World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem T49-hez nincs is gold,vagy van?
Tudom hogy ha troll vagyok anyáznak,amikor köcsög goldal lövöldöző SP-ket úgy kapom ki hogy észre sem vesznek,vagy nem tudnak fel lőni hozzám,akkor micsoda ugatás szokott lenni,hogy én hacker aimbotos meg egyéb szar vagyok.
De az olyan jó móka mikor gold lőszeres prém buzi ugat.<#idiota>
Az olyat szeretem még szóban is tovább szopatni.
Azért pár kill után mikor beszólsz nekik hogy resistance is futile.mit tudnak ugatni.

A SP az egy érdekes eset. Szerintem rég nerfelni kellett volna a goldját. Az nem állapot, hogy neked célozgatni kell az ilyen RNG mellett egyáltalán nem könnyen eltalálható weak spotjait, míg ő röhögve szétgoldoz. Tipikus noob tank lett belőle (tisztelet a kivételnek). Szemből nem is szoktam ellene próbálkozni, inkább megkerülöm.

Hát ha a perzsát nem a tornyon akarod lőni akkor tényleg használj inkabb goldot. Amúgy maradjunk annyiban hogy egy is-3-nak csemege AP lőszerrel is, tobbet kell célozgatnia a pörinek hogy belőjön téged golddal mint te őt simával.
A SP az alap lőszerével szemből majdnem sehol sem üti be az IS3 at , meg az LFP jet sem. Gold lőszerrel is elég nagy az esély ,hogy lepattan a toronfrontrol. Viszont az SP-t elég sok helyenn be lehet lőni nem csak a kupolann.
Hát a T49 troll ágyújához nem is kell gold. <#zavart1> De ha trollozol, akkor kapod a pofádba, hogy noob vagy. <#vigyor>

Egyébként az aranyra visszatérve, én kicsit árnyalnám a képet. Nem túl élvezetes a játék, ha csak folyamatosan pattognak le a lövéseid. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy céloz vki gyenge pontra, ha éppen csak arra van időd, hogy lőj egyet gyorsan, mert mondjuk aki szembe van veled, az vagy simán átüt, vagy goldot szór és úgy üt át, vagyis semmi időd nincs célozni. Mondjuk egy IS-3 ágyúval mennyit kell célozgass, hogy egy Super Pershing géppuska nyílását eltaláld?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Egy Jagdtigerrel most rammoltam le egy 10-es artyt.... kaptam érte egy kamikaze plecsnit, meg egy röhögőgörcsöt a csata végén. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.22. 08:36:25
voivod32
Amx 50-100 armor buff!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://wotreplays.com/site/2827650#karelia-voivod40-isu-152

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

joe662
Egy kedves honfitárs<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ezek azok a finomságok amiket a szargamingosok soha nem fognak kipróbálni.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
15 ezer, az lóphasz. Amikor 750 legénységi xp kell, és 4 csatából nem jön össze tier 4-es tankkal... a negyedik csata után 3 xp hiányzott még. Na az idegesítőbb, mert rövidebb távon hat 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mi a rossebért van az, hogy T49 kifejlesztéséhez már csak 15 ezer xp kell és vereséghuzam van csak azért is?

Én is láttam. :-( Tudni vmi közelebbit? Vagy csak egyszerűen kiszáll a játékból?

Ha egy játékoshoz akarsz mérni mindent, akkor emu87-hez tedd, ő biztosan 1db gold lőszert sem lőtt el, mert abbahagyta mielőtt kreditért lehetett venni. Több száz replayt láttam tőle, biztosan nem használt goldot, persze nem is játszott a mostani rendszerben, de az biztos, hogy a legjobb játékos, neki ebben a rendszer golddal nem is tudom mennyi WN8-a lenne... 8k? 10k?

Antimat
Milkyman befejezte, most olvasom 😞
Vége a sok remek HD modellnek 😞

cyka blyat

Antimat

cyka blyat

Aki aranyat köp, az utána is aranyat lőne, csak akkor +1-+2 lövés még kéne neki, több kredit, nagyobb késztetés a valós pénzköltésre. A WG járna a legjobban.

Nyilván lenne érezhető előnye, hogy 1:1 harcban, aki ismeri a gyenge pontokat, annak nem kell arany és szétszedné az ellenfelet. Egyébként meg kisebb bekapott sebzés, nagyobb esély a túlélésre és a válaszadásra.

