World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nincs tigrisem és nem is hasonlítottalak se magamhoz se máshoz,de az a sebzés leadás nagyon gyenge egy 7-es jó átütéssel rendelkező HT tankhoz képest.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Régen volt. A tigrisről nincsenek rossz emlékeim. És nem hasonlítom össze magam veled.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Valamilyen szinten biztos kicsit tolják az agyhalottakat mert nem hiszem hogy valaki képes 45% winrátát hozni 30000 csata alatt 200 wn8-at kiokádva magából.Biztos nem rajta múlik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Lehetne ilyet csinálni ilyet is. Konkrétan a Zrinyiről hallottam, hogy az egyéni felszerelések helyére is lőszert raktak, így 52 helyett 90!!! lőszert vihetett.

Nem, ezúttal Gyuszónak van igaza. Emlékszem anno, mikor még wn8 helyett az effi volt műsoron, kiraktak egy ilyen táblázatot, a különböző értékek eloszlásáról. Lényeg, hogy a vörösek és narancsok tették ki durván a 80%-ot, a zöldek-kékek-lilák osztoztak a maradék 20-on, 3:2:1 körüli arányokkal.
ROMOTO
A WG bebízonyította hogy életképes pénzügyi konstrukció és ezzel ugye együtt játékfejlesztő, top 1 MMO király volt nem is olyan rég ha még emlékszik itt valaki erre, és azóta sem ülnek a babérjaikon amit a játékosszám ma is igazol, az más kérdés hogy a fejlesztések a profit maximalizálást vagy legalább is egy előre meghatározott sávban tartását szolgállja, ami az átlagjátékosok igényeinek figyelembevételével lehet csak összehozni.
Amúgy tényleg az ágyúja gyors pontos!Belementem a buliba mint az IS-el de ez nem bírta a partit,ahogy írtad szétszedtek 3 csata 3 vereség,de mindhárom alkalommal prém tank prém lőszerrel adta meg a kegyelemdöfést!Bár laptopról a hotel wifijével ami 200-400 ping között ingadozik nem leszek asszem Scharfsütze!😊))De köszi a tippet majd próbálkozok!
"Emlékeim szerint pontos, és jól sebez."Nem úgy látom nálad.Mert ennyi 529,96 az átlagsebzésed 377 csatával.

Erről van valami forrás? Mert én semmi ilyet nem hallottam, viszont hasonló urban legend-ek rendszeresen felröppennek a játékosok között.
Gondolom volt már olyan eset amikor kifogytál a lőszerből.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintetek a Wg a tankok adatainak megírásakor csinál olyasmit, hogy a géppuskalőszereket kiveszi a tankból és helyére további ágyú lőszereket ír be?
Mert Turán III Prototípusnál történelmileg 3000 db 8 mm-s és 840 9mm-s lőszer van megadva a 32 db 75 mm-s lőszer mellé.
Balansz kedvéért a géppuskalőszer kivételével lehetne növelni a gyér lőszerkiszabattal rendelkező tankok max. lőszerszámát.

angelus1991ster.blogspot.hu

Lehetőleg messziről lövöldözz,mert szétkapnak mint Floki a lábtörlőt. Használd ki az ágyúját. Emlékeim szerint pontos, és jól sebez.

Grat! Nekem 146 csatám van vele, és még a mester sincs meg, de szeretem.

De ez így nem igaz.
Inkább 30% gyenge, 30%közepes 20% jó 10% nagyon jó 6% brutál 4% eszméletlenül csal. 😊

Jó ez a Tigri 1!3 csata és már 389 tapasztalati pontom van.Remélem egy új lánctalp még ebben az életben lejön!😊
Nekem bejött, jól lehet vele osztani és mozgékonyabb mint reméltem. Már a 2. jel is megvan a csövön.

