World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne mondjátok hogy a nyári szünet óta ilyen ronda lett.
Ma engemet is megdicsértek az Obj261ben:-D:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De azért a jó büdös K any*áto* .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt továbbra is tartom, hogy valami elmebeteg szadista találta ki az obj küldetéseket, pláne ha a másodlagost is megpróbálom megcsinálni, az most -sem- sikerült.
Tényleg erről jutott eszembe, hogy egy nyomorék magyar betalált pár napja, hogy én ő szerinte kempeltem, mert a tier9 skodával nem rontok rá egy kazal hull down ellenfélre és persze rögtön azonnal wn8 analízisbe kezdett. Annyit kell tudni erről a fajta játékosról, hogy okádja kifelére az aranyat, tier 8-tól felfele (gondolom alatta is, de ott annyira talán nincs akkor különbség egy aranyos meg egy normál tankos teljesítménye között) és döngeti a mellét, hogy mekkora istencsászár, miközben arany lőszer nélkül kb tehetetlen. Meg nem tudom, de valahogy nehéz volt neki megértenie, hogy én már egy ideje leszarom a wn8-t, nem fogom az ő statját elemezgetni, bármennyire is büszke rá, hogy arannyal felpumpálta.
Pont a batról jutott eszembe, hogy kb leszarom, hogy neki arannyal megtömve van 150-200-al magasabb átlagsebzése (ami egyébként egy fél betalált lövésnek felel meg, szóval hagyjuk is ezt, a világ baromsága arany lőszeres teljesítményt hasonlítani olyanhoz, aki szinte alig használ), amikor én szeretek menni a battal és ha ennyi jön ki a csőből, akkor ennyi jön ki, de akkor is vannak nagyon jó köreim vele és ez a lényeg valahol. Kevés élvezhető tank maradt a játékban sajnos.
Egyébként érdekes a bat, sokat agyaltam ezen, hogyan szereljem fel, meg a skilleken is. Végül arra jutottam, hogy vert stab+optika+bino, mert így elég látótávom van a magányos harchoz is, akár sok ellenféllel szemben, de a spothoz is (ahogy a kép mutatja) és a full kamo még megtámogatja a sunnyogó harcot viszont így a közelharchoz szükséges javítást fel tudtam dobni a parancsnokra. Normál esetben látótávot növelnék negyedik helyen, de már nem kell, ott az optika+bino, úgyhogy a javítás ment rá, ami meg jól jön, ha rámegyek az ellenfélre. Nekem ez jött be vele.

Rendszerint ez a térképleosztás van Bulldoggal: Himmelsdorf, Ruinberg, Mines, Ensk, Murovanka,El Halluf hatosfogat és néha Malinovka.
Csodálatos 650-800-as pályákat főleg, ahol LT semmi keresnivalója nem lenne, ehelyett 3 light is van átlagosan.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.20. 13:06:50
angelus1991ster.blogspot.hu
Hasonló volt Maus és 3x pattintós küldetés, 3800 sebzés és 8720 lepattanó után lett vége a meccsenek, 180 pattanó kellett volna h meglegyen (block damage indicator szar mert láncot is számolja....)
Ezek után marad a T49 és a trollkodás 😛
De azért a nyáron jó lenne letudni... szimplán annyi, hogy kigrindelek egy ágat egy másik accra... 😄 (persze olyat húzok, ami a fő accon nincs meg)... aztán mivel nekem ez úgysem köll odaadom tesómnak, ha kell neki és kész. 😄
Meg hozzáteszem, hogy ez nem prém tank, míg az SP igen... de igazából nekem azért kell, hogy az amcsi medeknek is legyen egy legényhúzója, meg mert tetszik. 😛 Ennyit megér.
Másik lehetőség, hogy akár új, de akár meglevő, csak inaktív játékost visszacsábítasz és 1 millió xp-ig szakaszoztok együtt.
