418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #386824 Tudod mi a szar ügy?
Isu csapattárs spotolás közben belém lőtt,eldurrant az agyam megfordítottam a tornyot,telibenyomtam,hát bazdmeg szemből oneshotoltam a köcsögöt.
-
Nem sebezzük a csapattàrsakat!!
Kitoljuk,vagy lelàncoljuk a tűz vonalban.:-) -
a hajamra kenhetem a jóváírást ha már a hpm több mint negyede elszállt...egyébként nem szoktam visszalőni,de ez szándékos volt és bocsánatot sem kért érte...én még akkor is benyögök egy sry-t ha keresztben megyek át egy gyorsabb tankunk előtt és fékeznie kell.
azt imádom,hogy ki tudja mióta létezik a safeshot mod amit egy közepesen béna programozó 2 heti munkával tudna berakni a játékba,de természetesen erre is képtelen a fejlesztőgárda (már amennyiben lehet őket "fejlesztő" címkével ellátni) -
pett3rson #386821 Miért kell lealacsonyodni és visszalőni? Nekem ez a magas. Neked már jár a jóváírás, mert meglőtt a saját csapattagod, minek ezt még tetőzni azzal, hogy visszalősz és a végén csak kilöveted maga velük?? ezt magyarázd el légy szíves. -
opati #386820 Üdv!
Type-4 heavy-nél megéri a -0,04-es szórás pontosságot a nagy ágyú? Mennyire oroszos a nagy gun?
Utoljára szerkesztette: opati, 2017.01.30. 09:23:12 -
Userx2 #386819 Az Emil 2-nél meg a +8 fokos csőfelhajlás lesz a katasztrófa. Nekem megvan prém 6-os, és azzal a 12 fokkal már gondjaim voltak, az El halluf féle pályákon. A 10-es +10 fokját is meg fogod még emlegetni. Én fel is adtam az ágat. -
asolyom #386818 Igen, de ha jól látom, akkor itt APCR-ről volt szó.
-
Lichtmaschin #386817 Oni a troll gunnal azért tud sebezni -
asolyom #386816 Azt hiszem nem az O-Ni az egyetlen olyan tank, ami +2 tieres tankot nem tud szemből sebezni. -
komolyan mondom egy kész vicc ez a játék,ONi-val vagyok és kezdőn forduláskor meglő az IS,visszaadom erre egyből én kékülök be és kilő a csapat...az meg hogy nincs egy olyan ágyúja az ONinak ami a +2 tier azonos nemzetű tankot szemből sebezni tudná akár apcr-el,a hab a tortán....gg wg -
nem fűznék kommentet ehhez a t10 csatához és a csapat teljesítményéhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.01.30. 00:50:49 -
asolyom #386813 Én még csak a 6-os svéd közepesnél tartok, de a mai nap egy katasztrófa volt vele. A biztos nyerőnek látszó csaták is bukták lettek csakúgy, mint a prémium tesóval. Viszont a Löwével kettőből kettőt sikerült nyerni, a legutóbbit T10-ben 2300+ sebzéssel. Eddig ezzel a legjobb átlag sebzésem, 1660+. Ez itt biztos sokaknak mazsola, de egy magam fajta noobnak nem rossz. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.29. 19:22:24 -
R3nton #386812 Én a kiságyúval használtam, nagyon hasonló érzést adott a comethez, és én azt is szerettem. Nekem nem tűnt fel a modulérzékenység. Viszont az Emilnél nagyon durva. Lehet, hogy a kicsi mérete miatt van, vagy nem tudom. Szemből nem rossz a páncélja, de ha valami átmegy, akkor modul vagy legénység. Botrány, és a 170es átütésű ágyúval élvezet 10esek ellen menni. Igazából már a 8asok ellen is kevés. Full golddal lehet tolni, de lassú szűkülés, pontatlan löveg, miatt nagyon frusztráló, pláne, hogy annak is csak olyan 220 körül van az átütése. Szóval inkább AP-val használom, és csak duplázom a tankot. Ugye a autolaoder miatt nem is lehet csak úgy goldot tölteni. Lehet majd a fullos löveggel jó lesz, de nekem idáig nagy csalódás. -
