418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lokker #385943 A jó Isten mentsen meg azoktól az ocsmány dögöktől. :D -
Rammsch31n #385942 Ha a WG-n múlik soha... majd ha behozzák az új light 10-eseket... akkor talán... :D
Kivéve ha találnak copy-paste light tankokat még. :P -
Plata #385941 Mikor jön már amcsi light T7-T8 prém.
-
Rammsch31n #385940 új JT
hogyan fejjük meg a tehenet WG módra vol 3.
avagy... a kivont JT 8.8 utáni Kanonenjagdpanzer helyére is kell még egy másik JT... egy HARMADIK (a 9-essel együtt xD)
Unalmas már ez a pénzhajhászás... legalább lennének kreatívak. xD -
Angelus1991ster #385939 Általános harcjármű HP növelés kellene, és akkor kevesebb lesz az 5 perces csata és egy teszt keretében egy AW arty-rendszeréhez hasonló WoT-féle arty-rendszer reform.
De egyhamar nem lesz változás, ahhoz a max. 3 db arty oldalanként cucchoz 5 év kellett. Nem érdeke a mélyen szeretett kiadónak, hogy bármi nagy változás legyen és amúgy is nagy ívben szarnak rá. Ha a mélyen gyűlölt fejes részleg játszana a WoT-tal, akkor pl. az arty-k nem ilyenek lennének. -
Plata #385938 Én is megtanultam együtt élni a prém lőszerrel,nem használok prémet mert olyan szarnak nem érzem magam hogy kelljen,használnék prém lőszert med tankban ha találkoznék Td-vel,mivel az Mt-15 küldi 1 éve nem sikerült mivel nem találkozom td-vel.De mivel nem jön td így nem kell prém sem,prémet meg hagyom a bénáknak meg a stat buziknak,jó nekem a sima lőszer is. -
tothgyorgy #385937 Nagyjából egyetértek.
Sztem korlátozni kéne a goldot. 30%- 50% , és amennyivel több az átütése, legyen annyival kevesebb a sebzése %-ban.
Az artyknál is rendet kéne tenni. Túl nagy a szerepük a játékban. És ráadásul rászoktak a kicsikre vadászásra. Minek strapálnák magukat a nagyok lövésével, amikor ott vannak a 2 tierrel kisebbek. Igaz azt kilőni nem olyan hasznos a csapatnak, de az kit érdekel.
A közepesek is túl erősek. röhögve megeszik a nehezeket.
A könnyűek meg szinte nem is léteznek. Egyre kevesebb a spot hely , egyre kisebb a lehetőségük. A közepesek előrerontanak, aztán ölnek, vagy halnak. Kinek derítsen föl az ember, ha még utol sem érni őket.
-
+1 -
Userx2 #385935 Én már megtanultam együtt élni a prémlőszerrel. Közép tierben szinte csak azt lövök. Várom, hogy kivegyék, addig meg... Sokkal mókásabb így játék. Kedvencem a prémium AP lőszer. -
TiborTamas #385934 Na, akkor én is hozzátenném a véleményem, ha már a tomato lowbobozás is beindult... Lassan elérem az 50 ezer csatát, a két svéd ágon kívül mindet kigrindeltem már, unikum wn8-cal. Heavykkel utálok játszani, egyrészt mert nekem lassúak, másrészt pedig éppen a drágalőszer miatt. A játékban minden tankosztálynak megvan a maga előnye, de kizárólag a heavy tankokét lehet egyetlen gombnyomással gyakorlatilag megszüntetni, ami egyáltalán nincs rendjén és nem fair... De erről valóban nem a játékosok tehetnek, hiszen a WG tette lehetővé ezt az opciót, tehát tényleg jogtalan azoknak a szidása, akik használni merik, még ha egyébként bosszantó is (és a hajamat tépem tőle sokszor...). Ezt belátva próbálok én is felfogást váltani. Nagyon keveset hordtam belőle eddig (még kevesebbet használtam), de mostanában én is egyre többet nyúlok hozzá (és instant beindul a hányinger), hogy ne kerüljek hátrányba azokkal szemben, akik nyugodt szívvel használják. Sokszor hihetetlenül le tudja egyszerűsíteni a játékmenetet, kb. olyan mintha egy single playerben hard-ról átkapcsolnál easy-re (azokat sem tudom megérteni, akik singleben easy-n játszanak és 4-5 óra alatt végigtolják a 10+ ezer forintos játékukat... :D). Szerintem drága lőszer nélkül is lehet unikum, de még super unikum is valakiből, ha megfelelően ismeri a játékot, ezért egy teljesen felesleges és rossz játékelem. Csak remélni merem, hogy egyszer kiveszik (vagy legalább visszateszik aranyért vásárolhatóvá). -
Egyébként,szerintem a He-t is be kellene tiltani 
Mert amíg Megamax hátrányba kerül az által,hogy Dezsöke02 huzatosra lyuggatja goldal,az első lepattanó után.
