418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lokker
    túl nagy RNG
    OP táras tankok
    goldammo a -25% ellen
    nekem lila a statom ne szójjá bele
    goldammot csak a statpadderek és a noobok használnak
    virtuális pénisznövelés
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.01.10. 14:02:16
  • Kryon
    Hónapok óta pihen, várom a csodát (rebalanszt). Az arty pedig búza, pont. :D
  • Rammsch31n
    Pedig buzi az összes artysta... :D Na jó nem mind... csak amelyik 1 hit-el, mikor én 80-al hasítok. :D
  • Userx2
    El se olvasom ezt sok szófosát. 1 arty búzázás stb. / nap tolerálható. Ennek itt semmi értelme. Akinek nagy baja van a játékkal, pihentesse pár napra, hétre, hónapra. Elhihetitek, jó az.
  • joe662
    A kettö nem zàrja ki egymàst,làttunk màr ilyet.XDXD
  • Kryon
    Az a két legidegesítőbb dolog a játékban, ami ellen tehetnének valamit. Attól, hogy valami a játék része, még nem biztos, hogy jó is. Ha egyszer véletlenül kiszedik/nerfelik, akkor majd azt is tessék olyan csendben és méltósággal viselni, mint amit a mostani goldlőszer ellenesektől elvársz.
  • Megamax
    Ugye most viccelsz, itt mondom hogy utallom a gold ammot erre egy olyan tankot hozol fel ami nelkule jatszhatatlan, ha sebezni akarsz.
  • joe662
    Lehet,hogy az a PzIIj fetisiszta csàvó.Neki is volt valami dilije,de màr nem emlékszem,mi volt az:-))
  • Megamax
    Nem csak a magyarokrol van szó, de orulok hogy a "magyarok" a vilag kozepenek kepzelik magukat. Amugyis csak mert tudok irni magyarul ( ugy ahogy) az meg nem jelenti azt hogy magya is vagyok. A 150mm es pen eleg akkor ha pont derekszogben lő rád de en meg nem lattam olyan t34 jatekost aki harc kozben ezt tudta volna praktizalni mikozben mind a ket tank mozgott. Romoto csak nert neked baromsag attol meg masnak nem az (elnezest ha mesgsertettem ofelseget). Ha valaki nem beszell rola az neg nem jelenti hogy egyet is ert velem vagy sem. En kimondom amit akarok de vannak akik inkabb turnek, es mint latod elokerulnek azok a jatekosok is akiknek nem tetszik a mostani unfair rendszer. Mert ha belegondolsz ez nem egy cod hogy minden lojon att mindent. Ez regen a taktikarol helyezkedesrol szólt. Ma pedig a : ki tolti elobb a gold ammot es ennyi.
  • ROMOTO
    Nem tudom honnan fújta ide a szél ezt a Megamaxot, valszeg helga asszony rokonságábol, kb. ontja baromságait de ahogy látom annyit elért hogy a goldammo témán rugózunk, mintha nem lenne benne a kezdetektől fogva és valami heveny amnéziával járó kórság miatt mindenki most tapasztalná először...
  • suba53
    Még egyszer hangsúlyozom: Unfair=csaló

Ha egy játékba úgy vágsz bele, hogy ismered a szabályrendszerét, a játék adottságait, és elkezded, akkor nem nevezhetsz semmit unfairnak, amit a szabályok megengednek.

Illetve ha annak érzed, akkor az a te egyéni szociális problémád, attól még a szabályok nem lesznek érvénytelenek.
  • Plata
    Type 4 és Type5 oldala 140 milis,a T37 ágyújának alaplőszerének az átütése 150 mili.
  • suba53
    A arty buzizás, meg a goldfosásra utalás, az igenis óvodás.

A sportszerűségről alkotott elképzelésed meg erre a játékra vetítve teljesen téves.

• Plata
    Hetvenhárman?
    Van egyáltalán annyi magyar WoT játékos?
  • Megamax
    Amig nem kap eszbe valamelyik company hogy lehetne fun jatekot csinalni ami szorakoztato es nem csak egy eszetlen lovolde. Addig kenytelenek vagyunk itt játszani de az nem jelwnti hogy meg is tűrjük az unfair gameplayt.
  • Kryon
    Ha a sportszerűség melletti kiállás már óvodás érvelés, akkor az emberiség tényleg megérett a pusztulásra.
  • Megamax
    Pont ennel fogva nem jarok ilyen csatakba. Minek jatszak tankal ha a pancel nem er semmit. Lehetne akar world of cod neve is a játéknak.
  • suba53
    Látom átmentél óvodás érvelésbe.

