418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oda van írva,noobokat nem vesznek fel.XDXD -
Kétszer próbáltam a klánt megkeresni,sikertelenül... :D -
Plata #386782 Jézus.
Nézd meg a klán nevet és a vezetők neveit,ebből világos hogy még egyik sem járta ki az általánost,nincs nekem hangulatom gyerekekhez.
Pont ezért nem játszom WoW-al sem magyar szerveren.Inkább tök egyedül játszom külföldi klánban.Úgy hogy angolul sem tudok.
Igaz így is nagyon jól elvagyok,és a sok retardált magyar hülyeségétől is megkímélem magam. -
R3nton #386781 na hát akkor hozzád pont illik ez a klán :P :D -
Plata #386780 De én amcsi tank őrült vagyok.
Az összes ág ki van fejlesztve.
Az angolt is szeretem,de ahhoz nem volt türelmem hogy ki is fejlesszem őket,inkább vettem prémeket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.29. 12:14:14 -
Rammsch31n #386779 grat. :) -
R3nton #386778 TE az amcsi tankokat szereted, nem? :P -
ilovearty #386777 Ma reggel masodik csatában meglett a t55a. Beszarás. t34-85 megcsinálta a másodlagost is. Ugy dobogott a szivem hogy már kellemetlen volt. Az utólsó td ami kellett hogy meglegyen 69 hp-val rendelkezett es negyen mentünk rá. Az utolsó utáni pillanat után kettővel utánna a reciprokán pillanatban kinyújtott nyelvvel sikerült kilőnöm és igen..... jött a jelentés....
Amugy szinte soha nem pattint semmit, de megvan.
Jol indult a reggel. -
Buffok ide-buffok oda a WZ-111 még mindig a leg szutyokabb tier8 prém heavy ezt bátran ki merem jelenteni:D -
Rammsch31n #386775 Itt hiába írkáljátok ezt a klánosdit, kétlem, hogy pont innen lépne be bárki hozzátok... viszont pont ezért jó lenne, ha leállnátok ezzel. :D -
A felnőtteknek elég ha jó a klán :) :D
-
Plata #386773 Na ugyan miért,minden gyerek saját klánt akar.
-
Ugye nem akarod ezt napi 2x idehànyni?
Nem bàntàsból,de ilyen klàn van kismillió,miért nem léptek be oda? -
Plata #386771 Ti amerikaiak vagytok?
Már csak azért kérdem mert Us rangers a nevetek,vagy csak nem volt jobb ötletetek klán névnek?
-
Oktopuiluminate #386770 Sziasztok! US Rangers klán tagfelvételt hirdet! Követelmény: 850WN8+ Tier 6-os tank Medium Light vagy Heavy legyen. Ha van Tier 8 az is jó. Win Rate: 50% de ha a többi megvan akkor ezt el nézhetjük. TS3 jó ha van de ha nem ismered vagy nincs letöltve ebben segíthetünk. Épülő klán vagyunk ezért ha jössz akkor türelem vagy ha segítenél akkor toborzótiszt is lehetsz és a fenti követelményekkel hívhatsz meg embereket. AwesomeTank007, Benson_Headges_Purple vagy materspith-nek lehet küldeni meghívót. -
Rammsch31n #386769 Ja, az is jó lenne, mert most nekem is van pár nap küldiből... de hát én ilyenekben nem reménykedem. -
Plata #386768 Nem nagyon reménykednék benne. -
Yossi #386767 Remélhetőleg a prémium fiókokat ennyi idővel meghosszabbítják. Töketlenek.... -
Rammsch31n #386766 Egyébként nevetséges, 10k ember van fent EU2-n... EU-n meg 30... ennyitől nem halhat le... sztem most nyúlnak bele, hogy elcsavarják az RNG-t, meg a win-ratet... *conteo intensifies*
-
Rammsch31n #386765 Én még bent vagyok, de írja ki fele, hogy a játék szolgáltatások ideiglenesen nem elérhetőek... ha alólam is kihal a szerver mérges leszek, mert most akitváltam be ezeket a személyes tartalékokat is... -
R3nton #386764 Ja én is azt nézem, lehet jó volt a hajnali buli, és megint lelocsolták a szervereket vodkával
-
SzocsA #386763 Mi van annyian akartak játszani a szerveren, hogy lehaltak a szerverek? -
suba53 #386762 Szia!