Azalatt amúgy mit értesz, hogy bizonyos sebzés szám felett? Nem világos. Ha jól tudom, kísérletezik azzal a WG a sandboxon, hogy kissebb legyen az alfa sebzése az arany lőszernek, ami persze nagyjából annyit eredményezne, hogy akkor ennyivel több aranyat kéne rád lőnie az arany lőszert kedvelő ellenfélnek. A használatától nem riasztana vissza senkit, sőt, még többet táraznának be, hiszen kevesebbet sebez, többet kell lőni alapon. A WG járna a legjobban vele, de persze valamennyire az is jól járna, akit arany lőszerrel meglőttek, mert kevesebb hp-t vesztene.
Ha a gold lőszer sebzését 10/15/20/25%-al csökkentenék bizonyos sebzés szám felett? Az hogy hatna a játékra?

Most kevesebbet megyek tier10 környékén egy jó ideje, mert be akarom végre egyszer és mindenkorra fejezni a fejlesztéseimet a WoT-ban. Ő meg leginkább ott tanyázik. Úgy értem, hogy kb fél éve nem futottam össze vele, lehet akkor megváltozott. Pont azért kezdtem őt etalonnak használni, mert rengeteg tankkal ment és akkoriban nem tolta az aranyat feltűnően, rá is kérdeztem nála. Szóval ha ránéz az ember, hogy ő mit tud kitolni egy tankból, akkor kb az a lehetőségek határán van. Vannak nála jobb játékosok egy-egy tankkal, de ők tipikusan specializálódtak arra az adott tankra, dyaebl meg elképesztően sok tankkal tolja elképesztően jól, szóval alkalmas annak felmérésére, hogy kb mennyire ismerem a tankot és kb mennyire tudom jól használni. Ez nekem jobban bejött bármilyen wn8 mutatónál.

Ha jól emlékszem nem volt mindig fame-s, de a klán dolgot nem nagyon követem, de valami N-T-re is emlékszem, ilyesmire. Szóval talán azóta, hogy oda belépett, neki is kötelező a gold spam <#crazya> Van pár nagy (arcú) klán, ahol mintha kötelezővé tennék az arany lőszer használatot <#crazya> randomban, hogy a sok csipasz tanulja ranglétrát.
Biztos vagy abban hogy dyaebl nem spammel? Én eddig nem kaptam tőle mást csak goldot.

voivod32
Nyugi van! Csak egy szelep leengedéséről volt szó, nem fogok oldalakon keresztül ezen rugózni!<#wink>

Nem általánosságban fogalmaztam, hanem egy konkrét illető talált meg, pontosabban kettő, de az egyik olyan alja primitív volt, hogy lezártam a beszélgetést vele (mintha az a "nagy" magyar klán bevonzaná ezeket végtelenül ostoba aljadékokat, mert már nem az első, akibe belefutok és nem csak engem vegzáltak, de láttam mit művelnek), a másodikkal legalább lehetett információt cserélni.

Azzal akarta bizonygatni, hogy ő mennyire tud táras tankkal (mert szerinte sz.rul játszottam a skodával, a 20 sec töltés miatt ugye, mert nem védtem őt meg, hagyjuk is ezt, kétlem, hogy sokkal jobbat lehetett volna játszani abban a helyzetben), hogy én mit megyek a battal és ő mit tud, ami kb +250 átlag sebzés.

A csel persze az, hogy keményen tolja az aranyat, mert az ellenfél is ugatott miatta és így nem tudta letagadni. A másik meg, ha arany nélkül csinálja, akkor is mi a +250? Egy 2/3 alfa lövés, szóval kb mintha jobban odafigyelne az ember, szóval kb a lesz.rom kategória nálam.

Én ezt úgy közelítem meg, hogy a wn8 meg a sebzés is mind csak egyfajta iránymutatás, hogy lehet-e még valamit kihozni a játékból a játékos számára, de ez akkor is egy játék marad. Nekem furcsa, hogy vannak ilyen komplexusos emberek, akik mindenáron a másik fölé akarják magukat helyezni. Én is megpróbáltam pár tankomból kihozni a maxot, amit én el tudok érrni, de nem azért, hogy utána nekimenjek másoknak, hogy milyen sz.rok, ezek a nyomorultak meg ezt csinálják. Ha leugatok valakit a csatában, az nem a wn8 miatt van (amit amúgy sem látok, mert nincs xwm), hanem mert kibasz.tt retardált módon játszik és én meg feleslegesen töltöttem az időmet, mert miatta nem tudok szórakozni (mert mondjuk megdöglik a kommandó csapatunk a másik oldalon és pikk pakk a hátamban van az ellenfél).

