World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt már megszoktam, hogy a durva manipuláció miatt minden csata 5-15-re végződik, de ez a rohadt tetves wg banda mindig tud lejjebb süllyedni
Oké,megbeszéltük<#eplus2>#eplus2> bár ilyen jól menne mindig<#gun>#gun>
Mondjuk a minap összepufogtattam a fiamén is<#boxer>#boxer>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.25. 21:43:16
crit lövések száma ugrott meg , olyan 3-4 hónap szünetem volt. ez idő alatt nekem olyan mintha jóval több lenne a modul/legénység vesztésem
azt hittem valamelyik patchbe mondjuk ezt kicsit felcsavarták hogy jobban vihető legyen pár küldi vagy valami....
nem ertem mi a faszert vettek le a ban-t rolad a forumbol, amikor csak a flamekeltes es a trollkodast nyomod most eppen evvel a teamval.
ha veletlen eppen lecsengene egy pillantra is valami, te tuti elkerulsz vagy evvel a kontegyokerseggel, vagy a pz2j-s sztorikkal, csak hogy megmondhassd a frankot es tudod h ugyis felbaszol evvel valakit majd. es mehet tovabb a flame.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.25. 21:32:05
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: barret, 2016.04.25. 21:09:07
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ami a CW-ket illeti, hogy ott túl magas a WR. Ez nyilvánvaló, hisz egy válogatott pro team egy sorra érkező csordát szétver, lást 300 spárta. Mi a klánnal sokszor full t10-ekkel mentünk 3-7 db T1-T7-es tankok ellen CW-n, most ezeket nehéz lett volna elbukni.
#373637 Tegnap egy olyan O-I mecsett mentem, hogy jogosan hihették volna, hogy autószart használok. Olyan kapáslövésem volt, hogy magam is meglepődtem. Fel se kell tenni azt ótvar hack módot, rendszer megtette ezt magától.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.25. 20:45:21
angelus1991ster.blogspot.hu
Ahányszor ezt hallom mindig kapnék egy ezrest megvehetném zsebből WG-t.
Másrészt pedig, nem arról van szó, hogy egy béna játékos esetén, ha kedvez neki ne tudná elcseszni a csatát, hanem hogy megadja neki a lehetőséget. Nézzük : ha egy játékos pro akar lenni és ezt a statján is mutatnia kell, mit kell tennie ? Mivel kell rendelkeznie? Jó gép, játékérzés stb, mindezeken kívül szükséges, hogy a MM ne csessze el a játékát, olyan dolgokkal amiket mind jól ismerünk :RNG megdobja a lövés becsapódási helyét 25%-al, a penje 25%-al kisebb lesz és a dmg-je is és folytathatnánk, hisz tudjátok. Ha mindezek ellene vannak, innen borítékolom, hogy a statja paradicsomi piros lesz az összes értékkel (wr, wn8, aver.dmg), de ha a WG engedi érvényesülni, esetleg adja alá a hátszelet, akkor a tehetsége kibontakozhat.
Én láttam már olyat, hogy akit győzni akar, annak megoldja, még ha az elbénázza is. Bizony ! Van egy ilyen másod accom, amelyben 45-ös köröket megyek wn8-ban és azt is engedi nyerni, igen sokszor. Elég érdekes módon számol a WG. Ha én szopóágon vagyok és beviszem azokat a tankokat, amelyekkel überpro vagyok, akkor olyan csapatokba tesz, hogy lehozzuk a kijelőlt paradicsomoknak a csatát. Bizony !<#nevetes1>#nevetes1>
Úgy néz ki ilyenkor a nap, hogy megyek a tankjaimmal sorra és pirosak, meg narancsok közé tesz, kékek meg lilák ellen és bukok sorra. Ezt követően beviszem a Pz 2-est vagy a t-28-at és már engem tesz a kékek és lilák közé, közben pár kijelölt paradicsomot, akiket a WG nyeretni akar és a prok, gyakorlatice lehozzuk nekik a csatát. Mondanom sem kell, hogy pz2-vel ha semmit nem csinál a fél csapat, akkor egyedül is lehozom a csatát, sőt ki sem tudna lőni a sajátom sem. Az az elv, hogy kellő számú pro lehozza a csatát, ha pistike top tierként a tóba is hajt.<#heureka>#heureka>
Ezek az én adataim:
Battles: 51,850
(company: 1,604)
Win Rate: 55.18%
(company: 66%)
Én gyakorlatilag senkivel sem játszok szakaszban. Igaz lehet ez a maximum 55-57 % elérhető winráta, mert én 30 000 csata után elértem az 55,11 %-ot, és azóta ingadozik 55,37 % és 55,11 % között.