Valahogy nem jól írod le a játékosállományt.kb.50% full retard,25% elmegy szódával,15% az átlag,5% a jó és amaradék osztozik efelett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

😄D Először kláncsatás helyett kláncsalást olvastam, ami nincs messze az igazságtól, mert CWn az ultralegjobb klánok nem gyengén kihasználják a CW rendszer gyengeségeit... épp most változtatnak ezen... gondolom megy is érte a sírás a fórumon, de még nem néztem utána.
Egyébként nehogy azthidd, hogy az unicumok többsége nem sír... Mindenféle változtatás, ami ezen státuszát megingatja baj neki... + szerintem sokuk gondolja, hogy ők a királyok...hogy ezért nekik alanyi jogon jár, hogy az legyen, amit ők akarnak a játékba. Jó, nyilván nem mindegyik ilyen. De tuti, hogy sok ilyen arrogáns pöcs is van. 😄

Ja, ez a harangforma illik ide... de valamilyen szinten a szélét is ki kell használni, ha nem is annyira, mint a közepét... mert azok is visszavethetik az állományt...ha nem is rövid, de hosszútávon mindenképp...
Nekem nagyon bejött. Persze papír, meg nem is túl fürge, de az ágyú jó.
Megtanít megfontoltan lövöldözni, mert igen kevés a lőszer. Nem durrogatunk a semmibe, meg tereptárgyakba.
Így is szűkös lehet a végére. Volt már, hogy csak 1-2 lőszerem maradt.
És jelenleg nem kapható.

Ehh napközben szigorúan csak frontint borral tolok,a xanax pálinka esti misung!😊Amúgy köszi a tippeket,"élek" velük!
ROMOTO
Az unicum folyamatosan kapja a reward tankokat, goldot, mert az jellemzően kláncsatás, esl, stb. Ezzel be van fogva a pofája, meg ezért van többek között a cybesport részleg is húzva, nemcsak marketing célokat szolgál. Ettől eltekintve az összes fejlesztés pénzügyi okokból kifolyólag az átlagjátékos szempontjait veszi figyelembe, tudjátok a játékosbázis álltalában egy harangformájú görbével illusztrálható, a bal alsó széle-sarka a retardáltak, a közepe az átlag és a jobb alsó sarka a skilles játékosok arányának felel meg, a két szél elhanyagolható a játékfejlesztés szempontjából...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.07.14. 13:04:54
Valami ilyesmit én is hallottam már, hogy a játék kikompenzálja magának, hogy lehetőség szerint minél több embernek 50% körüli winrate-je legyen lehetőség szerint... mert a játék gazdasági mechanizmusainak az a jó... meg az a legnagyobb megtartó erő.
Amit írtál is valami hasonló. Simán el lehet képzelni, és remek táptalaja a teóriagyártásnak. Ha igaz, ha nem.
Jó persze, anomáliák/végletek vannak mindkét irányba, de a nagy átlaghoz képest elenyésző... mert a relatív szórás (ha jól emlékszem statisztikából, bár lehet, hogy nem), az úgy is a közepe táján fog koncentrálódni, mindkét irányba...

Ezért szokott felbaszni, ha a unikumoknak kedveznek, mikor belenyúlnak a game készítésbe, mert az a kisebbség ebben a játékban... és magukkal is kicsesznek a készítők, ha a kisebbségre fókuszálnak...ugyanakkor mivel sok az átlag, meg még több a tomato... a többség hangja is elviheti a játékot szar irányba, mert ezek nem értenek a játékhoz, de a hangjuk a legnagyobb, így a fejlesztők rájuk hallgatnak, de közben elcseszhetik az egészet. 😄 Nagyon nem egyszerű ez, és mindenkit nem lehet kielégíteni, valaki így is úgy is szívni fog, legrosszabb esetben a fejlesztő szív, mert elvesztette már mindkét oldalát a playerbasenek, na akkor van nagy szopás.Nekik, meg a játékosoknak is, akik még élveznék a dolgot...De itt még szerintem nem tart a WoT.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.14. 13:01:36
ROMOTO
Hogy kicsit kavarjak én is, orosz bloggereknél tartja magát az a szóbeszéd, hogy ez a Viktor egyszer véletlenül elszólta magát egy korai interjú kapcsán hogy a van algoritmus arra hogy ha valaki túl sokszor nyer akkor azt ellentételezi, ezzel védik az átlagfelhasználó játékélményét mondván hogy a jobb teljesítményű játékosok ne nyerjék túl magukat azzal hogy folyamatosan szétlövik a bénákat. (Ez nem azonos azzal a nyíltan bevállalt kompenzációval ahol a lista tetejére rak egy idő után ha folyamatosan veszítessz az adott járgánnyal). Hanem itt a random +-25% átütés, 0 kritt és lepattanó találat, szóráskép, meg az MM szar csapatba rakást buzerálják. Ez fordítva is érvényes, a bénáknak ugyanezek az értékek elvileg fel vannak csavarva. Hivatkozni szoktak a bérplayerekre akik accountokat húznak, ezeknél sokan alátámasztják hogy a pirosaknál feltünően sokszor adja be a kapáslövéseket full dmg-t, stb,. az elején...
voivod32
Annyira jó a Turán? Már gondolkodtam rajta, hogy veszek egyet, de nem láttam sehol. Pillanatnyilag nem kapható?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

