418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    ha nem lovod be otthagyod , elobb utobb kibujik a kuckójábol foleg akkor ha már észbekap mert már a csapatának a másik fele elveszik mert széttgoldozzák oket ugyan ugy.
  • joe662
    Azért egy beforgatott E100-t vagy tornyozó Is7 vagy E5,amit ha értelmes ember használ nem nagyon lövöldözgeted be még goldal se.Ez miatt nem fognak kihalni a hevik,a arty az már más kérdés
  • Megamax
    és mit csinálsz azzal a sok XP vel ami osszejon? Csakmert ha nem haragszol én azért játszom hog yélvezzem a játékot és nem azért hogy egy digitális valamit kifejlesszek minnél hamarabb aminek aztánn semmi értelme nem lessz mert a Gold szarrászedi. Elég sokszor gondolkodtam hogy ezt kéne meg azt kéne kifejleszteni de aztánn mindig eszembejut az egyszeru játékosok aztánn leteszek ról inkább nem fejlesztek már semmit Minek nem azért fejlesztettem ki a heavy tankokat hogy aztánn TD ként használjam oket hátul mert jon a pistike betolti a goldot és buntessen azért mert elorementem egy "páncélozott " jarmuvel. Amugyis meguntam már hogy segítsek vagy hogy elore mennyek , ma egész nap csak artyval játszottam és élveztem , nem lottek rám goldal nem kellett elore mennem spotolni sem , nagyon jól elvoltam az svég heavy tankok kilovésével meg a mediumok mikor hulldownozni akartak. Csak akartak, hameg rámjott valaki akkor annyi kész vagy kilottem vagy nem , fogtam és áttultem másik artyba. Egy ido utánn megunja az ember hogy nullázzák az élményt egy gombnyomással.
  • stork13
    Ha megnézed a játék alakulását, akkor láthatod, hogy szépen változott az egyensúly. Amíg a gold pénzért és cw-s aranyért volt csak, addig a heavy-k voltak az urak (sokszor döntött az, hogy kinél volt Maus vagy T95). Aztán jöttek a TD-k. Csőpályák lettek és jelenleg a light-ok (amiket kicsit túltoltak a srácok, szvsz) és medek dominálnak.
    Hamarosan kapunk némi átrendezést/normalizációt/akármit és jönnek talán újra a páncélozott tankok (mindenki heavy-be lesz mert az az OP, meg arty-ba mert azzal jókat lehet csapni beléjük).

Ha megnézed a csaták idejét, az elején jellemző volt a campfest. Rengeteg draw volt 20-25 élő tankkal. Most átlag 6 perces csaták vannak és nincs kiélezett küzdelem 15-1, 15:5-ös meccsek vannak. Nekem ez jobb, mert adott idő alatt több xp-m/pénzem jön.

Ha nem lesz heavy, akkor lövök mást. A 30 játékos csak összejön valamiből, ha nem, akkor meg lehúzzák a rolót.
  • Megamax
    Végulis kíváncsi vagyok hogyan fogtok majd heavy tankot loni ha már nem lessz mert senki nem fog veluk játszani a gold miatt, és mint említettem ennyi erovel COD ozhatsz is
  • xotyi
    Az alap! :D Ez a játék tipikusan megszoksz vagy megszöksz, RNG, csapattársak stb stb.. Dühöngeni Én is szoktam, van úgy hogy kiborul a bili és Alt +F4-el zárom a játékot, mert folyamatosan lemészárolják a csapatomat vagy kivág az arty vagy full beszűkült lövések mennek elképesztő helyekre, de ilyenkor valahogy sose jut eszembe hogy akkor ezáltal valami földöntúli tudás birtokába kerültem volna és ezt gyorsan meg kell osztanom a fórumon, hogy akkor most a WOT összeesküdött ellenem és minden konteó valós.
    Ha minden tőlem telhetőt megteszek és ennek ellenére az elmúlt 30-60-90 napra vetítve lényegesen rosszabbak az "eredményeim" mint eddig akkor elkezdeném vakarni a fejem, de ilyet nem sűrűn láttam/hallottam, nem egy-két nap pokoljárása után kell rinyálni, mert az szinte természetes ekkora játékosbázisnál, szerintem!
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.01. 22:42:33
  • stork13
    Arty hate
  • xotyi
    Te jó Jézus, ennyi idiótaságot egy oldalon talán a fórum fénykorában lehetett olvasni,már-már azt hittem ezt már kinőtte a közösség! A szokásos prémium konteó és gold löszeres marhaság, és persze mindenki csal és rengeteg a WG sponzorálta bot. Mindjárt jön az RNG elemzések sorozata.

