418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Valaki tudna küldeni egy XVM editort?
  • asolyom
    A tanks.gg szerint nem mindenhol 250 mm az a toronygyűrű, de a "kémény" a tetején csak 60 mm.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.11.21. 13:22:09
  • ROMOTO
    A Liberté -nek a hirtelen buffolt statjai is azért lettek belőve mert belekalkulálták azt hogy a gyenge pontjai kiismerésével sokat veszít a használhatóságából-népszerűségéből, kb. a KV5 szindrómát akarták ezzel kivédeni, a buffal még pont életképes marad így is, a buff nélkül 1-2 hónap után köpködték volna a wg-t hogy szanaszét nerfelték a járgányt, holott csak megtanulta mindenki hol kell lőni....
  • besti
    250 mm a toronygyűrű is, azaz az IS3 minimum 10% pozitív RNG-vel és derékszögben tudja átütni - ezt azért nem gondolnám "simának". Személy szerint én bármelyik T8-as heavy szívesebben lövöm szemből, mint ezt.
  • asolyom
    Kb. mint a brit AT széria; tapasztalatlan játékosnak egy rémület, de egyébként mindegyiken annyi gyenge pont van, hogy válogathatsz hová akarsz lőni.
  • Plata
    Szerintem csöppet sem erős,ha nem ész nélkül lövöd sokáig nem él.Oldalról iszonyat papír,de szemből is átlőhető.
    Úgy nézem eléggé ammo rack érzékeny.
  • asolyom
    Én azt a francia prémet az IS-3-al simán átlőttem, igaz nem a frontját, de a torony gyűrűt kétszer is átvitte a sima lőszer is.
  • asolyom
    A szokásos csapat.
  • Plata
    Én is gondolkodtam a patriot-on,de nem tetszik a külseje,a festése is ronda,meg a tank is.
    Szeretem az amcsi meg angol prém tankokat,de az sp-t is randának tartottam.
    Meg wikin láttam csak 90 milis ágyúja van.
    Ha az M41 amcsi prém lett volna kellett volna,de így fritz tanknak nem tetszik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.21. 08:22:23
  • Plata
    Amit én észrevettem az hogy t10-el Liberté nem fog veszekedni mert átüti,Is7 T110e4-el lazán lehet szembe köpni.
    Viszont azt is észrevettem artyval kicsit a tornya mögé kell lőni,nem a seggét hanem a torony mellé közvetlen,ott piszkosul beüt neki.Angol artyval lehet jól célozni,ott a torony mögött én úgy vettem észre piszkosul beüt.Amerikaival meg tök mindegy hol lövöd,ruszkival meg a holdat sem találom el.
    Valahogy a ruszki artykkal nem jövök ki jól,francia angol amerikai nagyon jól megy,de ruszkival hadilábon állok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.21. 08:13:04
  • Plata
    Van egy Is-em,de annak nem gond egyik sem,igaz Is7.
  • Lichtmaschin
    Szerintem egyáltalán nem rosszak ezek az új prém heavy-k. Megvettem mind a kettőt mert mar régóta vártam olyan tankra aminek jó az át ütése és mobilis is és s persze prém heavy. Is6-on sokaig gondolkoztam de mindig elvetettem a 175 pen miatt. Fcm50-en is gondolkoztam de van mar egy cdc-m. Szóval igen is jók ezek a tankok premiumnak. Mind a kettő arty érzékeny de más hibát nem tudok kiemelni. T10 tankokat simán vissza lehet tartani hulldownban libertevel. Patriot meg elég mobilis és gyorsan tölt hogy rarohanj az ellenfélre ha úgy kívánja a helyzet. Szóval ha sima tankokhoz kellene hasonlítani akkor semmivel sem rosszabbak. És tudjuk hogy jelenleg az atutes és a mobilissag a fontos
  • Sir Charles
    Nyilván nincs kilőhetetlen tank, egy ELC vel is meg lehet ölni egy E 75-öt, nem is erre gondoltam, hanem arra, hogy ha két ugyanolyan képességű játékos találkozna 1-1 ellen akkor a Patriottal vagy a Libertével simán megenne reggelire egy Tigris 2-t vagy a T 34-et, de még valószínű az IS sorozat bármelyik tagját is, legalább is a stat-ok alapján. Hozzáteszem, hogy szerintem van ez így.
    Ahogy a Scorpion is magasan a legjobb tier 8 TD a játékban, legalábbis a leghasználhatóbb.
  • joe662
    Valamelyik nap 5-0 rá vezettünk,t8 csata volt,narancs Liberte a túloldalon top,11 killel simàn àtgyalogolt rajtunk:-p
  • enncsibaba
    Sziasztok!
    Skoda T25-re ma meglett a TankÁSZ!
    T6 csatában 2251dmg/8 kill - 1326 base xp.
    A vége kabaré lett, egyedül maradtam Wideparkon egy hellcat-el és 2 artyval, nekem maradt 198HP-m. Sikerült a két artyt kiszedni és hosszas bolyongás után visszamentem a hellcat utolsó ismert helyére - az oldalán állt!!!
    Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.11.21. 06:50:03
  • Plata
    Érdekes hogy t6 tankommal megöltem gond nélkül libertét,T8 tankok közül egyiknek sem okozott kihívást,az meg külön poén hogy t34-el a patriot jött szembe,az ágyúja meg sem karcolt de a T34 ágyúja amikor próbált legurulni domb mögé tornyon át kilőtte.Libertét is ésszel kell lőni és meglátod hogy papír,M41 táras ágyúja röhögve viszi.Egyébként én szeretem az amcsi tankokat,de ez a Patriot rohadt randa.Nem tudom milyen ágyú van rajta de ránézésre valami t7 ágyút pakoltak rá.
    De a libertét próbáld ammo racken lőni,szerintem kurvára érzékeny rá,főleg ha valami jó kis he lövedékkel csapod.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.21. 06:46:45
  • Sir Charles
    Nem arról beszélek, hogy ezek a tankok lenyomnak mindent, ami szembe jön, hanem arról, hogy saját tierjükben iszonyatosan erősek.
    Régen az volt az elv, hogy úgy "készültek" a prém tankok, hogy a hasonló tankokhoz képest volt valami gyengéje és erőssége a tankoknak és ezzel volt kiegyenlítve. (KV-5-gyenge ágyú-mobilis, nagy páncél; T34 lassabb tank lassabb ágyú- nagy átütés,sebzés, jó torony stb.)
    Ezekhez képest mondjuk a Liberté: erős front és torony, erős ágyú, átlagos heavynél jobb mobilitás. Nincs gyengéje.
    Erre mondtam ,hogy szerintem rossz irányba halad a WG, ha ezt folytatja, mert így mindenki majd a bazierős prémekkel fog játszani, és egy idő után érdektelenségbe fullad a játék, mert az lesz a jó játékos, aki megveszi a legújabb OP prémet.
  • realcsabi
    Szerintem mint ellenfél, egyik tank sem mérhető hozzád, és a legendás sniper T49-edhez. Azt hiszem ebben megállapodhatunk. Viszont nekünk földi halandóknak azért tűnhet igen tisztes ellenfélnek mind a liberté, mind a patriot, egy kicsit is hozzáértő kezekben elég jól muzsikálnak ezek a tankok. Tier 8-ban mindkettő a felső harmadot erősíti, a Skorpion G-ről nem is beszélve. (De legalábbis semmi esetre sem szarok). És ez az irányvonal régebben valóban nem volt jellemző.

