World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanakkor igen, Rebegade jól látja a dolgot, ezért visítottam fel.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ja és amúgy, mikor lesz soft wipe vagy hard wipe? <#eplus2>#eplus2>
és pár embernek fura (nekem is), hogy miért kell megkérdezni 2 naponta valakinek, amikor köztudott (tudom-tudom, Safranek jöjjön közelebb), hogy nem lesz
Szerintem legózzál, ha ennyire ideges vagy egy ilyen kérdéstõl 😊
Teljes törlés lesz a végleges megjelenésnél, azt ' szevasz!
Nem lesz semmi puha és lágy már, világos ez?
A lányok belsõ combja, az soft, azt wipeoljátok, ápoljátok!
Úristen!
De ez nem is csoda,hisz szinte az összes battle mode-ot lekoppintja a Wot.
Elsõként az a mod lesz,hogy 1 védõ és egy támadó sereg lesz a csatatéren,a másik mod hogy mindkét csapat támad és 1 zászló lesz elfoglalásra.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyébként tetszett neki a T43, meg a DB! =) "Olyan jó gyorsak és van tornyuk!"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Max annyit, hogy megjelennek azok a különösen kretén játékosok - itt a fórumon is megjelent egy-egy - akik annyira debilek voltak, hogy még segítséggel se (lásd a piros FAQ) tudtak kulcsot szerezni.
Na, azok mostmár jönek, lesz sok-sok célpont, plusz ha a mi oldalunkra is kerül belõlük, õk meg nem veszik el a killeket.
A veteránok csak jól járhatnak.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
prémium belefér
a kicsik nem olyan bugosak mint a nagy német heavyk (maus elsõ sárvédõ, KT torony, stb)
megvan a rutin az optimális és egyéniséghez passzoló fejlõdéshez (ez azért ad némi fort)
mivel stabil bevételük lesz, ezért lesz rendes support, kreatív csapat, stb
egyedül az újra tábla lehet negatív hangulatú egyeseknél, minden más tekintetben üdvözítõ
-üres garázs vár
-az összeszedett creditednek nyoma vész
-a goldnak is
-a premium accountodnak is
-csak egy mosolygós loltraki-val fedezheted fel ujra a pályák rejtelmeit.
pozitívum:
-szidhatod a rendszert,mert ezért még fizetsz is
-üres lappal indul mindenki
-loltrakival nem fogsz IS-7 elöl menekülni
-amit megszerzel az már végleg a tiéd,de amit elhibázol a soft wipe se javít ki.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Miért kell feltétlenül az a premi fiók?? Meg tudom engedni magamnak, de most ebben az állapotban nem érzem hogy szükségem lenne a premire.
open bétában még nem lehet/kell fizetni prémiumért, és még a 150 gold is jár, nem?
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines