World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok, senkinek nem harapom le a fejét offolásért, de azért legalább egy spoilert dobjatok már ilyenkor.
Én amikor vettem sokat filóztam ezen, hogy ilyen bedugós vagy asztali legyen inkább. Igazából én azért választottam az asztalit, hogy legyen lan kábel bemenet is, ne csak wifi. Tudom, hogy a wifi kényelmes, de basszus tele sugározza a házat és jönnek ugye az új alkalmazások, netflix, horizon go meg ahogy mondtam, ha vannak legálisan letöltött filmjeid a számítógépen, akkor csak megosztod a könyvtárat és az android le tudja onnan játszani. Gyerekek imádnak youtubozni stb. Úgyhogy a jövő, de már a jelen is az, hogy a média boxon keresztül egyre több tartalom áramlik és mehet WiFi-n, ami ugye rádió adás, még ha enyhe is vagy lan kábelen.

Jó, persze, azt mondják nem ártalmas a WiFi, de az is biztos, hogy nem használ <#crazya> Érdekes, hogy most nagyon rossz helyen van a WiFi nekem, mert átrendeztem a szobát és csak nyáron fogom átrakni a wifit máshova, mert szaki kell hozzá. Ha leülök a géphez, akkor észrevehetően csökken a sávszél a tableteken, mert takarom a WiFi-t, szóval phaszán rajtam megy át a sugárzás és elnyelem egy részét (már nem sokáig).

Nyilván soha senki nem fogja tudni bebizonyítani, hogy bármit is okoz a folyamatos WiFi sugárzás, de kérdezem, minek kitenni magam neki, ha nem muszáj. Szépen Lan kábel, kiépítem és egyébként gyorsabb is a filmlejátszás így, meg a netflixen is gondolkodom erősen, upc-nél van horizon go, mondjuk sok előnye tv esetében nincs, de mondjuk buta tv-hez képest látni a műsorújságot, könnyebb kapcsolgatni, pár előnye van, de a jó képhez kell a lan.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.02. 08:35:52
Ehhez még venned kell háttértárat, hogy elinduljon egyáltalán, op rendszer linux vagy mi? (feltételezve, hogy nem okosban oldod meg), billentyű + egér vagy hasonló távirányító (kb 6-8e alsó hangon), valami ház neki, táp, tápkábel (újonnan egy sz.r kábel is 500ft).

A következő gond, hogy csak vga kimenete van, ha jól látom, nincs hdmi, azaz a képminőség gyengébb lesz. Ez így elég gyenge választás média boxnak, jó drágán.

Az rendben van, hogy lehet építeni 20-30e-ből egy itx pc-t, ami már nagyjából jó média boxnak is.

Egy android célgép viszont szerintem jobb választás. Igaz nem egy x86 alapú PC, tehát nem annyira univerzális, de kérdezem ha mindent tud, amit tudnia kell egy média box-nak (sőt még többet is, azért az android elég univerzálisan használható és a mostani gépek már elég erősek), akkor mi is a probléma vele? Semmi, csak olcsóbb <#crazya>
Ja, hat ez dizajnos, meg egyszeru.
Kis hegesztessel felebol kijossz, ha vsn ra ingerenciad.
A mini itx elonye, hogy azt raksz ra, amit akarsz. Win x, linux, Kodi.
Arra figyelj, hogy aliexpressrol erkezo csomagokat nekem eddig mindig megvamoltak, mert nagyobb futarcegekkel, postaval kuldik.
Amire meg celszeru figyelni, hogy a hdmi- n hangot is kiteszi e. Nem mindegyik chipset tamogatja.

Én ezt néztem ki:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi.

Hirtelen, első találat.

Utoljára szerkesztette: JagFater, 2016.06.02. 05:35:09

42 dodó
melyik az a jó kis legénységi hangmod?
Antimat
Köszke!

cyka blyat

barret
Munkatársamnak a videóját nemrég tették fel youtube.ra.(wotnoobians) 10 kill Cromwellel.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Köszönöm!
Gondoltam megnézem hogy megadta-e ingame,és akkor már mentem egy kört,és ez lett a vége: link ,a végén a kezem már remegett,meg majdnem elbasztam(a sok aim-es lövés miatt),de az én teljesítményemhez képest ez jó lett,és pont nem használtam a tartalékokat sem,ja és nem használtam aranyat sem,pedig az tier miatt gondolkoztam rajta.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

VK4503-ról 53 perces videó.

angelus1991ster.blogspot.hu

Köszönjük!

Gyűjtsd össze mind 😄 amúgy 3 db-ot ad, olyan 1 órásokat.

Sunsetjoy
Köszi!

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

joe662
A 186db mellé jol jön<#banplz>
<#worship><#worship><#worship>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nos igen, megfelelő tankkal egyszerű 😛
<#eljen>
WOT500KYOUTUBE

Személyes tartalékokat ad.
Fél millió van belőle.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.01. 21:04:28

Kistestvérének 40 mm-s ágyúját szépen elcseszték. 2,7-es szűkölés az AC 1-nek borzalom.

Majd mindennap van ilyen lökdösődő, célzás közben toszogató segítőtárs. Azt utána meg van sértődbve hogy amikor előreeengedem illedelemesen (mert kell neki az én fedezékem), akkor amikor kigurul lőni ártatlanul beállok mögé és nem engedem visszajönni.... 😊

ROMOTO
Nah utánanéztem kicsit jobban, nem ajánlják, lomha szar, lóerő/súly arány, csak lejtmenetben gyorsulva tudja a sebességét, ami attól eltér az rendesen lassítja, emelkedőkön kv2 es feeling... minden átüti ami szembe jön, viszonylag kevés lőszer, nem lehet vele nagyon viháncolni, a legjobb ha el se indul vele az ember nagyon messzire mert garantáltan ott döglik meg, kimondottan szar közepes tanknak, TD ként vagy 2 vonalbeli támogató vacakok közé állva kell használni, kb ennyi.
WoT pályafutásom egyik legnagyobb barmával találkoztam ma. Hummel, Ruinberg. Beállok pozícióba, célzok, és egyszer csak azt veszem észre, hogy mindig elmászik a célkör. Mi a túró van? Zoom vissza, és látom ám, hogy egy AMX 105 arty folyamatosan "toszogat". Gondoltam útban vagyok neki, hát arrébb mentem. Erre ez jön utánam, és kezdi megint a lökdösődést. Írtam a chaten, hogy hagyja abba, mert így nem tudok játszani. Nem hagyta abba, úgyhogy a következő pillanatban elporladt.<#eplus2>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hát én azért adnék érte egy szokásos 3000 ft-ot XD De ha tierlimites lenne akkor 5-6 rupeszt megfizetnék érte.
Miért nincsen megvásárolható tierlimitesség? <#alien>

Producer XD Jóvan káromkoggyá még szépeket 😄

Edrard-nak tényleg AW-s profilképe van a fórumon? Az szép 😄
Köszönöm a purdé nevében, lehet hogy a végén majd kritikának köszönhetően elindul a filmszakma útján és lesz belőle egy sikeres producer... hmm... Vajna... hmmm 😄

Sony Vegas Pro 13-at használ.

ROMOTO
én a felét sem adnám egy 150 eket puttyogtató papír tankra, de valaki szereti az ilyesmikkel kínozni magát...<#nemtudom>
Eddig a Szezám utcából hozott valamelyik plüssbábús és az akvárium street fighter volt a legélvezhetőbb. Az már magasabb foka ezeknek a gémer stream-eknek.

Kellemes kis jószág ez a Hummel, most már csak győzni kéne megtanulni. <#fejvakaras>

Persze esélytelen, hogy normálisan csak a tankot a garázshellyel behozzák a shopba, de szerintetek úgy simán megér 4500-4700 Ft-ot?

Sunsetjoy
A trash tévé mögött azért vannak televíziós szakemberek, hiszen televíziós tartalmat hoznak létre (lényegtelen milyen szintűek), akik tisztában vannak minimum az alapokkal. És úgy szerkesztik meg a sz@rt is, hogy aki sz@rt akar enni, az a legjobb formájában tehesse meg. 😄

Ezzel szemben a streamerek 80-90%-a önjelölt wannabe, akik közül 10% még véletlenségből összeállít egy kompakt, megtervezett képet és működést. A maradék kisebbség az, aki a kezdetektől a tartalom szolgáltatására, a kulturált összképre és a kivagyiság elkerülésére helyezte a hangsúlyt.
Ez még úgy is leszögezhető, ha az ember fia egy darab streamert se követ figyelemmel. Bár én csak a játékos berkekben jelentkezőkkel találkoztam, az egyéb területektől még messzebb állok 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ROMOTO
AC4 Experimental az oroszoknál a boltban.
http://wot-news.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=38114
Pontosítok: műsort gyártó drága "gémer"-jeink.....

