418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bandeeka #385248 Sziasztok!
Boldog Új Évet mindenkinek :) Az lenne a kérdésem, hogy a svéd csajokat meglehet-e szerezni 16-a után? Vagy ez csak most van. Sajnos család végett nincs időm játszani. -
Plata #385247 A csaló mod is skill kérlek. XD -
Rammsch31n #385246 Egyébként némely modokért, amit használsz sztem simán kibannolna a WG, ha valahogy észrevennék...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.01. 12:58:18 -
Megamax #385245 Ha kerhetem a gold lőszert inkabb ne nevezzük skill hasznalatnak. Tessék megkértem egy teljesen idegen játékost hogy auto aim el lőjön csak goldot a tankra de ne engedje hogy en meglojem míg att nem érek https://youtu.be/CLyKFa7mlaM
Utanna ugyan ezt megcsinaltuk sima loszerrel is https://youtu.be/9rkfQmxOOhU
Szerintem mindent elárul a "skill" ről. -
Rammsch31n #385244 Kikérem magamnak... én nem goldozok. :) Sőt a WN8-at is leszarom... mikor a legapróbb semmire nem képes CW-klán is már recent 2000-es wn8-at kér... akkor azt nem tudom komolyan venni... -
Gyuszopapa #385243 Hát igen a felsőbbrendűek Drágalőszerfosása hozzájárul a gyors és a 15-0 közeli csatákhoz.És ez a skill hozzájárul a magasabb WN8-hoz ezért kell nekik a használata.Ki lehet számítani hogy például a Drágalőszer mennyiben járúl hozzá a magasabb WN8-hoz,már csatánként 1-el több sebző lövés sokat emel rajta hát ha 3-4 el több lesz az indokolatlan használata miatt.A jelenlegi metában zöld színtől felfelé bármennyi csataszámmal,citromsárgáknál 20-30 ezer csataszámtól felfelé szinte csak Drágalőszer jön. -
pett3rson #385242 jó hogy mondtad :) most ki is töröltem 2 gigát. jöhet az új év :) -
Megamax #385241 A legjobb videót tudom mutatni miert vannak ezek az 5 perces csaták. https://youtu.be/XRRjAOuTSkA -
Top tierben gazdag BÚÉK! -
Lokker #385239 RNG-ben Gazdag Boldog új évet! -
Zoli105 #385238 Boldog Újévet mindenkinek ! :D -
B.U.É.K! minden kedves totyiktársnak!!!
-
2016-ot írunk.1 megás fájlok kifektetik a gépedet?
-
enncsibaba #385235 BUÉK from WG:
"Gratulálunk!
A személyes küldetések sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:
Kredit hozzáadva: 250 000
Férőhelyek hozzáadva a barakkhoz: 1"
T55/A MT15 M46 pattonnal!
-
Plata #385234 Last replay be van kapcsolva pár napja. 
Még egyszer nem fogom bekapcsolni replayt,mert megint lesz vagy 2000 rohadt replay mire észreveszem.
Úgy járok mint hülye combat loggal,azt is elfelejtem néha üríteni és annyi szemetet gyárt mint a fene. -
pett3rson #385233 Újévi első fogadalom mi is lesz? beállítom a visszajátszásokat? :) -
Plata #385232 Napi első csata,tök jó lett,tanultam megint valamit,simán lehet T49-el Wz-132-t rammolni.
Próbálta elkerülni az ütközést,de sikerült elkapnom az oldalát,rendesen sérült és lejött a lánca,a többi már gyerekjáték volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szintén, de amikor a hatodik csata zajlott le T10-ben 3 perc alatt 15:2, vagy éppen 2:15 arányban, nyomtam egy Alt+F4-et. Ez a játék úgy egy rakás szar, ahogy van. Pedig milyen jó volt régebben.
