418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #385166 Basszus,ugyanarra a pályára kerültem,és ugyanaz lett.
Megint Westfieldre tett és megint Td csapattárs telibe nyomott mikor előre mentem spotolni.
Csak most jagdtiger volt. -
Plata #385165 Mi a túró mindenki CiV 6-al játszik?
Mi a fenét lehet avval annyit játszani?
Én meg retardált magyarokat kapok.
Előremegyek az ellenség közé spotolni,erre ezek a buzik engem lőnek le.
Két állat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ma is velunk volt a retardalt RNG, elelo, mellelo, alalo, ha eltalalja pattan. Nehogy mar ne szopjunk 2-10-re 4 percnel.
Folytatom inkabb a Civ VI jatekomat fuck this shit
Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.12.30. 18:22:29 -
Lokker #385163 Majd ha bejönnek az ocsmány 10-es lightok.. btw artys csataeredményeket nem raksz be?
-
"Probalj meg felnoni a jatek valtozasaihoz!"

na ez jo volt... -
endrodiz #385161 Ugy gondolom surgosen mas szorakozast kellene keresned. Nalad frusztraltabb jatekost nehez lenne talalni. Voltakeppen az a vicc jut rolad az eszembe, mikor azt mondja a medve: Vadasz! Szerintem te szopni jarsz ide!
Voivod! En atlagos playerkent nem tapasztalom amit leirtal. A hiba a Te keszulekedben van. Ez nem a Te jatekod! Ne eroltesd!
(Vagy surgosen valtoztass a jatekstilusodon! Probalj meg felnoni a jatek valtozasaihoz! Koszi) Es legy kicsit pozitivabb! Piece. -
Azért ez nem teljesen igy van 
Én azért elvagyok majdnem mindennel,kivéve könnyü tankok,azokat hanyagolom
De ez a conway
-
Userx2 #385159 A másik fórumon, mintha azt olastam volna, hogy elsejétől lehet venni hiányzó darabokat. Nyíljon az a buksza. :) -
Teljesen mindegy, milyen löveged van, a játékban lévő pályák 90%-a játszhatatlan TD vel. ( És artyval, meg lighttal.)
Tulajdonképpen kurva jó a balance! TD-vel nem tudsz játszani a szétszabdalt, cső pályák miatt.
Artyval örökös város, vagy sima 2-3-perces csaták, 2-3 lövéssel, abból egy talál.
Lighttal város, vagy spotot nem lövö "csapattársak".
Medek: csőpályák, a flankelés lehetősége nélkül.
Heavyk, hatalmas nyílt mezők, aranyaső.
Mindenki szopik, nincs előnye senkinek. A játék végre tökéletes! -
Ekkora foschtalicskát,mint ez a conway,még nem láttam. 
Az alaplószer mindent csinál csak nem sebez.
-
Plata #385156 Ha van sok fölös kisszintű upgradeld őket és hátha. -
Pares #385155 Könyörgöm... 5db ötös dísz hiányzik, és most kaptam a 4. fölöslegest... -
Plata #385154 Múltkor láttad a 4 killes képet amit beraktam?A bázison egyedül öltem meg öket,az első pofon után batchat meg a többiek egy szál szar kis t49-től visszabújtak a házak mögé. 
Mondjuk az poén volt hogy ru251-et véletlen lőttem ki,batet céloztam lőttem erre ketténk közé szállt ez a gyökér és telibe.
Bat meg visítva menekült.
-
Pares #385153 Muszáj teljesen beszűkülni, meg sokszor az autoaim is nagyon hasznos, én ha közvetlen közelében vagyok az ellenségnek, gyakran inkább ráteszem az autoaimet is, biztos ami biztos... Azért szeretem a T49-et, mert a nem olyan unalmas, mint az összes többi tank. Valamelyik nap El Hallufon ott az északi verekedőben a domb alján álltam, az ellenséges E5 meg egy kilőtt tank mögött bújkált a domb másik felén, de úgy, hogy a roncs alatt még pont ráláttam az aljára... Feltartotta az egész csapatot, mert nem volt arty, és senki nem tudta átlőni... becéloztam a roncs alatt az alját...1200HP-ról leégett XD Meg amikor a magabiztosan sidescrapelő heavyk meglepődnek egy 350-es taslin, aztán inkább elkezdenek hátrálni, megfizethetetlen :D
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.30. 12:16:41 -
Plata #385152 Nekem csak prém brittem van. 
Nagyon szépek a britt tankok de nem volt hozzájuk türelmem.Csörcsnél felforrt az agyvizem.