😄D Na jó csak én utálom az ilyen glitch-eket... főleg, hogy használni sem tudom... de hogy ezeket a beragadásokat, miért nem tudják megoldani megintcsak rejtély...
Pár százezer meg egy májátültetés ki tudja mennyiért!
Sunsetjoy
Az még hagyján, de a JGp88 is meddig ott állt a garázsban a kölcsönzős speciál óta...😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mer a Ronaldo még mindig benne ül és nem hajlandó addig kiszállni míg a Zidane nem fejleszti ki neki az Orosz közepes ágat!😊
Srácok, ez a hülye focis T62 sport miért van még mindig a garázsban? Ez az egész már véget ért 11.-én... vigyék már el onnan. 😄
Ráadásul már a szűrőbe sem tudom bekapcsolni, hogy ne mutassa. -.-""
Bocs hajnali 3-ig villámot vadásztam... szerintem kb. semmit nem vennék ki ebből a szabadalomból, ami ilyen összeesküvést cáfoló iromány jelenleg... 😄

Hát ja így is fel lehet, fogni, hogy az idő pénz... na most gondolj bele, hogy ha még ezen kívül fizetsz is a játékért... kicsit ráfizetésnek hat!!! HA nem élvezed... ha élvezed, akkor nem ilyen felfogásban látod ezt sem, szerintem. 😊)
Az óráidat ne számold. Vagy ha számolod, gondolj bele mibe került volna, ha ennyi időt a kocsmában töltesz.

Mint tudjuk az idő meg pénz!Nem tudom ki milyen órabérben dolgozik,de nem merném kiszámolni az én 3500 csatámat sem!😊De hát ha megy akkor milyen fejedelmi szórakozás,nem!?😊))
ROMOTO
Ha érdekel a konkrét válasz az összeesküvéselméletek helyett csak pár kattintás és elolvasható...
bejegyzett szabadalom
Tiszta sor hogy bevétel arányosan bónuszolnak,minden profit orientált cég ezt csinálja.Az az igazság hogy persze megjósolhatatlan,de a játék már túl lehet a csúcs bevételeken és ahogy ez apad még jobban fogják tolni a rendszeresen fizetni hajlandókat.Szerintem mivel orosz az egész,már csak abból a piacból meg fognak bőségesen élni életük végéig,de gondolom mivel kreatív bandáról van szó még lesz addig pár új dolog amibe belekezdenek!Pl:az elhízott wotosoknak egy olyan okos óra(persze tankos) amivel tudják bizonyítani a hetente futással gyaloglással és kerékpárral megtett kilométereket,amivel aztán a játék engedi őket játszani az elégetett kalória függvényében.Ezt a szolgáltatást is havi 5-6 ezerért adhatnák!Fizetsz azért hogy függő légy,aztán azért is hogy leszokhass!!!Ismerős?😊))
Azt elképzelhetőnek tartom, hogy a játék elején, mikor kijött a bétából... akkor lehet volt benne ilyen titkos machináció, hogy az emberek költsék a pénzt, és ne fulladjon be a projekt...(sosem fogjuk megtudni, de ha kiderülne a WG kb. lehúzhatná a rolót)
DE, ma már erre nincs szüksége a WG-nek, mert tejel sok mindenki, mint a torkos borz, ha van ilyen feltételezett "kedvezmény" a prémmel, ha nem... lehet ez a dolog is onnan maradt meg egyébként...szal ahogy akkor belerakhatták, úgy azóta ki is szedhették. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.14. 12:24:47
"Megvettem álmaim Tigrisét(Tiger 1)!Mit ajánlanál(tok),mit vegyek rá?"

