418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ilyen tankot már lőttem,de utálom mert nagyon fickándozik :D -
Mai átlagos eredményen az MT-25-el.(Felülről a harmadik.)
De végre sikerült leduplázni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #383004 Én rosszabbul jártam mint te,most érek rá játszom,de engem meg itthon zavar meg valaki folyton csata közben,tele már a tököm vele hogy nem tudok menni egy rendes csatát,valami hülyeség miatt valaki bezavar. -
R3nton #383003 Hát barátom nem tudom nézted-e a kvikibébi csatornáját. A 10-es talán a valaha volt legOP-bb 10-es amit beraktak a játékba, leszámítva talán a sr-22-t. Átlőhetetlen torony 12es gundeppel, amx50b mozgékonysággal és autoloaderrel. UFP szintén borzalmasan erős. LFP so-so, azt ugyan át lehet lőni, de nem mondanám gyengének. Brutálisan OP, ha így hagyják, és még az oldala se ultra papír.
A TDnek meg valami iszonyat camoja van, érdekes lesz ezzel a brutál DPM-el...Mondjuk a TD nem hinném, hogy jobb lesz a Grillénél. Viszont van egy-két érdekes tank a treeben. Nagyon erős tankoknak tűnnek. -
Végre, egy valamirevaló meccs!
Rammsch31n #383001 Mondjuk ez igaz... a TD is krva kicsit sebez nekem véleményem szerint, oké, hogy siege módban valami 5,5 secet tölt egyébként meg 8 körül... :D de ehhez el is kell bújni és igazán kamperkedni, ha észre vesznek hátrébb futni, majd megint... na erre tökéletes. és lehet így is sebezni, csak a TD-knél nem ehhez vagyok szokva. Hanem, hogy egy jó nagyot beleb-szok a másikba és nevetek. :DDD Ez meg inkább ilye üss és fuss tank. :D -
Ezeknek a svédeknek nincs DPM-jük. Nekem a heavyk nem nagyon tetszenek. -
Rammsch31n #382999 Ez a 10-es svéd TD érdekes, és eléggé furcsa szemléletmódot hoz be a játékba, ha több ilyen tankot hoznának be (e-10, vagy átalakítják az STB-1-est), igencsak furcsa lesz majd. :)
A 10-es svéd heavy viszont csalódás, szerintem a T57 sokkal jobb. Túl sok a töltés ideje nekem, leginkább ez a feltűnő, és sokkal többet nem is pattan... az amx50b-nél viszont lehet jobb a tank, de ezt nem fogom elkezdeni húzni szerintem.Kicsit copy-paste tanknak tűnik nem mellesleg, mármint ezt értsétek úgy, hogy ilyenből már van 2, a francia meg az amcsi, akkor minek még1? :D -
Összes nap ez megy kb. De az számomra örökké érthetetlen lesz, hogy minek játszik az, akinek fingja sincs +5K csata után se arról, hogy mit csinál.
Pár napja tier7-ben Murovankán full tomato team 4K körüli csatákkal az összes. MIND elmegy a map közepéhez a városba, egy enemy light tank spottolódik és csak azt nézik (az egyiket sem zavarja, hogy már a light a városon kívül van és csak házon át néznek rá)
Aztán érdekes módon mind meghal nagyjából 0 sebzéssel.
De ezek könyörgöm mik??? Autisták??? Mit csinálnak a gép előtt? -
Én vagyok a f..sz, mert ilyenkor abba kellene hagyni, de ma érek rá.... -
Egyedül kéne hoznod te nub :D
(no offense, csakvicc :D)
-
Hát ez egyszerűen borzalmas! Kik ezek?!
Győzelem/Csaták: 5 (17) (29.4%) -
Plata #382994 Vér szar csatában úgy döntöttem inkább berohanok az ellenség közé és spotolom őket,úgyis vesztésre álltunk,a top medek otthon dekkoltak a bázison.Sikerült berobognom t10 Td-k közé,padlógázzal nulla szűküléssel 1048-at lőttem grille-be szemből,igaz közben obj grille és t54 is meglőtt. 
De mindegy volt,úgy is vesztettünk volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.20. 11:17:02 -
Plata #382993 Na látod el is felejtettem hogy van másik T40. -
Plata #382992 Én azt mindig elfelejtem bekapcsolni,jó múltkor észrevettem hogy van több mint 1k replayem,töröltem a fenébe és ki is kapcsoltam,azóta meg elfelejtem bekapcsolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.20. 11:02:56 -
realcsabi #382991 Replay nélkül nehéz válaszolni. -
Angelus1991ster #382990 Szerintem az amerikai T-40-es t4-es td-ről írt Dorgal.
-
Plata #382989 Hát én T40-el most sniperkedtem.
