World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már ne haragudj meg,de nálam eddig ez a legnagyobb baromság az öszeesküvés elméletek közül:-P
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A legeleje óta (2010 július) játszok ezzel a játékkal kisebb nagyobb megszakításokkal. Az összes alfát-bétát beleszámítva van kb 21000 lejátszott meccsem, tehát napi átlag kb 10 meccset megyek. Gold lőszerrel sosem lövök (max 1-2%) Most néztem meg, hogy a WN8-am 1945. A WINRATE-em 56%
Mivel a játékban nagyon nagy a véletlen szerepe ezért szerintem az a jó játékos, aki ezt a 3 alap dolgot megtanulja és használja a játékban:
-Az adott tank tulajdonságai(gyenge pontok, ágyú átütése, mozgékonyság stb) és hogy mit kell és lehet azzal a tankkal csinálni a játékban(szerintem amúgy ez a legfontosabb)
-ebből következik, hogy ismeri az ember a szembe jövő tankokat is és tudja hogy kell ellene harcolni(hol kell lőni, milyen gyorsan tölt stb)
-illetve ismerni kell a pályákat, és tudni, hogy egy adott tankkal hogy kell azon a pályán harcolni
Ha ezek megvannak, akkor lehet szerintem jó eredményt elérni és élvezetes lesz a játék is.
Persze vannak itt még olyan dolgok is, hogy át kell látni az adott csatát, kik hova mennek, mi történik, mert meg lehet egyedül is nyerni egy csatát, de ez a legtöbb embernek már meghaladja a képességeit(nem mondom.hogy én ilyen vagyok, de igyekszek).
Persze a 15:1-es rush ellen nem lehet mit csinálni gold, WN8 ellenére sem semmit(ez a random a játékban sajnos)
Szóval szerintem ennyi.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.07.14. 00:24:46
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Na, lehet, hogy ez megint vissza tud csábítani majd hosszabb-rövidebb ideig a játékba.
Magyarul szinte koca játékos 😊 9300 meccsel. Van aki érzi,van aki nem! Ennyi a trükkje...
Bérbe vehet? reklámfelület...
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Jó is hogy mondtad a SerB-t, mert már nem emlékszem milyen vonatkozásban, de annak az egyik phasz kommentje után találtam ki egy olyan játék módot, amit mostanában egyre többet használok és lehet áttérek rá teljesen, mert sokkal szórakoztatóbb.
Azt csinálom konkrétan, hogy csináltam egy -igazi- véletlen szám listát 1-3 között, kinyomtattam és rábökök az első csata előtt valamelyikre, hogy innen kezdem.
Ha 1-es, akkor bármi van, balra megyek, ha 2, akkor középrt és ha 3, akkor jobbra. A legtöbb pályára jó a 3-as beosztás, dorfon kéne pl több, de még lehet fejleszteni a rendszeren. Hozzá lehetne adni egy 0-t mint a rulettben, hogy báziskemp, akármivel vagyok. Artyval nem hasznáható egyedül, de az nem tank ugye és tankokról beszélek.
Minden csata után a következő véletlenszámot fogom használni a listában.
Ha olyan a pálya, hogy egy irányba több lehetőség is lenne, akkor megyek amelyik épp szimpatikus, de tartom a fő irányt (ezt a részét esetleg lehet még finomítani egy másodlagos véletlen szám listával, de talán fölösleges bonyolítani, jó ez így).
Garantáltan sokkal több szórakozást nyújt így a játék és egyébként, ha rossz irányba megyek, akkor azt mondom magamnak, hogy ezt dobta a kocka és megpróbálok kihozni a legtöbbet a helyzetből. Néha nagy meglepetésekben van részem, amit normál "taktikus" játék mellett soha nem tapasztalnék. Nem mindig pozitív meglepetés persze <#crazya>#crazya>
Igazi wn8 gyilkos játékmód ez, szóval olyanoknak ajánlható, akik már elfelejtették a wn8-t és az xwm-t vagy nem érdekli őket.
