418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #381903 Nem akarom elkiabálni, de meglepően sokszor vagyok top tier, és T7-es csatát alig alig látok. 
Lehet, hogy szerencse, de inkább remélem, hogy ennek a tanknak normálisabb MM-je van, mint sok másiknak, amit szinte mindig +2 tierbe dobál.
-
tothgyorgy #381902 grat
-
asolyom #381901 No, a visszavételt követő 11. csatában meglett a High Caliber az O-I Exp.-el, meg hozzá majdnem a Top Gun is, de sajnos a utolsó kill-ről kicsit lemaradtam. -
Pares #381900 Mountain Pass, északi bázis. Az egész csapat beáll védekezni a bázis-híd-északi feljáró környékén, délre senki nem ment. Mondom ez még jól is elsülhet (ha lett volna XVM-em, lehet hogy nem lettem volna ennyire optimista, de akkor nem is úgy játszottam volna, hogy nyerhetünk, pont ezért nem is teszem fel). Viszont az IS7-ünk egész csata alatt a hidat nézte, vele szemben egy JagdE100-volt csak. Természetesen egyszer sem tudta átlőni (én azért hála a T49-nek meg tudtam ilyeszteni a Jagdot néhány lövéssel meg egy kigyújtással, 785 sebzésre) de ez egy cseppet sem izgatta, ahogy az sem, hogy a hasonlóan retardált csapattársai közben szépen lassan elhullanak, próbálkozott tovább. Aztán a csata végén amikor az ellenséges JagdE100 megunta és legurult híd mellé, és az IS7-ünk észrevette, hogy egyedül van, és jönnek a valagába dél felől, megindult foglalni... Azért ilyenkor próbálom kitalálni, hogy mi járhatott ennek a fogalmatlan fasznak a fejében, de egyszerűen képtelen vagyok megfejteni. Mondjuk már nem nagyon izgat, ha vesztünk, engem csak a saját teljesítményem érdekel, különben minden nap idegbajt kaphatnék. De hogy egyesek mennyire irgalmatlanul primitívek tudnak lenni, az mindig lenyűgöz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.10.20. 14:33:46 -
tothgyorgy #381899 :)
Nekem asszem a TOG-on van. -
realcsabi #381898 Egy KV-4ben vagy egy japán böszmében ülve azért lehet reménykedni. :)
Bár én egyetlen tankomon se használom, városi mapokon tudok bujkálni, nyíltnmapokon meg megette a fene az egészet. :) -
Plata #381897 Pedig nagyon jó tankokat hagysz ki,annak idején sok éve mikor én húztam a T6 és T7 irtó jó volt,T6 Slugger volt a kedvencem,az a tank félelmetesen jó volt,Löwe-ket hármasával megette.Irtózatosan jó álcája volt és kurva jó ágyúja.De aztán át nevezték Jackson-ra és rendesen el is baszták.Slugger néven nerf előtt még szemtől szemben nem vett észre T8 ellenfél sem 150 méterről akkor sem ha lőttem.Slugger platonnal istentelen durva meccseket toltunk,főleg arctic region-on régen amikor még nem volt szétcseszve a térkép.
T25 AT meg nagyon jó TD volt szintén,a mai napig vele van a legtöbb Xp-m és killem 1 csatában.Random csata 12 kill.Úgy hogy 11 ellenséggel maradtam egyedül.És az utolsó rammolás volt.Mert lőszer kifogyott.Igaz az ellenfél agyilag nem volt toppon,de akkor is.
A tornyos Td ág egy kicsit szar,de T30 istenien jó már.Szerintem jobb mint T110E4,de be bugolt a T30 nekem egy frissítés után és eladtam mérgemben. -
tothgyorgy #381896 Köszi. Ámbár az arty telitalálat többnyire átüt. -
Plata #381895 Nekem a T28 vagy 3 éve a garázsban van,nincs pénzem T95-re. -
realcsabi #381894 Telitalálatnál is véd ha a lövés nem üti át a páncélt. Csak HE ellen véd, a heat ellen nincs hatása. -
tothgyorgy #381893 Javítson ki aki jobban tudja, én úgy tudom, arty telitalálatnál nem sokat véd. Repesz ellen,mint a nevében is van. Tehát a közvetlen mellé, a he és talán a heat ellen. És védi a legénységet is. -
pett3rson #381892 Ez egy érdekes történet, mert pl. T29-re is ajánlották, meg KV-kra, hogy inkább a repeszpáncél, mert sok arty-s szereti belőni őket. Végül is lassítja még jobban,de mennyi is véd? 30%-ot pluszban? megéri?