50% winrate-et előírni butaság akkor, amikor a többi feltételből az látszik, hogy nem professzionális játékosokat vártok.
Sajnos a játék maga gondoskodik arról, hogy randomban a legtöbb ember nem tudja elérni az 50%-ot sem.
Persze tisztelet a kivételeknek.
-
hát egy t6 meddel a t8 egyik leghasználhatóbb prémjét még apcr-el sem fogod megérinteni,ha meglátom hogy csatában szembe jön már fordulok is meg :D :D -
Ez most fájt 
0.47-nél
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lokker #386759 A többség akkor még nem élt.
-
Nekem a Top Secret című film egyik karaktere ugrott be:-)
Tudja valaki kire gondolok?XDXD -
yossarianHUN #386757 8-as prém. A tornya betonkemény, a frontja is elég ütős, 152 mm, döntve. A hasát kell lőni. -
ilovearty #386756 Fiuk mi ez a t huszonvalahányas patriot ? t34-85-tel ma mar tobb alkalommal talalkoztam vele es erinthetetlen volt szembol. Átsétàlt a csapatunkon gyakorlatilag erintetlenul. 4420 lepattanot hozott ossze az egyik.
Nem talaltam rajta fogast elolrol . Mar a 122 milist raktam fel mert durván jo csatakatt buktam el miatta. -
yossarianHUN #386755 Ja, Armored Patrol-on is a Quasimodós hasonlat jött fel, nekem elsőre Ephiáltész ugrott be róla a 300-ból
Viszont a kamója állítólag E 25 szint lesz.
-
WR104 #386754 Koszonom. Pont egy eve nem jatszottam a WR104-es accal es Tibik89-nek akartam egy prem tankot adni mert kihuzom a Cseh 10-es medet, de akkor felejtos. -
Döntögetni? Nálam ez az all time top1, más tankokban van valami bumfordiság, amit lehet kedvelni.
Ez viszont olyan, mint ha quasimodo felnyomott volna magának egy seprűnyelet, a Notre Dame egyik ravatalán... :) -
yossarianHUN #386752 Elérhető, de csak ha nincs csatája 2015 június 4 óta. Ez egyébként érthetetlen, kibaszás, és tudtommal egyedül az EU szerveren van így, az NA-n csak a 6 hónap inaktivitásnak kell meglennie.
Egyébként a weboldalon Account Management / Invite Friends. -
WR104 #386751 Regebben volt egy olyan opcio, hogy ha meghivsz egy minimum fel eve offline jatekost es az kihuz egy 10-es tankot a meghivo kap egy 10-es prem tankot. Ez meg mindig elerheto? Es ha igen hol?
-
yossarianHUN #386750 Hát az Ojjektre speciel IRL tudtommal nem szerelték fel a BL-10-et. Az ISU-ra pár példányban igen, de nem is működött nagyon jól a dolog, baromi kiegyensúlyozatlan volt, és nagyon megterhelte a felfüggesztést. -
R3nton #386749 chokito, ronda és finom :D -
R3nton #386748 ja a nagyokosok, a lényeg, hogy az obj704 nem borul fel a BL-10-el...Akkor tegyenek rá egy 150 miliset, ami a Grillén van. -
Lokker #386747 De ha a többi meg van akkor elnézik ha épp nincs meg a 50% win
-
Plata #386746 Te rosszul nézed,ez egy szögletes palacsintasütő. -
Plata #386745 Szent szalamandra micsoda klán,félnék csatlakozni ilyen klánhoz.
Félek túl jók.
Ilyen félelmetes nevű játékosokkal nem is mernék játszani.
Bár a nevekből úgy érzem ez a klán főleg csak délután és kora este lehet aktív,meg főleg szünidőben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.28. 16:47:22