World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert Turán III Prototípusnál történelmileg 3000 db 8 mm-s és 840 9mm-s lőszer van megadva a 32 db 75 mm-s lőszer mellé.
Balansz kedvéért a géppuskalőszer kivételével lehetne növelni a gyér lőszerkiszabattal rendelkező tankok max. lőszerszámát.
angelus1991ster.blogspot.hu
Inkább 30% gyenge, 30%közepes 20% jó 10% nagyon jó 6% brutál 4% eszméletlenül csal. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Egyébként nehogy azthidd, hogy az unicumok többsége nem sír... Mindenféle változtatás, ami ezen státuszát megingatja baj neki... + szerintem sokuk gondolja, hogy ők a királyok...hogy ezért nekik alanyi jogon jár, hogy az legyen, amit ők akarnak a játékba. Jó, nyilván nem mindegyik ilyen. De tuti, hogy sok ilyen arrogáns pöcs is van. 😄
Ja, ez a harangforma illik ide... de valamilyen szinten a szélét is ki kell használni, ha nem is annyira, mint a közepét... mert azok is visszavethetik az állományt...ha nem is rövid, de hosszútávon mindenképp...
Megtanít megfontoltan lövöldözni, mert igen kevés a lőszer. Nem durrogatunk a semmibe, meg tereptárgyakba.
Így is szűkös lehet a végére. Volt már, hogy csak 1-2 lőszerem maradt.
És jelenleg nem kapható.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.07.14. 13:04:54
Amit írtál is valami hasonló. Simán el lehet képzelni, és remek táptalaja a teóriagyártásnak. Ha igaz, ha nem.
Jó persze, anomáliák/végletek vannak mindkét irányba, de a nagy átlaghoz képest elenyésző... mert a relatív szórás (ha jól emlékszem statisztikából, bár lehet, hogy nem), az úgy is a közepe táján fog koncentrálódni, mindkét irányba...
Ezért szokott felbaszni, ha a unikumoknak kedveznek, mikor belenyúlnak a game készítésbe, mert az a kisebbség ebben a játékban... és magukkal is kicsesznek a készítők, ha a kisebbségre fókuszálnak...ugyanakkor mivel sok az átlag, meg még több a tomato... a többség hangja is elviheti a játékot szar irányba, mert ezek nem értenek a játékhoz, de a hangjuk a legnagyobb, így a fejlesztők rájuk hallgatnak, de közben elcseszhetik az egészet. 😄 Nagyon nem egyszerű ez, és mindenkit nem lehet kielégíteni, valaki így is úgy is szívni fog, legrosszabb esetben a fejlesztő szív, mert elvesztette már mindkét oldalát a playerbasenek, na akkor van nagy szopás.Nekik, meg a játékosoknak is, akik még élveznék a dolgot...De itt még szerintem nem tart a WoT.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.14. 13:01:36
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ráadásul már a szűrőbe sem tudom bekapcsolni, hogy ne mutassa. -.-""
Hát ja így is fel lehet, fogni, hogy az idő pénz... na most gondolj bele, hogy ha még ezen kívül fizetsz is a játékért... kicsit ráfizetésnek hat!!! HA nem élvezed... ha élvezed, akkor nem ilyen felfogásban látod ezt sem, szerintem. 😊)
bejegyzett szabadalom
DE, ma már erre nincs szüksége a WG-nek, mert tejel sok mindenki, mint a torkos borz, ha van ilyen feltételezett "kedvezmény" a prémmel, ha nem... lehet ez a dolog is onnan maradt meg egyébként...szal ahogy akkor belerakhatták, úgy azóta ki is szedhették. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.14. 12:24:47
Xanaxot pálinkával. 😄
Rammer, venti, EGLD
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Az EU már szerver csak egy ilyen money-grabbernek van kitalálva...
Ez mindaddig így lesz, és így is marad, míg a playerek fizetnek, és nem állnak ki a szavukért...
Hiába háborog pár ember, hogy bezzeg a yankee-knek mik vannak mindig... amíg a playerbase ilyen marad az EU-n, semmi nem fog változni.
Egyébként nem mindig vannak otthon marketing téren sem. 😄 Tudnak hibázni néha orbitálisat, csak az annyira nem befolyásolja annyira nagy mértékben a játékost, mintha mondjuk magát a játékot cseszik szét, szerintem...
Szimpla sor, a ruszki régiónak kedveznek több téren (egyes orosz ágak bias, feliratok, a játékmotor orosz gépekre optimalizálása), mert ők képezik a bázist (annyian vannak, mint az oroszok).
