World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angelus had kérdezzem meg, neked mi a véleményed a Turánról ? Tudom, hogy az adatok alapján elég gyengének számít, mégis tudnál valami bíztatód mondani, milyen pozitív tulajdonságát tudja egy játékos meglovagolni benne? Mennyiben tér el a várakozástól ? Milyen más élményt kaptál a Turánban ülve, amit másban nem kaptál volna?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mek aludni. elég a mai melodráma belőlem <#idiota>
Sunsetjoy
Nem értem, hogy gondolhatta bárki is, hogy most jön bármilyen formában a t45... nincs egy hete, hogy a szuperteszterekhez került.
Abból ítélve 1-2 patch, avagy 2-3 hónap eltelik, hogy megjelenjen valahol megszerezhető formában, vagy hozzánkvágják.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na mivel elfelejtettem képet csinálni,ezért vissza níztem repléjt.
És hoztam pár képet.<#banplz> Wt pz4 523 méterről,találat után még felgyulladt és leégett.

Két magyar super perzsa meg én.Sajna valamiért duplán írta csetet replay.

Nincs mit <#taps>
Ja taláns sikerült is kösz, a phaszbook oktatást <#crazya>
Most frissítsd a linket , és rányomsz a Tetszik gombra .
Kirakja a posztot 4. sorsolás címmel lesz . " likolod ", és ennyi . Vagy kisorsol a random , vagy nem . like = az a hüvelykújj izzééééé . Én is az asszonytól kérdezgettem hogyan működik <#hehe>
Kösz bár ezen a phaszbukon nem igazodok el sehogyan sem...
perverzeknek : pont olyan az eu-s paca,mintha a segéd pont rányomódott volna egy arty gránát után a tank oldalára. az a sárga csík a V betű, pont egy bordára hasonlít a kék paca meg a húsára. Szomorú ez. eu-s tankok a 2. világháborúban.
https://www.facebook.com/cleverlandfunpage
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2016.04.12. 19:37:03
Nézi vki clever-t? Honnan a frakkból lehet linket szerezni, amit sorsol???
Ja megvan. 2x lehet használni mindet
Én már feltettem az egyik emblémát, de ugyanazt engedi másikra és egy azt követpre is. Miért? ezek mind az összesre feltehetőek vagy most hálálja meg a pancer packot? <#nemtudom>

Olyan, mintha egy tintapaca lenne a tankon. Most nyomódott oda a szílvásgombóc pótellátmány az oldalára, mert sárga is van benne
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.12. 19:27:27
Győzelem
El Halluf
T49
Szerzett tapasztalat:1 366 Szerzett kredit 15 243
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 1

Férőhelyek hozzáadva: 5
Embléma hozzáadva
Embléma hozzáadva
Embléma hozzáadva
boostersInvoiceReceived

Wt Pz4-et 523 méterről lőttem ki.<#vigyor>
Kérdésem az lenne,a matrica megmarad vagy elveszik ha nem használom fel?
Charioteer-re tenném fel ha egyszer meg lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.12. 19:24:32

Hopppá. Most látom csak. Nem jött a bejósolt t-45. Puff neki. Úgy tűnik nem szeretne a WG egy OP farmer tankkal megörvendeztetni minket. Sajnos igaza lesz Stromnak és saját tőkéből kell alacsony tierű prém tankot venni a szegényebbeknek, mert a t-45 most nem jön gyerekek.

tigrincses
bizony*

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

angelus1991ster.blogspot.hu

tigrincses

Nézzük mit is tud a Turan 3 kezdetnek: Majdnem 7 kill ... zsír, a Churchill 3 sikere van benne,vagy valami teljesen új erőt vitt a W.o.T.-ba? Mindenesetre ez egy király harckocsi.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Jah ez lemaradt.