Nem ragozom tovább, mert látom itt komolyan gyökeret vert egyesek fejében az illúzió.
  • Kryon
    Igazságos akkor lenne, ha lehetne ellene védekezni és/vagy az lenne az alaplőszer. Az arty is a játék része, ettől függetlenül buzi az összes, a goldfosók szintén.
  • suba53
    A versenyekről, pláne ha hivatalos, akkor minden olyan dolog tiltva van, ami nem a játék része. Modok, stb.
    De ami a játék része, az szabadon használható, sőt egyes elemei, mint a prém lőszer kötelezően használandó.
  • Kryon
    Na pont a versenyekről kéne leginkább kitiltani minden olyan dolgot, ami torzítja a játékegyensúlyt, de normál csatában is undorító. Ha én átlagnoobként tudok jó köröket menni prém lőszer nélkül, akkor nehogy már a nálam sokkal jobb játékosok ne tudnának.
  • suba53
    Bárhogy is ragozzátok, ez a játék része, és aki mindenféle tankban tolja, az tudomásul veszi, hogy ha nehézben megy be fogják lőni, amikor meg medben megy be fogja tudni lőni.
    És egyáltalán nem igazságtalan. Akkor lenne az, ha csak csaló mod tenné lehetővé.
    De nem.
  • suba53
    Tegye fel a kezét az, akinek cw csatában sh csatában tétre menő csapat csatában nem az az első parancs, hogy töltse be a goldot.
    Senki nem kockáztatja meg azt, hogy amiatt bukjon a csapata, hogy rosszul értelmezett lovagiasságból ezzel átengedje a győzelmet az ellenfélnek.

És nem, a random csata sem különleges abban a tekintetben, hogy tiltva lenne bármilyen szinten a prém lőszer használata.

Csak egyesek képzelik ezt valamiféle ősi álomba révülve.
  • Kryon
    Jogos, de igazságtalan. Te eldöntheted, hogy belövöd a páncélt vagy nem (ott ahol játéktechnikailag nem kéne), de ő nem döntheti el, hogy ne lődd be a páncélját. Igazságos akkor lenne, ha rendelkezésre állna a játékban valami páncél tuning is, amivel védekezni lehet a "drága lőszer" ellen.
  • Megamax
    Nem tudom melyik a rohelyesebb ha a topp tier tank akinek boven megvan a pen hogy attlojon mindent es megis goldot tolt vagy az hogy aki nem hasznaljanes megis darabokra kapja a "goldnoob" ot.
  • suba53
    Ne nevettesd már ki magad te is.
  • voivod32
    Az igaz, hogy beépített, törvényes, jogtiszta, de ez akkor sem változtat a tényen, hogy sportszerűtlen, és kibaszottul undorító.
  • Megamax
    Tudom hogy az en hibam es tudataban is vagyok velebahogy masok is. De nektekbez igy megfelel , hogy boldog boldogtalan egy gombnyomassal szettcseszi a jatekelmenyt. Az nem zavaro ha jon a t 37 es elkezdi pufogtatni a type4-5 heavy tankot goldal (megtortent eset) mert tudom hogy anelkulnsehol semnlone be. Amugy le is repult a feje a tankomnak akkor ram is irt a jatekos hogy epic volt majdnem ra esett. Nos szerintem elvezte, meg en is neztem egy nagyot. Egy jot rohogtem aztan mentem tovabb jatszottam tovabb. De mikor egy utcann nem tudsz vegigmenni anelkul hogy sercegjen a heat na az mar egyaltalan nem elvezetes.
  • Megamax
    Konkretan 73 an vagyunk akik vettük a faradsagot es tettünk ellene. Es igen minket is bannolgatnak mindenhonnan, de miota ingyen csinalhatsz tobb száz mail cimet azota ki erdekel a ban? Volt eset hogy 13 an bant kaptunk egyszerre egy bizonyos videomegoszto helyről. Nos meg aznap feltöltottuk vagy 1000 szer ugyan azt. Elntudod kepzelni mennyire orultek nekunk. Es ahogy ti is mondjátok csak eltunk a lehetőséggel.
  • suba53
    Pont erről beszélek. Te azt mondod, hogy ne lőjék már át a páncélozott frontodat, de milyen alapon? Nem korlátozhatsz senkit abban, hogy a játékba beépített lehetőségeket tetszése szerint használja. Ő meg azt mondja, hogy át akarja lőni a páncélodat, és mivel teljesen törvényes eszköz áll rendelkezésre, használja is.

Erre jó kontraszt a csalók, akik a játékban nem szereplő segédprogikkal komoly jogosulatlan előnyre tesznek szert a csalásokat nem használó tisztán játszó játékosokkal szemben.