Ezek után megkapod a T95E2-t, ami végül is nem rossz tank, főleg, hogy kicsit buffolták, de nem is fun tank, egyedül legénység húzásra jó, csak ne kelljen tier9-10 ellen harcolnia, mert az nehéz neki. Meg elég sz.r a kamoja. Ugyanazzal a legénységgel, mint az SP 20,6 csak, az SP-ne 27,4, nem kicsit jobb.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.20. 12:12:52
A T95E2 misszió miről is szól? Hogy lehet megszerezni?
Amíg elakadtam, addig azzal szórakoztam, hogy megcsináltam a stug küldetéseket tökéletesre, hogy lássam az animációt. A t28htc-hez sem kell sok, azt is megcsinálom majd.
Az obj küldetések meg tényleg olyanok, hogy egy gyakorló elmebeteg szadista találta ki a legtöbbet. Kell hozzá sok fajta tank, de néha az sem elég, speciális pálya és csapat is kell hozzá és ezek a középső küldetések, nem a 15.
Ezekkel az a baj, hogy annyira sok már benne a külső tényező (pálya, csapattársak, rng, van-e egyáltalán olyan típusú tank, amit lőni kéne stb), hogy nem is érdemes nagyon rájuk feszülni. A kisebb IM tankos küldetéseknél azért érezte az ember mindig, hogy közel van, megpróbálom még egyszer, jó eséllyel megcsinálom. Az obj küldetések meg már lélektelenek, annyira függnek a külső tényezőktől is, hogy nem tud az ember azonosulni velük és hogy megpróbálom, mert tudom, mit kell csinálni. Mert egyébként f.ngom sincs némelyiknél mit kellene csinálni, csak tolni a vasat, aztán néha beadja. Csak egy példa az arty sebezz 4k-t meg lőjél ki 2 spg-t. Ez külön külön is kihívás nekem, együtt meg a mission impossible kategória, majd egyszer talán beadja az rng, de ha nagy ritkán sebzek 4k-t, akkor még hozzá 2 artyt is <#confused>#confused> ez nekem olyan csata, hogy 1 évben egyszer van ilyen.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.20. 11:12:39
Pedig nincs egy hűdejó statom, hogy na nekem az a stat csak a T28-ra elég...
Pár Obj.-s küldetés sikerült, de azok csak random be vannak nyomva, hogyha beadja jó, ha nem kit érdekel. 😄
Hát mindegy, én egy darabig elmókázok a T95E2-vel... már 9-esnél járok... most épp kreditet gyűjtök... aztán majd grindelek, eladom a 9-est, megveszem a 10-est, és voilá lesz egy T95E2-m. 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ráadásul a massza, a nagy tömeg még vígan a t28htc küldetéseket tolja. Megfigyelhető egyébként, hogy a WG mindig azokat a küldetéseket könnyíti nagyon, ahol feltételezhetően elakadt sok játékos. Piszkálják a t55a meg az obj küldetéseket is, de igazán nagy könnyítések a stug meg t28htc esetében voltak. Biztos, hogy figyelik a statisztikát, mióta aktív a küldetés, hányadszor megy valaki egy csatát az aktív küldetés mellett arra alkalmas tankkal stb.
Úgy beszélsz erről a dologról, mintha ugyan annak az embernek lenne mákja ellened, közbe nem. Meg kéne nézni azt a bizonyos meccset mert lehet rossz helyen találtad el...
Masik meg a tank teleportalgatasok, kb 350 méterre spotolnak egy td-t és célzok de nem merem elloni magam mert a fedezeke mögött majd mellett majd mögött és így tovább ugrál a tankja.
Ezek után nem is csodálkozom ezen a 12/3/1 találati arányon
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ilyen rohadék pedofil buzihoz volt már szerencsétek?
Másik: T-22 sr. medium-mal meg mit fognak vajon kezdeni a szokásos wg-s bukott mód után?
Következő IM 4. tankja lesz?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Miért Te nem tapasztaltad ?
