418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #384728 Ugylatszik WG rajott hogy a játékosok inkább nem rakják fel az utolsó diszt a fára mert akkor mar nem kapod tovább a boosterokat. -
tutyimutyi2 #384727 Dejó hogy én a személyes küldetéseknél szerzett egyik nőmet csináltam meg lövésznek... -
endrodiz #384726 Le van irva a wot oldalan. Legyel Top 5 player az XP alapjan 5 alkalommal! -
suba53 #384725 Nem hiszem. :-( -
suba53 #384724 Szuper. A 10 szintnél érkezik?
Eddig nem nagyon izgatott a 10. szint, de így össze kellene gründolni.
Lehet hogy venni kell majd pár 5. szintű díszt, hogy meglegyen, de sebaj. -
szuper,akkor most ugye mindenki visszakapja az 500 goldot amit elköltött az átképzésre?
-
Angelus1991ster #384722 Kiegészítették a 10 lépcsőből álló év végi misszió sorozatot, azzal, hogy a 4 db nőci (parancsnok, vezető, ráidós, töltő) mellé egy 5. nőci lövészt is szerezhetünk. -
suba53 #384721 Miről van szó?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.12.23. 10:28:10 -
Angelus1991ster #384720 Volt egy olyan megérzésem, hogy azt az svéd női lövészt megkapjuk. :D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.23. 10:08:06 -
Gyuszopapa #384719 Nekem már leesett 0-ás szintűre az ünnepi hangulatom pár csata után.Persze mert szabin vagyok és ráérnék játszani. -
Lucifer001 #384718 Sziasztok
Érdeklődnék , ha teljes lesz az ünnepi hangulatom . 10 -es szintű , akkor mi van ? Még boldogabb leszek ?
-
Tegnap egy csata alatt 2 tankunk fulladt meg és 1 roncsolódott össze. Jah persze top tier tankok voltak.
-
asolyom #384716 Nem csak a suli, de sokkal többen vannak szabadságon ilyenkor.
A tegnapi rettenet után nincs is sok kedvem belépni. Ilyenkor max. szakaszban lehet esetleg valami normális csatát menni.
-
Maceehun13 #384715 Nekem 200-300 között szokott lenni mostanság -
TiborTamas #384714 Obj. 260-as TD-15 küldetés kiválóra artyval... Egy kis gyomorforgató éjszakára :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2016.12.23. 02:45:04 -
Mert a kis Szergejnek ne kelljen varakoznia egy percet, igy 10mp alatt csataban van hogy kilovesse magat egy perc mulva.
Amugy a fejlesztok a minap azt igertek, javitani fogjak ezt a bena MM felallast. Persze kell majd nekik egy jo harom ev.
Btw a sulinak vege egy idore, a szinvonal csak lejjebb lesz mostantol :D
Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.12.23. 01:31:43 -
Holiday Ops os. -
SzocsA #384711 Miért van az, hogy az egyik oldalt csak meedek vannak a másik oldalt majdnem heavyk és pár meeed vagyis kettő volt összesen a másik oldalt meg 7 xd kikaptunk mint a szar, körbeértek bekerítettek!
Beraknak ilyen type 9-10 tier heavyket a meedekkel szemben? :D
MEg azt imádom mikor nálunk egy arty van egy GWE100 a másiknál meg kettő 9es amcsi arty....... DE MIÉRT?????????????
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.12.23. 00:16:41 -
NewHewkas #384710 Elnézést a modortalan kérdésért, de: He??? -
Hmm ... van egy rakat garázs helyem, kapásból el tudnék adni belőle 15-öt, nincs rá szükségem, maximum 15 tankra... nekem elég volna ennyi hely is, nagyjából, volt már szó róla hogy el lehet adni garázs helyeket??? Vagy cserélni, mint prém tankot, amit majd bevezetnek idővel. -
McLarenpowa #384708 ez melyik csomag? -
NewHewkas #384707 Szokott, legalábbis régebben volt. -
Szokott olyan akció lenni, hogy a Tier8 as prém tankokat akciósan lehet megvenni aranyért?
Gondolkodok ezen a 16000ft os csomagon amihez 12500 arany jár, de lehet nem venném meg rögtön a Löwe-t hanem várnék egy ilyen akcióra. -
NewHewkas #384705 Akkor így értem a mennyiségét, már ha ez igaz amit írtál, csak mert a régi eventekről maradt sok "Obj. 140-es" legényem és elgondolkoztam, hogy esetleg beruháznék egy mod 1-re, de mikor láttam a számokat, főként miután összehasonlítottam a P88-cal, eléggé elképedtem, miután eddig mindenfelől úgy hallottam, hogy az utóbbi mekkora egy szar bezzeg a mod 1... stb stb.
