418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Bár minden meccs ilyen lenne. :)
    replay
  • Lunki88
    Úgy láttam hogy elég komoly üreges páncélzata lesz, ami a 2-es gombhoz szokott embereknek fog némi meglepetéssel szolgálni. Főleg ha beáll majd egy szikla mögé és csak az ágyú fog kilátszani belőle. :D
  • ROMOTO
    top tier svéd video, a max sebességét mint várható volt hátramenetben is tudja...
  • besti
    Proho volt, nem meglepő módon. Szerintem ezeket a pattintós küldiket nyílt pályán lehet megcsinálni, ha nincs arty (hétvégén valami miatt kevés volt nekem). Közelről sajnos akárhogy bűvészkedem, ha már 2-3-n lőnek egyszerre, főleg ha HEAT-tel, már nem tudok mit tenni. A T-55 is Malinovkán lett meg E-100-zal (csak ott még kapott mellé egy patrol duty-t is).
  • Lunki88
    Ez nagyon szép! :D Melyik pályán sikerült összehozni? Nekem Prokhorovkán jött össze szintén Maus-al. Sok volt a hátul kempelő td, és elég gyorsan összelőtték nekem. Persze nem voltak artyk.
  • Angelus1991ster
    Mittengárd a Wg cinikussága. Értelmes játékfejlesztő cég a vezető játékába ilyet nem rak be.
  • András77
    Lehúzod a Maus sebzés átlagát és utána majd nem győzik buffolni az ágyúját :)

Egy más gondolat, a hatalmas nagy 100 éves akciónak "hála" még 1 skill sort sem tudtam kihúzni a cromwell-be szánt legénységen, úgyhogy legalább a hatodik érzékez kihúzom a medium 1-n, ami talán a lexarabb tier 1 tank mind közül. Mindegy is, a lényeg, hogy basszus már mittengardon is trükköznek a skillesek (most szó szerint értendőek azok a nyomorultak, akik több száz, ezer csatát belenyomnak tier1 tankba). Fent maradnak a domb oldalon és onnan lövöldöznek. Hihetetlen, komolyan mondom, hogy ezen a sz.r dühöngő pályát se képesek egyesek megtanulni.

