World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az a baja, hogy kevesebbet kap, hanem hogy többet...
ezt a hülye f-szt... kevesebb xp-t kap... a hülye barma... mikor alapból +50%-ot kap a prémmel. 😄DDD hogy kaphatna többet nélküle. :"D
ezt a statos baromságot, hogy a prémmel összefügg meg hagyjuk, mert kiröhögöm, hogy ekkora barom állat volt... több mint 1000 dolcsit dobott ki az ablakon (kommentba írták). 😄 *facepalm level over 9000*
Azt a rohadt élet, ezt a dumát. Jó a kép is hozzá, kb így néztem én is, amikor olvastam <#crazya>
Na megelőztél.
Na megvan a cikk. link

Kuroialty nevű játékosról van szó, de amit ír, az nagyon egybecseng azzal, amit mondtál. Na csak az a vicc, hogy ő nem azért nem akarta a prém időt, mert valami konteó alapján azt gyanítja, hogy bevonzza a szopóágat, hanem mert: "artificially inflating my numbers for experience earned, thereby blurring my performance", azaz mesterségesen növeli meg a kapott XP-t, ezáltal torzítja a csávó teljesítményéről kapható képet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na várjál, ha az FTR-en olvastad, akkor az egy amerikai idióta (egyébként sealclubber f.sz) volt a US szerveren, nem az EJ. Aki azzal indokolta, hogy a prémium kihatással van a szerzett xp-re (konteó elmélet <#crazya> ) és azonnal töröljék neki a 15 éves prémiumot.

Utána nézek majd, ha visszaadta EJ is, az érdekes, mert akkor minek fogadta el. Na mindegy is, ez tényleg nem érdemel több szót, csak most kicsit ledöbbentem, hogy esetleg visszaadta.

Meglett, google hamar kidobta a 15 év prémium keresésre (angolul) idióta visszaadta 😊 Nem ezzel keveritek?
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.03. 16:23:32
joe662
A Ritás blog előtt ami volt blog oda ki is volt rakva a levél,ha jól emlékszem.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Látni sehol, csak miután megnyerte jött a hír (a forrást ne kérdezd, nem tegnap volt már), hogy írt a supportnak, hogy vegyék már le a prém előfizut a számlájáról, mert neki csak a Tájp kell. De akkor lehet, hogy pont azért passzolta le, mert már úgyis volt ezer X nap prémje. Elvégre Ritácskának is azért van 100k goldja, mert hát "meg kellett venni, mivel csomagban adták csak a tankot" 😄
Ezt hol láttad? Én néztem a streamjét és mutatta, hogy 5400 meg még valami aprólék napja volt hátra. Utána visszaadta vagy micsoda?

Amúgy annyi aranyat meg kp-t kapott a streamben is, hogy tényleg nem kellett neki, de én nem tudok arról, hogy visszaadta, meg mondom láttam is, hogy játszik 5400 nap mellett az ajándék type59-el.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.03. 16:15:25
Nem, egyszerűen csak azzal indokolta, hogy nem kell neki. Nagy az isten állatkertje <#circling>
joe662
Nem Ö volt aki visszaadta a 15 év prémet,mert,hogy szopóágra került mióta megvan neki? <#lama>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

az "általában" és a "piszok nagy előnyben voltak" =/= mindig nyertek. De neked mindig 2000 karakterben kell mindent jobban tudni. Igen egy fasza spotter kintről és bentről is eredményes volt, ezt nem tagadja senki, nekem ment mind két oldalról csak nem akartam 3000 karaktert írni mert minek....
megnéztem a videót... egyenesen beteg ami abban a csatában történt... hány 8-ast beszopat egy 6-ossal. :"D (ex-klántárs kv5-öst is 😄)
mi? 😄 15 éves prém előfizetés... xD hülyék ezek... lehet addigra nem is lesz ez meg, a WG meg rég lehúzta a rolót... :"D
patchaou
Én úgy emlékszem a régi murovankára, hogy amelyik csapatból többen mentek az erdőbe a csata elején az bukott. Szívem szerint körbevettem volna ledönthetetlen fallal, hogy a sok majom lemming nem menjen be meghalni.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.03. 15:38:17

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azért varázserdő, mert eltüntette a tankokat <#crazya>. Valóban kempfest pálya volt, de nagyon speciális hangulata volt, megtarthatták volna igazán, a 30 másik pálya mellett elfért volna egy ilyen is.

Egy jól összerakott, többféle taktikával is nyerhető pálya volt.

