World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
500 Internal Server Error

Sorry, something went wrong.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

yoss, írtam modi topikba hátha megcsinálják itten fölül azt a linkes meg témás cuccot, egyelőre semmi reakció 😄
Sunsetjoy
Skacok, mostanában úgyis pang a topik (legalább nincs flame se), bátorkodom berakni egy offtopikot.
Csak az nézze meg a spoilerben foglaltakat, aki érdeklődik az offtopik dolgok iránt (a WOT-hoz SEMMI köze), és konstruktív véleményt tudna alkotni kívülálló szemmel egy apró művemről. Az itt lévő látogatók "ismernek" nagyjából- legalább megnyilvánulások szintjén. Lehetőleg a kérdésre címzett válaszokat minimum off szekcióba, vagy még inkább spoiler mögé rakjátok, ahogy én is tettem.

Van nekem egy 4 éve elkezdett, "szakmai" körökben nem teljesen ismeretlen, számtech-történelmi, de az akadémiai székfoglalóknál könnyedebb hangvételű blogom (bár csak az elnevezése az), aláírásomban látható is. Legutóbb csináltam egy kis videó szösszenetet, amely egyfajta zenés kalendáriumként gondoltam ki (az aktuális év konzol/számítógép/játék/stb történéseit eleveníti fel, de úgy, hogy a zenei aláfestést az adott év nagy zenei slágerekei adják).
Ennek első darabja itt látható: video. Utoljára 6-7 éve lötyögtem videó-szerkesztőkkel, akkor is csak poén szintjén. Ez azoknál jobb megoldás, de a lényeg az, hogy külső véleményekre lenne szükségem, hogy (mint a téma iránt kevésbé/egyáltalán nem érdeklődők szerint) mennyire "élvezhető"/figyelemfelkeltő, és mennyire elfogadható a megvalósítás, összhatás? Nagyjából felismerek magam is egy-két változtatni valót, de több szem többet lát, ahogy mondani szokták.
Köszi előre is.

Egy kis on: tegnap poénból visszaültem a focis módba, egy-két százalék legénytudás-szerzés céljából. Bár ne tettem volna, még oda is csak a rossz csapattársakat sorolta... az ilyen módok a randomnál is randomabbak (ugyanis 5 csatás tier 1-es tankos is bejöhet pl.) .D
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.22. 13:12:36

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na ja... mondjuk az 59-Patton torzszülött retardált tankot is áthozta a WG... de legalább a Gold-Type-ot nem.... xDDD
A T95E2 jobb, de az 59 Pattonnek van prémium kredithozama.
59 Patton is egy érdekes tank.
Az is talán azért került be ilyen hamar mert megvolt hozzá már alapnak a két tank hd modellje, és így jóval olcsóbb behozni mint egy teljesen más , egyedibb tankot.

59 Patton vagy T95E2 , melyik a jobb?

angelus1991ster.blogspot.hu

De, valami SEA szerveres agyszülemény, á la 59 Patton. Az is egy remek ötlet volt.
HULK megbaszta az ISU-t <#bdead>

Ez véletlenül nem az, amit a kínai szerveren terveznek a WG által megbízott cégnek a kínai szerverre? Ott vannak ilyen anomáliák... én valami ilyesmit olvastam ma korábban.
Valszleg hoax, de legalábbis minimális az esélye, hogy bekerül a játékba.

"Do not expect this abomination on RU/NA/EU/ASIA. At least for now. The chance of it appearing in WoT right now is 20-30%."

Egyébként totál fake, semmi valóságalapja nincs.
Tono34
Nagyszerű... legalább minimális változtatás van az ISU-hoz képest (nem csak a szín).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Gyönyörűen néz ki!
ROMOTO
Nicsak, hogy savazza Ritát. Eddig én is abban éltem, hogy jó a kapcsolatuk. Rájár a rúd Ritára, az Armored Patrolon is csak Ritard néven fut az utóbbi időben.
Sunsetjoy
De Wot- tartalom az nem lesz az FTR-en, ezt kijelentette SS, szóval tudja fene.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ami viccesebb, hogy beoltotta a kis ritát a g*cibe. 😄DD azt hittem ezek ketten jóba vannak. :"D
Nem baj az úri lány megszívhatja, mert akik az FTR kiesés miatt őt követték, majd szépen visszaszállingóznak. Ez a rita egyébként is kezdi leszarni a blogját, nem is nagyon érdekli már szerintem, annyi tartalmat dob ki (keveset, és nem is gyakran), hogy csoda, hogy még nem halt le a nézettsége. 😄