Szóljatok ha valamit kihagytam!:D
  • haflac
    Az szép,nekem csak 19.
  • viper07
    26 db
  • stork13
    Őszintén, mi a francnak kerüljem meg, ha szemből golddal beviszem?!
    Azért kockáztassak 1-2 bekapott lövést (ami a végjátékban hp-ban még jó lenne), mert én vagyok a kerekasztal fasz@ lovagja, aki hátulról gold nélkül csinálja meg?

Ha ki tudod termelni/fizetni a gold árát akkor használd.
    Ha valaki a gold használatot fair play-ként kezeli, akkor:
    1. Ez nem az ő játéka.
    2. Ha ő nem használja lelke rajta, de ne sírjon miatta, ha más használja.
  • haflac
    Ebből mennyi a 8-as prém?
  • viper07
    Papa ! Megegyeztünk, hogy nem sírsz mindig :) ! BUÉK !
  • viper07
    Kollégák, most számoltam össze van 78 ! db prémium tankom, kezdetek óta prémium fiókkal nyomom. Van egy második ebay-es fiókom, ahol soha nem volt prémium fiókom. SEMMI, érted, kiabálok, SEMMI különbség nincs a két fiókban nyújtott teljesítményemben.Hagyjuk már ezt a prémiumnak sokkal könnyebb f@szságot, könyörgöm. Van olyan nap amikor minden fasza, van amikor meg minden fos, de mondjuk a 29000 csata megmutatja, hogy totál átlagos vagyok. Láttam már tudományos statisztikai elemzést is, az is azt következtette ki, hogy azért a személyes teljesítmény a döntő. Lehet itt konteókat gyártani de felesleges. Miért is kellene, hiszen egy klikk, és jön a következő csata. Ha lehet egy jó tanácsom, akkor a következő lenne : Fogjál egy üveg finom vörös bort, és azt iszogatva mellé étcsokoládét majszolgatva játsszál, mindjárt öröm lesz az estéd :) .Ákos Neked külön kívánok BUÉK, és természetesen minden kedves gémernek is !
  • Gyuszopapa
    "Aki nem a győzelemért, hanem a játékélményért játszik az rossz játékot választott. Ez a játék nem arról szól."

Na itt éppen leírtad amit én is néha érzek és van benne valami.

