418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az nem probléma. Ha kell leszedem a 10-et. :D -
Kb soha mert csak Windows 10-en futna. -
Ok, lehet hogy erős az ótvar kifejezés, (lehet hogy csak számomra az és másoknak bejön) de attól még a többi dolog igaz rá, úgy is lehet nyílván fogalmazni, hogy a vártakkal szemben a páncélja finoman szólva is sok kívánni valót hagy maga után, attól még simán lehet eredményesen játszani vele, jó az átütés persze, de ehhez ideje hozzászokni, mert manapság már nemigen fognak nyílvánvalóan szart berakni, sőt a régi fostaligákat is buffolják szép lassan. De ha egy heavy nem képes tankolni az esetek nagy részében, mert a játékszituációkban inkább szögben állnak a tankok egymáshoz képest semmint tökéletesen szembe egymással és olyankor nyeli a baromi nagy döntött lemeze a skúlót, akkor ott valamit elszúrtak, a papír oldala is túlzás, mert amíg más tankokon van kötény, üreges páncélzat, vagy legalább döntött lemez, ezen semmi ilyesmi nincs... és ugye mindenki arra számított, hogy végre jön egy rendesen páncélozott francia heavy...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.11. 14:25:35 -
Vajon ha a WoT Blitz kijött PC-re.
Az XBOX ONE-os mikor jelenik meg PC-re? -
Jól tudod! 8K spot volt, hogy 93%-ra feldobta 89%-ról a Ru251-emnél. -
viper07 #382752 Én azt tapasztaltam, hogy vannak tankok amelyekkel jól megy és szívesen játszom, és vannak amelyek nálam nem muzsikálnak. Ez független attól, hogy más játékosok mit mondanak a tankról. Véleményt arról mondok amit ki is próbáltam. Te nem így teszel, Te dolgod. A francia Rev. nálam nem muzsikál, nem szeretem, pedig rengeteg videót néztem, hogy másoknál milyen jól szerepel. Azt meg soha nem mondtam, ha már megvettem akkor az nem lehet szar, pedig ami nekem szar, az másnak nem biztos hogy az. Ez a tank továbbra is tetszik, jó ágyú, jó kredit, kellemes páncél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Úgy tudom az nem számít bele, csak a dmg meg a dmg assist, azaz láncon lövés után sebzi más. -
realcsabi #382750 Srácok, ugye jól tudom hogy a spot dmg is számít a gunmarknál? :) Úgy tudom igen, de egy kicsit elbizonytalanodtam. -
Igen, ha nincs konkrét tapasztalatom akkor más játékosok (akik ezt a műfajt nem ma kezdték) tankelemzései alapján fikázok, akik nem az alapján ítélik meg a tankot hogy mentek vele egy csatát saját tierben és nem is azért, mert ha már megvette akkor nem lehet szar (mert meg sem vette hanem pl. a wg ingyen adta tesztelni) -
viper07 #382748 Valóban megveszem - majdnem - mindegyiket. Ha belövik lőjék, hisz az ellen dolga nem :) ? Nálad meg az a megszokott, hogy konkrét tapasztalat nélkül fikázol. -
Igen, szerintem, egyébként 2392 dmg más tier 8 as járgánynál is kb. ennyit hoz,
a másik hogy az első meccs mindig kedvezményes, majd ha eltelik pár nap majd észre fogod venni hogy megtanulják hogy hol kell meglőni szemből a saját tierjében is, ha nem áll tökéletesen szembe akkor cseszheti az ufp miatt, a papír oldaláról nem is beszélve ...
Egyébként is nálad megszokhattuk hogy minden prémet behúzol és persze mind megérte az árát
-
Angelus1991ster #382746 Örüljünk, hogy ezt a Veterán napi cuccot megkaptuk egyáltalán. Én ezzel is megelégedem :)
MK I VIC megléte miatt újabb plusz garázshelyem is lesz :) Jól jön a svédekhez :)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.11. 12:55:52 -
realcsabi #382745 Ha nem lenne meg az fcm, és nem is lenne elérhető, akkor megvenném ezt. Nagyon ígéretes tanknak tűnik, kár hogy ennyire jó a konkurencia. :) -
tutyimutyi2 #382744 Ezek a nyomorult oroszok miért nem tudnak ilyet hozzánk is berakni?minden jóval tömik az amcsi meg az ázsiai szervert az eu meg nagyrészt le van szarva.
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/tanksgiving-tankrewards/ -
viper07 #382743 Szerinted :). Szerintem meg kellemes tank. Első csatámban 8 lövés ütött át, ez 1 kill, 2392 sebzés, netto 80.000 credit. SP minden lövése, ISU 152 lövése pattant. Az ára meg mint minden újdonságé kissé több, mint mondjuk a Löwe, T-34. Azért a 232 Pen nem rossz dolog. Dzsémszbond nyugodtan vedd meg, majd nyomjuk szakaszban :). -
Miért is
-
Nézegettem róla vidiket korábban, röviden kb. szart sem ér a páncélja, saját tierjében is sőt 7 től belövik a döntött két oldalsó ufp-t, a tornyán a parancsnoki kupola is túl méretes, szigorúan szemből meg hull down ban használható úgy ahogy, ami elvétve fog csak előfordulni...szvsz ótvar prém.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.11. 11:31:02 -
András77 #382740 Neked? Abszolút. Best buy. -
Elég furcsa humorérzékük van. :)
-
Megér ez ennyit vajon?