HTS s3rg1nh00
egyáltalán nem lesz jobb,a 15 centissel én 10 meccs alatt talán 1 hitet lőttem,le is vettem róla a francba,minden arty eleve téged lő,a 25 seces töltés meg elég hogy öten körbefussanak és belefulladj az aranyesőbe...ha egyáltalán odaérsz valahová a néhol 6 km/h-s gyalogló tempójával

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én majd alkalomadtán lehet, hogy kapható lennék T6-ra, most húzom a Firefly-t, de nem vagyok valami motivált😊
Sunsetjoy
Ennyire nerfelték a japán oi-párost? Én élveztem mindkét tank grindelését, sőt még az O-ni is fullos, ki van húzva a következő O-Ho is.
Vagy csak szerencsés meccseket kaptam? Gyakran azt éreztem, hogy bulldózerként megyek előre, pattognak róla (szemben álltam gyakran), én meg rámutatok valakire, és huss😊

O-I exp 70 meccs 50% wr 425 átlagxp
O-I 82 meccs 62% wr 497 átlagxp
O-ni 92 meccs 62% wr 538 átlagxp

Persze ezek az xp-k nem túl fényesek 😄 Valószínű, a szerencsés MM volt😊

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.21. 17:32:07

Ráöttem, ez a japán vacak, ha az ágyú a dudornál van , nem lehet lefelé kitéríteni. Amúgy se nagyon sokat ahogy néztem. Én meg nem értettem, mi van. De gáz.
Plus se páncél se tűzerő, bár gyorsanan tölt.
A Lee...meg...nem tudom mire jó. Pedig annak idején kihúztam vele a nehéz tankot.
Apropó: ha valaki mostanában rendszeresen előfordul tier4-5 meg egy picit 6ban és van kedve platoonozni esténként, dobjon már egy privit (rico20005 néven tologatokm ezt a tiert mostanában).

Hát nem leányálom, régen se volt az, most is kihúztam a shermant vele de most nem fájt annyira. De sokat nem ér, az tény.

Japán nehéz ág dettó, Tier5 előtt inkább körömletépés. Az OI legalább tud harapni és meglepően gyors, az előtte lévők se lőni nem tudnak, se menni. De páncéljk sincs. TUlajdonképpen nem is tudom milyük van...

E.T. létezik csak nem jut ide 😄 ST fannak eztet tudni kellene XD

voivod32
Visszavettem az O-I Experimentalt, 80%-os legénységgel az első meccsem. Micsoda megkönnyebbülés!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Csak a hatosig tudok nyilatkozni. Hatalmas tank, erős front, és hátsó páncélzattal, amit MINDENKI automatikusan golddal küzd le. Óriási, eltéveszthetetlen célpont, MINDEN arty CSAK TÉGED fog vadászni, üldözni árkon bokron keresztül. Városban érne valamit, de tízből kilencszer a sivatagba, vagy egyéb full nyitott pályára tesz, ahol az irtózatos "sebessége" miatt soha nem juthatsz el épségben az első fedezékig, nem még valami kulcsfontosságú helyig. Egyedül az ötös szint az, ami elég jól üzemelt . De ez saját vélemény.

Nagyon rég volt Wot-oztam, de mivel most épp nincs más az a fura perverz gondolatom támadt, hogy befejezem például az USA ágat. amit félbe hagytam.
A LEE-nél. A nehéz tank ág volt, de na egye fene, legyen a közepes tank ág.
10.000 Xp kellene még Sherman-ig, Jó pár éve volt hogy ezzel a LEE-vel játszottam...de...ez...mit mondjak erre? Bádog, de legalább mindig látnak. Gondoltam, mint valami TD kicsit háttérben maradok lehetőleg ,hogy ne lássanak, mert páncél nincs, és onnan támogatok . Folyton úgy lövik ki, én nem is látok senkit. Ezt a vackot meg látják.

Hát nem gondoltam át elég alaposan, hogy ezt az ágat húzni kéne. Ennyi XP-t összeszedni...hű.

