418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Francba,csak 49% a winrétem
akkor erről lecsusztam
-
robogo81 #386743 Az a mélynyomó a lövegpajzs mellett,az adja a dijundisút majd.
-
Lokker #386742 Valahol el kell kezdeni. :) -
yossarianHUN #386741 Aztak*rva, hát ez az új hetes ruszki light döntögetni fogja az ocsmánysági rekordokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #386740 lol. -
Oktopuiluminate #386739 Sziasztok! US Rangers klán tagfelvételt hirdet! Követelmény: 850WN8+ Tier 6-os tank Medium Light vagy Heavy legyen. Ha van Tier 8 az is jó. Win Rate: 50% de ha a többi megvan akkor ezt el nézhetjük. TS3 jó ha van de ha nem ismered vagy nincs letöltve ebben segíthetünk. Épülő klán vagyunk ezért ha jössz akkor türelem vagy ha segítenél akkor toborzótiszt is lehetsz és a fenti követelményekkel hívhatsz meg embereket. AwesomeTank007, Benson_Headges_Purple vagy materspith-nek lehet küldeni meghívót. -
yossarianHUN #386738 Nem fogják berakni, mivel totál fake. Mondjuk gyakorlatilag a mostani JP E-100 is, de az még mindig közelebb áll ahhoz, ahogy esetleg egy ilyen szupernehéz TD kinézhetett volna, ha tényleg megcsinálják a fritzek. Még anno FTR-en olvastam arról egy értekezést valami tankszakértőtől, hogy egy ekkora ágyút már gyakorlatilag képtelenség lett volna olyan TD-be beszerelni, aminek a test elején van a felépítménye. -
R3nton #386737 Kár, hogy a krokodilt nem rakják be. Nem lenne sokkal jobb, mint a mostani jgdpz, alja ugyanúgy sebezhető lenne. -
Angelus1991ster #386736 Érdekes. Remélem bevezetik ezt, hogy ingame is meglehessen venni az ilyen tankokat is.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.27. 23:45:37 -
McLarenpowa #386735 Van arról valami infó, hogy a Light tank változtatások után az amcsi T54e1 miből lesz kifejleszthető? Most fejlesztettem ki a T49-et a Bulldogból és nem tudom marad-e a T49-en vagy átkerül a Bulldogra a T54e1, amikor feljebb megy egy szintet. -
yossarianHUN #386734 Jééé, ezt akkor még meg lehetett csinálni? Asszem ma már van valami korlátozás az engine-ben, hogy nem engedi egy bizonyos szögnél meredekebben repülni az arty lövedékeket. -
Hogy szomorodnànak+,most rakjàk be a pedotankos csomagot,mikor egész decemberben arra pàlyàztam:-/
Idénre meg az a terv,hogy csak prémium fiókra költök:-( -
mordawn #386732 Hm, ez esetben bocs :) Egy újabb intő példa, hogy jobban rá kell feküdnöm az angoltanulásra. -
liberty2 #386731 2013-ból egy kis gyöngyszem. :D Már akkor se voltam normális
-
yossarianHUN #386730 Igen, ez azt jelenti, hogy ki kell fejlesztened, és meg kell venned :) -
mordawn #386729 Én erre gondolok: "the new tier 10 has to be researched and bought".
Az új tier 10-es szerintem a VK7201-re vonatkozik, de lehet, én értelmezem rosszul. Kár, hogy nem konkrét tanknevet írtak ehhez a részhez, mert ez így nem egyértelmű.
Amúgy wotinfón is ez a téma, ott is ezen agyalnak az emberek. -
Ha valaki szeretné már most a játékban látni az új HD tankokat akkor ezt a filet töltse le és csomagolja ki a res mods mappába.
http://rgho.st/7fb4qgZ2p?r=1412 -
yossarianHUN #386727 Ömm... Nem.
If the Maus was researched in the tech tree, after the split the new tier 10 has to be researched and bought.
If the Maus was researched, the new heavy tanks VK 100.01 P and Mäuschen will be unlocked.
Ezek azt jelentik, hogy ha a patch előtt már ki van neked fejlesztve a Maus, akkor az új 8-as és 9-es azon az ágon eleve ki lesz fejlesztve (de megvéve nem) mikor megjelennek. A másik ág új 10-esét (VK7201) önerőből kell kifejlesztened és megvenned.
Arról nem beszélnek, hogy mi van, ha a Maus a garázsodban áll, de nagyon valószínű, hogy akkor is a fent leírtak érvényesek. -
mordawn #386726 YossarianHUN által a #386715-ben az 1. pont azt írja, ha ki van fejlesztve a Mausod, akkor az új 10-es is ki lesz és még meg is veszik neked.
Így legyen :)
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2017.01.27. 15:56:39 -
R3nton #386725 Az AP lehetett. Múltkor én is 1400-t lőttem az OBJ268-ba M55-el. Mondjuk tegnap meg mind a 3 AP lövedékem lepattant a tankokról. -
suba53 #386724 Ahogy a bölcs zen mester mondja:
Majd meglátjuk.