A másik amit észrevettem hogy rengeteg töltelék tank van ami alaplőszerrel szart sem ér.Nem véletlen,ezekkel lehet prémelőfizetést,xp free-re átváltást növelni.
    Ilyen tank például a T-43.Vicc hogy egy papír HT-t(8-as VK)sem tudok vele gyenge ponton belőnni alaplőszerrel.3-szor pattantam a gyenge pontról,mondjuk 144 mm átütéssel nem is csodálkoztam rajta.
  • Jacktor1
    Akkor rakj fel egy aimbot-ot és láss csodát. Mert nem véletlen van tiltva. Rögtön rá fogsz jönni, hogy lesz pár felhasználó akiknek a VII-es medjét nem tudod oldalról sem átlőni egy VII-es prémium TD-vel például. Más felhasználó ugyanolyan tankját gond nélkül. És érdekes, hogy az aimbot zöld 100%-nak jelzi a lövés helyét, de nem lövöd át ha áll és többször lősz rá akkor sem. Szóval messze nincsenek kőbe vésve a WOT szabályai. Ők nagyon is rugalmasnak veszik a saját szabályaik a felhasználók rovására.
  • Jacktor1
    Nem a játék [email protected] aki játssza....
  • Megamax
    Ugylátom nem érted ha nem tudom semilyen oldalról áttloni a tankot akkor goldot toltok mint régen a T44 el a 175 os pennel nem tudtad áttloni a Maus oldalát sem ha merolegesen lottél rá. De minek toltenél Goldot a heavy frontjára ha meg tudom kerulni ?! Attol sem job bjátékos nem leszek és jobban sem fogom magam érezni. Ez nem egy call of duty játék ha csak agyaggalambokra szeretnék lovoldozni azt kevesebb erofeszíttéssel is megtehetném. Amugy meg Emi 1 el játszottam alap ágyuval akár 10 es tierben is és nem okozott gondot. Ott vana Goldspamos videó is ahol csak a Jagdtiger nem lott rám goldal , mindenki más igen és meg 222 penes Tiger 2 ágyujával lottem oket és nem okozott problémát.
  • Lokker
    Kivétel erősíti a szabályt. Szerintük szar a játék de a heti 200 csata minimum meg van. Az meg ne legyen kifogás hogy nincs más (pedig van csak kevesen tolják).
  • Jacktor1
    Ha szövegértésben ennyire alacsony a szinted minek okoskodsz bele?
    Sokan azért játszanak mert az iskolában a társaik is játszanak. De önmaguktól eszükbe sem jutott volna. Lévén ez egy társas/csapat játék. S mivel soraidból süt, hogy pszichológiát nem tanultál...gyanítom másból sem sokat, hát a játékban mindenki győzni akar. A sorozatos vereség mindenkinél kortizolt halmoz fel és stresszessé és ingerlékennyé később pedig önértékelési zavarokkal küzdővé változtat mindenkit. És mivel statisztikailag 100 emberből 100 nem lehet sikeres (ahogy az életben sem) úgy van pár fiatal emberke jó reflexekkel, sok idővel és játékfüggőséggel (ami szintén szocializációs betegség) akik profin tudnak játszani. Ők a nagypofájúak, a másokat lenézők, mert ők a cool gamerek. Esküsznek a tiszta játékra és ezt magánéletük szépen később meg is sínyli. :))))))))
    Aztán vannak a középszerűek akik csak kikapcsolódás képen játszanak. Őket dühítik leginkább a WOT folyamatos nerfelései, a sok sosem létező prémium tank, és persze a sok csaló. És van a harmadik csoport akik nem játszanak jól, de játszanak, mert a környezetükben mindenki játszik és a WOT-ot most már mindenhol sztárok reklámozzák. Szódásüveg aljú szemüveges kishivatalnok is WOT-ozik munkaidő alatt iss...hát ők is. De mint mondottam sikerélmény mindenkinek kell. Egy virtuális péniszt gyártottak mára a WOT-ból. És okoskodhatsz te itt, a csatatéren sosem tudod, hogy aki a sz@rt is kiverte belőled 1 perc alatt az kőkemény profi, vagy csak jó modokat használt. A lényeg az eredmény! Ő úgy zárja be a játékot, hogy ellazult és kielégült mert nyert 200 ezer ezüstöt és 2 csatája is 6 killes volt. Önértékelése és az egója az egekben, te meg szopsz...és itt vinnyogsz!

Jah...és nem kell ehhez túl sok minden csak ki kell próbálni pl a legnépszerűbb modpackokat. Aztán visszatérhetünk a különbségek megtárgyalásához.
    http://worldof-tanks.com/category/mod-pack/
    Utoljára szerkesztette: Jacktor1, 2017.01.01. 21:39:46
  • joe662
    Srácok nem unjátok még ezt?Úgy beszéltek a gold lőszerről,mintha az a végítélet fegyvere lenne a Wot-ban.Valaki egyszer azt mondta,hogy a hülyéken az se segít,úgy ahogy 200tonna páncél se.Azért kíváncsi lennék,hogy az itt siránkozok közül,hányan tudnának széjjel sz patni Pl: egy diegho szintű unikum játékost goldal.Szerintem sehányan.A prémium fiokos+prém tankos baromságra meg nem is érdemes szöt fecsérelni
    Van vagy 40 db prémem,a prütyikel eggyüt+nem nagyon játszottam alap fiókkal. Mégis van hogy hetekig szopat a játék.
  • voivod32
    Nincs gond a felismeréssel, itt csupán arról van szó, hogy 4-5-6 évvel ezelőtt elkezdtünk játszani ezzel a játékkal, és igen jó volt, de mára elbaszták. Ez az , amit nehéz megemészteni. Mivel voltam katona, valamiféle vonzódást érzek a fegyverekhez, tankokhoz, stb. és pillanatnyilag nincs másik játék, ami vissza tudná adni ezt az érzést. Nagyjából erről van szó.
  • ROMOTO
    Ha egy játék nem nyújt szórakozást és helyette frusztrációt okoz, az 2 dologra vezethető vissza, az egyikről lejjebb írtam, a másik ok a mazochizmus egyszerűen szeret szopni a illető, az is megoldás ha mással tölti a szabadidejét és törli ezt a játékot, de ez a felismerés meghaladja sokak értelmi képességét...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.01. 21:16:56
  • Angelus1991ster
    Áldott, békés és boldog hatalmat! az újévre!
  • voivod32
    Egy gold ....ööööö... Drága lőszer használót természetesen ez igen frusztrál...
  • ROMOTO
    Ha már kortizol és tesztoszteron, látom kicsit elgurult a gyóccer...hogy van az hogy a tesztoszteronért fizetni kell? talán a kasztráltaknak lehet ..egyébként ugyanúgy ingyen van...a prémium nyer, meg vegyél goldot és nyersz marhaság is ugyanolyan épületes baromság ahogy az is hogy a wot nem nyúlt a csalókhoz. Ahogy az is rohadtul kezd unalmassá válni hogy mindig ugyanaz a rinya megy, mert képtelen a sok korlátolt gyökér kezelni a frusztrációját a vesztes meccsek miatt és itt koptatja a billentyűzetet a béna konteoival, gondolván hogy attól jobb lesz neki....
  • stork13

