418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem nem a botokra gondoltam,hanem az olyan csalásokra amiket külső program futtat.Azokat hogyan tudja ellenőrizni a wg,mert ha sehogy akkor,ez a mostani felhajtás,csak egy pofon a sz..nak.
Betojok a fiamnak,most rászokott a Bulldogra
erre ment vele egy ászt
Rögtön meg is nézte nekem van e?Majd kiröhögött,mert csak egy 1oszt-m van vele
Igen bátran bejolozott a közepébe,szerencséje volt.
Bulldog
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.11.10. 19:51:12 -
Gyenge:) Az enyémet a botnet 2 évszázad alatt, a szupergépnek elég 1 év.
16 számjegyű karakter és szám, kisbetű és nagybetű, értelmetlen karaktersorozat. -
András77 #382715 Szerinted hogyan? Nagyjából sehogy. A botokra gondolsz? Azokat egyrészt szívatják az inverz exponenciálisan alacsony alacsony xp-vel, másrészt a buta bot progikat ki lehet szűrni. Az okosakat nem, mert jobban játszanak sok játékosnál.
Más téma. Itt mindenki megnézheti, hogy mennyire erős a jelszava: jelszó ellenőrzés
Célszerű nem pont ugyanazt beírni, hanem csak valami nagyon hasonlót vagy megváltoztatni pár betűt benne (az nem módosítja a törés idejét, ha másik betűt használ az ember, bár az értelmes szavakat gyorsabban töri), mert állítólag nem tárolják a beírt jelszót, de ki tudja.
Kicsit arcra esés volt, hogy 1 sec alatt feltöri a jelszavamat a szuper komputer és a botnet is 51 sec alatt
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.10. 19:22:51 -
Egy győngyszem a botinfòrol 
"emelet igen létezik hack a játékhoz arany xp is és nem kamu pont ahogy létezik hack ahoz is hogy T95 -ös amcsi TD-vel 60-al repesz elöre, ahogy a töltés idö hack is létezik ,ezek nagyobb kárt okoznak mint a többi csalásnak nevezet dolog"
-
"akit elkapnak illegál moddal, annak egy ideig vanila klienssel kell játszania"
Igen ám,de vannak olyan modok amik külsö programbol futnak.Azokat,hogyan szűrik ki? -
yossarianHUN #382712 Na hát ez azért van, mert nem a történelmi hűség miatt buffolják őket, csak rájöttek, hogy lenne mit erősíteni rajtuk. -
Angelus1991ster #382711 Tudja a franc. Nekik kell tudni. Ők álltak neki a WoT nevű játéknak, de úgy tűnik, hogy balanszhoz sem értenek.
Rövid 88-as buffja is évekig tartott. -
Angelus1991ster #382710 Holnap Peace tyúkláb emblémát tehetsz a tankodra :D -
yossarianHUN #382709 Ezt mire alapozod? Mik a Löwe és a WZ-111 helyes páncélvastagsági értékei? -
András77 #382708 Nem tudom, hogy troll-e, de egyébként az egyik legnagyobb illegál mod beszerző hely kapcsolódik a plazma keks-hez és egy érdekes szempontot és adatot tett hozzá a beszélgetéshez.
Beszédes számok amúgy, hogy a 9.16-hoz összesen 50e-n töltötték le a frissített verzióját annak a most már illegális modnak, ami mutatja a térképen a ledöntött/megsemmisített/eltaposott objektumokat. Ez csak egy mod, talán nem is a legnépszerűbb illegál mod, ha lenne valami sorrend. Mondjuk ez qrva g.ci egy mod, mert már több végjátékot gyanúsan emiatt buktam, hogy nem tudtam meglepni az ellent. Próbálok nem dönteni fát, rombolni, de szinte lehetetlenség, ha menni is akarok. Kellemetlen azért, mikor ott várnak az ágyúcsövek és én meg azt hiszem, hogy most meglepem őket.
Őket mind kibannolják? Akkor mi lesz éves tervezett bevétellel egyébként? Szerintem maga tulaj rúgná személyesen p.csán meg ki azt az ügybuzgó funkcionáriust, aki tízezres, százezres létszámban bannolna ki játékosokat.
Azt a részét továbbra sem értem, hogy miért nem azt csinálják, hogy akit elkapnak illegál moddal, annak egy ideig vanila klienssel kell játszania, mert nem töltene neki semmilyen modot be a progi. Az acc is elértéktelenedik így, tehát az se lenn utána megoldás, hogy eladja a csibész.
Plazma Keks
2016-10-15 at 5:14 pm
YEA !!! They will ban half of EU server ?!?
Nope…
C’mon, I got 50k downloads for destroyed objects just for 9.16, ALONE. Are they gonna ban 50k people ? Who the f**k will; stay to play this unbalanced RNG screwed Belorussian crap ?
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.10. 17:52:23 -
Angelus1991ster #382707 Talán mert eddig rosszul határozták meg a modellnél a páncélvastagsági értékeket, ezért buffolják.
Mindegy. Mivel a szent doktrína, hogy a magyar tankokat nem szabad buffolni a normális szintre, különben ez az Angelus1991ster nicknév mögött megbúvó nacionalista-libertáriánus-reakciós élvezné akkor a WoT-ot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!napi konteó rovat -
Plata #382706 Én is akarok a t49-re még egy rakás szíp matricát,de a mostaniak nem tetszenek. -
Én egy medvén ülő Putin festést szeretnék az orosz tankjaimra, amcsikra meg jöhet Trump a "Make America Great Again" szlogennel.