Az meg egy marhaság, hogy az erdőben levők nyertek mindig, sőt, egy kupacon volt egy kazal tank. Ez volt a valaha létezett legjobb spotos pálya. 2 10e feletti spotom volt ott és 4 vagy 5 8-10e közötti. Egy belevaló scout simán spotolta az erdőt.

Ahogy egyre több egységugarú kezdett játszani és fogalmuk sem volt és ma sincs a spotolásról, úgy lett egyre nagyobb shitstorm a pálya körül.

EJ ezen a pályán csinálta meg a 15éves prémium előfizetéséhez az egyik top xp-t a hellcat-al. Egyébként nem is a varázserdőből, hanem a másik oldali domboknál játszott főleg. A valaha volt legjobb hellcat csata, szerintem, meg talán az xp szerint is. Akkoriban ez volt minden idők legmagasabb xp-je hellcat-al, nem tudom azóta felülmúlták-e, de ugye volt nerf is, szóval kétséges. EJ 4048xp - epic - 8:30 után bemegy ő is az erdőbe

Nem mintha a mostani murovanka jobb lenne játék élmény szempontjából....
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.03. 15:34:40
xotyi
Én Komarin-t rühelltem, meg a Port-ot, de azt valószinüleg azért mert még láma voltam és nem tudtam mit is kéne csinálni😄

Trance&Friends nothing more..

Én szerettem. Ezt a mostani Murovankát viszont nem szeretem.

Sőt a Provincet és a közepén szigetes swampot is szerettem.

A kínai nemtomhogyhivják pályát nem szerettem.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

xotyi
Nem, pont fordítva, akik az erdőben kezdtek és főleg sok td-jük volt piszok nagy előnyben voltak, akkor még nem volt TD álca és látótáv nerf így egyik kezükkel a gatyájukban, kattintgatva kb megnyerték a meccset😄 Bónusz ha volt egy db értelmes scout-juk, az ellenfélnél meg álltalában a yolo berohanok mindenkit villantok 10 sec-ig és meghalok féle scoutok voltak, de még egy ügyesebb scout is megszívta viszonylag könnyedén,mert mire odaért, a periszkóp már üzemelt a TD-ken és a lightokon így szinte azonnal kapta az álldást😊
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.03. 15:26:15

Trance&Friends nothing more..

Általában az erdőben lévők nyertek, ha volt egy kis eszük/türelmük/jó spotterük.
RÉGI MUROVANKA VARÁZSERDŐVEL
Nem lesz többet, teszt volt, jó volt, elég volt.
joe662
Azt hittem ezzel soha nem lesz meg<#banplz>
Igaz már csak leszorzózni szoktam<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azokat lőtték szét akik az erdőben kezdtek? Attól, hogy erdőben voltak miért lett volna könnyebb spotolatlanul rájuk lőni?
Régen egy sűrű erdő volt az egyik oldalon. Az egyik csapat gyakorlatilag az erdőben kezdett a másik meg nem, ha okosak voltak szpottolatlanul szétverték az ellenséget.
Mert mindenki beleáll a bokorba, aztán kapod a semmiből a lövéseket. 😄DD vagy az erdőt lövik a körülötte lévő bokorból szintén ugyanígy, hogy nem tudod honnan... szerintem ezért. (bár ez még akkor volt mielőtt átalakították, akkor kezdték így hívni, de a lövöldözős része stimmel 😄)
Mitől varázserdő?
Swamp benne van... a port meg túl részrehajló volt, hogy melyik oldal fog nyerni...ergo szar volt a pálya balanceolva...
Varázserdő murovankán van, varázshegyről meg nem is hallottam... 😄
Mi az a megkülönböztető script?

A SWAMP-ot, Port-ot meg párat visszahozhatnák, mert jó volt.

Sokat hallottam, hogy emlegettek olyan pályát, amin varázserdő van. Az melyik pálya? Mivel érdemelte ki a varázserdő vagy varázshegy nevet?
A gold spam a wg bevétele: ezt nagyon nem fogják megnyirbálni, inkább szájkaratéznak róla 2-3 évig!
Amíg nem volt a köz számára is elérhető a prémiumlőszer, addig a HE volt helyette - ezt a vissza-cserét sem hinném, hogy meglépik, lásd az előző mondatban foglaltakat.
Egyedüli megoldás az lehetne, hogy beérik kisebb profittal, vissza a HE-t, kidobni a megkülönböztető script-et (netán válszthatóvá tenni a + tier-es szopatást), visszahozni a játszható térképeket és növelni a játékosbázist - 1-2 éve azért volt minden héten gold-os promó, mert annyira szarrá lett a wot, hogy csak így tudták megtartani a hülyéket, most azért kéne, hogy visszacsalogassák az emiatt a wot-ot elhagyókat, ha már visszatértek a 7.5 körüli játékmechanikához!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.03. 14:43:08

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hát igen... de pl.: ha megnézed (ha már a jobbtól tanulást mondod), a WT-ben meg nincsenek hitpointok... :')
Jótól nem szégyen tanulni. Végeredményben a játékélmény javításáról beszélünk, ami remélhetőleg a WG célja is egyben.