Így végre megtaláltam -újra- a szórakozást a játékban... Próbáljátok ki. Persze a rendszeren lehetne még finomítani kicsit, de már így sem rossz kb 1 hónapja próbálgatom és azon veszem észre magam, hogy egyre többet használom, mert tetszik így a játék.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.13. 18:19:15
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A wn8-t és az xwm-t én speciel akkor kukáztam, amikor kicsit jobban megértettem hatásmechanizmusát. Egészen konkrétan az SP-t néztem, ismerőssel összenéztük, aki keményen aranyozott és utána megnéztünk pár olyan játékost, akiről biztosan tudtam, hogy köpi az aranyat orrba-szájba.
Nekem nulla arany és sok csata mellett volt 1300 átlag sebzésem vele és kb 1900-2e wn8. Olyanoknak (köztük az ismerősöm), akik meg nagyon bátran nyomta az aranyat volt 1600-1700 átlaga és 2900-3000 wn8. Persze, nem kevés a 3-400 plusz átlagsebzés, de gyakorlatilag plusz 2 sebző lövés és 170 pen szemben a 250 apcr-el, remélem nem kell részleteznem, hogy mi a különbség és a 2 sebző lövés ad +900-1000 wn8.
Nyilván ha szembe jön egy arany köpő, akkor pusztán az arany lőszer miatt nagyobb eséllyel fog sebezni, de taktikai, helyezkedős gondolkodást már nem lehet tőle várni. Hasonlóan, ha a csapatodban van. Legyen boldog a nyomorult, ha csak arany lőszerrel tud élni.
Aztán vannak az ilyen helyzetek, hogy egyedül marad egy kb 2e wn8-as t6a2 (mert ugatták, hogy kék majom, csak onnan tudom) 1400hp-val, szemben egy szintén aranyat köpő is6 meg egy t92 arty és az is6 kiszedi <#confused>#confused> mert kap egy lövést és nem ront rá az is6-ra, hanem messziről akar harcolni (tipikus sz.rok, annyira f.snak bekapni egy lövést és rámenni bátran az ellenfélre, kiszámolva, hogy neki kb 2x dpm-je van, tehát ha megkerüli az is6-t, akkor csak valami nagyon elb.szott helyzetben veszítene, de nem, mert fél bekapni 1 lövést, ezért cikk cakkozik, de bekapja a következőt is meg utána is, mert az is6 legalább tud lőni) és amíg menekült 2x bekapta, arty mellé durván, de lánctalp azért leesik és az is6 kiszedi.
Néha segítene, de én már kb 1 éve xwm nélkül tolom és nem hiányzik egyáltalán. Csata után az emlékezetes ellenfeleket és csapattársakat megnézem, hogy mi a wg féle számuk, az alapján kb látom, hogy tényleg jó játékos volt vagy csak mázlista / aranyköpő. Tudom, hogy nem pontos az a szám, mert a csaták számát is beleveszi, de milyen érdekes, hogy én ügyes játékost még 8e talán egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam, akire tényleg felfigyeltem, hogy ezt most szépen oldotta meg. Pedig tutira sokkal több zöld/kék/lila játékos futkos a csatákban, aztán a legtöbbje egy fogalmatlan sz.r és arannyal felpumpálta (ahogy írtam, akár +900-1000 wn8 is lehet és ez konkrét példa volt, hogy ennyit jelent az aranyozás, de észt akkor sem osztanak többet, tehát taktika és helyezkedés nem javul az arany lőszerrel, sebezni tud többet, ami soxor elég, soxor meg gondolkodni kéne inkább).
Ha hiszti nélkü beszélünk a wn8-ról, akkor az elmondható, hogy mindegy, arannyal vagy nem de a pusztán a magasabb átlag sebzés miatt nyilván nagyobb lesz a hatása a játékra az adott játékosnak. Ez könnyen belátható.
Emellet könnyű manipulálni, arany lőszer meg megválogatott tankok (pl van olyan német med tank, ahol 1e-nél már sötét lilát ad). Annyiban rugalmasabb, mint a korábbi wn7, hogy van benne visszacsatolás, tehát ha többen aranyoznak vagy ráállnak egy stat húzó tankra, akkor felmegy az átlag és megb.szhatják a statjukat. Hasonlóan egy tank buff / nerf szintén hullámszerű változást okoz az elvárt szintekben. Egyébként nem tudom, hogy mennyire tipikus ez, de én az IM-hez tolok pár arty ágat és egyszer megnéztem csak kíváncsiságból és kb fele wn8-t tudok menni artykkal, mint úgy általában <#crazya>#crazya> Nyilván ez a büntetés, bár van logikus magyarázata, a nagy arty nerf miatt magasan maradtak a szintek és a mostani artyk nem tudják hozni, meg persze béna is vagyok/lehetek artyval.