tutyimutyi2 #386811 De jó ezt látni pedig engem már az is épp eléggé idegesít hogy minden második csatában az első bekapott lövéstöl sérül az ammo :P -
yossarianHUN #386810 Akkor elismerésem az önuralmadnak. Az egy, hogy az ágyúja az alfán kívül mindenben katasztrófa, de hogy minden bekapott lövés után elszáll vagy a motor, vagy az ammo, vagy a lövész, vagy a vezető, illetve ezek tetszőleges kombinációja, az már kicsit sok. Azt már meg sem említem, hogy egy kósza szellő is leviszi a láncát, ami 5-ből 3 halálozásért felelős nálam. De azt is imádom, mikor két fedezék között egy lövés viszi a láncot, és a motort is. Egy élmény. -
R3nton #386809 Nekem tetszett a 7-es nagyon, Emil egy szaaaaaaaaar, egy nagy szar, undorító. Mondjuk lehet ha meglesz rá a jobb ágyú már okés lesz. -
yossarianHUN #386808 Fúúúú ez a hetes svéd Leo... Nagyon ajánlom, hogy az Emil megérje ezt a szenvedést. -
Angelus1991ster #386807 Dicsák, há líhít, hogj lopgyák a indernedead. -
7.2mbit nek kellene lennie papíron,de 1 kezemen meg tudnám szàmolni,hànyszor làttam a kórúl a 8 év alatt:-( -
yossarianHUN #386805 Na ja, de azért a 0.7 megabit elég messze esik bármilyen lehetséges előfizetéstől... Ez nem valami kis hétköznapi sebességingadozás.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.01.29. 16:58:27 -
Igen,élméletileg...De melyik szolgáltató garantál neked fix sebességet? Mindenki nullát garantál... -
yossarianHUN #386803 Letöltés/feltöltés alatt itt a netsebességet értjük. Azaz annyinak kéne lennie a speedtesten, ahány megabites netre előfizettél. Pl. 100 megabites net esetén értelemszerűen 100-nak. -
Mobilnettel már nagyon jónak számít az a ping :) -
yossarianHUN #386801 Ez megabit. Az szép, valami ott nem stimmel. -
Egyre jobb 
Szerencsére mennem kell melózni,addig is más idegel
-
Szinte nullának kellene lennie.Wot alig generál hálózati forgalmat. -
Nem igazán értek hozzá,foschtalicska mobilnét labancéknál 
Lehet nekiállok nézelődni,hátha van már olcsó 4g-s net,talán az jobb lesz. -
yossarianHUN #386797 Megabit, vagy megabájt? Nem mindegy. És mennyinek kéne lennie? -
Valami generálja azt a forgalmat... Agyon is vágja vele a pingedet. -
Most néztem,61 a ping,1.7mbit a le és 3.7mbit a feltöltésem
Wtf??
Pedig semmi nem megy,a háttérben. -
Hmmm egy ideje szórakozik nekem a firexox,kipróbáltam másik böngészővel,így már bejön az oldal:) -
Plata #386793 Nem tudom mi van de random felmegy a ping 200 köré is.
Irtó szar játszani. -
Tudhatnád hogy nem Te döntöd el,hol találod el a becélzott tankot! -
Kezdődik megint,a folyamat top tier csaták
Ráadásul a netem is szarakodik,teleportálnak a tankok
Azt mondjuk magam sem értem,hogyan talált a 15lövés-böl 14,mikor sacc/kábé lövöldöztem
-
Ilyen a világon nincs,végre bead 4db nagyobb td-t,megölöm a skorpioG-t,és onnantól folyamat lag van
Az At7 ami 2 lövés lett volna,természetesen rajtavesztem.Össze vissza ment a tank.
-
Valoszinü
mert nekem bejön az oldal
-
Nekem itt sem látszik semmi,gondolom a Noobok le vannak tiltva. -
Ejj pedig ők voltak az utolsó reményrégem... :( -
Lokker #386786 Pedig itt van az. :) -
Bárcsak 1 hit lett volna.