Ez a lelövöldözzük a hp-t és akkor jól meghal dolog eléggé meghatározza a fejlesztési irányt. A kisebb bemeneti nyíláson átégetjük és bent okozunk kárt, vagy nagyobb lyukon megyünk a páncél mögé csak egy kis dolognak tűnik, de alapjaiban kellene szerintem átdolgozni a sebzés rendszert. Ezért tartom valószínűnek az "olcsóbb" megoldást.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Na megvan a 10-es TVP, remélem ez már nem lesz olyan ammo rack-es, mint a 9-es, hogy minden körben ellövik. :'D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.03. 14:25:37
Ja, csak a sok elvetemült meg rásütné, hogy a WoT copyzza az AW-t, és hogy ez milyen már. :"D Tuti kitörne a sírás megint...
Ebben is van ráció, viszont ha csökkenti a sebzést, akkor nem adhatja ilyen drágán. Fene tudja, hogyan alakulna a bevétel egy ilyen módosításnál. A jelenlegi állapot már ki van számolva és tesztelve van. Nagy bukó nem lehetne, viszont egy-két dolgot megoldana.

Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.05.03. 14:06:25

Kb mint t49-nél a 90-s gun. Derp helyett azt használom 1 ideje (egyszerűen nem bírtam a derp hektikusságát) és ott jól kijön ez a dolog, light papír td-k stb. ellen bőven jó a HEP (v milyen alap) lőszer, kis pen, de nagyobb dmg, a többi ellen meg HEAT ami viszont kisebbet sebez, de nagyobb pen, hozzá a megfelelő borsos áron, mivel gold lőszer. De én egészen kedvelem ezt a megoldást...bár elég szar vagyok a tankkal 😄
Biztos.
Bár nem sűrűn, de volt már rá példa.
Wotreplays-en találsz tőle pár meccset. Érdemes ránézni.
Erről már volt szó, de azt mondták, nem megoldás, mivel ettől még mindenki a kemény tankokra lőné el a gold adagját. Érted, hiába van mindenkinek csak öt goldja, ha azt az ötöt mindenki a te Mausodra lövi ki, ugyanúgy szétszednek, mint eddig.

Szerintem nem kell túlspilázni, az ára maradjon az eddigi, a sebzését meg csökkentsék. Tessék megnézni az AW-t, ott remekül bevált ez a "magasabb penes, kisebb sebzésű vs. kisebb penes, nagyobb sebzésű lőszer" koncepció. Ott gondolkodni kell, hogy mit töltsön az ember, mert a különböző helyzeteknél különböző lőszerre van szükség.
joe662
Linkin a goldlõszer ellen??:-D:-D

Nekem van ötletem az aranylőszerre. Valamilyen fórumon láttam belinkelve, ahol vitáztak erről és pár nagyfejű is reagált, miszerint valami hasonló lesz a megoldás.

Az alapötlet, hogy a valóságban is lőszer javadalmazás volt minden harckocsira. Az x féle lőszer típusból vittek meghatározott darabszámút a csatába, ennyi járt és kész. A játékba is simán implementálható a dolog, még ha kevesebb is a lőszerfajta. Pl. egy nehéz harckocsinál 30db lőszer a javadalmazás, akkor 18db AP, 7db HE, 5db APCR/HEAT. Szerintem így ugyanúgy ellőnék Pistiék a goldot, míg az egyébként 10-15 lövést leadó jobb játékosok már nem tehetnék meg a goldspammot. Kecske és káposzta is lesavanyítva.

