World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is játszik a rokonságban egy 5 meg egy 6 éves gyerek vele, de nem engedem tier2 fölé egyiket sem. Igaz megkaptárk a toldi-t, azt nyilván nem adom el nekik, úgyhogy van egy tier3-as tankjuk is. Safeshoot mod applikálva, de még így is gyakran kékek. A vicc amúgy az, hogy ha nézem a csatájukat akkor nagyon ritkán látok olyant, hogy az utolsó 3-ban végeznek, inkább feljebb.
Egyszóval fiatalodott a játékosállomány, ami meg is látszik a csatákon. Azt hiszik, hogy mittengard minden pálya, csak rohanni kell, ahogy a W billentyű engedi.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ehhez beszereztem a Harry Potter 5 Pc magyar szinkronnal ellátott! játék hangfájl csomagját.
A "*.big" fájlból kicsomagoltam, viszont a kicsomagolandó fájl egy "*.mus" formátumu volt. Valaki konvertált ilyen fájlformátumot .ogg-ra? Vagy megtudta nyitni?
angelus1991ster.blogspot.hu
Szerintem,nem adnak vissza semmit sem,ilyen esetben.Nem fogja kipróbálni<#shakehead>#shakehead>
Egyébként,ez a példány kb 16-8 éves lehet,a hangjából itélve.Mert ingame is próbálkozott,azt hallottam.
Írtam neki,hogy a fiam ugyan 10 éves,de nem hülye<#action>#action> majd biztos ami biztos letiltottam a g...be<#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most vettem meg, sokkal lomhábbnak hittem a tesztek alapján. Az ágyú meglepően jó tier 5-ben. Pontos, jól szűkül. Persze az E50M/PantherM10/PZ IV S legények ülnek benne csekély 6 skillel.
Első csatám vele:
Győzelem
Tundra
Turán III prototípus
Szerzett tapasztalat:3 533 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 29 555
Csatában elért Achievement Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Amúgy csak a VK 3002 DB-n kell buffolni az ágyú penjét 132/171/44-ről 145/195/44-re. Nem 88 mm-s "náci" ágyú fétisem van. Csak azért tényleg ratyi az alap penje a VK-nak. Persze ha Könisch ágyú visszatérne 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.13. 17:31:36
– The German 88mm gun parameters will be rebalanced, but no ETA yet
TUrán megvásárlása előtt hónapokkal megvettem az alap lőszerét YD Repeszlőszert is megvenném hozzá, ha nem 32 hanem 52 db lőszert vihetnénk a csatába.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.13. 16:52:05
Jó látni még 1-2 régi motorost az LS klánból.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hiba:Hiba a csatába való belépés során (UNKNOWN_FAILURE)
Esetleg azt megteheted, hogy minél előbb legyen hatodik érzéked, hogy a parancsnoknak nem választasz elsőnek semmit, hagyod és ha elérte a 100%-ot, akkor kiválasztod. A parancsnoknak amúgy is a legnagyobb a hatása egy új tankon, mert minden legényhez hozzáadódik és ott jól jön, hogy egyből 100%-ról indul majd az új tank ismerete, hiszen nincs kiválasztva még skill neki.
Sajnos viszont a hatodik érzék artyn sokat nem jelent, de talán kicsit tovább élhetsz meg néha nagy mákkal megúszod esetleg le tudsz adni egy plusz lövést, ilyesmi, de ha felspotoltak, akkor már tipikusan ott van a nyakadon a light tank és ha nem az szed ki, akkor valaki más. Arty ritkán éli túl a spotot, legalábbis a tipikus helyzetekben.
Egyébként a BiA sem ad sokat, simán megteheted, hogy később, másodiknak meghagyod, ha el akarsz jutni a tier10-ig.
Egy kicsi lehet finomhangolni a lehetséges hasznos skilleket a különböző arty áganként.
A kamo minden artyra jó, mert később vesznek észre. BiA szintén minden arty ágra jó. Kuplungégetés szintén mindegyikre jó lehet sőt azt mondanám, hogy ez egy hasznos skill a kamo mellett alap kell legyen az artyn, talán csak a francia tier9-10 artynál, nem annyira érdekes, mert azoknak forog a tornya. A pillanatkép/snapshot szintén a francia 9-10-re jó igazán meg a nagy arc-os artykra, pl a brit ág. Az orosz ágon az artyknak botrányosan sz.r az arc-a, úgyhogy ott a pillanatkép nem ér sokat, inkább a kuplungégetés, mert a tank tested kell forgatnod sokat, nem elég az ágyút.
