World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Kaphatsz helyette egy Maust, es akkor meg sirni is fogsz 😊

Together we'll fly someday...

[NST]Cifu
No, én a bónusz-beetetõs idõben a Tigrincsig jutottam. A VK3601(H) mondjuk annyiban kellemes volt, hogy a Pz.IV-hez hasonlóan még "gyors-de-gyorsan-is-esik-szét" érzést megkaptam. Megpróbáltam jópár játékon át a kónikus ágyút is... hát szegénynek tényleg nincs értelme sajnos. Egyetlen említésre méltó esemény az volt vele, amikor egy T34 lánctalpát kb. egy percig konstansan lelõttem - csak közben õ elõször a mellettem lévõ Tigrist, majd engem lõtt szitává... Õszintén szólva lelkiismeretfurdalás nélkül adtam el...

A Tigrincs... hát a végére nagyon megszerettem. Azt hiszem a Tigris legnagyobb baja a Tier-kiosztás és a match-making rendszer. Sokan felteszem azt várják, hogy a Tigris a hírnevéhez méltó lesz. Nos nem, ebben a játékban nem. A fegyverzete a maga Tier-jében persze egyáltalán nem rossz, sõt, a hosszú 88-as egyenesen csodálatos fegyver, ha távolról tudsz lövöldözni. Viszont a páncélzata az szánalom kategóriává lett silányítva. Már a Tier V.-ös ellenfelek is jó eséllyel átlõhetik, és ez fõleg a T29-hez képest kellemetlen, mert a T29 toronypáncélzatát szembõl talán egyetlen más Tier VII.-es sem tudja átlõni. Ez már magában is megtépázza a Tigris "átlõhetettlen" páncélzatával kapcsolatos vélekedéseket. A második csapás pedig a match-making rendszer. Az, hogy 29 csatából egyetlen egyszer nem kerültem olyanba, ahol Tier VII. lett volna a top tier, ugyanis végleg megtépázza a jármûbe vetett bizalmat. Egyszerûen Tier VIII., Tier IX., pláne Tier X. ellen csak arra jó, hogy a többi magas Tier háta mögül, távolról puffogtasson - viszont sebezni õket alig-alig tudja szembõl, tehát ennek a létjogosultsága is nehezen indokolható. Szó se róla, volt olyan is, ahol az Arty-val és Renegade T-34-85-ösével együtt kiiktattunk egy VK4502(P)-t, de ez a ritka kivételek esete. Szóval szerethetõ kis jármû, de igazából nála is azt vettem észre, mint anno a TD-knél megállapítottam: a csata élvezeti értéke általában attól is nagyban függ, mennyire van fent a táplálékláncban. Ha alul vagy középen vagy, ritkábban fogsz igazán élvezetes csatákat vívni, míg ha a top tier vagy, akkor sokkal inkább van esélyed ilyesmibe kerülni....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mindenkit óva intek az IS7-tõl. Egy katasztrófa az a tank, az is4 szinte minden szempontból jobb nála... áhh, de nagyot csalódtam....

I.C.ram
Azért érzed úgy, mert a T29-est direkt testén lövik, mivel a tornya baromi vastag, és mivel lapos építésû a test, ezért oldalról a test nagy része lánctalp.
Azért ez a nehézgép kezelés külön szakma! :-o

Ami bosszant ezen a jenki csodán (T29) hogy úgy érzem mindegy hol találnak el, mindig leesik a lánctalp. Mire a balfékek felrakják már darabokban vagyok.
I.C.ram
Velem csak olyan fordult elõ, hogy "send to barracks" helyett "dismiss"-re böktem véletlenül 😊
noname23
Én is jártam így annyira kapkodtam hogy eladásnál nem vettem észre hogy a team is benne pihen<#zavart1>
áh erre kitalálhatnának vmi olyat hogy betegye ilyenkor a barakba õket

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

AirborneRanger
Ez csak arra utalt h uTorrent helyett azureusom van, de játék közben sosem megy

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

I.C.ram
Hát nehéz lesz visszaszokni 😊 Mondjuk nekem amúgy sincs semmi idõm játszani holnap estig, szóval nem igazán tudom értékelni egyelõre az 5x szorzó okozta örömöket 😊

Remélem, kitolják a dolgot hétvégére legalább, és akkor tudok én is darálni végre 😊
Ez az ultimate beetetési stratégia... ezek után, ha visszaváltanak nem szorzósra, ki az aki képes lesz prémium nélkül játszani? 😊

DummyBoy
Semmi gond ... az este lúzere címet be is nyeltem ...

Lefekvés elõtt gondoltam úgysem fog már kelleni a su152 ...

Lepakoltam mindent ami kompatibilis az isu-val, még a speed governort is ...