We are To Borg

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 19:06:29

Tono34
Most, hogy így mondod lehet arra teszem 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tudod mi a király?Az amikor 6-7 kill után már csak 1 ellenség van,látod hogy oneshotolni fogod,na olyankor benyögni hogy resistance is futile.
Hát az mekkora poén.<#mf2>

Az 5.emblémát, ha nagyon epic akar lenni az ember & játszani akarja az eszét, ritka OP prém tankokra teszi, hogy nagyobb legyen a hatás. Pl milyen lenne egy Type 59-en egy ilyen matrica <#nyes>

Az emberek nagy része, úgyis irigykedve kevert félelemmel fogadja a pályán az ilyen tankokat, most ha látja az emblémát, az a tapasztalt játékos érzetét kelti, hisz már benne vagy 5 éve és ez az ellenfél félelmét erősíti. Az meg a bónusz ebben, hogy így le 1v1-ezni valakit egyenesen király. <#vigyor>
Én mire rakjam,mond meg.
Az életem szerelmén már ott virít a szent patrik napi lóhere.

Haza jöttem,T49 első csatában megöltem két magyar super pershinges gold lúzert,jah a varázshegyen voltam,ők nem vettek észre én meg atom messziről szarrá lőttem őket,kiderült magyarok,és én egy aimbotos hacker vagyok,meg sok minden más.

Jah és azért is hacker vagyok mert ennyit sebzek az ő drága Prémtankjába,egy olyan ágyúval aminek nem is kéne őt sebezni,és emellett ilyen távolságra nem is lehet ezzel az ágyúval kapáslövést leadni,mert olyan szarul szűkül meg akkora a célköre hogy el sem találhatnám.
Mellesleg két hülye camper volt.<#banplz>

jól néz ki, kár, hogy én nem kaptam 😞 😄
Na megvan végre az 5 győzelem, ennél jobb tankra nem is rakhattam volna az 5+ év emblémát 😄

WoT: Nishizumi77

"Azt mondjuk nehéz megérteni, hogy miért csak pár napig lehet megvenni, mert nem OP tank vagy valami. Nehéz megérteni ezt a marketing stratégiát"

Szerintem azért, mert a harctéren hamar rájönnek mennyit is ér és pár nap mulva sajnos a kutyának sem kell majd. <#sir>
Úgyám ! Én alanyi jogon adnám, minden magyar IP-re a Turánt. A többinek féláron.<#vigyor2>

soo277
Sziasztok Tura III vagy Sentinel AC 1?érdemes?

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Sajnos te nem tartozol a célközönségbe. Azt gondolják, hogy akinek van legalább kevéske megtakarítása vagy fizetése az bankban tartja és a banki bankszámláról úgyis könnyebb hozzászoktatni a vásárlásra az embereket, mert ugye aki SMS-ezik, annak csak annak olyan kevéske pénze lehet, hogy nem lehet úgysem sokat kihúzni belőle. A WG, azt nem is sejti, hogy radikális hozzáállásod okán nem tartasz pénzintézetben fizetőeszközt, hisz már a munkahelyek is bankszámlát igényelnek fizetésre. Olyan nagy elektronikus fizetőeszköz kondicionálás megy, hogy nem is sejtik, hogy a java ezekből kimarad.

Számomra te van a „győztes” játékos. Semmi vagy pusztán csekély anyagi ráfordítással érted el a sikerélményedet, mely hatásfokában talán a legnagyobb, hisz mindenki önti a játékba a pénzt, prémfiók, prém tank, gold, fort kox és egyéb formában, ehhez viszonyítva az hogy a statjuk ilyen meg olyan smafu. Rólad gyakorlatilag semmit sem tudtak lehúzni és mégis élvezed a játékot. Nem is kell félned, hogy az adott csatában meglövöd-e a wn8-at, mert az nincsen, mondjuk nem is ezért játszottál. Szerintem ez így hiteles. <#zavart1>
Pénzt akarnak keresni? Mekkora szemetek már!

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ezeknél a personal reserveknél lehet ügyeskedni? Pl. ha van egy +100-os xp-sem és egy +200%-os crew xp-sem akkor lehet úgy variálni, hogy az
első helyre rakom az Xp-set, 2. helyre a Crew Xp-set és ezért a csatában kapott legénységi xp 4-szeresét kapom meg?

