418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Valszeg jah.
  • asolyom
    Ha most kifejlesztem és megveszem az AMX13 90-et, majd pedig feltolják T9-be, akkor a jelenleg nem ismert T8 tankot is megkapom kifejlesztve?
  • yossarianHUN
    Na de stock tankot nem írunk le, úgyhogy egyelőre csipet sóval venni. Majd meglátom mit tud, ha minden rajta van. Csak mondjuk az az aggasztó, hogy a mostani okádék gun handling nemhogy javulni nem fog, de még romlik is a nagy ágyúval. 3.2 aim time vs. 3. Mert ez eddig annyira OP volt.
  • yossarianHUN
    Játszottam már hulldown tankkal, tudom, hogy dombot kell keresni vele. De ez egyszerűen egy okádék, nincs jobb szó. A tornyát átlövik, a testén nulla páncél, az ágyú fél év, mire beszűkül, aztán mellélő, vagy pattan. Átlagban két lövés sebez a négyből, aztán 40 másodpercig tárazhatsz, ami közröhej. Ezen felül még lomha is, és folyamatosan elszáll az ágyúja vagy a lövésze. Az arty meg irtózatosakat ver bele köszönhetően a torony döntésének.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.01.31. 19:53:57
  • joe662
    Nem olyan szar az:-)
    Majdnem beszűkül mire betölt.XD
    Keresni kell vele a dombokat,még Ensken is:-)
    A sarkokat viszont kerülni kell.
  • ilovearty
    a stock t29-től ríni fogsz ! :D Én a kocsog fv arty miatt utaltam meg a t29-et. Az egy dolog hogy nagy keservesen elvanszorgok vele mondjuk el halufon hulldown pozicioba es mikor kinezek kapasbol beuti a kupakot az Is de hogy egyfolytaban szarik ram a madar ( FV) az mar kiakaszto volt. Elszaladni meg nem tudsz mert tetu lassu vagy. Az O-I-t imadtam de pont emiattcadtam el. Mert ugye fv-nek mindig kell lennie....
  • yossarianHUN
    Rég gyűlöltem ilyen szenvedélyesen tankot. Meglátjuk, milyen lesz fullosan, de egyelőre nem tudok optimista lenni...
  • asolyom
    Ezek után lehet, hogy nem is nagyon forszírozom az Emilt egyelőre. A Cometre még mindig nem tudom magam rávenni, de a az AMX 13 75-tel nem megy rosszul mostanában. Talán megpróbálom kihúzni a BC 25 AP-t. Van 3 francia csaj, akik most az AMX-ben ülnek.
  • suba53
    Nem jó hír. Pont az Emilre hajtok éppen.

Jöjjön aminek jönnie kell.
  • yossarianHUN
    Oké R3nton, igazad volt. Ez az Emil egy fostalicska. Legalábbis egyelőre, de már nagyon várom, hogy rátehessem a nagyobb ágyút, aminek az átütést leszámítva még szarabbak lesznek a karakterisztikái (pedig ez is rekordgyanúsan szar)...
  • suba53
    Jó jó.

Csak semmi konteo!

Amúgy ha nem napi ritmust nézünk, hanem csak meccseket, akkor helytálló a randomból fakadó hullámzó teljesítmény, akár az MM összeállítást tekintve, akár a tankok pontosságát tekintve.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.31. 19:02:21
  • yossarianHUN
    Here we go again...
  • suba53
    Ez nem csak rajtad múlik. Te nem felejtesz el játszani, egyszerűen aznapra olyan környezetbe sorsol a játék, és olyan negatív randomokat, homály lövéseket ad be neked, amikkel ha megszakadsz sem bírod hozni mondjuk az előző napi szintet, amikor mindez a javadra billent.
  • barret
    Régóta játszol,ismered magadat:D Ma ügyetlen vagy, 1-2 nap és megtáltosodsz! Nem foghatjuk rá a játékra hogy befolyásolja a teljesítményedet ugye?
  • HTS s3rg1nh00
    a t1 tényleg borzasztó,fullosan is kell bele a gold bőven és csak tűrhető szintre javul.megvettem az m6-ot de csak pár csatám van vele,mert az is gyász stockon.
  • asolyom
    Valaki elmagyarázhatná végre, hogy mitől felejtek el egyik napról a másikra játszani.

Ma akármelyik tankkal is megyek 2-3 sebző lövésnél többet képtelen vagyok elérni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.31. 18:00:17
  • Padavane
    Nem feltétlen leszel kék ban előtt.
    Valahogy úgy van, hogy nézi globálisan a tk arányod, meg nézi a mostani játékodat is és ezek alapján számol.
    Ha a tk arányod összességében elér egy szintet, az ban. Ha nem, akkor csak kék leszel.
  • Plata
    Hát figyelj fene sem tudja hogy van ez.
    Én is kaptam már 1 lövésért bannt,de amikor azt látom hogy valaki 2-3 tk-t is csinál csata elején és semmi bünti azt nem értem.
  • Quli
    Egy kiba idióta retardált magyar platoon úgy érezte, hogy a zavarja a hellcatemen lévő 3 csillag, chaffee-vel és _AMX40_-el voltak, a chaffee kezdett lőni azonnal kezdés után, sikerült 8 alkalommal meglőnie, ebből 7 ment át, simán megölt, még kék sem lett. Én egyet nem lőttem vissza, és soha nem lőttem még akarattal csapattársat. Ma folyamatosan tolt egy másik idióta, nem törődtem vele, köv. meccsben belém lőnek, elegem lett, kettőt lőttem bele, még kék sem lettem, insta 1 óra bann. Nem értem hogy van ez, minél nagyobb retardált valaki, annál később kap bant?.
  • ilovearty
    m3 lee-vel vagyok a legjobb. lila. T1-et gyuloltem . M6 szodával elmegy. A t29-et nem ertem miert szeretik. Egy bánatfos. T34 kistestvere. Lassuuuuuuu
  • joe662
    Mt15 mi,B+ MM
    Ennél még az is jobb ha nincsen egy se.
    Viszont már kiváloan tudom lopkodni a killeket

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.01.31. 16:27:24
  • ROMOTO
    Akinek lila statja van vele ofkorsz... egyébként a kis tieres nagy kaliberesekbe kifejezetten érdemes goldot tömni, mert fun tanknak egész jók, pl a német pz4 med is akár...
  • HTS s3rg1nh00
    rá kell érezni Lee tábornokra,nekem a grind végére egész kezes td-nek tűnt.persze előfordultak 0 dmg meccsek,de az majdnem mindennel van
    (tigris2 felspottolnak és mire felvillan a lámpa,már -1600 az artytól,khmm)
  • Plata
    Ki az az állat aki M4 105-be goldot vesz?
    Régen mikor még felment magasabb szintre a tank,sand riveren két darab Tiger 2-t lőttem ki vele.Sima ammoval.
  • pett3rson
    ja, amikor kipróbáltam még többet nőtt a szememben a "kisgeci" :DDD
  • ROMOTO
    M4 et a 105 össel full golddal statpadderkedésre használták sokan amíg le nem nerfelték lőszert, de a nerf után sem lett szar annyira, feltéve ha nem sajnálod a goldot bele, nagyokra HE vagy oldalát, gyenge pontokat baszkurálni, a kisebbeket meg 1 lövéssel kiszeded, a 76mm löveggel többet kell izmozni hogy összejöjjön valami tisztességes sebzés.
  • Sherman0070
    Az ilyen faszfejekkel ne is foglalkozz. Én instant letiltom azt, aki elkezd pofázni úgy, hogy a saját hibájából halt meg.
  • szemes63
    Köszönöm kipróbálom
  • joe662
    A beàllitàsoknàl nézd meg,hogy a gyàri legyen kivàlasztva,az ikon és a hang is.
    Mert nekem is volt olyan, hogy feltettem módot,majd egy frissítés agyonvàgta a módot,de mivel egyénre volt àllitva, ezért nem volt se kép se hang.
  • szaboz80
    Az a problémám a Lee-vel, hogy egy másik accon szinte csak td-zek (német és USA ág) azonban a Lee egyikhez sem hasonlítható. Valószínűleg, azt fogom követni, amit javasolsz és mindkettőt kiszenvedem vele. A Lee-vel a legnagyobb örömöm épp tegnap volt hull down-ban mikor annyira megdöntöttem, hogy a lövések 90% pattant róla :) Ezen kívül szenvedek :(
  • szemes63
    Megvan a 100% megvettem hozzá goldért, már a második skill van betéve fejlesztésre. a 6. érzék is 100%-os. Ezért gondolom, hogy nem tudok valamit. A videókban meg szokott jelenni egy kis izzó, amit én még nem is láttam. GOndoltam kell hozzá valamilyen mod is.
    Utoljára szerkesztette: szemes63, 2017.01.31. 10:03:53
  • suba53
    Azt javaslom, hogy mindkettőt fejleszd ki, aztán add el.
    Én kezdőként elkövettem azt a hibát, hogy csak a T1 felé indultam, eladtam, aztán később vissza kellett vásárolnom, hogy a med ágat is ki tudjam fejleszteni. Sokak szerint az egyik legszarabb tank a Wot-ban. De ha éppen ezzel tolod, és megszokod, hogy inkább TD stílusban kell vele játszani, akkor ha nem is élvezetes, de kevésbé elkeserítő grind vár rád.
  • Plata
    A hatodik érzék csak akkor aktiválódik ha eléri a 100%-ot.
  • endrodiz
    Ha a T1 Heavyt valasztod, vissza fogod sirni azt a jo kis Leet...
  • pett3rson
    Nekem a T1 Heavy volt az a tank amit nagyon nehezen tudtam kezelni. Egyszerűen semmi sem jött össze vele, szó szerint vért izzadtam mire át tudtam lépni az M6-ra, az már egy fokkal jobb és amint írták a T29 miatt meg végképp megéri a szenvedést :)

Nekem egyébként jó emlékeim vannak az M4-ről is, azt sokan dicsérik, persze tudni kell használni, de az egy hálás kis med.tank.
  • szaboz80
    Köszi!
  • szemes63
    Kezdő vagyok és nincsen elég infóm. Megszereztem az strv42-45M- re a 6. érzéket a parancsnoknak, de nálam nem jelenik meg semmilyen külön jelzés a megszokotton riasztáson kívül. Be kell még hozzá állítani valamit?
  • Faboo
    Mindkettő kellemes ág. Nehéz döntés. Vedd figyelembe, hogy igazából most a közepes tankok a nyerők a magasabb szinteken. Mindenesetre javaslom, hogy a nehéz ágon legalább a t29-est próbáld ki.
  • Plata
    Kezdőként a HT-t javaslom,a medek nem olyan jók.
    A heavy tankok nagyon jók,a T29 már eszement jó.
  • szaboz80
    Tapasztalatokat, javaslatokat szeretnék kérni:

"Haladok" az amerikai MT ágon (most M3 Lee -> legutálatosabb jármű, amivel találkoztam). Innen merre mennétek tovább? HT (T1 Heavy) vagy MT (M4) irányba?