418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lokker #382840 Alreget a házirend tiltja, kick-ban-kill. -
Angelus1991ster #382838 Áhh megint meghasadtam két részre...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem unod még "aru"? -
Maceehun13 #382836 

Amúgy én szerintem az M4 Revo. is jó
-
Angelus1991ster #382834 Tanakodom, tanakodom
...á, majd úgyis ingyé adják küldetésbe.
Ha a japán Tigris tierlimites lenne azt, azonnal megvenném.
AT-15A ami tetszetős, de az meg ritka egy lassú td. Épp elég azon az ágon végigvergődni :P
Egyedül a svéd t6-os Nimród-AMX a megérős, de az még nem került be ingame shop-ba, majd csak 9.17-től. -
Én globálban gyenge játékos vagyok, nekem vele a max dmg 3182, max kill 5, max xp 1985. 160 meccs, 55wr, tankász.
Ugyanakkor az átlag dmg 687 átlag xp 506 :)
A wotinfós jellemzéssel egyetértek, világít, aki rálát, már kattint is. Olyan a harc vele, mintha egy sörétessel rohangálnál egy fps-ben. Városban, ahol minden mindegy, néha mintha jobban élvezhető lenne. Kreditgyűjtésre nem rossz, ha van prémed, anélkül nem fűlik a fogam a használatára, annyira nem fun. Gyors tankokat távolból se (onnan meg minek) tud lekövetni, harcolókba tud sunnyogva belekurelni egy rendeset, de nagyon együtt kell élni a csapattal, meg a randommal. -
Hahh. Engem csak agyhalott joszagok koze rak vele allandoan, 2 perc alatt 7 megdoglik.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.11.13. 17:47:48 -
tothgyorgy #382831 "Előnyei
Brutális ágyú, ami elképesztő fear factort kölcsönöz neki... már ha nem annyira buta az ellenfél, hogy ne féljen beállni elé. Egyáltalán nem igényel arany lőszert (ha nem akarod az 510-es alfát), így nem kell félni attól, hogy eleszi a nyereséget. Nagyon jó kredit gyár, hála a magas sebzési potenciáljának. Bivalyerős motor, aminek hála egyenesen viszonylag fürgén tud haladni. Az MM igazából nincs hatással rá, sose fogod gyengének érezni a nagyobbak ellen. A formája pedig annyira csúnya, hogy az már szép.
Hátrányai
HATALMAS, papír páncélzat, gyenge álcázás. Hosszú töltési és célzási idő, ami összeadva a lassú forgási sebességével és a csőlehajlásával nagyon esetlenné teszi, ha meg kellene védenie magát. Az ágyú elhelyezése elég problémásan a tank közepén lett megoldva, ami miatt előbb látják a tetejét mintsem te lőni tudnál. Alacsony DPM sima AP lövedékkel."
wotinfo.hu -
Plata #382830 Nem.
Túl nagy túl lomha túl papír.
És ha jól tudom alig van látótávolsága,T8 csatába is bekerül ahol már tényleg csak akkor tud érvényesülni ha nem látják meg,de ha meglátják akkor kampec. -
Angelus1991ster #382829 Nem szeretek ilyen kérdéseket feltenni; de a SU-100Y-t ti megvennétek ingame goldból?
Megéri? -
Eddig tetszik.
-
tutyimutyi2 #382827 -
Nem mintha a parancsnoki kupola nem lenne könnyebb célpont, a super perzsának sem lövi senki a frontját, nem vágom akkor miért lövi mindenki a franciát ott ahol a legvastagabb...
ha kicsit szögben áll már lőhető a két oldalsó ufp,a parancsnoki kupola meg viszi egyből a parancsnokot, ott ha jól emlékszem kb 64 mm vastag...ha szemben áll van olyan része is ahol 40mm a páncél, magasabb tankokról be lehet lőni a torony mögötti motorház kiugrását, jó azért ez nem életszerű lehetőseg csata közben
-
Plata #382825 T49-el 905-öt lőttem Obj 263-ba több mint 300 méterről és szemből.Második lövésnél már 300 méternél közelebb volt,de épp csak kilátszott a domb mögül belőle egy pici,megkockáztattam és bingó. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.13. 12:53:55 -
asolyom #382824 Nekem az IS-3 top ágyúja pattant a francia szutyok frotjáról, alap lőszerrel. -
davidbog #382823 Fél év után gurultam pár kört ismét. "Csodás" ez a játék, nyert egy újabb fél évnyi hanyagolást. Jó lenne ha méltóztatna csinálni is valamit az állítólagos új fejlesztő csapatuk és nem a premium tankokat fosnák magukból ezek is... -
Plata #382822 büdös francba ilyen pechem van,zsinórban második csatámat cseszi el telefon. -
Plata #382821 Ilyet sem pipáltam még,prém perzsa he lőszerrel lövöldözte az oldalamat meg a láncom,elég kevés eredménnyel. -
ACi000 #382820 Rólam is pattant
-
Plata #382819 Jelentem T34 viszi mindenhol.Akár beforgatja akár nem,364-451 közt sebzi T34 ágyúja.Viszont úgy pattan T34 láncról meg toronyról mint a huzat. -
ACi000 #382818 A frontjáról lepattantam, a tornyáról szemből, majd a tornya tetejéről is, lerohanni nem mertem mert fedezték, pedig vízbe löktem volna -
Lokker #382817 Elkényelmesedtél, de pár közelharc és visszarázódik az ember. :) -
Nekem is ugyanez a bajom, akkor már ketten vagyunk. :D Mióta letöröltem a modot, a közelharcoknál tiszta balfácán módjára játszok a lightokkal. -
Plata #382815 Franciát nem vitte KT ágyúja?
