World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.06.03. 15:37:01
A régi szép camp-pályákon beálltak a siemkák a kedvenc bokrukba és az arty őket hajkurászta, mivel mégiscsak könnyebben sebezhető célpontok voltak az alig mozdulók, míg te megvívtad a megfelelő helyen a csatád és csatlakoztál a kacsavadászathoz.
De ez nem tetszett, nektek sem, hát most megkaptátok: régen csak a siemkáknak volt rossz, most mindenkinek - a wg megvalósította a kommunizmust a játékában!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A német is jó egyébként, de szerintem az MT meg HT tankjaik kis tierben eléggé szenvedősek, ezért választottam inkább a t28-kv1-t, ráadásul mindenképpen több fejlesztés kell, mert nem éred el a tier5 nehéz tankot med ágon és menned kell a horror sz.r dw2-vel is. Ha maradsz német vonalon, akkor egy tipp, a pz iv d-nek elég jó ágyúja van, azzal szerintem hozható talán az összes med küldetés. Legalábbis max tier5-ben érdemes gondolkodni azok még nem kerülnek nagyon sok kreditbe és az IM küldetések jó része teljesíthető velük. Tier6 már annyi kreditet elvisz, hogy akkor fölösleges belevágni az IM-be, legalábbis a másod accon.
Mondjuk ha úgy csináltad mint én, hogy olyan ágnak álltam neki, ami nincs a fő accon és kellett a női legénység is, úgyhogy megcsináltam mind az 5 15-ös küldetést. Ezt érdemes előre eldöntened, mert HT15, TD15 igényli a nagyobb tankot és az LT15 is kell szerintem tier7, legalábbis szívtam vagy 50 csatát a vk2801-el, de nem sikerült, amíg a spic-el elég hamar igen.
Mondjuk ha már erről beszélünk tényleg jobban kiballanszolhatták volna legalább ezt a sz.r stug iv-es küldetést. Az MT megcsinálható tier4-ben, az SPG tier5-ben. Az LT meg a TD tier7-ben, de a HT neccess tier7-ben. Egy t29 biztos kézben meg tudja csinálni, de sok csata kell hozzá (és kevés arty <#crazya>#crazya>), tigerp talán, de már jóval nehezebben, de szerintem ehhez inkább tier8 kell, ha nem akar valaki nagyon sokat próbálkozni.
Nagyon nagyok a különbségek a teljesíthetőségben az ágak között. Annyit megcsinálhattak volna, hogy tier5 a jutalom tank és mindegyik küldetés teljesíthető legyen tier5 tankkal. Ok, egy tapasztaltabb játékos röhögve megcsinálja a stugos küldetéseket, de tényleg a kezdőknek milyen jó motiváció lenne, hogy tier5 tankokkal meg tudnák csinálni. Mert egyébként az IM-nek szerintem van egy nem elhanyagolható nevelő hatása is, ha valaki elolvassa a küldetést és a magyarázatokat hozzá (jó, tudom, olvasni és értelmezni kell hozzá, ami egy óvodásnak nem fog menni, de akkor is hasznosak ezek).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.03. 12:23:10
Most úgy is a főaccon csinálom a TVP-s nyerj 50x küldit... 😊
A t-28-at érdemes kifejleszteni. A zis57-el eléggé op a járgány, kiváló kredit termelő egyébként és emellett mind a 15 MT IM küldetést meg lehet vele csinálni + kifejleszthető a kv1, amivel, ha nem is mind a 15 HT, de sok küldetés teljesíthető.
A másik vonal valóban a német, hetzer+stug jó kredit termelő és sok TD IM küldetés lehet velük teljesíteni + innen kifejleszthető az arty ág. Mondjuk ha WT ágon mész, akkor a TD küldetések elvileg nem lehetnek probléma.
A grille-el meg lehet csinálni mind a 15 SPG IM küldetést.
A könnyű tank már fogósabb de ha kifejleszted a t28-t, akkor a t-50 könnyű tank is rendelkezésre állhat. Valamennyi LT IM küldetést meg lehet vele csinálni, de ezt passzolom, hogy mennyit, talán binoval, álcahálóval el tudsz jutni az LT12-ig (ghost küldetés), de az LT13-14 csak akkor, ha elfogadják a szakasz felkérésed és max tier-be rak, mert egyedül képtelenség szerintem ezzel spotolni meg sebezni annyit. Az LT15 szintén reménytelen ezzel.
Ha már megcsináltad a küldetéseket és úgy látod, hogy több nincs a tankokban, akkor meg el tudod adni és visszajön valamennyi kredit abból is.