Győzelem!
Csata: Tundra
Járművek: Škoda T 40
Szerzett tapasztalat: 3 169 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 42 824
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Kár hogy nincs közös cset.Kv-k jöttek sorban mint az agyaggalambok.
-
Dorgal #382988 Ezt magyarázza már el valaki! Én T-40-el, az ellenfél Matildával állunk egymással szemben az úton és lőjük egymást.Látom,ő is lát,köztünk nincs semmi.Egyszer csak eltűnik,de lő tovább.Olyan 80 méter lehetett a távolság.Én még ennél nagyobb baromságot nem tapasztaltam.Ennek így semmi értelme!Winterbergen volt. -
Angelus1991ster #382987 A buddhai tanítás a WoT esetében, és az IM nagy részében szerintem nem működik.
Az LT-15 T-28 HTC valljuk be könyebb mint a T-55A-s.
Főleg most, hogy van spot sebzés számláló is (ami az elmúlt idők legjobb fejlesztése), ami segít, hogy tud mikor menj el a passzív szpot helyről amikor már összegyűlt a kellő szpot sebzés, vagy mikor menj biztonságosabb területre az aktív szpotolgatás után. -
Gyuszopapa #382986 Én ezért nem is hajtom direkt a küldiket.Ha rágölcsölök semmi nem jön be.
Nem is gondoltam hogy ezen a pályán ezt meg lehet csinálni.
-
SU-122-44-el kik játszanak? 85%-os gunmark-hoz, annyi szenvedés kellett, mint más tankoknál a 95%-oshoz.
-
Angelus1991ster #382984 앗 솟엠 폭 벡엘을니 XD -
yossarianHUN #382983 Havok?
És ez ekkora hype-ot jelentene? :D
Mi lesz a ha jön a Havok? :D -
svéd tankok? :D -
Teszt szerver ennyirer kapós lett?
30.000-ik vagyok a várólistán.
Asszem 2015 óta nem volt ilyen. :D -
asolyom #382979 Főleg, hogy nagyon sokszor van 3-3 arty vagy még több is. -
HT-15öt nem is értem. Jelenleg játszhatatlan az összes heavy tank kb. (kivéve a medium tank gyorsaságúak)
És így várnak el 12K sebzés+lepattanást. -
Lichtmaschin #382977 Én maussal csinaltam meg épphogy t55a ht15-t. De nem ajánlom másnak a mausot erre. Minden szempontból kilóg a sorból a mostani játékmenetben. Lassú, konnyen belovik a tornyát, ha beforgatod akkor a kutya sem lő rád max robbanoval. Arty szereti mert lassú. Mire oda érsz a csatába a fel csapat halott és pikk pakk szetszednek -
Angelus1991ster #382976 Maus - E-100 - japán Godzillák.
Egyszer O-I-val a HT-15 (T-55A) meglett volna ( 10.175 pattintás és 2 ezer sebzés valamint -970 hp) , ha a rendszer kegyes lett volna és aktiválgatás nélkül adná meg épp azt ami sikerül.
De nem, de nem. Torkoztassák csak a pléjereket. -
besti #382975 HT-15: Maus, T55A-hoz elég lehet az E100 is (persze arti nélküli nyílt map, ahol több 100 m-ről tudnak csak lőni)
MT-15: Bat.Chat. (ez nem kérdés, 2 tárazás és megvan) -
Lokker #382974 E100, E5, IS-7 de E5-el van rá a legnagyobb esélyed. -
Na vagyunk egy páran,oldjuk meg okosba? 
-
Nekem HT-15 kéne még....
Semmi ötletem mivel teljesíthető -
Frankie69 #382971 Én is pont azzal kínlódok már több hónapja
-
Angelus1991ster #382970 Nem kontgenyó. Ez így van :D
Ezt a missziót, ahogy a T-55A-t fel is adtam. De, hogy ezek a személyes missziók kurvára nem személyesek az tutibiztos.
A T-55A-s HT-15, TD-15, LT-15 még ha nehezek is, annyira nem az ótvar rühedék MM-től függenek, hanem csak a szent rng-étől.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Token rendszer kéne ehhez :(
Szakaszba menj két magas szintű td-vel, akkor talán a mindenkori ellenfélnél is lesz minimum 2 magasabb szintű td. -
Várd meg a 9.17-t majd tele lesz minden azzal a Svéd 10 sz..al
-
asolyom #382968 Tegnap közel 2000 WN8, ma ugyanazokkal a tankokkal éppen csak átlépem a 1000-et, kb. hasonló csataszám mellett. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.11.19. 10:00:38 -
yossarianHUN #382967 És akkor mi játszhatnánk a 3000 wn8-as unikumok ellen. Az lenne csak a szép világ