Életemben nem hallottam ilyen névről. A biztosan a Twitch.tv-n streamel ?
Majdnem eltaláltad. 😄
Keresd w00ha néven.
Camo, hatodik érzék, bia is jó, spéci medes perkek is jók, amitől pontosabb lesz az ágyú, vagy mozgékonyabb a tank. Felszerelésnek én ventit, stabot, és 10%-os optikát használok. Nerf után valószinüleg az optikát le kell majd cserélni célzás gyorsítóra.
Te milyen néven streamlesz ?te vagy Linkin, Kajzoo,YaMaan vagy SeriusTreat ?
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.03. 12:58:43
A gold ammo kivételére jó módszer lenne, ha cserébe a normál lőszert drágítanák valamennyivel. Így nekik semmi kiesést nem jelentene és megszűnne a goldspam. Mondjuk engem érzékenyen érintene, mivel sosem lövök goldot, így drágábban jönnék ki mint eddig, de ha cserébe nem goldoznak szét állandóan, akkor megéri.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2016.05.03. 12:53:53

Akinek van T10-es Skodája, az milyen crew skilleket rakna rá? (3.-at raknám fel).... Előre is kösz. Ja illetve a felszerelésekre is van ötletetek?
Ha a pillanatnyi profit helyett hosszútávon gondolkodnának (nem t'om, ezt megengedi-e a kartell nekik, ha egyáltalán eljutnak idáig, gondolatban), akkor mindenki jobban járna és és újra játszható lenne a wot, mindenki számára!
Sajnos, a mai világban inkább a 2.0-át kell kihozni, mindegy, hogy uo, mint az elődje, mint fenntartani a már meglévőt - a mai "fejlesztők" is arra gondolatmenetre fűzik fel a terméküket, hogy akit egyszer már bepaliztak, azt nehezen fogják tudni még egyszer és ezért inkább egy új műben próbálkoznak a lehúzással, ha a régi már nem termel egy bizonyos szint fölötti profitot nekik...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tudjátok mi a jó? Hogy chat bannom van, és egyébként sztem már kaptam volna a következő adagot... 😄
A gondom az, hogy rohadtul nem vonták be a játékosokat, tehát megint jó eséllyel kapunk valami phaszságot. Miért nem azt csinálják, hogy rögzítenek egy fejlesztési útitervet, mondjuk ezt ami most nagy dolog lesz, hogy teljes újragondolása a "szerepeknek". Leírnák a céljaikat, amibe nekem még az is beleférne, hogy szeretnék ha ez az új ballansz hatással lenne a prém tank/prém fiók eladásra.

Szerintem akinek van egy minimális agya, az elfogadja, hogy ők ebből élnek, tehát ez jogos szempont. A kérdés persze a pofátlanság mértéke, de pont ezért kéne nekik jobban bevonni a játékosokat, szerintem. Jönnének az ötletek, javaslatok és lehetne akár szavazni is, ha van több olyan megoldás, ami megfelelne a WG-nek is, akkor szavazni róla, ettől még nem dőlne össze a világ.

A legnagyobb gondom ezzel ahogy fejlesztenek és nem vonják be a játékosokat, hogy már rengeteg phaszságot kitaláltak, kifejlesztettek és utána a shit strom miatt visszacsináltak, de nem változtatnak a tervezési fázison akkor sem.
Már az hatalmas segítség lenne ha arányszámot basznának rájuk, pl. nem lehetne full goldammo-val bemenni randomba, vagy pl. fele annyi goldot vihetnél mint simát.
Bár már 1 ideje nem nyomtam, de rettentő idegesítő mikor t10 medek folyamat ontják a qrva goldot és csak azt. "sry, cw setup" - (meg az anyád 😄)
Bár igazából nem érdekel mi lesz, ha kiveszik nem mondom h picit nem leszek morcos..mert bizonyos tankoknál azért jól jön...moderált alkalmazását még támogatnám is...de amúgy ahogy régen is együtt tudtam élni a gold ammo hiányával, úgy most is simán együtt élnék vele 😊
Ami viszont érdekel, a megvalósítás, mégis hogy fog balance-olni a WG úgy h a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon...mert hát ugye a profit az első...és a gold spam a wg-nek kedvez alapvetően. (full goldspam setup-okat randomban sztem még prémmel is komolyabb dolog fent tartani.)
Nagyon kíváncsi vagyok erre a role balance-ra is (TD-k visszakapják a camo bónuszt? 😄 pl. ilyen bc és egyéb medek camo-ját csökkenthetnék, pályákat is módosíthatnák akkor h pl. light-al ne elkapóvadászt kelljen játszani hanem normális spottert, artykkal mit fognak kezdeni h ne ilyen férgek legyenek?! ....stb)
joe662
Ès a goldfosò,light,med padderek is :-D
Stream mikor lesz ùjra?