418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Ez az arty átka. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mit találsz el. Volt már Radley Walters medálom artyval. Amire rálőttem, azt eltaláltam.
    Másnap ugyanazzal az artyval jó ha pár közelit sikerült ugyanúgy beszűkülve, álló ellenfél esetén is.

Az FV304-et azért szeretem, mert annak a célköre teljesen beszűkülve sokszor nem lóg túl a tankon. Vagyis, ha a tank nem mozdul ki, akkor szinte biztos a találat. Hátránya, hogy nagyon közel kell menni.
  • Lichtmaschin
    M40/43-al mentem egy olyan kört hogy mindenki engem szidott. 13 lövésből 3 talált pedig a legtöbb full célzott volt. És igazuk volt rajtam ment el a meccs. Igaz Stock volt a tank és nem is 100%osak a legények de full célozva 10 olyan mellé lőttem hogy tipikus példája amikor az rng nem hagy nyerni. Volt egy love a torony és a tanktes között szállt el a töltény. Rhm-et körbe lőttem pedig állt és ő hozta le a játékot. El is basztam 1200 goldot hogy kifullozzam ezt a szart, hogy végre meglehessen a duplakill missio
  • joe662
    Na vajon mi lett a vége a fogyatékosok partijának
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Döntetlen,mert a nyomorék GwTiger ahelyett,hogy befoglalt volna,elkezdte üldözni az Fv-t

• Angelus1991ster
    Hivatalos gold ammo detektor?
  • Sherman0070
    Nem villogtatás céljából de szerintem ez az egyik legkönnyebben használható tank.
  • Sherman0070
    Igen spottra is nagyon jó. Nekem ez a tank jobbnak tűnik az ELC AMX-nél.
  • Rammsch31n
    A hangsúly a túlzottan van... kellően hülyének kell lenniük ahhoz, hogy te teljesíthess... :D Ergo 29 playa az ellenséged a küldetéseknél. :"D
  • Tessellia
    Az M7 nagyon jó tank. Közel van az ideális médium tank érzéshez számomra. Valószínűleg azért játszanak vele kevesen, mert keményen tudja büntetni a tank a hibákat. Egyébként régebben én még passzív scoutra is használtam a látótávja miatt.
  • xotyi
    Csak kapj sok szerencsétlen heavyt ellenfélnek arty nélkül egy jó mapon, ja és ne legyenek túlzottan hülye csapattársaid:D
  • Rammsch31n
    Ráadásul a 9-esnek még jobb a DPM-je... minden kör minimum 2-3k dmg... a 10-esnek meg még ennél is jobb... :D
  • xotyi
    akarom mondani 704, de későn vettem észre:)
  • xotyi
    Na, ha jó a pálya és normális a csapat akkor jó ez, talán az T55A küldi ezzel előbb meglesz mint a 907-el.
  • xotyi
    Déli oldalról az is szívás szerintem:)
  • Rammsch31n
    Én mindig a pályaudvarnál nyomulok/tam. :)
  • xotyi
    Egy kérdés, mi a faszt lehet a UDES-el csinálni himmelsdorfon ha full médiumokból áll az ellen csapata? Jól kezdek ezzel a szarral 3/3 városi map, nagyon meg akarják velem utáltatni a sévdeket:D
  • Userx2
    Visszavettem, kipróbáltam. Adja. :)
  • suba53
    Szerintem érdemes. Pláne hogy állítólag 50km/h-ra növelik a sebességüket.
    Nagyon jók a brit ágyúk, szerintem nem fogsz csalódni.
  • asolyom
    A Cometet hanyagolom egy ideje, de nem is tudom, hogy érdemes-e a Centurionokra tovább lépni.
  • suba53
    Már nem is tudom hanyadszor fordul elő Erlenbergen védésben, hogy a sok lassú heavy elkezdi tolni a bal oldalt, eljutnak a domb túloldalára, mindent kinyírnak, majd az ellenfél befoglalja a bázist úgy, hogy van 3-4 tank előnyünk.
    Azok meg onnan reklamálnak bambán nézve maguk elé, hogy védd meg a bázist. Természetesen már senki nem ér vissza, és a tuti nyerő meccsnek annyi.
  • Sherman0070
    M7-en.
  • Userx2
    Sherman III-on? Meg volt, és már nincs. :)
  • xotyi
    Emelkedés , kevesebb esetben szokott bántóan zavaró lenni, utoljára az amx szériás lightoknál anyáztam hogy szinte egyikük sincs, se gundep se elevation:D
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.30. 16:24:59
  • Sherman0070
    0.43 szórás nagyon nem érződik rajta.
    Mozgás közben is nagyon sokszor beadja + snipeolásnál 2 mp-enkénti lövéseknél is a kör közepébe megy a lövés, nem a szélére.
  • Sherman0070
    QF 6-pdr Mk. III Löveget nézted?
    Azzal a löveggel lehet aprítani.
  • Userx2
    Én csőemelkedésről beszélek. +12 fok nálam tűréshatár. Kinek hogy.
  • Userx2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

M7: Dispersion (m)
    Pontosság: 0.44
    … moving: 0.22
    … tank traverse: 0.22
    … turret traverse: 0.16

