418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Szerintem elég érdekes lesz. Lehetséges lesz meddel sidescrape-elni, ami az utcák közti harcot bonyolíthatja heavyk számára.
  • ROMOTO
    Az apcr tüskéknek pont ez volt az egyik előnye hogy a hegy tűszerű geometriája miatt kevésbe hajlamos nagy beesési szög mellett is pattanni, a lágyköpenyes he meg ugye azért nem pattan mert elkenődik a páncélon.
  • ROMOTO
    Én szívesen vennék némi okítást Davidbog tól páncêl-átütés-szög-lőszertípus függvényében, emlékszem évekkel ezelőtt írogatott erről, ahol konkrétan számított hogy pl egy páncéltörő ap lövedék kúpkialakítása miatt simán lecsúszik a lemezről ha nem a hegyével találja el.
  • tothgyorgy
    Legtöbbször engem sem zavar, néhány égbekiáltó esetet leszámítva. És sajnos igazad van ez játékelem.
    Amire kíváncsi vagyok mi lesz az új pöcs után? Vajon idegrohamot kapunk a sok lepattanótól? Mennyire fogja agyoncseszni a játékot? Lehet hogy át kell gondolni milyen tankokba ül az ember? Lehet egy csomó tank (jellemzően a jó ágyús nehezek) teljesen elavul?
  • Pares
    Duh...
  • joe662
    Most vajon mit basztak el a frissitéssel??
    Nekem valami miatt levált a játék közben igp-re semmihez nem nyúltam más játéknál nem csinálja
  • Sherman0070
    Ez a light-okról pattogás sajnos játékelem. Én figyelmen kívül kell hagynom és úgy nem zavar annyira.
  • Pares
    Lehet hogy jó lesz, főleg a Leopard 1-re vagyok kíváncsi, jól fog jönni a döntött páncélos papír tankoknak (bár a 152mm-es HE-től úgyse menekülnek ). Az se jó megoldás, ami most van, de nem hiszem, hogy ez az "egyszerűsítés" sokat fog segíteni, sőt...
  • Lunki88
    Lesznek itt még ragelések a kövi patch miatt. :D

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.11.24. 12:10:18
  • asolyom
    Ja, és persze a 400 sebzést elérő SU-100 elkezdett ugatni, hogy bot vagyok, meg töröljem a játékot. A jó édes anyádnak a térde kalácsa, te paraszt! Persze, hogy könnyű hibát elkövetni, ha két LT és egy Skorpion G van körülöttem. Egyedül én jöttem vissza bázist védeni ezek ellen. A két LT-ot kiszedtem, és valóban beleálltam egy Skorpion lövésbe, amibe nem kellett volna, de te meg ennyit sem csináltál barátom! Az a 400 sebzés kb. 1 lövés.
  • asolyom
    Ma beütött a kompenzálás. A tegnapi 16-6-os győzelmi arány után ma 6-11. No, és persze az IS-6-tal a szokásos bukta. Mondjuk ezen már csak röhögni tudok. Az eddig 10 csatából 1 (sic!!!!!) győzelem a mérleg vele.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.11.24. 11:30:38
  • tothgyorgy
    Hát én is szoktam így járni. Erős a gyanúm hogy páran használnak valami hekket. Olyan fókusz tüzet kap időnként az ember, mintha csapatcsatában lenne. Létezik egy módszer, amikor 1 komplett társaság egyszerre tud belépni. Igaz az azonos oldal nem garantált, de spionkodni lehet így is. 10 haver egy csatában, közös ts-en és egymást segítik. Kipróbáltuk, működik, legalábbis működött. Mivel túl egyszerű nem írom le. Összesen 3-5 próbát tettünk, 2x bejött.
  • Angelus1991ster
    Bocsi de az első felét a hozzászólásodnak nem értem.

#383151 Kik lennének: T-67 docensek

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.24. 09:56:53
  • voivod32
    Ez szörnyű! Kik ezek?! Két lövésre volt időm, aztán négyen lerohantak.
    Győzelem/Csaták: 5 (15) (33.3%)

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.11.24. 09:55:23
  • voivod32
    Kihagytam néhány napot, mert tele volt a farkam a sok gyökérrel, de azt hiszem, kár volt belevágni ma is...
    Győzelem/Csaták: 3 (10) (30.0%)
  • Megamax
    I ertelme van a nagyotmondasnak, ha tier 5 s tank belotte akkot tuti hogy nem forgattad jól.
  • realcsabi
    Nem. Az overmatch szabály tűnik el, a 70mm-es páncélod esetében ez a 210mm és afeletti gunokat érintené. Van ilyen?
  • barret
    Na ,most a víz sokkal puhább az acélnál,acélnak nézzük el a 70 fokos pattanást:) Ha a lövedék "hegye" Nem akad el,akkor elcsúszik a lemezen.
    Kis szögben kevés a tömege az átütéshez,csinál egy hosszú vályút a tank oldalán.
  • Angelus1991ster
    Akkor most ezzel az új átütétes cuccal az O-I 70 mm-s oldal "páncélja" újra használható lesz? Mert a t5-ös is simán belőtte úgyforgattam ahogy kell.
  • tothgyorgy
    Gyerekkoromban én is kacsáztattam sokszor. A lényege a lapos kő volt, és a vízszinteshez nagyon közeli dobás. 70 fok nem jó. kb 88 kell.
  • barret
    Rudii-nak van youtube-on olyan videoja felrakva,hogy egymás után kétszer pattan AMX-ről :D Megfordult,és otthagyta...
  • tothgyorgy
    Ez már jobb, ugye hogy megy személyeskedés nélkül is.
    Nyilván be lehet lőni a a könnyűeket, ha a lövedék oda megy ahova akarom. Ha nincs lag, normál pingek vannak, többnyire sikerül.
    Azért elég nevetséges, amikor állótankra beszűkült löveggel nem sikerül.
    Rólam is pattantak már amikor a spic-el mentem. Nem tudom ki lepődött meg jobban ő, vagy én.
    Ja és a spic az egyik kedvenc tankom. Tegnap mentem 1 jó kört vele. Top sebzű top xp vs t9, és bukó. De jó volt.
    És hidd el nem zavar ha neked vagy bárkinek jobb az értékelése mint nekem.
  • barret
    Ugye hallottad már azt a szót hogy kacsázás? Nem kapcsolódik a témához,de a kő lepattan a vízről...Kacsázás világrekordja.
  • Sherman0070
    Jóhogy mondom, ha a lightok páncéljának pattanásról van szó. Könyörgöm, találd el jobb helyen és 100% eséllyel bemegy.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.11.24. 09:06:32
  • tothgyorgy
    Pont a kioktató stílusoddal van a baj, bár észre sem veszed.
  • Sherman0070
    Értelmesebb választ nem is várhatnék.
    Ez egyszerűen a véretekben van unskilled játékosoknak, hogy ha a hülyeségeiteket kioktatják, akkor képtelenek vagytok mit mondani.
  • tothgyorgy
    Ja persze.
  • Sherman0070
    47%-os a winrate-ed.
    2K meccs egy 5-ös tankkal és még a statod is vacak vele.
    Ilyen skillek mellett ne is várd, hogy tier7 felett tudni fogj játszani.
  • tothgyorgy
    Aha
  • Sherman0070
    Ha megtanulnál célozni, akkor light-ról nem pattannál....
  • Sherman0070
    Tipikus lowstatú player vagy. Azok sírnak az ilyen kis szarságok miatt.
  • tothgyorgy
    Úgy látom nem jött le amit mondtam. Tehát ha az effektív vastagság kisebb mint az átütőerő, át kéne ütni. Az effektív vastagságba meg be kéne számítani a szög miatti pluszt. A normál szögfüggvényen kívül lehetne számítani némi bónuszt extra szögek esetén, de az automata pattintás nem reális. Lőj egy pisztollyal egy bádoglemezre. Szinte mindegy hogyan forgatod, átütöd. 70 foknál gond nélkül. Egészen extra szög kell hozzá hogy lepattanjon. Valószinüleg közelebb a 90-hez, mint a 80-hoz. Az automata pattintás azért lett berakva mert 1.számítási igényt csökkentenek vele, 2. a wg több esélyt akar adni a pléhtankoknak. Hát persze amikor 1 két tierrel kisebb light szarrá ver 1 heavyt, az nem zavarja őket. 1vs 1 könnyen előfordulhat. Ha meg még több lepattanó lesz, akkor meg is ássák a heavyk sírját.
  • ROMOTO
    Jah, mert szerinted az tök reális hogy ha 1 lövedék az oldalával talál el 70fok felett egy lemezt, akkor át kell ütnie...
  • joe662
    Asszem már meggyógyultam kb 2 hönapja nem mentem velük 1 métert se
  • Lokker
    Nem artyval? :O
  • joe662
    A mágikus 49-es,mire betöltött,pont végeztem vele,pedig még menekülni is próbált,de most,én is race car-al voltam
  • yossarianHUN
    Nem. Ugyanaz, mint ha sima AP-val. Kivéve ha HEAT-ről beszélünk, azt általában sebzés nélkül benyeli a lánc.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.11.23. 17:43:38
  • SzocsA
    Mi van már ha oldalba lőnek golddal akkor sebez és láncol is minden lövés?
  • asolyom
    A 40. csatában végre meglett a Tank Ász, és az első kiválóság jel.
  • Plata
    Ilyen bemákolt lepattanó eddig is volt.
    Mikor t10 td pattan T49-ről közelről az mi?
    Obj 269 vagy mia jó isten nevű td-t szemből öltem meg.Második lövés előtt vett észre,ő is lőtt és pattant én is lőtte feküdt.Vagy T110e5.Négy lövést vittem be neki,nem mondom hogy nem volt béna de a láncomat lőtte sebzés nélkül és toronyról pattant.Na meg párszor mellém.De több mint egy percig zrikáltam mire csapat odaért segíteni.