418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Nem rossz tank ez az O-I Exp., de valahogy borzasztó rapszodikusan megy vele. Vannak egészen jó csaták, és vannak sajnos teljesen értékelhetetlenek, főleg T7-ben. Ilyenkor sokszor 0 sebzéssel halok meg, legtöbbször arty miatt.
  • Gyuszopapa
    Ja a sok reroll és resetesről beszélsz ugye.Meg a suskával széttuningolt accountok hegyek.Lapátolva a pénz a free XP-re.1-et nem láttam még aki nem full prémfiókkal tolta volna.A goldspamot meg sem említem.Hulladék tankok átugrása free XP-ből.
    Azt meg sem merem említeni mennyi olyan lehet akinek tiltott módok lapulnak a res mods mappában mert nem kevés olyan lehet.Ismerve a FPS játékokban lévő dolgokat szerintem itt is van csaló bőven.Itt sem csak szentek játszanak.
    Szerinted mikor olyan csalások aimbotok vannak amiket úgy be tudsz finomba állítani hogy ha megnézel róla egy videót nem tudod biztosan megmondani hogy csalt az illető.
    Mindezt a lila színért.
  • realcsabi
    Amíg téged nem akadályoz addig istenes a helyzet. Mindenkinek megvan a saját szintje el kell fogadni hogy annyira képes. Egy lilának neg a te játékod csípi a szemét. :)
  • asolyom
    Néha tényleg hihetetlen méreteket ölt a retardáltság. Tegnap három Excelsiorral futottam össze egy szakaszban. Ezeknek az volt a szakaszolás, hogy mentek szépen egy sorban, mint egy vonat mindenhová. Egyszerre támadtak, egyszerre menekültek. A végén már csak ezek maradtak meg egy M44, és mind a négyen egy kupacban tanyáztak egy szikla mögött. Egyik sem ment volna spottolni, hogy tüzér tudjon lőni, pedig az egyiknek még full élete volt. A Excelsiornak pedig HT létére jó a látótávja, és az álcája is. Amikor felspotolódtak, akkor egymásba gabalyodva ide oda forgolódtak. Az ellenséges artyk be is vágtak közéjük, és az egyik Excelsior, meg az M44 rögtön meg is haltak. A másik kettő össze vissza puffogtatott, de fingot nem találtak el. Ezek hárman sebeztek összesen 880-at.
  • bekescsaba
    7000 sebzés és 4 kill a 10-es csehhel, s csak másodosztály.
  • Lokker
    Hát igen. AW. Ha sokkal hamarabb kapcsolnak akkor most harcba is szállhatott volna a WoT-al vagy legalábbis a WoT-nak is lépni-e kellett volna értelmes tartalom és egyebek terén. Így meg mossák kezük és hátradőlhetnek. De majd egyszer... :)
  • yossarianHUN
    Évek óta nem bírják megcsinálni a női legénységhangokat, egy-két szélmalomharcos még pár hete is rákérdezett, hogy mi van velük, és így X év után is volt még pofájuk azt válaszolni, hogy "not having high priority". Tényleg röhej, az AW-ban az elejétől fogva benne volt ez, pedig az se egy világszínvonalú fejlesztés.
  • asolyom
    Viccesek ezek a nagy bummolók! Én ma a KV-2-vel toltam 870-et KV-85-be, meg most 898-at egy Tigris I-be. Biztosan szerettek utána.
  • Plata
    nekem már két tankban is női legénység van,mégis pasi hangjuk van,jah Is7-ből hiányzik 1 töltő,mert a med küldit nem tudom megcsinálni.
  • kabel15
    Sziasztok,

Megcsináltam az első adag küldetést és átvettem a 4db női legénységet. Beraktam őket a tankba (csak nők vannak) viszont a játékban férfi hangok vannak továbbra is. Ez normális? Vagy be lehet valahol állítani, hogy a női legénységhez női hangok legyenek?
  • voivod32
    Én is azt utáltam benne, hogy iszonyat nagy, mégis selyempapírból van. Amúgy jó lenne.
