World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nerf biztos, ahogy az OI-k esetében is az volt. Kb 6 hónap után lehet rá számítani. Szerintem belövik a DPM-et kb a batchat szintjére és az még a jobbik eset. A rosszabbik, ha szétb.sszák az ágyú karakterisztikáját meg a mobilitását.

Mivel ToT-ban májusban rengetegen kihúzzák ezt az ágat vagy nekiállnak, úgyhogy még többen fognak vele menni, lesz korrekt kis adatbázisa a WG-nek.

Ja, meg a wn8 fétisesek pillanatok alatt leszoknak róla majd a nerf után, mert bűn rossz wn8 értékek várhatóak (mint minden nerfelés után). Ez azért jó hír talán, mert akkor nem nerfelik tovább, ha csökken a népszerűsége.
Csak én érzem a TVP T50/51-t OP-nak? Már a 9-es is OP sztem. Ezt a tankot nekem találták ki. Tökéletesen illeszkedik a játékstílusomhoz. Remélem nem fog nerfet kapni 😞 Bár sajna szinte tuti meg fogja kapni a nerfet, nagyon erősnek érzem...
"BB is watching you!"
Ténnyleg XD mekkora lenne már egy 1984-es játékmód, ahol kapnál egy óceániai, keletázsiai és eurázsiai harcjárművet?

angelus1991ster.blogspot.hu

és ez az "újbeszél" szó nem "újbeszél"? :"D
oké vettem <#zavart1>
'Konteo', ez olyan összevont újbeszél szó, mint a 'kacsabeszél'.

A következő patchben elvileg orvosolni fogják, bár erre nem vennék mérget. Nekem Fishermans Bay alatt szokott rendszeresen kifagyni, elvileg erről a hibáról is tudnak már jó ideje, de azért csak nem sikerült kijavítani nekik. Videokártya driver frissítéssel azért próbálkozhatsz, ártani nem árthat, bár lehet nem is fog használni. 😊

...majd legközelebb az összeesküvés elméletet mondom, ami igazából tényleg a magyar fordítása annak elvileg. 😄
De ez a kérdés, hogy valamit, hogyan lehet utálni... hát én lehidaltam tőle. 😄
Konspirációs teória, ha úgy jobban tetszik.
ah és ezt sikerült erre magyarítani'? klasz
Conspiracy theory.
ez a konteó honnan jött? mármint a szó , mert a jelentése tiszta!
x"""D LOL, World of Tanks-ot, hogy lehet szeretni? 😄 Az összes konteós baromsággal együtt? 😄DDD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.27. 18:52:20
na ez szép volt, o-i 1 lövésel vett ki 600 méterről kb szemből, tigris 1el voltam
ilyenkor megyek én is scoutolni ... artyval <#zavart1>
World if Tanks-ot, hogy lehet utálni?

HTS s3rg1nh00
nem írtam olyat,hogy utálom a játékot.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

xotyi
Már a closed betaban volt működő átütésjelző, és az hogy fogalma sem volt róla az embereknek elég erős csúsztatás, főleg úgy hogy a kliens leírja hogy mire szolgál csak értelmezni kéne.

Trance&Friends nothing more..

Két és fél év után először reportoltam nyomorultat. 150 méteres közelemben nem volt senki. És nézzétek mit írt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hagyjuk mar ezt a bullshitet. nyilt beta ota toltam, kezdettol itt volt ez a forum is, nyugodtan lehetett kerdezni. es az h neked 15k csata kellett hozza, h eljuss odaig h olvass kicsit, az teged minosit.. mert 15 k csata nem az eleje, hanem also hangon 2 ev.....
jo lenne, ha ezeket a faszsagaidat egyeszamban irnad, mert te nem tudtad.. amugy eleg vissztekerni a forumba, mindjart kiderul, h nem volt ez mar akkor sem ilyen misztikus. ezt rinyalast max az nyalja be, aki akkor meg nem jatszott.
igen, gondoltam h most jon "a stat nem szamit" mokazas...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.27. 18:16:04
Én a perma szopóágat úgy szoktam kompenzálni hogy spontán el marhulok pár csatát.<#idiota>
Ha szopó ágra kerülök akkor jön T49 meg a Benny Hill játék stílus.
Meg előveszem még M41-et és ELC AMX-et és csak baromkodok egy félórát.és utána már tudok újra játszani rendesen.
Is7-et is így húztam ki,napi 10k xp-t csináltam hozzá hogy meg legyen,de ha rosszul ment elővettem scout tanokat és el baromkodtam egy kicsit,utána már jobb kedvel csináltam tovább a menetelést Is7 felé.