AMX M4 MLE. 49 LIBERTÉ - STANDARD
13,008.52 Ft (42.39 €) -
Úgy látom az egyik kívánságom már teljesült. :D -
Gratulálok!
Nekem màr csak az Mt15 kellene tökéletesre,de nem akar összejönni,igaz nem is nagyon eröltetem.Majd decemberben nekifekxek. -
Lichtmaschin #382735 Nah meglett a t55a. Mausbol jelenleg a wg az egyik legszarabb leghasznalhatatlanabb tankot csinálta. 10-bol 9x az ellenfél szo szerint lerohan a csapatom meg alkalmatlan hogy segítsen. Illetve mire oda érek egy kritikus pontra addig a csapatom fele elhal és megint lerohannak. Szinte csak goldot hasznalank ellene és megcsak majdnem tehetetlen is a válasz tüzelésnel mert azonnal belovik a tornyot. Arty gold retard mágnes a tank. Tobb mint 500.000 creditem ment el tegnap este erre a bulira.... -
Angelus1991ster #382733 WG-s freakshow :D Nem csoda, hogy ilyen a játék.
Kronos79 #382732 Csak ezért kérdeztem igazából: "Throw yourself into intense battles against Steam players and challenge gamers on mobile, Mac, and Windows 10"
Ez szerepel a steames leírásában. Ezek szerint teljesen rendben van Win7-en is. Kösz! -
Lol, még kikönyörögte,had menjen egy utolsót az is7el
Lassan órákat kell vennem tőle
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Öhmmmm??? nem?
Win7-től kezdve az összes jó hozzá azthiszem. -
Lokker #382729 Nem. Szemorvos. :D -
Nekem ez az első,és egyben utolsó mmo játék,amire költök.
Eleget toltam màr bele,semmi kedvem a nulláról kezdeni. -
Kronos79 #382727 Jól láttam, hogy Win10 kell hozzá? -
Van stat kimutató (wn8) oldal neten WoT blitz-hez is, ha valaki a stat miatt nem jönne :D -
Kronos79 #382725 Ott megértem a botokat. Azzal a játékkal a kutya sem játszik. Így amikor betéved az a pár játékos akik mégis, valamit tenni kellett, hogy ne kelljen órákat várni egy csatára. -
András77 #382724 Ezt most nem vágom akkor, hogy mire gondolsz. A botok tudom, hogy külső programok, de másról én nem tudok. Azokat nagyon nehéz beazonosítani, bármik is azok.
dorgal: ez tényleg érthetetlen, hogy miért kell prém előfizetés. Lehet, hogy egyfajta előre mutató védekezés, hátha a WG akkor békén hagyja őket, mert ugye a WG-nek mindenképpen csípheti a szemét, hogy a játékosai a WoT-al kapcsolatban költekeznek, ami pénzt áttételesen nem nála költik el. Így viszont kell prém előfizetés, a wg megkapja a jussát. Elképzelni nem tudom egyébként, hogy miért kell prém előfizetés a warpack-hoz. -
A franc,lebuktam:-)
Amúgy màr a gyógyulás útjára léptem,lassan tóbb mint 1hónapja nem klikkelgettem velúk:-) -
Újrakezdéssel szerintem semmi baj nincs. Én sima WoT-ban már untam, hogy amit szeretek az megvan :D -
Lokker #382721 Valld be, azért nem játszol vele mert nincs benne arty.
-
Nincs az az isten,hogy újrakezdjem:-) -
Gyertek WoT Blitz-ezni! :D
Steam-en megjelent, +1, -1 mm, nincs arty, nem szór annyira... :D -
Dorgal #382718 Warpack mod,havi 10 dollár.Csak azt nem értem,miért kell hozzá prémium acc? Arra meg már gondolni sem merek,hogy esetleg a WG árulja.Az igazi csalás a WG részéről a WoWP-ben van.Az az alap,hogy minden meccsen az öt-hat WG bot,mindkét oldalon.Ezeknek nem látod a statját,nem látod kik is ezek,csak egy nagy fekete semmi a karakterlapon.És ha ez még nem lenne elég,olyan prém gépekkel mennek,amilyen nekem sohasem lesz.Volt olyan csata,ahol a csapatban egyedül én nem voltam WG bot.Ilyen szinten elengedni az ellenőrzést egy játék felett,mint a WoT-ban,mert mindenek felett a bevétel a fontos...hát ,nem tudom.Nálam ez a már csak egy lehúzós,kínai mobiljáték szintjén van.