World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy 260-at azért sem látni gyakran, mert akinek meglett, hamar rájött hogy többet ér egy IS7-tel. Egyrészt a páncélja - bár papíron nagyon jónak tűnik - a gyakorlatban kb. minden lövést beenged (hamar ninja nerfelték ezt is sajnos). A másik gond az, hogy ha meglátnak vérszemet kap az ellenfél és sokszor öngyilkos módon ront rád, csak hogy téged kiszedhessen. Gondolom ebben van egy nagy adag irigység, vagy nem tudom mi más lehet az oka.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.04.28. 18:55:53
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak azt írtam, hogy ne ócsárold azt amihez ingyen hozzájutsz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem vagyol te kissé "rasszista" a p2w mindenekfelettiségét szajkózva?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Fizettél a játékért?" kérdés azért merült fel bennem, mert vannak akik úgy szidják a WoT meg a dicső Wg-t, hogy egy kanyit nem fizettek a szórakozásért, de azért verik a gyíkot előtte hónapokig-évekig.
Nem szociális munkás ez a cég.
Régen sokkal több lehetőséged volt a +3 tier ellen, mint most a +2 ellen, mert volt pl. használható HE lőszer és a sokkal kevésbé szopató random-script is (az MM-t is beleértve: kevesebb volt a + tier-es csatád, mint most)!
De rád jellemző modon.1 sorral lejjebb,már megint mindenki hibás,a szar statod miatt csak Te nem<#fejvakaras>#fejvakaras><#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De még van 63 a 180ból,igy is kell még vegyek?<#banplz>#banplz>
Bár ha belegondolok,amíg 3 jegyű volt a prémnapok száma,és 5 jegyű volt a gold is,addig jól ment<#ravasz1>#ravasz1>
1-2 tankba kell úgyis új legénység,remélem ezekkel hamar fel lehet tápolni őket.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
-ha veszel 30 nap prémet és/vagy Pz-b2 tankot némi gold társaságában. :-D Utsó konteó megígérem 😊
Ha megnézed az 1000 csatás átlagomat nem látod meg benne a számtalan boostot, amit az egyébként elég franciás lövegekkel bíró cseh ágban nyomtam el. stat. A wr mélypont a cseh 5-6, hát azokkal tankot nem bírtam eltalálni, nemhogy gyenge pontot. Után jött a T34-100 és T-50 sok boosttal.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.04.28. 16:06:19
Mekkora jó pálya prokhorovka ez a T34-nek, de 3 tetves nagyancs gyíkgyökércsírával az ellennél... ST-1 itt csináltam meg a pattintósat. persze arty nem volt.
Ha el lehetne adni az jobb lenne<#banplz>#banplz>
Vagy például ilyen adatokat vezetek mostanában:
Light tankkal 157 meccs óta nem voltam értelmes spot pályán. (Spotolj 3k-t láthatatlanul küldi van bent)
Nincs ellenem nagyobb heavy 59 meccs óta (Sebezz 2k-t nagyobb heavybe med küldi)
36 csata óta nincs kettővel nagyobb tank ellenem csatában (artyval lőj ki két nagyobb ellenséget)
Ezen az accomon több, mint két éve folyamatosan van prém fiókom, vettem pár járgányt is.
Mindezek mellett sem vertem szét otthon a bútorokat. Szeretek játszani a játékkal és konteo hívőkkel ellentétben még mindig hiszek a balfasz randomban. Egy bármilyen hosszú rossz széria belefér a randomizálásba. Tudom, hogy majd az obj260 is meglesz idővel, ahogy a t55a-t is megcsináltam segítség nélkül.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
állandó prémfiók vásárló,30+prémtankkal<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Se sopóág,se lag,game,crash,rng,mmszivatás,csak saját tier,minden tankkal,artyval is mindig top vagyok<#beka3>#beka3>
Nincs itt Angel1991ster, helyette kell megkérdeznem: asolyom fizettél a játékért? <#banplz>#banplz>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
OI es OI exp lesz nerfelve.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Egyelőre bizakodhatsz.
Én meg elbújtam szikla mögé onnan lődöztem őket,de sok lövöldözés nem jött össze,a csapat jó volt pillanatok alatt levertek mindenkit.

Mai statom T49-el 17 lövés 14 találat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.28. 13:20:13

Med és arty utolsó küldi nem jön össze,már nagyon rég.
A legemlékezetesebb csatáim közt van az amikor Tiger 2 platoont likvidáltam M4-el.
<#banplz>#banplz>
Valaki adhatna 100k free xp-t mert ettől a challengertől a falra mászok.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.28. 12:01:33
Az EU szerveren rengeteg hobbináci játszik, sokan viszont továbbfejlődnek. Aki a német haditechnikai fölényt szpemmeli a fórumokba, és sír az OP oroszok miatt, az egy dolgot felejt el: ez egy játék.
Vegyük példának a Tigrist. 1942 nyarán vetették be, az akkori ellenfelei a T-34 és az M4 Sherman. Ha Tigrissel játszol, melyik leküzdése okoz nehézséget neked? Ugye-ugye.
Ha a játékban ugyanabba a tierbe kerülnének, akkor mindenki Tigrissel játszana, mert ki akar free frag lenni? A tierbesorolása a játékegyensúly miatt különbözik. A T2 szintén jóval korábbi konstrukció, mint az IS-3, de a kortársainál a játékban is jobb.
A WoT nem szimulátor, hanem egy arcade játék. Ha szimulátor lenne, akkor Tigrissel minden második csatádban el sem tudnál indulni, a legénységed kiszállna, és felrobbantaná a tankot. Ezt szeretnéd? 😊

Szóval igen, úgy lövik be a nerf első időpontját, hogy aki áldoz rá szabad xp-t (aranyat esetleg, hogy szabad xp-t gyártson) az mehet vele kb 6 hónapot. Aki prémiummal húzza az 2-3 hónapot, aki meg prémium nélkül az 0-1 hónapot, szóval simán lehet, mire odaér, már csak a nerfelt tankkal találkozik.
Én is toltam a cseh ágba egy csomó reserve-t meg eddig kb 30e szabad xp-t és a tier9-ig jutottam csak. A ToT miatt megpörgetem, de egyébként csak 2-3 hónap múlva lenne meg a tier10, addigra meg már szinte biztosan lenerfelik. A ToT szerintem kicsit csúsztatja a cseh ág nerfét, de azzal is csak 1 plusz hónapot nyer a zember. Jó esetben 2 hónapot tudok játszani a mostani tankkal, hacsak nem nerfelgetik le szépen csendben a háttérben. Szóval úgy mondom a hivatalos nerfig lesz kb 2 jó hónapja a tanknak.
Ez az üzletmenet, csak valahol nem teljesen korrekt ez, szerintem.