De most ez a divat.
    Meg a sebtében felmázolt trikolór a tankra, mert nincs is a francia zászlónál jobb kamuflázs terepen. Ráadásul még azt is csak félig sikerült felvinni a tankra, bezzeg a 2 négyzetméter fehér kakas aprólékos felpingálására volt idő. Várom már a német fiktív vaskeresztes zászlós vagy milyen tankot :)

Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.11.21. 00:53:35
  • Plata
    Hát ez a liberté meg patriot egy rakás ló trágya.
    Nem tudom milyen tankokkal játszol hogy neked ezek erős ellenfelek,de ez a patriot nekem mint ellenfél csalódás volt.
  • Solten
    Mindig is ez volt. 2-3 peccs mulva nerfelve lesznek. Bar a Krankenwagen nem tunik tulzottan OP-nak, oke egy minden szempontbol qrvajo tank, torony bazieros (de rohadt lassan fordul) tobbi reszet siman atlovik. elegge balanszoltnak tunik. A parancsnoki torony meg olyan lapos hogy a csak a lezerpontossagu sved TD-vel tudtam beloni.
  • Gyuszopapa
    Látod kisírták a RHM Borsig nerfet is.Mire kihúztam lenerfelték+elvették az álcabónuszt a TD-től.Erre behoznak egy száguldó RHM ágyús tankot ami az álcán kívűl mindenben jobb,prémnek.
  • Angelus1991ster
    Amíg egyedi a prémium tank addig behozása indokolt.