Xanaxot pálinkával. 😄

Rammer, venti, EGLD
venti, célzásgyorsító

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Az hogy a programsorok közt mi bújik meg, nem tudhatjuk. Ha én fejleszteném, tuti lenne benne pár nem publikus előny a rendszeres fizetőknek. Nem is lenne nehéz megírni. Kapnának 1 VIP besorolást, és a random egy kicsit kedvezne nekik:kevesebb mellé, magasabb pen, nagyobb sebzés, jobb mm.

Totálisan igazad van.
Az EU már szerver csak egy ilyen money-grabbernek van kitalálva...
Ez mindaddig így lesz, és így is marad, míg a playerek fizetnek, és nem állnak ki a szavukért...
Hiába háborog pár ember, hogy bezzeg a yankee-knek mik vannak mindig... amíg a playerbase ilyen marad az EU-n, semmi nem fog változni.

Egyébként nem mindig vannak otthon marketing téren sem. 😄 Tudnak hibázni néha orbitálisat, csak az annyira nem befolyásolja annyira nagy mértékben a játékost, mintha mondjuk magát a játékot cseszik szét, szerintem...
Sunsetjoy
Az, hogy a marketing osztályuk milyen munkát végez, az nem befolyásolja azt, hogy a játékmechanika-programozók mit alkotnak, meg a többi gondolkodó 😊
Szimpla sor, a ruszki régiónak kedveznek több téren (egyes orosz ágak bias, feliratok, a játékmotor orosz gépekre optimalizálása), mert ők képezik a bázist (annyian vannak, mint az oroszok).
Az amerikaiak kisebb közösségét meg tömik olyan speciálokkal, hogy szinte félévente fél kézzel, félüres pénztárcával is szerezhetsz prémtankot, stb. Ott az esetlegesen belépő piacra appellálnak, mert nagy a konkurencia MMO-k terén, talán még kevesebb tankos beállítottságú is lehet, mint az eu/orosz területen (hidegháború láthatóbb volt).
Az EU meg a változatossága okán széles rétegekkel (a különféle eu (cseh/lengyel... nemzetek nem hinném, hogy túl nagy érdeklődést keltenek más régiókban), gyakrabban fizetőképes játékosokkal, újdonságra vevő játékosokkal rendelkezik. Nem muszáj a speciálokkal se úgy kitárulkozni, mint mondjuk az amcsiknál, stb.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én is csak a Turánra, de azt nem bántam meg.

Nekem 23 prém tankom van... abból én is egyet vettem, egy Skoda T40-et, mikor leakciózták...
...a többi mind ESL/klán aranyból, vagy a WG-től van (a kis 2-es, 3-as szutykok)... + az IM tankokból is megvan 3... de ha ezt nem nézzük is van 20...

Lényeg a lényeg, a Skodán kívül én még erre a játékra nem költöttem...csak az időmet. 😄
OFF:Bestrafe mich!(voltam anno a 98 as Rammsteinen a szigeten)hát nem az én zeném bár azóta megszeretem pár számukat!😊
Bezzeg a Systemre nem értem oda!😞
ON:
Megvettem álmaim Tigrisét(Tiger 1)!Mit ajánlanál(tok),mit vegyek rá?
Töltésgyorsító már van,csak a többibe tanácstalan vagyok!😊))
A sima cromwell is jó tank. A b nincs meg nekem, de kb ugyan azt tudja, csak többet keres és legényeket is lehet húzni vele.
Prém tankok általában jól keresnek, én pl rendelkezem vagy 10-el, ebből 1-t vettem valódi pénzért, a Turánt. a többi nyeremény, vagy ajándék.
A Turán nálam az 5. az összes, és az 1. a jelenleg meglévő tankok közül win8 szerint.

HEHE!Na igen mint mindenki én is a sikerélményért és magáért az élményért szoktam felmenni!😊Csak szemet szúrt hogy a Cromwell B eléggé alázza a többit még "szakavatatlan kezekben" is.Eddig kb 15 ezret költöttem a játékra a 3 év alatt és mentem 3500 csatát,hol le törlöm hol telepítem mint most(folyton adom veszem a gépeket)ezért volt feltűnő a szokásosnál is nagyobb szopóág!Amúgy csak irigykedve nézem hogy mekkora ötlet volt ez és kb függővé tették a gamerek 40% a wot felé.WWII mániás vagyok és régen még a katonaságnál T-55 öt vezettem,bár ennek köze nincs a szimulációhoz.(arra ott a Steel Fury)Ez "csak" egy könnyed szórakozás ami olyan heves vitákat és érzelmeket szül mint pl a mostani Európa Bajnokság!😊))
:""D Itt szidod a WG-t meg a játékot...hogy mennyire nem fair, meg átbaszás... erre Cromwell B-t akarsz venni, mert annak jó a statja... hát én erre nem tudom mit mondjak, téged ezzel megbolondítottak. A prém tank mellé vegyél tényleg fiókot is... semmi nem fog megállítani, még egy Maus sem a 6-os tankodban... <#banplz>