Visszatérve a komára, aki nekem jött, én etalonnak a dyaebl játékos sebzését szoktam venni, mert szinte nincs olyan tank, amivel ne ment volna eleget, rengeteg csatája van és róla tudom, hogy kevés aranyat használ. Valahogyan többször összefutottam vele, csapattársként meg ellenségként is (késő este játszik sokat ő is), arannyal eddig csak a locust-ból lőtt meg. Egyszer rákérdeztem és azt mondta, hogy neki arannyal nem kihívás játszania.

Na most a magyar koma még arcoskodott, hogy ott az amx1390, amivel tényleg sokkal többet sebzett, mint én (kb +500) és azt hazudta, hogy arany nélkül. Mondtam neki, kb annyit lőttél össze, mint dyaebl, akiről tudom, hogy nem sok aranyat használ úgy általában, te meg hozzá képest tudásban kb sehol se vagy, úgyhogy "mit hazudol itt, hogy nem aranyozol" (copyright maunika show) <#crazya> Válasz nem jött rá, jellemző....

Meg amikor egyszer egy feltételezhetően unikum (mert a wg féle száma 9e felett van, azt szoktam megnézni, ha valaki különösen jól harcolt és kíváncsi vagyok) E100 ott harcolt mellettem és ő minden lövésével beütötte az ellen E5-t. Tényleg nagyon érdekelt, mert én nagyon nehezen ütöm be E100-al és azt hazudta, hogy normál lőszer és "learn to aim", de nem hittem el neki és megkérdeztem csata után az ellenfelet is, aki mondta, hogy hazudott, mert full arannyal lőtt rá. Ennyi, szánalom a köbön.

Egyébként azért szoktam vitába szállni ilyenekkel, mert jól szórakozom közben, az emberek basz.gatása oda-vissza része a szórakozásnak. Ha szerinte hülyeséget csináltam, akkor vitatkozzunk róla, de az egy ostoba vita, hogy ő arannyal mit lőtt őssze és most akkor ő a király, mert ha tudná, hogy ez engem mennyire (semennyire) érdekel, de ezeknek az agyát mindig jól lehet húzni, ajánlott szórakozás a tankozás mellé, ha belefut valaki ilyenbe az ember...
De, van noobprotection. Végig tévedésben éltünk, neked végig igazad volt.

Akkor most már elengedhetjük a témát?
HTS s3rg1nh00
ööö kihagytad azokat a lightosokat,akik mondjuk bekerülnek +3as csatába és még hátulról/oldalról IS kell az APCR 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

voivod32
Most is így volt. Ha megnézted, láthattad, hogy legalább két percig céloztam ugyanoda, meg sem mozdítottam a löveget, modul, vagy személyzetsérülésem nem volt, a távolság sem volt nagy, és mégis. Torony oldaláról pattantam, egy simán elé ment, a következő a lövegpajzsra ment, miközben teljesen tisztán a frontjára céloztam, stb . Mindezt fullos Isuval, legénységgel, BL-10-el. A T29-nek 2690 lepattanója volt, a nyílt terepen, miközben minden irányból lőtték.Az ellenfél "piros" volt....
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.21. 17:38:05

3 - ból , vagy 4- ből semmi .....T-29 Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani , és példázni sem . De vörösökkel szemben sokszor tapasztalok én is ilyeneket , hasonlóakat . Átlag játékosnál veszélyesebbek 😄 De viszonozva úgy telibever , hogy az ám a csuda :-)
Érdekes , hogy screenhsotot én is csúnyábbnak látom mint amilyen . Sokkal sötétebb is . HD kliens , normál mód felhúzva maxra .Kivétel extra efektek mesterlövész módban Fejlesztett módot nem szeretem a fények miatt .
voivod32
Kedves barátaim.Nincs noob protection? Az utolsó 1-2 perc a lényeg:Replay

joe662
Milota fizet ilyen jól,ha le Tk-znak<#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.07.21. 15:08:33

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

voivod32
Nagyon szépen összefoglaltad a felhasználói kört!<#eplus2>

voivod32
Így van! 😄

Azt csak balfaszok statbuzik vagy noobok vesznek.<#whatever>

voivod32
"Miéééééééééééért! Te is vehetsz goldooooot?"

Na de mi értelme lenne?
Semmi értelme nyári szünet alatt játszani,amúgy is sokszor találkozol hülyékkel,de nyári szünet alatt a sok birka elözönli a WoT-ot.