T76 Dispersion (m)
    Pontosság: 0.39
    … moving: 0.21
    … tank traverse: 0.21
    … turret traverse: 0.08

Lövege nem OP.
  • xotyi
    A prém svéd hatosnak 6 fok a depression 12 az elevation, a 10 fok az már bőven baráti Centurion AX-féle csőlehajlás.
  • Sherman0070
    Tier5-ös amerikai "M7" nevű meddel miért nem játszik senki sem?
    Sokkal OP-bb a T67-nél.
  • suba53
    Vannak ilyen idióta önkéntes rendőrök a játékban sajnos. Ha nem az ő elképzelésüknek megfelelően mozogsz, helyezkedsz, akkor elkezd büntetni. Ilyenkor én lemondok arról a csatáról és elkezdem hasonlóan tologatni, néha belelövök a láncába, és ha kellően idióta akkor elkezd célzottan lőni engem, és bekékül, vagy megkapja a tiltását.
  • joe662
    Itt pont a csodás T34es szakaszunk ugatott,hogy retard 2szakasz,és hogy öljük meg öket.
    Szerencsétlen spotolni probált,de agyhalottak között volt

Amugy meg az olyanokkal,mint a múltkori Kv4,mi a szart lehet csinálni a kilövésén kívül?
    Karélián elmentünk a kemper domb alá 2db M4Mle-vel,szépen szedegetjük őket,a túloldalon,mig meg nem érkezik ez a retard. Elkezdi kitolni a szakasztársamat,leláncolom,hogy vissza tudjon jönni,de addigra a fele hp ugrott.Erre bejön mögém a gyökér és elkezd kitolni engemet is,szintén lánc majd nagy nehezen visszamegyek,de addigra maradt 300hp-m.Ekkor már az egész ottani banda ugatott neki,de megint beállt a szakasztásam mögé,hogy kitolja,na ekkor lőttem agyon 2 lóvésból.

Ez a Rudy mióta ekkora retardmágnes,

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.01.30. 14:31:49
  • Plata
    Nekem ma M41-el meg amx 13-90-el csak párizs jött szinte.
  • ilovearty
    Ugye hogy mennyire van érzéke a játéknak, hogy milyen pályára tegyen be bizonyos tankokat ? Én az AMX 50-120-szal folyamatosan el halufon szoptam.
    Nehéz tankkal prokhorovkán, meg malivovkán, könnyűvel meg városi pályákon.
  • Plata
    Te tudod mi a klassz,amikor gyökér T7-8 tank behoz valami t3-4 tankot magával,és elkezdik szidni az MM-et meg WG-t mert kis tankot beteszi nagyok közé.
  • pett3rson
    Jaa, hogy ennek van egy ilyen aspektusa is :)
  • suba53
    Állítólag így kedvezőbb arány alakul a top tier tankoknál. Sokan ezért csinálják.

De mintha már szó lett volna arról, hogy a játék nem fogja engedni eleve a troll szakaszok össze állítását.
    Ez sem prioritás a fejlesztésben. Igaz elvétve látok hasonlót mostanában.
  • pett3rson
    Ezt kérdezni is akartam, hogy ennek van egyáltalán értelme? Attól hogy behozza tier 5-6-7-be a klántárs Tier 3-as-4-es tankját még nem fog gyorsabban fejlődni, ez nem Diablo :)
  • Sir Charles
    Én se visszalőni, se kitolni, se láncolni nem szoktam azokat akik belém lőnek, egyszerűen nem foglalkozok velük.
    Csapattárat csak akkor lövök ki, ha a tier 1-2 tankot a barom behozza platoonban a tier 8 csatába.
    Na akkor azonnal kilövöm a kis tankot minden szó nélkül.
  • Lokker
    Ha már ennyin így kiakad pár ember vajon mit csinálhatnak egy komolyabb dolognál? Lelövi a másikat? Egyre több az idegbeteg ember, és olyanokról hallani, hogy azért nyírta ki a szomszéd kutyáját mert az ugatott. Remélem ezek az emberek nem ülnek autóba.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.01.30. 12:18:10
  • Frequency
    Én is taplóságnak gondolom hogy csapatsebzés után bosszúból visszalőnek!Az első csapatsebzés a legritkább esetben direkt lövés.Nálam is volt példa hogy véletlenül meglőttem egy csapattársat mert a lövés pillanatában keresztezte a lövedék útját,bocsánatot kértem..erre a gyerekes felfogásával visszalőtt,kilőtte a sofőrömet.Ezzel el is döntötte a csata kimenetelét mert közben egy tier3-as tank befoglalta a bázisunkat,én meg nem értem oda..pedig egy lövés és nyertünk volna.Ezért sem sebzek vissza soha!
  • szaboz80
    Én sem vagyok büszke rá (meg hát szelíd és nyugodt vagyok, mint a bárány), de hétvégén én is nyomtam egyet a csapattársba... Indulásnál vártam 3sec-et ő belém jött, mire én csak a tornyomat fordítottam fel. Ő mindjárt elém mászott, blokkolt, majd belém lőtt... Erre már én sem tudtam (tudnék) máshogy reagálni...