Te ugye alufóliával a fejeden lépsz be a játékba és játszol?
  • stork13
    Vagyis használsz goldot, ha muszáj. Akkor mire is ez a nagy kirohanás?!

A goldhasználat megítélése egyénfüggő. Én másképp ítélem meg egy adott szituációban a használatát, mint más.

Ez nem egy lovagi MMO, itt a "beépített csalás" szerves része a játéknak.

Van hátránya is a goldnak. Egy szerényebb képességű játékos nem tudja full golddal tolni, mert nem tudja fizetni a számlát. Muszáj neki pénzt farmolni valamivel, amiben nem lehet sok goldot lőni mert nem lesz bevétel. 2-3 kör után tud menni egy full goldos kört. Vagy megveszi kp-ért, ezért sem ítélem el mert nyugaton bagó a játékra költött havi akár 50 euro is.

Aki nem a győzelemért, hanem a játékélményért játszik az rossz játékot választott. Ez a játék nem arról szól.

A full goldos játékos pedig csak az e-péniszét növeli, de ha neki ez kell hát csinálja. Végül is a játék célja a fejlődés bizonyos kritériumok szerint. Neki ez az a feltétel. Lelke rajta. Hasonló pl az 5-6k csatás Helcat-es vagy T67-es játékos. Ha élvezi, csinálja (bár kibaszott idegesítő a láthatatlan halálosztó). Hiszen a játék lényege, hogy élvezd, nem?! Ja és nyerj...
  • Jacktor1
    És milyen igazad van. Mert létezik statisztikai számítás a világon. És aki ért hozzá az csak vigyorog azon, hogy a WOT-ban normálisnak hiszik a 10 egymásutáni csata brutális 2:15 meg hasonló arányú vereségeit. És erre jön 1 nyerés. Paul Ekman szépen leírta a "segítő düh" tesztoszteron és kortizol hormonokkal játszadozás lényegét. A WOT mint sok más játék, ugyanezt teszi. Ezért nem az az alapbeállítás, hogy sok jó csatád legyen ingyen. A Kortizolt ingyen kapod, de a Tesztoszteronért fizetned kell, mindig és mindenhol. Ergo nem véletlen hogy a WOT jóvoltából már csak a prémium nyer, illetve a játékosok jóvoltából, hogy a legtöbbet használt modpack a Wotspeak. S míg nálunk pár idióta a WOT által csalónak nevezett modokra vicsorog, addig a WOT gyakorlatilag semmit nem tesz ellenük. Hja, mesék néha jönnek, de míg dől a lé nem nyúlnak senkihez. Hja, egy spanyol közgazdász egyszer levezette a lopás gazdasági hasznát. Mert ugye aki lop, az abból megél, ergo kevésbé vagy nem terheli a szociális hálót. Akitől lop, az életmódjából fakadóan hiányolni fogja amitől megszabadították ezért újat vesz, amivel növeli a fogyasztást. Ergo pörög a gazdaság még ha rablógazdaságként is. A WOT ugyanígy nem nyúl ahhoz aki csal, mert ezzel emelik a tétet. Ha TE velük szemben nyerni akarsz, prémium járművel kell játszanod és goldal lőnöd. Ismerőseim közül már senki nem fejleszt. 10-ből 9 középiskolás vagy fősulis 2-3 prémium tankkal játszik...és csak ezekkel. Mára az Aimbot már evidens. Míg tavaly még pár hacker oldalon fizetős mod volt, ma ingyen leszedheted bárhonnan....és minden csatában használják. Ugyanígy evidensek a különféle minimap modok amikkel spot nélkül is meglátod az ellenfelet a kidőlt fa, mozgó bokor, dőlt házfal stb. miatt.
    A kérdés meg a tyúk és a tojás dilemmája. A WOT ezeket csaló modoknak hívja. A felhasználók meg a WOT-ot vádolja csalással. Sok csatában hiába írsz xy társadnak. Melletted áll de nem segít mert nem létező felhasználó ha rákeresel a nevére. És mennyivel csalóbb az Aimbot a 6. érzéknél? Mennyivel csalóbb annál, hogy aki prémium járművel van annak a WOT-tól több jár. Bizonyított tény, hogy a WOT agyaggalamb csatákat szervez azoknak akik x összegért goldot vettek. Tehát nem WN8 alapján állítja össze a csapatokat hanem fizető játékos illetve nem fizető+report játékosok (bann) alapján. Próbáld csak ki. Veszel goldot és használod, és a WOT szabadon enged előtted 15 lúzert akit mészárolhattok. C'est La Vie...