Ha megcsinálod kiválóra az első 4 küldetést mindegyik ágon, az már ad kapásból 4 x 4 x 75e = 1,2m kreditet és a többi küldetést is meg lehet csinálni.
A t-28 szerintem a legjobb kis tier farmoló tank. A zis57 odab.sz és még szórakoztató is menni vele. Ki kell vele farmolni a kreditet a grille-hez, a t50-hez meg a kv1-hez és utána elég szép mennyiségű kredit jön majd be az IM-ből. Ha meg befejezted az IM-et eladod ezeket a tankokat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.03. 11:42:43
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az is vicces, hogy a 10-es Skodára 6K dmg-re 4 killre 2. osztályt ad csak... wtf. 😄
De hát 1000 csata alatt úgysem fognak. :""DD
Én nem szoktam ezt bonyolítani. USA heavy ágon elindulok az E5 felé, duplázókkal még kihúzom a shermant. Esetleg idegnyugtatónak elindítom az arty ágat.
Free xp-t soha nem áldoznék tank átugrásra, bármelyik ágon egy-két délután alatt el lehet érni tier5-6-ig és ez közben kitermel valamennyi kreditet is.
kérdés
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.03. 10:39:45
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.03. 10:16:19
Mindig érdemes megcsinálni ezeket, mert megéri.
A ToT sorozatokban is van, de csak ha a tízesekkel csinálsz 50 győzelmet, akkor 10 db-ot ad. Most a T92-vel kellene, de ott még csak most kezdtem a nyolcassal.
Szerezni amúgy hogy lehet ilyet? Csak a missziók adnak?
Gondolom úgy valósították meg, hogy a tankod hátára felírnak egy "ezt szívassátok bónusz XPért" feliratot, amit persze csak a csapattársaid látnak de a te kliensedben nem jelenik meg. Aztán a végén jutalmat is kapnak, például friendly fireért +100 XP, ha a halálod pillanatában 400 méternél messzebb vannak tőled akkor 10 méterenként +10XP (ezzel motiválva az embereket hogy hagyjanak egyedül), célzás közbeni lökdösésért toszogatásonként 30 XP....
Pl.: Most a Skoda T-50. Tegnap meglett a nagy motor. 41000XP. Ma meglesz a nagy torony, még 10000XP hiányzik. A hétvégén meg meglesz a nagy ágyú, amivel remélem tényleg egy vadállat lesz. Korábban az ST-1 et fulloztam ki pár nap alatt.
...most van 1,2 millióm, és már a 8-asnál járok, de ez így ugye csökken...evidens módon. :S
..a STUG-nál mivel egy olyan ágat húzok direkt, ami nincs az elsőn... ez a német TD ág... a JGPZ...szal 2 tank hiányzik, pont a végén a legdrágábbak :"D ezért a STUG TD küldijei kész vannak...
...akkor viszont lehet keresek olyan ágat, ahol a med-scout-heavy esetleg még arty ág egymásba fonódnak... (németeknél akad ilyen... már 4-es szinten is...scout: pz38na/Luchs... heavy: DW2 vagy valamelyik VK feljebb, arty: ST PZ II, meg mednek valamilyen pz3-as vagy 4-es variáns)... csak ugye ez is kredit, megvenni a kisebb szutykokat... 😄
...de mondjuk azt el lehet játszani, hogy közben szerzek annyi free exp-et, hogy tier 1-3-al ne kelljen nyomatni... aztán meg bekapcsolom a küldiket, és a JGPZ-hez lesz még egy STUG IV-es is majd... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.03. 09:28:45
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.03. 09:02:36
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az első pár száz csatában még mindig jó a kicsike,utána már kezd erősen szívatni a játék,mikor már a 2000-edik csata körül vagy vele tudod hogy minden csatára úgy kell menni hogy minden szarra felkészültél.
Olyankor már sűrűn találkozol szándékos Tk-val,vagy hülyével aki nem figyel hogy hova lő,vagy vérbéna artyval aki téged öl meg az ellenség helyett,szóval úgy az 500-adik csata után ha bemész csatába nem 15 játékos ellen fogsz küzdeni hanem 29 balfaszra kell figyelni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Igaz nem is WoT miatt járok oda hanem a STO és GTA fórum miatt.De egyszer írtam oda valamiért és azóta látom naponta hány száz olvasatlan üzenet van.
Ha jól látom most 712.
Asszem valami nem kóser nálam,mert az idővel én egyre lazább vagyok és vidiótább.
Az idiotizmus korfüggetlen amúgy, én vagyok rá az élő példa 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.03. 00:53:51