World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
De a legénységi xp az +50%, a változó tierfüggő xp az az, amit képzésfelgyorsításra, vagy aranyért átváltható xp-re ad. Tehát bekapcsolva a gyorsítást jön rendesen 😊

A kredit az prémium fióknál + 50% szerintem... külön, sima alapfióknál viszont prémtank-függő, hogy mennyire pénznyomda, de az nem százalékokról szól 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

a multkori loheres emblemat csak egy bizonyos ideig lehetett feltenni?
mert baromira nem talalom.
Köszönöm😊
Abba a hitben voltam eddig, hogy t5-ös és az alattiak +50%, t6-t7 +30% és t8 +10%.

angelus1991ster.blogspot.hu

Lehet kevertem a kredittel, az viszont elvileg 50%-al több, nem? 😄 Ha nem, feladom. 😄
Sunsetjoy
Nem ám. Minél magasabbra mész, annál kisebb az xp bónusz.
Premium tanks also benefit from a combat experience multiplier. This multiplier decreases linearly as the tanks' tiers increase; a tier II premium will gain a 70% bonus XP, whereas a tier VIII premium will only get 10% bonus XP.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.04.14. 21:00:43

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem mindegyik 50%-ot hoz a simához képest?
Tier 5-ös prémium tankok xp plussza +50% vagy +40%?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én meg így.

Húzom én a med vonalat is. Éppen most szereltem fel a T-28-at a ZiS-4-es ágyúval, és remélem, hogy a statjainak megfelelően működik. :-) Úgy érzem, hogy azért tényleg sokat kell tanuljak a med vonalon.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Egyetértek az előttem szólókkal, az artyzás lehet hogy most még vicces de hosszú távon bele fogsz unni és félő, hogy elmegy a kedved a játéktól. És ha megnézed, nem bonyolultabb az egész mint egy 10 éves flash-es játék.

Na ezért szeretek csak az M6A2E1-el játszani tournamenten, annyi élvezetet ad nekem ahogy a beképzelt IS-3asok próbálnak golddal átütni, egyesek annyira elkeserednek hogy HEvel lőnek egy idő után. Az érzés leírhatatlan, úgyis gyűlölöm az IS-3at mert kinyírja a változatosságot tier 8 clan wars és srongholdban 😄

WoT: Nishizumi77

Ezek szerint, akár igaz is lehet a reptílián elmélet, mert gyíkeszűek válaszolgatnak. <#nevetes2> Illuminati confirmed ! <#zavart1>
Vért izzadva megcsináltam ezt a "spottolj 3k-t szakaszban vagy egyedül" küldetést, két random csapattárssal. Én spottoltam 1078-at Bulldoggal, az ő hozzájárulásukkal meg összesen 3145-re jött ki a csata végén a közös spot sebzés. Na mondanom sem kell, hogy nem adta meg a játék, továbbra is teljesítetlen a küldi, és mivel annyira vagyok jó lightokkal, mint dévérkeszeg a fára mászással, azóta sem kerültem a közelébe annak, hogy megcsináljam. No de írtam a supportnak, részletesen elmagyaráztam a szitut, csatoltam három screenshotot, melyeken látszik a saját, valamint a platoontársak csata végi összegző ablaka, erre a supportos drágaság megnézte az első képet, és visszaírt, hogy a kép szerint nekem csak 1078 spot sebzésem van, de ne csüggedjek, biztos hamarosan megcsinálom a küldetést...

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.14. 17:46:04
Lehetne, csak totál földtől elrugaszkodott, és felesleges dolog lenne.
Nem lehet őket td-síteni? Pl. múltkor néztem egy ilyen lapos francia artyt. Milyen jó kis bokorrejszmester td lehetne belőle, mint amilyen az M56 Scorpion és RHM-Borsig. Egy szintel feljebb kéne csak rakni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.14. 17:36:03

Hát hallod, én azért bármikor örömmel lemondanék ezekről a segítségekről, ha cserébe soha többet nem kéne artyval találkoznom.
Szeretem a vicces embereket 😄
Idegeskedtél. jajj 😄 Nocsak, ez azt jelzi, hogy vannak érzelmeid.<#alien2> Legalább te nem vagy pszichopata, mint egyesek voltak a topik története során. Akik szerencsére tovább emelkedtek arroganciájukban.

Volt már olyan h szorult helyzetben a saját csapatod férgese mentette meg az életed?Vagy védett mikor foglaltál esetleg besegített a bázisvédelemnél? tuti

ne legyél gyáva féreg artyba ülve, menj tankkal és harcolj élvezd a csatát

Az igazi tankos élményt az AMX40 adja. Minden csatában átélheted mit érzett a második világháborúban Iván a T34-ben, Bob meg a Tommysütőben, amikor "tigrissel" találkoztak. Ja és priceless, amikor végre 60km/h-val száguldhatsz vele El Hallufon a lejtőn lefelé, majd elpukkansz egy pzIV oldalán, miközben tizenkettőt rammolsz belé. <#circling>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Azt tudnod kell, hogy az igazi "Tankos" élményt a hagyományos harckocsikkal való játék adja.
Az arty a maga játékmódjával nem adja meg ezt az élményt, és főleg nem tanít meg arra a rutinra, ami a későbbiekben szükséges lesz ahhoz, hogy a játékban elérhető tankokkal hatékonyan tudj játszani.