-
Plata #382704 Igeeen t14-re raknak 300mm-t és átnevezik mini maus T2000-nek.
-
yossarianHUN #382703 Téged becsületsértésért? Engem rágalmazásért. Feldobta a napom :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #382702 Csak a következő patchben két prémtank páncélvastagságain változtatnak :P -
Plata #382701 Te figy ez az aru nevű hülye madár feljelent minket a bíróságon becsületsértésért.
Bááár nem értem a dolgot,szerintem sosem volt neki.
Lehet kölcsönzőből van neki.
-
Angelus1991ster #382700 Maximum ráraknak pluszba lánctalpakat. Páncélvastagságokon nem változatnának.
Mert a szargamingosok most már a történelmi hitelesség Saint-Just-jei.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.10. 17:39:00 -
yossarianHUN #382699 Az EU-n gyakorlatilag mindig is nem létező fogalom volt az illegális cheatek elleni kampány. RU-n meg NA-n vannak időnként banhullámok, nálunk szökőévente egyszer kap valaki az arcára azért, mert illegális modot használ. -
Angelus1991ster #382698 Mire gondolsz? Van neki tierlimitje, mi kellene még annak a tanknak. Tierlimit megadása legkorrektebb balanszolási mód.
Kár, hogy a wg-t megszállta az antikrisztus.. :'( azóta nincs tierlimit osztogatás. -
Plata #382697 Skodának jobb páncél,mert ha a szomszéd kutyája oldalba pisili akkor az a papír amiből van simán kilukad.
-
Angelus1991ster #382696 És?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért baj ha jobb szűkülés idő kéne az Sentinel I AC-nek, jobb mobilitás az Sentinel 4 AC Experimental-nak, több hp a Skoda T 40-nek -
Plata #382695 T14-et balanszolhatnák. -
Plata #382694 Csak a köv patchtól tilos nem?
De szerintem tojni fognak rá. -
yossarianHUN #382693 Tudjuk, mire gondolsz. -
Ahhoz képest hogy már elvileg nem szabadna auto aim modokat használni, engem ma több csatában is azzal lőttek rommá, miközben próbáltam elmenekülni a bulldog-al. -
Plata #382691 Talán összemehetne a mosásban. 
Azt a vackot simán átlövi egy T6 tank is,sőt annak idején mikor bejött még KV-val is öltem.
Annó Sluggerral 1 csatában 3 löwe-t öltem meg egyedül,a negyediket a hülyeségem miatt nem sikerült,de csak 1 lövés kellett volna bele. -
Angelus1991ster #382690 Na akkor már csak t8 alatti prémiumokat is balanszolni kellene. -
András77 #382689 Majd átnevezik az autoaim-et mondjuk "nice garage picture"-re, ami tartalmaz egy garázs képet meg az autoaim-et. Ezután a WG megb.szhatja a python.log file elemző szoftverét, ami állítólag a csodafegyver az illegál modok elleni ádáz küzdelemben. Ebben a file-ban ugye a program neve alapján akarnak keresni, kb két pillanat lesz kicselezni. Gondolom ezért a nagy ködösítés, nehogy kiderüljön, hogy ilyen primitív módszerrel akarják beazonosítani az illegál modokat. -
Annak a tanknak egy kis mozgékonyság buff sem ártana. Úgy mozog mint egy bálna. :D -
yossarianHUN #382687 Löwe buff? Jesszusom, mi történt, új vezetés a WG-nél? Ettől fognak csak felrobbanni a fórumok. És a Sherman Reva is kap egy kis szeretet. Ezt már szeretem. -
Plata #382686 Nekem egy Prém AW járgányom sincs,de WoT-ban ha kijön valami szép amerikai vagy angol jármű akkor bizseregni kezd a bankkártyám. 
Mondjuk a Skoda pont nem angol vagy britt.De tetszött. -
yossarianHUN #382685 Remélhetőleg nem fognak eljutni az AW-s szintre, ahol lassan hetente kettő új "prém tankot" gyártanak le, amik gyakorlatilag sima tankok, valami ronda, egyedi skinnel, meg prémium kreditszorzóval. -
Plata #382684 Igen egy ideje fura nehezebb valakit befogni vele mozgás közben.M41-el mindig auto aim-al lövök szinte,közben meg cikázok az ellenség közt. -
bekescsaba #382683 A wot alap autoaimje játszhatatlan, kb akkor tudok befogni vele valamit, ha már betölti a képernyőt. -
Plata #382682 Hát az a 35Km/h csak betonon jön össze.
Lazább talajon már olyan mint egy KV. -
bekescsaba #382681 Hát nem tudom. Én 3 szor csináltam meg a Maussal az Objectért a HT15-öt, csak meghaltam mindháromszor. Megcsináltam negyedjére is. Kb 30-40 csata kellett hozzá.
A legkönnyebb küldetések egyike. A másik a light. -
Gyuszopapa #382680 Kicsit gyorsul az FV4202 is és növelik a bevételét.Rá fért már mert a 35km/h nagyon lassú volt. -
Legalabb van opcio hogy ne ilyen retardalt-kamuflazs legyen a tankon. A konzol-idiotizmus elerte a pc verziot is: ott van az okadek bundesliga festesu Tigris, idetlen halloween-temaju tankok, hello kitty camo meg varat magara.
-
Lichtmaschin #382678 Szomorúan hallom a sok maus kritikát pedig mindegyikkel egyett értek. Kicsit meg szenvedek vele aztán majd meglátom mi lesz...