<#taps><#worship><#eljen>
Kösz,de igazság szerint én nem tudom a wn8-akat számolni és úgy játszani. Műkedvelő vagyok és szenvedélyből tolom. Nem tudok hátul sunnyogni és csipkedni a HP-kat mások mögül, hanem megyek előre, mint egy igazi katona férfiasan facet o face gyilkolni. <#violent>

Igazság szerint azt vártam, hogy az IM missziók jutalmait linkeli valaki. Csak egy prém nap jár valamelyikért vagy egy hét is? Mennyi gold van ?
antimat, leírtam hogy a kezdetekben nem voltak ismertetők. Videok és elemzések sem, azt sem tudtuk létezik a gyenge pont egy tanknál, mint fogalom és ez a WG hibája ! Ma már akit érdekel tele vannak vele az oldalak, de a WT-ben magában a kliens tartalma ez az inofrmáció, itt pedig nem, erre hívtam fel a figyelmet. Erről a WG tehet <#ejnye1>

szotyi, az átütésjelzőről fogalma sem volt az embernek, hogy az egyáltalán az ! Először is az ember ezeket a beállításokat átállítja. Magam pl csak célzó modban használtam bármiféle megjelölést, kivéve a szervercélkeresztet, mert rontotta a játék élményét. Később, amikor már ismertté vált, hogy átütésjelzőként lehet állítani, egy csomó dolgot továbbra sem tudtam, melyek megtévesztettek. Pl a rétegelt páncélra nem lövünk bizonyos lövedéktípusokkal, az meg azt mutatta, hogy átviszi és akkora volt az RNG, hogy nem is lehetett ezt megbízhatóan használni, de ez hosszú történet lenne. Igazából semmit sem tudtunk az elején

joe62, hát spec arról, hogy gyenge pontokról említést sem tesz a kliens, nehogy már én tehessek ?! :-D
viper, az hogy annyi volt a statom részben amiatt volt, mert a barátommal játszottam, aki tehetségtelen volt és minden rosszba belevitt amibe csak lehet, másrészt olyan hiányosságok miatt, amik anno hozzáférhetetlenek voltak, mint ne 50%-al kezdj minden tankot lett ilyen a stat. Nem goldoztam sosem korábban és prém fiókom sem volt. Ma már 1 518 eff értékkel rendelkezek ami elég jó és a recentem is zöld, ergo tehetséges vagyok, annak ellenére hogy korábban perma szopóágon voltam

Lex lutor, sikeres voltam azzal a tankkal amit nem fejlesztettem, de igazából nem volt honnan tanulni. Ha megnézed a mai nagy játékosokat vagy reset accjuk van, vagy pedig reroll illetve akkor kezdték, amikor már minden info meg volt. Én szenvedélyből játszok, nem a statért

én a játékosokat,főleg mikor T49-el le sebeznek csapattársak és én fizetek.Amx 30 is direkt fellök és én fizetek.

Az előbb engem is lelökött csapattárs magaslatról,álltam bokorban Td-vel erre belém jött tök gázzal és lelökött.
Ja és nem véletlen mert belém jött és még utána tolt is.
lol most hogy beszéltünk róla bementem csatába,kezdésnél három hülye csapattárs jött belém.Majdnem balhé lett mert ketten leálltak egymást lövöldözni.<#szomoru2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.27. 18:00:30

xotyi
Az kérlek úgy jött ki hogy a 910 25%-a már nem kerek egész szám hanem tizedes jegyre végződik,csak gondolom nem lenne sok értelme 0,5-eket sebezni így kerekítettek😊 Ha kötözködésnek érzed azt hogy megjegyeztem hogy egy fullhp-s Obj-et nehezen oneshotolsz nagyon sajnálom én örülök neki hogy élvezed és jól megy vele, csak ne nagyítsd túl az érdemeit a valós szint fölé,ennyi😊 Ha az első posztban szerepelt volna hogy már sérült volt az obj, egy szót nem szólok.
Písz és további jó trollkodást a turbó KV2-vel😉

lol, a játékot utálod mikor a játékosok kecik?
HTS s3rg1nh00
mi van ma az emberekkel?5 csatából 3-ban kitolnak a csapattársak az ellenséges tank elé,vagy nem engednek véletlenül sem visszatolatni...imádom ilyenkor ezt a játékot<#falbav>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nos nekem kereken 1138-at ír de legyen igazad.
Én igen is szeretem és szeretek vele ökörködni.És nem ritka hogy 4k-s köröket megyek vele,az hogy te béna vagy vele a te problémád,de inkább asszem csak kötözködni akarsz
Jah ezt meg te írtad:
A T49 max HE sebzése 910 ha mákod van +25% az már 1137
<#vigyor>

Te ez hol 1137.5?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.27. 17:39:43

xotyi
1137,5 😄 de azért a 0.5-ért rámpirítasz, no mindegy, félre ne érts, csak ilyen élménybeszámolókból az jöhet le az ide belépőnek hogy ez mekkora egy OP- rohadék light hogy oneshotolja a 9es páncélozott TD-ket, meg 1000-ek ver a legpáncélozottabb tankba is, aztán meg igazából jön a koppanás hogy ilyet mégsem tesz, aztán kiderül hogy nem is oneshot volt mert már sérült volt az obj és hasonlók, nem kötekedés, csak maradjunk a realitások talaján, a glass cannon-okat okés hogy megeszi lazán,de azért az alfa az átütés nélkül lófaszt nemér, és sehol nem íram hogy 910 a max, azt írtam hogy az az avg és ha mákos vagy még van +25% grátisz😊

