World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f24sg
Jaaaj, a lepkék nagyon jók, egyik lefáradt este csináltam róluk szép közeli, szinte makró szkrÍnsotokat, közben meg kilõttek, 1 perccel start után... 😊

Ugyanakkor igen, Rebegade jól látja a dolgot, ezért visítottam fel.
peched volt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

áhhhhhhhhhhhhhh :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BoneDragon
Életemben elõször kérdeztem meg és akkor is én kapom itt a lebaszást...
Ja és amúgy, mikor lesz soft wipe vagy hard wipe? <#eplus2>

Forolto
Lesz soft wipe? <#hehe>

szvsz csak arra utalt (lehet sokadszor), hogy már egy ideje boritékolható, hogy már csak egy wipe lesz, az pedig a végleges (lásd mostani szorzó, le is írták, hogy wipe HELYETT)

és pár embernek fura (nekem is), hogy miért kell megkérdezni 2 naponta valakinek, amikor köztudott (tudom-tudom, Safranek jöjjön közelebb), hogy nem lesz

A legózás visszatérõ momentum...
BoneDragon
Idegbeteg vagy? Tegnap óta nem olvastam a fórumot és nincs kedvem visszaolvasni 100hszt-t. Belehaltál? Amúgy is itt fél óránként változik minden.
Szerintem legózzál, ha ennyire ideges vagy egy ilyen kérdéstõl 😊

f24sg
NEM hiszem el, hát vazze, ez a soft wipe mindenkinek az agyára ment? NEM lesz, Béláim az Úrban, NEM lesz mán, érted?
Teljes törlés lesz a végleges megjelenésnél, azt ' szevasz!
Nem lesz semmi puha és lágy már, világos ez?

A lányok belsõ combja, az soft, azt wipeoljátok, ápoljátok!
Úristen!
Hát ez zseniális 😄 de miért csinálták?
Forolto
Elmondom neked,hogy lesz ilyen csatamód.Nem új játékost,hanem ugyanazt az embert dobja be,olyan call of duty multi feeling lesz.
De ez nem is csoda,hisz szinte az összes battle mode-ot lekoppintja a Wot.
Elsõként az a mod lesz,hogy 1 védõ és egy támadó sereg lesz a csatatéren,a másik mod hogy mindkét csapat támad és 1 zászló lesz elfoglalásra.

BoneDragon
Na 27.-én jön az open béta. Ez mit foglal magába? Soft wipe?

megházasodott a két stuart :-)

bingó, eddig csak az élelmes 12 éves vérpistikék játszottak akik közül jó sokan megkeserítették az az ember életét (sírdogálnak a sarokban, 0 taktikai érzék, stb), most jön majd a legalja, pitypang iq-val, akik még a fenti csapatnál is rosszabbak lesznek. asszem megyek és veszek egy zsák xanaxot

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Tono34
Mostani csatában, ha nem az otthoni gépen játszom a füstölgõ roncsok hatására az fps-em leesik 0-4 közé. Lehet próbálkozni mit tudsz ilyenkor tenni. (semmit sem)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egyébként jó lenne olyan játékmód a teljesben, hogy folyamatos csata lenne. Úgy hogy aki kiesik, helyette bedobna egy hasonló tierû utánpótlást! =) Persze nem ártana egy max limit, mert elõbb utóbb mindenhol roncsok lennének!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Tono34
Akkor azért írogattam én is hiába 😊 Már kezdtem aggódni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szerinted? Elõbb vette észre, hogy vannak pillangók a réten, mint hogy a sok angol szöveg közben van néha magyar is és esetleg neki is írnak.

Egyébként tetszett neki a T43, meg a DB! =) "Olyan jó gyorsak és van tornyuk!"

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

meg a tk kingek és az unatkozom suicid leszek gémerek...

Tono34
Lásd a jó oldalát, jönnek az ingyen fragek.