Maala
Tartok titkos talalkozokat ahol a hozzad hasonlo zugWoTosok jatszhatnak a kulvilag tudta nelkul. Erdekel? 😉

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha olyan pályára kerülsz ahol fel tudsz menni hegytetőre vagy egyéb rejtett helyre félelmetes tud lenni,3-4 skilles legénységgel már elég jól rejtőzik,és 600 méterről is tud halál pontos lövéseket leadni,papír vagy nyitott tankok ellen egyenesen brutális.Bár már Jpze100-ba is lőttem 900 körül.
Őszintén szólva én imádom azt a tankot és hiányzik is,megfogadtam hogy nem nyúlok WoT-hoz amíg tart a nyári szünet.De már hiányzik,próbáltam War thundert is de az lófing a WoT-hoz képest.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.21. 12:15:31

Hit-and-Run tank. Egy lomhább light és egy közvetlenül lövő arty keveréke. Főleg közelharci, hátbakerülős, lősz és menekülsz típusú tank, bár lehet vele sniperkedni is, ha elég türelmes vagy és adottak a lehetőségek. Ja, és tök mindegy, hogy hol lövöd meg a tankokat, mindig sebzel valamit beléjük, nagyon jó hulldownozó vagy sidescrape-elő tankok ellen. Persze csakis HE lőszerrel szabad használni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Olyan nekem is volt Is-152 troll ágyúval.<#vigyor>

barret
Láttam olyan videót hogy a becélzott tank felett elment a lövedék,de kárpótlásul telibe kapott egy távolabb lévő szpotolatlan játékost 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

joe662
Bizony:-D
Én pl Ojekktel rendszeresen odalövök MPasson, a bázis kijáratához,vagy az előtte lévó sziklához.Vagy Prohön,ès klónjain,a vasúti átjáròkhoz.
Bár ezt pl a T92 vel nem csinälom mert ott fájdalmasan sok a tőltésidó:-(

Az első maus-t tök vakon lőttem ki.

Vannak stüszi vadászok, akik nagyjából tudják, hogy a betöltésük ideje alatt hova szokott érni a lemming train, és odalőnek próba cseresznye alapon. Sokszor van, hogy megyünk mondjuk a heavy vonalon, ellenfél még sehol, de már robbannak az arty lövések az útvonalon.

Hát ha vakon csinálta, akkor ordenáré nagy mázlija volt, mert éppen mentem, még fa sem volt a közelben. A Moutain Pass pálya volt, és az úton mentem.

Ma az O-Ni-val kilőttem egy 11k csatás VK-t, és rögtön ordibált, hogy sz@r OP japán tankok, meg hogy én mekkora "noob" vagyok. Úgy tűnik, hogy ez valami általános szitok szó ebben a közegben. <#idiota>

hatodik érzék akkor szól ha megláttak téged,vagyis spotoltak,de azt nem mutatja ha arty vakon odalő valahova,egy jó artys tudja hogy mi a tuti hely és spot nélkül kibasz téged onnan.
T49-el volt hogy vakon kilőttem ferdit bokorból.Csini bokor volt,hát belelőttem olyan 300 méterről.

Lehet hogy nem is voltál felspotolva, csak látott fát kidönteni ott, ahova pont célzott, és bumm odalőtt.
Megesik sokszor hogy vakon lőve is van találat.
Az artyk szokták a meccs elején figyelni az ellen oldal arty helyeit, és ha a gyanús helyen rombolás, vagy fakidőlés van, akkor odadurrantanak.
Sokan meg nézik az ellenoldalról induló lövedékpályákat, és belövik az induló pozíciót.
Talán még mod is van erre, hogy ha meglátsz egy lövedéknyomot, akkor berak egy jelzést, amit célozhatsz.

A baj az, hogy még mindig azt hiszitek, hogy csak arannyal lehet valaki unicum. Ez nagyon nem így van. Tény, hogy 90% azt szórja, de anélkül is bőven el lehet érni a szintet, sőt megfelelő tankkal 4000+ wn8 hozható arany nélkül.

Hogy is működik a 6. édzék? Mert hogy minden jelzés nélkül úgy belém vert az arty 1200-at, hogy csak pislogtam.

Hogy rohadna meg az összes, aki golddal lő...célozniuk sem csak annyira, hogy eltalálják a tank testét, mindegy, hogy hol...
Asszem 2 csata után a mai játék is ennyi volt... egy normális lőszeres találatot nem kaptam 2 csata alatt. -.-"
Aszittem a kinézet is modolva van valami retrósra.

HTS s3rg1nh00
gondolom low beállításokon játszik...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D