World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Elő kell venni a lightokat és úszni fognak az arták. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.06.03. 15:37:01
Nem értem, hogy min csodálkoztok.
A régi szép camp-pályákon beálltak a siemkák a kedvenc bokrukba és az arty őket hajkurászta, mivel mégiscsak könnyebben sebezhető célpontok voltak az alig mozdulók, míg te megvívtad a megfelelő helyen a csatád és csatlakoztál a kacsavadászathoz.
De ez nem tetszett, nektek sem, hát most megkaptátok: régen csak a siemkáknak volt rossz, most mindenkinek - a wg megvalósította a kommunizmust a játékában!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A jó édes anyját a WG-nek, hogy Top of the Tree-be beasztak egy artyt... az összes faszfej tetű clicker noob ezzel tolja most oneshotolva meg lesebezve a felét mindenkinek basszák meg... egy csatába 3 one shot-ot láttam... az mi?
Jogos, amit írsz... én a STUG-ot de még sok T28-ast is olvasás nélkül csináltam... random összevissza mindig beadogatta, jó mondjuk a fő accon mindenféle tank adott, szal egyszerű dolgom volt... a T55A már nehezebb volt... főleg a legvégén. 😊
RoboKutya78
Karbantartás van? mind a két szerver piros nálam.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Egyébként én is a német light ágon csináltam meg az IM-et a másod accon. Akkor jött be a SPIC és azt még nem próbáltam ki, úgyhogy nekiálltam, meg én is megkaptam a tier2 csoda járgányt meg később a toldit <#crazya>

A német is jó egyébként, de szerintem az MT meg HT tankjaik kis tierben eléggé szenvedősek, ezért választottam inkább a t28-kv1-t, ráadásul mindenképpen több fejlesztés kell, mert nem éred el a tier5 nehéz tankot med ágon és menned kell a horror sz.r dw2-vel is. Ha maradsz német vonalon, akkor egy tipp, a pz iv d-nek elég jó ágyúja van, azzal szerintem hozható talán az összes med küldetés. Legalábbis max tier5-ben érdemes gondolkodni azok még nem kerülnek nagyon sok kreditbe és az IM küldetések jó része teljesíthető velük. Tier6 már annyi kreditet elvisz, hogy akkor fölösleges belevágni az IM-be, legalábbis a másod accon.

Mondjuk ha úgy csináltad mint én, hogy olyan ágnak álltam neki, ami nincs a fő accon és kellett a női legénység is, úgyhogy megcsináltam mind az 5 15-ös küldetést. Ezt érdemes előre eldöntened, mert HT15, TD15 igényli a nagyobb tankot és az LT15 is kell szerintem tier7, legalábbis szívtam vagy 50 csatát a vk2801-el, de nem sikerült, amíg a spic-el elég hamar igen.

Mondjuk ha már erről beszélünk tényleg jobban kiballanszolhatták volna legalább ezt a sz.r stug iv-es küldetést. Az MT megcsinálható tier4-ben, az SPG tier5-ben. Az LT meg a TD tier7-ben, de a HT neccess tier7-ben. Egy t29 biztos kézben meg tudja csinálni, de sok csata kell hozzá (és kevés arty <#crazya>), tigerp talán, de már jóval nehezebben, de szerintem ehhez inkább tier8 kell, ha nem akar valaki nagyon sokat próbálkozni.

Nagyon nagyok a különbségek a teljesíthetőségben az ágak között. Annyit megcsinálhattak volna, hogy tier5 a jutalom tank és mindegyik küldetés teljesíthető legyen tier5 tankkal. Ok, egy tapasztaltabb játékos röhögve megcsinálja a stugos küldetéseket, de tényleg a kezdőknek milyen jó motiváció lenne, hogy tier5 tankokkal meg tudnák csinálni. Mert egyébként az IM-nek szerintem van egy nem elhanyagolható nevelő hatása is, ha valaki elolvassa a küldetést és a magyarázatokat hozzá (jó, tudom, olvasni és értelmezni kell hozzá, ami egy óvodásnak nem fog menni, de akkor is hasznosak ezek).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.03. 12:23:10
Kösz a tippeket, azért gondoltam, hogy maradok a német ágnál... mert van egy pz kis prémium med vackom, aminek nem 0 legénysége van... illetve egy toldi, amiből a lightok kaphatnának legényeket... na majd kigondolom... 😄

Most úgy is a főaccon csinálom a TVP-s nyerj 50x küldit... 😊
Na én is pont ilyen problémába szaladtam bele. Aztán a potya aranyból vettem egy churchill iii-t, hogy támogassam az is7 ág fejlesztését és rá kellett jönnöm, hogy a churchill nem jó kredit termelő, sőt rossz, úgyhogy ki kell bányásszam az IM-ből a kreditet.

