World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mulatságos ezt olvasni, eleve a tog nem gyors vonat, meg karelián, amikor a 20. másodpercben már van kit lőni, mert özönlenek a tankok, akkor ugyan miért menne az ember előre? A legszebb része, amikor a nulla teljesítmény t-50 bemondja, hogy HOGYAN MERTEM MEXÓLÍTANI ŐT?? Ki phaszom ez, hogy nem lehet csak úgy mexólítani? Besz.rás jót röhögtem ezen.
alexao08 (15:27:50) shut the **** up
alexao08 (15:28:03) we were minus 1 tank since the beginning with you
alexao08 (15:28:08) and you dare talk to me?
alexao08 (15:28:17) ****** with tog
alexao08 (15:28:24) best feeder ever
mrkts (15:29:50) yes, this minus 1 tank made 2,5k dmg
mrkts (15:29:58) maybe you did not notice that
mrkts (15:30:11) what did you do actually?
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.02. 15:42:12
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Minél nagyobb tierbe kerülsz annál több xp és credit.
Tier4-es tankkal csak T6-ot látok.....
A skodával lőttem már ki 2 tankot egy tárból, éppen úgy sikerült, de ezt meg sem említeném, mint taktikai elem, mert erre fölösleges számítani.
Látszik, hogy mostanában nem játszottál vele <#crazya>#crazya>
Ezt a tankot gyakorlatilag egy átlagos scout 2 skilles legénységgel meg optikával 445m-en spotolja, pláne ha lősz is, de borzalmas a kamoja, simán kiszúrják 445m-en mindegy mit csinál. A kirajzolási távolság 500m, tehát neked leginkább ebben az 55m-es sávban kéne tartózkodnod, hogy legyen célpontod, de ne égjen folyamatosan a majré lámpa.
Ezt még a legjobb játékosok sem tudják hozni, egyszerűen kiba nehéz feladat kijátszani ezt a tankot, pláne kitárazni ilyen körülmények között. Érted, kiszedsz maximum egy tier8 medet maximum, de inkább az se fog sikerülni és mehetsz is zuhanyozni a garázsba vissza. Vannak akik ügyesek és sikerül olyan sávban mozogniuk, hogy még nem spotolják őket (bokrok, fák stb segíthetnek nekik) de ők tudnak lőni, de még ők sem húzzák sokáig.
Azt te honnan veszed, hogy rossz a grille 15 kamoja? Én még nem találtam erre a adatot. Az meg, hogy a kukibéby agresszíven tolja előre és spotolják egy más kérdés, de abból a kamóra következtetni még meredek húzás lenne. Szerintem átlagos kamoja lesz.
Az igazi gondja, hogy nem forog körbe a torony teljesen, de cserébe nagyon jó gun dep. Ez teljesen jól használhatónak tűnik.
Láttam hiradóban hogy rinyálnak buzi ruszki motorosok mert nem engedik őket menni német országba hogy megemlékezzenek a nagy hős szovjet katonákról.
Meg hisztiznek mert mindenhol le bontják a nagy szovjet honvédő hősök emlék szobrait.
Röhögnöm kell,még hogy honvédő hősök,már a kommunista rendszerben is inkább lehugyoztam volna az emlékszobrukat,nem még meg koszorúzni.<#violent>#violent>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az m40-em legénységének még Bölter medálja is van.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.02. 14:01:40
Asszem veszek még pár artyt.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.02. 12:35:53
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Sajnos baromi élvezetes. S a T10-es tán még jobb (még nincs meg)... szal tuti nerfelni fogják. :S
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ahogy meglátják, márpedig könnyen meglátják, mindenki ezt lövi. Szakaszban érdemes használni, hogy a társak védjék töltés közben és jobban el lehessen osztani a beérkező lövéseket/sebzést, de ez is inkább csak városban működik. A HP trade az össztűz miatt nem működik vele, tehát hogy kapok 1 lövést és kiosztok 5-t, mert azonnal össztüzet kap ez a tank és szinte semmit nem tud észrevétlenül megközelíteni.
Még amikor a hatos tár volt fent és +200 hp-ja volt, már akkor is azt mondta a storm, hogy játékosok kb fele az első tárat nem képes kiüríteni vele. Gondolom ez az arány azóta nem javult, hiába csak 5 lövés van, de kevesebb hp is, meg a játékosok is finoman szólva "aggresszívebbek" és ott maradnak mozdulatlanul és lőnek.
Nem jó tank, feltűnően ritkán lehet vele jókat menni, nem baj, hogy lecserélik egy klasszikusabb TD-re.
Mert a grille 15 viszont inkább a tier9 tovább fejlesztése és az a tank a hátsó tornyos speciális beállásának és az elfogadható kamonak köszönhetően meglepően jól használható ott is, ahova a wte már nem merészkedhet (pl városi sarok harc, ferde lejtőre feltolatni és csak a tank tetejét kidugni a szemközti domb fölött - sand river védekezés pl meg még sok más spéci hely). A kamoja feltételezem jó lesz a grille 15-nek.