-
ACi000 #382814 Én top ágyús tiger II-vel megszenvedtem vele, a tornya tetejét nem tudtam belőni(felülről!), a frontjával nem is próbálkoztam. Oldalról szétkaptuk aztán. -
Plata #382813 Találkoztam ezzel az új francia prém járgánnyal,de ez tényleg ennyire gáz vagy csak mákom volt?
Még Kv2-vel is öltem egyet.
De M41-el buli volt,T69-nek nulla kihívás ,Is7 na az meg olyan volt mintha csúzlival lövöldözött volna.
T69-el szerencsém volt,megkerültem és a hátába úgy ment a sorozat bele mint a kés a vajba,M41-el körbe rajongtam,de vitte szinte mindenhol,Kv2 szemből adott neki 2-t.Is7-el szintén szemtől szembe. -
realcsabi #382812 Köszi! -
Grat!
Ciff is még mindig első az E50m el
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.11.13. 08:36:21 -
asolyom #382810 Na ja, ha egyszer szívó ágra kerülsz, akkor nem érdemes erőltetni. Egyébként tényleg iszonyatos sötétség uralkodik néha. Olyan bunkó beszólások, anyázások csapaton belül is, hogy előbb utóbb letiltom a csetet. Tegnap ez volt a legenyhébb dolog, hogy KV-2-vel mentem Fishing Bay-en, és az elején kértem a heavyket, hogy jöjjenek velem az épületek közé. Jöttek is, de jött egy piros T-28, aki belefutott az ellenfél OI-jába, és az egy lövéssel ki is szedte. Erre elkezdett nekem a cseten pofázni, hogy mi ez a hülye terv, hogy a városba kell menni. Barátom! A szutyok kis mededdel senki nem hívott, de ha már jöttél, akkor is miért az én hibám, hogy odaállsz az OI elé? -

Periszkóp helyett távcsövet tettem rá.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.11.13. 00:44:50 -
realcsabi #382808 Motor, löveg, felfüggesztés, rádió. :)
Felszerelések közül töltésgyorsító, ventillátor, periszkóp.
Rammer alap, periszkóp a végjátékhoz kell illetve az olyan szitukhoz amikor nincs aki spotoljon. Harmadiknak a ventillátor pedig általában hasznosabb mint a célzásgyorsító. Álcahálót nem tartom szerencsésnek az ágyú kalibere és a viszonylag kicsi kitérithetőség miatt; sokszor kell korrigálni a pozíciót. Az álcaskill és a festés bőven elég. -
SU-122-44-re milyen modulokat ajánlotok? -
realcsabi #382806 Tegnap feltettem ezt a wg modot a top tanks eventhez. Éppen a harmadik gunmarkot csináltam vk 30.01D-vel pár napja, és ennek köszönhetően top 3 vagyok azzal a tankkal az eventen (vagy voltam, nem tudom du. Néztem utoljára) Egy olyan kérdésem lenne hogy valaki lenne szíves linkelni egy friss állást arról a tankról? Egy hétig nem leszek gépközelben, telefonról pedig egyszerűen nem tudtam odanavigálni, és hát mégiscsak b.ssza a csőröm, jó volna néha megnézni az állást :)
Egyébként itt hozzátenném hogy egyáltalán nem tartom valami hű de teljesíthetetlen vagy csak szerencsén múló dolognak a top 3-at, sorozatban odafigyelve menni kell egy tankkal 60-70 csatát, felszerelve minden földi jóval, összpontosítani és simán teljesíthető. Semmi emberfeletti nem kell hozzá, nem éreztem hogy bármi kiemelkedőt csináltam volna csak mentem kb. 50 csatát és tessék. Még mindig nem értem a múltkori méltatlankodást. :) -
Angelus1991ster #382805 Töltésgyorsító-Ventillátor-Stabilizátor -
Kronos79 #382804 Ilyen bajom van nekem is. Nálam inkább kényelmi szempontból volt jó. Mindenesetre kiszedtem biztos, ami biztos. -
Dorgal #382803 Ezt a sok rohadt siemkát tiltanák már le,ellepték a szervert.14 meccs,egy tankkal,14 bukó,sorozatban.Játszhatatlan. -
KI milyen felszereléssel használja a T95e2-t?
Szedettvedett a legénység,sajnos,bia nincs.
Rammer+vstab+távcsö?Vagy távcső helyett egld? -
bekescsaba #382801 Ezért nem játszok már jó ideje lightokkal. Amikor ott pattogok, kacsázok, sokszor egyszerűen nem tudom rávinni az egérkurzort. -
bekescsaba #382800 igen - igen, de nekem nem megy így, vagy legalább is nagyon nehezen.
-
Akkor fogja be, ha sziluetten belül van. -
bekescsaba #382798 Lehet én vagyok a béna, és izgalmamban nem pont rá viszem az egérkurzort, amikor megnyomom a jobb egeret. Ez az autaim helper annyit segít, hogy akkor is befogja a tankot, ha nem pont rá teszem.
Olvasgattam a hivatalos oldalt, ott aimbot írnak konkréten, ez nem az, ugyanoda fókuszál, mint a gyári, és nem lő elé a tankoknak.