Na az röhej, hogy valamelyik szerveren mindkét T26E5 verziót meglehetett venni.
  • R3nton
    Nem mondasz újat. Mindig is ez volt a módszerük. WT mikor bejött az is mekkora OP volt, meg még nagyon sok másik is... Mindig ez van, behozzák OP-nak, aztán szépen igazítanak majd valamit rajta.
  • Sir Charles
    Amúgy még annyi, hogy az utóbbi idők prém tankjai is ezt a vonalat erősítik. (Scorpion, Liberté,most meg ez a Patriot)
  • Sir Charles
    Ha valaki szerint ez nem így van, akkor cáfoljon meg nyugodtan, de ez az új svéd ág is a WG pénzéhségét mutatja.
    Tier 8-tól mindkét ágon iszonyatosan OP tankok vannak, az optimalizálás legkisebb jele nélkül.
    Természetes, hogy mindenki minél hamarabb el akarja érni a tier 8-9-10-et, fizetik a prémium előfizetést, veszik az aranyat a free XP váltásra.
    stb. Aztán amikor lecseng majd egy fél év múlva az őrület, akkor majd nerfelik őket.
    Én értem, hogy ők is pénzből élnek, csak ez egy kicsit nekem erős.
  • Lucifer001
    Jó meccset a mi csapatunk is bármikor el tudja bukni

• Gyuszopapa
    Az alacsony % elég ismerősnek tűnik nekem.10-ből 5 csata 40% alatti.
  • Sherman0070
    Ezzel a 10-es svéd heavy-vel akár a HT15 is teljesíthetőnek tűnik.
  • asolyom
    Ma vettem meg a Pz. IV H-t. Persze a szokásos kórság, alig lehet nyerni vele, mint eddig a legtöbb új tankommal.

Pl. ilyen csata is sima bukta, pedig még spotoltam is.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.11.20. 18:33:19
  • Plata
    Redditen volt róla pletyka hogy lesz folytatása a light ágaknak.De nem tudom mi értelme van t10 light-nek,max annyi hogy több bosszúságot lehet majd okozni a táras ágyúval.De szerintem úgysem fog sokkal tovább élni mint t8,ha csak nem valami szuper modern páncélt kapnak.
  • yossarianHUN
    Pedig páncélzatban az IS-7 veri.
  • viper07
    Egyetértek, nagyon jó az a torony. Eltökélt szándékom, hogy kihúzom az IS4 -et. Stock KV4- nél tartok :( , no comment. Szóval egymással szemben állunk Párizs mapon - én IS4 - , neki csak a tornya látszik, én sidecrap. Pattanok róla, pattog rólam, mondom prémiumot neki, szart rá, mind pattant, ok mondom HE-t neki. 50 és 200 között kezdtem el bontogatni. Még a töltési időre sem vonult vissza, annyira bízott az armorban. Kíváncsi leszek rá majd a normál szerveren, de így elsőre eléggé OP-nak tűnt.
  • yossarianHUN
    Állítólag dolgoznak rajta.
  • Lunki88
    Az csak pletyka volt vagy wg-s hír, hogy lesznek 9-10-es lightok? Valaki emlegette korábban itt a fórumon is úgy emlékszem.
  • R3nton
    A 8asok is nagyon jók a TD meg a heavy is. Sőt a 7es is nagyon érdekes...
  • Angelus1991ster
    Csak a rémálmainkba jöjjenek.
  • Sherman0070
    Amúgy teszt szerveren valami bug van.
    A célkereszt sniper módban nagyon kicsire összemegy (nem tükrözi a valós szórást)
    és emiatt össze-vissza lövök, mert nem tudom mi a valós célkereszt szórása
  • Sherman0070
    Úgy tűnik hülyeséget mondtam. :D
    Tier8-as Emil 1 is jó tank?
    Ha tier8-tól jók, akkor 100%, hogy elkezdem az ágat.
  • Sherman0070
    Új arty ág mikor jön?
  • Angelus1991ster
    Az SPG-k istene: