418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kabel15
    Én szeretem a MUTZ ot. Ez az első és jelenleg egyetlen prémium tankom. Mondjuk főleg orosz vonalon játszok, így nálam már az is jónak számít ha eltalálok valamit 300-400m ről. De egyébként kis fürge viszonylag gyorsan tölt, 200 körül sebez, a cső lehajlása egész jónak mondható és lehet vele pattintani is, de szerencse kell hozzá, pattintottam már grille 15 öt meg jgpz e 100 at is toronnyal, de ha úgy van tigris 1 is beüti a tornyomat.
  • Pares
    Ma is a csaták több mint háromnegyede 5-15 kategóriájú mészárlás volt...
  • SzocsA
    Régen sem lehetett a másik csapat játékosát nézni?

Amúgy ha alacsony a másiknak az FPS-e 30alatti 27 el még jó akkor látom én szaggatottnak a torony mozgását? A torony az szaggatott, a tank meg nem mikor ment előre, átvágott :D

Amúgy bírom ezt a játékot, behozták a gold lőszert, majd szépen lenerfelték a tankok lövegjének a pontosságát, hogy ne találjon minden lövés, meg legyen lepattanó, olyanokkal foglalkoznak ami fölösleges, ahelyett, hogy megcsinálnák a játékot.

kabel15
    Jó az a tank? Nyert már valaki valamit? A sima ládákkal?
  • Sunsetjoy
    Akárhogy nézed win-win szituáció. Ha nyersz valami nagyobbat, örülsz. Ha beadná valamilyen véletlen folytán (sok esély nincs rá), akkor se kerülsz bajba :)
  • kabel15
    Olyankor mi van, ha veszek egy karácsonyi csomagot. (16000ft os) és mondjuk tankot kapok, de már megvan. Megkapom a tank árát aranyban?
    Én annó mikor először bejött a MUTZ megvettem, de ugye azt csak pénzért lehet megvenni, szóval ki tudja mennyi az értéke aranyban.
  • Plata
    Na asszem mára abba hagyom,már második csatámat zavarják meg,így nem lehet játszani ha csata közben 5 percre elkell menni.
  • Plata
    Na M41-el is megvolt a duplázó próba,murovanka,az egész banda leállt a domb mögött egy sorban és onnan nézelődtek,hiába spotoltam én bármit,az arty le sem szarta,végül bementem két domb közé és leálltam harcolni szemtől szembe Is3 is7 párossal,Is3-ba belenyomtam egy tárat,is3 és is7 is pattant rólam,azt hittem már hogy halhatatlan vagyok,kifogyott a tár gondoltam visszamegyek a domb mögé,jah csak szerettem volna,kedves is3 csapattárs látta hogy én szarrá lövöm is3-at előjött hogy kilője,egyenest belém gázolt a barom.
    Ui:új rekord 207 méterrről lőttem is7-be kettőt úgy hogy nem vett észre.Igaz csak a lánca lógott ki a szikla mögül,de én eltaláltam ő meg nem vett észre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.23. 19:12:17
  • Plata
    Wazze ma vonzom a hülyéket,Amx cdc úgy gondolta jó ötlet le rohanni,aha csak azt nem vette figyelembe hogy én lehet hogy védtelen vagyok egyedül,de mögöttem ott dekkol 4-5 t8-10 td meg heavy,rám rontott a barom el nem talált,de szétszedték mint a szart 9 hp-val ért oda.Azt meg már el kértem tőle ha olyan jó kis fiú volt hogy odajött.
    Megint kivágtam egy skorpio gay-t vagy 500 méterről.
  • asolyom
    Ma én is kicsaptam egy LTTB-t a T49-cel. Valami 830 körüli ment bele, elvitt öt modult meg három legénységi tagot, és mivel kigyulladt a maradék 120 hp leégett róla. Persze a vége bukta lett.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.12.23. 18:28:47
  • Plata
    Hát a franciák nem nagyon izgatnak,most sikerült menni egy újabb vesztes csatát,közben segítenem kell fát díszíteni meg főzni meg anyám kínja.
    Skorpio gay-t saját bázisán két lövéssel megöltem,miközben ő háromszor szépen mellé lőtt.
    Lőttem még egy süket leo-t meg egy lttb-t is,de hiába a csapat csak kempelt a bázison,ahol jól meg is rakták őket.
    Leo egy igazi vadbarom volt,82 hp-val akart kakaskodni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.23. 18:15:01
  • asolyom
    Remélem, hogy az új LT-ok megjelenését követő balanszból a francia könnyű tankok sem fognak kimaradni, mert ezekre is ráférne egy ráncfelvarrás. Az AMX 13 erdeti 2x6 lövedékes tárát akkor balansz okán 1x6 lövésre cserélték, viszont azóta megjelent ugye a Bulldog a 10-es tárával, és ráadásul nagyobb alfával is, de a szerencsétlen francia ág maradt ilyen özönvíz előtti állapotban. Igaz, az AMX dpm ügyileg így is jobb, mint a Bulldog táras ágyúval.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.12.23. 18:02:30
  • Plata
    T49-el találkoztam T7 svéd td-vel,2 nem átütő találatot kaptam tőle,én csak egyet lőttem,de az átütött.Szembe kapta,rárontottam és amikor közel értem lőttem.Kettőt kaptam tőle mind a kettő lepattant.nem tudom milyen ágyú van ezen a lkv 90b-n de vagy nagyon szar az ágyúja,vagy az a lóhere a T49-en kurva nagy mákot ad.
  • Sunsetjoy
    Hová gondolsz? Szerinted tudja, hogy miről beszélsz, amikor ilyen libero-ánglius szavakat vágsz a fejéhez, hogy szpojler? :D
  • Plata
    Te már évek óta ezt szajkózod,de a marhaságaid nélkül egész jól megvan a fórum.
  • yossarianHUN
    Nem durcázni kell, szerintem nem kértem semmi emberfelettit. Akit érdekel, spoiler alatt is megnézi, akit meg nem, az nélkül se.
  • tigrincses
    rá is tüsszentettem :D
  • tigrincses
    nektek" is boldogat ,így lesz egyre szegényebb egy fórum, majd szép lassan elzülled, széthullik.. én szóltam... cső
  • Plata
    Gondoljátok ha rakok be képeket birodalmi lépegetőkről elég sokszor akkor berakják a játékba?Valahol az is tank.
  • yossarianHUN
    Szép és jó, de
    1. Nem kapcsolódik szorosan a topik témájához. Az, hogy a tank közös halmaz, még nem jelenti, hogy szorosan kapcsolódik.
    2. Nem hiszem, hogy örülnek, akiknek mobilról 10 percig töltögeti a kupac videót, a görgetésről már nem is beszélve.