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.07.19. 23:11:12
videjó
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.19. 22:47:58
Amíg otthon voltam,a fiam csak 21 barátot szedett össze az accomra<#banplz>#banplz> Már letiltottam mindet mert nem láttam a meghívőktől semmit se<#eplus2>#eplus2>
Egy pár napig figyeltem őket,mert tudtam,hogy 6-és 10 év közöttiek nagyrészt. Na most ezek majdnem minden nap reggeltől estig a wot előtt ültek<#wow1>#wow1> Gondolom a szülök dolgoznak,vagy mi.
Amit még leszűrtem a beszélgetéseikből,hogy sokan ritkaszar,konfigokon játszanak,vagy nem tudják,hogy kell beállítani,8fps+500 ping<#wilting>#wilting>
És ezek a csapattársaink néha<#beka3>#beka3>
Úgyhogy amíg nyári szünet van én azt hiszem csak artizgatni fogok,<#mf1>#mf1> pedig már kezdtem leszokni róluk<#beka3>#beka3>
Kolléga 6000 csata 47 % Win , no komment, és ilyen tömegével. Asszem csinálok egy fos accot és akkor nekem lesz ilyen mákom ?
Sz'al, nagy az elvándorlás - amit megértek: ilyen szarrá tett és kevés pályát, undorító MM-t (-2-ként egyre gyakrabban, hogy a 1,5k csatás top lehessen), meg az az rng-script... - és emiatt csökkent az átlagos harcértéke a játékosoknak.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Kérnék egy kis segítséget. Újra kellett telepőítenem a böngészőmet (chrome) maj beléptem a játékba és mivel lejárt a xvm 15 napos határideje, frissíteni szerettem volna.Azonban most jön a gondom bejön az xvm oldal eljutok addig hogy választom az eu. szervert és utána csak egy fehér oldal látható nem tudom beírni az adataimat (jelszó és más adatok).
Tehát ha téged lőnek meg,akor az g..i aimbot user.
Ha te csapod ki akkor az a lucky Rng.
:-):-D
Néha lesek nagyokat, hogy ezt most hogy lőtte meg valaki a csapatomból vagy én hogyan kaptam be. A kiba aimbottal rááll a kibukkanási pontra és már olyan is van, ami automatán lő a játékos helyett a megfelelő pillanatban. Ahogy kibukkansz a domb mögül már kapod az áldást.
Az igaz, ha 8-as vonalban futsz és csak pillanatokra bukkansz fel, akkor az aimbot/autoaim g.cik mind mellé lőnek vagy a földbe, egyedül azon kell imádkozni, hogy az artynak ne adja be, de szerencsére az artyk inkább a lusta, lassú nehéz tankokat szokták célozni.
Nem vagyok rá büszke, de az IM miatt muszáj artyzni és olyan lehetetlen lövéseket bead becélzás nélkül. Full RNG, de a WG féle, mert egyébként semmi esély nem lenne eltalálni a célpontot, akkor célzó körrel. Full teligázzal száguldó scoutot simán telibe, de legalább láncát leszedem, mindenféle célzás nélkül, "csak" annyi van, hogy benne van a körben és ezt dobta neki az RNG.
A legnagyobb kín azonban az, hogy kevés az értelmes csapat, akik várják és lövik a spotot. A legtöbb hátul kempel, ahonnan semmire nem lát rá, hiába spotolsz vagy előremegy és ott döglik meg túl korán, mert az első lövése után felspotolják. Azért vannak a térképen a körök, hogy kb be tudjon mindenki állni abba a sávba, ahonnan úgy tud lőni, hogy nem spotolják folyton, de kevés embernek van annyi esze, hogy használja is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.19. 17:55:42
Volt már olyan annyira nyomtam az oldalra gombokat, hogy megzavartam vele magam, nem kicsit. 😄
Jó persze szart sem ér a spotolás, ha nem fedeznek... már pedig ez gyakori. :@
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.19. 16:52:29
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Persze ezeket a pályákat kb hetente 1x fogod megkapni, ha aktiválod a küldetést és az egyéb feltételeknek is teljesülni kell, hogy ne legyen lemmingtrain mondjuk prokho hegyre, ne legyen még +4 könnyű tank oldalanként, ne legyenek agyhalott csapattársak, akik nem képesek meglőni az ellenfelet stb stb
Sajnos szétb.szták sand river assault-ot, pedig igen kiváló spotter pálya volt. Redshire spot bokrot is kiirtották pedig ott a komoly light küldetéseket is meg lehetett csinálni és lehetne még folytatni.
