418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Konkrét kérdést nem úgy fejezek be, hogy ":D :D :D"

Szerinted ha valaki bejön ide, akiről nem tudjuk, hogy mennyi ideje van a játékban, tudni fogjuk, hogy kezdő és tényleg nem tudja? Vagy azt, hogy nem kezdő, és csak röhög a fogyóeszköz elnevezésén?
  • Plata
    Jó de nem biztos hogy elolvassa.Ha a raktárban nem találta meg akkor nem biztos hogy odáig eljut.
  • Sunsetjoy
    Oda van írva a képre, a játék odaírja...
  • Plata
    Azt is írd hozzá hogy csak svéd tankokra megy fel,mert lehet nem tudja és mindjárt le anyáz mert ez nem közölted.
  • Plata
    A bibi ott kezdődik én sosem beszélek se magyarral se klingonnal se trollal,én szeretem ha szidnak és sajnálom hogy ki van kapcsolva a közös cset mert élveztem amikor hackereztek meg egyébnek elmondtak,nekem attól hízott a májam.
    Szerintem mókás mikor valakinek eldurran az agya,na meg valahol szánalmas és én jót röhögök rajta.
  • Sunsetjoy
    Na, itt van. Azt nem írom le, amit te...
    Mit írtam? Azt, hogy ott a többi fogyóeszköz mellett. És ott is van.
  • Plata
    Amx 13-75 tök gázzal fut én meg úgy vaktában elé lövök erre oneshot.
    Győzelem!
    Csata: Fjords
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 2 168
    Szerzett kredit: 21 598
    Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Legalább kicsit több pénzt hozna.
    Prém nélkül ez 8k bevétel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.07. 18:16:34
  • Plata
    Na de figyelj, a pékségben tuti kapnál fahéjas zsemlét.
    Ha a fornetti-be mész még kávét is kaphatsz,legalább is nálunk azt is lehet venni,szóval a kérdésedre tökéletesen jó választ adtam.
  • Plata
    Hülye kérdésre hülye válasz.
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Winter Himmelsdorf
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 1 708
    Szerzett kredit: 14 386
    Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Hát ez jó hecc volt,kamikaze.
    Jah túléltem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.07. 18:06:38
  • Sunsetjoy
    A többi fogyóeszköz mellett, a pudingok, kólák, bukták, croissantok, onigirik szomszédságában :D
  • Plata
    Pékség?
  • asolyom
    Na ja, különösen Himmelsdorfot szereti az MM megfűszerezni 2-8 HT aránnyal.
  • xotyi
    Beragad? Az nem kifejezés , volt hogy csak Erlenberget , Mines-t és egy-két Himmelsdorfot kaptam:D Erlenberg mindenhogy szar, Mines-nak a déli kezdő természetesen sok szerencsét onnan feljutni középre, Himmelsdorf meg a matchmaker dönt hogy melyik oldalnak kedvez, több heavy vagy med formájában, td-k szinte irrelevánsak azon a mapon.
  • bekescsaba
    Az hagyján, hogy beragad a pálya, de miért mindig ugyanazon az oldalaon vagyok?
  • joe662
    Ez a mod vajon tiltott? Ritka szórakoztató,lehet,hogy látni ki mit használ,nem is kell Xvm

• sempike
    Mit szólnátok egy kit szopat a legjobban a WG thread-hoz?
    Ezzel nevezek:

Nézegetem Mr.Sheff streamjét, mostanában a 110 grindet csinálja. Tegnap zsinórban top volt (kb. féltucat csatát láttam). Az első csatám volt ezzel a szarral t8 azóta egy sem. Piszok szerencséje van. Én bezzeg IS-2 gunnal mentem t10 ellen :/
  • xotyi
    Na svéd 6os TD-től könnyes búcsút vettem miután 4x pattantam egy oldalt álló PantherM10-ről, majd ha lesz egyszer annyi fölösleges idegszálam megcsinálom vele az ászt, de addig, zuzzák be ezt a szart!:D
  • Userx2
    Soha többé autoaim biszbasz. Be volt pipálva valami leláncolós opció. 10 lövésből 3 sebzett, ami csapat csatában nem túl kifizetődő. Jól megszívattam magam.
  • Angelus1991ster
    Az xvm-hez most van olyan + mód ami jelzi, hogy milyen lőszerrel lőttek meg. Azt használom és jó ha jelzi hogy kilőtt a drága lőszerrel :D.
    Na meg az elmaradhatatlan autocélzást is, csakhogy a feljelentő pre-nyugger és nyugger kasztnak is meglegyen a napi besúgni valója.