Elhiszem hogy jó vagy matekból,de nézz utána jobban a max He sebzésnek,mert az nálam 1138.
WtPz4-be lőttem egy lövéssel és gyújtással 1420 valamennyit.Pontosan nem emlékszem,az object meg sérült volt,nem full hp.
Szerintem ki kellene próbálnod a tankot,és meglátnád hogy röhögve belelősz 500-900 sebzést bármelyik td-be szemből 500-600 méterről.
Ha kicsit is szereted a T49-et olyan lövésekre is képes lesz amit nem is gondolnál,300-500 méterről kilőni a full gázzal robogó scoutokat.
De a legmókásabb az hogy úgy szeded ki az ellenséget hogy ők észre sem vesznek.Olyankor aztán hackereznek meg anyáznak.<#mf2>
Az nagyon mókás főleg ha buzi kis gold ammos prémek.<#mf2>
Jah 910 az ágyú átlag sebzése,de az nem a max,legközelebb nézz utána.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.27. 17:12:56

xotyi
Nem akarom elrontani az örömödet, de ez matek szerint elég nehezen jön ki(kb annyira mint az 1000-et vertem frontból a JpE100-ba) A T49 max HE sebzése 910 ha mákod van +25% az már 1137 , az átütése 76mm +25%-al is csak 95, HEAT-el okés, de annak meg csak 700 +25% a sebzése,az Obj HP-ja meg 1600, ammo rack még okés lenne, de nagyon nem jellemző arra a tankra a frontból ammorack elszállás. Ha van ilyen hihetetlen replayed azt szívesen megnézném,ha tévednék, mea culpa<#circling>
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.04.27. 16:57:26

joe662
A rontás ellen ezek már elavult módszerek ne ajánlgasd<#banplz>
Nevet kell változtatni,legalább hetente,de ajánlott sűrűbben,és akkor a wg gonosz algoritmusai nem találnak meg a mátrixban<#idiota><#beka3>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.04.27. 16:53:24

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Bakker asszem az Object 704-et fel kell venni a T49 érzékenyek listájára,első csata robogok az ellenség bázisára object jön elö a sarkon rám lő 598 sebzés rálövök kapásból,mire eldurrant az agya.<#vigyor>
Ezt is szemből oneshotoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.27. 16:24:00

Csak téged, rád rakták a rontást. Vegyél prémet vagy valami drága prémium tankot, akkor leveszik rólad... ha ez nem jött be akkor szed le a modokat és/vagy rakd újra a teljes játékot. <#hawaii>
voivod32
A legutóbbi patch óta, ez a tetves játék , állandóan összeomlik, kifagy, mire visszalépek, már füstölök! Másnál is előfordult ez, vagy csak engem szopat?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34
WG azt hiszem rossz helyen dolgoztat. Kiváló munka!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csak ki kell húznom a LEO 1-et, ha már ilyen skin-ek lesznek hozzá: Leopard 1 <#szeret>
Vót má! 😊
Lunki88

Ha már úgyis az összeesküvés-elméletekről volt szó legutóbb. 😄
Lunki88
Ez nem igaz. Cw-n még mindig szokták használni, igaz többnyire csak védekezésre.
8 perces csatákkal számolva az bizony 2000 játékóra. Ennyi szopás után még egy prosti is nyugdíjba vonul inkább <#nevetes1>
McFrost
Jajj, Overlord mapon szinte egyedül védem a partot, volt segítség, de mégsem. Végén marad egy 120 hp-s GWPanther, szerinted?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Én vén fejjel képes voltam utánnanézni bizonyos dolgoknak mert zavart hogy nem voltam elég hatékony és nem tudtam beütni az ellenfelet.
Mára a játékban található tankok jó részének fejből tudom a gyenge pontjait mert muszály ezt tudnom hogy képes legyek valamit is kezdeni a csatákban.A másik dolog a pályaismeret,na azzal is vannak a játékosoknak problémái.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ujabb Foldi Palibacsin es Hitler csodafegyverein edzett jokepessegu szakerto van korunkben 😄DD
ahhoz azert erosen csokkentmunkakepessegunek kell lenni, h 15k csata kelljen, hogy feltunjon, h azt sem tudod mit csinalsz.. te ugyis write only vagy tudom, olvasni meg luxus..
Annak gyermekem, hogy 15K alatt 500 lett a WN8 -ad egészen biztosan más az oka, nevezetesen az, hogy hülye vagy a játékhoz. Ez ilyen egyszerű. Persze erről is a WG tehet. De ez a WG ilyen köcsög csapat, a játék meg egy csaló bug halmaz, akkor mi a f@szért nem tolod már el innen a biciklit ? Nálam b+ betelt a pohár.
joe662
Ejj hàt nem figyeltek,pedig honapok óta tèpi a szàjàt.SOSEM Õ A HIBÀS!:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"