-
Én úgy utáltam a Cromwellt, mint a szart. Ellenfélként halálos, de ha én mentem, vele, semmit nem talált el, és mindenki azonnal lenullázott benne. Nálam a brit med ág ott véget is ért. De a heavyk nagyon bejönnek. -
Én már régóta kikapcsolt csettel játszom. -
3 pz 1 c bejött csatába, és kijelentették, hogy ők csak trollkodni jöttek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.30. 11:45:35 -
Plata #385148 Cromwell szerintem jó.
De CDC tényleg piszok papír.
De a Cromwell jobb.Marha gyors az ágyuja és mozgékony. -
yossarianHUN #385147 Hát a CDC 1v1-re speciel sosem volt alkalmas. Minden átlövi, akkora, mint egy ház, és ha az ellenség betölti a HE-t, úgy szétvág egy pillanat alatt, hogy öröm nézni. A Cromwell dettó, bár az még DPM-ből meg tud oldani pár szitut a saját szintjén. Papír tankban 1v1-ezni sosem volt kifizetődő.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.30. 11:02:04 -
Lichtmaschin #385146 Valamiért a cdc és a Cromwell B nem működik mostanában nekem, 1v1 - ben lazán vernek, pattogok mellé lovok, nem viszi át csak kritikall. Mig más tankokkal egész jól megy. Csodálkoztam is hogy a win rate is emelkedett. Még mindig az az érzésem, hogy vannak csaták amikor full handycap a tankom és kb csak spotra alkalmas mert sebezni úgysem enged az rng. -
R3nton #385145 Az a durva múltkor mineson felmentem vele a dombra, Conquerorba felülről a motorházba 1100, IS-4be szintén ugyanígy 900+, hogy még ki is gyulladt. De hát előtte meg egy meccsen olyan volt, hogy konkrétan ott álltam a bulldog mögött kb 2 méterre!!!! ez a szar meg ellövi fölötte. Nagy sniper ja :D -
yossarianHUN #385144 Ne már :D -
A ruszkiknál mit árulnak? -
Nekem amúgy nem sikerült,olyan rosszra a mai napom,talán majd holnap 
Sikerült kifejlesztenem+megvennem a hűtőszekrényt is/Conway/Cserébe jó sok kreditem maradt,holnap hajthatom ezt a libafos színű kedvenceteket
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lucifer001 #385141 Tamásnak küldöm szeretettel névnapja alkalmából Perzsátol a lecsap számot 
Megnyugtatlak,le lehet vinni
-
Most már csak ezért nyomom tovább, mert kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e 5% alá vinnem a "győzelmi" arányomat.
Tegnap voltam így a WZ-132-vel. Vagy 8 csata után tudtam leszórzózni... mert én olyan hülye vagyok, hogy ha nem megy, akkor azért is erőltetem, pedig tudom, olyankor hanyagolni kellene. -
Kb. délután 4 óta nyomom, de a duplázásban még nem sikerült tier 5 fölé jutnom.
Majdnem meglett a 2. Pool-om, egy lövés kellett volna :(
replay
Top tierként még mindig jó néha ez a tank -
Gyuszopapa #385135 Prokhorovka.11-en felmentek a dombra.No comment.De azért vért izzadva lehoztuk de csak azért mert az ellen is idióta volt.Meg E-25-ben ülve észnél voltam.Ha kicsit jobbak szopunk. -
Na, ez jó volt!
pett3rson #385133 Közben kipróbáltam, hogy a cache-t is törlöm telepítésnél, úgy néz ki, most már jó. -
Pares #385132 Nem hiszem el, hogy az emberek még mindig számításba veszik az XVM által kiszámított győzelmi esélyt... Annyira nem jelent semmit, hogy nagyon... +-25% random, elmebeteg imba MM csapatleosztások és retard lemming taktikák mellett szinte minden csata kiszámíthatatlan. Az első két-három percig... utána már látszik, hogy mészárlás lesz-e, vagy campfeszt...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.29. 20:02:13 -
Lichtmaschin #385131 Heavykkel jó volt a csapat azért :D -
Lucifer001 #385130 Kuld el . Vagy az is eleg , ha elolvastatod vele a forum hozzaszolasod :-) -
asolyom #385129 Azt hiszem, hogy az E25 végleg átment a "szerencsétlen" tank kategóriába nálam. Ma sem sikerült leszorozni (0-4). Többet nem vagyok hajlandó menni vele ma. Szinte minden alkalommal 18-33% odds-szal adott csatába rak vele. Ha mégsem, akkor a 65%-os esélyt is sikerül elbukni. Ezzel szemben a T8-as HT-kal ma 9-1 a WR.
-
Plata #385128 Na nekem is ilyne mázlim van,be aktiváltam 2 órás xp vackot,erre csata közben jönnek hozzám,most van cumi. -
haladtam foglalni, ezt kihagytam...