Nem tudok feljebb lépni.
Míg szakaszban 66 %-os volt, tényleg ez lehet a megoldás az emeléséhez, 5-6 os tier, full platoonban.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ti mindenre ezt mondjátok.
Sosem használtam aimbotot,még is jobb a találati arányom T49-el mint aimbotot kiabáló balfékeknek sniper ágyúval.
Nekem szinte mindig az a legelső dolgom hogy berakjam skillnek azt amitől a tank több kritikus sérülést okoz.
kérdésem a következő:
mióta és miért van az hogy akármilyen tankkal vagyok, első vagy második lövésre rögtön criticalt lőnek nekem? modul/ember mindegy. régebben nem volt ennyire gyakori, és baromira idegesítő. kényszerít hogy vegyem az arany javítókat?
De karàcsony kõrûl lehet èn is.tudok majd nyilatkozni róla:-D
Ha màr ugyis ajàndèkba adjàk:-)
Az pedig egy súlyos téveszme, hogy a prok a szopóágat ki tudják küszöbölni. Max a hatását a wn8-on. Ha mellélősz és zsinórban rendre -25%-al dobja a sebzést úgy hogy moduljaid szállnak el szignifikánsabban többször, akkor téged is szívat a játék, csak te a tehetséged (géped, kézimunka, reflexek, kialvás) miatt kompenzálni tudod ezt a veszteséget. <#ejnye1>#ejnye1>
Pl tiniknek. Ha reggel röpdoli van az eminens, aki nem készült rá simán megírja 4-esre is, ha kell, mert OP, de az átlag gyerek ilyenkor karóval megy haza, mert nem éppen skilles és nem igazán képes konstruktív improvizálásra.
https://youtu.be/MTC1tT1IYPc?t=57
https://www.youtube.com/watch?v=1b2JUfo3IOs
és még van is és lessz még pár, azért van egy kis élvezet benne mikor reportal fenyegetoznek és be tudod bizonyíttani hogy nem csináltál semmi illegálissat csak használtad az eszed. Ha van ilyen replayetek szívesen fogadom oket.
Kíváncsi leszek, hogy minden csatát megnyerek-e továbbra is randomban, ha köztünk lesz illetve bukta lesz-e az összes ellene
Itt én se fékeztem<#whatever>#whatever>
De ma már volt ilyen,a másik object td-t seggbe lőttem,és eldurrant tőle.<#vigyor5>#vigyor5>
De az T10 volt.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.25. 16:19:56

Egy jó spotter malinovkán, nem kell folytatnom gondolom.
Egyébként nekem erről az MM-ről mindig az jut eszembe, hogy mikor gyerekkoromban belógtunk focizni a suli udvarra, mindig nagy vita ment azon, hogyan legyen 2 vagy néha még több csapat, ha sokan voltunk.
Ugye kialakultak a párok (szakaszok <#crazya>#crazya>) a csapatkapitányok is általában az idősebb srácok voltak, csakhogy, amikor ők választottak csapatot, akkor soha nem volt kiegyensúlyozva, vagy veszekedés volt. Ezért azt csináltuk, hogy mindig volt ott új srác, vagy akár másik suliba járó, csak éppen lejött és őt kértük meg, hogy ő ossza szét az embereket, mert ő nem ismeri, ki milyen jól focizik, max ránézésre a 100 kilós gyerek jó hátvédnek <#crazya>#crazya> Ha nem volt ilyen srác éppen, akkor meg kicsit tovább tartott és "sorsoltunk" felírt csapat számokat egy cetlire valaki 1,2,3... és húzni kellett.