Ennek fényében spoiler használandó, neked két plusz kattintás, három plusz másodperc. Lefutottuk már ezeket a köröket párszor. Tucatszor szóltam már, a továbbiakban ezeket kommentár nélkül törlöm, ha nem spoilerben vannak.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.23. 16:18:26
  • Plata
    Hát ezekről a szarokról beszélhetsz nem hiszem hogy bekerülnek.
    Nem tudom hogy kapcsolódna ide ez a téma.Ennyi erővel távirányítós játék tankokról is hozhatnál videót,vagy egy videót hogyan szereljünk össze legóból tankot.
  • tigrincses
    gondoltam megosztom a teletank történetét, WoT- ba úgy kerülnek új járművek ha beszélnek róluk...... ide kapcsolódik a téma , én hagynám a helyedben, elvégre mi a lényege ennek az egész fórumnak, tán az hogy megosszuk az ide kapcsolódó anyagokat, segítséget kérjünk, tanácsot adjunk és stb... hogy érdekes legyen ne pedig viták tengere bár az is érdekes egy bizonyos szint alatt valakiknek...
  • yossarianHUN
    Spoiler.
  • tigrincses
    http://rcmodellezes.blog.hu/2007/10/23/az_rc_modellezes_multja

1920-ban többféle rádió távirányítású hajót használtak a haditengerészeti tüzérségi lőgyakorlaton. A szovjet Vörös Hadsereg rádiójellel távvezérelt, angol nevén „teletankokat” vagyis „távolból irányított tankokat” vetett be az 1930-as évek folyamán a „téli hadjáratban” Finnország ellen a II. világháború kezdeti szakaszában.

A „teletankot” rádiójellel irányították 500-1500 méteres távolságból egy hagyományos tankból, ezt nevezték a "vezérlő, vagyis irányító tanknak", ez a két összetevő alkotta akkoriban az úgynevezett „telemechanikus” csoportot.
    A „teletankokat” tehát a szovjet hadsereg vetette be, a téli hadjáratban, és az utolsó két „teletank” zászlóalj hadban is állt egészen a „nagy hazafias háború” kezdetéig.

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.23. 15:59:44
  • Maceehun13
    Nem úgy értettem,amúgy aki már beírta és kiírta ,hogy neki nem jó az lépjen be a játékba,nekem beadta egyből csak nem írta ki.
  • McFrost
    De.
  • Maceehun13
    Ez nem egyszer felhasználható dolog?
  • McFrost
    Nekem elsőre jó volt. 3x pót ellátmány minden nemzethez, meg még valami tökömtudjami :D
  • xotyi
    Pokoli csapatok vannak mostanság, már emlékszem miért nem húzok már ágakat, rühellek tehetetlen bottom tier tankként aszisztálni a vereséghez, főleg TD-kkel...
  • Jacktor
    Addig próbáld míg nem sikerül (a kód tuti jó). Van akinek tizedjére adta be (gondolom mindenki most próbálkozik azért).
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.12.23. 14:51:35
  • asolyom
    Detto.
  • tutyimutyi2
    Cannot redeem WG code due to technical issues.
  • Sunsetjoy
    Úgy, hogy belépsz a wot honlapján, aztán a jobb felső sarokban a neved alatt van egy olyan, hogy redeem wargaming code, vagy mi. Oda beírod, leokézod.
  • McFrost
    a játék oldalán a nevednél beírod és kapod az ellátmányt
  • tutyimutyi2
    World of Tanks - Krampus PvE & Toy Tank Mode (console)
  • asolyom
    És hogy lehet hozzájutni?
  • Pares
    A lényeg, hogy 10 másodpercen belül csatában lehettem...

Airfield... és igen, simán áttolták a nehéz tankjaik, nem volt aki megállítsa őket. Az ilyen csapat leosztások mostantól normálisak lesznek?
  • asolyom
    Ritkán kap az ember elismerő szavakat az ellenféltől. Eddigi közel 7k csata alatt most először. Ráadásul mindjárt két játékostól is.

Mellesleg ez volt a 10. csata a 7-es francia LT-kal, és össze is jött a Tank Ász. Azt sajnálom, hogy nem tudtam lehozni a meccset, mert lejárt az idő. Az esély meglett volna rá; három lőszerem maradt, és a Tiger II 400 körüli HP-n. Ha nem nagy low rollokat kapok, akkor befért volna.
  • Angelus1991ster
    Mennyi s mennyi ajándok. Már csak egy valaminek tudnék örülni igazán :)
  • McFrost
    Köszi!
  • stork13
    WG xmas code... gives some consumables

QDWE3L2M4SA2XBZ4