Viccet félretéve, elég ritkán, de felszokták kínálni... sztem olyan pár havonta, vagy különleges alkalmakkor előjön, mert a nép rá van kattanva ezekre a ritkán előjövő tankokra a boltban... kiváló marketingstratégia...vegyétek, mert kitudja mikor kapjátok meg legközelebb, vásárlásra buzdítva az embereket.Azért akármennyire f@szok ezek... annyira csak nem hülyék, ha ennyire megy nekik a szekér (jelenleg), azt el kell ismerni. 😄
Már mondták, hogy skill alapú MM nem lesz... ne reménykedj.
Ha valaki ezért vesz prémet, az nincs tisztába azzal, hogy a pénzéért cserébe milyen "szolgáltatást" kap, kvázi vakon vásárol...
A prémiumnál nem azt írja, hogy kedvezőbb MM besorolást kapsz, vagy kevésbé fog szopatni az RNG... ha ezt csinálnák az olyan pay2win lenne, mint a huzat... azt írja, hogy 50% több kreditet meg pénzt kapsz, ergo gyorsabban haladsz, mint alap acc.-al, és ennyi.

Oké, közel nem tökéletes a játék az összes hibájával együtt, de hogy az emberek néha milyen összeesküvés elméleteket gyártanak egy online játékhoz, az enyhén vicces... közben meg rohadt egyszerű, a WG semmi olyat nem fog behozni, ami a pénzbevétel és/vagy a játékosszám csökkenését előidézné direkt... legalábbis nem szánt szándékkal, max. úgy, hogy kísérletezés közben félrecsinálnak dolgokat, aztán vagy bejön, vagy nem, de reagálnak rá következő patchben... de nem fogják azt mondani, hogy jaj én most Átlag Jóskákkal kiakarok baszni, elhintem egy fórumon, hogy a prémium csodákra képes...vagy legalábbis nyíltan nem mondják... 😄 Mert ha tudat alatt ezt elhintik neked... akkor te is venni fogod, mint a cukrot...és ez nekik jó, mert majd SerB vesz belőle űrhajót, de ne őket hibáztasd, ha tényleg így csinálják és titkon átvernek, hanem magadat..., mert bedőltél nekik... persze ez is már feltételezés, ha ezt így elhitegetik, te meg számonkéred, azt neked úgy letagadják, mintha megsértettek volna valami nagyhatalmi szerződést... 😄
Egy kérdés!Nem tudjátok véletlenül hogy a Cromwell B -t nem lehet valahogy megvásárolni?Ahogy nézem avval nagyokat aratnak mindig,hatalmas OP nak néz ki!
Túl sok full extrás 6 skilles tank rohangászik akkor a csatamezőkön!😊Azt azért megtehetnék hogy a hardcore játékosokat csoportokba(+20000,+30000 stb stb) egymásnak engedi,a casualokat meg külön rangsorolja.(akkor sok "harcedzett" új accountot csinálna)Amúgy meg ez is tök mindegy lenne mert a hardcore okból van gondolom a pénz legalább a fele,a másik fele meg azokból akik csak azért fizetnek hogy legalább ne szopassa őket a "random" a wg hogy pirosak a zöldek ellen!!!
A frissítésre hiába vársz... ebbe nem fognak egyhamar belenyúlni... csak mondom.
"Előfizetéssel spottolt"... hát... anélkül is felspotolnak... attól, hogy te lehet, hogy belefutottál egy full extrás 6 skilles legénységes tankba, ami enélkül nem látna lóf-szt sem, mikor meg nem fizettél elő akkor meg nem olyanba futottál...hát elég random megfigyelés... az nem a prém acc. vagy annak a hiánya miatt van szerintem... de mindenki azt hisz, amit akar...szerintem ez nettó hülyeség.Én ezt hiszem. 😛