418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    A 40. csatában végre meglett a Tank Ász, és az első kiválóság jel.
  • Plata
    Ilyen bemákolt lepattanó eddig is volt.
    Mikor t10 td pattan T49-ről közelről az mi?
    Obj 269 vagy mia jó isten nevű td-t szemből öltem meg.Második lövés előtt vett észre,ő is lőtt és pattant én is lőtte feküdt.Vagy T110e5.Négy lövést vittem be neki,nem mondom hogy nem volt béna de a láncomat lőtte sebzés nélkül és toronyról pattant.Na meg párszor mellém.De több mint egy percig zrikáltam mire csapat odaért segíteni.
  • Sir Charles
    Ez igen, jól bekezdtem a Bat-Chattel

• tothgyorgy
    A történelmi hűséget ha akarják bevágják a sarokba a szent balansz kedvéért. Bármikor bármit variálhatnak,páncél, ágyú,láthatóság. A szoft beállításokról nem is beszélve. Amit és amikor akarnak.
    Én ezt az autó átütés/lepattanót is simán száműzném. Ha a penetráció elég az átütéshez átüti, ha nem, akkor lepattan. Ennyi.
    Persze értem én , spórolni akarnak a számolással. Egy tipp nekik: ha épp átütötte a páncélt, sebezzen minimumot, ha mondjuk 50%-t meghaladón ütött át, akkor meg max sebzés., köztesnél meg köztes érték.
  • Angelus1991ster
    Érdekelte valaha a wg-seket az ilyesmi? Ianus arcú ez a wg. Egyik pillanatban történelmi hitelesség Saint-Just-jei, másik pillanatban meg tojnak az egészre.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyik pillanatban Kelet-Ázsia, másik pillanatban Eurázsia az ellenség.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.23. 12:11:05
  • Pares
    Nem gondolták át az egészet. Buffolnak néhány papír tankot, még jobban nerfelnek néhány másikat, és OP-vá buffolnak olyanokat, amiknek semmi szüksége rá (főleg néhány ruszkit). Az is egy kolosszális ökörség, hogy egy pár miliméteres páncél, ami csak annak van ott, hogy ne fújjon be a szél és ne essen be az eső, képes pattintani és egy karcolással megúszni egy 150+mm-es ágyú lövését.
  • Angelus1991ster
    Sziasztok! Egyrészt OFF:
    Egy magyar település átlagos lélekszámával (3182) megegyező nézettségű Youtube csatornámon lévő "World of Tanks Convoy Mode theme song" videóm alá gold hack-es kommentet írkálnak ilyen egyedek.
    "Berna Cuculj :
    Heeello sup guyyyys! u gotta check оut this tool someone showed mеI recommend to aaaall this, Wоrks amazing, I got aall for 5 minutes! its оooon google here =>" , twitteres linket is írt mellé. Nos az ilyet alapból törlöm, élve kisportási jogommal.

Csak azt kérdezném, hogy az ilyen rühedék csalók Macro programmal írogatják a lehúzós kommentjeiket vagy minden WoT videó alá képesek ezt manuálisan beböfögni?

