World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehézkes volt felmenni? Van róla esetleg replay?
angelus1991ster.blogspot.hu
Nagyon sok fajtàja van àm=-O
Kezdve a -rng,szivatôMM,húlye csapattàrsak,húlye ellenfèl,mindenki húlye csak èn nem,lèzeràgyu folyamat fèlrehord,Mausomat behugyozza a loltraki is,stb:-D:-D
De ezeket csak a nem prèmiumosok,ès a kevès prèmtankal rendelkezõknek jàr:-P
A prèmesek ezeknek az ellenkezõjèt kapjàkB-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
egyébként majd 7k dmgre mastery 2, mennyi lehet az ace tanker, jesszus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: brasco84, 2016.05.01. 18:38:13
Na ne már te is valami hülye összeesküvés elmélettel jössz?<#ijedt>#ijedt>
Nincs háttér script csak szar játékos.<#rolleyes>#rolleyes>
Sz'al én is nagyon örülök a szép eredményeidnek, amit összehozott neked a háttér-script - a többiek kárára!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.01. 18:13:27
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Vagy mi akar ez lenni?

Az előzőt csata bukó volt 1231 sebzés +165 assziszt + 3 frag és 32,5e bruttó, 26,5e nettó kredit (15,7e prém nélkül).
Ha szerinted ez sz.r, akkor te még nem láttál sz.r tankot, maradjunk ennyiben.
Ezek prémes eredmények most, de látható, hogy prém nélkül is tisztességesen hoz. Ez egyértelműen védekező lesipuskás tank, de néha kell a nyugis csata is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.01. 17:23:53
http://kepkezelo.com/images/f4t1cxprxmzzs6umue6a.jpg
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
nem ismerjük egymást,de egyből megy a személyeskedés,még szerencse hogy az elmúlt 10 évben gyűjtöttem elég tapasztalatot a dologról (bár ebben erősen közrejátszik,hogy eddig leginkább a scoreboardok dobogóján csücsültem,itt meg lemming vagyok)
szépen sorban Battlefield 2-CS:S-több CoD-CS:GO,meg ami még nem jut eszembe,bárhol kiderült a nemzetiségem,csak a kisebbségtől jött elismerés,nagy része anyázás (ja igen,a WoT játékosainak átlagéletkora kb.2x-ese az előbb említett játékokénak,azért is lehetnek eltérőek a tapasztalataink)
a fenti játékokba összesen kb.8-9 ezer órát toltam bele,hidd el,tudom miről beszélek 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ebéd után nekem sem szabad játszani,tiszta ütődött vagyok.
Asszem kell egy kávé hogy felébredjek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 14:14:47
Megyek egyébként mindkettővel, mert az ágyúja és a gun depje miatt szeretem az fv-t is, nyugisabb, hogy bármit tudok szemből sebezni alap lőszerrel, tényleg csak a legdurvább páncélos szörnyeknél kell valamit kitalálnom, esetleg arany lőszer. Az érdekes dolog, hogy tényleg nem is emléxem, mikor lőttem utoljára arany lőszert az FV-ből. Egyszóval össze tudom jól hasonlítani a két tankot, azért mondtam, hogy kredit termelésben kb 1,5 annyit hoz az SP.
A mellé lövések az RNG miatt vannak. Az E50 a lézerágyújával is mellé lő olyanokat, hogy a fejem fogom. Az is6-nak meg nagyon trollos a páncélja, a mini is7, a szögeket kell figyelni, a mellét be lehet lőni, meg a tetejét, de a teteje qrva kicsi célpont ha nem látsz rá rendesen. A kiba pontosság nerf óta mozgás közben nagyon szórnak az ágyúk, meg kell várni a teljes becélzást, ha lehet, ezért fontos a jó aim time, ami az fv-nek (is) van.
Az Fv-nek inkább tier6-7 szintre lőtték be a kredit hozamát. Amennyire én tudom, a cromwell b is hasonlóan tud hozni, mint az fv. Nekem van rudy, az hasonszőrű, mint a cromwell és 1,2e átlag sebzésre hoz is kb annyit, mint az fv. Persze az tier6, ahol még a levegő minősége is más <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.01. 13:56:47
Jah tényleg,eszement sok critet üt.Is6-ba belelőttem vagy huszat sebzés szinte semmi de mindenét szét sebeztem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Másik poén meg az hogy összekeverik a tankom conquerorral vagy mivel.
Csata indulásakor padlógázzal elindultma jött mellettem egy conqueror,és engem nézett,fej fej mellett száguldoztunk vagy 30-al,amikor odaértünk td csapattárshoz,hülye conqueror engem nézett belement td-be,az a barom meg engem lőtt seggbe.<#whatever>#whatever>
Jó tényleg hasonlók a tankok de azért nem ennyire.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 13:44:11
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 13:36:34
Én még sosem játszottam a hajóssal, most is csak a prém napokért töltöttem le, oda nem kaptam semmit, mert ahhoz 2 hónapnál régebbi csata kellett volna, viszont ide megvan a 3 nap. Ennyit arról a WG szlogenről, hogy a hajós és a tankos teljesen közös gold meg prémnapban, azaz ami itt van az él ott is <#nevetes2>#nevetes2> .