A t-28-at érdemes kifejleszteni. A zis57-el eléggé op a járgány, kiváló kredit termelő egyébként és emellett mind a 15 MT IM küldetést meg lehet vele csinálni + kifejleszthető a kv1, amivel, ha nem is mind a 15 HT, de sok küldetés teljesíthető.

A másik vonal valóban a német, hetzer+stug jó kredit termelő és sok TD IM küldetés lehet velük teljesíteni + innen kifejleszthető az arty ág. Mondjuk ha WT ágon mész, akkor a TD küldetések elvileg nem lehetnek probléma.

A grille-el meg lehet csinálni mind a 15 SPG IM küldetést.

A könnyű tank már fogósabb de ha kifejleszted a t28-t, akkor a t-50 könnyű tank is rendelkezésre állhat. Valamennyi LT IM küldetést meg lehet vele csinálni, de ezt passzolom, hogy mennyit, talán binoval, álcahálóval el tudsz jutni az LT12-ig (ghost küldetés), de az LT13-14 csak akkor, ha elfogadják a szakasz felkérésed és max tier-be rak, mert egyedül képtelenség szerintem ezzel spotolni meg sebezni annyit. Az LT15 szintén reménytelen ezzel.

Ha már megcsináltad a küldetéseket és úgy látod, hogy több nincs a tankokban, akkor meg el tudod adni és visszajön valamennyi kredit abból is.

Ha megcsinálod kiválóra az első 4 küldetést mindegyik ágon, az már ad kapásból 4 x 4 x 75e = 1,2m kreditet és a többi küldetést is meg lehet csinálni.

A t-28 szerintem a legjobb kis tier farmoló tank. A zis57 odab.sz és még szórakoztató is menni vele. Ki kell vele farmolni a kreditet a grille-hez, a t50-hez meg a kv1-hez és utána elég szép mennyiségű kredit jön majd be az IM-ből. Ha meg befejezted az IM-et eladod ezeket a tankokat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.03. 11:42:43
patchaou
Hú de kellene már valami stat szerinti mm, vagy szerver vagy mittomén. Két csatát mentem de már kiidegelt a sok low szar.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igen rájöttem...de azt normális klánoknál vissza is osztják valamilyen formában. 😊
Azt remélem tudod, hogy a cw taskok teljesítéséért járó jutalom a klánkasszába megy, és nem egyénileg kapják meg a játékosok.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nem olyan rossz az... nagyobbat úgysem adnának (egyébként sem...) 😄
Dicker sux-al nem jàrnàl túl jól.

patchaou
Ehhez nem értek 😊 Azért már fizettek hogy sárga statból kéket csináljak, de mastery badge-ért még nem úgyhogy passzolom a témát 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem tudom mibe nyúltak bele -.-"

Az is vicces, hogy a 10-es Skodára 6K dmg-re 4 killre 2. osztályt ad csak... wtf. 😄
patchaou
Amúgy mit frissített már megint ez a hulladék? Tegnap is volt valami kis frissítés meg ma is.

Értelek. 😊 Az kéne, hogy inaktív legyek és hozzám dobjanak egy Dicker Max-ot... xD
De hát 1000 csata alatt úgysem fognak. :""DD
patchaou
Szerintem pont erről írtam először. Tier3-as prémmel bohóckodás az tényleg csak bohóckodás. Szerintem semmiképpen nem éri meg, akármivel többet lehet összeszedni tier v-től mint egy 3-as prémmel.

