World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, a Wii-n ezek tényleg kis gyerekeknek való játékok voltak, de a WoT-ban lehetnének olyan feladatok, hogy mondjuk sebezz 1e-t (mint az IM, csak kicsit könnyebbek). Ha nem sikerül, akkor 1-4-t lehet előre lépni, ha sikerül, akkor 1-6-t (amennyit dob a kocka), ha meg a másodlagos is sikerül, akkor két kocka, a másodiknak mondjuk csak 1-2 értékei lennének, szóval 2-8-t lehetne előre lépni. Kb 150-200-300 lépéses pálya elég lenne egy napra (úgy kéne belőni, hogy a mostani átlagos csataszámnál több kéne hozzá, amivel a játék kedvet is lehetne növelni) és akár úgy, mint Wii-n, hogy 4 random kiválasztott játékos versenyezne egymással, hogy kinek sikerül hamarabb (csaták eltérő vége miatt szinkronizálni).
Lenne pár kisebb ajándék spéci mezőkön, 1-2db nagy javító, meg lenne fődíj valami, mondjuk 20e kredit, aztán lehet fokozni, aki 10x-20x megcsinálja valami nagyobbat. Nem kell nagy ajándék tulajdonképpen, de szerintem qrva jó szórakozás lenne egy ideje és minden nap 1x meg lehetne csinálni opcionálisan. Az külön jó szórakozás lenne, hogy vadidegenekkel tényleg szórakozva játszani ilyent és nem is feltétlenül a jobb nyer, ha sok trükkös csapda és visszadobós mező lenne. Persze tankhoz köthető dolgok lennének (tankcsapdára léptél, kimaradsz 1 dobásból stb, légitámadás szintén 1 dobás kimarad stb stb)
Nem is lenne nehéz úgy játékpályát kitalálni, minden nap más stb. Mivel random embereket kell legyőzni ebben, garantált a változatosság, sőt szerintem amíg nem győz valaki, addig a többiek is nagyobb eséllyel játszanának folyamatosan, különben kimaradnak, lemaradnak.
Én qrvára élveznék egy ilyent. Aki nem próbálta még a Wii-n családdal, ismerősökkel, ideje elkezdeni, hatalmas fun.
Ez lehet, hogy valahol egy baromságnak hangzik, de ilyesmikre gondolok, hogy ne a random phaszságain kelljen csupán csak agyalni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.17. 17:26:14
De beetető számnak tényleg jó. Ennyi pénzért ennyi tartalmat. Megéri megvenni.
Viszont ha egy Tas lenne.... a pavlovi reflex is erősebb volna.
angelus1991ster.blogspot.hu
De itt meg még azért is másabb, mert megváltoztak a dolgok pl.: a spotolás, már kör alakban megy, megváltoztak a camo értékek is sok esetben, ott a fizika... stb.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.17. 17:14:44
- búza aki újrakezdi.
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2016.08.17. 17:09:10
Lenne egy olyan problémám hogy a fényerőt játékon belül nem tudom állítani! Magyarul semmit nem reagál a gamma átállítására! Alapból bead egy ilyen közepestől sötétebb képet aztán annyi! Valami ötlet??? A jacktor mod packot használom, de nem hinném hogy ez okozza!
A tévében a szokásos reklámblokkokban, a puncigombás és sör reklám között akad gyöngyszem is:
Első szám 490 Ft. Adnak hozzá toronyfelsőt, 2 tank kukucskálót, csavarúzót, fémcsipeszt és poszternek is jó A3-as lapot, valamint egy hasonló méretű kartonlapot is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://t34-harckocsi.hu/magazine.aspx
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.17. 16:59:58
Úgy várlak már baby! <#love11>#love11>

majd ha nagyon nem megy a bolt bevetik a nehéztüzérséget is a fejlesztéseknél, addig meg fejlesztgetnek egy-két dolgot, meg ágat... (bár múltkor láttam quickybaby videójában, hogy az ág fejlesztéssel is úgy leálltak, mint a sz@r... mert korábban egy év alatt kijött vagy 6 ág, most meg 2 se...nem pont ezek a számok voltak, de csak, hogy érzékeljétek...)
"Nincs normális magasabb rendű cél, valami hadjárat szerű dolog a játékban, ami túlmutat a random phaszságani. Az IM egy jó gondolat, de annyira nem függ tőlem a teljesítése, hogy nem igazán lehet ráállni és azt csinálni, mert elunja az ember."