Lehet, hogy sebez nagy ritkán onnan, de kapja is az össztüzet azonnal az agyas. Basszus, kigyúrta a tier1 tankját, de az MM változtatás óta nem vagy nem csak kezdőket kap ellenfélnek (emiatt várni is kell néha sokat). Szóval nem hülyéket úgy értem, akik tudják, hogy ott a célpont, akkor oda lövünk és szép célpont a domb oldalában virító önbizalomtól duzzadó tier1 király.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.17. 00:26:51
  • besti
    Kiállok én a mező közepére, hogy ide lőjetek, de akkor ki fog küzdeni a győzelemért (obj 260)?
  • HTS s3rg1nh00
    ha mozgott akkor biztos nem a kv1 volt,mert az vak mint a denevér...ha állt akkor kb ő is annyira spottol binoval emlékeim szerint.
  • pett3rson
    nagyon gáz lett az egész..olyan dolgokat leművel a spot rendszer, hogy csak lesek. Hasonlókat, mint Neked, már rég látnom kellene, aztán sehol semmi. Rám lőnek, felspotolom annak rendje és módja szerint, visszavonul, eltűnik..megint lő...és semmi. nincs spot. Én meg odalőttem, hogy hát az előbb is onnan lőtt..és kilőttem a tankot...vicces.
  • tutyimutyi2
    hogy van az hogy achillesel 365 méteres látótávom van plusz arra még rájött a periszkp is és így éppeghogy felderítettem egy kv-1-est de az mégis hogyan fedezett fel engem 310 méter látótávval?
  • HTS s3rg1nh00
    legalább neked adja...nekem az első 10 csatában duplabot wn8am volt,annyira semmi...azóta felkapartam 1000 környékére,de biztos nem lesz kész ma a brit misszió pedig úgy ültem le 4kor,hogy azt ma befejezem...
  • asolyom
    Én végül a KV-2-t vettem vissza az akcióban. Jó lesz egy kicsit trollkodni, meg némi kreditet szerezni. :-) Feltettem hozzá Milky HD modelljét.
  • ROMOTO
    Nagyon sajnállak, piszok op azzal a szarrábuffolt frontpáncéllal, az egyik legjobb tier 8 as tank, ráadásul tier limites, az meg hogy kreditetet is hoz csak hab a tortán...
  • asolyom
    Nem tudom, hogy kinek mi a tapasztalata a mai nappal, de nekem valami horror volt. Általában minden tankkal, de a Bishoppal megint 10 csatából 3-at sikerült nyerni. Ez volt az amire mára bedobtam a törölközőt.
  • pett3rson
    eddig örültem neki, legjobb farmolós tankocskám volt...most meg beszürkült a többi paraszt közé...
  • asolyom
    Ma megint elfelejtettem játszani. A tegnapi 2500 WN8 után ma 880.
  • tutyimutyi2
    Örülj neki hogy legalább van olyan ritkaságod.
    Én több mint 5 évnyi játék alatt 2 vagy 3 alkalommal láttam ilyet a csatában.
  • András77
    Vissza kéne fogni az arany lőszert :)
  • pett3rson
    nerfelték az M6E2A1-emet :( kevesebb lóvét hoz...
  • asolyom
    Ezért nem is vettem még meg az fv-t, pedig már régen kifejlesztettem. :-)
  • endrodiz
    ja, tudom, nekem is a fv304 van meg. A titok szerintem az, hogy ugyan azt az agyut hasznalja, csak egy tierrel feljebb. A Bishop igy joval nagyobbat harap minden talalatnal... Elgondolkoztato.
  • András77
    A mostani rush csatákban az fv304-el is csak ünnepnapokon tudok 2e fölé jutni. A bishop-al talán még nehezebb is.
  • endrodiz
    Ismerem a Bishopot, megvolt nekem is, de megorultem a lomhasagatol. De most a korodet elnezve talan vissza kene vennem. Siman meglenne vele az SPG15 a T28-hoz...
  • András77
    5 artyt mondjuk elég ritkán látni, de már 3, nyílt pályán akár 2 arty teljesen megváltoztatja a játékot a passzivitás irányába.

Annál mondjuk nem tudom van-e lejjebb, amikor a retardált 600-nál több csatát beletol tier2 artyba?