Nem egy rossz rendszer szerintem. Akinek nincs szeme és tapasztalata hozzá, hogy megállapítsa egy játékosról, hogy mire képes vajon, annak egy jó támpont.
Az sem hülyeség egyébként, hogy próbáljunk úgy játszani, hogy a sebzésre koncentráljunk. Odamenjünk, ahol belőhető ellenfél van, ahonnan az ellenfél hátát, oldalát lehet lőni stb, mert minél több lövés megy gyengébben páncélozott területre, annál több sebzés lesz logikusan. Mondjuk én már belesz.rok ebbe, főleg mióta ilyen rush csaták vannak, nincs kedvem brutál túlerő ellen csak még egy sebzésem meglegyen stresszes játékhoz.
Egy példát mondok. Fentről indultunk, monastery pályán és elmentem balra a térképen STI-vel (fentről nézve jobbra) egy E75 meg egy t34 jött. Mondtam magamnak, ebből gáz lehet, ha beleszaladunk az E100-m103-t30 szakaszba (és a t30 miatt szinte biztos voltam, hogy oda jönnek) és úgy lett persze. Sőt még lett volna időm visszafordulni, mert az E75-t kezdték tépni és felspotolta a szakasz első tagját (ha szakasz van és egyet spotolnak, akkor jó eséllyel számíthatunk a többire is) és ha visszamegyek egy jobban fedezett részen védekezni vagy lesurrani a dombon ahol a bokrokból egyébkén lehet spotolni az északi bázist, akkor nehezebben szednek ki és több sebzést kiosztok, de belesz.rtam, jött a szakasz, de mivel nem csak engem téptek, hanem a t34-t is meg kicsit ráztam a tankot és pattogtak, pedig lőtte az aranyat az e100 meg az m103, a t30 simát és még így is kiosztottam 1e sebzést. Ha ott hagyom a t34-t és visszamegyek a kis kőhöz, akkor ott kvázi hull down-ban szerintem 1500-2000e sebzést is ki tudtam volna osztani, ha sikerül meglépnem, mert sokat szöszmötölnek a t34-el, akkor talán még többet is.
Van ebben logika egyébként, több sebzés, több esély a győzelemre, de nem tudom, mert én pl nem akarok ilyen maximalistán játszani, l.szarom. Szedjenek ki, ez a csata most nem sikerült, buktuk is egyébként és nem tudtam volna sehogyan sem megfordítani, majd a következő...
Ennyi a wn8, tanuld meg maximálni a sebzésed. Vesztes csatában, hogyan lehet még 1-2 lövést kiosztani (ami +900-1000 wn8 is lehet) és győztesben is, hogyan tudsz még bevinni párat (megkeresni a belőhető célpontot, úgy helyezkedni, hogy oldalt vagy hátat tudjál lőni stb stb).
Nem azt mondom, hogy könnyű, de annyire nem is nehéz, ahogy sokan hiszik meg ahogyan próbálják sokan beállítani a rencert. Az viszont biztos, hogy csak erőfeszítéssel érhetőek el a magasabb sebzések, gondolkodni meg kell tanulni a játék rendszerében. De ez akkor is csak egy játék, mintha az unokatesómmal versenyeznénk, hogy ki rakja hamarabb össze a legó teherautót, kb ugyanaz. Amivel a stresszfaktort hozzáadta a wg, hogy berak 14 elvileg random választott másik emberrel, akik között sok a fogalmatlan és használhatatlan, de mégis egy közös célt el kéne érni velük. Ismerős helyzet a való életben is sajnos...