túl sok tapasztalatom nincs, hogy bármiféle következtetést levonjak, meg azok a bizonyos tank elemzések ahonnan ezt vettem már több mint 2-3 évesek -némelyik - azóta meg sok minden változott a játékban. -
asolyom #381891 Nálam most töltés- és célzásgyorsítóval fut, plusz szellőzés. Van ahol azt olvasom, hogy a repesz páncél is megéri a szellőzés helyett. Bár annak a tömege meg a mozgékonyságot befolyásolja.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.20. 12:49:47 -
tothgyorgy #381890 Igen-igen. Lősz vissza,lősz vissza. Nekem egyik kedvenc tankom. -
asolyom #381889 Az akcióban - András77 "bíztatására" - visszavettem az O-I Exp.-et. Annak idején csak "átszaladtam" rajta, hogy kíhúzzam az O-I-t, és nem is nagyon vettem a fáradtságot, hogy kitapasztaljam. Az O-I-val utána közel 200 csatát nyomtam le, de az Exp.-el jóval kevesebbet, így most tanulgatom. A hasonlóság ellenére teljesen más játék stílust igényel. Magasabb tierben inkább egy jól táplált medként lehet használni, és saját tierben sem front line heavy, mint a KV-1. Néha lehet bedöntésekkel fura pattanókat elérni, de sokkal ritkábban, mint a KV-1-gyel. Érdemes úgy tervezni, hogy a töltésre valami fedezék (pl. szikla, ház), vagy domb mögé vissza lehessen húzódni. Kicsit olyan KV-2 stílus, bár ez gyorsabban tölt. Viszont meglepően mobilis a 100 tonna tömeg dacára, és ez tetszik.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.20. 12:28:14 -
tothgyorgy #381888 Szerintem sem kéne késleltetni, vagy max 1 másodpercet. -
Pares #381887 #381796 -
tothgyorgy #381886 Le ne vedd. Ha mindenki leveszi, rögtön javítanak rajta . :) -
asolyom #381885 Nem is értem ezt a késleltetést. Azt hiszem, hogy a hajós játékban nincs. -
Jól elbaszták ezt a hatodik érzéket. Nem is érdemes már kihúzni.
-
Zoli105 #381883 értem köszönöm szépen a választ :) -
tothgyorgy #381882 Ott nem tartok, mivel az amcsi td-k t7-nél megálltak. Nem játszom eleget, hogy azokra is jusson idő. -
mordawn #381881 Azért egy T95 grindről is lehetne egy pszichológiai szakvizsgát írni :) -
pett3rson #381880 hasonló: peterson :)
anno még nem voltunk ennyien és sikerült beregisztrálni ezen a néven. kihagytam vagy 2,5-3 évet, most tértem csak vissza, de nem tudom meddig tart a lelkesedés :) -
McLarenpowa #381879 Persze -
tothgyorgy #381878 A teknős bolt az egyik tank, amit eladtam. Ki sem fejlesztettem a modulokat hozzá. Annyira beidegelt a lassúsága, hogy mindenki átlőtte, hogy az ágyúja pattant mindenről. Kirúgtam a garázsból , és nem is veszem vissza. Pedig az AT15 jó volt. -
Plata #381877 A tornyos TD ág nagyon szívás,van tornyuk valóban,de a lövegük szar,általában alig van olyan hely ahonnan jól lehetne harcolni,túl kicsi a cső süllyedése,mondjuk felfelé jól tud lőni,de én tankokra lőnék nem galambokra.
A páncéljuk nulla,pattintani minden harmadik szökőévben fog,4 szinttel kisebb tank röhögve keresztül lő,és még a Charioteer top ágyúja is szar.
