418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #383086 Stat nem sokat ér max tájékoztató hogy van agya a játékhoz valakinek vagy nincs. Ettől Függetlenül a pirosnak beadhatja az rng, a lilanak meg nem....
Pont az arty kuldiket kezdtem el az objektert és mar csak röhögök, hogy az egy lövéses álló tankoknak mellé lovok de a 800 meterre lévő full gazon tekerő light tankot meg egyhitelem -
asolyom #383085 Meg is írtam neki, hogy dugja fel a statisztikáját.
-
Plata #383084 Sosem érdekelt a statisztika,az XVM harcosokat mindig is lenéztem,és úgy gondoltam hogy hülye snob-ok.
-
asolyom #383083 Nagyon bírom az olyan játékost, aki leb@sz, hogy noob vagyok, miközben 1100+ sebzéssel első lettem a Pz Sfl IV c-vel, ő meg valami 300+-t szedett össze a BDR-rel. Megkérdem már tőle, hogy miért is vagyok noob? Hát mert szerinte sz@r a statisztikám (900 WN8). Ja, ha ez így megy. Rá nézve akkor annál nagyobb szégyen, hogy a jó statisztikájával csak 364-et sebzett, nem?
-
Desmodromic #383082 Sziasztok!
Mostanság kezdek visszatérni a játékhoz. Toltam egy olyan bulldog kört, hogy majd kiugrott a szívem, de elcsesztem a végét /meg az elejét :)/.
9 kill, draw...
Replay -
suba53 #383081 Tegnap végre meglett az MT-15 küldi. Sajnos csak az elsődleges, de így is örültem, mert ezzel fullos lett a csajos személyzetem az AMX 30 protóba is.
Skoda T 40 volt a szerencsés, és egy SU152, meg egy T25/2 az áldozatok.
Még három küldi van hátra a T-55A sorozatból, azokból egy B-C25T személyzet lesz, ha megérem.
-
Angelus1991ster #383080 Rivaseloy a 'nem játékos'. Amikor elősször láttam épp egy Su-122-44-el rohant a halálba Lake halál szirtútján. Az a valami a WoT Mr.Pickles-je.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy mi az a Mr.Pickles? South Park-Family Guy-Beavis és Butthead ... rajzfilm iskola záró sorozata. Ajánlott a megtekintésre és feldolgozásra. Görbe tükör az antikrisztusi kor emberének. -
besti #383079 Angelus, lehet lesz követője Rivaseloynak :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.noobmeter.com/compareplayers/eu/all/vagabondo_1/rivaseloy
Bár azért sok mutatója neki ígéretesebb, pl. nagyjából 3x annyi tankot öl csatánként -
a td-k lfp je belőhető, a 10 es rácsa megfog sokmindent, kumulatív-he felejtős, apcr viszi a rácsot is , a tanktest elég vicces, ugyanis a lánc feletti rész a 9-10 en de talán a 8 ason is csak vizuális elem, nem szerepel a sérülésmodellben, aki oda lő szemből, akár felűről is, semmit nem sebez, a löveg alatt-felett belőhető az ufp a 10 esen is ha sikerül eltalálni, kicsit oldalt ránézve az első láncgörgö körüli rész is belőhető már 8 as szinttől, minden gyorsabb járgány ami a közelébe kerül szétszedi mert nem tud rá időben reagálni, szvsz nem sokak kedvence lesz, a grille még mindig veri a mezőnyt...ellenben a heavyk 8-10 ig hozzák az elvártakat, azaz a nagyrészt dombos, stb. pályákon az extrém csőlehajlás a kemény toronnyal-táras löveggel nagyon op, kérdés hogy így hozzák be éles szeróra vagy nerfelik kicsit
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.21. 22:48:26 -
Lokker #383077 Néha félre lehetett vezetni az ellenséget ha volt rá vevő a csapatban de feleslegesnek éreztem csak a szar ömlött belőle. Szóval ja véglegesen kiszedte a WG. -
Hali, a közös chat véglegesen eltűnt a játékból?
Eléggé frusztráló,hogy nem tudok beköszönni ismerősöknek, meg az artykat szidni :/
Ti hogy vagytok vele?
-
Lucifer001 #383075 Tier 10 ben is ha szükségesnek érzem akkor töltök csak goldot . Ott nagyobbnak érzem a tétet . Csata elején tuti nem. Pl akkor nem sza*ozok , ha kilátásban van hogy sikerül valami küldetés megcsinálni . Alap fiókkal a gold még prémium tankban is nagy bukta credit szempontjából . -
Lucifer001 #383074 Lehet félre értettél . Én alap lőszerrel. Ő full gold . Minden tankomban van 5 gold , de smucig vagyok használni . :-) -
Fun? Élvezhető meccsek?
