World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Together we'll fly someday...
Én tegnapelõtt toltam, akkor 18k játékos volt és semmi baja nem volt.
f24sg: ja, gáz 😊
Én mikor ideges leszek akkor kilépek kicsit, hallgatok zenét, nézek sorozatot, kajálok, szóval próbálok vidámabb lenni 😄
A következõ két EU nyelvcsomag amúgy a szerb és a magyar lesz.
Úgy be lehet állni hull downba, hogy öröm, és laposabb építése miatt miatt messzirõl sokkal kevésbé találják el.
Meg röhögtem, ha szemben állok, közelrõl SEM tud kiszedni jó pászor az ellen.
További igazság, (T29 tornyok), hogy a 2 fülecset már 200m-rõl sem lehet csak úgy eltalálni, a látótáv viszont élet-halál kérdése.
De hull down pozícióban kevés idegesítõbb dolog van tõle.😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Jó lenne ha meghosszabbítanák, mert még ki kell szednem a ferdit, meg az objectet 😊
Úgy kezdõdött, hogy elkezdtünk platoonban menni egy barátommal rendszeresen, és jöttek a debil csaták.
"-Na, akkor cigiszün, mert fel**-am magam."
"-Aha, jó, én is..."
3 hónap alatt öregem visszaálltam napi 5-10 szálra, elõtte szinte csak piálásnál bagóztam.
A következõ mélypont az lesz, ha a barátnõmrõl is leszokok miatta.
Mondjuk a tegnap estét végigedzettük, pedig jó lett volna 5x grindelni.<#puszi>#puszi>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Igen, a füleg sérülékenyek, de messzirõl lehetetlen eltalálni, közelrõl meg nem fogják a 2x2 pixeles fület lõni a tornyon, mikor ott a test is.
Hull down-ban már esélyes, mivel csak a toronyra céloznak, de szerintem emiatt nem kell hanyagolni.
lammaer: látom neked még mindig mániád ez a "T32-t hülyeség megvenni mert ugyanaz mint a T29" 😊 Leírtam már párszor hogy mennyi elõnye van:
- alacsonyabb, kevésbé találják el a testet
- gyorsabban tölt a 105-ös ágyú
- a torony körben sokkal jobban páncélozott és a formája is kedvezõbb (nincs csúcsos parancsoki kupola, valamint keskenyebb is)
- + 300 HP
- szembõl +25mm páncél (ebben már nem lõ keresztül a stug...)
Az 5x-ös szorzóhoz: remélem tényleg meghosszabbítják, mert aki dolgozik vagy pont vizsgázik (én), nem tud adnnyit játszani. Még kéne egy Maus, egy GW Tiger, meg OP-54-es.
Ezek mellett a kevés hp meg a papírpáncél csak egy dolog.😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
könnyedén hitel negyed hp-kat minuszba, saját tierben meg egyenesen 1shot 1kill.
Mégpedig a gazdaságosság.Sokkal kevesebb költségen lehet futtatni a TD-ket mint a Tankokat.
Ha valaki nem igazán akar prémiumozni,az is gond nélkül fent tud tartani egy high tier TD-t.Persze csak ha nem teljesen tehetségtelen.😄
Na így már 3 dolog van amiért esetleg a TD-t lehet favorizálni a Tankokkal szemben.
1.Tûzerõ.
2.Álcázhatóság. Sajnos csak az Orosz TD-k esetében igaz!
3.Gazdaságosság. Megjegyzem itt is van kb 1.5x-es szorzó a JagdTiger kárára az Object-el szemben.De még így is fönt lehet tartani.
A negyedik lövésem ért csak célt. Akkor visszatettem a másik 122-est, és attól kezdve érdekes módon pontossá vált.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nekem akkoriban PzIII-asom volt. Aztán mire meglett a KT-m, a Ferdi már messze nem volt olyan félelmetes. Addigra túl sok lett a magas tier-û jármû.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ezt hívják mák-faktornak. Neked ilyet dobott a gép... 😊
Megdöbbentem, hogy mennyire bírja a lövéseket.
Erre egy kis mellékvágányra térnék ki, ugyanis ezzel egyetértek. Jól bírja a lövéseket a hp mennyiség miatt. A JagdPanthernek, ami szintén Tier VII.-es, mindössze 850hp-ja van (és hozzávetõleg a Tigrishez hasonló páncélzata és fegyverzete!). A Ferdinek, ami Tier VIII.-as, 1200hp. A Tigrincsnek meg alap toronnyal 1350, fejlesztett toronnyal 1450hp! Ez bizony azt jelenti, hogy a Tigris a Ferdihez képest egy átlagos Tier VII.-es vagy a gyengébb Tier VIII.-as ágyúkból egy plusz bekapott találatot bír elviselni! Igen, a Ferdi felépítménye kétszer vastagabb, de amúgy viszont ugyanolyan páncélzattal bír, mint a Tigris, de nincs tornya!