- én pl. nem unom, hanem agyfaszt kapok tőle. De a válasz, az ami már sokszor meglett írva: megfelelően nagy méretű járműpark és rengeteg kredit árán meglehet csinálni azokat a T28HTC vagy T55A missziókat ( Obj.260-at nem említem, ott már felemelkedettnek kell lenni)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nincs normális magasabb rendű cél, valami hadjárat szerű dolog a játékban, ami túlmutat a random phaszságani. Az IM egy jó gondolat, de annyira nem függ tőlem a teljesítése, hogy nem igazán lehet ráállni és azt csinálni, mert elunja az ember.
Ha az esportot se tudják megcsinálni érdekesre, akkor sajnos a normál játékmenetnél se lehetnek komoly elvárásaink.
Ezek a dühöngő mód meg a társai megmutatták, hogy az embereket nem érdekli a random játék ilyen-olyan varációja, valami komolyabb játékmenetet kéne kitalálniuk, mert pl az IM meg a grindes kampányok mutatják, hogy lenne igény egy randomon túlmutató (hadjárat mondjuk, most csak hangosan gondolkodom, de valami taktika elemeken alapuló játékmenet, aminek szerves része a random csata) dologra... Ja igen, amihez nem kell klánba belépni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.17. 16:46:24
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.17. 16:12:46
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Szerintem több okból sem, egyrészt így rövidebb ideig tartanak a csaták, másrészt így van esélye vérpistának, hogy érezze a erőt, feel the powa, amikor bekerül a f.sz jó oldalára és a rush csapat legázolja az ellenfelet.
Ők biztosan tudják, hogy miért, de a taktikai -sokszor emiatt elhúzódó- csaták helyett a gyorsan lezajló összecsapást preferálják. Gondolom az elképzelésük ez a játékról és a kiba játékosokat terelik is ebbe az irányba számtalan lépéssel (mm, rng f.szságok, pályák átalakítása, arany lőszer, táras sebzőgépek stb).
Elég csak megnézni, hogyan képzelik az esportot-ot. Mutattam ismerősnek és azt mondta, mi a f.sz ez? Követni nem bírta, hogy mi történik. Mondom neki, hogy én sem nagyon. Kicsit taktikáznak, aztán egymásra rontanak, csihi-puhi, utána várakozás és a beszélő fejek nézése, aztán megint pár perc "action".
Qrvára nem tudnak kitalálni semmit, ami igazán érdekes lenne. Nem azt mondom, hogy nekem sok ötletem lenne, de lehetne akár hosszabb csata, taktika (mint a sakkban, egy csata egy lépésnek felelne meg a táblán, lehet hogy hülyeség, de nem biztos, mert jó lenne látni egy taktikázós hadjáratot pl, akár a CW alapokon, területet foglalni, berakni bizonyos tankokat egyes területre és csak azzal lehetne harcolni,, szóval, hogy ne csak az aprításról szóljon, hanem taktika, gondolkodás, amit lehet követni is, mert ez most élvezhetetlen még egy játékot ismerő embernek is). Az is beszédes, hogy a dota2-ben van több ember, aki egymaga annyi pénzdíjat összeszedett, mint amit a WoT összesen kiosztott eddig <#confused>#confused>, de úgy általában is eléggé szerény a WoT esport díjazása, de maga játékmenet is egy fos, ami igazából nem köt le órákig, pedig egy jó esport-al kiba sok további játékos tudnának bevonzani vagy megtartani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.17. 16:10:55
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Amúgy kezdettől fogva volt vmi gyári primitiv player score is, tehát nem kellene XVMre várni ha nagyon akarnának csinálni vmit...
De ott van az a másra nem használható WG ratingjük, megoldhatnák, hogy a játékosok össz-ratingje (vagy átlag-ratingje) a két oldalon ne térjen el jobban, mint mondjuk 20%. Semmi olyan komoly, hogy szint, meg osztály szerinti súlyozás, játékosok adott tankkal elért tudása, tankgrind állapota, csak szimplán az általuk már berakott rating szerint... szerintem sokan várnának inkább meccsek előtt +10-15 másodpercet is, csak hogy picit élvezhetőbb meccsbe kerüljenek.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mert ez a 100 éves küldetés nem annak szól...és én eddig nem találtam semmit.