beállítottságú tankkal. Még pontosabban jobb ágyú kéne rá, ami pontosabb és gyorsabban céloz be, de nem lesz nyilván, úgyhogy ha a turán jobb ebben, akkor jól jönne nekem, de inkább aranyat kell vegyek, nem tankot, mert lassan kifogyok az aranyból. Mondom csak azt sajnálom, hogy megveszed az aranyat és utána csak korlátozott tartalmat lehet vele megvenni. Ha ennyire fosnak a bevétel kieséstől, akkor vezessenek inkább be kemény aranyat (amit pénzért vettél) meg puha aranyat (amit küldetésekben adtak, cw-ben lehet szerezni stb) és kemény aranyért meg lehessen mindent vennit. Ez a példa, vennék 2,5e aranyat, garázshelyem van, az nem kell, de 1800 kemény aranyért megvenném a turánt. Ez tök jó dolog lenne, mert a legtöbb embernek nem pont az a csomag kell, amit ők kitalálnak, meg akkor nem is kéne csomagokat kitalálni, csak aranyat eladni, egyszerűbb lenne minden és a zemberek annyi aranyat vennének, amennyi kell nekik.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 09:21:34
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 08:42:07
#372501 Csak hát a lőszerkiszabata érdekes 😄 Szűkös idők ezek 😊 Nem mintha a többezer géppuskalőszertárorló kivevése után pár 75 mm-s lövedék ne kerülhetne be. Tudtommal nincs géppuska a játékban.
Type 59-nek van még a legkevesebb lőszere, 34 db.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 08:23:26