A prém lőszer nem jogosulatlan előny, a játék része, te is használhatod minden probléma nélkül. Ha neked az élvezetedet rontja, hogy belövik a páncélodat, akkor vedd figyelembe, hogy az Ő élvezetét pedig növeli, ha ezt sikerrel megteszi törvényesen.

Az a te hibád, ha ezt zokon veszed.
  • Megamax
    Mobilonn nincs lehetőség szerkeszteni. Tudod mikor hazamegyek szeretnem élvezni a jatekot. Nem pedig azonn csodalkozni hogy hova is lett a pancelom amit nem 5 percig tartott kihúzni. Semmi bajom azzal ha a jatekosok hasznaljak az eszuket de ne lojon be mar minden szar frontbol ha pancelozott tankal játszok. Semmi bajom vele ha belovik a gyengepontot vagy ha hibazik a csapatom. Amugy WG kicsit att fogja varialni a tankokat. Mar nem csak heavy , light, med, spg,vagy td lessz. Lessz par erdekes dolog 2017 ev vege felé. Es nem csak arra gondolok amit a WG fest en bemutattak.
  • Plata
    Nem hiszem hogy a wg-t azért foglalkoztatnák a csalók mert csináltál róla videót.
    Én mikor videóra vettem egy bugot 1 hét bannt kaptam.
    Tudod te hány százszor hackereztek le engem meg aimbotoztak?
    És volt nekem valaha ilyenem?Nem,és ami azt illeti én még élveztem is ha hackereztek.
  • Megamax
    A csalokkal mint említettem hiába foglalkoztam , kuldtem kismillió replayt leírással a wg supportnak. Olyan replayeket ahol egyerelmu volt az aimbot használat meg a döntögetős mod. Es tudod mit csináltak semmit. Aztann egyszerűen elkezdtem feltenni youtubera a videókat replayeket az illetekesek nevevel es profiljaval. ( Nem nem a sajat csatornamra, nekem olyan nincs is ami most is fenn van azt csak az ismerosokneknteszem fel)Amint latod az neghozta az eredményt igaz 2 ev kesessel de elkezdtek foglalkozni a dologgal. Szerintetek erdekelte volna a WG t ha nem hozzuk nyilvanossagra őket? Igen tobben tobbet dolgoztunk rajta mint amennyit ti eggyut ti it jatszotok a jatekkal. Nem nem veletlenul kezdtek el foglalkozni az ismertebb youtube csatornak is a csalokkal. Ha a ceg nem tesz ellene akkor elobb utobb nyilvanossag elé kerül. Es mint tudjátok az internet nen felejt. Ha valtozast akartok a játékban akkor tennetek kell érte. Ami meg a felhaborodasomat illeti, en jogosnak erzem ha a jatekos kiposztol egy "jó" meccset de mikor megnezed csak azt latod hogy minden szarra goldot lő. Namost arulja mar el nekem valaki mi abban a jó ha 5 perc múlva vége a csatank es mindenfele extra dolog nélkül lovoldoztél, aki meg szeretné élvezni a harcokat az meg nezhet maga elé hogy most mi i történt?
  • endrodiz
    +1
  • suba53
    Mindannyian ugyanabban a környezetben játszunk, és tapasztaljuk az általad írottakat.
    Nincs semmi baj azzal, ahogy te definiálod a saját értékrendedet, tartod magad valamiféle lovagiasnak képzelt harcmodorhoz. Szíved joga.

A baj azzal van, hogy te másokat lenézel, pocskondiázol amiatt, mert ők a tiedtől eltérő stílusban játszanak, és csak annyi a "bűnük", hogy a játék által adott valamennyi lehetőséggel élnek.
    Ez semmiképpen nem elfogadható álláspont. Ugyanis te nem a játékot tönkretevő csalókra vagy mérges, hanem azokra akik teljesen tisztán játszanak.