Forolto
S hozzátenném,hogy az eddig is világnyelvé kikiáltott magyar káromkodás mégnagyobb berkekben fogja terjeszteni az igét.A szûk látókörû,mégszûkebb szókincsel megáldott egyének fogják ellepni a szürke semmitmondó chat ablakokat. 😊

Jpanther azon tankok egyikre, ami ellen érdemes autoaimot használni ha szembe van 😄

Amúgy az open béta a mi életünkben szerintem semmilyen szignifikáns változást nem hoz.
Max annyit, hogy megjelennek azok a különösen kretén játékosok - itt a fórumon is megjelent egy-egy - akik annyira debilek voltak, hogy még segítséggel se (lásd a piros FAQ) tudtak kulcsot szerezni.

Na, azok mostmár jönek, lesz sok-sok célpont, plusz ha a mi oldalunkra is kerül belõlük, õk meg nem veszik el a killeket.

A veteránok csak jól járhatnak.

I.C.ram
ez a jpanther egy nagy szar. Iszonyat messzirõl meglátnak, cserébe lassú, és nagy. Az ágyúmat meg 10-bõl 5x tuti kilövik, ha szembeállok velük.
Tudtommal nem.

Tono34
Jaj.

ximix
<#rinya>
<#rinya>
Arra is ugyanaz az elsõ találat😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

I.C.ram
én tech treet írtam, arra ez nem jött be 😛
Open beta-nál nem lesz Hard Wipe?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Eagle16
Tényleg? 😄

link

1-2. link...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Me0w
Reggel 7-tol van vege.

Together we'll fly someday...

I.C.ram
a francia tech treet hol találom? Gugli megvolt, de nem találtam.
Tono34
Nálam egészen jól szuperál. Én elégedett vagyok vele.

szerintem:

prémium belefér
a kicsik nem olyan bugosak mint a nagy német heavyk (maus elsõ sárvédõ, KT torony, stb)
megvan a rutin az optimális és egyéniséghez passzoló fejlõdéshez (ez azért ad némi fort)
mivel stabil bevételük lesz, ezért lesz rendes support, kreatív csapat, stb

egyedül az újra tábla lehet negatív hangulatú egyeseknél, minden más tekintetben üdvözítõ

I.C.ram
Jól látom, hogy vége az 5x szorzónak? 😞
Lehet hogy nincs. Attól függ ha megoldják az sms-es fizetést talán.

hmm a KT sajna harmatgyenge😞

Forolto
de azért mégis szipogunk majd utána,hogy mikor belépsz az accountodra:

-üres garázs vár
-az összeszedett creditednek nyoma vész
-a goldnak is
-a premium accountodnak is
-csak egy mosolygós loltraki-val fedezheted fel ujra a pályák rejtelmeit.

pozitívum:

-szidhatod a rendszert,mert ezért még fizetsz is
-üres lappal indul mindenki
-loltrakival nem fogsz IS-7 elöl menekülni
-amit megszerzel az már végleg a tiéd,de amit elhibázol a soft wipe se javít ki.

Ulvar
Törlés lesz, de klánozni is kellesz...Wespe bácsiék remélem nyitottak még 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

az elején már mindenki tudta, hogy törlés lesz.

Én személy szerint örülnék ha minél hamarabb törölnék a cuccokat és lehetne elkezdeni a rendes fejlõdést. Most mindig csak az van bennem hogy de vacak lesz újra mindenen átrágni magam, mert ami van úgyis elveszik.
Forolto
Mostnemazé,de ez még csak open beta,eddig volt closed,de aki akart szerzett kulcsot tehát ez csak egy mese habbal...majd 1 hónap mulva sírjatok ha minden tankotokat törlik.

Lehet hogy már 27. én lesznek új dolgok abból a rengetegbõl amit ígérnek?

Miért kell feltétlenül az a premi fiók?? Meg tudom engedni magamnak, de most ebben az állapotban nem érzem hogy szükségem lenne a premire.
zalkad
vá, vá, vá...
open bétában még nem lehet/kell fizetni prémiumért, és még a 150 gold is jár, nem?

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Ulvar
brühühühühühüüü túl sok az a 2000 Ft.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

AirborneRanger
Nálam a turán 1 után jött a turán 2, és a td-k külön ágon voltak, így nem kellene td-zni a tasért 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Me0w
Most ugye nem azt akarod mondani, hogy nincs havonta $10-od premiumra?

Together we'll fly someday...