Ezt a Führer is igazolhatja:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.31. 18:52:57 -
Rammsch31n #385230 Na igen... de elvileg próbálnak pupákék ezt orvosolni... elvileg dolgoznak az új MM-en... meg azon is, hogy ne ilyen rush mészárszék legyen a játék... csak hozták be az új tankokat és azokat optimalizálták volna az MM-et meg kicsit letojták ahogy van...ez most köszön vissza... hát ez van...
Legalább talán felismerik, hogy baj van és lépni kell... azért az is valami... az más kérdés, hogy jobban szét is barmolhatják. :D
Sztem én sem nyomom már ma többet (mentem vagy 5 kört), úgy is mindjárt megyek el... :) -
Pares #385229 A WoT-hoz méltóan fejeztem be a 2016-os évet a játékban, egy borzalmas, botrányosan szar játéknappal. Kurvára komolyan mondom, hogy valami nagyon nincs rendben a játékkal, ennyi 15-3 kategóriájú mészárlást még nem tapasztaltam korábban, mint most. Az mm is teljesen kiegyensúlyozatlan csapatokat állít össze teljesen ok nélkül, pl. ebben a csatában miért nem lehett volna egyenlően szétosztani a tankokat?
Tegnap nem tett keresztbe az rng (annyira), ma cserébe egyáltalán nem engedett játszani. Ha nem lennének ezek a karácsonyi küldetések, akkor meg végképp nem lenne értelme játszani (bár így sincs sok), kivéve talán esetleg néhány csatát a T49-el, annyira undorítóan szar már az egész. -
Gyuszopapa #385228 A T-43 egy fos se páncél se átütés.Egy 6-os tank lazán kifilézi föleg ha 0 skilles a legénység.Szemből gyújtják.Comet fílingem van vele azt se szerettem. -
Rammsch31n #385227 Nekem már csak 3 5-ös hiányzik a fáról, de sosem lesznek meg kb. :D -
Pares #385226 Megkapom az ötödik fölösleges díszt átalakításból, átalakítom az öt fölöslegest, na mit kapok? Fölöslegest... Kapják be. -
Rhm stronk pokemon 

-
Pares #385224 Lehet, hogy ránézek... -
Megamax #385223 Hát az armored is sokkal jobb lett volna ha nem modern tankokkal lenne csinálva, mert az otletek egész jók benne csakhát kit érdekelnek olyan tankok ?
-
Pares #385222 Annyira meglepett ez a szintű primitivizmus, hogy nem is igazán tudtam mit reagáljak.
JIMSTAM24
Ezeknek a nyomiknak a gondolkodásmódja számomra megfejthetetlen. -
Szegénykém gondolom azt remélte,hogy a full hp-s T28 majd lehozza neki 2 papir ellen 
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.31. 15:09:53 -
Rammsch31n #385220 A WoWSnak sem lesz konckurenciája a játék... de a japóknál meg USÁkoknál sztem annyira nem áll rosszul... oké, hogy nincs annyi játékos...de ha közgazdaságtanilag nézzük meg egyébként is... a hajós sokkal fiatalabb game, mint a tankos... a WG egyedül a repülősnél fuccsolt be... és miért? Mert a WT hamarabb volt repülős... szerintem... szóval aki előrébb tör be a piacra az nagyon nagy előnyben van... várj, honnan is ismerős ez? :D (Pl. Windows az OP rendszereknél...)... Ez a balance csak akkor törhet meg, ha a kvázi monopolhelyzetben lévő nagyon sok mindent elbasz, és a vevők már nem tudják tolerálni... itt MÉG a WG nem tart... ráadásul ami még fontos: a konkurenciájuknál is legalább ugyanannyi hiba van... hidd el ha kiadnának egy közel tökéletes tankos játékot... előbb utóbb elkezdenének átszivárogni a játékosok... csak aztán sztem megborulna az is...( a profittól a pénzéhségtől, vagy csak, hogy a több játékossal nem tudják felvenni a kesztűyt mert nem úgy lett belőle stb.) és kezdődne előről a kör... de ezt csak én gondolom így. :) Vélemény?