Na, de még perverzebb gondolat volt, hogy japán ág, legyenenek a nehéz tankok. A tegnapi utolsó kör, feltettem a jobb ágyút a t3-as japoán nehéz tankra, és utána abba hagytam.Ez is emberpróbáló tank lesz? Meg az egész ág? Ennek mi a hiányossága?
voivod32
Késő, eladtam, nem bírtam idegekkel a 18 -al való száguldást. Vannak egyébként kilences, tízes tankjaim is.

Irisz_
Feltöltelek pozitív energiával! 😄

patchaou
Jobb lesz nyugi 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Irisz_
Csak arra akartam utalni hogy ha egy tier 6 os tank kifog rajta akkor el se induljon. 😛
patchaou
Ha nem látod az akadályt magad előtt akkor pofára esel... XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Irisz_
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat. <#violent>
voivod32
győzzön, meg valai, pls, hogy a derp gunnal jobb lesz a OI , és ne adjam el 10 meccs után!

Én csak a fiam accountján garázdálkodok mostanság, vhogy nem tudok úgy játszani egy tankkal hogyha csak a legénységet lehet húzni benne 😊

Neeee ez kész... xD lassan sírok a nevetéstől. 😄
Irisz_
<#zavart1>

voivod32
Az Oi Exp azért volt jobb, mert volt sebessége, és a lövege az 5-7 tierben sokkal használhatóbb, mint az OI-é 6-8-ban. A Gyenge páncélt, pedig kompenzálta a mozgékonyság és a gyorsabb töltés. A beforgatás,néha működik, de elég ritkán, a függőleges lemezek és az orbitális méretek miatt. Ja és véletlenül sem szabad a troll löveggel használni, amikor azt elhagytam, ugrásszerű javulás állt be, mondhatni, OP lett a tank. Egyébként, én is új accon nyomom vele, mert reward tankra hajtok. 😄

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.06.21. 12:08:17

Nekem vhogy az EXP se adja. Megint a szokásos, ha én lövöm atomkemény, ha engem lőnek nem pattint semmit kategória. 😊

Mondjuk lehet van benne pszichológia, mert egy új accon játszva a tankjaim többsége 4&5-ös, szóval általában azokkal jön szembe az ellenfél OI-EXPje, mig ha én viszem akkor ugye simán dob 7-be is.

Érdemes amúgy forgatni, vagy csak álljak szembe a néppel azt hadd menjen....

voivod32
Megvettem az O-I-t, de azt hiszem, súlyos hiba volt. Olyan szintű aranyeső indult be, hogy egyszerűen lehetetlen játszani vele. Az Experimental ezerszer jobb volt.

Csak nem végignézted az 5. hullámot? Én 30 percig bírtam 😛

Értem én, meg hát találkoztunk mi már az STO topikban is, de sértegetésre sztem nincs szükség Trollkodni lehet, az más, de azt is finoman, Cyrano de Bergerac módra...

Kotomicuki az a tipus aki bevette az agyába hogy őt E.T. molesztálta és hiába mondd neki hogy E.T. nem létezik ő azt úgysem hiszi el,max azt mondja hogy a kormány az agyunkba ültetett egy scriptet és azért nem látjuk az űrlényeket.<#nyes>

Sztem ne sértegessük azokat akik alapvetően kultúráltan meg tudják fogalmazni a véleményüket. Nem értünk egyet ez tény, de úgy gondolom vele ezt meg lehet beszélni normálisan, személyeskedés nélkül. Max nem utunk dűlőre, ezesetben továbblépünk 😊

Script, teccikérteni?

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.21. 09:42:17

Nem értem miért válaszolsz az agymenéseire, teljesen retard a gyerek. Arra se tud választ adni miért játszik olyan játékkal ami szerinte szar.
Szent szar már megint a régi rinya,ne máár,neked minden játék tönkre ment elbaszták vagy szar,vagy találsz ki valami hülyeséget,vagy scriptet vagy egyéb baromságot.
Régen A WoT pályák sokkal Td-sebbek voltak és élvezted hogy kempelhettél a bokorban,de ma már nem annyira elég az ha csak a bázison kempelsz és ez a bajod.
Az autentikus videód meg egy rakás szar valami istenverte hülye gyerek csinálta.
Régen a dimbes dombos sziklás bokros pályákkal a TD-k voltak előnyben és ők uralták a pályát,ma már szar nekik mert mozogniuk kellene,ami neked nem jön be mert te a bokorban alvós egész pályát belövöm td játékot szereted.
De annak már vége.A t8 scoutok meg igenis jók,szeretem őket,jó móka velük játszani.Főleg ha bejönnek a t10-ek is.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.21. 08:56:51

Tudnál mondani olyan pályát ahol szerinted lezártak helyeket?