Én azt javaslom, hogy inkább a med-heavy ágakkal kezdj intenzívebben foglalkozni, és ha már azokkal élvezed a játékot és kezd megjönni a sikerélmény, akkor fordulj rá a TD, és arty vonalakra.

De nagyobb szinten már szarabb lesz.

És egy újabb ifjú padawan csábul át a sötét oldalra <#szomoru2>

Viszont ennek az orosz mozsárnak 75 mm az átütése, és a többi T4 arty ennél gyengébb, kivéve a Sturmpanzer II, ami szintén ennyit tud. Persze gold nélkül értendő.

Köszi, majd akkor megnézem az amcsikat is. Ennek az orosz mozsárnak viszont olyan íve van, hogy egy csomó helyre belő, ahová más arty nem is tud. Azt hiszi az ellen, hogy bebújik valami épület vagy szikla mögé, és védve van, pedig dehogy. <#awink>

Amcsi vagy britt esetleg francia arty jobb.
Az amcsi pontos kurva nagyot sebez,az angol halál pontos még a ház mögé is belő rohadt gyorsan tölt,a francia szintén betegesen pontos,bár alig van tér sebzése.Az amcsi arty térsebzése is fasza.Ruszkinak is jó a térsebzése,de pontatlan szar,amíg amcsi artyval a fák köz futó light tankot is röhögve kiszeded a pálya másik feléről,addig a ruszkival vért hugyozol és mégis mellé lősz.
A legelső arty amit kipróbáltam az az amerikai volt,első csatán t2 amcsi artyval egyből 7 killem lett.<#vigyor>
Amikor M41 még t6 arty volt a saját bázison öltem meg td módban vele T9-10 tankokat.
Marha rég volt,már vagy négy éve,és akkoriban még mások voltak a t9-10 tankok,de ha jól emlékszem 3 vagy 4 heavyt szedtem ki mikor foglalták a bázist.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.14. 14:27:10

Ez csúnyább közmondás. :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Ahogy a román mondás tartja: futi nu futi vremea pulii trece.
Igen, poén volt nálam is.

Csak így meg kicsit kő, papír, ollós a story.De majdcsak kibírjuk valahogy.

De hát ahogy a székely közmondás mondja: Ami nem öl meg, az megerősít, kivéve a medve, az megöl. :-)

Egy T-34-85 is szépen el tud fáradni, ha oldalba verem a 152-es mozsárral. <#circling> Jókat lehet trollkodni ezzel a SZU-5-tel. <#banplz> Annyi baja van, hogy kevés a lőszer, és vak, mint egy denevér. Ha jön a scout, akkor már túl későn veszem csak észre, hacsak más nem spottol. Elvileg optikával lehetne valamelyest növelni, de kérdés, hogy érdemes-e.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.14. 12:21:08

Jó lenne? Nem hiszem. Egyrészt orbitális síráshullámot indítana el a paradicsomok körében, akik még a mostani rendszerben is alig tudnak játszani. Másrészt gondolom te is imádnád, ha egy csatavégi 1v1 szituban azért halnál el, mert egyszer csak magától kigyullad a tankod. Arról nem is beszélve, hogy ez újabb remek táptalajt adna a jelenleg is virágzó konteós, WG-s belenyúlós teóriáknak. Már csak a win kellett volna az utolsó IM-emhez, de Szergej sunyiban kigyújtotta a tankom Minszkből, hogy csak azért se legyen meg. Rohadjon meg a WG.
A Királytigris teljesen más tészta, azt az IS-3-mal kéne összevetni. Egyébként meg ilyen kiragadott dolgokat minden tankról lehet mondani, ez olyan, mint mikor azt mondják, hogy a Tigris volt a világháború legjobb tankja, mert Wittmann fél óra alatt 10 Shermant intézett el vele. A Mausról is biztos lettek volna ilyen sztorik, ha eljut a harci bevetésig, ettől függetlenül akkor is egy tohonya ócskavas lett volna. Egy tank harcértéke ezernyi dologtól függ, amik közül a tűzerő és a páncélzat csak kettő, és még csak nem is a legfontosabbak.
Az összes IS-2 AFK volt....
Mydgard
Jah, Karl Körner egyszer rajtaütéssel 11 IS-2-est lőtt ki. (Királytigrissel)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Viszont a játékban a játékmechanika és egyensúlyozás oltárán meg elvesznek az egyes erősségek, gyengeségek.

Pl. milyen király lenne, ha a történelemet vennénk alapul és némely orosz gépnek nem lenne rádiója. Vagy néhány német tartállyal emelkedőre menet közben kigyulladnál. Vagy csak végre mindkét-mindhárom löveggel lehetne lőni egy többtornyos, többlöveges gépen.

Na ja, de amelyik ruszki és amcsi tankokat megették, azokat itt is megeszik, mivel 2-3 tierrel alattuk vannak. Az IS-2-k IRL is megették a Tigriseket.
Mydgard
A nemet tankok a mostohagyerekek, holott tortenelmi teny, hogy megettek mind a ruszkikat, mind az amcsikat...

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Hmm. Lényegében ugyanez lenne csak pepítában.

Más. Nagyon féltem, hogy majd úgy járok a Turánnal, mint a Toldival, miszerint nem lesz látótávja. Szerencsére nem is rossz ez a látótáv. Igaz legényekkel és periszkóppal boostolom. 2500 körülit spotoltam tegnap tier hétben. Lőni alig sikerült. Míg a tigrincset csak-csak, az IS-t nem akarja szemből az arany. :-)

Egy másik univerzumban:

Ebben a játékban jellemző, hogy az amerikai gépek azonos tierben valamiben jobbak és most nem történelmi tényeket sorolok, hanem játékbeli anomálikákat:

1. Kisebbek, alacsonyabbak. Lehet csak azért, mert így jobban tetszik valakinek és biztosan nem azért, hogy kisebb legyen a célpont. (mondjuk t71 sem mérethelyes)
2. Furcsa gépek kerülnek elő a tervező fiókból, amik valahogy a legerősebbek lesznek. Értem én, hogy az amcsik csináltak tankot bőven, de azért más nemzetek sem voltak benne rosszak. Jelenleg talán a páncélzat az, amiben jelenleg gyengén muzsikálnak, miközben ha közelíteni akarunk a valóság felé, más hiányosságok is voltak azért bőven. (optika, irányzék, rádió, lőszer minőség, pontosság)
3. A CW-ken SH-kon az amerikaiak dominálnak. Alig fér be más nemzet pl. 8-as SH-ba szinte csak T32, T49 light megy
4. Játéktechnika szempontjából sokkal megengedőbb az amcsi ág. Ezért szívesebben húzzák a játékosok, kezdőknek is ezt ajánlják.

Jó kérdés, hogy ha mondjuk ároszok, vagy német fejlesztő lenne a játék mögött, akkor milyen anomáliák lennének. :-)
Ebben a játékban jellemző, hogy az orosz gépek azonos tierben valamiben jobbak és most nem történelmi tényeket sorolok, hanem játékbeli anomálikákat:

1. Kisebbek, alacsonyabbak. Lehet csak azért, mert így jobban tetszik valakinek és biztosan nem azért, hogy kisebb legyen a célpont. (mondjuk e25 sem mérethelyes)
2. Furcsa gépek kerülnek elő a tervező fiókból, amik valahogy a legerősebbek lesznek. Értem én, hogy a ruszkik csináltak tankot bőven, de azért más nemzetek sem voltak benne rosszak. Jelenleg talán a csőlehajlás az, amiben jelenleg gyengén muzsikálnak, miközben ha közelíteni akarunk a valóság felé, más hiányosságok is voltak azért bőven. (optika, irányzék, rádió, lőszer minőség, pontosság)
3. A CW-ken SH-kon az oroszok dominálnak. Alig fér be más nemzet pl. 8-as SH-ba szinte csak IS3, T54light megy
4. Játéktechnika szempontjából sokkal megengedőbb a szovjet ág. Ezért szívesebben húzzák a játékosok, kezdőknek is ezt ajánlják.

Jó kérdés, hogy ha mondjuk ámedikai, vagy német fejlesztő lenne a játék mögött, akkor milyen anomáliák lennének. :-)

Nem rossz ez a SZU-5 a 152-es mozsárral, de amikor egy OI-1, egy T-150 és egy Churchill jön, és az egész balszárnyunkat lekaszálja, akkor ezzel is elfogy a tudomány. <#awink>

Én is rákattantam.

Dehogy a legfurább ágyú van rajta, az is biztos.

Az egyetlen ágyú, amivel 1 méterről is mellé lehet lőni.
Azert a nagybatyja sem gyenge 😊 Majdnem 5k damage gold nelkul Himmelsdorfon.

REPLAY

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Azért hogy ez az ELC mekkora troll, arra nincs kifejezés. <#nevetes1>

Régen egy prémium tank ha nem volt túl jó kapott tierlimitet. Wg ezzel is honorálta, hogy vásárolod a "termékeit". Ma már nincs az, hogy neked vásárló könnyebb dolgod legyen. Prémiumok tierlimitességének lehetőségét eltörlő Wg-s érdemelne egy szép lapátot.

"A -1/+1 MM nem lesz bevezetve, teljesen felborítaná a játékegyensúlyt." Érzed a balanszot?

Há mer miert? Mer unicum vagyol.
Legalább esélyed van Nicolsra 😊

Az igazi stílus Tarczayt szerezni Turánnal.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.13. 21:15:45

barret
Legalább lehet bizonyítani 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

6 csat a turánnal, ebből 5 ször 7-es....