Egyébként a WG-nek vannak más projektjei... amik felemások... pl.: a CA-val most próbálják újra kiadni a Total Wars Arénát... ami megint Alfa stádiumban van... de te jó isten, olyan mintha 9 hónap alatt lósz-rt nem csináltak volna... de ez elmondható minden játékipari kiadórafejlesztőre lassan... a CoD ugyanaz a fos évente... a Battlefield MERT újat hozni, be is jött neki... az Ubisoft végre belátta, hogy nem évente kell kiadni hasonlót rosszul optimalizálva (AC)... az EA-nek nagy újítása az volt, hogy a FIFA-ba behozták a más sportjátékaiban már korábban megjelent sztori módot... szal ne csak a WG-t fikázzátok, mert majdnem mindegyik kiadó elmehet a búsba ennyi erővel... (tán a Witcher 3 kiadóját megkímélném azért...)... a legtöbbnek már csak a pénz a fontos... miért a mai világban már mi számít csak lassan sokaknak? Elárulom... a zöldhasú...
Egyébként meg csak easy srácok, inkább élvezzétek ki az év uccsó napját, ne idegeskedjetek egy JÁTÉKon... mégha az nem is fair, az élet sem az, meg semmi sem... Sry a sok bölcseletért. :D -
KÖSZI A VÁLASZT, és sajnálom hogy ennyi telik részükről. Szerintem ez azért is alakult így mert már nagyon nagyra nőtte ki magát a WoT, ismert színészek reklámozzák, rengetegen játsszák világ szerte, sok a bevételük ..blablablaa csak nehogy elbízzák magukat, pl:( az erőviszonyok felborulásával pl: goldosok előnyére és a szerényebben költekező játékosok kárára ....) viszont az Armored látható kiesésével még több teret fognak nyerni. -
yossarianHUN #385218 Már tisztázva volt, hogy NINCS január elsejei ajándék. Igen, a svéd szutyok volt a karácsonyi ajándék. -
yossarianHUN #385217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi, azon kívül, hogy gyakorlatilag halott a játék. PvP meccsbe T6 felett gyakorlatilag már nem lehet bekerülni, annyira nem játszanak vele. Kár érte, de az elcseszett fejlesztői döntéseknek meglett az eredménye. Ezt már egy nagyszabású marketingkampánnyal se hiszem, hogy vissza tudnák hozni az életbe. -
Ha már ARTY: A lövedéket egy 152 mm-es önjáró lövegből lőtték ki, de úgy pattant le a vékony lemeztetőről, hogy öröm nézni. Vannak még csodák!
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.31. 13:59:58 -
Január elsejei ajándék tank lesz vagy sem? Vagy a (jelenkori migránssimogató,magyarokat támadó politikát űző svéd tier 2 -es szutyok) lett volna az ajándék részükről, amit már másnap eladtam....
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.31. 13:54:28 -
miért, mi lesz vele , mármint az armored warfareval? Warthunder is vacakol, tankos része nagyon gáz, mármint a fizikát vesszük alapul... pedig jól indult annak idején, lesz hajós verzió de szerintem nem veri majd meg a world of warshipset, hisz utóbbit sem reklámozzák sem a world of warplanest sem, csak a world of tanksot, úgy tünik ez a vezér játék. Warhunder repülős része nem volna jó szerintem ők is bezárhatnának. -
Két és fél perc alatt így állunk egy T7-es csatában. Pedig igyekszem felnőni hozzá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #385212 98-as érték miatt nem engedtek el?
Fura nekem szokott 86 is lenni. -
yossarianHUN #385211 Gyakorlatilag? Az AW-nak már tök mindegy. De azért minimális jelzés értéke lehet a WG felé. -
ha úgy adja a ki csapatokat , akkor nincs mese -
Akkor tudsz spotolni. Nincs is jobb, mint O-Ho-val Prokhorovkán, vagy Malinovkán, 10-ből 6 szor.