Max 1et tudok, mountain passon E4-re vagy F6ra már nem lehet felmenni. Ellenpéldát soroltam tegnap egy rakattal. Most te jössz 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.21. 08:32:50

Akkor nagyon máshogy látjuk a wot "fejlődését" az utóbbi években...
Az egy dolog, hogy pár helyen nyitottak, viszont több helyen zártak, vagy csövet alakítottak ki. A régi pályák azért voltak nyitottabbak, mert ott többnyire "csak" a bozótosok voltak a "falak", nem helyettesítették őket tényleges falakkal/dombokkal, amik csövekké állnak össze és most állandóan kerülgetni, vagy mászni kell azokat, többnyire fölöslegesen.
Mára ezzel eléggé szétszakították a játékmenetet és nem lehet olyan mértékben beavatkozni a játékostól távolabbi eseményekbe, mint régen: csak az aktuális csőben lévők játsszák az ütközetüket, ami többnyire kimerül a face-to-face harcban, másra nagyon lehetőség sincs és a "közbeszólásra" most már csak a gyors járásúak, vagy az artisták képesek, a legtöbb esetben.
Hogy ezzel csak a szerényebb képességűeknek próbáltak meg kedvezni, hogy ne kelljen annyi irányba figyelni és gondolkodni is egyszerre, vagy csak a játékmenetet óhajtották felpörgetni, "izgalmasabbá" tenni, ki tudja?! De nekem a lehetőségeket vették el, ezek számát korlátozták a pályák "lezárásával" és az rng további növelésével.

A hepehupássággal már a 8.0-tól kezdve, amikor számomra először kezdték el a nagy térképátdolgozó "küldetésüket", szembesültem: az addig sík terepen már lőni sem lehetett menet közben, mert annyi volt a gödör, meg a göröngy.

"...melyik térképre érted hogy visszaszorították a csövek számát?" - "A nem cső helyek számát és méretét meg eléggé visszaszorította a wg ahhoz, hogy a spot "másodlagossá" váljék."
Nekem az a bajom, hogy a csövek létrejöttek, vagy szaporodni kezdtek a pályákon...

A pályamódosításokkal egybe esett az új tankok dömpingje is az elmaradhatatlan power creep-pel, ami kissé aláásta az "eredeti" wot egyensúlyát. Ha ezt a pályák - számomra abnormális; lásd pl. Északnyugat és variánsai - módosításával kívánták leplezni, "eltüntetni" a játékukban, akkor - ismét csak szerintem - jócskán melléfogtak ezzel.

Bónusz:
Autentikus 7.4 tech tree ismertető! 😉
Amikor még csak 5. szintűek voltak a scout-ok (kevesebb HP-val és a nyíltabb pályáknak köszönhetően nem is lehettek olyan pofátlanok, mint most, mert hamarabb szétkapták őket, de ettől függetlenül, akár csatadöntő tényezők is lehettek a megfelelő pályákon - vö. a mai állapotokkal, amikor a fél csapatot lealázza egy és még csak camo skill, -háló, vagy kukucskák sem kellenek hozzá...), 8-asok lehettek max. az artik és 9.-ig mehettek a közepesek és a td-k...
A gold ammo-t készpénzért, és/vagy aranyért kaptad, de helyette még működőképes volt a HE-lőszer (emiatt nem is okozott olyan mértékű, kilátástalan depressziót a mainál jóval ritkább +2 tier)...
...azok a boldog békeidők - akkor még a valódi játék szolgáltatta, mindenki számára az izgalmat és az élményt, nem a feljelentgetés és a sértegetés! <#shakehead>

...

fighter_hu #376738 és yossarianHUN #376740:

Akkor "megnyugodtam"! <#worship>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.21. 02:30:22

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

ezt a tengerpartos garázst hogy lehet kiválasztani? 😄 vagy csak moddal? 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.20. 22:33:25
Nem jött össze 😞 Repi
Már nem azért, de az már régen rossz, ha a HT-nak kell spotolni, 1-2 mapot leszámítva persze. A dolog a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a "jó képességű" heavy játékos TD üzemmódban hátul kummant, míg mindenki más szopik.