A páncélvastagságot számmal is kijelző célzó módról próbálok leszokni. Nehéz.....
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.07. 14:49:43
  • Pares
    Szerintem szándékosan elrontották az utolsó javításban, hogy messiásként várjuk a következő javításban bevezetett változásokat De komolyan, ennyire szar MM nem volt eddig.
  • Userx2
    Újra raktam a modpackot, kissé megnyirbálva. Még mindig "GOLD ammo visibility mod" annak modnak a neve, ami jelzi nekem arany színnel a drága lőszert. Forever gold. :)
  • Dorgal
    Tudom,hogy most a pénzbehajtás a fontos,de valamit már csinálhatnának ezzel az ótvar MM-el.Hét heavy jött velünk szembe,úgy,hogy nálunk egy sem volt.
  • Angelus1991ster
    Minden egyes csaló, meszes gödörbe való!
  • ROMOTO
    Megjósoltam még mielőtt bevezették a svédeket hogy HE érzékenyek, és hogy csemege lesz a t-49 ednek...kis testbe zsúfolt modulok-kevés legénység...
  • xotyi
    Nekem csak a szerver oldali célkereszt kell, meg a színekkel jelölt tank típusok, a többi modot felőlem banolhatják:D
  • Plata
    Nekem csak 1 mod van fent a semmi mod.
  • tothgyorgy
    :)
    Nem hullatnék könnyeket, ha minden csalót kivágnának. Illetve 1-2 könnycseppet elmorzsolnék, de örömömben.
  • joe662
    A banolàssal kapcsolatban.
    Ez lemaradt.
  • joe662
    Érdekes olvasni Ödönkéék sirànkozàsait a botinfón:-)
    Én CSAk 60x zoomot,vagy CSAK,Jaktor modpakkot hasznàltam.Lol.
    Micsoda rohadék ez a WG:-) ja nem.:-)
  • Faboo
    Érdekes, nekem meg pont az a tapasztalatom a T28 protoval, hogy sűrűn rak nyolcasok közé. Igaz nagyon sok csatám nincs vele. A páncélja meg nem rossz szemből, de sokan szerintem automatán rátöltik a prém lőszert.
  • sempike
    Kezdődik a csata AMX CDC-vel szépen előre megyek, beállok fedezékbe ahogy illik és várom az ellenség tankait. Meg is érkeznek a medjeik, de egy t10 TVP-s csapattárs kitol a kereszttűzbe. Nem csak simán jelzi, hogy ő oda be akar állni, hanem direkt teljesen kitol (és utólag visszanézne azon a helyen nagyon jól jött volna neki a tankom roncsa hogy mindkét oldalról fedezve legyen). Szerencsétlenségére csak 3 modul sebzést szereztem be és hát szépen beálltam mögé... Persze ahogy kiszedték megérkezett egy ön jelölt hős jgdpz e100 és 2 lövésből kilőtt ezzel jól bekékítve magát.

Volt már ilyen a múltban és nem tudok amellett elmenni hogy akkor is egy lila wn8-as tolt ki, ugyan így fedezéknek használva a tankom. Értem én hogy statisztika mindenek felett, de ez már bunkóság. Írhatna/lökhetne/gyors üzenetet használna és ha erősebb tankja van valszeg átadom a helyet, de nem neki egy roncs is kell.

És ha már ilyen tologatást lát az egyszeri játékos, legalább kérdezze meg hogy mi a kakaskodás oka. Végeredményben most a jgdpz e100 tök fölöslegesen bekékítette magát, úgy hogy csak vissza adtam amit előzőleg a wn8 király csinált.

Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.01.07. 10:48:53
  • HTS s3rg1nh00
    én 8,8 L71el a pz38-ról,nevermind
  • Gyuszopapa
    Elég sok nem prémium tankon csak mesebeli a páncél.IS-3,110.T-28 proto.Ezeket olyan átütéssel viszik be szemből hogy az már egy vicc.
    Valamelyik nap a Protoba egy 13-75 250 méterről teljesen szemből alaplőszerrel belevert.Néztem is hogy mi a f.szom van itt.Az is szarrá van nerfelve titokban még MM-ileg is.Mikor elkeztem a játékot és 6-7-es szinten nyomultam sokat mindig rettegtem hogy ne legyen proto a csatában.Most meg mi van 7-es tankot se látok vele nemhogy 6-ost.Szerintem a 12-es battletier kivétele óta jónéhány tank alig megy saját tierjében.
  • Userx2
    Ezt a tankot is lehet utálni. :-)
  • Lokker
    Nekem 1000 feletti csatám van vele. 1900 feletti wn8-al. Átlag sebzéssel csak a HP-ját tudtam hozni vele és emlékszem elég sokat voltam vele 9-10es csatában de ettől függetlenül csíptem a tankot. Pontos és gyorsan tölt meg jó az átütése. Akkor adtam el mikor egyik patch után első találat után kigyulladt. Akárhol találták el a testet.
  • replicabuk
    Hát igen francia...

szvsz a t54 ltwt az egyetlen ami mindenben erős kompromisszumok nélkul

Nem véletlen nerfelték pár verzióval korábban
  • bekescsaba
    az oké, de ponttalan, lassan szűkülö az ágyúja....
  • replicabuk
    12t még jó 13 75 egy fos 13 90 be meg full apcr kell
  • bekescsaba
    de hasonlítsuk össze vele az amcsi és orosz ágat.....

Nem elég átok ez az oszcilálló torony, még valami ótvar ágyú is van rajta.....