    A színek és statisztikák mára a múlté. Több oldalon hirdetnek WOT accountokat pénzért. 15-20 tank, fele premium. Sokan új névvel újrakezdték és ami a legfontosabb 10-ből 5 account-al többen játszanak. Nálunk is szinte minden családban apuka felhasználónevével játszik vasárnap délelőttönként a kiskölyök vagy akár az unokatesói is. Aztán rangsorolja őket a szerver ha tudja. Hajnali négykor meg megjelennek a buliból hazatérő idióták és részegen a gép elé ülnek.
    A WOT olyan mint az ÉLET! Vagy fizetsz érte, vagy megszerzed önerőből (tudással, csalással) azt amiért mentél. Egy kis Tesztoszteront! De a rendszer ellen nyávogni tök felesleges! :P
  • Pares
    Kívánok sok T10-es csatát a stock T54E1-ben.
  • voivod32
    Hajszálpontosan így gondolom én is. Semmi sincs, ami jobban rombolná a játékot ,mint a gold lőszer. Az elképzelhető leggusztustalanabb csalás, ami a játékban létezik.
  • Megamax
    Nos akkor most én jól meg foglak kovezni , mert én semmire sem toltok goldot ha meg tudom kerulni vagy ha van rajta gyenge pont vagy ha az áttutésem elég rá hogy beussem. Kérdés hog ymilyen áronn akarsz gyozni, mert részemrol a páncél nullázása egyenlo a csalással. Ha meglátom hogy valaki így akar gyozni akkor már nem is érdekel. Ennyi erovel kirakhanának egy táblázatot egy random generatorral ahol a játékosok beállítják milyen loszerrel játszanak és aztán az RNG eldonti a csatát.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.01. 19:43:40
  • stork13
    Kellett volna egy harmadik is, ahol AP-vel, de kézi célzással lő rá.

Amúgy az vesse rám az első követ aki nem tölt goldot 140-ben egy ilyen mammutra. 264 pen vs 250-270 páncél szemből. Az rng dönti el, hogy mikor viszi át, míg golddal -20% rng-nél is átüti.
    Ez nem skill, hanem győzni akarás kérdése.
  • Plata
    Hát igen kb 100 cumi után a játék úgy gondolta hagy örüljek már egyet.
  • Solten
    Tok jo, 100-bol 1x nem sz*psz
  • Plata
    Fél napi szopás után kaptam kárpótlásul egy mázlista csatát.
    Győzelem!
    Csata: Redshire
    Járművek: FV4202 (P)
    Szerzett tapasztalat: 3 534 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 73 312
    Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Négy kill,abból 3 oneshot,Mondjuk a második ammoracknál már pislogtam.
    T7-9 td-k lőttek rommá és nem haltam meg.
    Volt minden jgdtiger és jgdtiger prém,steyr td rhm és skorpió.Vagy nem találtak el vagy nem sebzett.

• joe662
    A tavalyi vagy azelőtti adventi kalendáriumban volt már,ugyan ebben a formában,mert akkor megvettem.Idén a Pz II J-re vártam de nem volt
  • Sunsetjoy
    Az milyen konkrét már, hogy a PZ II J már nem sikk, 30500 gold mellé. Most az ősi Panzer IV hydro-t hozták be ennyiért :D
  • TiborTamas
    Belenéztem, egyik mod sem tiltott azok közül, amiket használ...
  • Gyuszopapa
    Olvasni ugye megtanultatok már?
    "Csak Replay ben használok modokat hogy lássátok hova mennek a lovések, vagy hogy ha én lovok valamire akkor ott mekkora páncél van."