Kíváncsi lennék, tier 8-as maraton lesz-e májusban. 2 éve volt utoljára.
Ha lenne, mit tipelnétek? STA-2, IS-6 , WZ-111, IS 3 Kirovets vagy egyéb tankok.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 18:30:28

Most elmondom mindenkinek, hogy a WG azért nem teszi be ingame formában az új prémium tankokat, hogy valós pénzen vegyétek meg a tankokat, mert ugye az ingame gold származhat CW, provincia, esl stb nem valós pénz inveztálás formájában is. Ők ebből most akarnak pénzt látni. <#felkialtas>

Nem akarják, hogy az SH,CW,ESL aranyból vegyék meg az emberek, mert valós pénze abból nem lesz. Ezt alátámasztja, hogy amikor ezek a gold szerzési opciók fenn álltak, még lehetett ingame prémtankot venni.
A másik része valóban az, amire András kiválóan rávilágított, mégpedig ha már ingame befizetett aranyból veszed is meg, abból ismét nem profitálnak. Másrészt amire már korábbi hozzászólásomban is utaltam az ingame arany beváltását tank húzásra akarják kondicionáltatni velünk.<#vigyor3>

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.12. 18:26:39
Hasonló nagyságú Chi-Nu 52 db 75 mm-s lőszert visz. 45-50-et igazán írhattak volna XD Kár történelmi hitelesdit játszani itt. Talán növelik, mert tényleg csak 2000 hp-nyit lehet sebezni vele. Mással ennek 1,5-esét vagy dupláját.
Balansz akkor hogy is van? XD MErt akkor az utcáról behívott beszívott tag is képes rá.

Meg kell írni egy ticketben a WG-nek, ha voltak ilyen szívesek és megelőlegezték a bizalmat, miszerint legalább még pár évig fogod játszani, igazán inspirálhatnának azzal, hogy használható (normális) magyar tankokat tesznek a játékba <#crazya>
Dehogy adtam el 😊 9.12 óta tűkön ülve vártam a tankot 😄 ha ingame is meglehetne venni, kisaccra is bekerülne😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.12. 18:12:22

Hogy hogy? Valóban eladtad volna? Nem gondoltam, hogy pont te leszel aki eladja? Mégis mi indokolta ezt? Túl használhatatlan számodra? <#nemtudom>

Nem kis meglepetéssel olvastam az információt ! <#sir>
Nem titkoltan, bíztam benne, hogy te még a nehéz napokban is tartod a statot vele
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.12. 18:11:42
Megelőlegezték, hogy 5 évig fogod játszani <#zavart1>
Az, hogy van hogy a 2 db emblémát 3 tankra feltudtam használni? egy EU térképes ment egyre, 2 db meg 2 másik prémiumra.
(persze mindkét oldalra ment a 3 tanknál) Érdekes. De jó 😊

ok köszönöm!utánanézek.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az updates-t töröheted, azok a telepített frissítések.

Kíváncsi voltam rágugliztam az awesomium.dll hibákra és sok játékot érint nem csak a WOT-ot.

Itt adnak pár tanácsot, talán használ: awesomium.dll hibák

mondjuk durva hiba lehet, ha még a windows full telepítése is szóba jöhet, mint megoldás, talán nem kerül rá sor

azt viszont nem tudtam, hogy akár egy sima gépleállás is okozhat ilyen hibát, érdekes
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 17:33:32
Teljesen alap játék.semmilyen mod nincs felrakva.melyik mappát törölhetem egyébként? Az updates-t?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Valami moddal összeakad az új garázs. Töröld vagy frissítsd a modokat.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Üdv!Valamiért mindig kidob a játék a bejelentkezés után.Ebbe az új eventes garázsba még bejutok,aztán 1 perc alatt kidob a játék,ezzel az üzenettel: AppName: worldoftanks.exe AppVer: 0.9.14.0 ModName: awesomium.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008ba20
Nem tudom mi ez,tegnap még semmi problémám nem volt.Van valami ötlet?

Már megint haldoklik az eu server...
4.körnél meglett a Tankász 😄 Hamar megadta.
Győzelem!
Csata: Tundra
Járművek: Turán III prototípus
Szerzett tapasztalat: 1 457
Szerzett kredit: 26 256
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Ami igaz, hogy fölöslegesen goldoztam a T-29-re a végén.

Csak neked újabb T49 screenshot.<#idiota>
kicsit szar mert játékban elfelejtettem csinálni,csak épp be kapcsoltam replayt.Így utólag avval csináltam.

Nyomorult cap foglaló bot paraziták. De szénné égettetném őket.

Tono34
Első csatára nem volt rossz 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.