World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Tigrincs... hát a végére nagyon megszerettem. Azt hiszem a Tigris legnagyobb baja a Tier-kiosztás és a match-making rendszer. Sokan felteszem azt várják, hogy a Tigris a hírnevéhez méltó lesz. Nos nem, ebben a játékban nem. A fegyverzete a maga Tier-jében persze egyáltalán nem rossz, sõt, a hosszú 88-as egyenesen csodálatos fegyver, ha távolról tudsz lövöldözni. Viszont a páncélzata az szánalom kategóriává lett silányítva. Már a Tier V.-ös ellenfelek is jó eséllyel átlõhetik, és ez fõleg a T29-hez képest kellemetlen, mert a T29 toronypáncélzatát szembõl talán egyetlen más Tier VII.-es sem tudja átlõni. Ez már magában is megtépázza a Tigris "átlõhetettlen" páncélzatával kapcsolatos vélekedéseket. A második csapás pedig a match-making rendszer. Az, hogy 29 csatából egyetlen egyszer nem kerültem olyanba, ahol Tier VII. lett volna a top tier, ugyanis végleg megtépázza a jármûbe vetett bizalmat. Egyszerûen Tier VIII., Tier IX., pláne Tier X. ellen csak arra jó, hogy a többi magas Tier háta mögül, távolról puffogtasson - viszont sebezni õket alig-alig tudja szembõl, tehát ennek a létjogosultsága is nehezen indokolható. Szó se róla, volt olyan is, ahol az Arty-val és Renegade T-34-85-ösével együtt kiiktattunk egy VK4502(P)-t, de ez a ritka kivételek esete. Szóval szerethetõ kis jármû, de igazából nála is azt vettem észre, mint anno a TD-knél megállapítottam: a csata élvezeti értéke általában attól is nagyban függ, mennyire van fent a táplálékláncban. Ha alul vagy középen vagy, ritkábban fogsz igazán élvezetes csatákat vívni, míg ha a top tier vagy, akkor sokkal inkább van esélyed ilyesmibe kerülni....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ami bosszant ezen a jenki csodán (T29) hogy úgy érzem mindegy hol találnak el, mindig leesik a lánctalp. Mire a balfékek felrakják már darabokban vagyok.
áh erre kitalálhatnának vmi olyat hogy betegye ilyenkor a barakba õket
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Remélem, kitolják a dolgot hétvégére legalább, és akkor tudok én is darálni végre 😊
Lefekvés elõtt gondoltam úgysem fog már kelleni a su152 ...
Lepakoltam mindent ami kompatibilis az isu-val, még a speed governort is ...
Majd egy huszáros vágással eladtam a 200+%-os legénységgel együtt ... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Most van egy isu-m, 75-ös legénységgel ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Tanács: a fejlesztett tornyot - ha az ágyú miatt nem muszáj - ne ved meg. Szembõl nagyon sérülékeny a füleknél, elveszted a hull down mód elõnyét.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
T32 volt még célkitûzés, de nem jött össze ma .

Bosszant, hogy melózok egész nap :/
hogy ilyen magyarul nem beszélõ külföldieknek így pofázik...aztán épp kifog egy magyart xD
I met God. She's black
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
(Majd erre fognak ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
I met God. She's black
Fejlesztett motorral, lánctalppal és importált legénységgel az eddig játszott EGY meccs alapján elképesztõen tetszik. 😄
Be happy. :) Running!
Mi a neve annak a programnak,ami az ATI videókártyákat baszogatja?
Nem a driverre gondolok!!
Írta már valaki,de nem esik jól visszakeresni.Bocsesz!😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...