  • Plata
    Csak mondtam hogy akár egy Matilda Bp is vígan keresztül lövi O-i O-i expet,nem szoktam venni bele prém lőszert,de a duplázó csatában pont két O-I-t meg egy Type 95-öt lőttem vele rommá.
  • voivod32
    Azért a KV-85-be az a 857-es sebzés igazán jól esett!
  • Sunsetjoy
    Na hogy jön ide? A múltkor elindult, most ért ide a bázisról :D
  • asolyom
    Volt O-Ni-m, meg O-Ho is, de végül eladtam őket. Egy idő után tényleg meg lehet unni ezt a cammogást. Most a japó legénység az Experimentalban csücsül.
  • asolyom
    Hogy jön ide a Matilda BP?
  • voivod32
    Próbáld ki az O-Ni-t. Először furcsa volt a lassúsága, de nekem volt Black Prince-m és ez ahhoz képest suhan. A troll gun, pedig mindenért kárpótol.
  • Plata
    De Matilda BP röhögve áthugyozza a japán teheneket.
    Az mekkora már mikor T49-ből nem tud kiszedni japó mert túl közel vagy hozzá.
  • asolyom
    "Van aki az OI-ra esküszik, mert 10-20 csatából egyszer belelő egy 1000+-t valamelyik papír tankba"

Ezt a KV-2 is tudja, igaz annak nincs olyan páncélja, mint az OI-nak, viszont picivel gyorsabb, és kisebb, tehát jobb az "álcája". Éppen a lentebbi csatában a KV-85 megvolt egy lövésből, és az még nem is annyira papír.
  • Plata
    Nekem múltkor T34-el majdnem 8k benyelt sebzés volt.
    JagdE100 meg még 2 heavy próbált kilőni.
    Pont nem az a rohadt Ht15 küldi volt kiválasztva.
  • András77
    Az OI trollosabb és a tierben brutál páncélja van, de nekem állandóan nyílt pályára rakta, ahol szétszedtek. Meg az a dög lassúsága nem tetszik, szerintem a lassú tankokat meg lehet hamar unni. Az OI Exp-nek a mozgékonysága tetszik meg gyakorlatilag tier3 tankok szinte (vagy nem is szinte?) mind 1 lövés, tier4-5 meg szintén majdnem az összeset 2 lövéssel kiszedi, 3 találattal azt hiszem az összes tier5 megvan és a tier6 nagy része szintén. Ez azért durva adat. Tény, hogy páncél nincs, sidescrap valamennyire működik meg van bőven hp-ja, egész sokáig bírja a lövéseket. A meglepő mozgékonysága miatt ki lehet használni az ágyút egész jól, vissza lehet érni a fedezékbe, pozícióba lehet kerülni stb. Ha meg belemennek az ellenfelek olyan játékba, hogy peek a boo, azaz kinéznek, egymásba belelőnek és visszamennek, akkor csúnya meglepi a vége a nagy alfa és a rengeteg hp miatt. A kreditet is nagyon jól termeli, megközelíti a gyengébb prém tankokat, pláne ha aranyoznak is valamennyire a prémben. Van aki az OI-ra esküszik, mert 10-20 csatából egyszer belelő egy 1000+-t valamelyik papír tankba vagy a tog2-be , ami a nagy "barátja", de nekem túl sok szenvedés ez azért a pár mókás pillanatért. Szerintem a tier5-ben az OI Exp g.cibb tank, mint tier6-ban az OI. Ráadásul brutális nerfet kapott már 1x hivatalosan, meg ki tudja mennyi ninja nerfet. Most hajlamos mellé lőni, korábban jobb természetű ágyúja volt.

vovoid: az archer a tipikus kemper TD egy brutálisan jó ágyúval a tier-ben. A grindben 1,5x annyi frag-em volt a britekkel, mint x 1e sebzés, mert az archerrel annyira sikeresen aprítottam a jónépet. A frag jött, de a sebzés nem. Túl kell rajta jutni dögunalmas sniperkedéssel. Az egyetlen móka, hogy menekülés közben tudom lőni az engem üldözőket és van aki ezen nagyon meglepődik, látni a mozgásából.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.20. 17:32:50
  • asolyom
    Ezt a High Caliber medált odaadtam volna egy győzelemért, de hát ilyen csapattal nehéz. Különösen az az Excelsior szakasz volt nagyon jó.
  • voivod32
    Ez az O-Ni azért ad egy kis páncélozottság-érzést, de örült a kis lelkem! :D

• Plata
    Britt td is olyan,hátra fele mentem vele csatába majd fék és fordulás.menekülni jó vele.
  • Sunsetjoy
    Az egyik brit artynál 42-vel megy hátrafelé, 14-el talán előre... nem voltak komplettek ezek a fiúk :)
  • voivod32
    Ez egyszerűen borzasztó. Ez csak kempelésre jó!
  • tothgyorgy
    Érdekes,hogy nem a franciáknak jutott eszébe. :)
  • tothgyorgy
    Persze nem úgy kell érteni, hogy a csatában nem mozdulok, hanem addig nem, amíg a ping normális nem lesz megint. (1-2mp)
    Ha a csata legelején vagyok, akkor csak arra vigyázok, hogy vízbe, szakadékba ne essek. volt rá példa.
  • tothgyorgy
    Hát ha máshol nem csinálja, akkor passz.
    Nálam akkor szokott ilyeneket csinálni , amikor a pingem az egekbe szökken. Persze mindig rosszkor. Ez első jelre félszemmel a pinget lesem állandóan. Ha látom fölugrik, nem mozdulok semerre. Ha 1x előjött, bármikor úlra megteheti. Vannak csatáim amikor egyáltalán nincsenek, vannak amikben többször is.
  • yossarianHUN
    A brit mérnököket kérdezd :D
  • HTS s3rg1nh00
    mit cseréljek a 2 hónapos billentyűzetben?soha sehol nem csinálja,csak ebben a játékban.néha randomra bőven túlnéz a sarkon,meg nem tudok megállni hátrafelé vagy nyomom a balrát és jobbra megy :D csak ez az input bug akkor nem vicces,ha konkrétan meghalsz miatta...
  • voivod32
    Édes istenem, melyik ökörnek lehetett ez az ötlete, hogy az Archerrel háttal kelljen támadni?!
  • tothgyorgy
    Tedd ár más billentyűre, vagy vagy reparáld meg némi billentyűtisztítóval. Ha nem segít, csere.
  • tothgyorgy
    Lesz az 1k fölött hamarosan.
    Ja és örülj hogy alig látsz 7-est. Én látok vele elég sűrűn, de abba is tud sebezni. :)
  • asolyom
    Ja értem.
  • HTS s3rg1nh00
    kint ragadtam a semmi közepén,mert nem tudtam visszatolatni a "beragadás" miatt...hiába nyomtam az S-t,csak arra volt elég hogy egy helyben tartsa a tankot.ha elengedtem és nem nyomtam semmit azonnal indult tovább előre magától...
  • asolyom
    Mi köze van a W billentyűnek az aranyhoz?
  • HTS s3rg1nh00
    qrva jó lenne,ha méltóztatna a drága wargaming végre kitörölni a játékból ezt az átkozott beragadó billentyűt,mert az ONival úgy lettem top a vesztes csatánkban hogy fél percig fosták rám az aranyat,mert beragadt a W a játék szerint...ráadásul mechanikus billentyűzet szal az az opció kilőve,hogy maga a bill.lett volna szar...
  • voivod32
    Imádtam ezt. Az ISU-152 , 122mm-es löveggel volt szerelve, öt "aranylövése" pattant rólam, sajnos nem tudtam írni neki, de szerintem deficites lett a köre. Imádom ezt az O-Ni-t!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.10.20. 15:24:41
  • asolyom
    Én múltkor a KV-2-vel jártam így, csak lestem, hogy most mi a ráktól néz az égre a csövem. Szerencsére ellenség nem volt a közelben.