World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék ezért züllik kegyetlenül, mert kimennek a tapasztaltak, akik megunták és jönnek a helyükre a komolytalan gyerekek, de már közülük is mindenki játszik, aki akar és ők sokkal hamarabb megunják, meg nem is tudnak annyit fizetni, mint a fiatal felnőttek, akik a játékipar célcsoportja.
Nekem ez nagyon durván hangzik, hogy a top klán ugat valamit, arra ugranak, de ha a játékosok tömegei, azok meg menjenek a csába ahova akarnak.
Lehet, hogy ismeri a játékot, de saját céljai vannak és ő azokat nézi és rohadtul nem a fizető réteg vágyait.
Mindegy csinálják, l.szarom. Még pár ágat kihúzok, IM-el haladok kicsit, de csak a t55a érdekel, talán meglesz nemsokára, aztán az obj260-ra már nem startolok, csak kibányászok valamennyi kreditet majd onnan.
Utána meg nem tudom, ha meglesz minden, amit akartam és kipróbáltam minden tankot, akkor nagyjából elértem a célomat a játékkal. Kevés tank van, amivel szívesen játszom, néha gurulok velük, aztán ennyi.
A fő gondja az a WG-nek ezzel, hogy utána pénzt nem költök a játékra többet, tehát valamit ki kéne találniuk. Kérdezzék meg a top klános gyereket, hogy mit lehetne csinálni? Ja megmondja, legyen prém tank a chieftain, mert neki az kell. Ok, ettől biztosan meggondolom magam és költök a játékra, kösz WG.
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
És már akkor is voltak "háttérszkriptek" csak még nem úgy hívták őket 😊 Ugyanígy voltak olyan okostojások akiknek fingjuk sincs a játékról és 800-as effivel panaszkodtak a csapattársaikra stb... és már 300k hozzászólással ezelőtt is azt mondtam, hogy "az átlagtól akkor is jobb lennék, ha nem három sor pixel ment voln ki a monitoromon, hanem csak annyi maradt volna" XD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A régi szép idők <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.04. 18:03:19
Vagy ez is olyan, hogy megcsillantják az elérhető nyereményeket, amiket aztán kevesen érnek el valójában, de az odavezető úton háthat vesznek prém előfizetést meg szabad xp-t konvertálnak?
Tényleg csak találgatok, nem ismerem ezt a klános életet annyira, de amennyit tudok róla én azt mondanám, hogy hasznot nem termel nekik, mégis hogy ragaszkodnak hozzá.
Talán egyszer vartyogtak olyanról, hogy nagyobb a megtartó ereje a játéknak így, vagy micsoda, de könyörgöm, ha kapja a klánból az aranyat, akkor minek vegyen? Jó, megtartanak egy olyan valakit, aki nem költ semmit a játékra, nagyszerű dolog ez. Legalábbis ahogy én látom, nem feltétlenül van így, majd kijavít, aki jobban tudja.
A WoT-ot a rengeteg mikro (bár a bajnokok csomagja már minden,csak nem mikro) befizetés tartja el, úgy tudom ez az alap közgazdaságtanja ennek az MMO "iparágnak".
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 17:56:08
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Engem a cseh ág pont ezért nem érdekel. Nem fogom végigszenvedni, hogy aztán koppanjak.
Az oi-t azért megpróbálom. Hátha. Ha nem, hát nem.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Aki azzal 0,75 feletti értékeket ( sebzési ráta, kill ráta) nem képes csinálni 250-300 csata után, arra már nem lehet mit mondani, és nincs is szükség rá. Csak könnyen szerezhető sebzés.
Most játszatok a skoda tier9-10-el mert most még élvezetes, jól használható tankok, ezért hamarosan a nerf kapalács lesújt. Én inkább a sunyi ninja nerftől tartok jobban velük kapcsolatban, mert most a ToT miatt nem piszkálják hivatalosan, de utána már nem várnak sokat szvsz. Addig viszont ninja nerf jöhet a következő patch-ban is, aztán ráfogják az RNG-re, hogy miért lősz mindig mellé, előtte meg nem.
Amúgy van még bőven idő, szerintem ha a tier7 közel a vége felé jár, akkor még onnan is kihúzható addig felhasználva a reserve-ket.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 17:41:13
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
bezzeg ha az átlag player elkezdi verni a tantrumot valami miatt azt nagyívből leszarják...vicces.
Hugyos hangmódoláshoz, texturázáshoz is a szent is dicső Wg-seknél kell könyörögni eztán?
Nem örülnék neki, ha mindenkit rákényszerítenének a modhasználatra. Már mint a modosok. És attól, hogy 29 modos van a csatában, én még el leszek, legfeljebb még szarabb lesz a statom. Majd legfeljebb redukálom a csatáim számát, ha nem élvezem a játékot.
Nekem épp elég hátrány, hogy a gyenge gépem miatt nem érek be a csata elejére, nincs elég fps-em, és gyönge a pingem. Túl az erkölcsi aggályaimon, minden mod terheli a gépet. Persze persze vegyek új gépet. Mi akadályoz meg benne.
De komolyra fordítva: BÁRMI ami a csatákban előnyhöz juttat másokkal szemben, az unfair.
Nekem nincs fent semmi, és örülnék , ha a csata mind a 30 résztvevője ilyen lenne.
Motor, ágyúhang, egyéni skinek akár bele is férnének, de ennyi.
A normal bot viszont továbbra is megy, mert az egy különálló program, a háttérben fut.
Biztos, hogy azt is kizárják, hogy a kulcsot más modhoz fel lehessen használni, nem nehéz dolog. Ha lesz egyéb trükközés, akkor azt is lezárják. Nem rossz dolog ez.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 15:28:25