Szerintem jobb lesz, mint a wte, ami nem is igazi TD, hanem egy nem tudom micsoda.
Más. Megvettem tegnap a t50-t és felpattant rá szabad xp-ből a torony meg az ágyú, de 1 nap alatt a boostereknek meg a 3 nap prémnek köszönhetően már fullos a tank, kivéve a másik oldalági ágyút, amit nem fogok kifejleszteni.
Ez a tank erősen nerf érett, úgy értem, hogy tényleg jó és univerzálisan használható és ami jó, az ugye azt jelenti ebben a játékban, hogy túl erős a többihez képest, nerfet neki a WG logikával. A 20 sec töltésidő miatt hasonlóan a T57h-hoz nem fogok menekülni vele, csak keresek valami ideiglenes fedezéket. A gyors 3-as kitárazás azt is jelenti, hogy a professzor siemka nem feltétlenül döglik bele a tár kiürítésébe, amikor kiáll és mozdulatlanul lő 3-t, mindegy, hogy közben spotolták. A lorraine-t azért gyűlölik sokan, mert azzal tudni kell táras technikával jáccani, ezzel a skodával nem, hiszen alig van tovább kint, mint ami a hatodik érzék jelzési ideje, esetleg meg lehet próbálni 2-t lőni vele, mert akkor csak a nagyon pengés ágyúk tudják eltalálni.
Egyszóval a nerfhammer le fog erre csapni, a töltés időt biztosan megpiszkálják, ami azért gáz, mert pont ez a 20-22 sec a lélektani határ ahhoz hogy a közelben maradjak. 25-30 sec és afölött között inkább menekülni kell.
Harmadiknak melyiket érdemesebb vajon rárakni? venti vagy EGDL?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Irtózatosan lomha dög lett,de mintha a HESH lőszer varázsa is megkopott volna,vagy csak szimplán nem jó helyen találtam el a tankokat.
Annyi, hogy ha jelöli a pillanatnyi pozíciójukat a játék, amikor lőnek, akkor a lassú artyk idővel kihalnak a játékból, de a gyorsabbak eltűnnek, mielőtt bármit is lehetne ellenük tenni.
Onnantól nem viszik ugyan a fél hp-t egy lövésből, de gyakrabban találnak majd telibe és lecsipkednek, miközben mozdulni sem bírsz. Én nem várom annyira. Annak örülnék, ha kiszednék a játékból.
Fel is tettettem magamban a kérdést, hogy az amúgy tök rendben van, hogy egy alacsonyabb tierű sz**darab fedezékből a pálya másik oldalán bujkálva brutál mód mellélő mégis viszi a viszonylag páncélozott tankom fele HP-ját?
Ezzel az analógiával élve, azt is bevezethetnék a játékba, hogy mondjuk egy E25 mellélő egy is3nak, de is3as barátunk bukja a fele életét. Jó lenne már valami konkrétum az idei arty nerfről.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A T49 tudja hogy szeretem,és így hálálja meg.<#szeret>#szeret>
Max akkor cseszem el a találati arányát ha nagyon megvagyok vadulva és lövök mindenre ami csak mozog.<#fogmosas>#fogmosas>
Igaz néha még akkor is talál ha olyasmire lövök amit nem is látok,ma is volt olyan killem amikor nem is láttam konkrétan a célt,csak sejtettem.
Ha odafigyelek és nem vadmarha a stílusom épp akkor bőven 75% felett tudom tartani a napi találati arány statisztikát vele.
De néha már csak az marad,ha nagyon felbasznak jön a vadmarha stílus.<#vigyor>#vigyor>
Attól lenyugszom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#nevetes1>#nevetes1>
Plata #374007:
Te benne vagy a pixisben, ezért nem is "küldték rád" a beszabályozó script-et. Akinek 70% fölötti a találati aránya a T49-es derp-pel a 300 méter fölötti távokon...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nekem leginkább az maradt meg nyílt bétából ebben a témában, hogy a német pártiak azon sírtak, hogy a papíron jóval pontosabb német ágyúk a játékban egyáltalán nem pontosabbak a ruszki ágyúknál. Ezen egy dekát nem változtattak WG-ék az évek során. Feltételezem azonban, hogy inkább az volt a gond, hogy nem tudtak 400+ méterre lövöldözni büntetlenül a marha pontos ágyúkkal. Én egy idő után megszoktam, hogy biztosabb a találat ha közelebb megyek. Nem is lövöldözök nagyon 300 méter feletti távra, de ha mégis, akkor inkább azon csodálkozom, hogy eltaláltam a célt és nem azon, hogy mellé ment.