Az ágyú irtó pontatlan,jobban jársz vele ha célzás nélkül lősz,mert úgy lehet talál,de beszűkülve és célozva sniper nézetben brutálisan mellé tud lőni.A lőszere valahol fél úton elfárad és le esik.Már kétszáz méterre is lusta ellőni sokszor.Viszont a tank mozgékony és gyors. -
Zoli105 #381876 Azt szeretném kérdezni tőletek hogy Win 10 alatt fut-e a Wot !? -
szaboz80 #381875 Akkor lehet, hogy párszor összefutottunk... Én is este 3/4 8 és 1/2 10 között vagyok és hétvégén. A fiam lelkes szurkoló révén ott csücsül mellettem :)
Eredetileg én is a német TD vonalat kezdtem (Szendvicstartó, Nashorn, Stug), de a gyerek belekergetett egy közepes és nehéztank vonalba is... A játékban ugyanezen a néven vagy?
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2016.10.20. 10:47:45 -
Tessék! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.10.20. 10:44:23 -
Megamax #381873 Pedig a tortois utanna mar nagyon élvezetes a nagy agyuval ha szereted a lassú jatekmenetet es a rohadt gyorsan lovo tankokat. -
pett3rson #381872 Csak este 6 után illetve hétvégén tudok játszani, akkor szoktam premiumozni is, hogy kicsit gyorsabban haladjak. Persze az esti körök mindig attól függnek mennyi idegrendszerem van hozzá :) Őszintén szólva nagyon keveset nyomom az angol vonalat, pont az alább említettek miatt. -
Plata #381871 Hát nekem nem jön be csak a faszbúk meg rakás reklám meg a vírusírtó visít. -
tutyimutyi2 #381870 Az Achilles tényleg egy rémálom nem is tudom miért kellet egy hatos td-nek odaadni a wolverin "páncélját" habár csupán azért kezdtem bele ebbe a td ágba mert a másikon elmentem AT-15-ig plussz még avval is játszottam egy ideig de egyszerűen már ráuntam arra hogy tier5 óta max 20-al megy hegyre meg gyök2-vel plussz az AT-15-nek elvileg 200 mili feletti front páncélja van gyakorlatilag meg a 2 mini kupola meg a gépfegyver tartó izé a tetején aztán attól kicsit előrébb egy lemez 45fokos szögben plussz a legboszantób hogy nem csak eme helyeken lőtték át ezt a szart hanem még ott van az is hogy konkrétan az ágyú körül lévő ágyúpajzsot is átütötte minden ami minimum 7-es tank volt plusz ezen kívűl még az ágyútól balra a függőleges részen lévő gépfegyver állás is szintén könnyedén átlőtték és sebeztek plusz néha arra vetemedtek hogy a hasamon lőjenek át, a 228 milis páncélzat konkrétan egyenlő volt a nullával és nem elég hogy nagy célpont és lassú könnyen körbefutják a mozgékonyabb tankok még bujkálnom is kellet hátul a bokrokban. -
Az első video a lényeg! :D
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.10.20. 10:09:50 -
Én csak spammelni szoktam a minimapot, hogy "hé hülyék ide gyertek már". :D Mondjuk ez még idegesítőbb mintha a chatet szemetelném tele. -
szaboz80 #381867 A nap melyik szakában szoktál próbálkozni a fejlődéssel? Én is a Fekete Hercegre gyúrok, de ez a Churchill kicsit lassú (20 km/h). Remélem nem ilyen lassan tudok fejlődni. Egyébként az agyhalottakkal nem tud senki semmit elérni. Tegnap egy játékon annyira felhúztam magam, hogy (nem szokásom) teleírtam a chatet. Ilyenkor kár, hogy az ellen nem látja az irományokat :) -
pett3rson #381866 Személy szerint a brit tankokat utálom legjobban, mármint ha szembe kerülök velük. Conqueror, meg Caerwarganyó vagy mi, de még egy Churchill is szarrá szívat, bármit próbálok ellenük, mindig pattan és majdnem mindegy milyen tankkal megyek nekik. Persze amikor nekem kellene pár XP, hogy haladjak a Black Prince felé akkor nekem nem adja...biztos Én vagyok a béna, de azért ennyire nemá :) -
asolyom #381865 Pont ma reggel nézegettem az elődjét az Archert, meg az AT2-t is, mert van egy brit TD legénységem parlagon. Még nem dönöttem el, hogy melyiket vegyem meg, de most erre nincs is fölös kredit. majd talán ha akció lesz. -
tothgyorgy #381864 Achillesről több rosszat hallottam mint jót.