Drága "gémer"-jeink (ezt a szót de gyűlölöm), akik élő show-t csinálnak csak nekünk, ezt nem tanulták meg. Ők továbbra is csak gátlástalanul visítanak a webkamerába a narrálásra alkalmatlanok, mint valami retardált hülyegyerekek.
Továbbá ez a 21.század 2.évtizedében megjelent műfaj, vagy médiaizészarság sajnos nem olyan mint a trash tévézés, ami durva mód színvonalasabbnak tűnik mint a stream-elés.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.01. 19:22:50

Sunsetjoy
Pontosan erre gondoltam én is, nincs pofázás, visítozás benne. Csak action. Bár egy kicsit több effekt elfért volna, és olvashatóbb feliratok... Mondjuk inzertbe helyezett szimpla fehér szöveg...

A videó 5-ös a 10-es skálán. Jó pont, hogy nincs narráció, és normális a feliratozás.
Milyen programmal készült?

Apropó, nincs valakinek régi nem használt prémtank (locust mondjuk) vagy prémkódja? Nem inviteos...

Apró funvideó tegnapról - csatlakozzatok a random isten kultuszához 😊

A gameplay az én művem a körités a fiam műve, aki az utóbbit köpködi arra ráküldöm a randomot - és az látható hogy az mit jelent a kultusz ellenségei számára 😛

Attól függ, hogy milyen volt a csapat be/leosztás. Ha t4-6-os csata volt, akkor könnyen lehetett.
Efféle csata leosztásban csináltam már sima Cromwell-el 8 kill-t és 4k sebzést.

Nyilván én vagyok retardált ehhez a játékhoz, de némi gyanakvással figyeltem, hogy egy Cromwell B 8 (!!!!) tankot kinyírt a csapatunkból....

Antimat
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Érdekes, szerintem is, nekem 204 csata alatt hiába van 1941-es átlagsebzésem, a WR 45.9% vele. A lövések között tény, hogy kicsit tovább vártam, mint amíg betöltötte a következő lőszert az automatika, de persze csak ha volt rá lehetőségem. Mindezek ellenére a legtöbb sebzéses csatám messze elmarad a Tieitek mögött, és így értelemszerűen az első osztályú mastery badge-on a maximum, amit ki tudtam hozni.
Ezért gondolom, hogy a TVP T50/51-gyel még gyengébben menne, így jártam az AMX 30/AMX 30B párossal is, a 9-es sokkal jobban feküdt nekem, mint a tízes, ráadásul az ugye nem is táras.

cyka blyat

OP biztos nem lesz, az adatai alapján inkább fos (ha változatlan statokkal jelenik meg az éles szerveren). Szerintem próbáld majd ki a legközelebbi tesztszerveren, mert per pillanat még mindenki csak tippelni tud a teljesítményével kapcsolatban.
Na ja, csak a Löwének legalább a tornya kemény.
Forolto
mivel nincs még az EU szerveren és az amcsin is csak holnapután egyenlőre én is csak tippelni tudok.Ha nem lesz túlárazva és egy 20k goldos csomagban akkor lehet megveszem,elfér a löwe és a VK7201 mellé. 😊

Hóo.....bocs. Miután megírtam az ismételt kérdésem, látám, hogy már írtál róla valamit. Köcce ! <#papakacsint>
Magyarán mondva, mennyire használható ? Milyennek tartod? Mennyire jó,miben és miben kevésbé? Összbenyomás? Van akinek megvan asia accján?<#nemtudom>

Egyszóval mondaná-e WoT függő autista lengyel kollegánk rá, hogy VK OP tanku ? <#idiota>
Forolto
203-as penje lesz,ami kategoriájában a legjobb,majd a francia fogja megelőzni később ő 212-vel fog jönni.Nem egy erőgép a 10le/t val szerintem harcolni fogsz a t95-ös tdvel az előkelő helyekért. 😊 de az a -8 fokos gundep azért nemrossz ahogy a 0,33 as pontossága se.Szerintem kapsz egy t7-es löwét. 😊

joe662
Csatlakozom,ha már egyszer leárazták<#banplz><#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"