Akkor gondolom olyan "sniperkedős", mint a sima párduc, illetve a kettes verziója (is talán, de mindenesetre másod vonalbeli). -
pett3rson #384704 Jelentem, nekem 120-130 a ping a patch óta....azelőtt 20-40 között imbolygott...ez így nem kafa
-
Jóvanna! De Te profi vagy,az más kategória:) A lényeg az volt,hogy elvileg a gyakorlástól fejlődik az ember,de az utóbbi időben nagyon máshogy látjuk jópáran...Azért az eddigi szintet illene hozni,ha már nem is lesz az ember jobb! De a tegnapi nap pl olyan siralmas volt,hogy nem is tudom mikor volt ilyen utoljára :D Első hónapban jobb köröket mentem,mint tegnap. Pár napot hanyagolom,aztán újra felidegeelm magam :D A remény hal meg utoljára :) -
A Pantherrel kell a távolságtartás végett az a pen. Mod-1-el oda lehet menni, közelebb a harchoz, így "könnyebben " lőhető 1-1 gyenge pont. Van 8.8-am, de csak is messziről operálok vele, ha lehetőség van rá persze. -
Dorgal #384701 Ezekkel a svéd TD-kel még jobban tönkre b...ták a már nyomokban sem látható játékegyensúlyt.Az amúgy is ótvar láthatósági rendszerről már nem is beszélve.A WG stratégiája most is,mint mindig: minél nagyobb bevétel az ünnepek alatt,aztán majd javítunk/bocsánat-nerfelunk/.Undorító és ismerős módszer ez már részükről.Oroszok..... -
a T54-mod egy hulladék, tipikus tier függő, a sok balfék aki mindenféle fórumon ajánlgatja csak ki akar cseszni a tájékozatlanabbjával, P88 is egy trágyadomb volt, de buff után már egész jó, már annak aki szereti a másodvonalbeli (azaz foshalom) járgányok között a kevésbé szarokat. -
NewHewkas #384699 Hát engem az a 183 vs 203 átütés zavar leginkább. -
Miben jobb? Lomha, papír, világít, mégha a számok nem is ezt sugallják. -
NewHewkas #384697 Sziasztok!
Valaki WoT guru legyen oly' szíves világosítson föl, hogy annak ellenére, hogy a P88-nak jobbak az értékei a T-54 mod 1. miért népszerűbb? + még drágább is.
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2016.12.22. 19:29:04 -
Pares #384696 Nem tudom mi van mostanában a játékkal, de a javítás óta ISZONYATOSAN szar az egész. Lehet azért is, mert ünnepek vannak, és a sok barlanglakó gázkamraszökevény előbújt, de az MM is rendszeresen teljesen kiegyensúlyozatlan csapatokat rak össze, az idióták meg rátesznek egy lapáttal a soha nem látott taktikák alkalmazásával... Ennyi szar csatám sorozatban már nagyon rég nem volt. Ha nem is nyertünk, legalább sebezni vagy spotolni tudtam, de most már azt se (vagy futnom kellett a sebzés után, vagy olyan gyorsan lemészároltak minket)... T49-el például az elmúlt napokban 81 és 84% közt ingadozott a 2. MoE, ma meg 82.4%-ról 75.4%-ra sikerült lecsökkentem. Soha nem lesz meg ilyen random körülmények között... Szerintem a napi küldetéseken túl most egy darabig nem fogom erőltetni a játékot, mert csak káros az egészségre.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.22. 19:31:34 -
<3
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.22. 18:51:02 -
Hupikek torpike szerint 19% eselyunk volt, siman lehoztuk a meccset. Gondolom az rng kivetelesen velunk volt. -
a 9.17 óta különlegesen ótvar a játék...előtte legalább napi váltásban volt jó és rossz,most konstansan utóbbi :D -
Ránézek a WOT ikonra,és elgondolkodok azon,hogy érdemes-e egyáltalán rákattintani!
Azt gondoltam régebben,hogy fejlődni fogok folyamatosan! Vágül is ez így is van,csak visszafelé fejlődök...
Teljességgel érthetetlen ez számomra,minél többet gyakorlok,annál szarabb vagyok :D Napi 1 jó csata már ajándék... -
Pares #384691 Olyan ótvar csatáim vannak, hogy sírhatnékom van. T49-el nekifogtam a második csillagnak, már napok óta küzködök érte, mert képtelenség két normális csatát egymás után játszani, de ma sikerült szépen 83%-ról 77%-ra visszadolgoznom magam. Annyira kiegyensúlyozatlan az mm, hogy az valami vicc. -
Rammsch31n #384690 Lehet rosszul fogalmaztam... túl jól ismerem őket, és valami újra vágyom... :)
Egyébként tudom, hogy ugyanaz... mondjuk azzal a pályával kivételesen nem sok bajom van... de én a jelenlegieket mocskos kevésnek érzem...
+ Ha több pálya lenne, valszeg nem tűnne fel annyira, hogy egymás után 6x oda tesz be... szal így különösen kontraproduktív a dolog. -
asolyom #384689 Nem akarok panaszkodni, de ma a szokásosnál is g**ibb a játék. Okádnom kell! Nem vagyok egy nagy májer, de valószínűleg nem csak rajtam mentek el ezek a csaták.