Az az igazság, hogy a sok phasz algoritmus helyett, ami próbál egyensúlyt tartani, egyszerűen csak rá kéne bízni a véletlenre, válasszon ki teljesen véletlenül 30 játékost. Utána ezt a 30-t tanktípus szerint mondjuk kiegyensúlyozni 2x15 csapatba (focis témával szólva, kapus senki nem akart lenni, de volt mindig pár srác, aki meg igen, ők pl ne kerüljenek már egy csapatba, akkor mindig csere volt valakivel).
Garantálom, hogy sokkal jobb csaták lennének a mostaninál, amikor a WG kétségbe esve próbálkozik a bal fülét a jobb kezével megvakarni az MM-ben és rengeteg, én több százra teszem a számát, algoritmus próbál egyensúlyt teremteni, pedig egy sima RNG némi cserélgetéssel a ballansz miatt sokkal de sokkal jobb eredményt adna.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.25. 14:06:24

Vagy, ami még elő szokott fordulni, meglátják, hogy milyen jó esélyük van a nyerésre - és elindul ugyanúgy a lemmingvonat egy irányba. Aki nem arra megy (még ha jó játékos is), az meg nem képes megfogni az ellenfélt a másik oldalon (valamiért a lemmingvonat esetében a másik oldal is gyakran megcsinálja - csak a másik oldalon!), és lerohanják. A minimap luxus, a jó játékosok nem érnek vissza/harcolnak a jó saját értékekért/stb.
És már bukta az a nagy különbség, akár 55, akár 75%.
Jól írta itt valaki, az esély csak arra való, hogy az ellenfélnek jó helyzetfelismerés/mák/heroizmus kell a nyerésre. De meglehet csinálni!
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.04.25. 13:30:21
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egyébként én úgy vettem észre, hogy ez az esélylatolgatós xvm rész csak az egyes játékosok WN8 értékét veszi alapul, de az általuk használt tank típusát és szintjét nem.
ilsalon: így van. Anno azt hiszem valaki bedobta nekik, hogy az ellenfélen nem ott van a lyuk, ahol a lövedék eltalálta. Akkor jött ez a válasz.
András: a videókban konkrétan a 12 pontból, ha jól emlékszem, 4 illetve 6 pontot nem tudtak lereagálni. Ők olyant még nem láttak, de ha valaki küld egy replayt, akkor megnézik. Na most ilyenekkel nem fogod tudni meggyőzni a kétkedőket, hogy talán tévednek.
Volt már sok olyan csatám, de a legutóbbira emléxem, amikor karelián nagyon sz.rul álltunk a hegyek aljában, de a másik oldal jól nyomult én meg gondoltam egyet és az fv4202-vel elindultam abba az irányba a hegyektől. Azzal a sebességgel is odaértem az ellen foglalóköréhez, pedig jókora kanyart tettem meg és segítettem kiszedni egy kempert és ketten éppen hogy befoglaltunk. Ennyin múlt a győzelem, ha ott maradok, akkor talán többet sebzek, talán nem, de biztosan elveszítjük.
Kronos79: talán azért nem tudnak róla beszélni, mert egyiknek sincs halvány f.ngja sem az RNG progarmozásról. Egyébként is undorító egy téma, mint a térképek beragadása. 4x mellé lősz, akkor mi történt? Beragadt, mint a térkép szokott és ugatsz érte vagy megmagyarázod ahogy a fogalmatlanok szokták, hogy ez jól van így mert a szóráskép miatt, esetleg picit remegett a kezed és idegesebb volttál, nem tudtál koncentrálni és ez így van jól egyébként is. Először némi fogalma kéne legyen nekik, hogyan kell RNG-t programozni és utána próbálkozzanak a magyarázattal.
Nekem ezt akkor írták, amikor visszabújtam a ház mögé és akkor kaptam be a sebzést.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
"A győzelmi esélyt én is kikapcsoltam, mert messze nem adja vissza a valódi esélyt. Nyertünk már meg 15%-os csatát és buktunk 90%-ost."