Ez a dolog elég nagy sokk azért, én továbbra is úgy vélem, hogy a JP, Ferdi, JT balance terén egy kicsit túl van értékelve, nem igazán indokolt módon...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szerintem az lenne fair,ha megcsinálnák,bár akkor meg mindenki IS-7,maus,T-54-el fog rohangálni.
"It is likely to be extended for the upcoming week end."
Together we'll fly someday...
az elõbb meg a Ferdim sorozatlövõ modba kapcsolt😄 össze szûkült célkereszt lõttem es úgy maradt😊 kb 5 lövésig 😄 szegény Tigris😊
Talán még érdemes mókázni vele😊 6100 gold van rajta+39 nap premium
T28/SU85😊
Gyors áttekintés:
Meglett az IS-hez minden cucc, így mozgékonyabb lett. A legnagyobb ágyúja katasztrofálisan szar. Egyszerûen nem talál el semmit. Az alatta levõ, szintén 122-es viszont pontos. Holott a statisztika szerint a különbség mindössze a reload rate...
Meglett a Tigrishez is minden cucc. És itt most CIFU értékelésének picit ellent kell, hogy mondjak. A balance rendszerben az IS-sel együtt folyamatosan a top3-ba kerülök vele, vagy elsõ helyre. A hossú 88-as lövege sokkal pontosabb, és nagyobb tûzgyorsaságú, mint az IS 122-ese, kifejezetten jó löveg. Lomha, lassú, de annyira azért nem, és ilyen csatákban a steel wall érem szinte 100%-os. Megdöbbentem, hogy mennyire bírja a lövéseket. A Tigris egy jó tank itt is. Nem legyõzhetetlen persze, de jó.
Meglett a SU152. A 100-as után kész szenvedés. Alig fordul, alig megy, a 152-es lövege nagyjából 3 méterre használható, onnan a lottó5ösre is nagyobb esély van eltalálni. Az 1937-es 122-es löveggel már kicsit jobb lett, de nem olyan, mint a kisebb tesói.
Meglett a Jagdpanther. Egyelõre nem tudok véleményt alkotni, mert csak a 88-as löveget tudtam feltenni rá. A JgdPzIV után sokkal erõsebb, de kevésbé mozgékony. Jobb, mint a SU152.
És a nap fun-faktora: a T44. Összejött. Hát amit ez a tank tud, az valami elképesztõ. Alap cuccokkal simán hozza mozgékonyságban azt, amit a T43 elõtte fullosan. De valahogy még természetesebben. Pörög-forog, megy elõre-hátra, valami brutál. Egyik haverral tegnap ketten mentünk, õ T54, én T44, és visítottam a röhögéstõl, annyira nagy élmény volt. Mint a régi, Leopardos idõkben az arty-vadászat. Nagyjából hasonlóan is viselkedik, de még agilisebb, bírja a lövést mindenhol, mindenkitõl (VK4502 seggbelõtt 3x és még mindig volt vagy 20% HPm). A lövege még csak a 85ös, de majd ma lesz 100as is.
És a mai hajtás célja a T54.
Aki szórakozni is szeret, nem csak kempelni, meg sniperkedni, annak a T44-T54 kötelezõ, mert hatalmas feeling. Csak állni nem szabad vele. 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Mint egy erõdítmény, isteni. Nekem nagyon bejövõs eddig. Mit érdemes rátenni? Spall liner meg ROF gyorsító gondolom alap, mi legyen a harmadik?
3-4 óra játék után összejött 6mill credit és 150e XP és megvettem a T30-at. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Az mondjuk tény, hogy az egérkére is igaz az, amit már Ferdinél megállapítottam: ha egyszer elindultál egy irányba, sose fordulj vissza. Egyszerûen nem jutsz el így sehova, túl lassú, átadod az ellenségnek a kezdeményezést, hogy hol harcoljon. Ez csak azért baj, mert az utóbbi idõben a bázis védelme, alias "kempelése" fõbenjáró bûnnek számít az embereknek, emiatt soha senki nem is marad védeni. Ezt párosítsuk össze a "mindenki egy irányba, mint a birkák" taktikával, és garantált is a "Defeated!" képernyõ.... :\
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!