Majd egy huszáros vágással eladtam a 200+%-os legénységgel együtt ... <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Most van egy isu-m, 75-ös legénységgel ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

I.C.ram
akkor ez már nagyon a kiadás elõtti hetek lehetnek.
Tuvok
Linkt !

Cukii
Keringenek hírek, miszerint kiterjesztik hétvégéig a 5x-ös szorzót. Ne vegyétek kézpénznek...Overlord írta.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Úgy tûnik nem muszáj megvenni hozzá a füles mackó tornyot mert a komolyabb ágyú az párhuzamos fejlesztési ágon van.
BoneDragon
Valahogy így jobban tetszik a játék, hogy nem kell átmenni kínai farmerba 😊

Élvezd, tényleg frankó, és jól is kereshetsz vele. Aztán csak ügyesen, csak a tornyot mutatjuk szembõl.

Tanács: a fejlesztett tornyot - ha az ágyú miatt nem muszáj - ne ved meg. Szembõl nagyon sérülékeny a füleknél, elveszted a hull down mód elõnyét.

BoneDragon
Az biztos, fõleg ha minden ki van fejlesztve!

Meg van a T29! Baromira tetszik, nagy ugrás az M6 után!
BoneDragon
Hát na, kisfiú ide jön csúnyán beszélni 😊

Ne kelljen már idézni miket írkálsz. Fogd már vissza magad...

Asszony is örülne, majd egy éve már alig találkozik velem éjjel...😊

TOMSILENT
Ahh....jött az oltás...köszöntük...nem kérünk belõle...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Egyébként ez a tomisilent nevû kölök normális? Beszélhetne kulturáltan is a cseten....áhh csak egy újabb vérpistike...

Met
Miért, tök logikus lenne 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

TOMSILENT
El is mennek akkor az anyjukba 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Met
Nagy lenne a mulatság ha az 5x szorzó után lenne egybõl a hardwipe 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tuvok
Grindelnék pár dolgot, de holnap semmi idõm nem lesz, késõ estig dolgozok 😞
T32 volt még célkitûzés, de nem jött össze ma .

BoneDragon
1 hp<#eljen>
Ilyen már nekem is volt 😊

BoneDragon
Nekem már megvolt, sõt már fullon is van. Tovább nem is viszem, inkább kiszedem ferdit, vagy is7et.

TOMSILENT

Sztem a T32 kb felesleges... se jobb turret, se jobb ágyú mint a T29. Valaivel jobb testpáncél, de az még mindig kevés, ugyanúgy hull down módban használható csak. Sztem grindelj vmi mást 😊

Tuvok
Nincs kedve valakinek holnap egy T29-es feltolni T32-ig ? <#idiota>
Bosszant, hogy melózok egész nap :/

BoneDragon
Bocsi a 2 ammoért 😊

szabii98
Ezt amúgy szeretem 😄
hogy ilyen magyarul nem beszélõ külföldieknek így pofázik...aztán épp kifog egy magyart xD

I met God. She's black

DummyBoy
Nem fog ... mindenki csak egyetértõen rázza a fejét <#shakehead>

<#idiota><#hehe>

(Majd erre fognak ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ulvar
Mert eljöttek a codosok is gémelni 😊. (nehogy erre flémelje valaki).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
Magyar mentalitás 😉

I met God. She's black

Tuvok
ehh

Tuvok
Mindenki feszült ma 😊

szabii98
Attól függ, sztem akkor nem ha nem tölt. Nekem MSN+Utorrent és firefox mellett megy a WoT 90(max) pinggel

I met God. She's black

Na most... lehet hogy csak én vagyok hülye, de ha torrentet (azureus) futtatsz a WoT mellett, még jó hogy lassú a neted.

Ati Tray Tools

Link
BoneDragon
+nehéz

BoneDragon
Én meg kiszedtem is4-et, t32-õt, és összvissz játszottam 3 órát..Hát nem ha az égbõl is xp ömlik.

HappyHunter
ATI Catalyst ?

Be happy. :) Running!

HappyHunter
Ma sem sikerült annyit játszanom, amennyit terveztem, de meglett a várva-várt Tigris, és már csak pár XP kell a T1Heavy-ig. 😄
Fejlesztett motorral, lánctalppal és importált legénységgel az eddig játszott EGY meccs alapján elképesztõen tetszik. 😄

Be happy. :) Running!

Mi a neve annak a programnak,ami az ATI videókártyákat baszogatja?
Nem a driverre gondolok!!
Írta már valaki,de nem esik jól visszakeresni.Bocsesz!😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

BoneDragon
IS-4re milyen felszerelést ajánlotok?

AirborneRanger
Nincs semmi más játék a gépemen, csak az arma2, de az nem sunyizik. Tûzfal szerint semmi komolyabb kommunikáció nincs kifele se befele. A breki meg az azureus igen 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines