World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a statos baromságot, hogy a prémmel összefügg meg hagyjuk, mert kiröhögöm, hogy ekkora barom állat volt... több mint 1000 dolcsit dobott ki az ablakon (kommentba írták). 😄 *facepalm level over 9000*
Kuroialty nevű játékosról van szó, de amit ír, az nagyon egybecseng azzal, amit mondtál. Na csak az a vicc, hogy ő nem azért nem akarta a prém időt, mert valami konteó alapján azt gyanítja, hogy bevonzza a szopóágat, hanem mert: "artificially inflating my numbers for experience earned, thereby blurring my performance", azaz mesterségesen növeli meg a kapott XP-t, ezáltal torzítja a csávó teljesítményéről kapható képet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utána nézek majd, ha visszaadta EJ is, az érdekes, mert akkor minek fogadta el. Na mindegy is, ez tényleg nem érdemel több szót, csak most kicsit ledöbbentem, hogy esetleg visszaadta.
Meglett, google hamar kidobta a 15 év prémium keresésre (angolul) idióta visszaadta 😊 Nem ezzel keveritek?
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.03. 16:23:32
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amúgy annyi aranyat meg kp-t kapott a streamben is, hogy tényleg nem kellett neki, de én nem tudok arról, hogy visszaadta, meg mondom láttam is, hogy játszik 5400 nap mellett az ajándék type59-el.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.03. 16:15:25
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.03. 15:38:17
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy jól összerakott, többféle taktikával is nyerhető pálya volt.
Az meg egy marhaság, hogy az erdőben levők nyertek mindig, sőt, egy kupacon volt egy kazal tank. Ez volt a valaha létezett legjobb spotos pálya. 2 10e feletti spotom volt ott és 4 vagy 5 8-10e közötti. Egy belevaló scout simán spotolta az erdőt.
Ahogy egyre több egységugarú kezdett játszani és fogalmuk sem volt és ma sincs a spotolásról, úgy lett egyre nagyobb shitstorm a pálya körül.
EJ ezen a pályán csinálta meg a 15éves prémium előfizetéséhez az egyik top xp-t a hellcat-al. Egyébként nem is a varázserdőből, hanem a másik oldali domboknál játszott főleg. A valaha volt legjobb hellcat csata, szerintem, meg talán az xp szerint is. Akkoriban ez volt minden idők legmagasabb xp-je hellcat-al, nem tudom azóta felülmúlták-e, de ugye volt nerf is, szóval kétséges. EJ 4048xp - epic - 8:30 után bemegy ő is az erdőbe
Nem mintha a mostani murovanka jobb lenne játék élmény szempontjából....
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.03. 15:34:40
Trance&Friends nothing more..
Sőt a Provincet és a közepén szigetes swampot is szerettem.
A kínai nemtomhogyhivják pályát nem szerettem.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.03. 15:26:15
Trance&Friends nothing more..
RÉGI MUROVANKA VARÁZSERDŐVEL
Igaz már csak leszorzózni szoktam<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Varázserdő murovankán van, varázshegyről meg nem is hallottam... 😄
A SWAMP-ot, Port-ot meg párat visszahozhatnák, mert jó volt.
Sokat hallottam, hogy emlegettek olyan pályát, amin varázserdő van. Az melyik pálya? Mivel érdemelte ki a varázserdő vagy varázshegy nevet?
Amíg nem volt a köz számára is elérhető a prémiumlőszer, addig a HE volt helyette - ezt a vissza-cserét sem hinném, hogy meglépik, lásd az előző mondatban foglaltakat.
Egyedüli megoldás az lehetne, hogy beérik kisebb profittal, vissza a HE-t, kidobni a megkülönböztető script-et (netán válszthatóvá tenni a + tier-es szopatást), visszahozni a játszható térképeket és növelni a játékosbázist - 1-2 éve azért volt minden héten gold-os promó, mert annyira szarrá lett a wot, hogy csak így tudták megtartani a hülyéket, most azért kéne, hogy visszacsalogassák az emiatt a wot-ot elhagyókat, ha már visszatértek a 7.5 körüli játékmechanikához!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.03. 14:43:08
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ez a lelövöldözzük a hp-t és akkor jól meghal dolog eléggé meghatározza a fejlesztési irányt. A kisebb bemeneti nyíláson átégetjük és bent okozunk kárt, vagy nagyobb lyukon megyünk a páncél mögé csak egy kis dolognak tűnik, de alapjaiban kellene szerintem átdolgozni a sebzés rendszert. Ezért tartom valószínűnek az "olcsóbb" megoldást.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.03. 14:25:37
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.05.03. 14:06:25
Bár nem sűrűn, de volt már rá példa.
Wotreplays-en találsz tőle pár meccset. Érdemes ránézni.
Szerintem nem kell túlspilázni, az ára maradjon az eddigi, a sebzését meg csökkentsék. Tessék megnézni az AW-t, ott remekül bevált ez a "magasabb penes, kisebb sebzésű vs. kisebb penes, nagyobb sebzésű lőszer" koncepció. Ott gondolkodni kell, hogy mit töltsön az ember, mert a különböző helyzeteknél különböző lőszerre van szükség.
Az alapötlet, hogy a valóságban is lőszer javadalmazás volt minden harckocsira. Az x féle lőszer típusból vittek meghatározott darabszámút a csatába, ennyi járt és kész. A játékba is simán implementálható a dolog, még ha kevesebb is a lőszerfajta. Pl. egy nehéz harckocsinál 30db lőszer a javadalmazás, akkor 18db AP, 7db HE, 5db APCR/HEAT. Szerintem így ugyanúgy ellőnék Pistiék a goldot, míg az egyébként 10-15 lövést leadó jobb játékosok már nem tehetnék meg a goldspammot. Kecske és káposzta is lesavanyítva.
Keresd w00ha néven.
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.03. 12:58:43
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2016.05.03. 12:53:53
Sajnos, a mai világban inkább a 2.0-át kell kihozni, mindegy, hogy uo, mint az elődje, mint fenntartani a már meglévőt - a mai "fejlesztők" is arra gondolatmenetre fűzik fel a terméküket, hogy akit egyszer már bepaliztak, azt nehezen fogják tudni még egyszer és ezért inkább egy új műben próbálkoznak a lehúzással, ha a régi már nem termel egy bizonyos szint fölötti profitot nekik...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szerintem akinek van egy minimális agya, az elfogadja, hogy ők ebből élnek, tehát ez jogos szempont. A kérdés persze a pofátlanság mértéke, de pont ezért kéne nekik jobban bevonni a játékosokat, szerintem. Jönnének az ötletek, javaslatok és lehetne akár szavazni is, ha van több olyan megoldás, ami megfelelne a WG-nek is, akkor szavazni róla, ettől még nem dőlne össze a világ.
A legnagyobb gondom ezzel ahogy fejlesztenek és nem vonják be a játékosokat, hogy már rengeteg phaszságot kitaláltak, kifejlesztettek és utána a shit strom miatt visszacsináltak, de nem változtatnak a tervezési fázison akkor sem.
Bár már 1 ideje nem nyomtam, de rettentő idegesítő mikor t10 medek folyamat ontják a qrva goldot és csak azt. "sry, cw setup" - (meg az anyád 😄)
Bár igazából nem érdekel mi lesz, ha kiveszik nem mondom h picit nem leszek morcos..mert bizonyos tankoknál azért jól jön...moderált alkalmazását még támogatnám is...de amúgy ahogy régen is együtt tudtam élni a gold ammo hiányával, úgy most is simán együtt élnék vele 😊
Ami viszont érdekel, a megvalósítás, mégis hogy fog balance-olni a WG úgy h a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon...mert hát ugye a profit az első...és a gold spam a wg-nek kedvez alapvetően. (full goldspam setup-okat randomban sztem még prémmel is komolyabb dolog fent tartani.)
Nagyon kíváncsi vagyok erre a role balance-ra is (TD-k visszakapják a camo bónuszt? 😄 pl. ilyen bc és egyéb medek camo-ját csökkenthetnék, pályákat is módosíthatnák akkor h pl. light-al ne elkapóvadászt kelljen játszani hanem normális spottert, artykkal mit fognak kezdeni h ne ilyen férgek legyenek?! ....stb)