U.i: Jó, hogy nem ranszomkriptes szarral fertőznek...
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.23. 11:31:33
  • realcsabi
    Épp ez az hogy állhat olyan szögben, egyenes sík páncélról beszélünk. Épp más irányba néz és úgy forog hogy az én megejtett lövésem 20 fokos szögben csapódik be az oldalsó toronylemezébe. Plusz ha térben felettem vagy alattam helyezkedik el, szintén alakulhatnak ki hasonló <28 fokos szögek. Közelről nem aggódok emiatt, de 150-200 méternél és afölött már egyre inkább nem rajtam fog múlni.
    Az IS-3 esetében a robbanólövedék használata pedig nagyon szituáciofüggő ritkán engedheti meg magának az ember hogy azzal szüttyögjön, ráadásul rizikós is, nem megbízható megoldás.
  • Lichtmaschin
    Rhm tornyárol nem fogsz pattani mert az nem olyan szögben áll. De a testéről motorháztetőrol pattanhatsz ha úgy találod el kb 15 foknal kissebb beesesi szögben. És igen az is3- nak ez buff, de akkor löjj oda robbanóval és meg van oldva
  • tothgyorgy
    Ritkán küzdök ellene, de a fölső rész jól döntött, ha valaki ügyesen riszálja nem könnyű beütni .Persze pen kérdés is. Az alsó rész azért ritkábban pattint , csak nehéz eltalálni. Legalábbis ez volt a tapasztalatom.
  • yossarianHUN
    Még mindig az IS-3-ról beszélünk? Azon az alsó lemez erősebb, mint a két felső.
  • tothgyorgy
    Azért tud az a testpáncél pattintani, da ha az ember rálát az alsó lemezre,nyert ügye van. :)
  • joe662
    Mostanában nálam is ez van,de nekem felugrik a ping is hirtelen,50röl-2-300ra.
    Most raktam újra a játékot,0 mod,Megpingeltem Hollandiát,39. 50/5 net,A routerek újak,nem fut semmi a háttérben,ahogy eddig se. Úgyhogy fingom sincs,mitől lehet.
  • tothgyorgy
    Tipikus késés hiba. Szerintem szerver oldali. Én is jártam már így. Ha hasonlókat látok , egyik szemem mindig a pinget nézi, és gyakran fölmegy 200-fölé, és vissza a normál 50-re. Mindezt 1 mp-n belül. Jellemző módon spottoláskor. Rohadt zavaró, amikor csak pár centit mennék előre, hogy kilássak, és helyette 5-10 métert megy. Vagy fordulok 10 fok helyett 110-et. Volt hogy föl akartam menni a hídra és mellé ment. Ott is maradtam az oldalamra fordulva.
  • yossarianHUN
    Mondjuk testpáncél, ami nem sok van neki. Egyébként azt a gyengepontot szerintem már hónapokkal ezelőtt elvették valamelyik patchben. Úgy rémlik, 40 mm-re buffolták. Nem is tudtam átlőni, mikor egyszer facehugban rámásztam egy IS-3-ra JT 88-cal.
  • tothgyorgy
    IS-3 -nak nem kell buff. jó az így is, És ha elveszik a gyenge pontot az ágyú fölül, akkor mi kellhet még?
  • barret
    Mikor menni akartam állt,mikor mentem megállt. Mikor egyenesen mentem fordult,mikor fordultam egyenesen ment... Egyfolytában a pinget néztem,az meg stabil volt!
  • tothgyorgy
    Nem hiszem hogy nálad volt. Én is jártam már így. Ilyenkor próbálj szervert váltani, hátha segít.
  • Padavane
    Is-3 buffrol hol lehet olvasni?
  • barret
    Tegnap úgy lagolt a játék,hogy abbahagytam 2 meccs után.A pingem a megszokott volt,vagy jobb.Nálam lehetett a hiba? Nem ment semmi,csak a játék.
    Direkt néztem,nem volt más hálózati forgalom...
  • tothgyorgy
    Hát igen. Mondjuk érdekes pattintók eddig is voltak, hát most több lesz. A nehéz tankokat meg akár ki is vehetik a játékból, hiszen egy t7 light lehet többet pattint majd, mint egy t10 heavy. Ha ez lesz, lesz hajtépés.
    De semmi baj, a wg szerint úgyis a gyors hajóágyús papírtankok az igaziak, ezzal a buffal meg oppá teszik őket.
  • szaboz80
    Nekem a kedvencem. Szerencsére a fórumon segítettek, hogyan is kell vele menni és azóta le sem szakadok róla, annak ellenére, hogy a Nashorn is megvan. Annyi, hogy én nem a legerősebb ágyúval használom, de így is brutális, mihelyt telibe talál.
  • realcsabi
    Ez nem akarat kérdése. Kicsit is messzebbről leadott lövésnél 25% RNG mellett csak sejteni lehetett hol találsz el egy tankot. Nem szivesen pattannék le egy rhm toronylemezéről mert épp olyan ponton találom el azt a pár mm alufólialemezt 200m-ről...
    Arról nem beszélve hogy a papírpáncélosok más módon bőven kompenzálva vannak. Továbbá jópár amúgy kemény tank gyengepontja tűnik el egycsapásra, amik ezekkel a gyengepintokkal együtt voltak balanszolva. Most az IS-3-ra leszek kiváncsi, ugye toronytetőn ezentúl nem lehet belőni, továbbá magasabb tankokkal ezentúl a motortér is tabu. Nem hiszem hogy gényelt Ennyi buffot az IS-3.

Tartok attól is hogy mindenféle anomália lesz, pl. Sidescrapelő grille.
  • joe662
    Ehhez,mekkora fogyatékosnak kell lenni
    A másik aki berohan foglalni,az mi a f..t tesztel
  • Lichtmaschin
    Szerintem nem baj ez az újítás. Ne akarjunk 0 szögből bevinni lövést. Számtalanszor fordult velem is elő hogy csak pislogtam olyan lövést kaptam... Az életbe nem sebezett volna de a tankon másfél méter sebzes látszódott. Lehet majd egy kicsit lassítja a játékot mert nem fog minden szart beadni, de nem gondolom hogy gond lenne. Legalabb a papir páncélosnak is van egy kis esélye
  • endrodiz
    Nekem a mai napig nincs meg, de a tobbi igen honorral. Vagy haromszor jutottam odaig az Indien-Panzerral, hogy mar csak egy loves kellett volna, de az nem lett meg soha. Igy gondoltam egyet es egyik nap addig artyztam a francia 8-sal, hogy egyszer csak beadta a jackpotot. Igy lett meg a T28. Azota mar kerestem egy csomo penzt a T55-os kuldikkel, de azert az MT15-os lany hianyzik a gyujtemenybol. Na majd egyszer ujra megprobalom. Es azert en a T55-re is vagyom azert.
    Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2016.11.22. 23:25:10
  • Pares
    Az E100 AP-val még használhatatlanabb lesz, mert miért is ne. Viszont lehet, hogy egy Leopard 1-es meg teljesen újraértelmeződik...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.11.22. 23:04:05
  • realcsabi
    Most láttam hogy miféle újítások lesznek az overmatch szabályban... hááát félek tőle, néhány tankon sokat fog dobni, amiknek pont nem kéne ilyen buff. Előfordulnak majd nagyon érdekes lepattanók is, asszem lesz majd hajtépés bőven amikor autobounce lesz pl. egy grille "páncélja" mert épp rossz szögben találta el a ribizli. Tankok motortere is jobban védve lett, nem örülök... A gyengén páncélozott tankok jól jártak, a vastagbőrűeken, amiknek tényleg a páncél lehetne a fegyverük, ez az újítás semmit sem segít. És azért a nagy kaliberű ágyúk is kaptak most egy jó nagy pofont. aki látta QB videóját... 1mm-es Scorpion autobouncolta az FV td-t 6-ból 6-szor . Vannak bajok.
    Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.11.22. 21:36:01
  • asolyom
    Még jó, hogy kevesen játszanak vele, és azok is frontharcosként használják, különben már rég nerfelték volna.
  • McFrost
    Eddig sem tudtam játszani, de azt a keveset is elfelejtettem az elmúlt 10 napban, mindegy mivel, mindegy melyik térkép, mindegy a tier is..... alá-fölé-mellé lövök, meg néha kettőt jó közel, az sem visz át......
  • HTS s3rg1nh00
    kell bele egy jó camos legénység és brutál OP szerintem,az elég sokat elmond hogy t5 tank 8-as szintű ágyúval.konkrétan a pent leszámítva mindenben jobb mint a t8 indien pz-n lévő jobb 88-as de még a 9 cm kanone-t is [email protected] véletlenül írták kör elején régebben amíg volt csapatok közti chat,hogy "the toaster must die" :D
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.11.22. 20:31:01
  • Angelus1991ster
    Miért 'lopott'? Mert menő az autizmus.
  • asolyom
    Egyébként így közeledve a 100. csatához kezdünk egészen jól összebarátkozni az Uzsonnás Dobozzal.

Nem is a WN8 érdekes, hanem inkább a WR. Én inkább ezt szoktam nézni, mert akkor szeretek egy tankkal játszani, ha sokszor tudok nyerni.

Azt hiszem, ha a játékba úgy került volna be, ahogy a valóságban kinézett; vagyis az ágyú teljesen körbeforgatható lenne, és nem lenne rajta az az ótvar nagy hitbox, akkor T5-ben valóban OP lenne a gép. A múltkor 430 m-ről ellőttem az AT-15 kupoláját.
  • asolyom
    Egyébként ez a f@sztalicska, aki nekem beszólt egy provokátor volt, mert először mindig elém állt, hogy ne tudjak lőni, akárhová mentem. Amikor ez nem vált be, akkor a cseten írogatott, hogy idióta vagyok, meg noob, holott igazából nem csináltam neki semmi kárt, sőt még a csapaton belül is a legtöbb sebzést gyűjtöttem. Vannak ilyen állatfajták.
  • joe662
    Minap Rudival 2200dmg+1 isu killnél jártam,mikor ketten maradtunk 3 ellen.A kedves csapattárs lelopta a t25at,hiába kértem,hogy :pls for T55a last misson.
    Kilőtte,én meg öt,majd ráugrattam egy Is2re,meddeglettünk,és így a 80hps Chaffe megnyerte nekik.
    Utána kaptam pár kedves üzenetet

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.11.22. 18:58:40
  • Plata
    T28-ra hajtok nem T55,de nem is a tank kell,hanem a női legénység kellene.
  • R3nton
    Nem kell amúgy nagyon pörögni rajta. T-55 nem rossz tank, de azért vannak bőeb jobb 9-esek is, T-50 vagy sztem az új BC is, igaz azzal nem mentem.
  • Plata
    Én még t28 mt15-el sem készültem el,ha bemegyek t8 vagy T9 meddel csatában hót ziher hogy egy átkozott tetű td sincs,max valami t6 szar amit behoztak platoonban.De már belenyugodtam hogy sosem lesz meg.
  • HTS s3rg1nh00
    erről annyit,hogy tegnap egy 20k csatás 7000+ service recorddal rendelkező egyén írta meg nekem hogy gg aimbot...ő OIexp-el volt,én meg fullos T1heavyvel.ja és én 4100 körül vagyok 7k csatával,szerencsére erősen emelkedő statisztikával (azért izgultam tegnap,hogy bent maradjak a kék szinten a T1heavy pontosságát tekintve,de egy ócska kör utáni 57%-ra eséstől eltekintve visszatornásztam magam 58-59-re :D)
  • R3nton
    Utóbbi napokban 3x is közelében jártam a TD15nek obj260ért, Grillével 3x álltam meg 7400-7000 között. Azért piszok nehéz ez a küldetés. Nem mintha érdekelne az obj260, de ha már csak ez meg az MT15 kell fullosra (vagy arty elsődlegesre)...