Sry... 😄 Arra gondoltam volna, hogy melyik módszer időhatékonyabb esetleg?... a küldetéses 4-es szinten szórakozás... vagy ha 3-as prémmel bohóckodok...? :"D
patchaou
Lehet azért nem válaszoltam, mert nem láttam benne a kérdést 😊

Én nem szoktam ezt bonyolítani. USA heavy ágon elindulok az E5 felé, duplázókkal még kihúzom a shermant. Esetleg idegnyugtatónak elindítom az arty ágat.

Free xp-t soha nem áldoznék tank átugrásra, bármelyik ágon egy-két délután alatt el lehet érni tier5-6-ig és ez közben kitermel valamennyi kreditet is.

Mindjárt újrarakom a modpackot mással akkor... viszont a korábbi kérdésemre még nem válaszoltál... erre gondolok... 😊
kérdés
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.03. 10:39:45
RoboKutya78
Srácok nincs szerver??Vagy csak engem dobál lefele.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Most nézem...a CWn van olyan, hogy task-okat kell csinálni... ehhez keresnék sikeres klánt, aki ezeket teljesíteni tudná és fel is venne?!?... Tudtok tippeket? 😄
patchaou
Rossz célkeresztet használsz.

Táras tanknál mért nem látszik, hány skulóm van? :@ :S
Szerintem felvennének, csak aztán nehogy "rossz"abb irányba tereld a céget, meg világuralomra törekedj meg ilyenek. 😄
A reakcióból ítélve sztem ez egy egész jó ötlet. Megyek is szólok SerBnek, hogy van egy tuti tippem 😊 Piálni is tudok, kopasz is vagyok, gonosz is vagyok - sztem ez már teljesen kvalifikál arra hogy a WGnél dolgozhassak.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.03. 10:16:19

Fiam accountján jönne jól, ott huzigatjuk a tankokat hogy legyen T7-T8 neki is, ha éppen ránkjön a közös tankozás igénye.

Akciók, eventek kapcsán adogatnak mostanában ilyen tartalékokat. Például most nemrég a nemzetenkénti hétvégi eventeken, ha megvolt a 35000 xp, akkor adott 5 nagy XP tartalékot. Pár hónapja tizesével adogatott hasonlókat.
Mindig érdemes megcsinálni ezeket, mert megéri.
A ToT sorozatokban is van, de csak ha a tízesekkel csinálsz 50 győzelmet, akkor 10 db-ot ad. Most a T92-vel kellene, de ott még csak most kezdtem a nyolcassal.

Ja... vagy valamelyik promó kód is adott ilyet... de a ranked csatáshoz kapcsolva van egy csomó ilyen...
Ha ilyen mechanizmus lenne, és észre is venném... ott repülne ki a monitor az emeletről... 😄DDD
Ejj ha a prémet is lehetne igy kapcsolgatni... bár végülis ez olyan mint a prém.

Szerezni amúgy hogy lehet ilyet? Csak a missziók adnak?

Azért az durva hogy szerinted a WOT már képes a játékosokat is irányítani annak érdekében hogy téged szivasson mert egy tankkal régóta játszol. Tata, vedd be az összes gyógyszert, ne csak mindíg a viagrát 😛

Gondolom úgy valósították meg, hogy a tankod hátára felírnak egy "ezt szívassátok bónusz XPért" feliratot, amit persze csak a csapattársaid látnak de a te kliensedben nem jelenik meg. Aztán a végén jutalmat is kapnak, például friendly fireért +100 XP, ha a halálod pillanatában 400 méternél messzebb vannak tőled akkor 10 méterenként +10XP (ezzel motiválva az embereket hogy hagyjanak egyedül), célzás közbeni lökdösésért toszogatásonként 30 XP....

Nekem tegnap éjjel már nem ment...

Lehet hogy mondtam már. Az egyéni tartalékok rendszere nagyon jó. Korábban nem nagyon grindeltem úgy igazából, de mostanában ha egy tankot elindítok, és gyorsan el akarom érni a fullos állapotot, akkor bekapcsolok esténként egy-két +100% XP-t adó cuccot.
Pl.: Most a Skoda T-50. Tegnap meglett a nagy motor. 41000XP. Ma meglesz a nagy torony, még 10000XP hiányzik. A hétvégén meg meglesz a nagy ágyú, amivel remélem tényleg egy vadállat lesz. Korábban az ST-1 et fulloztam ki pár nap alatt.