Attól, hogy prém tank még nem kell pattogni vele. -
Plata #383072 Arra gondoltam hogy mi a ragyának prém tankba arany lőszer,azért van hogy pénzt termeljen,nem hogy elvigye.
Nekem t8-ban nincs gold. -
yossarianHUN #383071 Aki fent van tesztszerveren: ezeknek a T9-10 svéd TD-knek mennyire működik a páncélja? Pattogtat az extrém szögeknek, meg spaced armornak köszönhetően, vagy átlövi minden? -
Tévedsz, ő arra célzott hogy neki a 170-es pen bőven elég a 9-es heavyk ellen. Elvégre Plata-ról van szó. :)) -
Látom te sem vagy tisztában az alap penjével... -
enncsibaba #383068 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sziasztok!
Skoda T25-re ma meglett a TankÁSZ!
T6 csatában 2251dmg/8 kill - 1326 base xp.
A vége kabaré lett, egyedül maradtam Wideparkon egy hellcat-el és 2 artyval, nekem maradt 198HP-m. Sikerült a két artyt kiszedni és hosszas bolyongás után visszamentem a hellcat utolsó ismert helyére - az oldalán állt!!!
Most meg a T34/100 ra: (első skill-el tartok kb 30%-nál :(
Vereség
Térkép: Live Oaks
Jármű: Konštrukta T-34/100
Tapasztalat: 1 396 Kredit: 3 293
Medálok és kitüntetések:
Zúzó; Párbajozó; Nagy kaliber; Harcos; Tüzelj és ölj; Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.11.21. 19:28:46 -
az hogy benne van nem azt jelenti,hogy használja is...de mondjuk tier 8-9ben ha heavy jön szembe azt a 170-es pennel nem igazán üti be,megkerülni meg nem elég gyors,szóval... -
Plata #383066 Szent szár,Sp-ből prémmel lövöldözöl?
-
Lucifer001 #383065 Szerintem ő most adja el a WZ-111 et . 0 sebzett Gold lőszerrel boxolt ellenem . 1950 et pattintott a tankom tőle . Full hp ról sebeztem le ( 1550 ) alap lőszerrel . Jól játszott , jó játékos , csak a WZ ... Mákom volt .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #383064 Azt a rohadt TOG-ot is levadásztam, de hiába. 
Plata #383063 idióta mobilom az agyamra megy.miért küldi duplán,mondjuk épp a semmi közepén írtam ultra szar nettel. -
Plata #383062 Köszi a linkeket.Ha hazaérek megnézem.De mobilról meg sem próbálom. -
Plata #383061 Köszi a linkeket.Ha hazaérek megnézem.De mobilról meg sem próbálom. -
Halál az artykra!!! 
-
Élvezkedj a számokkal itt:
link -
asolyom #383058 Természetesen ez is bukováry. 
itt van egy
http://www.wotinfo.net/en/camo-calculator -
pett3rson #383056 dehogynem, legalábbis hasonlót találtam, nem tudom Neked jó lesz-e az, de most melóba vagyok. Ha hazaértem akkor megkeresem. -
Lichtmaschin #383055 200-300 méterről elég nehéz belőni a kéményt... -
Plata #383054 Arra leszek kíváncsi ha egyszer 100% lesz a camo a legénységnek akkor vajon milyen lesz.
Már most is lehet jól elbújva 300 méterről lövöldözni vele,sokszor még közelebbről sem spotolódik.
Van majrélámpa.
Van rajta aranyért camo festés.
Nincs valami olyan oldal ahol meg lehetne nézni hogy a tank mit tud bizonyos legénységi skillekkel meg felszereléssel?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.21. 14:42:18 -
RNG tank. :D
Mint az arty. -
Plata #383052 Kár hogy nincs belőle egy prém változat,na persze amerikai,esetleg angol. 
Egyébként meg azért szeretem amiért az m41-et is,gyors és olyan cuki.
És könnyen lehet nagyot lőni idiótákba.
-
Plata #383051 De szép.
AW-ben is szerettem. -
Gyuszopapa #383050 Maradj már azzal a szar T-49-el az egy arty ágyús tank hülyéknek hogy mindig sebezzen.Te is azért ülsz benne mert nem kell gyenge pontot céloznod,ha kellene akkor te sem játszanál vele.Egy agyhalott is tud vele sebezni. -
yossarianHUN #383049 Nem járnál vele jól. Gyakorlatilag a mostani T49, nagyobb testtel. -
Plata #383048 Nekem ez kell t10 amcsi light tanknak..
Plata #383047 Nem tudom mennyi neki a torony páncélja,de cliff pályán a hegyről lenézve keményen 1024-et nyomott bele 152 milis He lőszer.
Már ha egyáltalán a tank tetején van páncél.