Ugye a spéci módban csak kb 83%-ig tudtam húzni a cromwell-be szánt legénységet és gondoltam, hogy a napi duplákkal felhúzom első skill-t, hogy a cromwellen már hatodik érzékkel induljak a tier1 csodával. Általában nem kell tartani a kis tier tüzérektől, de néha belefutni ilyen retardáltba.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.15. 22:29:49
  • Angelus1991ster
    Szinte könyörögtek a játékosok, hogy vegyék ki ezt a faszságot, de nem. Még mindig bennt van 5-5 arty csatánként.
    Jól jelzi ez is, hogy a wg hitvány a WoT-hoz.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.15. 21:21:34
  • Blacus27
    max 5 artyt tesz oldalanként
  • asolyom
    Engem nem zavar, hogy közelebb vagyok a fronthoz. Mindig akad valami fedezék, és így kevesebb az esélye, hogy egy sarokban gubbasztva megtalál valami kósza scout. Ezen felül a francia tüzérek nagyon "laposan" lőnek, ami sok térképen hátrány. A Bishop szinte bárhová belő, még városban is. Az ívesebb röppályából adódik az is, hogy a lövedék szinte függőlegesen esik a célpontra, ha a max. lőtáv közelében levő célpontra tüzelsz, és gyakran átüti a vékony tetőlemezt. Itt is max.-ot sebeztem a Tigrisbe. Francia artyval volt, hogy OI-ba kétszer is nullát sebzett a HE.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.15. 16:41:30
  • endrodiz
    A, nem is ez, hanem a folyamatos 5, vagyunk tobb arty oldalankent!
  • endrodiz
    Szerintem nem pontosabb, csak gondold vegig! A Bishoppal losz max 450m-re. Mig a tobbivel 900+m-re. Loj 450m-re egy amx 13-al es az is nagyon pontos lesz. (Mondjuk az amugy is nagyon klasz cucc, ha mar arty)
  • Lichtmaschin
    Az aranyat meg a lanctalp szereti megenni. Szoval szerintem erősen ráfizetés vele játszani arannyal
  • Lichtmaschin
    Tudom volt m44-em. Tudom az előnyeit csak a hátrányai sokkal jobban zavarnak. Lehet hogy gyorsabban céloz meg tölt de sokkal tobbet is lő mellé.
  • András77
    Hát igen, most nekem is agyalnom kellett, hogy a tier5 OIexp-t vagy a tier6 OI-t vegyem vissza az akcióban. Az OHo-val végeztem, de nem akartam folytatni az ágat, mert nem tetszenek ezek a tohonya tankok. Szerintem borzalom a velük való játék. Próbáltam teszteni is és kész, ezek nem embernek valók. Talán a buff után, majd meglátom. A másik kín, hogy fejleszteni kéne egy újabb töltőt, mert 500 aranyért nem fogom a rádióst átképezni. Úgyhogy vissza tier5-6-ba. Az OI ugye trollos, de az a bajom vele, hogy nagyon sokat ment nyílt terepen. Az MM feltűnően gyakran rakja be prokhóra, malinovkára, sand riverre a lassú tankokat, mintha valami perverz írta volna az algoritmust.

Annyira gyakran, hogy amikor akartam az LT küldetéseket csinálni, már számtalanszor volt úgy, hogy kaptam rövid időn belül egy csomó prokhót mondjuk, megörültem, hogy ez "ragadt be" és átváltottam light tankra és igen, többet nem kaptam. Biztos a véletlen dolgozik ellenem minden alkalommal, meg ha rotorjaim lennének, akkor helikopter is lehetnék...

Na szóval, OI exp mellett döntöttem. A kreditet is feltűnően jól hozza, úgyhogy ezen fogom kigyúrni az új töltő gyereket, meg a 2. skill-t a többin. Aztán meglátom, hogy a buff után belevágok-e a tier9-10-be, de szerintem nekem ennyi volt a japán nehéz tankos kaland.
  • asolyom
    Én nem egyszer voltam top sebző a Bishoppal, persze ez sokat elmond arról, hogy milyen csapatok vannak T5-6-ban.
  • András77
    Az m44 sokkal gyorsabban céloz és elég 2-3 betalált arany lövés, szinte garantáltan a top5-ben vagy vele.
  • asolyom
    Na ja, próbáld ki a Bishopot. Az a többi artyhoz képest nagyon pontos, és gyorsan lő, és céloz.
  • Lichtmaschin
    Mármint a sima robbanó lovedeknek jobb
  • Lichtmaschin
    Huh... Nekem már hányingerem volt az M44-től akármilyen jó crew volt benne lőtt akkora homalyokat... Ritka volt a jó csata vele. Amx 13 f3 jobban bejön. Lassabban lő de biztosabban talál és az átütése is jobb ezért többet sebez.
  • TiborTamas
    Jövő héten medium-os lesz, utána héten jönnek az arty-k. :D
  • András77
    Artyval top5-be kerülni? 100 csatából 1x vagy másik alternatíva ha goldozok az M44-el. Lehet, hogy a második megoldás lesz, mert haladnom kéne az IM-el is és akkor két legyet egy csapással.

Mondjuk a személyes tartalékok elég sz.rok amit ez a heti küldetés ad, szóval nem érdemes nagyon rápörögni szerintem...