Én figyelgettem az ügyesebb játékosokat, akik medált is kaptak, aktív spottert én még nem láttam, aki 5e spot fölé jutott volna ezzel a technikával. Csak olyanokat, akik ügyesen belelültek valamelyik spot bokorba. Ezzel nem azt mondom, hogy lehetetlen és elképzelhetetlen a nagy spotolás aktív mozgással, de roppant nehéz és nekem még nem volt szerencsém olyanhoz, akinek így sikerült volna. Persze nem nézek meg mindenkit, csak a medálos light tankokat szoktam, hogy felmérjem nagyjából hogy lehetne még 7-8e-t spotolni, de kizárólag Malinovka, Prokhorovka spot bokros megoldás volt eddig. Pontosabb egyszer volt egy srác, aki Lakeville-n elszaladt középen és valahogy túlélte, 6e spot + 2,5 saját sebzése volt, de ezidáig ez az egyetlen ilyen eset, amivel én találkoztam, hogy nem prokho vagy malinovka volt 5e feletti spot. De ő is inkább passzív spotolt a bokorból és nagy szerencséje volt, hogy az ellenfél nem nyomult az ösvényen, hanem hagyták "dolgozni". Ez nagyon ritka.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.19. 15:10:50
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.07.19. 14:01:29
Pláne, ha bedob mellém az imádott MM +2-3 unicom t7-8-as light-ot. Jó ha az ilyen csatákban 1-2 ezer spot sebzés összejön. Bulldoggal inkább kitárazok 1-2-szer és 1-2k sebzés megvan.
Chaffe-val 3,9k spot sebzés a rekordom , T49 hátha könnyebb lesz majd összeszedni azt az 5k összsebzést.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.19. 11:04:43
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Furcsa mód ilyenkor alig kerülök Prohorovkára és Malinovkára, de Himmelsdor, Ruinberg és más városi pályákat kapok dögivel a poffánba.
Minden más misszió simán megcsinálható, de a 15. missziók a legrohadtabbak, ahol csak egy női legénységi tagot kapsz.
Akiknél ha nincs a tankban másik női tag, akkor egy skillje, az Acél nővérek, akkor az használhatatlan.
https://ritastatusreport.live/2016/07/18/supertest-l-60-full-stats/
Én speciel T49-el szoktam néha spottert játszani álca festés álcaháló nélkül kb 80%-os álca skillel és már nem egyszer volt olyan hogy 1000 feletti xp illetve kb ötször 5k feletti spot (t28 htc-hez jó lenne kár hogy még van elötte egy küldi), illetve asszem 798 az átlag xp-m vele habár ez utóbbi lehet inkább a tier 10-es csatában való trolkodásért van 😄
Városi zártabb pályákon a gyorsaságára lehet építeni. Sokszor jó taktika, ha befutsz az ellenfél mögé úgy, hogy lássák.
Ekkor sokan automatikusan rád fordulnak, elkezdenek hátra menni, hogy elkapjanak.
Ha ilyenkor észnél vannak a csapattársak, akkor simán arathatnak a téged hajkurászók között.
HA észnél vannak! Ha továbbra is kuksolnak a fedezékük mögött, akkor ez egy öngyilkos akció. De ez egy ilyen játék. <#vigyor0>#vigyor0>