Érthetetlen számomra, hogy ezt egyáltalán te hogy érezheted jogosnak, alapnak a felháborodásodhoz.
  • Megamax
    Amugy meg egy jó ideje csak az ment hogy így lovok mellé ugy lovok mellé meg így szivat az MM meg ugy. Legalább adtam nektek valami mást aminn el lehet gondolkodni. Ne féljetek nem csinálnám ha látni lehetne hogy értelmesen meg tudtok tárgyalni mondjuk tak típusokat. Például elég sokan akarnak Prémium tankokat vásárolni . Sokkal ta tobb értelme lenne annak ha azt vitatnátok meg hog ymiért jobb ez és az a gép anélkul hogy egymást ocsárolnátok és szem elott tartanátok azt is hogy mindenkinek más jon be. De attol fuggetlenul elmondhatjátok ésszeruen a véleményeteket hogy mondjuk a Liberte miért tetszik netánn ha még replayt is csatolsz hozzá na az lenne az igazi. (vagy miért nem tetszik) Ami meg az addonokat illeti mindegy hogy csalómodot használsz e vagy sem , mindegy hogy tudsz e róla hogy olyan modot használsz e vagy sem ami bannolható mivel az elso kitiltás csak 7 napig tart ami tokéletessen megfelel egy figyelmeztetésnek. Nade ha biztosra akartok menni akkor szerintem semmit ne használjatok ami a csatatéren bármilyen elonyt adna. A grafika gyengíttése hogy tobb gépenn is elfusson a játék (láttam prá screeshot ot Facebookon ahol épp hogy csak elérték a 30 FPS-t a játékban) vagyis ilyen mint a kod eltávolíttása vagy a fekete égbol vagy a tobbfajta csics kikapcsolása , nos azok szerintem nem bannolhatóak. A WG nek az az érdeke hogy minnél tobben játszanak vele amihez jó sok gépenn el kel futnia. De az olyan modok amik mutatják a térképenn a tank tornyának az irányát az már kétséges, mivel ha belegondolsz egy sarokharcban ha látnák hogy te merre nézel az már jó nagy elon yigaz?! Fene telefonról nem éppen konnyu írni.
  • Megamax
    Nos igen egyértelmuen nagy az egóm de semmi másért csak mert nem értem meg másokat miért zavarja oket hogy nem használom a gold ammót a játékban és nyugodtan elvagyok nélkule. Na meg a másik dolog nem szaretném ha a játék egy idióta lovoldévé alakulna. na meg nem bírom a nagyképu játékosokat mikor olyan dolgokat posztolnak amit egy gombnyomás adott meg nekik (ha ésszeruen használnák de lonek ossze vissza vele mindenre) Régen volt az igazi mikor még meg kellett gondolno hogy mire és hol losz vagy hogy ha kimész a sarkonn akkor mi lehet azonn túl. Lehet e ott valami ami odavág , marad e elég HP-m ha valami balul sul el?! Vagy netánn meddig is tolt az ellenfél?! Viszont ami most megy , jon a medium tank rádnyomja az autoaimet aztán gyors kidugja a csovet aztán eleresz egyet és láss csodát bement. Tudjátok a csatatérenn a gold ammonak nincs hátulutoje, csak a csata végénn látod hogy most mennyit buktál azért a sebzésért amit majd kiposztolsz valahova hogy jaj de jó vagyok. Nos ezek a statpadderek és ugye ezeket mi sem szeretjuk. Nem bánnám ha mehetnének NPC-k ellen mert akkor legaláb bnem azok játékát rontanák el akik élvezik a rekedo lovedékeket, mikor az utolsó pillanatban találod el az ellenfeled az meg éppen becsúszik a fedezék mogé és tuléli. Ahogy kopog a gondossan beforgatott páncólon a lovedék majd egy óvatlan pillanatben jon oldalról az áldás mikor egy 150 es kaliberu lovedék lekapja a láncod és a fél HP-d. Ahogy fordíttod rá a tornyod és látod ahogyan iszkol el a kartondobozos páncéljával te pedig kapáslovéssel odavágod neki a HE lovedéket amit az Intuition skillnek koszonhetoen rátoltottél és BUMM elmegy mellette pár centivel és a messzi térkép másik végében telibe találsz egy SPG-t. Azt az anyázást ami akkor ment a chatben na az mindent megér.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.09. 23:28:19
  • Lokker
    Micsoda parázsvita folyt itt kérem szépen. :D

Szerintem meg mind a két fél túl sokat engedett meg magának, mindketten vehetnének vissza az arcból nem keveset. :)
  • Angelus1991ster
    700 csatás (0,3-4 sebzés és kill rátás) ifjonc kollega beírja a chat-be: "olyan kérdésem lenne hogy statot szeretnék törölni hogy azt hogy lehetséges és hogy a tankjaim ami a garázsba van azok megmaradnak e"

"Csodálatos" és kurva nyomasztó...
  • ROMOTO
    A másik, hogy azért senki sem lesz banolva ha egy korábban még legális modot használ a következő játék verzióig, mert az a wg álláspont, hogy a játékos nem hibáztatható hogy nem követi naprakészen a változtatásokat, peccs után a következő modok installálásakor kell csak figyelembe venni mi az engedélyezett lista.