-
Userx2 #386723 A tüzérek viszont jól járnak az új nehezekkel. 2 hete néztem Rudiit, hogy boldogul a VK. 72-vel arty környezetben. Úgy meg toszták, hogy öröm volt nézni. 1.800- at simán benyeli az amcsi artytól. -
R3nton #386722 Hogy kapnál már lol, nem kapsz semmit :D Nagy fityiszt. Megvan a Maus, és megtarthatod a VK-t. Azért húzom rá az XP-t, és akkor szépen unlockolod majd az új 10-est, és megveheted 6 milláért. Nem kapsz te semmi ingyen tankot. Jó is lenne.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.01.27. 14:43:51 -
suba53 #386721 Lehet hogy a T34 csere sorozat sokkal jobb volt, de azért ez sem rossz.
Simán megtehették volna, hogy csak kifejlesztett lenne az új tízes, és a Maus is.
Ehhez képest kapunk egy 6milla kreditet érő tízes tankot ingyen. Gondolom akinek megvan a Maus, annak meg is marad, és mellé kap ő is egy ingyen tízest.
És fel lesz oldva az új ág minden tankja, vagyis csak kreditet kell rá áldozni, grind nélkül. Nekem tetszik.
-
R3nton #386720 Ott már valami volt amúgy, mert az ST1 nekem nincs unlockolva, közben meg az IS-4 megvan. De ez sztem nem korrekt amúgy, hogy valaki elindult a Maus felé mondjuk prém nélkül, és megveszi napokban a VK-t, és még patch előtt átrakják a másik ágra. Köszi szépen...A korrekt az lenne, ha megkapná a Mauschent is, de legalább kifejlesztve. -
Rammsch31n #386719 Ezt adom... ezenkívül még az IS8-IS4 cserénél csináltak ilyesmit... bár az inkább ehhez a Mausos cseréhez hasonló... én ezt nagyvonalúnak nem nevezném... főleg, amit a VK 72.02-vel is csinálnak, nevetséges. -
R3nton #386718 Nagyvonalú a szart, régen mi volt: T34 tier9 volt felette T30 tier10 heavy!!! Mind a 2 a garázsomban volt. Megkaptam a T30-t tier9-es TD-nek, M103-t a T34 helyett, T110e5-t a T30 helyett, és prémium 8-asként a T34-t. Na ez nagyvonalú volt. -
R3nton #386717 egy kis rész az elején valóban 60mm, onnan pattanhat az összes löveg kivéve a 183-as FV, meg a nagy artyk. -
suba53 #386716 Köszönöm.
Közben megtaláltam a wotinfo-n is a hírt.
Ez szuper. Már csak kevés hiányzik a Maus-hoz, hétvégén ki is fejlesztem.
Ez egy nagyvonalú gesztus a WG részéről. Le a kalappal.
-
yossarianHUN #386715 UPDATE: info from Konstantin „Foton” Soldatov, WoT Publishing Producer, translated by Vladimir:
1. If the Maus was researched in the tech tree, after the split the new tier 10 has to be researched and bought.
2. If the Maus was researched, the new heavy tanks VK 100.01 P and Mäuschen will be unlocked.
3. If you only have the VK 45.02 B with XP on it, nothing changes. You keep the XP and can research the new tier 10. But the new Maus branch will be completely locked.
Gepard_PH WoT PC Product Coordinator:
Good news for you is that once you research Maus before update, VK 100.01 P and Mauschen will be unlocked for you as well. Bad news is you need to hurry up. -
Plata #386714 Hű asszem engem ez a rigormortis nem nagyon szeret,már nem először lövöm ki td-ből. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
suba53 #386713 Ezt hol lehet olvasni, hogy megkapja az, akinek ki van fejlesztve?
Már csak kevés hiányzik hozzá, de valahogy ez túl szép, hogy igaz legyen.
-
Megamax #386712 9-10 es svéd td nek van most a legbuzibb pancelja, mig kevesennismerik kepes pattintani a JPZE100 at meg a Grille 15 ot is vagy a T110E et is. -
Rammsch31n #386711 akkor elfutok. :P illetve én tuti hamarabb látom meg őket... :) -
R3nton #386710 pattan arról minden, ami nem 120 feletti löveg, csak az a ciki, amikor az FV vagy a jgdpz jön szembe -
tutyimutyi2 #386709 T28htc HT-15 meglehetett volna sebzés plusz pattintás 8k felett volt de nem mert még mindig az az elcseszett küldim van ami 2k sebzést igényel plusz győzel mindezt bázis foglalással vagy védéssel... -
Rammsch31n #386708 tudjátok mi pattog jól a 9-es TD-ről...? AZ ÖSSZES 8-AS MED... csináltam 3k pattintottat, úgy, hogy fel-le hintáztam a tankkal... úgy hogy előttem voltak 2-en 20 méterre. :D -
Rammsch31n #386707 Ez mondjuk nagyon igaz... kell neki a bokor. :)
Nekem a 9-es is bejön... jobb, mert siegeben 2x gyorsabb... és 10 km/h-val lehet csikicsukizni a dombon. :DD -
R3nton #386706 igazából az a baj, hogy alig van map, ahol lehetne vele klasszik TD-zni, mint régen. Ez a siege mód pedig ezt igényli -
Rammsch31n #386705 a t9-el megcsináltam véletlenül még1 küldit... 6 kill kellett egyedül vagy platoonban... erre adott még 2 nap prémet. :"""D meg egy periszkópot, amit eladtam... mert elég belőle 1. :)
A siege mód roppant kellemetlen tud lenni, ha fel vagy spotolva... egyébként meg vicces, mert egyhelyben tudsz oldalra mozogni. :"D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.27. 13:00:59