Edit: nem adta be, viszont QuickyBaby promókódját valahogy igen. :"D
Legalábbis unlockolva van 2017-ig. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.13. 16:54:31
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.07.13. 14:47:43
Ja és volt streamelés, 2-3 napig de nincs hozzá net a lakhelyemen, 20/1 van jelenleg, ez a max, próbáltam más szolgáltatót, sebesség volt, meg 200+ ping ha esett az eső. Streamelés alatt 1 goldot sem lőttem, mégis volt nem kevés ace. Aki játszott velem tudja, hogy a gold spam annyira irritál hogy szakaszba sem megyek olyannal, aki használja.
Néhány hónapja amikor még megvolt a vga-m elkezdtem egy stream-et de csak úgy próbaképp, hogy bírja-e a netem stb... (akkor még nem bírta) Sehol nem hirdettem be, mert tényleg arra voltam kíváncsi mit bír a technika, volt 6 néző és fél óra múlva az egyik csapattárs blokkolgatott, tologatott, próbált lőni is de a safeshot nem hagyta XD és ugatott a chaten hogy die streamer die....
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.13. 14:08:04
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
amikor én játszottam, akkor a 2K+ (efi, wn7,wn8) nagyon jónak számított.
Agybajt kapok mikor 20-30 ezer csatával az agyhalott top tier HT-k bevonulnak Lakewill-en a kanyonba és instant bukta.Vagy megy a hülye és látja hogy a becampingezett TD már kiszedtek 4-5 tankot.ott áll a sok roncs és ő csak azért is odamegy 6.-nak meghalni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
így látatlanban a goldnoobok lenne az én mottóm (meg persze mindenki csicska aki nem unikornis) 😄, nosztalgiából megnéztem pár wins and fails videót, volt olyan, hogy egy tankot sem ismertem fel, basszus de rég játszottam. o0
Akkor tudnám tisztelni QB-t... ha tényleg úgy tolná a gamet királyul, ahogy az átlag játszik vele... nem sealclubber unicum módon... de hát az csodaszámba menne. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.13. 12:36:48
Ezek a steramek meg replay-ek szart sem érnek.Nem sokat néztem meg de tanulni nem alkalmasak.Hiába látok benne jó szituációkat azt nekem nem osztja játék,2 egyforma csatát se nagyon láttam még ha én játszom akkor se,és a játékosállomány kiszámíthattatlansága miatt sok meglepetés éri az embert.
Persze a jó helyeket ki lehet nézni belőlle de hiába megy oda az ember mert vagy az ellenség vagy a saját csapattársak szarnak bele a levesbe.
bár szerintem ahogy a végén láttam, már inkább kicsit neki is elege volt, meg meg is lepődött.
Csinálhatnám utána, mondod te, igen, csak engem ennyire nem izgat a WoT...őt meg igen, szóval valamit valamiért...
egyébként én is kerestem már a WoT-tal pénzt... ESL-en közvetve (eladtam, amit nyertem, pont egy ilyen streamer kártyát 😛)... de kisebb mértékben, és nem 4 év munkáját beleölve.Nem csinálnám utána, sztem Pewdiepie után sem... nem bírnék ennyi embernek megfelelni.
Egyébként nekem a stream csak a háttérbe ment...szépen lassítva netet, mert gondoltam bepróbálom hátha... aztán látva a spammet rövid időn belül rájöttem, hogy kicsi az esélye, hogy beaktiváljam... és nem is sikerült, de túl nagy dolgot nem is ad, szal így pont letojom kb. 😄
Sztem nem hülyeség, amit csinált... de több probléma volt vele... egy részt generált egy jó nagy hypeot a vacak kód köré... ami az NA, szerveren nem is jó... szal jól kiakadtak az olyan szerverről a követői... + a szerver szanaszét fagyott és sokan (köztük én is) nem is tudták aktiválni... mert nem lehetett...
A másik hátulütője, hogy szerintem a 400 font után (ha az illető komolyan is gondolta), a többi nagyobb csak azért jött, hogy megmutassák azok is, hogy ők milyen nagy jampik, mert nekik is van pénzük adakozni... na ez tényleg nagy hülyeség, és meg is értem, hogy ő is leidiótázta őket. 😄D
Sztem összességében azért generált magának egy negatív visszhangot is, a rekordja mellé... de a negatív "reklám" is még mindig "reklám".
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.12. 23:52:38