Addig jó míg el nem fogy.Ha gondolod várd meg.
itt

Értem, csak mert most ez a 2. acc azért van elsősorban, hogy egy T10-est kihúzzak vele, na meg meg is kell venni, hogy aztán az elsőn meglegyen a T95E2...(még ha nem is éri meg a belefeccölt időt)
...most van 1,2 millióm, és már a 8-asnál járok, de ez így ugye csökken...evidens módon. :S

..a STUG-nál mivel egy olyan ágat húzok direkt, ami nincs az elsőn... ez a német TD ág... a JGPZ...szal 2 tank hiányzik, pont a végén a legdrágábbak :"D ezért a STUG TD küldijei kész vannak...

...akkor viszont lehet keresek olyan ágat, ahol a med-scout-heavy esetleg még arty ág egymásba fonódnak... (németeknél akad ilyen... már 4-es szinten is...scout: pz38na/Luchs... heavy: DW2 vagy valamelyik VK feljebb, arty: ST PZ II, meg mednek valamilyen pz3-as vagy 4-es variáns)... csak ugye ez is kredit, megvenni a kisebb szutykokat... 😄

...de mondjuk azt el lehet játszani, hogy közben szerzek annyi free exp-et, hogy tier 1-3-al ne kelljen nyomatni... aztán meg bekapcsolom a küldiket, és a JGPZ-hez lesz még egy STUG IV-es is majd... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.03. 09:28:45
patchaou
2-3-as prémvackokkal jó ha 10-20k összejön egy csatában. 5-6-osok ezt simán hozzák és azokkal a stugos küldiket is könnyen lehet csinálni.

wt auf pz4-be lámpa és bia után érdemes tenni ezermestert?
Srácok, ha kredit kell (a 2. accomon), minél gyorsabban prém acc és nagy tierű tank nélkül azt leggyorsabban vagy 5-6-os szinten, új IM-küldiket elkezdve lehet szerezni? Vagy ettől még mindig jobb/gyorsabb, mintha (vissza)vásárolnám/kifejleszteném azokat, hogyha a 2-3-as kis prém vackokkal megyek nagyon sok kört?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.03. 09:02:36
joe662
Az nem napiszerintem,hanem az utolsó úzeneted óta,szàmolja.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Forolto

máshol is küzdenek az új fizikával.😛

Minél régebb óta van meg egy tank,annál jobban szopat vele az RNG.
Az első pár száz csatában még mindig jó a kicsike,utána már kezd erősen szívatni a játék,mikor már a 2000-edik csata körül vagy vele tudod hogy minden csatára úgy kell menni hogy minden szarra felkészültél.
Olyankor már sűrűn találkozol szándékos Tk-val,vagy hülyével aki nem figyel hogy hova lő,vagy vérbéna artyval aki téged öl meg az ellenség helyett,szóval úgy az 500-adik csata után ha bemész csatába nem 15 játékos ellen fogsz küzdeni hanem 29 balfaszra kell figyelni.

Sheltem
Meddig jó ez a kód? (elfelejtettem tegnap aktiválni 😞 )

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ismerem a PH fórumot,ott is van elégszer offolás,van hogy napi 500-600 hsz is van,de nem sok értelme van.
Igaz nem is WoT miatt járok oda hanem a STO és GTA fórum miatt.De egyszer írtam oda valamiért és azóta látom naponta hány száz olvasatlan üzenet van.
Ha jól látom most 712.

Hajrá....!!!
Öregem én már öreg vagyok,egyre sűrűbben tolja az élet az arcomba hogy megöregedtem,testem lehet hogy öreg,de úgy érzem hogy minél öregebb a testem a lelkem annál lököttebb.<#vigyor>
Asszem valami nem kóser nálam,mert az idővel én egyre lazább vagyok és vidiótább.

Szerintem ha Plata meg az én koromat összeadjuk már meg is van a teljes PHs brancs összéletkora.
Az idiotizmus korfüggetlen amúgy, én vagyok rá az élő példa 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.03. 00:53:51

joe662
Ja,egymást nyomkodják fel a modiknál<#hehe>+van pár önkéntes rendőr is<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"