Az amerikaiak kisebb közösségét meg tömik olyan speciálokkal, hogy szinte félévente fél kézzel, félüres pénztárcával is szerezhetsz prémtankot, stb. Ott az esetlegesen belépő piacra appellálnak, mert nagy a konkurencia MMO-k terén, talán még kevesebb tankos beállítottságú is lehet, mint az eu/orosz területen (hidegháború láthatóbb volt).
Az EU meg a változatossága okán széles rétegekkel (a különféle eu (cseh/lengyel... nemzetek nem hinném, hogy túl nagy érdeklődést keltenek más régiókban), gyakrabban fizetőképes játékosokkal, újdonságra vevő játékosokkal rendelkezik. Nem muszáj a speciálokkal se úgy kitárulkozni, mint mondjuk az amcsiknál, stb.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
...a többi mind ESL/klán aranyból, vagy a WG-től van (a kis 2-es, 3-as szutykok)... + az IM tankokból is megvan 3... de ha ezt nem nézzük is van 20...
Lényeg a lényeg, a Skodán kívül én még erre a játékra nem költöttem...csak az időmet. 😄
Bezzeg a Systemre nem értem oda!😞
ON:
Megvettem álmaim Tigrisét(Tiger 1)!Mit ajánlanál(tok),mit vegyek rá?
Töltésgyorsító már van,csak a többibe tanácstalan vagyok!😊))
Prém tankok általában jól keresnek, én pl rendelkezem vagy 10-el, ebből 1-t vettem valódi pénzért, a Turánt. a többi nyeremény, vagy ajándék.
A Turán nálam az 5. az összes, és az 1. a jelenleg meglévő tankok közül win8 szerint.
Viccet félretéve, elég ritkán, de felszokták kínálni... sztem olyan pár havonta, vagy különleges alkalmakkor előjön, mert a nép rá van kattanva ezekre a ritkán előjövő tankokra a boltban... kiváló marketingstratégia...vegyétek, mert kitudja mikor kapjátok meg legközelebb, vásárlásra buzdítva az embereket.Azért akármennyire f@szok ezek... annyira csak nem hülyék, ha ennyire megy nekik a szekér (jelenleg), azt el kell ismerni. 😄
Ha valaki ezért vesz prémet, az nincs tisztába azzal, hogy a pénzéért cserébe milyen "szolgáltatást" kap, kvázi vakon vásárol...
A prémiumnál nem azt írja, hogy kedvezőbb MM besorolást kapsz, vagy kevésbé fog szopatni az RNG... ha ezt csinálnák az olyan pay2win lenne, mint a huzat... azt írja, hogy 50% több kreditet meg pénzt kapsz, ergo gyorsabban haladsz, mint alap acc.-al, és ennyi.
Oké, közel nem tökéletes a játék az összes hibájával együtt, de hogy az emberek néha milyen összeesküvés elméleteket gyártanak egy online játékhoz, az enyhén vicces... közben meg rohadt egyszerű, a WG semmi olyat nem fog behozni, ami a pénzbevétel és/vagy a játékosszám csökkenését előidézné direkt... legalábbis nem szánt szándékkal, max. úgy, hogy kísérletezés közben félrecsinálnak dolgokat, aztán vagy bejön, vagy nem, de reagálnak rá következő patchben... de nem fogják azt mondani, hogy jaj én most Átlag Jóskákkal kiakarok baszni, elhintem egy fórumon, hogy a prémium csodákra képes...vagy legalábbis nyíltan nem mondják... 😄 Mert ha tudat alatt ezt elhintik neked... akkor te is venni fogod, mint a cukrot...és ez nekik jó, mert majd SerB vesz belőle űrhajót, de ne őket hibáztasd, ha tényleg így csinálják és titkon átvernek, hanem magadat..., mert bedőltél nekik... persze ez is már feltételezés, ha ezt így elhitegetik, te meg számonkéred, azt neked úgy letagadják, mintha megsértettek volna valami nagyhatalmi szerződést... 😄
"Előfizetéssel spottolt"... hát... anélkül is felspotolnak... attól, hogy te lehet, hogy belefutottál egy full extrás 6 skilles legénységes tankba, ami enélkül nem látna lóf-szt sem, mikor meg nem fizettél elő akkor meg nem olyanba futottál...hát elég random megfigyelés... az nem a prém acc. vagy annak a hiánya miatt van szerintem... de mindenki azt hisz, amit akar...szerintem ez nettó hülyeség.Én ezt hiszem. 😛