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.01. 13:23:48
"ágyúja nem túl nagy szám,de nem is rossz": ezt annyival pontosítanám, hogy az ágyúja a legjobb tier8 med ágyúk között van (gun dep, átütés, pontosság és célzásidő, mind kiváló), hozzá egy apcr arany lőszer, úgyhogy ez bizony egy kiváló ágyú, bőségesen a "nem rossz" kategória felett van. Amiért kritizálni lehet, az az alacsony alfa és a drága alaplőszer, ami sajnos nagy probléma, mert elviszi a bevételt. Ritka vele a jó nettó bevételes kör.
A tornya nagyon csalóka, a két oldala szemből is bármikor beüthető és a frontja is, de pont prokhorovkán ha dombra felmész, akkor fel tudod venni olyan szöget, amikor szépen pattint a tornya eleje, de az oldalát még ilyenkor is be lehet lőni, ha tudja vki hova lőjön és az rng engedi.
A teste nem erős, de nagyon csapott az eleje és elvileg, ha riszálod, akkor tud pattintani, de se a torony se a test páncélzat nem megbízható. Meg ez a sebesség...
Fene tudja, de ha veszel, akkor lehet, hogy egy cromwell b jobb vétel lett volna, de most már mindegy, rá lehet érezni az fv-re is. Szívesen megyek vele, kiváló az ágyúja, gun dep miatt a dombos terepen még meglepetést is lehet vele okozni az ellenfélnek.
Sajnos azonban egy SP legalább 1,5x annyi kreditet termel nettóban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.01. 13:07:24
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Más téma,mivel nem volt kreditem hogy megszerezzem a T8 britt med vagy heavyt,kell a lóvét t8 britt TD-re,vettem egy Britt t8 prémet.<#whatever>#whatever>
Jah meg Britt med és heavy ágon csak t5-ig jutottam el régen,de feladtam.
Őszintén szólva szeretem ezt a kis fost.a hullja papír,de a tornya egész jó.
Most is 1800 sebzést fogott fel.Bár az ágyúja nem túl nagy szám,de nem is rossz.

WoWs-nak hála van 3 nap prémem,vagyis már csak 2.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 11:44:37
Lány játékos accjának neve Cinti96. Abból lett véve.
Én Claus-t vagy Clara-t írtam volna, Cintia jobb XD
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.01. 11:01:37
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sokszor csak addig vicces,mig bele vagy ki nem lôvõm õket:-)
Utàna jônnek àm az ízes magyaros jelzõs szerkezetek:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nincs magyar vonatkozású hajóm,van 30 valahány karim fejenként 30-40 hajóval,deee.nem hinném hogy lenne magyaros.
99%-ban random név generátorral adom a hajóim nevét.Magyart még sosem adott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 10:38:52
STO-ban van USS Budapest? ST: Kapcsolatfelvétel filmben volt, ha jól láttam.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.01. 10:36:07
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egyébként ez elég nagy baj hogy egyes játékosok a káromkodáson és beszólogatáson kívül nem tud hozzászólni.Sajnos a fórum jellegű hozzászólások nagy hátránya hogy nem lehet fegyelmezni mivel ha ki tiltják regisztrál új néven. Valóban lejáratnak minket és ezen emberek után minősítik az országunkat. Ami még idegesítő ha valakinek más véleménye van az ilyen emberek azonnal szitkozódnak fenyegetőznek mivel virtuálisan nagyon erősnek érzik magukat.
De akár EVE-t ide sorolhatnám.LoTRo-ban mikor szétverték a kis magyar kinshipeket az mi volt?
Mert pár hülye beképzelt magyar eltervezte hogy legyen egy nagy magyar szövetség,aki nem állt be az hazaáruló szar.<#whatever>#whatever>
De STO-ban is próbálkoztak ugyan ezzel.WoW-ban a magyar szerver konkrétan a leggázabb szerver volt.
Kíváncsi vagyok, hogy ezt a folyamatot mi indította el? Kádárizmus, rákosista idők?
Plata: #373958 Kíváncsi vagyok, hogy a kun és jász nyelvek feltámaszthatóak-e.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.01. 09:58:05
Mert én félig kun félig jász vagyok.<#rolleyes>#rolleyes>
De az ilyen kedves és bölcs emberektől dejó kedvem szokott lenni.
Képre térve: a hülyéje látta, hogy lány a játékos, nem "joocokah_warrior_30000".
De elfogult vagyok. Mert én is általánosítok, ha egy kedves román, csehszlovák nekiáll bozgorozni, uhorskózni.