Tehát kb a fontossági sorrend az arty ág esetén:
kamo, kuplungégető,BiA, hatodik érzék, pillanatkép, javítás és utána az egyebek már gyakorlatilag semmit sem számítanak, esetleg látótávot lehet fejleszteni rajtuk, de tényleg nagyon ritkán tudja kihasználni, esetleg a gyors artyk
A francia artyk esetén is jó ez a sorrend, mert csak tier9-től van forgó torony és addigra el lehet jutni a 3. skillig, esetleg ott a pillanatképet fel lehet cserélni sorrendben a kuplungégetővel. Ha valaki agresszívebb módon használja a francia artyt és sokat mozog vele, akkor meg sima utazást feldobhat rá kamo helyett (ez nem akkor hülyeség, mint amilyennek elsőre hangzik, mert a francia artyval házak mögé szoktam bújni és úgy jövök ki lövés előtt, hogy kihasználom a forgatható tornyát, meg városi harcban is közelebb lehet vele menni, hátba támadni stb.)
A nagy arcos brit artykon szintén jöhet előbb pillanatkép.
Nagyjából ennyi, az arty skillek kiosztása nem bonyolult, de el kell döntened, hogy bevállalod-r az átképzést és az ezzel járó veszteséget.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.13. 13:17:37
Már egyszer olvastam ilyet mikor beléptem utána,úgyhogy felvilágosítottam,mivel jár ha odaadja.<#nezze>#nezze>
Ezek mindig a gyakorlós,magyarok ide,mutatvány után jönnek.Ott aztán vannak ám érdekes dolgok<#banplz>#banplz>
Múltkor belehallgattam<#eplus2>#eplus2>volt ott még 4 éves is<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
1. Magyar harckocsi
2. E50m legényei pont passzolnak bele.
Olyan érzés vele játszani, mint a többi német ötös meddel. Ha valamiért nem téged lőnek, akkor marha gyorsan ki lehet vele osztani a damaget a pontos ágyúval. 3,30 alatt tölt. A három skilles Hans, Jürgen, Otto, Fridrich, meg Ötzi nagyon pusztit a tomatok között.
Egyébként meg frankó szegecselt gép. Nagyon markáns a megjelenés. Nem túl formás, de férfias. Utoljára a PZ 38 nA-nál volt ilyen érzésem a külsejével kapcsolatban.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Efeletti ágyúknál: 1.skill: bia, 2. skil: 6.érzék, snapshoot, álca,álca, 3.skill mint az előzőnél
A 3. skill.t nem választom ki mert javítani úgyse kell gyorsan, viszont amikor átképzed a legénységet nem esik vissza semmi. (persze ha nem játszol a tankkal akkor visszaesik)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Azért nem szokták javasolni első helyre a BiA-t. Azt megteheted, hogy amint elérték a 100% és még gyűjtesz rá némi xp-t, akkor kreditesen (vagy ha van akció és aranyad, akkor legényenként 100 aranyért) átképzed a skilleket. Annyit kell gyűjteni, hogy átképzés után is 100%-on áljjanak majd.
Ha nem akarsz az átképzéssel xp-t veszíteni, akkor az a legjobb megoldás, ha semmit sem választasz ki. A BiA úgysem lesz aktív sokáig, de így legalább 100% alapképzettségről indulnak az új tankon. Ránézel néha a %-ra és ha elérte a 100-t, akkor kiválasztod a BiA-t.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.13. 11:24:24
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Artyval az a baj, hogy ok, van hatodik érzék és mit fox csinálni ha felspotoltak? Ritkán, nagyon ritkán segít túlélni pár másodperccel, ami jelenthet egy plusz lövést, de tényleg ritkán van hasznos szerepe. Javítás szintén zenész, ha már leszedték a lánctalpad, úgyis mindegy.
A kamo meg a kuplungégetés jó lehet elsőnek, hogy jobban rejtőzködjön és gyorsabban forogjon, persze nagyon minimális hatást szabad csak várni ezektől a skillektől.
Ván pár spéci arty, amire mehetnek egyedi skillek, mint a Tier9-10 francia artykra mehet a lövész pillanatkép is, mert azoknak forgatható tornya van. Vagy a prémium francia artyra mehet látótáv növelés és passzív scoutnak is megállja a helyét <#crazya>#crazya> mert alapból is jó a látótávja.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az pedig király, hogy magyar gépben ülhetsz. A nyomorult Toldit is zúzom még, de azzal szívsz, mivel az mindig legalul van.Ennél a gépnél nem érzed szívásnak. Tier ötben meg hp ügyileg is jó gép, szóval lehet vele pofozkodni.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Bérbe vehet? reklámfelület...
x3 XP for the first victory of the day.
-From Friday 15 April at 07:10 until Tuesday 19 April at 07:00 CEST (UTC +2).
x5 XP for the first victory of the day
Exchange Rate: 1 Gold per 35 XP
15% discount on all standard vehicles (Tier VIII-X)
15% discount on 180 and 360 Premium Days
"Minden tank kerüljön be" cucc híve vagyok, de egy T-60 változat? Ennél van két jobb választás:
T-24
Vagy a T-46-5 tier3-as szinten.

Lengyelekkel meg mivan? 2 tankjukról vannak infók már, de az hogy mikor kerül be a Poland minor tech tree?
#372601: Walert <- Hát elsőre? Olyan Chi-Nu-s.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.12. 20:08:28