Ugyanúgy én is hátrányba kerülök,amikor a csapatomban lévö 3as Ödönke szakasz a karácsonyra frissen kapott Löweikkel,mindenféle felszerelés nélkül,fossák a halált az ellen tízes tankjaiba harmincasával
Egyébként tényleg jártam így már nem tudom milyen tankokkal voltak,de ilyen 5-8 sebeztek az Is7 tornyába,Olyan mod volt fent ami így felfelé szállva mutatta a sebzést. Sírtam volna a röhögéstől,ha nem a csapattársaim csinálták volna
-
Megamax #385932 197 pen el az emil1 alap ágyúja rendelkezik. Egyszerű raszedebhogy lojon rád de ahhoz egy kicsit ki kell jonnie es akkor kapbegy lanc lövést amitol nem fog tudni radloni ezert felrakja de 3bsec mulva kapja a következőt de addigra maj kijott onnanannyira hogy a TD- a dombon ra tudnak lőni. Nos lattatok mar elfustolni tankot 1sec alatt ammorack nélkül?! -
Kryon #385931 A gold ammo tönkreteszi a játékot, és sokakat abba az illúzióba ringat, hogy jobb játékosok mint valójában. (majd felnézek a rage-etek után) -
Megamax #385930 Kinek nincs, de ha 197 pennel nem utod att az E100 at ami a szikla mogott ul a dombon akkor ti mit csinaltok? -
Persze, hogy lowbobok vagyunk. Nekünk ugyanis vannak LEPATTANÓ lövéseink is... -
Megamax #385928 Attól függ, ha azt akarod hogy a jatekban is legyen társad vagy ellenfeled akkor nem lehetsz olyan mint egyesek vagy mehetsz single playert játszani. -
Hát állíts össze egyet, szórakoztató lenne! -
Erre csak Woody Allen szavaival tudok válaszolni: "Soha ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."
A lovagiasság, fair play, és a sportszerűség az életben igenis kifizetődő. A játékban lehet , hogy nem, de a való életben igen. Nem árt, ha az embernek vannak elvei, amihez tarthatja magát. Idővel az elvtelen emberek is rá fognak jönni erre. -
Jó szórakozást kívánok a következő mesteri elmélkedéseitekhez. (majd felnézek a rage-etek után)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lehet, hogy még dolgozik. Én ma szabadnapos voltam. Mi vén pöcsök már csak ilyen maradiak vagyunk! :D -
Kryon, voivod32, Megamax a 3 lowbob.
Sorozat kéne az elmefuttatásaitokról. -
Hagyjad, tomato crybaby lowbob. Ilyenekkel értelme nincs erről beszélni, mert már az agyára ment az egész játék a noskill ügyetlenségei miatt. -
+1 -
Gyuszópapa nem jön?
-
Megamax #385919 Egyáltalán miért kellene meghatározni a teljesitmenyt barmilyen jatekban is. A jatek azert van hogy szorakozz, de ha beleteszel valami mérőt a szorakozast elfelejtheted mert mindig lessz valaki aki tobbet akar a masik jatekosnal es ezt minden eszkozzel megprobaljak elérni. -
Lejárt lemez? OK. De téged valamiért mégis irritál. Talán csak nem azért, mert tisztában vagy vele, hogy ez egy undorító, gusztustalan, csalás? Még akkor is ha legális? Ha nem így lenne, egyszerűen nem vennél tudomást az erről szóló bejegyzésekről. -
Lokker #385917 Kézrátétellel. Még ezt se tudni, Istenem.
-
lammaer #385916 Mégis egy PVP játékban hogy határozod meg a teljesítményedet statok nélkül? -
Megamax #385915 Ugye poenbol tetted ki ezt a két képet. Csak ranezelbes mar kiboki a szemednmiert kaptál kevesebb kreditet -
Csak a tiedet nerfelték 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Megamax #385913 Nyugi spoilerbe teszem, arra van nem akit erdekel megnezibakit nem az nem es ennyi. -
Userx2 #385912 Inkább ne. -
Megamax #385911 Majd ha gep elott leszek en is keirom az otleteimet a jatekban meglevő dolgokra alapozva -
Én pl. ha a WG helyében lennék, lőszerjavadalmazás-módszert alkalmaznék, persze csak a random csatákban.
Minden drága-lőszert (tehát ami nem alaplőszer) a teljes vihető mennyiség 40%-ában maximalizálnám (felfelé kerekítéssel). A táras tankok esetében pedig 2 tárban.
Kivétel nélkül mindenhol - nem lenne belőle sértődés, hogy bezzeg a másik tank, meg többet kapott... :) Mindenki ossza be szépen :)
De mivel egyikünk sincs a WG helyében...
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.01.10. 14:33:45 -
Userx2 #385909 :-)
Lenerfelt kredit szorzók, kimaradt. :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2k plusz sebzés, 2 kilőtt tankkal, prémmel 35 ezer lenne. Tényleg fossa pénzt. Á dehogy.
Mindegy nagyon szeretem ezt löveget. Híján vagyok ugyanis a TD-knek. -
Ugye,mondtam én 
-
Megamax #385907 Amugy mire föl ez a E-penisz mérő a játékokba? Van olyan pvp jatek ahol nincs ilyes stat hülyeség? -
Megamax #385906 Mikor volt akcioban az a pzj2 azzal a rohadt sok goodal vagy fordítva. Na akkor vettem meg es azt hiszem mentem vele egy vagy 2 kört. Elvan az ott a garázsban, a goldot meg mikor akcios az attvaltas akkor használom free xp gyűjtésre. Mostanra meglett a 10 es sved TD meg a 8 as sved heavy. A td vonalon a 6 ostol kezdtem a heavy vonalon kiprobaltam a 6 ost de a 7 es inkabb attugrottam. -
Lokker #385905 túl nagy RNG
OP táras tankok
goldammo a -25% ellen
nekem lila a statom ne szójjá bele
goldammot csak a statpadderek és a noobok használnak
virtuális pénisznövelés
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.01.10. 14:02:16 -
Kryon #385904 Hónapok óta pihen, várom a csodát (rebalanszt). Az arty pedig búza, pont. :D