418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Nem csak a HE, az összes lövedék húzott csíkot.
  • Gunslinger
    Köszi, ezt már guglival megtaláltam, túl sok infót a játékkal kapcsolatban nem tartalmaz, mert leginkább arra lennék kíváncsi, hogy prém vagy tech tree-be illő tank lesz-e.
  • pointer4
    hydro
  • Wlanseraf
    Olcsóbb lesz:) hybrid:D kevesebb a regadó:P
  • Gunslinger
    Az a PzIV Hydro mi a vér lehet?

A második ruszki med ágat meg elegánsan kihagyták...
  • brasco84
    ahh, thx.. hát ezt szerintem sem hozzák vissza :(
  • Szakesz
    Az a csík, amit a lövedék húz maga után. Szövetséges, illetve detektált tankoknál látod, de akiket nem derítenek, azoknál nincs tracer. Régen még mindenkinél volt, s ez nagyban megkönnyítette az artyk kilövését, illetve korlátozta azok hatékonyságát.
  • DummyBoy
    A HE lövedékek "csíkot" húztak maguk után, így lehetett beazonosítani az enemy Arty helyzetét pl ... Ez volt a "tracer" ...
  • Szakesz
    Nem is tudom, hogy erre reagáljak-e, de mindenesetre gratulálok remek teljesítményedhez.
  • brasco84
    komolyan kérdeztem mi az a tracer, de még mindig nem tudom :)
  • Glo
    Ezek az uj csata modok egeszen jok lesznek a jatekelmeny szempontjabol :)
  • Eagle16
    Nem azért mondtam...csak hogy érzékeltessem hogy mióta húzzák már az egészet. Lassan 4 hónapja. Ha vissza akarták volna rakni akkor már rég megcsinálták volna.

Nem baj, remélem a T-50-2-esemmel megritkítom majd őket :D
  • Szakesz
    Nincs szükség képzelőerőre, maximum ha az ellenfél lövését akarod lekövetni. :)
  • brasco84
    hát bocsi, hogy 1 hónapja játszom csak..
  • Eagle16
    Na idáig jutottunk, hogy már nem is tudják az emberek hogy mi az.

Nem fogják ezt visszarakni soha. Pedig alapvető játék elem.
  • Plata
    Én azt hiszem egész ügyi kis artista vagyok.Mondjuk a tegnapi nap valami nagyon jó volt,1 vagy 2 olyan csatában voltam hol legalább hármat ne öltem volna.Tegnap szerencsém volt.Lehet azért mert szombaton nemvolt netem és nagyon hiányzott az m41.
  • DummyBoy
    Mi az a Nem lesz? xD
  • Dean108
    Mi az az állatvédő? :)
  • brasco84
    mi az a tracer?
  • R3nton
    nem lesz tracer hiszen állatvédők:D
  • Wasp91
    Tracert a népnek!
  • Rue East
    jól mondta napokban Gunslinger (ha jól emlékszem)
    a tracerről kezdjetek el lemondani, mondjuk részemről csak az arty tracert támogatom a counter arty miatt, a többit kifejezetten ellenzem
  • Szakesz
    Igazság szerint, ha az artyk többsége nem lenne annyira analfabéta, - mint jelenleg -, akkor - legalábbis szerintem - simán kijátszhatnák az új light tankokat. Azonban mivel azok, a helyzetfelismerés teljes hiányával, viszonylag hamar el fognak pusztulni a csata kezdete után.

Ami nem feltétlenül jó hír, mert nincs megszabva sehol, hogy mindkét csapat összes artyjának el kell vesznie. Annak a csapatnak, amelyiknek megmaradnak az artyjai, az ellenfél már csak célpontot, kredit és XP bevetélt fog jelenteni, veszélyt semmiképpen sem. Valószínűleg sokan, miután realizálták a helyzetet, miszerint arty nélkül már esélyük sincs nyerni, rá fognak találni az 'exit battle' gombocskára és bátran használni is fogják. :)

• MEdievil
    Nem azért a húszasért de gyorsan átfutottam és nem láttam sehol a tracer visszarakását mint tervet...
  • Rue East
    object 252 az ott van, 2012 első negyede
  • DonZorro
    Kicsit részletesebben a tervek...
  • R3nton
    object 252, IS-10ről meg nem is írnak pedig az váltaná IS-4et
  • R3nton
    de a buzi szájukat már, képek is voltak róla, le merem fogadni ha nagyon akarnák már a köv patchbe berakhatták volna m103-t
  • Plata
    Jöhetne még pár új arty is,nem is lenne rossz minden nemzetnek két arty ág.
  • Rue East
    mi az a SU-85(I) és honnan került elő?
  • Plata
    Jé látom lesz Nashorn,na basszus azt kipróbálnám,Blitzkriegben kedvenceim közt volt,már két ilyen szépség képes volt ruszki medek hordáit felkoncolni.
  • TDantes
    Viszont még idén jönne a második német TD ág.Meg a francia tankok
  • Oddball29
    Azok nekem csak új célpontok:/
  • Gunslinger
    Nem baj, jön helyette még idén egy csomó új stuff, német és ruszki TD-k meg a francia tankok zöme.
  • Oddball29
    Idén már nem lesz M103
  • Plata
    Szerintem az új scoutok sem fogják megváltani a világot,ha a20-t meg vk32-t is ki lövöm max sebesség mellett,akkor az új scoutokkal sem lesz probléma,rendes szerón meg nem lesz ilyen sok,sztem,bár azt se bánnám,free xp és mani.Bááár,1k kredit fejenként mégse olyan olcsó.Kb annyiba kerül a lőszer,amit rájuk pazarol az ember.
  • R3nton
    megéri rátenni, mert azzal már ütni fogja rendszeresen a vezetőt is, am nem a nyílást kell feltétlen hanem elég ha a kidudorodott részt lövöd
  • Armisael
    E75-re megéri felrakni a 128-as pukkantót? Eddig ugye 10.5 L68-al toltam és arra sem volt igazán panaszom érezhetően jobb tank lesz (játékélmény) tank lesz a 128-al. Abban biztos vagyok, hogy a +170 sebzés az érezhető lesz de a +20mm pen az mennyiben váltja meg a világot IS4-et még mindig kell célozni vagy csak ráfordulni és lőni? De igazából a legnagyobb visszatartó erő az a 4.38-as ROF-ja az eddigi 7.5 után ez valami hihetetlenül ijesztőnek tűnik. Amíg újra tölt addig 2x szétkapnak... Még a nyomorult IS4 S70-esének is nagyobb a ROF-ja....

Más: IS4-et mindenki mondja, hogy szemből a vezető nyílást kell lőni vagy a fölötte lévő 2 kis periszkópot vagy a lower hullt (pótlánctalp) Nos én mindig a lower hullt lövöm 10-ből 7kb át is megy többi pattan szal ez nem annyira rossz, mert a vezető nyílást egy időben elkezdtem lőni és csak párszor tudtam átlőni. A vezető nyíláson ugye magát az "ajtót" értitek mert én azt szoktam lőni vagy az ajtón azt a vékony kémlelőnyílást?? mert ha az utóbbit akkor nem vagy tok normálisak azt még közelharcban is nehéz eltalálni nemhogy távolról..... Ami meg a 2 kis periszkópot illeti lol az én egyszer sem találtam mintha nem is lenne lemodellezve olyan minta IS7 toronygéppuskája van de nincs hozzárendelve HP.
  • R3nton
    kit?
  • Oddball29
    Felveszlek kapcsolatlistára ingame, majd valamit nézzünk már meg...