World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kredit az prémium fióknál + 50% szerintem... külön, sima alapfióknál viszont prémtank-függő, hogy mennyire pénznyomda, de az nem százalékokról szól 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
mert baromira nem talalom.
Abba a hitben voltam eddig, hogy t5-ös és az alattiak +50%, t6-t7 +30% és t8 +10%.
angelus1991ster.blogspot.hu
Premium tanks also benefit from a combat experience multiplier. This multiplier decreases linearly as the tanks' tiers increase; a tier II premium will gain a 70% bonus XP, whereas a tier VIII premium will only get 10% bonus XP.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.04.14. 21:00:43
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

WoT: Nishizumi77

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.14. 17:46:04
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.14. 17:36:03
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Az arty a maga játékmódjával nem adja meg ezt az élményt, és főleg nem tanít meg arra a rutinra, ami a későbbiekben szükséges lesz ahhoz, hogy a játékban elérhető tankokkal hatékonyan tudj játszani.
Én azt javaslom, hogy inkább a med-heavy ágakkal kezdj intenzívebben foglalkozni, és ha már azokkal élvezed a játékot és kezd megjönni a sikerélmény, akkor fordulj rá a TD, és arty vonalakra.

Az amcsi pontos kurva nagyot sebez,az angol halál pontos még a ház mögé is belő rohadt gyorsan tölt,a francia szintén betegesen pontos,bár alig van tér sebzése.Az amcsi arty térsebzése is fasza.Ruszkinak is jó a térsebzése,de pontatlan szar,amíg amcsi artyval a fák köz futó light tankot is röhögve kiszeded a pálya másik feléről,addig a ruszkival vért hugyozol és mégis mellé lősz.
A legelső arty amit kipróbáltam az az amerikai volt,első csatán t2 amcsi artyval egyből 7 killem lett.<#vigyor>#vigyor>
Amikor M41 még t6 arty volt a saját bázison öltem meg td módban vele T9-10 tankokat.
Marha rég volt,már vagy négy éve,és akkoriban még mások voltak a t9-10 tankok,de ha jól emlékszem 3 vagy 4 heavyt szedtem ki mikor foglalták a bázist.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.14. 14:27:10
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Csak így meg kicsit kő, papír, ollós a story.De majdcsak kibírjuk valahogy.
De hát ahogy a székely közmondás mondja: Ami nem öl meg, az megerősít, kivéve a medve, az megöl. :-)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.14. 12:21:08
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Pl. milyen király lenne, ha a történelemet vennénk alapul és némely orosz gépnek nem lenne rádiója. Vagy néhány német tartállyal emelkedőre menet közben kigyulladnál. Vagy csak végre mindkét-mindhárom löveggel lehetne lőni egy többtornyos, többlöveges gépen.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Más. Nagyon féltem, hogy majd úgy járok a Turánnal, mint a Toldival, miszerint nem lesz látótávja. Szerencsére nem is rossz ez a látótáv. Igaz legényekkel és periszkóppal boostolom. 2500 körülit spotoltam tegnap tier hétben. Lőni alig sikerült. Míg a tigrincset csak-csak, az IS-t nem akarja szemből az arany. :-)
Ebben a játékban jellemző, hogy az amerikai gépek azonos tierben valamiben jobbak és most nem történelmi tényeket sorolok, hanem játékbeli anomálikákat:
1. Kisebbek, alacsonyabbak. Lehet csak azért, mert így jobban tetszik valakinek és biztosan nem azért, hogy kisebb legyen a célpont. (mondjuk t71 sem mérethelyes)
2. Furcsa gépek kerülnek elő a tervező fiókból, amik valahogy a legerősebbek lesznek. Értem én, hogy az amcsik csináltak tankot bőven, de azért más nemzetek sem voltak benne rosszak. Jelenleg talán a páncélzat az, amiben jelenleg gyengén muzsikálnak, miközben ha közelíteni akarunk a valóság felé, más hiányosságok is voltak azért bőven. (optika, irányzék, rádió, lőszer minőség, pontosság)
3. A CW-ken SH-kon az amerikaiak dominálnak. Alig fér be más nemzet pl. 8-as SH-ba szinte csak T32, T49 light megy
4. Játéktechnika szempontjából sokkal megengedőbb az amcsi ág. Ezért szívesebben húzzák a játékosok, kezdőknek is ezt ajánlják.
Jó kérdés, hogy ha mondjuk ároszok, vagy német fejlesztő lenne a játék mögött, akkor milyen anomáliák lennének. :-)
1. Kisebbek, alacsonyabbak. Lehet csak azért, mert így jobban tetszik valakinek és biztosan nem azért, hogy kisebb legyen a célpont. (mondjuk e25 sem mérethelyes)
2. Furcsa gépek kerülnek elő a tervező fiókból, amik valahogy a legerősebbek lesznek. Értem én, hogy a ruszkik csináltak tankot bőven, de azért más nemzetek sem voltak benne rosszak. Jelenleg talán a csőlehajlás az, amiben jelenleg gyengén muzsikálnak, miközben ha közelíteni akarunk a valóság felé, más hiányosságok is voltak azért bőven. (optika, irányzék, rádió, lőszer minőség, pontosság)
3. A CW-ken SH-kon az oroszok dominálnak. Alig fér be más nemzet pl. 8-as SH-ba szinte csak IS3, T54light megy
4. Játéktechnika szempontjából sokkal megengedőbb a szovjet ág. Ezért szívesebben húzzák a játékosok, kezdőknek is ezt ajánlják.
Jó kérdés, hogy ha mondjuk ámedikai, vagy német fejlesztő lenne a játék mögött, akkor milyen anomáliák lennének. :-)
Dehogy a legfurább ágyú van rajta, az is biztos.
Az egyetlen ágyú, amivel 1 méterről is mellé lehet lőni.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Legalább esélyed van Nicolsra 😊
Az igazi stílus Tarczayt szerezni Turánnal.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.13. 21:15:45