Mi a különbség az esély és a valódi esély között? Ezt hogy lehet értelmezni? A 90% esély is csak annyit jelent hogy ott a kis rés hogy minden 10. esetben bukta. 😊 Az lenne a bizarr, ha nonstop minden 60-95% közötti intervallum automatikus győzelemmel végződne. Erre mondom hogy nem véletlenül nem igent és nemet ír ki az xvm csata előtt. 😊
A győzelmi esélyt én is kikapcsoltam, mert messze nem adja vissza a valódi esélyt. Nyertünk már meg 15%-os csatát és buktunk 90%-ost. Ráadásul itt a fórumon rengeteg játékos megfordult, akinek az a legnagyobb baja, hogy egész nap nem volt 50% fölötti győzelmi esélye, 40 feletti sem nagyon. Persze általában lemarad a hozzászólásukból a mennyi is lett az aznapi WR rész.
Angelus: azért írtam őket, mert mindketten csináltak videót a 12 pontról, de egyik rosszabb lett, mint a másik. Inkább ne csinálták volna.
Én textúra hibákat, lebegő objecteket viszonylag sűrűn reportolok. Egyszer még egy lyukat is találtam, hol kiestem a pályáról. Eddig max köszönő levelet írtak, vagy semmi visszajelzés.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Vélemény következik, ha valaki hibát talál, szabad jelezni:
Veszek egy 20000 csatás játékost, jómagamat. Nekem ugye 1/15öd részben van hatásom a győzelem megszerzésére, a maradék a társakon múlik. Szóval elméletileg, hangsúlyozom elméletileg, mert a valóság nem így működik de elméletben így is lehet modellezni, szóval minden 15. csatára jön ki úgy a lépés hogy rajtam múlik hogy nyerő avagy bukó. Az előző 14-re eszerint nincs hatásom, akkor a csapatomon múlik hogy mi a végeredmény, ennek a 14 meccsnek kéne lehozni az 1:1 arányt nyertes és vesztes csata között.
Szóval 20000 csatából minden 15-et megnyerek az aktuális csapatomnak, ez 1333 csatát jelent ami rajtam múlik, 18667-et, ami a csapattársaimon. Ennek a 18667 csatának ahogyan emlitettem 1:1 arányt kellene kihozni, szóval a felének győztesnek kell lennie. Ez ~9334 csatát jelent ami győztes, ehhez jönnek hozzá az általam lehozott csaták, igy ha nagyon király vagyok össze tudok hozni 9334+1333, azaz 10667 győzelmet a lehetséges 20000ből. Ez a csaták 53.4%-a
Tehát az elméleti winrate határérték ami elérhető, az 53.4%.
Még egy hatás van, ami ezt befolyásolja és illik figyelembevenni, ugye az én csapatomban vagyok én és 14 játékos, a másikban 15 játékos, adódik hogy nekem mindig van egy aktuális "párom" akinek a teljesitménye szintén hatással van az én győzelmi arányomra. Ez már nehezen megfogható mert minél jobb játékos vagyok annál nagyobb a valószinűsége hogy a párom a másik csapatban gyengébb nálam. Mivel határértéket számolok ezért azt az eshetőséget tekintem hogy kivétel nélkül jobb teljesitményt hozok le mint ő, ezért azok a csaták amiket neki kéne lehoznia azokat elbukja, mert egyszerűen nem hagytam érvényesülni. -isméltem elméleti modell- Szóval a fenti számitást megismételve pepitában a másik oldalon ez a játékos az egyes csatákban szereplő aktuális "párom" szintén 1333 csatában van hatással az eredményemre, ha pedig 100%os mérleget akarok tartani, akkor ez szintén +3.4%-ot jelent, összesen a fentivel együtt 56.8%-ot.
Tehát elméleti sikon ha végig szakasz nélkül játszok, és a csapatok erőpotenciálja ennyi csata után kiegyenlítődik, akkor a lehető legjobb winrate amit elérhetek az 56.8%. Ha ennél nagyobb (vagy 43.2%nál kisebb) az arányom, akkor az már szakaszozás eredménye, tisztán önállóan ezeket az eredményeket is csak a legjobb/legroszabb játékosok érhetik el.
Szóval ha a linkelt blogger úriembernek az a problémája hogy nem nagyon engedi 55% felé a játék, akkor ideje elgondolkozni azon, hogy talán azért mert az már közel van a max határhoz. Még fejlődéssel lehet rajta javitani egy kicsit, amúgy jelentősen már csak jó szakasztársakkal.
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.04.25. 11:59:36